31 DECEMBER

Kommer inte kunna säga det sen, så säger det nu, Gott nytt år!

OHO

tidsfördriv

PERSONLIGT
vad heter du: malin fransson
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: emma,
hur lång är du: ca.. 1.63 ?
ögonfärg: grönbrun
hårfärg: brun/svart

KLÄDER
vad använder du just nu för skor: bruna stövlar,
favoritfärg på kläder: massa.
vilka kläder skulle du vilja ha just nu: omg, för mycket
hur mycket köper du kläder för i månaden: köper inte ofta. så, no idea


SENASTE PERSON SOM
du sov i samma säng som: daniel <3
du pratade med: mamma!
du gick på bio med: linnea <:
du gick på stan med: ebba å linn :3
du kramade: mami
som såg dig gråta: no idea. mamma kanske
skickade ett e-mail till dig: hah, facebook skulle jag tro!


STUFF
är du ensam nu: yeah
vill du gifta dig: någon gång maybe
vill du ha barn: antar det. någon gång i livet :)

EXTRA STUFF
vad är du mest rädd för: spindlar, and that's for sure!
vilka kläder sover du i: trosor, och ibland, någon tshirt
vart vill du gifta dig: no idea
vem hatar du verkligen: några
varit kär: yes
kör du bil: no
gillar du att ha folk omkring dig: nej.
har du någon tatuering: inte än. men jag ska ha!
har du någon piercing: yeah. öronen o läppen.

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
gråtit: ja.
sjungit: yes
sagt jag älskar dig: ja.
träffat någon ny: nej.
saknat någon: ja.
kramat någon: nej
kysst någon: nope.

VILKEN

buss åker du oftast: 730 & 731
frisyr har du: platt, puff
månad fyller du år: augusti

SENASTE
film du såg: a cinderella story (y)
låt du lyssna på: muse - plug in baby
mat du åt: mat? euw.. tog väl någon macka imorse.


KÄRLEK
status: förhållande
varför: vilken fråga.. men a, han är bra.
är du kär: yes.
läggning: boys is the shit yao
älsta du haft något på g med: 19
oskuld: no


NEVER SAY NEVER

maahaa, försöker uppdatera så ofta jag kan. ändå ifall jag kanske inte alltid har det vettigaste sakerna att säga ;3 ni får stå ut helt enkelt. vaknade inatt klockan fem, hah, kunde inte sova så låg och smsa lite, sen somna jag ju tillslut. yay me! vakna sedan två igen, och haft en väldigt chill dag. tog en lång dusch idag istället, för att vara fräsch till imorgon. härligt som faen :> och nu pratar jag lite på msn med my darling. amandaaaa. sitter o planerar lite inför nyår :)! stackarn har inget att göra, så vi ska fixa så att hon kan vara med oss! mycket trevligt. funderar också lite på vad jag ska ha på mig.. svårt det dära med kläder asso. men men, det problemet får vi ta imorgon. ehe. finns inte så mycket mer att skriva just nu, men kommer mer efter nyår antar jag!

puss

2 DAGAR KVAR!

Godkväll!

nu börjar det närma sig 2010! och förhoppningsvis blir det året bättre än detta.. för 2009 har vart ett rent helvete kort sagt. visst, funnits bra dagar, men sånna har det verkligen vart få av! iallafall, nu ska jag ta en låååång dusch, sen gå och lägga mig :3 ska försöka fixa massa här hemma imorgon. duktig som jag är. *host* man måste ju försöka :)! så blir alla glada. wuah.

ta hand om er.
puss!


btw, jag och kristoffer är awesome.

COMPLAINTS, AS USUAL..

hej fuckeeers. jag har jätte tråkigt och är på värsta äckliga humöret.. sucks!
för det första är jag så jävla trött på mitt utseende. vart hur länge som helst, men kommer sånna där stunder där jag verkligen blir galen. nu är ett riktigt bra exempel. och så går man ju som jag och jämför mig själv med andra.. och då blir det bara jobbigare. vissa är as fina, jag blir galen. känner mig huuur skabb som helst, och står inte ut med att se ut som jag gör. oroar mig alltid för hur jag ser ut, och osäker på mig själv i helhet. massa jävla tankar hela tiden. så trött på att alltid behöva fixa till mig för att jag ser förjävlig ut. man kan inte bli fulare! och sen kommer folk och säger att man är fin o all sån bullshit, men jag tar inte åt mig ett skit, eftersom jag vet att det inte är sant. dom är så jävla blinda. ta en riktig titt på mig, så ska ni få se det jag ser. inget fint alls! min kropp tex, hur jävla äcklig är inte den? så fort jag fyller 15, ska jag börja gymma dagligen! heeela tiden. och bara äta nyttigt, ska sköta mig så jävla bra. om jag inte kommer in tidigare, men alla dessa jävla åldersgränser på allt hela tiden hindrar ju en. drives me crazy! ska fan försöka komma in ändå. G-A-H. står inte ut.
någon som möjligen skulle vilja byta utseende med mig? skulle vart helt jävla awesome.. aja, har man dåligt självförtroende så har man. och alla kan säga emot så mycket dom vill, kommer inte ändra min syn av mig själv! det har inte funkat förr, och kommer inte funka nu.

aja, nu när jag skrivit av mig lite så blir det sängen. slipper man tänka ett tag iallafall.. sovgott!


I LEFT MYSELF BEHIND SOMEWHERE ALONG THE WAY

hej kära vänner! allt bra med er? själv är det ganska bra faktiskt. dock saknar jag min fina ronja där uppe i vänersborg, men hoppas på att få träffa henne snart igen. inte träffats på ett jävla tag. ett ord, hemskt! älskar dig hjärtat. sitter här i min säng och kollar på simpsons, fuck yeah! haha. ganska mysigt yao. tänt ljus och lite så. sen har jag ju fixat i rummet, så väldigt nöjd med det hela! blir väl bara såhär hela dagen, alltså segdag! men härligt det med ibland. kanske tar en tur med hunden runt om i området senare, gillar't! vad ska ni göra på nyår underbaringar? lite tips att ge maybe? ;d iallafall fixat cider, så kommer bli en grym kväll kort sagt! jag och jesper ska hyra american pie också, eheh, så den ska väl jag, jesper å daniel kolla på! fast först ser vi en skräckfilm hela familjen inklusive daniel. sen kolla raketer klockan tolv osv, helmysigt!

men nu blir det duschen, sen ska jag käääka! :)
sköt om er!

puss!

27 DECEMBER

Halloj! eh.. när var det jag uppdaterade senast? hah, känns som om det var längesen. äsch, kanske inte. iallafall, jag har fått igång min ipod igen! lycka till det asso. köpte ju ny sladd idag. slarvat bort min gamla laddare, så fick ju köpa ny. jag är awesome. i know. häh. sen köpte jag en persienn (stavning?) till rummet! eftersom min rullgardin jämt hackar upp sig. riktigt härligt om jag får säga det själv. yeah, sen hyrde familjen film. fick bli The last house on the left! vädigt bra faktiskt. så, rekommenderas!

blir väl inte så mycket mer än såhär idag, klockan är ju redan halv tre snart..
behöver min skönhets sömn! hah..
sovgott cuties!

puss

MERRY CHRISTMAS!

yeah, ganska sent, men god jul alla! slut på det roliga nu, men anyway
haft mysigt med familjen. har ni fått något roligt? själv fick jag lite smått, och en fin platt tv! azum. inte jätte många grejer, men är nöjd som fan! brydde mig inte något detta året faktiskt. nöjer mig med att bara umgås :)
aja, ska se film. testa min nya tv lite och så. : > ciao !

WUAAAH

tjaaaa folk! inte uppdaterat på tre dagar, aama-gad. dock tror jag ni klarat er. eller?.. höh. nåja! julafton imorgon, taggade? ganska mysigt. och snön ligger kvar! gaaanska fint yao. annars, allt bra med er? mig är det fan nog bra med. fick värsta, paniken förut. mådde så jävla illa va! hah. släppt lite nu som tur är, men fortfarande.. gah! idag dårå. vaknade upp brevid daniel, sen åt vi (han), och lite sånt! och vid ett tiden sa jag hejdå till honom, och spenderade efter det lite tid med amanda! köpte dricka och lite sånt, otroligt kul. saknat henne så mycket! säger bara tre ord asså, kramp i magen! vi skrattade som dårar. haha!
100% crazyness ' alltid lika kul med dig honey!
aja, är väl inget mer just nu. ha en jävligt bra jul så hörs vi när vi hörs!

pusss

.. BRRR

nu kommer det ganska mycket snö faktiskt! skit kallt.. vill inte ha någon snö D; aja. man kan inte alltid få som man vill! nyss sagt hejdå till rose-marie (min syster). hon kom hit vid halv sex någon gång, så åt hela familjen, pratade lite, sen gick vi ner och kollade på film. the uninvited! sett den innan, och rosie också tydligen. men hade ju inte mamma o dom, så fick bli igen! väldigt bra film. så värd att se mer gånger. rekommenderas :)! ganska mycket spänning och så i den. yesyes. så nu, blir det väl lite musik och så. älskar vissa av westlifes nya låtar. gillade dom väldigt mycket när jag var liten, och har många minnen till deras musik. sånna man aldrig slutar tycka om :) amazing! heh. sen ska jag sova antar jag.. träffa daniel imorgon kanske. vet inte hur det var tänkt, men det märker vi väl imorgon. hih. ha en fin kväll!

puss



Westlifes cover på Daughtrys låt "What About Now".
underbar!

KVÄLLEN

spenderat dagen/kvällen med amanda :) så grymt kul att träffas igen, verkligen! saknat dig som ini helvete. helt otroligt. iallafall, var riktigt mysigt! kollade film och pratade som dårar. även många skratt, awesome. och imorgon kommer syster hit som sagt. sen ska vi väl baka lite granna var det tänkt. vart ganska glad faktiskt o; vet inte varför. mamma var glad, så det spred väl av sig. ehe. dom har tydligen beställt en as stor tv som kommer till jul. så mamma är helt överlycklig. fan, jag med! blir nog väldigt mycket skräckfilm tittande nu med den dära tvn. haha. greeeat. shit, jul om hela fem dagar.. kommer bli hel mys. sen nyår kommer daniel hit, så allt är ganska toppen just nu. kan liksom inte bli bättre. ihi. får se hur länge det håller bara. heh. ett tag till förhoppningsvis!

ha det undeeerbart finisar
puss

TODAY

God morgon!

lyckades somna igår.. yay me!
för övrigt så blir det ingen daniel idag. så får väl se vad som kommer upp!
blir säkert bara att vara hemma, eller en promenad senare. sånt gillar vi.
eller så tar jag och träffar amanda om hon har tid :)! inte träffats på länge, så..
iallafall, ska väl ta o käka nu, ovanligt, men alla tjatar på mig att jag måste försöka äta mer, så vad gör man? haha.
ska försöka med det iallafall, så får vi väl se vad som händer framåt dagen!
vi hörs people

puss

NATTTTI

though there are times when I hate you
cause I cant erase
the times that you hurt me
and put tears on my face
and even now while I hate you
it pains me to say
i know Ill be there at the end of the day
i dont wanna be without you
-

sitter här, klockan är 23.20, och jag är as pigg och rejält uttråkad! vet inte vad jag ska hitta på, så får bli ett meningslöst inlägg! hah. vet att ni gillar't. imorgon dårå, ska väl till daniel. sen åka hem, skönt! och söndag kommer syster yster hit! så får väl se vad vi hittar på. myspys. vad ska ni göra i helgen people? och nyår!? omg. vet inte vad jag ska göra än iallafall. ;o blir väl att sitta hemma med familjen som vanligt! ehe. fast kan vara mysigt det med, så ska inte klaga! men ska väl sätta på någon film nu eller lyssna på musik och somna till det! bra idé tycker jag. sovgott folk!
hugs.

LOOOV!

fifaen va härligt! slutade vid halv tio, mega bra. grej i gympasalen, sen betyg! och angående betygen så var jag faktiskt beredd på det. nöjd är jag iallafall. dessa betyg påverkar ju inte slutbetygen sen ändå! fick g i allt utan spanska som jag fick vg i. men alberto är ju bäng! så, han tar väl antagligen bort mitt vg om jag inte "skärper mig" som han säger att jag ska göra. för att jag tydligen blivit så mycket sämre än vad jag var i början. jävla bullshit! likadan nu som då. x] dock är jag ju helt ensam på spanskan.. kul att alla andra har kompisar o jag helt själv. klart som fan att jag inte är på så mycket på typ, muntliga saker eller sånna grejer som man ska gå runt på! och prata med alla. fattar han inte det, så är han ju verkligen dum i huvudet på riktigt! äsch, hate him. men det får jag ta itu med när jag kommer tillbaka! nu ska jag glömma skolan ett tag! otroligt skönt. får se om jag åker upp till ronja i vänersborg några dagar på lovet. inte pratat så mycket.. så får se om det ens blir av. antagligen inte..! blir väl chill hemma. mysigt det med fan :)! sen är det ju julafton om 6 dagar. men, inget jag ser på som något speciellt. ^ alla går runt som dårar o köper julklappar, önskar sig massa, och oho, men jag bryr mig inte ett jävla dugg. :) önskar mig typ bara en sak. haha. men men. iaaallafall.. nu ska jag sätta på en bra film antar jag, och bara ta det lugnt tills mamma kommer hem. så blir det väl något käk och mer mys ikväll!
gah. jag saknar daniel.
ha en fett bra fortsatt dag och kväll så hörs vi! pusssss


IIIH

yo yo yo! haha, gaaaanska laddad inför avslutningen imorgon! :) helt otroligt va skönt det ska bli med lov. så efter avslutningen blir det väl kanske stan med mina underbaringar linn & ebba! så får vi se vad vi hittar på. bara umgås skulle jag tro! och träffa någon christoffer som linn kände <: blir nog toppen! för övrigt så rullar allt på bra. nu är det ingen stress med skola o shit, så man mår awesome. iiih, tre veckors lov framför sig liksom! oh mama. happiface. stackars lilla kristoffer som inte har lov föränn nästa vecka, haha, SUCK ON THAT liksom. aw, han är min biatch. men jag ska allt få han att stå ut! stackars pojke. : >
men blir sängen nu, trött som satan.

hoppas alla mår bra annars!
pusss


bjuder på't! LYCKA asso

16 DECEMBER

fortfarande svårt för rubriken.. står helt still. sorry people!
idag då.. ingen riktig skoldag! skönt som faen. var elevrådsdag med hela högstadiet, så vi hade typ olika saker. fotboll med hinder, innebandy med klubban åt fel håll, och handboll med mattor och plintar för målen, så det ska bli svårare! höh. chill. så stått domare med linn hela dagen, eller ja, till tolv ungefär. så fick sluta tidigt också! looovely. och imorgon börjar vi nio, städar lite, och får sluta! så blir tidig dag imorgon med. sen fredag är det avslutning typ en timma, sen slutar vi, och så är det med de. förresten, någon mer som är trött på det kalla dystra vädret? man blir bara deprimerad och trött. så himla tråkigt och mörkt jämt.. det enda positiva isåfall är väl att det är fint med snö på träden osv, och att man kan mysa massa! ihi. det har ju faktiskt kommit lite snö nu vissa dagar. går dock bort med en gång nästan.. och tur är väl det! usch, då föredrar jag sommaren faktiskt! aja, får bli allt för nu. hoppas ni haft en bra vecka hitills! <:

puss

IT DON'T MATTER HOW HARD I TRY

ihi, hittat ett värsta mysigt band : > eller, dom stod på "artists you may like" på min spotify, och jag o denna låten klickade på en gång! ehe. sånt gillar vi. så lyssna och njut, eller något! puss, och godnatt.


33Miles - Apologize

14 DECEMBER

Maybe it's not my weekend
But it's gonna be my year

yes, inte länge kvar tills det är nytt år, och detta året har jag faktiskt några nyårslöften som jag iallafall ska försöka uppnå. aldrig gått speciellt bra, men. träning ger färdighet! eller vad man säger (haha!)
det första är att försöka få bättre självförtroende! för det är ett stort problem jag har. haft jätte länge nu, och måste fan bort. jag pallar inte. andra är att vara mer positiv för saker o ting, inte tänka så negativt jämt. tredje, banta! alltid så trött på min kropp och allt som har med mig själv att göra. så ska väl försöka bli lite smalare iallafall. och som jag sagt, kanske börja i boxning då! eller något annat sånt kul. börja gymma maybe! goodie goodie. det är väl dom viktigaste. som jag kommer på just nu iallafall. men kommer säkert på mer. jag ska nog fixa det här! ehe. har ni några nyårslöften ni skulle vilja.. dela med er av? c: kommmentera på people!

allt för nu. ha det bäst!
puss.

BSB



hittade några videoklipp på youtube från konserten 4 december!
glömmer aldrig dagen.
puss på't!

LUCIA!

yesyes, lucia idag! händer väl inget speciellt, lite myspys med familjen och så! snart julafton igen.. helt otroligt vad allt går fort. och sen slutar jag åttan, och så kommer ett till sommarlov! åhå. och sen kommer nian och så blir det likadant där. längtar tills jag får lämna presseskolan. fatta va underbart!

hinner inte skriva mer nu, ska iväg en snabbis med mamma och pappa.
pussen!


some traaaacks;
Linkin Park - In The End
Evanescence - Bring Me To Life
Theory Of A Deadman - Not Meant To Be
Rabih Jaber - You Are Not Alone

30 Seconds To Mars - Beautiful Lie
Rihanna - Russian Roulette
Medina - You And I
Robbie Williams - Bodies

Jason Derulo - Whatcha Say

12 DECEMBER

igår (fredag) spenderade jag kvällen hemma hos daniel. såg lite idol o så. erik vann! :) riktig värdig vinnare. dock var calle också bra. många som säger han är dålig, men tycker jag inte. iallafall.. vart jätte mysigt!
kom nyss hem från en underbar dag i göteborg också. sett new moon med linnea! den var grymt bra. massa nakna kroppar, mmh.. haha!
så nu imorgon blir det att sova ut! behövs verkligen. och på fredag är det julavslutning och sen ca tre veckors lov. grymt skönt! får väl se vad som händer på lovet. blir nog att vara hemma för det mesta!
får räcka såhär.. blir mer, någon dag.

puss


vinnar låten! ganska bra detta året huh!? me like.

TRÅKIGT, MHM!

har man tråkigt så har man..
så tänkte fördriva tiden med en sånhära! hoppas det inte gör något. häh.
nu blir det väl sängen! måste ladda upp för imorgon. kommer bli UNDERBART.

puss cuties.

 

-

OM JUST DIG
NAMN: malin
FÖDD: 3augusti - 95
BOR: kba
FAMILJ: mamma, pappa, syster & bror
SKOLA: presse

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: yes
ÅNGRAT NÅGOT: nej.
LJUGIT: nej.
SVIKIT NÅGON: nope
KÄNT DIG SÄMST: yes
GRÅTIT: ohja
SKRATTAT: ja
VARIT SJUK: no

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: ganska. varierar
SKRATTAR DU OFTA: händer
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: känner inget speciellt. faktiskt.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: upp o ner
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: yes. skulle nog aldrig dock kunna göra't. för feg.
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: njae, inte så
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: kan man väl inte direkt säga.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: maybe
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: småttttt!

HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: ja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: olika
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET :  båda. spelar väl ingen roll. :) insidan som spelar någon roll!
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: längre än mig!
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: care
FÅR DU MÅNGA KILLAR EFTER DIG: händer

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: brunett
ÖGONFÄRG: grönbrun
LÅNGT ELLER KORT HÅR : mellan
SNYGG ELLER FUL: mer åt ful hållet
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: nej!
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT: mjo
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: typ
HAR DU LÅNGA NAGLAR: yes, ganska
VAD TYCKER DU OM DIN KROPP: suger

10 DECEMBER

.. och min namnsdag! wuah
har vart en mycket bra dag :)! haft jätte kul i skolan med mina kompisar, crazyness på hög nivå! we like. sen är det ju fredag imorgon! så känns awesome. alltid lika underbart med helg. känns dock som att det inte var längesen det var helg. tiden bara rusar iväg! men men. underbart. och ganska bra skoldag imorgon. först se på lucia grej, matteprov, sen vanliga lektioner.. som inte är så många. sen raka vägen hem, och sen göteborg (: lovely lovely.
senare kommer ju efterlängtade mammas pojkar också! final ikväll, ehe.
så blir att kolla det, sen chilla som faen typ.

ha det bäst så länge!
puss



David Archuleta - Angels

HEJ..

Jag Suger.

VAD HÄNDE MED FÖRALLTID?

vi sa att vi aldrig skulle lämna varandra
vad hände med aldrig?
vad hände med oss?
du sa att jag var allt, att jag var det viktigaste

vad hände med dom orden?
du sa tillsammans klarar vi allt
ingenting kunde sära på oss
allt känns som en lögn
vi glider ifrån varandra mer och mer för varje dag som går
och jag kan inte göra någonting för att förhindra det
det tar död på mig
kanske är det såhär det ska vara, vad vet jag
vi kanske inte är gjorda för varandra
hur mycket jag än vill tro det
men jag kommer alltid älska dig ska du veta
no matter what

livet är orättvist


8 DECEMBER


Andy Six är finast!

värsta jobbigt att komma på rubriker.. så ni får bara datum. live with it.
haft det ganska jobbigt nu några veckor, vet inte varför. men mycket i skolan osv.. bara några dagar kvar till lovet iallafall.. pust! härligt som faen. imorgon har jag fysik prov, får väl se hur det går.. suger på allt inom no typ, så tror det skiter sig faktiskt. men hoppas på det bästa! wish me good luck maybe?.. yeah. ska man säga? jag saknar linnea. ska göra sugpropp på henne när vi träffas :c haha, nej men. längtar! ih. kommer bli jätte bra. älskar dig bästa vän. pusspusspuss!

A new beginning that is my life
I'm turning to the rythm of the night
I am allright

The music is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around

I have no more time for you to hurt my feelings
Done enough to prove I'm all that I believe in
We are at the end


PICS!













lite bilder från backstreet boys som jag lovade! var jätte kul. att se dom live var helt otroligt, helst om man gillat dom sen man var liten. mycket trevligt! yesyes. lite annat då.. måndag igen! inget man ser fram emot precis.. måndagar är så himla sega! och sen är det så mörkt och dystert ute, och det gör ju inte en på bättre humör precis. sucks. men snart är det lov, och det blir nog mycket saker som händer då! så blir förhoppningsvis på bättre humör. :) och så längtar jag till helgen! lördag ska jag och linnea gå o se new moon : > var jätte längesen vi träffades nu ju :c hemskt. så nu blir det dags! myspys. och så före filmen ska vi gå och äta sushi var det sagt, och sen hälsa på spöket på bergakungens toa, haha. blir awesome! : > och fredag åker jag hem till daniboy. så ska se idol och sånt, sen får jag väl se om jag sover över eller inte! eftersom jag ska träffa linnea, och han ska på in flames o; den jäveln D; hah. nejdå! puss på han. hoppas ni mår bra cuties!

puss



WE FALL

I gave myself some time today
Sat down and critizised my way
The dark was born and I could see
That love is not inside of me
Don't tell me I'm the only one
I've died of what this life has done

I can't handle the pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow
And I can't stand this life
When you are my poison
I'm cut by a knife
Of your devotion

I've no reason, I've no reason to live all like this
Collect this dust from lies and grief and promises

And this world is
lost in fire
and the flames are
reaching higher

underbar låt!

U-R-K

Fan va kul det är att få gästboks inlägg från anonyma människor som säger att jag är ful. det är ju så jävla moget va! fegt som faen. om den som skrivit det ser det här nu, säg det till mig på riktigt istället! inte för att jag förnekar att jag är ful, men ändå.

tack.

nu blir det stan med familjen, ha de göett folk!

HOME SWEET HOME

tjenatjena! kom nyss hem från stockholm, fattar ni hur skönt det är att vara hemma igen? åh! :) visst, var massa kul i sthlm, men ändå. borta bra men hemma bäst! till konserten då.. wow. det var verkligen helt otroligt! jätte kul. backstreet boys liksom..! åhå. heh. bortsett från att rosies kompis sa att vi skulle börja köa sex på morgonen.. satt ute i kylan som ett gäng luffare och frös! det var hemskt. tänk er! 13 timmar.. suck. och sen var det några som hade kommit vid halv sex på kvällen, och fick lika bra platser som vi! stått där helt i onödan.. dumma camilla! så tar hon själv bästa platsen sen! jävla ego. aja, vi träffade två tjejer där ute på kvällen iallafall som gjorde att tiden gick mycket fortare! jätte roliga. skrattade så mycket att jag knappt kunde andas! trevligt trevligt. kommer nog bilder från det hela lite senare i ett annat inlägg. har inga bilder just nu!

ha det underbart människor.
PUSS



Backstreet Boys - Bigger

LA-LA-LA

jag ber en bön när ingen ser mig
du har också mörka hemligheter
bäst att vara på den säkra sidan tron
att gardera sig, att inte bränna broar
folk är idioter

du sa rädslan den går över
men den där oron stannar kvar
den gör mig tveksam när du behöver
snabba avslut, snabba svar
du sa rädslan pendlar långsamt för oss

mellan äkta och falsk
mellan sanning och lögn
vi är idioter


STOCKHOLM, HERE I COME!

Hej! allt bra med er? <3 själv är det prima! snart börjar true blood, och imorgon åker jag till stockholm! awesome. glöm inte att smsa! hoppas ni får en underbar helg osv, det kommer iallafall jag ha! wuah. kommer säkert några bilder från konserten sen också. vi får väl se!

puss så länge!

RSS 2.0