20120428


Talar ut

Jag vet att man inte ska vilja vara någon annan än sig själv. Jag är också för att bara vara sig själv i alla situationer och vara stolt över det, för det var sån man blev född. Men jag kan inte hjälpa det, jag vill VERKLIGEN vara någon annan. Hade gärna haft kvar min personlighet, för det är de enda jag tycker är bra med mig själv, men utseendet först och främst, hade jag gärna bytt ut mot ett annat. Det är så fruktansvärt jobbigt att det varje dag tar emot att se på sig själv. Det tär på mig och jag hatar det. Kunde inte alla födas perfekta istället? Ha det perfekta utseendet och det perfekta livet, där ingen är bättre än någon annan för ALLA är perfekta och fina. I dagens samhälle känner man alltid pressen på sig, när andra glor, eller när ens dåliga självförtroende skriker åt en, skriker att man inte duger, att man är ful, att andra är snyggare, att ens pojkvän snart kommer tröttna och välja bort dig för en annan.. att alltid behöva se perfekt ut för att räcka till, det tar DÖD på mig. Tankarna och pressen för sig själv.. pressen man har på sig för att man måste se så bra ut som möjligt varje dag. Det är inte det livet borde gå ut på, men tyvärr så har det blivit så.. HATE it.

 

 

 


Söndag

Myser hemma hos min underbara. Mitt huvud värker som om en atombomb smäller där inne.. fick en tablett och lite mat så jag hoppas det släpper. Myst ner mig i hans soffa medan han fixar internet kabeln vi köpte idag, sen ska vi se film i 100 genom 100, internet kommer gå så foooort, hihi. Imorgon börjar skolan igen också, efter mer än en månad på praktiken. Usch! Vill bara fortsätta jobba och sluta skolan.. hade mått så mycket bättre och livet hade vart dubbelt så bra som nu, då det bara är bra när jag är ledig och är med jesper. sorgligt. Men trivs ganska bra med livet ändå, har ju världens bästa pojkvän och ett bättre liv än någonsin, faktiskt. Även ifall det inte alltid känns så. Igår tog vi en trip till Vänersborg också då han skulle stå i mål i en cup där! Var as roligt, fick träffa min finaste Ronja efter en väldigt lång tid.. Var alldeles för längesen! Så jag och ronja kollade på innebandyn sen så umgicks jag och jesper med henne och hennes pojkvän efter cupen! Skit mysigt. Åt pizza i deras lilla fina lägenhet, drack vin och hade det helt underbart! Loved it. Nu ska vi se film.. men tänkte bara uppdatera fort eftersom det vart lite trögt med uppdatering.. Puss på er alla!

 

 


Nyfärgad och fräsch


Söndag

sista dagen på lovet är slutligen här, ångest? svar ja! har dock haft världens bästa lov, så det gör inget. är inte långt kvar till sommarlovet heller och det lovet kommer vara tusen gånger bättre, så tiden får gärna gå fort nu! ih. dagen har vart grym också, bara tagit det lugnt och väntat på min älskling, som snart kommer hem! så ja, förutom mitt hår som ser ut som en peruk idag, så är livet BÄST. finns faktiskt ingenting att klaga på idag. fint väder har vi här i Göteborg också, allt är på topp!



 


Lyckad lördagskväll

Vaknade upp hemma och fick för mig att jag skulle åka till Jespers lägenhet igen och överraska honom, och det var precis det jag gjorde. Kunde inte ha förväntat mig en bättre reaktion än jag fick! Först var jag med Linnea, medans han trodde jag var hemma och på fest. Han skulle ringa mig när han kom hem hade vi sagt.. åh, är fortfarande jätte glad över att han blev så överlycklig som han blev.. Hade fixat med ljus och rosor.. helt mörkt i lägenheten och det var bara ljusen som lös upp, as mysigt fick jag till det! Är så nöjd, han förtjänade verkligen det här! Älskar att han trodde jag var någon psycho granne som hade kommit in.. HAHA! Han var heeel tyst, sen sa han bara "hallå" och fortsatte sedan vara skit tyst. Klockrent, haha. Han blev så glad sen när han slutligen såg mig, frågade om det verkligen var jag osv.. Första gången jag gör något sånt här och jag lyckades som fan med att göra han glad vilket gör mig överlycklig. Finns nog ingen lyckligare människa än jag just nu. Love my life, och min underbaring till pojkvän.



(innanför dörren)

 


Got 2 löve vårvädret i onsala!


Fredag den 13'e.



Spenderar min fredagskväll i sängen, framför postkodmiljonären. Man börjar känna sig lite gammal! Haha, jag kollar inte på Gossip girl och sånna grejer, jag kollar nyheterna och postkodmiljonären istället! Nejdååå. Jag är så blandad. Men sån man ska vara! Har ingen riktigt fredagsmys-feeling dock.. älskling är påväg till varberg för att döma innebandy, så är helt själv. Får inte träffa honom förän KANSKE på söndag. om inte längre. Visst, någon dag bara, men känns som en evighet. Vill spola tillbaka till förra fredagen då jag satt och väntade på att mamma och pappa skulle släppa av mig vid jespers lägenhet. Tiden går så fort.. Snart sitter man väl här, vid samma tid och tittar på samma program, med 40 års krisen nära.. haha, fyfan. Nu ska jag ta och fortsätta kolla på alla kloka människor, och ta vara på kvällen, hur sämst den än kommer att vara. Jesper ringer senare ikväll iallafall, så har åtminstone något att se fram emot!

Vara flickan som försvann? nejtack, jag är flickan som VANN.

Jag vet hur det känns
jag kommer ihåg hur det var
jag gav upp hoppet och ville dö varje dag
men nu går jag mot bättre tider,
där man inte bara går i strider
jag ska bli stark och få upp mitt hopp
inte bara vara en flopp
livet är vackert och det finns mycket man ska hinna med.
Nu jävlar ska jag vara stark och lycklig.
Jag vet hur det känns
jag kommer ihåg hur det var
jag gav upp hoppet och ville dö varje dag
men nu går jag mot bättre tider,
där man inte bara går i strider
jag ska bli stark och få upp mitt hopp
inte bara vara en flopp.
livet är vackert och det finns mycket man ska hinna med.


Nu jävlar ska jag vara stark och lycklig,
vara hon som vann.







Ain't that some shit?

Vaknade för en stund sen, duschat bara och nu tar jag det lugnt framför tvn, fortfarande i lägenheten. Jesper jobbar.. Idag blir det hemgång också, för att han ska iväg till Varberg och döma innebandy.. boooooorinG. men det är lugnt, ska hitta på massa roligt.. fest och fika med tjejerna på fredag, och myskväll och stan på lördag med Amanda! Sen är lovet nästan slut.. Vart ett bra lov, faktiskt. Mycket som hänt hela tiden, i like. Nu ska jag fortsätta dagen och.. se vad som händer. Mår sådär idag. Mår illa och är äcklad, har ont i huvudet, kroppen värker.. ingen bra dag. men blir väl bättre. ha' d!



 


Onsdag

Och jag mår great! Amanda har sovit hos oss idag i lägenheten för att göra mig sällskap när jesper är på jobbet. Så vi har fixat oss lite nu och är redo för att se vad dagen har att erbjuda! haha. Min syster fyller år idag så jag och jesper ska till henne sen för lite kalas! Kommer lite folk dit så blir nog skit mysigt! Hoppas ni får en toppen dag, Ciao så länge!

 


@ jespers place

Haft ett par underbara dagar än så länge i Jespers underbara lägenhet! Vart på påskmiddag på lördagen och söndagen med hela Jespers familj och lite släkt, träffade hans systers två små barn som jag verkligen älskade. Riktigt fina barn! Sen har vi bara myst och sånt, idag jobbar han så vaknade upp själv och fixade mig och gjorde lite vad jag ville. Kändes grymt att vara själv i lägenheten, vill flytta hemifrån nuuu! Vart och mött upp Amanda precis, sen ska vi om ett tag gå och möta Linnea! Så ska vi umgås lite här bara! AZUUM! Imorgon blir det kalas hos min syster, eftersom hon fyller år. Åh, underbart lov man har

 


Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt



Tjena mittbena! Inte haft tiden, orken eller något sånt till att göra något inlägg faktiskt, så därför tyckte jag att nu när jag ändå inte har ett piss att göra längre när jag gjort allt nödvändigt, så kan jag väl göra det nu. Hur mår alla?! Jag mår kanoners. Det är lov nu, hur kan man inte må bra? Sen har jag fått mycket gjort.. Tvättat massa kläder, hängt up, packat lite inför imorgon.. Ih. Ska nämligen sova hos min underbaring till pojkvän hela lovet, i hans nya lägenhet som han flyttar in riktigt i idag eller imorgon. Hur grymt som helst, as mysigt där också! Kommer bli ett primaballerina lov. Igår kom han hit och överraskade mig, haha. Hade precis sagt hejdå till amanda, lagt mig i sängen och ringt honom, för vi skulle prata innan vi gick och la oss, så lurar han mig lite, och jag tror ju inte på ett smack av det han säger, att han är utanför mitt hus liksom.. haha, too good to be true. Men sen kom han instormande i mitt rum.. oho, gladare går inte att bli asså. Världens bästa pojkvän. Alla där ute som går runt och säger något så dumt som att DERAS pojkvänner är dem bästa, HA! vilket skämt. Min pojkvän slår deras med hästlängder. Min, är världens bästa pojkvän. Så är deeeet. Åh, vad jag är LYCKLIG.
Hoppas det håller i sig denna gången.

Myskväll med amanda

Färgat hennes hår precis för typ.. miljonte gången, haha! Blir aldrig bra så får hoppas på det bästa denna gången! Saknar min pojkvän. Han är så glad.. han fick nycklarna idag till sin nya lägenhet, så på mitt lov bosätter jag mig där hela veckan, got 2 löve it!

 


We are young


Känslan av att inte riktigt räcka till is killing me

 


12:57

Hemma på lunchen och tar det lugnt, ätit lite med, välbehövligt! nu ska jag snart gå och möta upp min handledare igen, sen blir det mer jobb! Tror dock det blir lugnt nu de sista timmarna.. Slutar fyra, kom knappt upp imorse när jag vaknade vid sex och skulle börja sju.. så nu vill jag bara sluta och komma hem, slappna av, lyssna på musik, sova nån timma eller två.. haha! Imorgon jobbar jag kväll iallafall, känns grrrrreat, snart lov också, ih


♥ 5 månader





love u

RSS 2.0