If I can make it here, I can make it anywhere, that's what they say


Jag är redan lite lugnare. Men jag kommer nog ändå inte börja skriva här mera, inte på ett tag iallafall. Inte tills allt löst sig. Men, det är jätte snart hoppas jag! Nu ska jag iallafall kolla Paradise hotel, för sov när det var förut, haha.. Dumma mig.. Och sen måste jag nog plugga lite. Fått min sömn, så kan nog klämma in lite plugg. Om jag har lust då, vill säga. Men ändå ifall det är så jävla tråkigt, så ska jag vara en duktig flicka och försöka läsa lite iallafall. YEp, så får det bli. Vi hörs så snart som möjligt, mina små pussgurkor!

Nobody said it was easy

Orkar inte med bloggen just nu faktiskt. Det är för mycket som händer. Skriver när jag hämtat mig lite, och har saker att skriva. Men ni kommer absolut höra mer av mig, det kan jag lova. Over and out.  Ciao!

Fezt

Åh, det är på sånna här tider man ska vara på fest, dricka, dansa och umgås med massa underbara och roliga människor!
Är verkligen på sånt humör ikväll.. Vill ha hög musik, sprit, bra folk.. Längtar tills jag blir äldre, och man kan gå på krogen.. Och när man har hur många kompisar som helst som man kan gå med. Nu kan jag bara sitta hemma o ha tråkigt. Ha fest för mig själv, haha! Men det blir bättre, det vet jag. Det blir alltid bättre.

Underbara lördag

Godmorgon världen säg vad som står på, jag tror jag drömt och svävar i det blå (8) haha! Iallafall, Godmorgon vänner. Min natt har vart awesome! Fy, vad gott jag sovit. Var lycklig i drömmarna, och är lycklig när jag vaknar. Perfect. Idag händer nog inte så mycket. Men skönt det också! Ska kanske åka och hämta en soffa på Ikea med pappa idag, och sen kanske vi ska åka till farmor också. Men annars, inte mycket. Skulle vilja åka in till Nordstan och se Jay halv sju.. Men.. Ne, inte värt pengarna. FÖRRESTEN! Jag skrev till Jimmie, han som growlar i Dead by april, att han skulle komma till onsala och spela för vi skulle kunna behöva lite av deras awesomeness, att jag skulle behöva deras awesomeness, och fick svar! "gärna, fixa det då så kommer vi vettu;)" Vafaaaaan!? Haha! Som ni som läst min blogg länge vet, så är dom ett favoritband, absolut. Och vart det hur länge som helst! Andra gången jag såg dom live var på pier pressure, och jag har alltid samma härliga känsla varje gång jag ska få se dom och höra dom sjunga! Fatta vad bra jag mår nu! Tänk så kan jag även få dom att spela på min födelsedag ;> Oh. haha. Hade vart världens bästa födelsedag. NE, nu ska jag äta frulle. För inte gjort det än.. haha, blev lite senare än jag tänkt idag.. Men vafaen, jag sov gott, hade allmänt mysiga drömmar och.. lever livet just nu! Värt. Hej så länge!

all or nothing


You know i'd fight for you but how could i fight someone who isn't even there
i've had the rest of you now i want the best of you i don't care if that's not fair

Cause I want it all, or nothing at all
there's nowhere left to fall
when you reach the bottom, it's now or never

i have not yet found my reason

Huvudvärk, besvikelse, trötthet, olycklighet, hosta, allmän förkylning, uttråkad.. Ja, mycket problem med mig denna fredagskväll. Jobbiga tider.. Sitter just nu och lyssnar på musik, men antar att jag går och lägger mig snart istället. Varför ska jag vara uppe för? Finns ingen som helst anledning alls för mig att fortsätta vara vaken. Bättre att istället lämna världen för några timmar och leva i en bättre värld, i drömmarna. Så, så ser resten utav min kväll/natt ut. Godnatt.

hold on little girl, live your life

Äntligen fredag!

Idag och i helgen blir det massa mys, en hel del sova och även en hel del plugg! Hörs efter! Ha en underbar helg!

25 november

Suttit flera timmar och tänkt på framtiden. Mest på vilken linje jag ska välja på gymnasiet och vilket gymnasium jag ska gå på, och var. Om jag väljer att gå Vård och omsorg, så finns det ju en jävla massa att välja inom det också. Undersköterska till exempel, sjuksköterska.. och det finns hur många olika sjuksköterskor som helst och jag funderar på massa olika. Gör man det så blir det ju bara svårare! Tycker det är skit svårt, seriöst. Har faktiskt lite panik inför mitt val. Önskar man var liten igen.. då trodde man inte att det skulle vara såhär jobbigt som det verkligen är. Sen är det ju ändå min framtid det handlar om, därför måste jag välja en passande utbildning. Så jag får bra jobb och överlever själv sen om jag har egen lägenhet osv. Vill kunna klara mig. Vem vill inte liksom? Därför är det så svårt som 15 åring, att sitta och tänka ut vad man vill bli osv och vad som är bäst för framtiden. Vill ha ett jobb som jag är nöjd med. Som jag sen tycker är roligt att gå till, att jag har bra kollegor och sen att det intresserar mig. Tänk om man väljer nu, och sen tänker, "fan, att jag inte valde den inriktningen" och att kanske den inriktningen skulle vara bättre för mig? Det är as jobbigt, ska ni veta! Jag har verkligen beslutsångest.. Men jag ska sluta tänka på detta nu, och ta det som de kommer. Jag kommer på något bra, det vet jag. Sen kommer jag få massa stöd och råd av kompisar och familjen. så, jag klarar detta. Kommer få en bra framtid! Haha.. Förhoppningsvis.. Får tänka positivt!
Nu ska jag fixa lite kvällsmys och kolla på serier. Imorgon är det äntligen fredag! Jag är rätt glad ni veeet. Haha, nej men, grymt härligt är det. Man får alltid en sån skön känsla när det snart är fredag och helg. Håhå. Ha det nu bäst hörni! puss

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din


Dagens låt

 

Godnatt!


Tatuering

Jag vill göra tatuering, NU! Åh, jag och linnea pratar om det på msn, om mina idéer då. Och man blir ju bara mer o mer sugen asså! Väntat på tatuering sen jag var 11 typ, och tills nu så är jag hundra på att jag ska ha en tatuering på handleden. Problemet är bara vad jag ska ha. Är rätt säker på text med stjärna under o lite skugga här o där typ, men då är frågan, vilken text? Sen är jag även inne på en rosett, som kissie har. (Alla vet väl vem kissie är .. ?) Inte helt säker än. Men man kan säkert också få råd av tatueraren innan, och kanske få lite olika skisser, och välja därifrån. Bestämt mig för att göra en lite efter jag fyllt 16 isåfall kanske. Så kan jag betala den med gymnasiepengarna jag får. Man får ju studiebidrag varje månad! Så, så är det. För innan det har jag nog inte råd till det, sen vill jag vara lite mer säker också. Gjorde kladd på ett program lite. Ska dock vara mer skrivstil och mönster typ. Tänkte fråga er om lite råd!

Dessa texter funderar jag på.. första betyder everything happens for a reason, alltså att allt händer för en anledning. Andra vet ni alla säkert vad den betyder. Tredje betyder Kärleken övervinner allt och tillsist, Carpe diem, fånga dagen. Det är väl dom texterna jag funderar på isåfall! Även gjort lite kladder.. haha. Lekte lite på paint. Det är aldrig fel! Jag försökte mitt bästa, och menar bara typ, den tanken. Skulle isåfall självklart ha mer detaljer, och kanske även tillägga någon skugga, och ha svarta stjärnor, maybe maybe. Eller bara sån text med lite skugga o skoj.. Detta är bara tankar!

 

 



(Sött, jag vet, haha..)

Tyck till!

Myspys

 

Från när EMD spelade på idol, med deras cover på "What is love"
Delar den, för att det är en grymt mysig och bra version på låten!
Värd att lyssnas på, enligt mig.


Fortfarande inte fått fart på pluggandet.. Är så jobbigt! Men visste nästan att det skulle bli så. För det första, kom jag hem sent. Sen skulle jag vila lite för att jag var så grymt trött, och sen kom mamma hem, och nyss åt vi. Typ. Vet inte hur jag ska göra, men får sätta fart snart. I värsta fall får jag väl sitta en stund in på natten, men har jag slarvat, är det väl jag som får skylla mig själv! Men att sitta sent blir inga problem, i can do it!
Imorgon är det redan torsdag gott folk! Snart fredag igen, fy vad skönt. Även ifall det säkert blir en hel del pluggande i helgen, haha. Ska bli skönt ändå! Får hoppas på en lyckad helg.. Idol snart igen.. Har ju vart snack om att Jay ska diskas därifrån, pga att han rökt lite. Herregud, dom gör det till en för stor grej.. Låt han ha roligt med sina kompisar vafan. Han hade ju ändå gjort det på en fest dom hade. Det är ju inte så att han har problem i nuläget, det har han ju själv sagt. Det är ju NU, förra veckan, första gången på länge som han blev lockad att röka. För att han och hans kompisar hade fest. Tycker det är ganska påhoppande att typ, göra det till en så stor grej som folk gjort det till. Låt han få göra det han är bäst på i idol istället, och lämna hans privatliv till honom själv. Skärpning! Får han inte vara med, så tänker jag faktiskt sluta kolla. Programmet kommer kännas så patetiskt. Men yes, vi får se helt enkelt. Hoho. Fredag ska han iallafall vara med, vad jag vet! Och tur är väl det! Vem är eran favorit i idol förresten?! Lite roligt att höra vad ni tycker också, underbara läsare. Dock är ni väldigt dåliga på att kommentera, och svara! Ryck upp er ;> Dock så förstår jag att det kanske är tråkigt att läsa allt strunt jag ibland skriver, haha. Men, vad är annars bloggar till för?!


Massa onödig snö...

Asså herregud, vad kallt det är! Sitter inne med täcke och hela röset, men blir ändå inte varmare. Sjukt. Blivit massa is på vägarna och gångbanorna också, så är ju skapligt halt! Man borde tagit vara lite mer på sommaren än vad man gjorde.. Känns knappt som jag var ute och njöt av värmen. Men, var ju egentligen väldigt mycket jag var ute.. Kanske inte tillräckligt, kan man ju tycka.
Åh, vart är sommaren när man behöver den som mest? Fän, skippa vintervädret och ge oss sol istället!
Sitter just nu och kollar på tv, inget roligt på dock.. Känner att jag måste plugga till No provet jag ska ha imorgon. Var ju sjuk när dom andra gjorde det.. Men jag orkar inte. Är så förnedrans trött.. Så tänkte jag kunde göra det efter jag tagit det lite lugnt.
Får väl se hur bra den tanken fungerar dock.. Kommer ju iallafall få G, det är jag säker på! Åh, skolan tar kål på mig..
Hur har eran dag varit? Lika kallt hos er?

Våra vanligaste missar i sängen

5 i topp. Detta är kvinnorna mest missnöjda med.


Min Partner slarvar med förspelet

 

Smeker inte kroppen utan tar bara på könet

 

Kysser slarvigt/oengagerat

 

Vet inte var G-punkten sitter

 

Slarvig på att ge oralsex

 

 

5 i topp. Detta är männen mest missnöjda med.


Min partner tar aldrig initiativet till sex


Vägrar experimentera


Smeker inte mig


Min partner slarvar med förspelet


Vägrar ge oralsex



i'm fadin' away

Alla vill vi väl vara älskade, ellerhur? Alla gånger känns det dock inte som man är så älskad, och enligt mig, är det världens hemskaste känsla. Att känna sig ensam osv. Men gäller att hålla sig kvar, vara stark och inte ge upp! Man ska aldrig ge upp gott folk.. Just keep going!

Iallafall, så är jag inte på världens bästa humör, som kanske märks dårååå.. och inte orkat blogga, för känt att jag inte haft något att skriva. Sen har jag kommit hem halv fem nu Måndag och tisdag, så vart skit trött. Får gå och lägga mig lite tidigare idag om jag ska orka upp imorgon känns det som. Är så mycket i skolan nu också, tror jag får panik.. Önskar man kunde skita i allt och bara, försvinna ett tag. Gash. Världens jobbigaste väder också.. Hade kommit massa snö imorse så kunde inte ta moppen, så fick återigen stanna i skolan på håltimman. Eller ja, vi gick hem till Ebba en stund som tur var. Men ändå.. Sen fick jag gå hem efter skolan, och fihelvete vad kallt det var.. Gick där med halsduk, vantar och kollade ner i marken för att inte få massa snö och kyla i ansiktet, haha, gah. Sorgligt. Hoppas det försvinner snart! Sån snö kan komma på vinterlovet, då man inte behöver gå ut! Då gör det inte mig något, haha. Aja, nu tänkte jag kolla lite serier på internet, sen ska jag väl sova. Ville bara göra ett sånt här litet godnatt-inlägg, typ. Så, godnatt på er!


I used to be the kid that no one cared about
Thats why you have to keep screaming til they hear you out



Snö

Igår började det snöa rejält, och idag ligger det kvar.. Fy! Tur man har som inte måste gå ut i eländet! Haha. Tror dock det kommer gå bort snart. För man ser redan hur det börjar rinna bort, pågrund av regn och annat! Får hoppas på det! Snö kan komma sen på jul ;> Men nu vill jag ha det snöfritt! Kallt som satan inne ju! Myste ner mig i en stor munktröja, men inte ens det funkar! Brr. Får göra det mysigt här och tända en brasa sen, hihihoho. Blir nog bra.
Idag blir det bara slapp hemma faktiskt. Inget speciellt som händer. Mysa med Daniel och familjen, det är nog det bästa man kan göra! Träffade ju kusinen igår också, Mathias! Fyfan vad bra det var. Han var så go! och snyggheten går ju i släkten såg jag.. ;> haha! Nej, men. Usch, goaste kusinen! No doubt. Så nu har vi bestämt att vi ska ses oftare också. Vi får se hur det blir.
Men kommer säkert bli en hel del mysiga stunder tillsammans framöver. Hoppas jag allt!
Ha nu en fortsatt super helg, fina läsare. And stay out of trouble, haha! Puss

Dagens outfit

Tröjan: Gammal från Gina Tricot
Linnet: Gina Tricot
Legginsen: H&M
Benvärmare: Gina Tricot (också gamla)
Kjol: H&M


 

Idag var man tvungen att hoppa ur sin natt tshirt och fixa sig.. Eftersom Daniel kommer hit, och senare ikväll kommer Mathias. Känns faktiskt okej. Trött på att vara så slapp nu och inte göra något! Så ska bli skönt.
Trodde det skulle bli jobbigt att fixa mig igen, men icke! Hoho.
Nu måste jag bara ta mina tabletter och äta något, sen är jag helt färdig för dagen! Wuh.
Ha en awesome helg! Puss på er!


Torsdag

Helgen närmar sig! Ses som härligt för många, men för mig är det bara vanliga dagar. Iallafall denna veckan. Eftersom jag vart hemma, pågrund av dem idiotiska tabletterna och hur jag mått! Vad ska ni hitta på i helgen förresten? Min helg ser precis ut som vanligt. Bortsett från att kusinen Mathias äntligen kommer hit på fredag! Han har sagt tusentals gånger att han ska komma, men så kommer han inte. För någonting har alltid kommit ivägen. Men nu ska han komma, annars skulle jag få 1000kr. Och han vill ju inte förlora dem pengarna! Haha! Ska iallafall bli roligt att träffa honom. Tror aldrig jag träffat honom innan.. om inte när jag var en liten bebis. Hört lite om det. Trodde inte ens jag hade kusiner föräns typ, några månader sedan. Lite komiskt! Roligt att han kommer hit iallafall. Den andra kusinen hoppas man ju också få träffa snart såklart! Hoppas det inte blir stelt imorgon bara.. men han är ju trotsallt släkt, och denna släkten är alltid igång! Så ska nog gå bra ;> Annars i helgen kommer ju såklart Daniel vara här, så ska ju umgås med han. Sen blir det säkert en hel del pluggande också. Eftersom jag har ett musikprov att göra på tisdag. Men går nog bra, tror jag! Yep, så ser det ut. Förresten, skulle vara skönt att få lite inspiration av er läsare. För ibland vet jag verkligen inte vad jag ska skriva.. Så frågar er, Vad vill ni läsa om i bloggen? Och vad vill ni ha mer/mindre av?
Skulle vara till stor hjälp! Så in med grejer nu, så fixar vi det vetni!

Dagens hiss:

Westlife!


alltid älskat dem och deras underbara musik,
& kommer alltid att göra!

 

 

vart ett band som jag gråtit till som liten, delat glädje med, vart min hjälp för att somna, allt möjligt!
så ja, därför får just westlife bli dagens hiss!
just because they're so awesome


Avtändande fraser i sängen

”Vi behöver ingen kondom. Jag har aldrig haft problem tidigare.”


”De här sexleksakerna är praktiskt taget helt oanvända...”


”Vi måste vara tysta. Min mamma sover.”


”Jag lovar kameran är inte på...”


”Okej, men mitt ex brukade alltid göra det...”


”Det är inte smittsamt längre...”


”Du luktar och smakar inte som mitt ex.”


”Du har inget att skämmas för. Alla ser roliga ut nakna.”


”Vadå, blir det inget? Kom igen. Jag lovar att det går snabbt!”


”Vi kanske ska släcka i alla fall.”


”Fan, och jag som stötte på din väninna”


”Min katt sover alltid på den där kudden.”


”Vänta, måste bara pissa, snart tillbaka.”

 

Sexfakta:
Folk som har sex ungefär 3 gånger i veckan
ser oftast 4-7 år yngre ut!


Författarporträtt = komplicerat

Satte igång med svenska läxan för ett tag sedan, eftersom jag fick uppgiften igår av Ebba. Fyfan vad komplicerat. Maria, våran lärare, ska alltid göra upp sånna här uppgifter. Typiskt. Eller asså, det jobbigaste är att sätta ihop allting. Man vet vad man ska ha med, men det svåra är att matcha in det osv. Får fråga pappa om hjälp sen eller något.. Tror iallafall att jag fått ihop det ganska bra hitills. Förhoppingsvis! Gash. Snart ska jag iallafall sätta på tvn och kolla Paradise Hotel! Behöver lite, avkoppling. Eftersom jag vart så duktig nu med läxor o plugg! Hihi. Ger mig själv en klapp på axeln, faktiskt. Som man alltid brukade göra när man var liten, remember? Epic. Åh, Ska äta kebabtallrik idag också.. för dom här hemma orkar inte laga mat. Tycker typ inte om fet mat längre, känner mig jämt så äcklig efteråt. Men känns faktiskt ganska gott nu. Allt ska ju ändå bort någon gång när jag satt igång med stenhård diet och träning. Så, no big deal. Nu hörde jag på andra tvn att programmet snart börjar. See u later aligator!

 

when life gives you a bad romance put on your pokerface, call alejandro and just dance


17 november

Först o främst, så vill jag ge ett STORT grattis till min bästa vän Linnea, som fyller 18 idag! Tänk vad tiden går ;>
Tycker iallafall att ni ska gå in och ge henne en massa grattis, för det förtjänar hon! http://lynea.blogg.se .

Men annars då? Hur mår ni? Själv så känner jag att min mage är på bättringsväg (y Ni anar inte hur lättad jag är över detta. Haha. Igår dock, så kändes min mage jätte hård, jätte stor, och hade kramper i den. Kändes inte helt okej, med andra ord. Får se hur det blir senare, men jag hoppas att jag snart blir helt förbättrad igen. Håhå.
Förresten, såg ett program nyss på tv. Som jag också sett ett antal gånger.. Plastikoperation - Före och efter. Eller något.. Och det fick mig att börja undra, killar älskar ju bröst, right? Av någon riktigt konstig anledning.. haha, Hur som helst.. dom män som gör bröstimplantationer och sånt, asså, som håller på och som har hållt på med detta i nästan hela sitt liv, Ofta dom inte tröttnar på att se bröst hela dagarna långa? Tänk då, hur avtändande bröst är sen? Eller? Kan väl knappast vara så att dom fortfarande blir hårda av att se dom, eller att dom fortfarande tycker att bröst är något speciellt och "sexigt" ? Haha, skulle lätt vilja fråga någon som höll på med sånt. Vore intressant att veta, ÄNDÅ. Lite sån där random tanke liksom.. Jag vet att jag iallafall skulle vara rätt trött på att kolla på bröst.. haha. Men vad vet jag! Någon som vill vara med att tycka och tro? Släng in kommentarer vafaen! Vad tror ni, och hur skulle ni känna? (Killar kan ju, fortsätta tänka sig som killar. haha, och ni tjejer, tänk er som killar, vad tror ni att ni hade tyckt om bröst, efter flera år med det som yrke?)


Mysimysmys

 

 

 

man kan inte göra annat än att älska den här killen asså!
det är musik som denna som gör en glad. sätter in det lilla extra i det hela liksom..
awesome.


Mitt riktiga jag, vid midnatt.. (?)


~ She's like a bomb, thats about to explode out on the floor.
I know its dangerous, but i cant let i go.
See my mind is goes on a trip. And the vision of her lips tonight.
and she's a star, Hey, she more glamorous than a fashion show.
Miss international knows how to strike a pose ~

heahea, jaja, jag är bra, kort sagt.


Fortfarande ensam. Bokstavligt talat då. Dom andra sitter väl och gör sina "intressanta" saker. Men ensam i rummet iallafall. Ingen att umgås med. håhå. Saknar daniel litegranna. Vet inte vad jag ska göra heller. Fast har faktiskt ganska mysigt ändå. Lyssnar på Rebound - Helpless. Haha, so cute. Vad gör alla ikväll egentligen? Pluggar? Slappar? Tv? Nördar facebook.. ? Tell me!
Så får jag lite intressanta kommentarer att läsa också, håhå..
Nu ska jag gosa vidare med musiken i öronen och bara, vara. Vi hörs snart, mina små gullefjun! köss

16 november

Förstår inte vad det är med mig. Men det har vart dålig uppdatering för hela slanten. Det är en sak som är säker! Haha. Faktiskt inte haft tid för dettaaa. Haft så mycket besvär med magen och inte tänkt på bloggen ett dugg faktiskt. Checkat till den, visst. Men inte mer än så. Jobbigt ibland att blogga. PUH. Hur som helst, vad har ni gjort för skoj?! Jag har bara legat hemma och myst typ. Daniel har ju vart här och tagit hand om mig också. För att jag mått piss, som sagt. Fast han åkte idag, för att han skulle gå på konsert ikväll med sina kompisar. Se massa bra band! Eller ja, adept iallafall, hoho. Medans jag ska sitta här hemma i mörkret och deppa. Haha! Sitter här i min ensamhet med inget bra på tv, och ingen lust med något typ. Väntar på att mamma ska komma hem så man har någon att prata lite med iallafall. Fick förresten nya tabletter, för min mage klarade verkligen inte dom andra! och fick sen reda på av den andra läkaren att jag inte behövt äta dom.. (?) Allt besvär i onödan, fifaen, sa jag då! haha. Fick några för mina luftvägar iallafall. För tillfällig förkylnings astma. För att dämpa tätheten i luftvägarna, och sen då också för att se om jag kanske har riktig astma. Man ska ta 5 stycken samtidigt på morgonen, i fem dagar.. haha.. Så det första hon sa till mig på sjukhuset bah; "Så kan man bli lite hög. Eller nej, inte hög.. men" Haha. Eller typ, börja gråta för ingenting osv. Kände ju lite imorse, tror jag.. Vet inte riktigt hur det ska kännas. Men vi får se. Kanske blir mera effekt någon av dom andra dagarna. Spännande. NÄ, enough said. Nu ska jag skippa skitsnacket och gå o mysa igen. C ya!

Upprörd tjock liten flicka!

Eh, ja.. livet är hårt..

hon kanske bara måste nöja sig med att hon inte kan sjunga (?) ..
crazeh little görl


Piss

Åh, mår så jävla illa av det jävla pencillinet jag fick igår.. Helt jävla otroligt! Inte så trevligt, kanske, men spydde typ tre gånger förut. HATAR att må illa, och spy. Asså verkligen hatar. GROVT. Får panik. För man kan inte göra något åt det.. och det kan stanna hur länge som helst. Vaknade liksom typ, nio idag och kände typ, hur illa jag mådde. Det är fruktansvärt! Gah, hjälp mig någon

Malins idolvinnare:

Jay Smith!
åh, gud, vad han är bra.
för mig, har han redan vunnit. skiter i resten och hur det kommer se ut sen när idol är färdigt och vinnaren är tagen.
han har redan vunnit! han är min vinnare.

 


and someday, i promise i'll be gone

Trött på förhållanden. Trött på mig själv och mitt utseende. Trött på killar. Trött på skolan. Trött på mitt liv. Trött på min förkylning. Trött på alla måsten. Trött på all stress. Trött på att vänta. Och att vänta på bättre tider. Trött på komplicerade saker. Trött på att jämt vara ledsen/sur. Trött på att jämt bli besviken. Trött på att skriva sms på touch. Trött på det mesta helt enkelt. Och helgen kommer bli piss. Ni anar inte hur sur och ledsen jag är nu. Går knappt att skriva. Är skit varm, skakar pågrund av min medicin.. Att ta ihop det, gör att det kliar rejält i lederna. Håller på att spricka. Är så arg. Är så besviken. Är så ledsen! ÄR SÅ TRÖTT!

Önskar att kent stod i mitt rum nu, och sjöng mig till söms och gjorde allt bättre.. Åh, dom är så underbara..

Dagens hiss:

Japp, Anagina show! Älskar henne! Den tjejen vet verkligen vad hon håller på med asså. Haha, skit skön. Kommer ihåg första videon jag såg med henne.. visste inte vem hon var eller någonting, fyfan vad jag skrattade! Tårarna rann och magen krampa. Otroligt! Ni som aldrig sett hennes videos, eller hennes show.. sätt fart och se dom vafaen! Ni kommer inte ångra er!


Sexfakta

Visste du att...

...porrskådisen Jon Dough har slagit det manliga rekordet för gruppsex? Han låg med 55 tjejer på en dag. Frågan är hur hans lem mådde efter den arbetsdagen..



… det kvinnliga rekordet för gruppsex slogs av porraktrisen Annabel Chong som hann sexa loss med 70 män under tio timmar? Ett genomsnittligt samlag pågick i mindre än en minut.

 

… det, enligt beräkningar, utförs ungefär 100 miljoner sexakter varje dag? Inte illa. Å andra sidan är vi 6,6 miljarder människor på Jorden.

 

… medelhastigheten för en mans ejakulering, alltså hans sprut, är 45 kilometer i timmen? Sperman är alltså lika snabb som en klass 1-moped!

 

… sex kan bota huvudvärk eftersom det tar bort spänning som trycker mot blodkärlen i huvudet? ”Jag har ont i huvudet” är alltså ingen bra ursäkt.



… kvinnan som haft flest orgasmer på en timme kom hela 134 gånger?



… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom?



… myggor har sex i tre sekunder? Låter sådär.

 

....de första vibratorerna användes av läkare, eftersom orgasmer dämpar ångest hos kvinnor?

 

...i de amerikanska delstaterna Alabama och Mississippi är det olagligt att sälja sexleksaker.


haha, så nu vet ni det!
lite sextalk på bloggen skadar ju aldrig!


Gratis bio

Blev medlem i Gratis Bio nyss. Satsar lätt på att få två biobiljetter till Saw 3D.. haha! Får se om detta fungerar bara. Vem vet. Verkar väldigt jobbigt, och vissa länkar är ganska opålitliga, och vissa måste man vara 18 på. Så är lite sisådär. Men jag försöker vetni! Haha. Tycker ni också kan ge det ett försök! Då kan ni också passa på att sätta Malin950803, som eran värvare! Vore skit snällt. Jag ska ha dom biobiljetterna! Haha.


Länkar


 




HAHA! dagens underhållning..


nadaZipZer0

1. är du kär? ohja!
2. har du snusat? yap
3. har du fimpat en cigg på nån annan? haha, nej.
4. har du legat i sängen brevid en kille? jap
5. har du blivit slagen allvarligt? nej
6. tar du droger? nevah
7. har du pussat en tjej? ja!
8. hatar du någon? hata är ett väldigt starkt ord. så nej, jag tror inte att jag hatar någon!
9. älskar du någon? daniel, vänner och familjen!
10. har några av dina vänner svikit dig? har säkert hänt! men då är det väldigt få gånger.
11. har du djur? ja!
12. har du legat bredvid en tjej i sängen? yeppp
13. hatar du dig själv? oftast, ja.
14. gillar du orange? nja, ingen favorit färg direkt!
15. har du nån sjukdom? nep
16. har du en gris? danibanani :*
17. har du en plattång? jappp
18. har du en bror? ja!
18. har du sjukt bra humor? Självklart ;>
19. är du brunett? yap! brunetter is the shit.
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? beror på! ibland är det jävligt skönt. fast brukar ju inte stå i flera timmar..
26. tycker du om hästar? gjorde innan, men nu är dom väl helt okej. inget jag lägger så mycket energi på iallafall. haha
27. har du en hund? 2!
28. har du skilda föräldrar? nej.
29. har du gått på simskola? nep
30. har du sagt bög till en kille? ja
31. har du sagt fitta till en tjej? isåfall på skoj!
32. har du fuskat? yap
33. har du en tv på ditt rum? ja
34. har du lunar? nej, var väl ett jävla tag sen man hade det (?)
35  har du msn? jafaen
36. har du en syster? yep. världens bästa
37. har du bruna ögon? nej :c önskar jag hade! men har lite.. har grönbruna! men inte mycket brunt där inte
38. gillar du att fota? jarå!
39. har du sett dig själv brinna? i en dröm, ja
40. hjälper du dina vänner? självklart! när dom behöver mig, så är jag där. bryr mig nog mer om dom än jag bryr mig om mig själv. alltid vart så. haha!
41. gillar du tacos? ja
42. tycker du att du är söt? nej. är få gånger jag tyckt det. men, ja, faktiskt hänt ett par gånger.
43. har du dansat? jap
44. har du spelat fotboll? går inte i fotboll, men i skolan o fritiden, ja!
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? ja, det tror jag.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? nej!
47. har du ätit sniglar? nej, och skulle nog inte vilja testa heller.. blä..
48. äger du en locktång? nep
49. gillar du att tugga tuggummi? ja, håhå
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? oftast..
51. gillar du kläder? JaP. ibland.
52. Hatar du falska vänner? vem gör inte?
53. Gillar du räkna matte? absolut inteeee. suger.
54. älskar du någon nu? kan du ger'ey på!
55. Har du gråtit inför en vän? ja
56. kan du sjunga? alla kan väl sjunga..
57. Har du sett nån död? japp!
58. säger du vad du vill? haha, nja. vissa saker får man allt hålla tyst om!
61. kan du tala spanska? ja
62. är du kortare än 1.60? nej, 162 typ
63. älskar du sommaren? jaaaa!
64. älskar du vintern? nej, usch. kan vara mysigt, och inte lika varmt på nätterna, utan man kan värma sig. men.. nä
65. har du mer än 1 par skor? ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? ibland! hihi
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? ja, haha
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? nej. har väl ungefär, 2-3
69. gillar du att städa? nej. men ibland, kan det vara okej. kan få sånna ryck och städa massa. haha!
70. gillar du att sova länge? verkligen! man ska vakna när man vaknar. då mår jag som bäst!
71. har du vart med om en olycka? hm..
72. är du förvirrad? ibland..
73. har du mer än 6 par byxor? nja, osäker
74. har du förlorat en vän? har jag nog någongång, ja
75. gillar du att shoppa?
76. har du varit i paris? nej
77. gillar du ormar? dom är balla, men, att möta på en stor sån ute, vore inte det bästa..
78. klarar du dig själv? gör jag la
79. har du lagat mat? ja
80. är du klantig? ibland
81. har du foppatoffler? nej!
82. har du mer än 20 låtar på din data? ja
85. har du mer än 7 par nagellack? nej, men mamma har nog.. haha
86. har du busringt? uhja
87. har du skällt på din bror? haha.. vardagligen
89. har du velat göra saker men vågar inte? ja
90. sover du med nått gosedjur? nej
91. har du åkt nånstans utan att du får? ja, tror det..
92. vill du bara bort ibland? ofta!
93. har du tältat? jap, men var väldigt längesen..
94. har du bränt dig? ja
95. har du lekt med levande ljus? yao
96. har du lekt anden i glaset? nej
98. bor du i skåne? nep     
99. gillar du hiphop/rap musik? funkar!
100. är du på sista frågan nu? cepä
101. är du singel? nep :)!
102. har du flygt flygplan någon gång? never
103. Vad heter du i förnamn? Malin
104. Vad heter du i efternamn? Fransson
105. Vad heter du i andranamn? Rosita Maria
106. Vad är ditt stjärntecken? Lejon
107. Vilket datum/månad fyller du år? 3 augusti
108. Vad heter din mamma? Rosita
109. Vad heter din Stad/By? Kungsbacka
110. Vilken kommun bor du i? Halland

carpe diem

Underdog, en helt jävla awesome låt med you me at six!


Nu, kära vänner.. Ska jag ägna resten av kvällen av att plugga. Faktiskt. Ska försöka iallafall. Får se om jag kommer någonstans. Men ska anstränga mig.. men jobbigt, daniel gör mig galen. på ett bra sätt.. Saknar honom så. Tur att det är torsdag imorgon, för snart är det fredag igen! Ååååh. Lovely. 11 månader tillsammans med Daniel imorgon också. Mysepyse.
Vi hörs troligen imorgon, fina läsare. Har typ inte något att skriva om längre. Inget intressant iallafall. Så, därför jag inte skriver så mycket. Eller mycket roligt då, så att säga. Haha! Sovgott nu babes. Puss!


tears and rain

Sitter och njuter av massa gammal musik. Bland annat "Would i lie to you" av charles & eddie. Skön låt, typ. Sen såklart massvis av Westlife, en sån här tråkig höstkväll. Försökt plugga, men går inget vidare. Går inte alls om man ska vara ärlig. Läste väl två eller tre sidor, innan det brast. Plugga är verkligen det tråkigaste som finns på denna jord. Nästan. Sen mår jag ju inte så prima heller. Har annat i tankarna heeela tiden. Hopplöst. Vi begravde katten idag också, och pappa grät. Var ju den katten han myste med hela tiden, som alltid var med överallt, allt sånt! Det var pappas katt. Gör så ont att höra och se han gråta.. Det är väldigt få gånger jag sett han gråta asså.. Han brukar aldrig göra det. Så man märker väldigt tydligt hur mycket den katten betydde för honom. Stackare.. Får stötta han igenom det! Förstår inte varför allt ska hända våran familj.. allt händer oss. Och som jag alltid sagt, världen är emot mig. Igår var dagen jag fick reda på att jag fått VG på en engelska redovisning, som jag knappt övat på och som stod på svenska, som jag blev skit glad av att höra. Sen flummade jag runt i skolan med dom andra, och hade kul helt enkelt. Sen dog katten, bara efter en timma jag vart hemma typ. Någon där uppe vill inte att jag ska må bra. Mamma skrek, man kom ner, fick panik, grät, och grät resten av kvällen. Och att se han ligga i den lådan, död, var en otroligt hemsk syn. Men vi tar oss igenom det. Det gör man alltid. Men är hemskt, för han var ungefär som en bästa vän liksom. Det är alla katterna. Men han har vi haft längst.. Ja, hemskt helt enkelt, som sagt. Nej usch, jag måste försöka plugga igen.. har lite smått panik. Men ska fråga honom om han kan säga vilket som är viktigast att läsa på. Slipper man läsa på sånt som inte kommer liksom.. Vore ju skit onödigt. Ciao.

if being happy is a struggle, why even bother?

ne fy. just nu är ingenting okej. deprimerad as hell. skolan är jobbig, känner mig ensam, saknar daniel, sen det värsta är att ikväll, för bara någon timma sen, dog våran goaste och första katt på akuten. vi fick höra att han var hjärndöd. fick en plötslig hjärtattack, kan man väl kalla det.. så han var helt borta när han var här hemma. hittade han hemma bakom soffan typ. hans käke hade ryckningar bara, men han var helt borta. hans ögon sa ingenting, han bara låg där.. sen åkte vi till akuten, och där fick han syrgas, och någon slang som gjorde att han andades. sen kom hon o sa att han inte kommer överleva typ.. sen.. när hon drog ut gasen så dog han. så.. gråtit hela kvällen. gråter fortfarande. hörde hans skrik innan också.. men trodde bara det var våran andra katt som höll på som vanligt, men kände ändå att något inte stod rätt till. men är inte det första man tror liksom. åh gud.. jag har panik. jag hatar detta! egentligen ska man inte ha djur.. fan gustav! D': ska du lämna mig här för.. värsta är att han åt ost av mig för bara ett tag sen, och jag pussade massa på honom igår och imorse. Seriöst, jag mår piss. Över allt. Först att han dog, vet inte vad jag ska ta mig till. Han kommer aldrig tillbaka.. hemskt.. Jag vill inte mer. Det blir för mycket.. Jag orkar inte! orkar inte ett piss..

LOVEKILLER

Har ni sett Darins musikvideo till hans låt Lovekiller? Om ni inte gjort det, ja, då fan tycker jag ni borde göra det nu! Den är faktiskt riktigt ball. Tycker att Darin har mognat en hel del sen andra gånger man sett honom. Kommer ni ihåg första gången man såg honom i idol? Då var han ju en helt vanlig blyg och ganska nördig kille med tandställning.. Nu syns det ju verkligen att han vuxit upp, och det syns också klart och tydligt i denna videon! Den har han verkligen lyckats bra med! så, check it oooout för tusan!


ingenting

ever since I was eight or nine,
I've been standing on the shoreline
for all my life, I've been waiting,
for something lasting,
you loose your hunger and you loose your way,
you get confused and then you fade away

Har faktiskt ingenting att skriva. Förutom att imorgon är det skola, och jag mår piss. Fan också.

malin hjärta kent

Seriöst, vad dålig jag vart på att blogga! Inte haft lust alls.. haha. Haft mysigt på lovet med min babyboy istället, som snart är slut. Suck! Men idag är det fredag iallafall, as mys. Idol och allt, wuah. Tänkte se repris på paradise hotel snart också.. sov ju över hos linnea igår till idag. Hur roligt som helst. Först .. träffades vi i Göteborg och gick runt o kollade skor, sen köpte vi godis och far hem till hennes mammas lägenhet! Som förövrigt var hur mysig som helst. Men iallafall, där spelade vi supermario på Wii. Sen åt vi vårat godis och kollade på någon knasig film, och gosade med hennes översociala fågel Wille! Åh, höll nästan på att packa ner honom i väskan. Haha. Han är så gos! Sen efter några timmar där, stack vi hem till hennes pappa. Och flummade runt på datan, och lyssnade på musik. Som sagt, skit kul har det vart! Längesen vi sov över också.. typ, 1-2 år sedan. Eller något. Vet inte riktigt! Så var allt på tiden att vi gjorde det! Sen idag var vi i stan igen, för att återigen kolla på skor till Laijnaia. Sen gick vi till ungdomsmottagningen och skaffade lite kondomer. Haha! Kan ju vara bra att ha liksooom. Iallaaaafall så kom jag hem för ett tag sedan. Spelar faktiskt wow. Alltså, World of Warcraft. Trodde aldrig det skulle komma ur min mun, men jodå, även jag kan spela det! Haha. Faktiskt roligt. Lyssnar på Kent gör jag också! Oho, underbart. Ska iallafall fortsätta med detta en stund, sen får jag väl se vart tid och rum för mig, hoho, Puss på er!

RSS 2.0