20160623

Jag har det såååå ensamt här hemma. Ibland kan det vara riktigt skönt att vara ensam, det här är ingen sån dag... Saknar Amanda som kom hit igår och sov över till idag, som jag spenderat hela dagen med, och jag saknar min sambo som åkte till Amsterdam tidigt igår.. Ska döma innebandy där. Som tur är jobbar jag hela midsommar helgen så behöver inte sitta här hemma och dega i min ensamhet. Varit ledig idag så jag o Amanda har iallafall varit i stan och gått runt. Myst hemma först hela morgonen framför en gammal bra serie, Harper's island. Sen åkte vi in till stan för att käka sushi och shoppa lite roligheter! Haft en jätte mysig dag! Så att vara ensam nu efter en så underbar dag o ett sånt underbart sällskap är inte så roligt om man säger så.. What to do, what to do! Sitter och käkar jordgubbar och mörk choklad i min ensamhet så lite mysigt har jag det allt ändå, haha! Kollar unga föräldrar gör jag med.. så klarar mig nog. ;) 
 
Titta förresten vad min duktiga sambo gjort till vår balkong!! Istället för att köpa en sån utemöbel för 12-16 000 så har han gjort allt detta arbete heeelt själv istället! Så duktig. Älskar att ha en händig man, allt blir så mycket lättare då, haha.. ;) Min älskling. Så nöjda iallafall! Bara dynor o kuddar, samt lite annat mysigt som fattas nu, så blir vår balkong komplett sen!! 
 
 

Älskar att vara ledig!!

Haft två supermysiga dagar! Vart ledig nu två dagar på raken.. tisdag-onsdag - vilket nästan aldrig händer?! Men jag tackar och bugar! Så haft en liten minihelg nu mitt i veckan känns det som. Behövdes faktiskt! Även ifall min jobbhelg var relativt lugn.. 
 
Igår så kom Linnea en sväng. Satt och tjötade om allt möjligt som vanligt, alltid mysigt! Sen var jag och Jesper hos svärföräldrarna en stund, sedan var det bara myskväll som gällde! Underbart. Vi har börjat kolla på "House of Cards" som är så jädrans bra! Rekommenderas verkligen. Så gött att ha något att se fram emot till kvällarna. ;)
 
Sen idag iallafall så åkte jag och Dessi in till Slottskogen för att möta Emma (min kollega) och hennes lilla hund! Gick promenad i det fina vädret och tog en fika! Massa prat och mys. Dröjer alltid så lång tid emellan våra träffar, så när man väl träffas så har man ju massa att prata om! Så är det alltid. Haft det supermysigt iallafall!! Tyvärr har jag inga roliga bilder att lägga upp då varken jag eller Emma älskar att vara med på bild.. ;) Så blir inget roligt inlägg. Får bli bra såhär ändå, hehe. Puss på er! (Förresten - ska försöka uppdatera mer.. men blir bara inte av..) 
 
#tråkigblogg.se
 

Never good enough

Asså jag är ju helt omöjlig. Blir aldrig helt nöjd med något när det gäller mig själv. Var hos frisören för 2 dagar sen och helblekte utväxten och håret för första gången, det jag velat testa jätte länge för att slippa bli slingad där dem behåller typ hälften av utväxten.. lämnar kvar massa brunt liksom. Så nu när jag väl är ljusare och helblekt bort allt som jag ville, så är jag inte nöjd. Haha! För att det sitter på mig. Så fort jag kom hem och såg mig i spegeln började tankarna direkt "Passar jag i det?" "Ser det ut som en peruk..?" "har fortfarande lite gult längst upp" "Är det för ljust?" Osvosvosv. Alla möjliga tankar. Igår när jag vaknade, så var det första jag tänkte på, håret. sorgligt. Man kan aldrig nöja sig med något utan att hitta fel på sig själv. Nu är jag ljusare, får helt enkelt vänja mig. Det som stör mig mest tror jag är toppen, alltså där utväxten var. Att det ser för ljust ut för mig osv. Vet inte. Knäpp är jag.. Men blonda nyanser är verkligen supersvåra. Man får aldrig till den perfekta färgen, och alltid blir det gult. Ne, skit svårt. Sen är jag van vid att vara lite mörk i botten så klart det är ovant när ALLT är borta och jag är ljusare än någonsin. Jag vänjer mig nog snart.. (Förhoppningsvis) 
 
 
 

RSS 2.0