HEJDÅ 2010, HEJ 2011

Hej finisar. Ville bara säga gott nytt år.. haha. Är ju 4 timmar kvar, men jag säger det nu istället för sedan. Hoppas ni får en underbar nyår. Herregud, det är ju nyår saker händer. haha. Själv har jag en riiiiktig go nyår. Druckit lite, ätit god mat med familjen och min underbara pojkvän, och nu ska jag snart få spela nya need for speed med min bror. Sen smälla massa raketer o bara softa! Hur underbart som helst. Ha en underbar kväll hörni, så hörs vi snart. PUSSSS!

Slut på det "roliga"

Slut på julafton! Mysigt så länge det varade. Fick lite blandat. Bas högtalare osv till min dator, parfymer (En DKNY äpple av min syster och en annan + bodylotion av mina föräldrar), två par mjuka tjockstrumpor i röd och svart av rosie, 300kr av farmor och nya hörlurar till min ipod av rosie. Var väl det! Nöjd. haha. Har vuxit ifrån alla julklappar man fick innan osv. Nu tycker jag inte det spelar någon roll med julklappar överhuvudtaget. Lite överskattat. Bara få en massa.. Det är förresten dagens diss också. Bortskämda fjortisar i första hand, men även också bara bortskämda folk. Såg t.ex en dotter med sin mamma på kungsmässan när jag och rosie var där, fyfan, man bara såg hur det stank "bortskämd fjortis" från henne OCH hennes mamma. Sjukt vad jag stör mig på sånt. Nyttigt att lära sina barn att dem kan få allt dem vill ha, Skit bra! Pft. Det värsta är att dem är så ego också. Tänker endast på sig själva. Har dem det bra har alla bra. Suuuuck. Typ dem som får, 3000-5000 eller så av sina föräldrar t.ex? Och är i min ålder eller yngre. Fucked up. Visst om man har stor släkt man får några hundra av så det blir så stor summa tillsammans, men inte annars.. Det tycker jag bara är sjukt. Men men. Vissa är ju sånna. Jävla snobbar! Helst här i onsala. Kolla runt och kolla, vem är INTE bortskämd i detta jävla området man bor i? Hittar ni typ en, så får ni pris. Lovar. Ni får mina 300kr jag fick av farmor. Haha. Varenda unge här är bortskämd. Plus att deras föräldrar är precis likadana.. Skamligt. Aja, nu ska jag väl sluta lägga mig i, klaga på deras uppfostran och vara irriterad och istället fortsätta kolla på min film. Är typ som, american pie. Nästan. Verkar vara på den nivån iallafall. haha, fifaen! Såg dock en urgullig film förut som heter "Love at first hiccup" Så himla charmig film. Fick mig även ett par sköna skratt. Så till er som tycker om romantiska komedier, CHECK IT OUT! Sov så gott! Puss.

Natti

Godnatt mina vänner! Vart en toppen dag, ändå ifall jag nästan bara legat i sängen idag också. Imorgon kommer iallafall syster hit och förgyller min dag, haha. Roligt. Så hela familjen ska väl bara mysa och se film eller tv och senare ska vi ju såklart spela wii, som rosie förmodligen tar med sig! Får se om resten av familjen är med då dock, haha.. Tror det bara blir jag och rosie, kanske jesper. Sen på fredag är det ju julafton! Tror faktiskt inte jag kommer skriva mer tills dess och kanske inte ens efter det. För efter julafton, på lördag, så kommer kusinen Mathias och hans familj kanske hit. Sen sticker jag kanske till Daniel! Så säger det här, ifall vi inte hörs liksom, God jul på er! Ha en underbar jul, hoppas ni får mycket fint! Puss!



I JUST HAD SEX

Haha, trodde inte bandet The Lonely Island kunde göra en mer oseriös låt än mästerverket "Jizzed in my pants",
men tydligen kunde dem! Presenterar stolt för er låten "I Just Had Sex" Haha.
Kanske inte världens bästa låt, men extremt skön video. Like!


Dagens STORA hiss


http://open.spotify.com/track/2lLf8DxR06uuCLfVPqvOpU



ya heard me biatch, JAAAAY SMITH!
åh, bäst.

Something you will never touch and always deny

Ja, gud, så fort dagen har gått. Har inte gjort någonting alls, haha. Bara legat och lyssnat på musik i sängen. Fast skönt det också faktiskt. Igår var jag ju ute som en dåre i kylan och försökte komma med mina tåg osv. Nu är jag iallafall inne i värmen, oho. Säger inte att jag ångrar igår, för det var definitivt värt det, haha. Men fyfan vad kallt det var! Och har ju bara snöat mer och mer sen dess, så tacksam för att jag inte behöver gå ut idag faktiskt! Snart dags att sova igen hörni. Haha, vilket liv man lever, tycker ni inte? Äsch, jag klagar inte. Detta är soft!

Nothing 2 dooo

Åh, ligger i sängen och myser fortfarande. haha. Skönt att slippa gå till skolan i detta vädret o så. Precis rengjort min piercing också, på rätt sätt! Igår tog jag ju bara ljummet vatten på hålen och satte medel över där bara. Men man skulle tydligen tvätta hela piercingen med ljummet vatten, ta några droppar av medlet i handen så att det började ludda upp och ta på heeela alltet. Smycket, inuti smycket, hålen då såklart. Så ställde mig i duschen och gjorde detta. Känns verkligen as bra nu iallafall och den är så jävla snygg! Kan inte sluta kolla på den i spegeln ibland, haha! As nöjd. Hur som helst.. Idag ska jag inte hitta på något alls. Bara ligga här i sängen och mysa rent ut sagt. Så det ska va! Är fortfarande sjuk också och känner att min hals börjar hålla på och jävlas med mig igen, så kanske lika bra att jag bara ligger här idag. Får hitta på något att göra dem andra dagarna! På torsdag kommer ju Rose-marie hit, min syster. Så ska vi spela wii, kolla skräckfilm och ha en allmänt awesome systerkvälll! Sen sover hon över här och är med på fredag, för då är det julafton! Sen efter en vecka är det nyår. Känner att det är mycket dessa veckor, as bra ju! Nyår är det fezt. Haha! Antagligen här hemma. Daniel ska ju vara med i år igen, så kommer bli kanon.
Vad ska ni göra på nyår?

Äntligen hemma!

Ja, kan man väl lugnt säga. För det första så kom inte bussen förut när den skulle, sen när vi kom fram till stationen så åkte tåget, så skulle det komma om typ, 30 minuter. Satt där och råfrös i 20, när det väl var nära så kom en röst och sa att tåget är inställt 40 minuter till. Roligt. Så satt där och frös som tusan, inte värt! Sen iallafall kom ett annat tåg, som kom fram väldigt fort. Men var ju som sagt.. väääldigt kallt. haha! Sen mötte jag Linnea, vi letade efter pappa, hittade honom tillslut, och åkte till piercing studion! Gick förövrigt väldigt fort. Gjorde ont dock, gud. Haha! Trodde faktiskt det skulle kännas som den jag gjorde i läppen, men detta var definitivt mer smärtsamt! Haha. Gjorde också ont as lång tid efter och gör fortfarande ont. Testade att tvätta nu och sved som attan. Men vafaen, ett hål i magen ju! Läker väl som vilket annat sår som helst ;> Hoho. Men fint blev det iallafall! Är nöjd. Så nu var det gjort. Nu har jag piercad navel också! Ohoho, grattis till mig typ. Nu ska jag sätta på en film och vänta tills pappa kommer hem med maten. Sen blir det väl sängen eller något. See ya!

Nu:

In till Göteborg och möta Linnea och pappa! Idag smäller det, haha. Ska pierca naveln. Önska mig lycka till! Köss

Dagens låt


Shake it baby, shake it

Sitter och fixar mina naglar just nu, faktiskt. Haha! Så fint så. Köpte fransk manikyr förut på Ica maxi, hoho. Tur man har långa naglar så man kan sitta och mixtra med dem. Alltid roligt. Ser nästan ut som lösnaglar.. och faktiskt fått den frågan hur många gånger som helst, men icke. Det är 100% äkta! Haha. Iallafall så var vi ju i stan. Var inne på elgiganten där Jesper fick en julklapp, och jag köpte rosa högtalare till min dator. Dem såg så fina och lockande ut. Dem liksom, skrek på mig att köpa dem! Haha, så det gjorde jag! Efter det så gick vi in på Maxi och köpte lite mat. Blev tacos! Sen även mitt nagelack och en ny mascara. I needed it!
Så har väl min dag sett ut antar jag! Nu ska jag bara fortsätta fixa mina naglar och ta det lugnt. Har bara hunnit med första handen än så länge, så ska fortsätta med andra. Sen ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på tv eller på någon utav filmerna jag laddat ner. As naize. Så, så ser det ut! Imorgon ska jag iväg till Göteborg och först träffa Linnea och gå runt och skojsa ett tag, sen drar vi och möter pappa vid Tribe där jag ska ta hål i naveln. Awesooome.

Söndag

Godmorgon! Faktiskt stolt över mig själv att jag vaknade halv ett idag. Bara! Eftersom jag och Daniel pratade i telefon till sex.. haha! Men var hur mysigt som helst. Oho. Vet inte hur många timmar vi pratade! Men måste väl vart 5-6 där också. Men så det ska va! Heahea. Snart ska jag, mamma och pappa iallafall ta en trip ute på stan och checka julklappar! Hade inget bättre för mig här hemma, så därför vill jag följa med! Kan hjälpa dem med lite till min lillebror, kusin, osv. As bra. Sen blir det väl julstädning här hemma och senare ikväll ska jag glutta på några filmer jag laddat ner. Skönheten och odjuret t.ex.. haha! Kände mig för att vara barnslig och gå bakåt i tiden. Var ju trots allt en favorit film en gång i tiden! Och var så längesen, så får bli ett litet barnfilms maraton! As nice. Ni får ha en awesome dag, så kanske vi hörs sen? Ciao bella's!


Inte långt kvar till Julafton! Har ni önskat er något speciellt?

Inget bättre för mig!

1. Höger- eller vänsterhänt: Vänsterhänt.

 

2. Humör just nu: trött: Trött/Sliten, Glad

 

3. Favoritgodis: Oj, svårt. Men en utav dem är choklad, definitivt!

 

4. Är det nåt du inte äter: När vi ändå är inne på choklad så, choklad med typ, likör i? Fyfan! Eller sån aladin.. hate it.

 

5. Kläder just nu: Stor t-shirt, Underkläder

 

6. Musik just nu: Westlife - Safe

 

7. Vad sa du senast: "Okej, bra."

 

8. Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Oj, ingenaning..

 

9. Sommarplaner: Bara leva livet och umgås med dem jag tycker om!

 

10. Fisk eller badkruka: Både och.

 

11. Saft eller alkohol: Båda. Dock inte så förtjust i saft..

 

12. Hur många kuddar sover du med: I sängen jag fyra. Men den fjärde ligger mest åt sidan, så tre då.

 

13. Favoritväder: Sol och värme, med fläktande vind! Så det inte blir fööör varmt, haha. Det är perfekt.

 

14. Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Pojkvän, sovsäck och datan!

 

15. Spelar du nåt instrument: Nej. Men skulle vilja lära mig gitarr mera!

 

16. Morgon- eller nattmänniska: Kvälls.

 

17. Sparare eller slösare: Sparare. Men slösar när jag har råd eller när jag verkligen, vill ha något. Haha!

 

18. Bästa film: Finns ju hur många som helst!

 

19. Tror på liv på andra planeter: Nej. Men vem vet?

 

20. Kommer du ihåg din första kärlek: Min första riktiga kärlek ja, åh.

 

21. Älskar du henne/honom fortfarande: Älskar honom idag, imorgon och föralltid. Daniel Sheybani.

 

22. Har du några homosexuella vänner: Nope!

 

23. Tror du på mirakel: Absolut!

 

24. Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Varför inte?

 

25. Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja!


26. Ser du på kärleken som ett misstag: Absolut inte. Är något vackert, som varenda människa på denna planet förtjänar!

 

27. Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2, en pojke och en flicka!

 

28. Bio eller promenad: Båda!

 

29. Är du kittlig: Ibland.. haha

 

30. Snarkar du? Mjo, har ju hört det. Men är isåfall när jag är förkyld och andas med munnen!

 

31. Stjärntecken? Lejon.

 

32. Rädd för insekter? Rädd och rädd.. Tycker dem är äckliga! Iallafall vissa.

 

33. Äckligaste insekten: Spindlar!

 

34. Största svaghet: Att jag aldrig riktigt tror på mig själv. Fullt ut. Mitt dåliga självförtroende helt enkelt!

 

35. Det här är jag bra på: Lyssna!

 

36. Bästa bok? Första twilight boken. Kommer ihåg hur kär jag blev, haha!

 

37. Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna flyga, och se in i framtiden kanske?

 

38. Vad vill du jobba som? Frisör/Stylist, typ..

 

39. Chips, morötter eller godis? Godis och chips. Morötter var faktiskt längesen jag åt.. haha!

 

40. Pizza eller hamburgare? Hamburgare. Fast beror på.

 

41. Skriver du dagbok? Bloggen isåfall.

 

42. Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har redan piercing i läppen. Måndag blir det piercing i naveln, och om något år blir det tatuering! Så, yep!

 

43. Stökigt eller välstädat? Ska ha det så jag trivs! Alltid skönast med välstädat!

 

44. Gungar du på stolen? Nej. Kanske hemma i köket, om jag har tråkigt. Haha!

 

45. Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Osäkert alltså.

 

46. Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster

 

47. Är du rädd för blod? Nej

 

48. Saltar du på maten? När det behövs, ja!

 

49. Gillar du att sjunga? Verkligen! Sjunger hela tiden, haha. Dock hade det vart roligare om det lät bra också! Men, träning ger färdighet säger dem ju..

 

50. Anser du att du är stark? Nej, gör jag inte. Men ibland! Fast fysiskt, haha.. är jag la inte så stark!

 

51. Brukar du sola? På sommaren, ja. Men inte för mycket, så tråkigt efter ett tag..

 

52. Vad gör du om du får hicka? Håller andan tills jag får panik. Vips, så är den borta!

 

53. Röker du? Nej

 

54. Snusar du? Nope

 

55. Använder du knark? Nejnej

 

56. Kaffe, te eller inget? Inget.

 

57. Har du en besatthet? Njae, inte vad jag kan komma på nu.



Snart!

 

längtar!


Tråkigaste fredagen..


westlife - the reason

 

Tips på vad man kan hitta på? Dör av rastlöshet!

 


Ett långsamt farväl

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut
Men hur säger man till nån att här tar vägen slut
Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut
Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen så säger dom
att vi kan bara vara dom vi är
så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl
Här är din drottning utan krona, Likgiltig och trött
En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött
Och när jag ser mig över axeln på åren som bara gick
Ser jag allt som gick förlorat men också allting som vi fick
Och vad säger man till nån som vill börja om igen
Då det redan är försent, då man redan är på väg
Jag tvår mina händer i kärlekens namn
Du kan vinna allt, du förlorar ibland
Men vägen som vi färdas på, den leder,
den leder ingenstans

"Bezie"

Hört en massa skit om den här killen, och ser man på hans blogg, är han ju en riktig jävla douch bag. Snackar skit om folk hit och dit osv. Kolla bara på denna videon. Sexigt, right? .. suck.. Sjuk kille, säger jag bara.
och, har han inte en riktigt irriterande röst?.. hör bara!

 

btw! någon mer än jag som tycker att han ser ut som en docka? (haha)
Tycker iallafall att han ser sjukt läskig ut! Men kanske bara är jag..
-> bezie.blogg.se

Men vad gör man inte för kändislivet? haha..

Britney Spears

 

Någon mer än jag som tycker att Britney spears är så otroligt vacker? Shit. Eller, innan allt hände. Dock så tycker jag att hon fortfarande är lika vacker. Förstår inte direkt vad alla är emot henne för.. Vi alla är människor, hon kraschade, men vem gör inte det i livet? Finns nog ingen som kan leva felfritt eller utan något enstaka problem. Eller utan depressioner någon gång först och främst! Ska hon inte få möta människans hinder, för att hon är känd? Det är ju helt fel. Ska inte hon få rätt till att göra saker i sitt liv, som inte folk ser ner på? Visst, hon rakade av sitt hår, drama drama drama.. Men är väl inte alltid så lätt i kändislivet. Kan fan förstå varför hon blev som hon blev. Hon har ju all rätt i världen, precis som du och jag, att leva sitt liv med sina egna regler. Tycker ärligt talat fortfarande att hon är vacker. Tycker det är bra att hon kämpar som hon gör idag, och jag själv tycker absolut inte att det är något fel på henne! Haha.. kommer ihåg när jag var liten.. Typ dyrkade tjejen! Första gången jag såg Crossroads.. blev kär direkt i den jävla filmen! Hon var verkligen min förebild! Ville se ut som henne, vara henne, allt sånt! Misstolka mig inte, den tiden har passerat, men kanske är därför jag fortfarande tycker hon är vacker och en anledning till att jag tycker att hon ska fortsätta kämpa! Hon är ju bra, right? Hon har alltid vart bra, så varför inte bara, försöka skita i allt och köra sitt egna race?

Keep on going britney!

Jullov

Fackeldansen gick bra, bortsett från att i slutet satte en av tjejerna eld i håret på mig.. haha. Helt plötsligt kom vaktmästaren med en handduk över huvudet på mig, gash, vad rädd jag blev. Var som tur var inte mycket, för det slutade brinna väldigt fort. Tror inte ens det syns, men gud så mitt hjärta bultade! Sen luktar det skit nu.. luktar verkligen bränt. haha.. fy! Sen fick jag Vg i engelska och bild, resten G.. men det tar jag igen nästa termin. Detta är ju bara termins betyg.. nästa år gäller. Så får se till att hålla dessa betygen också, och även höja mig då. Kommer nog gå skapligt bra. Hoppas jag får ny styrka nu på lovet så jag kan få mer Vg! Kanske även något Mvg? ;> oho..

Down to earth

Godkväll kära vänner! Har ni det mysigt? Själv har jag iallafall det skit mysigt. Sitter i min säng med ett glas kall cola och takidas låt never alone always alone i öronen. Ska säkert även se film snart innan jag går och lägger mig, men med det får vi väl se hur det blir. Vill bara att dagarna ska gå framåt. Känns som om denna dagen har gått skit segt.. Men man ska väl inte klaga antar jag! Man ska inte längta till döden! Iallafall, imorgon är det ju avslutning för min del också. Ska dansa fackeldans på julavslutningen.. kommer bli så bra så! Är så kul också, haha. Och sjukt ballt med 20 tjejer som dansar med eld, kommer bli perfekt! Sen slutar vi tidigt, och då ska jag bara hem och njuta av att vi äntligen har ett tre veckors jullov framför oss! Awesome. Fortfarande ingenaning om vad jag ska göra riktigt, men det får komma sen. heahea. Ska kanske vad jag vet iallafall pierca naveln nästa vecka. Förhoppningsvis! Det skulle bli min kusins julklapp till mig, haha. Gulligt av honom! Dock så hatar jag när folk betalar för mig, och att pierca naveln kostar liksom 400.. Men han sa, Det är du värd gumman.. och vi måste ta hand om varandra, ta igen alla år vi gått miste om osv. Roligt! Så hoppas det blir av snaaart. Är så peppad, haha. Sen fattas bara tatueringen på handleden, men det tar vi om ett år typ. Blir perfekt. Nu ska jag fortsätta mysa lite till och sen ska jag sova. Skriver säkert imorgon när jag kommit hem, för att berätta lite hur det gick med fackeldansen o så ;> Puss

Natti natt

 

Får väl försöka sova nu tror jag. Blir för sent annars.. och hatar att gå upp på morgonen när man mår dåligt, är trött och måste stressa. Nästan värsta som finns. Vill inte ens till skolan imorgon.. kan det inte bara ta slut? Vill att allt ska ta slut. Snart lov iallafall, ingenaning vad jag ska göra.. men det löser sig väl då. Åh, jag orkar inte. Går o lägger mig nu.
Skriver säkert inte imorgon.. men vi får se.


Men bara om min älskade väntar

Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns

Men bara om min älskade väntar

Om jag hör
hans hjärta sakta slå..
Bara om
han låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet

Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår

two is better than one


If you love someone, set them free.. If they come back, it was meant to be.



Fy vad trött jag är. Vart en helt okej skoldag, men fy. Kom också hem en timma senare, än vad vi fick sluta. Ovärt. Dagen började med att jag stressade mig till skolan, höll ärligt talat på att tappa andan så mycket jag stressade. Pågrund av att jag är sjuk osv, mina luftrör är tilltäpta och att jag kanske har något sorts astma, så gjorde det ju allt mycket värre. Glömde min medicin hemma också, den jag skakar så mycket av.. haha! Men gick ju, och kom inte försent. För sen fick jag ju reda på att vi började senare. Så hade inte behövt stressa så mycket, great.. Alltid ska det hända mig! Sen iallafall gick vi ner och såg lucia, som var skit tråkigt. Dom kunde inte ens sjunga eller hänga med dom stackarna. Sen när vi kom upp fick vi lussekatter (som var skit torra och smakade bröd) och en appelsin festis.. Sög ju. Haha (y . Sen hände ju mer denna dagen, men kände att det tog stopp här. Orkar inte skriva mer, haha. Bara flög i mig. Fan vad trött jag är. Trött på att skriva också.. Ska vila o äta något, see ya!


My Life, My Rules

 

Godnatt på er, underbara läsare!


Home sweet home, eller?

 

Okej, jo, faktiskt lite. Inte för att jag haft tråkigt, för har verkligen vart skit mysigt hos Ronja! Men vart så sliten, trött och känt mig sjuk. Problem med att andas osv. Men vi har haft massa kul. Vet inte hur mycket vi skrattat! Sen har vi även haft grymt mysigt. Ätit godis, sett film, rökt vattenpipa, druckit, köpt cola, gått, väntat på bussar och tåg hur länge som helst.. massvis! Vart underbart. Helst att vara hemifrån också, ohoho. Sen idag träffade jag Linnea, alltid lika roligt att träffa henne. Är så bra så! Köpte iallafall två par trosor och en lila dragkedjs tröja, as mysig. haha! Kanske slänger in bild på det sen.. Om jag orkar förstås.. haha! Och just det ja, i fredags var ju alla niorna ute i göteborg! Såg först en teater, Kött. Den var awesome. Fick mig massa skratt, åh. Var så roligt att komma ut lite, slippa tänka på skit och må dåligt, o få vara ute och umgås med underbara människor och underbara lärare. Hade så roligt så. Sen efter teatern åkte vi till Liseberg. Åt julbord o lite skojs. Träffade även Linns pojkvän Kristoffer. Sen mötte jag Ronja och dom andra åkte till sitt. Så vart en jävligt händelserik helg kan jag ju säga! Men vart trevligt. Dock väldigt skönt att vara hemma igen nu efter allt, bara mysa och ta det lugnt. I sin ensamhet. Saknar daniel. Saknar att kramas, pussas o massa sånt, åh. Suck. Såg massa i Göteborg idag som var precis som jag och daniel var förut.. As mysigt att kolla på, men sjukt jobbigt.
Iallafall, enough said about that. Nu ska jag fortsätta kolla på Fear factor, senare LA inc, och sen lyssna på musik och slappa.
Vi hörs kanske senare, eller imorgon. Puss

 

Hur kan man vara i ett rum fullt av folk men ändå känna sig så ensam?


Text.

Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig

9 december

Men tjena! Mår faktiskt kanon just nu. Lyssnat på massa bra musik som får en på fezthumör, försökt äta lite, imorgon i skolan ska alla niorna gå o se en teater i backa typ, som heter kött.. haha, får la se om den är något att ha.. Roligt iallafall! Sen ska vi på liseberg resten av kvällen. Bara umgås och äta julbord där typ. Skit mysigt ju! Skulle egentligen börjat fem i tolv, men eftersom jag har två prov att göra ska jag vara i skolan tidigast nio. Då är det musikprov, sen tio är det no prov. (håll tummarna för mig ;>) MEN IALLAFALL, jag är ganska happy nu alltså. Hihi. As skönt. Sen ska jag troligen upp till Ronja efter liseberg på fredag!! Bort från denna hålan och upp till vänersborg och ha as mysigt. Få slippa tänka massa osvosv. Blir as nice. Nu ska jag bara plugga lite o kanske efteråt sätta på en film. Bara ha mysigt liksom, jag förtjänar det ja0! Pusspusspuss

Informerar: Imorgon har jag namnsdag! heahea. Glöm fohilvede inte att gratta mig!

Life's a bitch and then u die

Mår så jävla dåligt just nu. Allt går i perioder.. Ibland suger det, ibland klarar jag mig, och ibland får jag panik och det suger igen. Är helst pågrund av två saker. Skolan och Kärlek. Hatar dom båda två. Tycker om kärlek när det är bra men när allt krånglar och man fortfarande är kär, då är det hemskt. Jag är ärligt talat rädd för kärleken. Om detta förhållandet inte funkar och det tar slut, så vill jag aldrig bli kär igen. Aldrig. Vill verkligen inte. Hatar att allt ska förändras, kan det inte bara fortsätta vara lika bra som det var i början, i mitten, nyss?! Önskar verkligen det var så. Hatar att man kan fästa sig så mycket vid en person.. Sen kan jag inte förstå hur jag kan ha kärat ner mig så mycket som jag gjort. Eller som jag nyss blivit. Hur det kan påverka mig sååååå mycket som det gjort. Äter knappt, sover inte, skolan krånglar.. Mår skit.. Allt möjligt. Sen delen med skolan.. Har missat prov och allt är så jävla stressigt just nu. Jag är så orolig över allt. Sen mår jag ju dåligt, så jag har ingen motivation till någonting i skolan. Får bara plötsliga gråtattacker jämt. Alltså, en känsla av att jag bara vill gråta. Gråter inte, men nära. Ibland. Varför det är såhär beror mest på just kärleken. Vet inte vad det beror på. Om jag kanske är i min känsliga period just nu. Pms och shit.. Måste väl vara det antar jag. Eller så är jag bara helt enkelt galet jävla kär. Men förr var det jag som tvivlade liksom, så varför känner jag såhär nu? Svårt. Men iallafall, så är det snart lov också, och proven måste bli färdiga denna veckan. Jag klarar det inte! Allvarligt talat. Jag klarar det verkligen inte. Orkar inte plugga, kan inte ens tänka.. Mår dåligt, stressad över hur mycket det är. Ingenting funkar för mig..

- if being happy is a struggle, why even bother?
är det inte meningen att livet ska vara bra och lätt? vad ska man annars att leva för.. om man inte har kraften kvar att göra't.. och vad händer om man tappat den kraften? tycker att man har kämpat tillräckligt, och man orkar inte mer tillslut, man gör inte det! man har bara lust att ge upp. är verkligen så.. efter hela sitt liv med dåliga saker, så vill man ge upp. jag vet att jag endast är 15, men jag är redan trött och då är det ju något som är otroligt fel.. jag ligger verkligen längst ner på botten. varje gång jag äntligen satt mig i en bra situation i livet och känner mig allmänt lycklig, så ska något gå fel och göra så att jag mår skit och blir sjukt deprimerad. Har alltid vart så och är fortfarande så. Är så jävla trött på det! Helst nu. Nu ger jag upp

jag vill bara ha kärlek och en känsla av att allt är lugnt och skönt, är det verkligen så mycket begärt
Men är väl så att när saker och ting verkar för bra för att vara sant så är dom oftast det.
Ja, så jag hade det väl helt enkelt för bra..

Är mest just nu förstörd över att en människa jag spenderat all min energi, kärlek och omtanke på, som jag skulle vara med föralltid, gick från att vara otroligt kär och vilja ha mig hela tiden, som gav mig en hel massa kärlek, till att bli en främling.
Även också att man inte får träffa den man lagt så mycket på, den som man gett kärlek i nu 1 år, den som man älskat konsant i 1 år framförallt! den jag gett allt.. jag gav verkligen hela mig.. och nu håller det på att brista. det känns inte verkligt. Det gör piss ont. Är verkligen slut på tårar.. Men om det nu blir att vi inte längre är tillsammans, ska jag försöka ta tag i mig själv så gott jag kan och gå vidare med mitt liv. Även ifall det är svårt, kommer bli skit svårt, så måste jag försöka. Det vet jag.. Annars kan det få stora konsekvenser, och jag vill inte att det ska gå så långt. Det enda jag begär som sagt, är att känna kärlek och trygghet.. Vet inte vad jag ska ta mig till.. Men jag känner verkligen nu att jag måste ta tag i mig själv, innan exakt allt går åt helvete.. Hur svårt det än är

Kent <3


7 December - 19.18

Kära vänner.. vad har ni för er? Själv så kommer ju Paradise hotel snart, och självklart ska jag kolla på det. Har fastnat typ, haha. Snart slut dock. Buhu. Vad ska jag längta efter på dagarna? :c . Nej men, blir nog bra ändå. Hoho. Sen efter det måste jag plugga också. Hilvede. Jag orkar inte. Hatar plugg. Är nästan det tråkigaste som finns, eller vad säger ni? Fy! Men ligger lite efter med saker, så jag får väl sätta fart! Så det är att vara människa. Sucks, doesnt it?
Ne, nu ska jag väl fortsätta med mitt hörni, och sluta prata dynga. Vi hörs när vi hörs! Puss

Random shit.

Ville bara säga att våran katt Lurvis, är den mysigaste varelsen på denna jord. Jag ska lätt gifta mig med honom. Ciao.


You wait a couple months then you gon' see
You'll never find nobody better than me

Månens starka och trygga ljus lyser mot dig nu

Nån kommer ta dina ungdomsår ifrån dig
Det kommer hända om det inte hänt
Du kommer brinna upp
Åh du kanske förlåtit kanske förlåter men
Du kommer aldrig brinna så igen, min vän

Det är inte lätt att va så ung

Skönt att jag slipper bli 25
För ögonen svider och hjärtat bränns
Skönt att jag slipper bli 25
Ungdomen brinner ge mig eld


There is no more second chanses

Bleeding, but none of us leaving,
Watch your mouth son or you’ll find yourself floating home.
Here we come now on a dark star, seeing demons, not what we are.



Tell me who can love you, nobody
Hold you, nobody
Make your body wind, like me
You will never find someone like me

Depression is not a sign for weakness, it's a sign for that we've been strong for too long.


Godmorgon. Ingen skola för mig idag heller. Fått för lite sömn och magen krampar. Känner mig dock jävligt stressad, men jag vet att jag klarar det. Hoppas lärarna är generösa och hjälper mig så mycket dom kan. Annars kommer det skita sig, det vet jag. Men efter att ha pratat med Linnea mår jag ändå lite bättre. För är så hon sa, det är nästa termin som är viktigast, och nästa termin ska jag köra så hårt som möjligt. Ska knappt vara hemma nåååågonting, ska bara jobba på i full fart och vara så effektiv jag kan. Jag kommer klara det här! Snart är det gymnasiet, alltså ett steg närmare min framtid! Kommer gå bra. Det vet jag.
Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Sen ta några tabletter och försöka sova. Behöver nog lite sömn. Vi hörs snart! Puss

Dead by april i mitt hjärta.


Tråkigt.

dig själv
Förnamn: Malin
Mellannamn: Rosita, Maria
ålder: 15                     
Längd: 1,62
Vikt: 50 nått
Hårfärg: Mörkbrun
Skostorlek: 40-42
Tröjstorlek: xs, s, m
Byxstorlek: beror på


ditt utseende

Orginal hårfärg: råttfärgat, brunt
Ögonfärg: grönbrun
Mage: hah..?
Ben: tjocka och orakade!
Armar: tjocka och illaluktande.
Händer: vanliga, vafan?
Kinder: kinder.
Näsa: kulig

utseende just nu
Hårfärg: mörkbrunt!
Hur har du håret? utsläppt o äckligt
Tröja: tshirt
BH: svart o mysig
Byxor: gråa mysbyxor
Trosor: svarta, vanliga
String? nep
Strumpor: blackkkk
Smycken: inga smycken idag
Smink: nada


dina favoriter

Musik sort: jag tycker om det mesta! allt från justin bieber till adept. haha.. massvis med andra ord.
Band/Artist: en massa.
Kläder: avslappnat o snyggt
Smink: foundation, mascara
Väder: Soligt. eller sitta inne o lyssna på regnet och mysa med den man tycker om!
Årstid: Sommar!
Hobby: ingen speciell.
Stad: Göteborg
Land: Sverige
Uttryck: Lol och typ. haha..

Love

"Att vara kär ska vara enkelt, tycker man. Men att behålla den känslan är en helt annan! Kärlek kräver att man är ödmjuk och att man behandlar den ömt.. Det är inte alltid det enklaste.. Man måste vara uppriktigt och alltid tänka på tvåsamheten, annars kan man förlora den, fortare än man anar. Bara för att man älskar någon innebär det inte att det är enkelt, tvärtom.. Det blir snarare mer komplicerat än när man är ensam om livet. Men när man har funnit den personen man vill dela resten av sitt liv med, ska man hålla i den hårt, man ska vårda sin relation och alltid tänka på att kompromissa. Kommunikation är lika med A och O men likaså passion.. Men med tiden tinar passionen lite och då är det viktigt att man fortfarande visar de tre vackra orden "jag älskar dig" i allt man gör."

Läste detta på en blogg och tyckte det lät så himla bra. Jag själv har lite problem med kärleken just nu, och det är ett skäl till att jag inte bloggat så mycket som jag i vanliga fall brukar. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Men det är så det är.. Iallafall, om du, daniel, läser detta, så vill jag bara säga att jag älskar dig. Hur det än blir, så älskar jag dig. Alltid gjort o kommer alltid att göra. Men hur som helst, håller med henne i allt hon förklarade i texten. Det är verkligen så det är. Men man ska aldrig sluta kämpa. Inte om man har något så fint som vissa har. Som jag har. Men ja, allt kan inte alltid gå som man hoppats. Det blir bra, det är de jag intalar mig just nu. Och jag tror faktiskt på det, på ett eller annat sätt, så kommer det bli bra. Hur det än blir liksom.

Jag ska försöka komma igång med bloggandet igen iallafall.. det kan jag löva. Puss.

Vad händer när en svensk blir rånad...

av en invandrare?.. Han blir arg, knyter sina nävar i fickorna, går hem, sätter sig på datorn, går in på flashback, letar upp tråden "integration och invandrare" och skriver arga mail och diskuterar händelsen om och om igen!

Vad händer om en invandrare blir rånad av en svensk? Han följer efter tjuven, väntar tills det blir mörkt utanför hans hus och attackerar sen hans fönster med sten och skriker "din mamma" ..


Humor folk, humor.
Nu är jag iallafall ganska vaken. Vaknade vid halv två typ, men bara för att jag somnade vid sju. Annars hade jag nog vaknat vid sju, eller åtta. Suger. Idag är det iallafall fredag! Det betyder idol. Tror dock inte det blir lika mysigt idag eftersom jag knappt kan sitta och massa skit. Men men.. Är man människa så är väl det här smällarna man får ta. ._. . Har legat i sängen hela tiden, och ska fortsätta med det. Är nog på det sättet som det kan bli bättre. Sen ska mamma köpa ny salva åt mig.. den andra funkar inte. Blir bara värre. Läste även mycket på internet och stod att den skulle vara bättre än den jag har nu. Är det någon som rekommenderar något eller har råd att ge mig? Använt Pevaryl men ska köpa Canesten istället.. bra eller dåligt? Tacksam för svar!
Ha en bra helg!

Nighty night

If i die young, bury me in sand
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the word of a love song



 


 

Tänkte jag kunde vara snäll och bjuda på en fin dikt som rimmar, en ball bild och en mysig låt av Justin Bieber nu efter att dom senaste inläggen jag skrivit bara har vart jobbiga och inte alls roliga. Tror ingen har tyckt om att läsa bloggen de senaste dagarna. Men vad gör man? Ska kolla massa avsnitt av unga mödrar nu tänkte jag och sen försöka sova faktiskt. Om det nu kommer funka.. Tar alltid ett jävla tag nu för tiden pågrund av, ni vet vad. Vill inte ens säga namnet. Haha! Känns lite bättre nu eftersom jag ligger ner och inte tänkt på det ett tag. Är värst efter jag tagit salvan, då det svider och kliar som fan. Hate it. Men imorgon är det fredag iallafall. Känns härligt. Ska inte till skolan. Det går inte. Istället ligger jag imorgon hemma i sängen och dör ut. Usch. Stackars mig.. Men ne hörni, ni får sova så gott så hörs vi!

 


Svamp suger.

Mår verkligen dåligt både fysiskt och psykiskt pågrund av den här skiten.. JAG ORKAR INTE! Känns verkligen inte som jag vill leva, när jag har det här. Jag lovar, det är verkligen så hemskt! Ömmar som fan, kliar o svider like craaaazy, svullet, kan inte gå eller sitta! Gråter gör jag också. Varför jag? Igen?! Åh, så jävla typiskt. Så jävla jobbigt. SÅ JÄVLA ONÖDIGT! Ska aldrig äta antibiotika igen, ska inte ha sex på ett tag, och ska inte ta på mig själv alls efter svampen är borta. Inget sexuellt och ingen medicin! Absolut inte. Och ska vara extra försiktig, från och med nu. Aldrig mer att jag ska få svamp.. Seriöst, då sätter jag ett slut på livet. Vill inte lida mer! För är verkligen det jag gör, LIDEEEER!
Döh, jag ser dig! Sitt där o skratta du.. men bara vänta tills du en gång får svamp. Då är det jag som skrattar åt dig. Då är det jag som har sex, kan sitta riktigt, kan gå, och kan ligga o njuta i sängen o sova riktigt, för att jag inte känner någonting utan allt bara känns som vanligt. Medans DU sover en timma varje natt, medans DU gråter och medans DU håller på o dö inombords..

jävla skit. fan. helvete.

fo hilvede

Dagens diss: Svamp i underlivet

Yap, och det var detta jag menade i förra inlägget. Det var sån salva, Pevaryl, som mamma köpt åt mig på apoteket. Som tur var vet jag hur det fungerar, eftersom jag vart med om det förut i 6an typ, och även använt denna salvan förut. Den är jävligt effektiv, så jag hoppas fan att det går bort snart! Orkar inte. Känner faktiskt att jag inte vill finnas mer, nu när jag har det. Sen känner man sig sjuk, febrig till exempel.. Känns jätte äckligt. Sen kan man inte sova på nätterna heller. Igår sov jag en timma, så jag var hur trött som helst sen i skolan. Hatar detta. Läste att man kan få det av att man ätit antibiotika, och det var ju dom tabletterna jag mådde så dåligt av, som jag fick av läkaren. Så det är säkert därför jag fått det igen.. Jävla skit säger jag.. Ni som inte vart med om det, ni kan vara lyckliga. Håll tummarna på att ni aldrig får det heller, för det är en mardröm. Svullet är det också samt att det kliar o svider som fan, så kan ju knappt gå heller.. och eftersom man är tvungen varje dag att gå, är det ett rent helvete. Hatar min sits just nu. Vill bara att det ska försvinna! Det ska försvinna helt efter en vecka står det på salvan, men vem orkar vänta en vecka.. Kommer vara död innan dess.. Åh.. Suck. Hoppas ni tycker synd om mig nu hörni! Håll tummarna för mig nu, att det går bort snabbare än någonsin!! Behöver lite stöd känner jag. Blä!

Allt är tillbaka på sin plats

Im happy. Imorgon är det studiedag, jag har min choklad brevid mig, och cola i kylen (heahea) Onyttigt, jag vet. Men vafaen, man lever bara en gång! Nu ska jag iallafall vänta på att mamsen kommer hem, för hon har köpt lite grejor till mig på apoteket, så ska jag ta det, och hoppas på att saker och ting blir bättre med min kropp ocksååå. Höh, Nu ska jag ta lite kspecial och sätta på någon film. Men vi hörs sen kanske. puss på er!

RSS 2.0