"Svårt att vara normal i en värld full av idioter"

Haha, favoritcitat. Fick vara kvällens citat då jag är ganska sur. Eller besviken, kanske är mer rätt ord. Ni vet den känslan när man gör ALLT för personer man älskar, precis som man ska göra, men får INGENTING tillbaka? Inte ens ett tack, eller något i gentjänst? Det är jag arg för. Folk som inte uppskattar en även ifall man funnits där för dem i ca 10 år, haha, är det inte skrattretande hur illa behandlad man blir ibland? Man borde egentligen inte acceptera att ha sånna människor i sitt liv, man lever bara en gång och då vill man och BÖR man vara omkring bra och positiva människor, inte idioter som aldrig gör något för en annan människa än sig själv.. 
 
Inte undra på att människor slutar lita på folk! Tillitsproblem osv.. i denna egoistiska värld som vi lever i! Inte konstigt alls när människor bara bryr sig om sig själva och att dem ska ha det bra. Blä.. Saknar när man var liten och man trodde världen var så rättvis och man visste ingenting om hur folk behandlar varandra, eller hur världen ser ut i andra länder m.m, man bara lekte och bråkade om småsaker som en leksak man ville ha, eller att någon gjorde fel på bollen på burken (haha).. Spola tillbaka tiden nu, tack! 

Juldagen

Hej alla partypeoples out thereee! Igår var det julafton, vilket var skit mysigt. Gick fort dock, som vanligt.. man går och längtar sen är dagen här, jätte mysigt och roligt, sen är den slut och så får man vänta ett år till nästa, haha! Men tur att nyår kommer ganska snart så det är en dag till snart man ska fira och ha roligt på! 
 
Och idag är det ju juldagen. KAOS i stan säkert.. denna dagen är ju känd för att man ska gå ut och dricka röven av sig, haha, men själv så stannar jag hemma idag. Jag och katten.. haha! Riktigt trött fortfarande efter att ha jobbat måndag tisdag natt, fick sova typ 4 timmar imellan också.. pain in the ass. Så ärligt talat så hade jag nog inte ens orkat gå ut idag.. roligt, men ne, min kropp hade tagit kål på mig då dagen efter. Ska jobba helgen också så lika bra vila upp sig tills nyår! ;) 
 
Hoppas ni alla hade en bra julafton och får en bra kväll idag, vad ni än gör! PUSS
 
 
 

party girls don't get hurt

4 dagar kvar till Julafton.. helt sjukt. Var det inte sommar nyss?! haha.. Snart nyår också, nytt år nya möjligheter! Nytt färskt år med massa att göra. Jobba, komma igång med träningen igen, klämma in en resa förhoppningsvis, och massa annat roligt. Man hinner ju med mycket på 365 dagar om man säger så.. ;)
 
Idag är det fredag också! Några dagar ledigt innan jag ska jobba igen, skönt! Så idag ska jag och jesper över till hans föräldrar och ha tacosmys! Tacos är standard på fredagsmyset, hehe! Sen ska jag följa med Jesper när han dömer en snabbis sen ska vi bara ta det lugnt hemma. Ha lite kvalitetstid för sen ses vi inget i helgen! Han åker till Tranemo med laget och jag åker till min syster och sover över. Ska vara barnvakt på söndag några timmar så vi passar på ha en systerkväll på lördag! MYSPYS. Hoppas ni får en bra jul, om jag inte uppdaterar innan så säger jag det redan nu! Puss på er mina fina! 
 
 
 Önskelistan för i år.. ;)

Night shift

Glömmer av att uppdatera bloggen faktiskt.. Men får passa på nu då när det är lugnt på jobbet. Jobbar ju natt nu 22-06.. Är ganska trött idag och det är så kallt ute att kylan även kommer in, så sitter och skakar nästan, haha! Fy. Men nu är det bara 2,5 timma kvar, förhoppningsvis går det fort så jag kan åka hem och mysa under täcket hemma! Sova och glömma bort verkligheten för en stund.. Skönt man får någon undanflykt då o då.. 

Har haft dålig självkänsla hela dagen.. bara jag kollat på mig själv i spegeln så har jag känt mig så otillräcklig, allt på en o samma gång. Tjock, ful, you name it.. Synd man blev sjuk där när jag fått upp motivationen för träning, hade jag inte fått spänningshuvudvärken hade jag aldrig slutat och då kanske jag hade sett annorlunda ut nu.. Sad so sad. Får hoppas motivationen kommer tillbaka snart för sån stark vilja har jag aldrig haft förr! Håller tummarna för mig själv.. 

Ne nu ska jag fortsätta jobba! Förlåt för mitt deprimerande inlägg, haha.. så är det ibland! Kan inte alltid va tiptop tyvärr! Puss 



Hur gullig är inte min systerdotter!?..




Fick dessa bilderna av min syster nyss som är hemma hos mamma och pappa i Onsala! Maya älskar katterna så hon satte sig och kramade och pussade Måns.. åh, den ungen asså! ♥

3O frågor

1. Vem är din bästa vän? Har inte bara en.. men min syster är min allra bästa vän faktiskt. Hon och jag är så lika på många sätt och har alltid roligt tillsammans. Sen Amanda och Linnea, bättre vänner finns inte.. ♥

2. Vad har du för skostorlek? 4O-41

3. Brukar du skratta för dig själv? Hahaha…. Såklart! Vem gör inte!?

4. Vilket är ditt favoritnummer? 7 och 10! 7 har alltid varit ett turnummer och den 10:e föddes Maya så det är också ett nytt turnummer som nästan alltid funkar, hehe!

5. Vad var det senaste du åt? God fisk, potatis och ärtor som jag fick av svärmor! Mums!

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Rosa! Fin glad färg!

7. Hur är vädret just nu? Mörkt, kallt & dystert

8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Marie, min svärmor!

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Ögon, kropp

10. Tv eller dator? Tv

11. Favorit TV-program? Jadu.. finns så många jag tycker om så svårt. Dr phil, keeping up with the kardashians.. och många fler!

12. Har du några syskon? Ja, en stora syster och en lillebror! Sen en storebror och en till storasyster på pappas sida men dem är jag inte lika nära med, så.. räknar inte dem som mina syskon direkt.

13. Längd? 1.62

14. Hårfärg? Blondieee

15. Ögonfärg? Grönbruna

16. Använder du kontaktlinser? Nepp!

17. Favorit högtid? Julafton! Mysigare finns inte

18. Favorit månad? Juni-juli, och december också faktiskt! Mysigt med julstämning och alla ljus!

19. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? Ja, det tror jag nog, haha! 

20. Vilken var den senaste filmen du såg? Into the storm

21. Favoritdag på året? 3/11-2011 när jag och jesper träffades, och 10/10-2013 när Maya föddes! ♥

22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Behöver ju inte göra det för har den bästa, men om jag hade behövt så nej det tror jag icke! Värsta som kan hända är att man får ett nej liksom..

23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Nej, haha!

24. Kramar eller kyssar? går inte o välja bara en.. båda två!

25. Choklad eller vanilj? Choklad

26. Har du tatueringar? Japp, ryggen och armen! Vill ha en till längs magen/låret men avvaktar med det..

27. Vad lyssnar du på just nu? Tv4nyheterna

28. Är du kär i någon kändis? Kär o kär.. tycker han är fin, haha! Paul Walker, utan tvekan! Rip :(

29. Vilka böcker läser du just nu? Sist så läste jag fifty shades of grey trilogin! Annars läser jag inte direkt!

30. Piercingar? Läppen, öronen och naveln!

Mini uppdatering

Inte bloggat på ett tag för i helgen har jag varit magsjuk.. var ju barnvakt åt Maya som inte mådde helt tiptop hela tiden, värst på kvällarna och nätterna.. hade jätte mysigt med henne dock! I lördags var vi på Alfons Åberg huset med jesper! ♥ Skit kul. Sen på söndag morgon runt 6 så kände jag att något var fel.. så då bröt helvetet löst. Är först idag som jag har börjat bli bra. Fick aptiten tillbaka idag, så min svärmor var här med lite mat till mig. Älskar mina svärföräldrar. Hade inte kunnat önska mig några bättre än dem! ♥ Orkade inte ställa mig och göra mat själv för kroppen är helt slut... så uppskattade jag verkligen! 
 
mitt uppe i det tråkiga fick jag igår även reda på att en utav mina bästa vänner ska flytta till Göteborg på Lördag! Såååå glad. Hon flyttade till Varberg när vi gick i 6an typ..? eller 7an, kommer inte ihåg. Var det jobbigaste någonsin! Sågs några gånger och så, sen började jag gymnasiet och hon började i Halmstad så nu har hon bott där på ett internat om man säger, men nu äntligen tagit tummen ur och bestämt sig för att flytta till Göteborg! Så nu kan vi äntligen ta upp kontakten på riktigt igen ♥ Konstigt, vissa vänner är man ändå lika nära med hur lång tid det än tagit sen man sågs sist.. älskar henne minst lika mycket som jag gjorde förr! 
 
Så både positiva och negativa dagar har det varit! Skönt det börjar gå på bättringsvägen nu...
 
 
 

SAD TRUTH

 
 

Ge mig fredag!

Åååh längtar så så mycket till helgen! Ska vara barnvakt för min underbara Maya ♥ Rosie ska till Stockholm med några tjejkompisar på en liten minisemester så då ställer jag självklart upp för världens bästa syster! Maya är som min egna också, haha! Älskar henne så mycket min lilla sötkorv, så klart som fasen att jag vill spendera hela helgen med henne! Gör jag utan tvekan. På lördagen där så tänkte jag att jag skulle ta henne till Alfon Åbergs huset här i stan. Det är som ett stort lekrum för barn, kan vara roligt för lillan! Bjöd även med Linnea som Maya träffat innan och tycker om, så ska vi ha roligt alla tre! Kommer bli en riktigt mysig helg, så nu får dagarna gärna gå snaaabbt!
 
 
mosters älskling! här var du inte stor.. ♥

Gårdagen



 
Hejsanhoppsan! Igår som sagt så unnade jag mig själv ett par nya fina naglar! Jag har själv långa om jag sparar, inget fel på mina naglar alls, men kände att nu när jag inte ska jobba lika mycket på äldreboendet i Kungsbacka utan bara då och då så passar jag på. Hon var jätte duktig verkligen så nu vet jag vart jag ska gå om jag vill göra igen, hehe! Jag har ganska smala naglar så då blev naglarna likaså, och filat ner dem lite också för va lite väl långa kände jag, så nu är dem perfect! Roligt vara fin till jul, nyår och annat skoj! ;) jag och amanda pratade ju om att ta en utgång nästa helg, så är mycket skoj på gång nu. December blir utan tvekan en kanonmånad!
 
Sen efter jag gjort naglarna iallafall så var jag skit hungrig.. hade ju jobbat natten och sista jag åt dagen innan var pizza, och på natten hade jag en drickyoghurt med mig för va inte så hungrig ändå, och det räckte gott o väl. Men sen vaknade jag ju 14.20 dagen efter och hade inte ätit sen 3 på natten eller något, så var riktigt hungrig efter ett tag där hos den tjejen, haha.. Jesper ringde och sa att vi kunde äta med hans familj så åkte direkt dit och myste efteråt! Sen kom vi hem och myste här också.. haha, passar på nu när jesper inte har några innebandy träningar på hela veckan! Så vi köpte julmust och lite pepparkakor, och kollade på film bara, kvalitetstid när den är som bäst! Hade en suverän dag! och Inatt är det jobb som gäller igen.. ska se till att sova mer den här gången! ;) förra natten var förjävlig.. va så trött!! Men på något sätt så när man vet att man måste vara vaken så somnar man inte, hur trött man än är. Tur det! 
 
ne nu ska jag kolla big brother.. missat några avsnitt så det får vi ta igen nu! Puss på er!

My new baby



Hihi, fick äntligen min nya fina mobil i förrgår efter typ 10 veckors väntan... Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Älskar den iallafall, hur fin och grym som helst! 

Tänkte bara slänga in ett snabbt blogginlägg eftersom jag jobbar natt vak så har jag ju "lite" tid över om man säger så, hehe! Hos den lilla söta flickan, älskar detta jobbet, och efter nyår börjar det 75% med massa roligheter. Drömjobb! Och imorgon efter allt slit denna månaden med massa jobb, så ska jag äntligen ta hand om mig själv imorgon för en gångs skull, ska fixa gelenaglar :) passar på när jag inte jobbar sen lika mycket på signeshus när jag har detta jobbet, hihi! Blir nog bra! Mysa hela dagen! 

Hoppas ni sover så gott, kramar!

RSS 2.0