fina grejer!


Nu är dem äntligen här!

Äntligen och äntligen.. haha! Gick as fort. Testade dem precis och dem var finnemang. Konstigt med linser dock då jag aldrig ens rört en förr i hela mitt liv, haha. men älskar dem, för de kan se läskiga ut men man kan ändå ha dem till vardags också. För varför lägga mycket pengar annars? Man kan använda dem i ett år också, så.. yay! Kanske ska köra med ett brunt och ett blått? haha! Tyckte det var lite.. min stil. Ne men, dessa med bra sminkning, fake blod och lite så, blir prima!
 


 
 

We dream it, we make it, we break it, we fix it.

Kom hem från jobbet för en stund sedan och min fina lillebror hade köpt en dricka till mig också. Haha, han kan om han vill! Vi är ju nästan lika gamla, han är 1 år yngre än mig. Så han gillar ju att jävlas och är en omogen tonåring fortfarande i vissa stunder, haha. Men när han är såhär så är han den underbaraste! Så go så. Annars då mina vänner?! Hur mår ni? Min dag har vart väldigt bra. Ryckte upp mig igår, sov as gott, vaknade skapligt pigg och på jobbet var det lugnt och bra. Fick även se massa nya spännande saker. Kul med blandade saker så att det blir samma sysslor alla dagarna.. Imorgon är sista dagen för veckan sen går jag på en välbehövlig go helg med massa roligheter. Ska bli så skönt! Imorgon firar jag och älskling ett år tillsammans också. Så ska hem till honom imorgon efter jobbet så ska vi umgås och ha det mysigt. Tänk att dagen är kommen nu.. fortfarande lika kär om inte mer! underbara känslor i kroppen idag! 
 
Hoppas ni mår as bra. Känner för att baka en kladdkaka (bara för att jag är bäst på't) och mysa till det ikväll. Har en liten bula på magen redan men vad gör det om den blir lite större under kvällen? Lite mer att älska bara.. ;) haha! tänk om alla hade en sån attityd? Vad tjocka vi hade varit.. men ne, ibland får man unna sig! Man lever ju trotsallt bara en gång, right?
 
 

20.10



Den panik känslan man får när man känner sig så ledsen över att något man trodde skulle sluta upp så bra slutar upp så dåligt, när man inte får ut tårarna men känner att ångesten tar över hela kroppen och att allt sakta börjar förändras, känner ni igen den känslan? Där är jag fast just nu. Med en osäkerhets känsla. Så jobbigt. Inte stått där jag är idag på länge, och det ger mig också ångest. Hoppas jag kan förmedla bra så ni förstår vad jag menar.. den känslan är hemsk iallafall. Ingen borde få vara med om att känna den. kan inget göra heller utan bara ligger här på mitt rum och.. ligger. Allt är tyst och mörkt i mitt huvud så kan inte ens tänka klart. Hör inga direkt känslor utan bara känner dem, allt jag hör är musiken, allt annat runt om är tyst. Sådär bläckstilla. Läskigt längesen jag kände såhär, tycker inte om det alls. 
 
Men ska ta mig samman och ta nya tag nu, försöka vara glad och inte tänka så mycket. Leva i nuet. så får det bli. Ska inte ta ut massa sånt här på bloggen egentligen, för hur roligt är det att läsa? men kände jag behövde skriva av mig, och detta är bästa stället. Bland er, mina fina läsare. Hoppas ni mår kanon bra och att mina inlägg inte är allt för tråkiga! Försöker mitt bästa hela tiden, och uppdateringen börjar gå uppåt igen. Duktiga jag.
 

"everyone knows life has it's ups and downs, one day you're on top of the world and one day you're the clown"

 
Så jävla bra låt, så jävla bra text, så jävla bra band. rysningar.
 

Satt och mådde as bra nyss, lyssnade på go musik, sjöng, kollade runt på nätet.. Men nu känner jag mig helt plötsligt dämpad igen.. Ingen mens påväg så är inte den vanliga kvinnliga tendensen att bli deprimerad på en sekund, haha. Är något annat fel på mig helt enkelt! men blir väl bättre. Man kommer ingen vart av att deppa, men vad gör man! Alla behöver väl sånna stunder ibland också kanske. Annars är la allt dock ganska bra. Musiken gör mig glad, och att det fortfarande är ganska tidigt på dagen gör mig också glad. Vill inte alls upp imorgon, bara ligga här i min säng och vara. ge mig helg.

everything happens for a reason

1. vill du ha tillbaka ditt ex? svar: varför skulle jag gå ner mig från en as bra till en dålig? Aldrig! :)
livet går framåt, inte bakåt.

 

2. är du singel? svar: nej.

 

3. har du någonsin förlorat en nära vän? svar: jodå, på ett sätt. En flyttade till luleå, en flyttade till varberg.. mycket sånt! Avstånd är största hatobjektet!

 

4. när var senaste gången du verkligen skrattade? svar: var väl igår, åt amanda! min gos

 

5. när något är fel, vem är den första person du vänder dig till? svar: Den första jag tänker på är Ronja. Hon har vart min allra bästa vän sen dag 1, och är den bästa som finns. Hon finns där för mig dygnet runt, likaså jag för henne. Loveyou!

 

6. är det någon som inte gillar dig längre pågrund av något du gjort? svar: Vissa är som dem är och får för sig saker som inte är sanna, så kanske. Vet inte! Sen såklart, är man snäll mot mig, är jag snäll mot dig. och tvärtom.

 

7. när var senaste gången du grät mycket? svar: Söndags. inte gråtit så mycket på mer än 1 år, gjorde ont enda in i själen, bokstavligt talat. Tappade nästan andan för att jag sparat tårar så länge, haha

 

8. finns det någon du vill göra allt med? svar: Ja, min pojkvän

 

9. hur många kan du berätta allt för? svar: Mina närmsta. Som kanske är.. 4-5 stycken.

 

10. har du någonsin sett en fallande stjärna? svar: yes. vackraste upplevelsen!

 

11. har personen du senast höll handen med någon betydelse för dig? svar: Höll en tant på praktiken i handen, haha! men ja, hon betyder väl lite iallafall. Goare får man leta efter!!

 

12. beskriv dig själv med ett ord! svar: mogenochomtänksam.

 

13. har du något som tillhör ditt ex? svar: haha, ett par kalsonger.. men dem sparar jag! så sköna så. sen någon tröja också!

 

14. har du någonsin kramat någon av det motsatta könet? svar: haha, ja.

 

15. fullständigt namn? svar: malin rosita maria fransson

 

16. favorit låt? svar: öjöjöj, många!

 

17. favorit färg? svar: Rosa och blå

 

18. bästavänner? svar: Mina närmsta, ni vet vilka ni är

 

19. person du saknar? svar:kompisar jag glidit isär. Som martine, helt otroligt vad jag saknar henne!

 

20. finns det någon du hatar? svar: Hatar gör jag väl inte, men finns la några jag ogillar starkt. haha. Men hata är fortfarande ett väldigt starkt ord!

 

21. gråter du ofta? svar: Ne, nästan aldrig längre. Om det inte är riktigt allvarligt eller om jag hållt inne för länge!

 

22. var bor du? svar: Kungsbacka

 

23. vem kramade du senast? svar: Tanta på jobbet!

 

24. har du varit olyckligt kär? svar: ja

 

25. vem pratade du med senast? svar: mamma

 

26. röker du? svar: feströker väl någon gång, men inte alls ofta. de är inte min grej överhuvudtaget! men dum är man, och man faller för grupptryck under fester, haha! alkohol+vänner+häng = cigg.

 

27. är du kär just nu? svar: otroligt, underbart, smärtsamt kär!

 

28. vem kan du berätta allt för? svar: Min pojkvän och ronja!

 

29. favorit djur? svar: Tycker massa är mysiga!

 

30. hur lång är du? svar: 162

 

31. favorit filmgenre? svar: Skräck!

 

32. är du lätt sårad? svar: beror på. tar inte åt mig av sånna jag inte känner/bryr mig om, men om det är någon väldigt nära, så visst.

 

33. hur mycket bryr du dig om ditt liv på skala 1-10? svar: ibland 0, ibland 10. Varierar. man kan inte alltid vara på topp!

 

34. har mest minnen med? svar: Min goa vän amanda!

 

35. någon människa du nyligen blivit mer *nära*? svar: rebecca ♥

 

36. den hetaste personen du känner? svar: min pojk

 

37. en som du inte kan leva utan? svar: nära och kära

 

38. hatar eller älskar du ditt liv? svar: något där imellan. Hatälskar kanske? haha

 

39. vem älskar du mest? svar: mina fina som gör mig så lycklig! pojkvän, vänner, familj.

 

40. om du skulle fått en önskan i livet vad hade det varit? svar: Vinna massa pengar så jag kan gifta mig och skaffa barn med min drömprins. haha. Faktiskt. och flytta härifrån, möjligen utomlands. Vi ser det som en önskan!

 

gammal bild på jag som plutt.

Jag är så kär i dig.

 

 


ready to party

På onsdag är det ju HALLOWEEN! Ska på fest någon dag i helgen med rebecca, jesper och kanske några till. Kommer bli helt awesome. Ska bara vara en läskig brud för hittade inget annat, och orkar inte lägga pengar på massa skit. Köpte bara linserna här nedanför! Eftersom jag kommer vara ganska mörk, och har mörka ögon så ville jag ha så iskallt blåa ögon som lyser fram lite! Så ska jag och beccis fixa oss så läskiga som möjligt, ih! Längtar som tusan. Helgen kommer bli den bästa på länge! Kanske bra eftersom denna var den sämsta?.. haha! Får se vilken dag vi festar.. men lördagen ska jag och älskling på massage. Vi firar ju 1 år på torsdag (herregud vad tiden går..), så vi firar det på lördagen med massage och lite go mat. Kommer bli så himla mysigt. Behöver mig en riktigt jävla bra massage känner jag! och torsdagen, på vår 1 års dag, ska vi bara mysa hemma hos honom och köpa något gott att äta. Kommer bli en underbar vecka. är så peppad!!!
 
 
 
just because it burns, doesn't mean you're gonna die
you've gotta get up and try

Helgen

Kan ha varit den värsta helgen på flera åååår.. Jag är fortfarande speachless typ, även ifall jag mår betydligt bättre idag. Fredagen var dock riktigt mysig, då vi var på ullared! Alltid lika kul där tycker jag, till en början iallafall, haha! Men sen lördag kväll och söndag, spårade helgen ut totalt. Vill inte alls prata om det, men har aldrig mått såhär dåligt. Inte på jätte länge. Riktigt jobbigt var det! Spydde även igår natt, var något som hände i magen.. För mycket på samma gång antar jag. HATAR att spy, så kunde ju slutat bättre om man säger så! Men idag är allt lite bättre. Har myst ner mig i soffan med täcket och kollar tv.. Skönt att vara ledig när vädret är helt förjävligt. Rena stormen ute, så var så glad att jag slapp gå ut imorse! Men imorgon blir det jobb igen.. två veckor kvar sen är det lov! Tog lovet sista veckan innan skolan istället för denna veckan, tyckte det var lika bra att fortsätta när jag kommit in så bra! Känns finnemang. Så idag ska jag bara ta det lugnt. Inte göra ett piss, utan bara ligga här. Känns underbart.
 
 

i've been disappointed so many times, not giving a fuck is almost a reflex


22.20

Jobbat kvällen idag på äldreboendet. Mår så himla dåligt på alla sätt. har haft feberkänsla, ont i kroppen och halsen hela kvällen så har känt mig helt värdelös. Känns som jag bara gick runt där och hängde läpp.. Men nu är jag iallafall äntligen hemma. Krypt ner i sängen, och stannar här resten av morgondagen. Blir inget jobb för mig imorgon för känner att jag ändå inte får någonting gjort när jag mår såhär dåligt.. Vilar hellre upp mig så jag kan jobba bra i veckan som kommer.. Gah, så.. så är det! Precis pratat med min gos rebecca i telefon. Ska väl sova nu bara antar jag.. är så utmattad och hängig, orkar ingenting.. Så blir väl jersey shore avsnitt och sen nana. Min lördag det. Den kuuunde ju vart bättre

Kryper till sängs efter en lång dag i Ullared!

Vart och slitit i Ullared idag med hela familjen och jesper! Grymt mysigt att träffa syster igen och umgås så allihopa. Skit kul. Köpte lite smått och gott samt en jacka till vintern! Så nu slipper jag frysa hädanefter. Alla hittade lite så var en riktigt lyckad dag! Älskling brings the new outfit in geeekås på bilden nedanför. Haha! Han hittade tröjan på bilden och var så fin så! Min snygging. Nu ska vi lägga oss och sova... Behövs verkligen! Imorgon blir det jobb.. Önska mig lycka till! Puss, och godnatt.

 


party times









 

Live like there's no tomorrow

Äntligen fredag imorgon.. känner mig så lättad, haha! Idag jobbade jag 7-12, sen kom jag hem och sedan var det nästan direkt dags för att åka till skolan och ha utvecklingssamtal. Stressade som satan, men kom äntligen dit och fick jätte bra kritik! Så totalnöjd med dagen, skit mysig. skönare än någonsin att bara jobba 5 timmar också.. kändes verkligen! Imorgon är jag ledig och då ska jag, familjen, min syster och älskling åka till ullared! Supermysigt. Sen ska vi alla ha myskväll hemma hos oss. Käka gott och kolla filmer! kommer bli en kanon fredag! Sen ska jag jobba lördag och söndag.. Går säkert finnemang det också! Hoppas ni mår bra osv. Tänkte bara gå in och uppdatera lite snabbt så ni får reda på lite om mitt otroligt intressanta liv, haha! Puss på er
 


min goding!

me waaant


50 frågor

1. Vad heter du? Malin Fransson
2. Hur gammal är du? 17
3. Vart bor du? Kungsbacka
4. Hårfärg? Brunt
5. Ögonfärg? grönbrun
6. Hur lång är du? 162 cm
7. Kär? Mer än någonsin!
8. Singel eller upptagen? upptagen
9. Hur många har du kysst? haha, wöw, har ingen siffra i huvudet men är ett par!
10. När och vem kysste du senast? Älskling, i måndags (?)
11. Har du hånglat med någon av samma kön? yesbox
12. När hade du senast sex och med vem? Med min pojkvän i helgen.
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? 1 år och några månader, med mitt ex.
14. Dumpat någon? ja
15. Blivit dumpad? naeh, inte på allvar. men var när jag var liten isåfall, haha. Lite så typ "jag gör slut nu"
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Snälla, utåtriktade, fina killar. haha! Vet inte.
17. Vad har du för mobil? Iphone 4s
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? shoppa, åka utomlands och en massa annat. ge lite till min familj!
19. Favoritland? Vet inte.. får väl säga sverige!
20. Favoritfärg? Rosa och blått
21. Film genre? Skräck och komedi!
22. Bok? Läser aldrig böcker, så vet inte. Men första twilight boken kommer jag ihåg fängslade mig!
23. Killar eller tjejer? Killar
24. Vad gillar du mest med dig själv? Min personlighet!
25. Vad gillar du minst med dig själv? Min hy, min kropp/längd, och.. ja, är väl det!
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Jesper!
27. En person du älskar - Min fina pojkvän och mina fina vänner! Går inte att plocka ut bara en.
28. En person du hatar - hata är ett starkt ord.. men finns väl folk man ogillar!
29. Ut och festa eller myskväll? Både och!
30. Saknar du någon just nu? usch ja!
31. Vad är det bästa som hänt dig? Mina nära och kära!
32. Beroende av något? Min pojkvän! och musiken.
33. Ditt livs största misstag? Oj, vet jag inte..
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Min pojkvän!
35. Har du några tatueringar? yes
36. Piercingar? öronen, naveln och i läppen.
37. Vem är mest lik dig? Jag är inte direkt lik någon.. min syster kanske! och har min mammas näsa!
38. Har du någon förebild? Nope!
39. Vad ska du göra idag? Är ju kväll nu.. ska bara mysa och äta min bakade kladdkaka med familjen, haha!
40. Vad är det värsta du vet? Folk som ljuger, falskhet och otrohet, SPINDLAR!
41. Vad är det bästa du vet? Mina nära och kära, musik, och choklad! gah
42. Vad åt du senast? Kyckling och ris
43. Vad vill du ha just nu? Min kladdkakaa
44. Vad köpte du senast? Dricka och kattmat
45. Vem är din favorit kändis? Nooobody
46. Vilken är din favoritställning? Doggystyle, 4 sure!
47. Tränar du? Nah, sällan!
48. När går du och lägger dig? Olika!
49. Vad är klockan nu? 20.40
50. Är du nöjd med ditt liv? Ohja! bättre kan det inte bli
 

Be a man 'bout it

Satt och zippade runt lite här på internet och kom helt plötsligt in på min "gamla, ta-en-paus-från-blogg.se-blogg. haha! (http://malinfranzzon.myshowroom.se/) lyckades göra två inlägg på den, duktig tjej! Annars då.. har inte hänt mycket idag alls. Var på praktiken sen kom jag hem och la mig typ. Så himla skönt! Tiden gick jätte fort idag också så kändes skit bra. Var att göra hela tiden! Blev även slagen idag.. haha. En på boendet som inte alls tycker om mig, för att jag är ny där då.. Är ju dementa jag handskas med!  Så det var bara att behålla pokerfacet och fortsätta det jag höll på med. Gick jätte bra. Nu efter jag vilat och myst, sitter jag här och lyssnar på go musik. vad vore vi utan musiken?.. Väntar också på att jesper ska ringa efter han vart på gymmet. Så ska jag prata lite med han innan jag lägger mig. Bra avslut på en bra dag!

As long as i have love i can make it

For once in my life, i have someone who needs me
someone I've needed so long

For once, unafraid
I can go where life leads me
somehow I know I'll be strong
 
For once I can touch what my heart used to dream of
Long before I knew that someone warm like you, would make my dream come true
 
For once in my life
I won't let sorrow hurt me, not like it's hurt me before
For once, I have something I know won't desert me
I'm not alone anymore

For once I can say "This is mine, you can't take it!"
Long as I know I have love I can make it
For once in my life I have someone who needs me
 

 
 
Denna låten är underbar. Den beskrev allt så perfekt så slapp skriva något alls. Det jag alltså vill ha sagt:
Alla har nått botten, även jag. man behöver de dåliga sakerna för att nå dem bra.
Jag har äntligen nått allt bra i mitt liv, so far. 100% lycklig.

 

bebisar ♥

Åh, sånna här goingar förgyller verkligen ens vardag! Längtar tills det är min tur..
 
 



remind yourself that it's ok not to be perfect.


Peace på det. haha. Ne, usch, jag har så tråkigt. Sitter nermyst i jespers soffa och glor på tv som vanligt när jesper är borta.. precis tagit en dusch också, såe dä ä lá göettt! Ska hem till onsala ikväll också, blä. Trivs bättre i göteborg, men är man under 18, utan jobb osv, så finns det ju inget att göra åt saken. Men ska flytta hit sen så fort jag får möjlighet till det. De bästa, och roligaste vore ju om jag och jesper skaffar något ihop efter jag har gått ut skolan, så det är väl det jag satsar på! Sen är det bara att påbörja sitt liv, ih. Vill nuuu. Men nu 3 veckor framöver är det ju praktik som gäller iallafall, så känns lite bättre att åka hem igen. Slippa skolan i över en månad är ju aldrig något negativt liksom.. haha! Känns verkligen i hela kroppen hur bättre man mår utan! 
 
Snart halloween också hörni! Funderat på vad ni ska göra? Jag och rebecca kom iallafall på att vi ska leta fest och kanske.. hitta några fina outfits samt skaffa läskiga linser osv, får la se om vi hittar något! Hade vart skit kul. HUHU. Snart ska jag troligen fixa håret också.. så, mycket bra saker händer framöver! Löve it
 
 
- telling the truth and making someone cry,
is far better than telling a lie and making someone smile.

Crying out your name

Måndag och jag är ledig. Hatar måndagar så är as skönt. Bestämde mig för att stanna hemma hos Jesper iallafall, även om han skulle iväg sen som vanligt.. Dumma han. Men så är det! Får mysa med missen här hemma hela dagen/kvällen istället. ♥ Går in i andra veckan nu med praktik också.. Känns bra. Känns redan som att jag jobbar där fulltid typ.. haha, det tar musten ur en! Denna veckan jobbar jag även helg, får se hur det går.. Känns väl inte så himla pepp att jobba när man ska vara ledig, men är ju sånt man får vänja sig vid. ska nog gå bra det med.. har ju ändå inget speciellt att göra på helgerna så dé fönkarrr!

(y


Paranormal activity 4

Påväg hem igen efter en sen nattbio med älsklingen. Fyyyyyyy, vad bra filmen var! Helt sjukt. Kändes som att mitt hjärta vred sig lite där mot slutet, haha. Sjuk film och fortfarande helt exalterad! As bra film, var as rädd där ett tag och skrattade såklart. Typiskt mig att skratta när jag blir rädd, haha. As go fredag! Imorgon blir det fiestaaa


Tidiga morgon

Var nog den jobbigaste morgonen att gå upp på idag, haha! Kände mig som en zombie när jag gick upp vid 6.. Men nu är jag på G och väntar på bussen. Fortfarande kolsvart ute och ösregnar.. men nu är det jobb som gäller! Hard workwork


New dress






Torsdag

Äntligen hemma. Jobbade till 9.. gick faktiskt bra idag! Var mycket att göra nästan hela tiden så tiden gick helt klart fortare än i måndags. Skönt att få det lilla break'et också, där tisdag onsdag när jag var ledig! Mer krafter! idag fick jag även kolla på en man som hade dött under kvällen.. han skulle fylla 96. Skit häftigt att se, tycker jag. Jag har alltid velat se ett lik, sjuk? haha.. Ne men, velat se en död människa. Se hur dem ser ut typ..? Och kan nu efter denna arbetskvällen säga, det är inte vackert, han var verkligen lik en docka. Men själva proceduren var verkligen fin! Dem hade klätt han i en fin kavaj och allt hade skett så naturligt. Skönt det.
 
imorgon är det äääntligen fredag. alltid en speciell känsla när det är fredag! man kan vara ledig någon dag i veckan, men det känns inte lika bra som när det blir fredag, helt enkelt, haha! Jobbar 7-14 och sen ska jag hem, duscha, fixa mig, och åka in till göteborg. Så ska jag och älskling på bio där på kvällen. åh, längtar. Ni anar inte hur länge jag längtat efter denna filmen, haha! dem är så braaa. Skräckfilmer är det bästa jag vet, öjöjöj.
 
Nu ska jag vänta på att jesper ringer, sen blir det sängen! Puss

Andra dagen på praktiken!

Vaknade nyss, känner mig fortfarande trött, haha! Menmen, ny dag. Börjar jobba vid två, slutar nio.. Hoppas det går fort och att det är mycket att göra hela tiden så man slipper sitta och bli trött! Sen blir det hem och sova bara faktiskt. Ska ju upp och jobba vid sju dagen efter, så måste ha nya krafter. Ne, nu får jag fixa till mig lite! Hoppas ni mår grymt och får en bra dag!

Bra dag!

Sista lediga dagen så mitt i veckan, om jag inte minns fel. Kanske är ledig på fredag också, haha.. Får checka schemat. Denna veckan har iallafall varit toppen, och den kommer sluta ännu bättre. Hela helgen är fullbokad med saker! Fredag ska jag och älskling gå på den efterlängtade Paranormal Activity 4! Can't wait! Sen ska vi väl mysa bara, sen lördag ska vi på fest i Stenungsund med Rebecca! Blir en grym helg utan dess like! Längesen jag var och festade nu känns det som.. men är inget som direkt lockar längre när man har pojkvän. Man blir mer för hemmakvällar och mys typ, lite mognare skulle man väl kunna kalla det, fast inte mognare på det personlighetssättet, men man känner mer för att fokusera på sig själv, sitt liv och, mys! Haha, svårt att förklara, men så är det. Är inte den partypinglan jag var förut, helt enkelt. Har bara blivit så! Men när det väl är fest och man känner att festhumöret är på topp, då ryker det om en! Så ska bli skit kul, helst när man har med sig sina två favorit personer. Rebecca och jag är som en person typ, älskar henne! Så lika och vi skrattar HELA tiden, får inte stopp på skrattet med henne, så att festa med henne är det ultimata. Ge mig helg nu!
 

Kvällsmys

Åh vilken skön kväll! Humöret är på topp igen och man ligger med sin älskling och myser i soffan! Har tvingat honom att kolla på svenska hollywoodfruar ikväll, haha.. Men tror han står ut! Tror han gillar mina program i smyg, så vi ska nog ha roligt, haha! Kvällens program måste man ju se.. Gunilla kommer flippa, återigen, på den nya tjejen som kommit för att ta hand om HENNES mamma. Tycker synd om tjejen som tydligen börjar gråta i avsnittet ikväll, haha, ne fy.. Gunilla verkar vara en såndär bitter en! Men ändå sånt som gör programmet roligt.. Haha, lite drama i det hela! Så är väl så kvällens schema ser ut.. Mys i soffan och svenska hollywoodfruar. Go tisdag!

 


ÄCKLIG

Fyfan vad risig jag känner mig idag. praktiken gick helt okej igår, men mot slutet började jag känna mig riktigt trött, hängig och förjävlig helt enkelt. Men höll ut och sen tog jag den långa promenaden hem sent på kvällen med Rebecca i telefonen. Skönt att prata med någon när det var så mörkt, haha! Sen åkte jag och jesper hem till honom, och här ligger jag nu. Fått en så fruktansvärd smärta i halsen, och huvudet. Är väl som hon läkaren sa, att jag snart kunde bli sjuk.. (pågrund av virussjukdomen). Så nu känner jag typ för att bara åka hem och gömma mig i mitt rum. Känner mig som hemma här hos jesper, visst, men känner man sig såhär äcklig, vill man bara vara för sig själv. Inte lätt! Så idag ska jag bara ta det lugnt, och gömma mig så gott det går här inne i lägenheten, haha. Standard. Hoppas ni mår bra.


Måndag

Gör mig redo inför första dagen på praktiken.. Känner mig lite nervös, men det går väl över! Hört att äldreboende ska vara en Pain in the ass, men får väl se.. Brukar klara allt ganska finfint ändå så ska nog klara detta också i 4 veckor! Idag börjar jag 14.30 så fick sova ut, hur skönt som helst! Och tisdag, onsdag är jag ledig.. Börjar bra!! hey hoe let's go


rätträtträtt.

"Ring inte dem som inte ringer dig, leta inte efter dem som inte letar efter dig, tyck inte om dem som inte tycker om dig, sakna inte dem som inte saknar dig, och skriv inte till dem som inte skriver till dig. Kom ihåg att det är ödet som sätter människor i ditt liv, men det är upp till dig och bestämma vem som stannar och vem som går. Ge inte en andra chans när det finns andra som vill få sin första. Värdesätt dig själv."
 
 

12.42

Hade en riktigt go kväll igår. Älskling kom hem med 1kg kräftor och lite annat gott som vi mumsade i oss till en bra film som vi hyrde! Var så mysigt som bara vi kan göra det. ih. Sen efter två filmer och lite gott så gick vi och la oss bara eftersom båda var trötta! Sen idag är han och dömer igen, fast mycket längre.. usch, började sakna honom så fort han gick ut ur dörren! Så idag blir det ensamdag igen, tråkigt, men sånt man får stå ut med! Fick en ben&jerry glass av han igår för att han skulle vara borta hela dagen, "måste ta hand om min kvinna" Haha, åh han är så bäst. Kanske slipper vara ensam ändå dock för Linnea kanske kommer senare, så ska vi umgås lite! Alltid roligt! får se vart dagen tar mig! Imorgon är det praktik, nervöst..

 

 


Lördag

Fortfarande inget för mig.. Duschat lite och så bara! Nu har jag myst ner mig igen, i min goa onepiece från Ullared. Hoho! Skit skönt att inte göra någonting ändå.. Bara gömma sig här inne i lägenheten och må asbra. Snart kommer jesper äntligen hem också, göett É deee

 


Amanda Todd




Upptäckte igår en 15 årig tjej som flera gånger blivit mobbad. Som har bytt skola ett antal gånger, bytt boende, försökt få ordning på sitt liv, men som alla gånger misslyckats för att mobbarna gång på gång gått på henne. Det var människor som hade skivit att dem HOPPADES att hon skulle ta självmord, och efter första gången hon försökte skrev dem att hon skulle testa starkare grejer så hon skulle lyckas osv.. Kan inte ens fatta vad jag läser när jag ser sådant! Hur kan människor behandla andra så jävla illa att dem till och med "skämtar" och ger sånna pikar, på någon annans bekostnad? Hoppas dem sitter hemma och straffar sig själva, efter att hon nu faktiskt tagit självmord. Dem drev henne till döden, dem vann över henne, och det är inget att vara stolt över. Hoppas dem aldrig blir sig själva igen, dem förtjänar inget bra här i världen. Starkt att säga, men det gör dem verkligen inte. Att göra såhär mot en människa är oförlåtligt. En människa, som vem som helst på denna jord, som vi ALLA tillsammans lever på, som vi ALLA förtjänar att leva på, blir mobbad till döden. Usch. Att folk aldrig kan lära sig. Behandla folk som du själv vill bli behandlad, är det verkligen sååå svårt? Mörka mörka värld.
 
 
 hennes egna video: 





R.i.p!

Myser med min gos!

Åh, älskar våran (Jespers) katt! Kallar den fortfarande min också eftersom han kommer från mina katter, huhu! Och eftersom jag "bor" här halvtid så c; iallafall! Jesper gick för en stund sedan, skulle döma.. Så är bara jag och missen idag till eftermiddagen/kvällen.. Får se om jag orkar mig upp ur sängen ens, så dagen lär väl gå fort som vanligt. Ne, får göra ett ryck och fixa mig lite. Duscha och mysa.. Man får ju passa på när jesper är borta, stå i duschen länge, fixa mig lite då och då, ta det lugnt.. Kanske skulle träffa Linnea sen också, men var längesen vi pratade om det så får väl se hur det blir! Puss på eeer


Åh underbara fredag!

Igår var jag ledig och idag är det fredag. Är påväg till Göteborg nu för att vara hos min underbara pojkvän! Vart en ganska snabb dag så gick smärtfritt denna gången! Bara skratt och bra grejer typ. Var dock hos läkaren imorse och kollade vad det är för röda torra märken jag fått över hela kroppen, och var tydligen en virus sjukdom som hette något konstigt.. Kommer nya hela tiden, blir större och kliar.. Kunde täcka hela överkroppen men jag hoppas jag slipper det! Fifan. Men nu är det fredag och bara positiva tankar! Ska inte vara tillbaka på skolan förrän om 5 veckor, vad kan vara dåligt liksom? Mår så finfint bra, älskar de! Så nu på måndag är det praktik som gäller! Börjar 14.30, sen får jag se ikväll hur schemat ser ut, men jag är peppad! Love life!


22:19

Hallihallå! Sitter och kollar på ett sjukt program, efter en lång dag med jobbig huvudvärk. Fyfan. Iallafall, programmet.. "69 saker du vill veta om sex" eller något. man får se en kille med världens största k*k.. hela 34 cm! Asså hur sjukt är inte det? Haha! Den var tjockare än hans handled, han får lägga den längs benet, får nästan inte plats i kalsonger och det tar ca 20 minuter för att få erektion, HAHA. Ne fy. Tycker synd om killen! Menmen. Vissa föds med större paket än andra, haha.
 
Iallafall. Tisdag! Helt okej dag med inte så jobbiga lektioner. Nästan bara genomgångar och sen var vi på en föreläsning. En tjej som berättade om när hon jobbade i Kenya osv.. helt ok. Sen gick jag faktiskt hem när det var en lektion kvar, pågrund av stark huvudvärk. Kanske migrän, aldrig haft det men detta var så nära dem symtomen man kunde komma.. var helt utmattad! Så kände jag bara ville hem och lägga mig. Fortfarande ont men mycket bättre. Nästa vecka börjar vi vår praktik också.. så slipper snart skolan 5 veckor. Sen är jag ledig på torsdag, veckan känns go! Nu tillbaka till tvtittandet.. Puss på er!
 
saknar min jamina.. finafina vän! ♥
 

16.55

As fin söndag! Solen skiner och allt är asbra. Jag och älskling var och kollade skor för ett tag sedan så fick äntligen köpt mig ett par fina stövlar till vintern! Sen var vi hungriga och tänkte vi skulle mysa till det med pizza.. Så nyss ätit och nu ligger vi bara och slöar i soffan. Älskling är så trött.. Var tvungen att ta bild på honom, haha. my cute little baby. <3


~


Finfin fredagskväll!


Studiedag

Fredag och jag har studiedag.. hur underbart som helst! Man borde vara ledig varje fredag! Älskling kom och hämtade mig efter skolans 40årsjubileums firande igår sen åkte vi hem till honom, so here i am! Dagen har börjat lugnt. Vi sov ut till tolv och sedan stack jag till stan för att träffa linnea! Men eftersom hon skulle göra annat som vanligt (heuheu) så träffades vi bara en snabbis! Köpte en mysig halsduk och tre trosor för mitt första presentkort jag fick när jag fyllde år. Finns nästan ingenting i affärerna.. hittar nästan aldrig kläder längre. Men kul att bara komma ut! Så kom hem precis nästan.. Jesper är iväg och bastar, och jag har köpt lite saker till kvällen. Tacomys som står på schemat!
 
Hoppas ni får en kanon helg!
 


min finaste. ♥

(y


omnia causa fiunt

 

Så fin liten bild. haha. iallafall, man ser min lilla tatueringstext skymta fram. den betyder mycket för mig och är faktiskt skapligt fin också, men hade velat bygga på deeen och skaffa massa mer. man är aldrig nöjd typ, haha! och har man gjort en gång, vill man ha fler. vill ha text på revbenen, något på sidan av magen, något på handen/handleden.. lite små diskreta snygga tatueringar! synd att allt man vill ha måste kosta så mycket bara! vill ganska mycket för tillfället, haha. fixa håret, shoppa massa, tatuera mig, RESA..
iihk, ge mig pengar

 


is it that moment when i found the one that i'll spend forever with?

 
Bjussar på en gammal bild av mig själv! för lite mer än ett år sedan tror jag.. harregyyyd! bara jag som saknar gamla tider?! då man bara hade roligt utan att behöva tänka så mycket? god i miss it! allt var lite lättare och liite bättre. man var ju även liite smalare haha, även ifall jag inte gått upp så mycket alls utan bara, har en sånhär kroppsbyggnad. lite synd! men på måndag ska jag försöka börja min viktminskning. har ett mål på 7kg och har laddat ner appen "runkeeper", som verkar ganska bra! man väljer in sina mål, hur man valt att träna osv, sen sätter den upp ett schema för en! så startar man bara varje dag när man ska börja träna, så står det där vad/hur man ska göra. as bra. så förhoppningsvis funkar detta för mig! ska pusha mig själv och göra så gott jag kan, så jag kan få kroppen jag alltid velat ha. då blir ju förhoppningsvis allt bättre med självförtroendet och valet av kläder också. kan knappt vänta! vill bli smalare av att bara knäppa med fingrarna for god sake! jobbigajobbigavärld.
 
Förövrigt så har det vart en bra dag! Startade ju dåligt med kramp i magen så har inte kunnat sova så bra inatt, så stannade hemma från skolan. men vilade upp mig och gick upp vid typ 3 tiden.. då mådde jag mycket bättre! tog värktabletter också så underlättade. tabletter och vila, bästa medicinen! sen har jag bara tagit det så lugnt som möjligt. Sitter och väntar på att pojken min ska döma klart så jag kan ringa honom.. och lyssnar på underbar musik. Vad skulle man göra utan musiken? gah!

 

good times BILDBOMB

 


 
 
 
 
 


 


 
 












 




 

frågor & svar

10 frågor om dig själv:

vad heter du i andranamn? rosita maria
har du några piercingar? vart?: yes, öronen, läppen och naveln.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? nej! sover bäst med älskling
väljer du filmkväll framför utekväll? ja, blivit så nu när man har pojkvän! roligare!
vad tycker du om med dig själv? min personlighet!
är du dag eller nattmänniska? kvällsmänniska!
vad har du på dig just nu? onepiece <3
är du nöjd med ditt utseende? man har sina dagar!
vad vill du ändra med ditt utseende? hy och kropp!

10 frågor om kärlek:
är du i ett förhållande just nu? ja, världens bästa förhållande!
har du varit kär på riktigt någon gång? yep
tror du på kärlek vid första ögonkastet? "eller ska jag gå förbi en gång till?" haha, ne men, jo det gör jag nog!
hur många har du varit riktigt kär i? 2! mitt ex och jesper!
har du kysst en kompis någon gång? japp

10 frågor om dina vänner:
vem vet allt om dig? min syster, haha! och min pojkvän. vet inte om dem vet exakt ALLT, men mycket!
vem skulle du vilja träffa just nu? älskling.. saknar honom redan
vem saknar du mest just nu? jesper.
vem av dina vänner bor längst bort ifrån dig? martine, som bor i luleå!
vem kramade du senast? emma!
vem står dig närmast? jesper och min syster!
vem vill du träffa oftare? dem som bor långt bort!
vem är mest partyprisse? jag och beccis
vem ringer du när du är ledsen? ringer ingen, skriver bättre än jag pratar, får ut mer då! och då skriver jag till jesper eller min syster!

10 frågor om farligheter:
snusar du? nej
har du stulit något från en affär någon gång? yes
känner du folk som tar droger? ja
har du blivit jagad av polisen? nope
har du druckit så mycket så du har spytt? ja
dricker du alkohol varje helg? nej
skulle du kunna dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? verkligen inte. hade fått honom att sluta bara. hjälpa och stötta så gott jag kan!

10 random frågor:
sover du med dörren öppen eller stängd? stängd!
har du kysst ett ex efter ni gjort slut? japppp
tror du två ex kan vara vänner? asså, jadå! men inget för mig iallafall. kanske efter något år eller så om man känner att det går bra och man är bekväm med det, annars nej!
har någon sett dig i underkläder de senaste 2 dagarna? japp, stackars jesper!
skulle du kunna ha sex med personen du sist fick sms av? i vått och torrt! älskling <3
brukar du tänka innan du talar? ja, oftast!
känner du någon som är oskuld? ja
skulle du vilja tatuera dig? vart? har en tatuering, men vill absolut ha fler! har många idéer.
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? ja
tror du att andra tycker illa om dig? vet inte, bryr mig inte direkt! let them hate :d

i slutändan är det dem som gråter och hon som ler

 
 
Måndag avklarad. Snart dags att gå och lägga sig igen och ladda inför en ny dag in hell, åh så roliiiigt..
dagen gick förövrigt ganska fort, men såklart, måndagar gillar ju ingen! kanske någon liten sorglig människa där ute som saknar skolan (haha, no offense. ♥) men nu är det ju iallafall bara tre dagar kvar, sen är jag långledig, ih. känns underbart! kanske ska träffa rebecca och hennes nya "kille" i helgen, gå ut och äta alla fyra kanske! dubbeldejtsmys. annars tror jag inte något speciellt händer, inte än iallafall! är så borta så kommer inte ihåg om jag planerat något, haha. men återstår ju att se! längtar redan till helgen och den slutade precis.. sorgligt? fast vem kan klandra en liksom? ÄLSKAR helg! den goa friheten där man inte gör annat än mår bra! finns inget bättre. sen om två veckor exakt så är det praktik.. ska praktisera på ett äldreboende denna gången, nervös och inte alls lika pepp som jag var inför hemtjänst. Men ska väl fixa detta också! Gick ju väldigt bra på förra praktikplatsen, så är väldigt positiv denna gången också! Den som väntar får se!
 

RSS 2.0