Byebye

Fortfarande sjuk och börjar inte tillfriskna för fem öre, hatar det. Känner mig så svag.. Men trots detta ska jag bege mig ut för att färga håret. Förstår inte hur jag kan men är nästan bara inomhus hela tiden och tar det lugnt, kommer vila på vägen dit och på vägen hem så går nog. Har ju tid idag och vill verkligen, så ibland får man göra offringar! Så fult att idag när jag väl ska göra om håret är jag total förälskad i mitt bruna.. haha, varför är det alltid så? Tror jag bara är nervös.. Aja, sen är det byebye brunt hår!


Bästa

Go musik när man är sjuk, det är fanemig den bästa medicinen.

 


i stare at my reflection in the mirror, why am i doing this to myself?

Godkväll läsare. Sitter och kollar senaste avsnittet av Snooki and Jwoww och bara, myser. Var ute och övningskörde en stund förut för att komma på andra tankar så illamåendet och huvudvärken skulle försvinna.. gick skit bra och blev as glad. Men nu är jag tillbaka på ruta noll igen. Huvudet värker och har feberkänslor som förut.. Hade hoppet om att jag skulle gå till skolan imorgon igen men jag tror jag hellre stannar hemma resten av veckan för säkerhetsskull. Gick hela förra veckan och mådde dåligt, det ska jag inte göra denna. Har ju tid hos frisören imorgon också, får se om jag går dit eller om jag mår för dåligt.. men det står nog mest på att göra det. Är ju senare på dagen så kan vila hur länge som helst, sen sitter jag bara där en stund, sen direkt hem och vila igen!
 
Annars förutom att jag är sjuk, så är allting som det ska faktiskt. Är så sugen på sushi, är helt sjukt.. haha. Det enda negativa nu såhär på kvällskvisten! Ska snart gå och lägga mig iallafall.. tänkte bara slänga in en uppdatering. Hoppas ni mår asbra, puss och godnatt!
 

från i somras då jag åt sushi, åh.. omnomnom

Just shoot me

Har varit hemma idag, varit sjuk hela förra veckan och mått dåligt, men nu igår kände jag att jag inte klarade mer med min huvudvärk osv, så stannade hemma. Vilade hela dagen.. gick upp vid 5 och nu får jag ta straffet för det. Mår så illa.. vet inte vart jag ska ta vägen. HATAR att må illa, värsta jag vet. Har typ fobi för det, så illa är det. Någon som har något tips mot illamående?

Myser

http://www.svtplay.se/klipp/1053046/robin-stjernberg-you/?dela=1 - KÄRLEK. Han tar verkligen upp en från dystra tider, trogna trogna musikartist. haha. Idag har vart en skit dag. Kände på mig redan imorse att något skulle hända idag, efter att ingenting funkade med smink osv, och jag hade rätt, som alltid. Skit, skit och mer skit. Jävla svacka, och idiotiska människor. Faktiskt fått rejält nog av sådana människor, själviska, taskiga, egoistiska och usch, sånna som behandlar folk som dem själva tycker är okej att behandla folk. Vänta bara tills jag eller någon annan behandlar ER så. Då är det plötsligt världens undergång. Hatar sånt. usch. Och jag som är så snäll, stöttande och omtänksam förtjänar inte sånt. Funderar starkt på att byta personlighet och bli rena motsatsen till vad jag är nu. Nu är jag en underbar människa, och det ska ni veta, jag har svårt att säga något bra om mig själv. Men min personlighet kan jag inte komma på något negativt om. Men iallafall, så kanske borde bli världens själviskaste bitch istället? ironiskt nog kanske jag blir behandlad bättre då än när jag är såhär bra som jag är, haha. Jävla samhälle.
 
Ska snart ut och övningsköra igen, komma på andra tankar. Sen ikväll är det underbara Maria och Mindy igen! ih. Första bästa idag! Och Robin stjernberg då som alltid levererar glädje! Puss på't.
 

Nattinatti

Ligger och lyssnar på go musik efter en lång jobbig dag. Känner mig så konstigt olycklig.. vet inte om det är biverkningar av ppillrerna, att folk behandlar mig som skit eller att jag bara är trött typ men, känner mig helt utmattad och ledsen, faktiskt. Det var längesen jag kände så nu så.. kanske är det också. Man håller inne på känslor och tankar man inte vill inse man har.. Usch. Menmen, even the best fall down sometimes!
 
Nu ska jag om ett tag sova, försöka göra mig beredd på morgondagen.. se vad den har att erbjuda, haha. Blä. Slänger in en ny go låt av justin timberlake på det! Godnatt på er.
 
 

Familjen annorlunda

Ligger i sängen och mår äckligt pissigt. Huvudet är fortfarande en mardröm med en krampaktig värk.. och känns som att förkylningen blir värre och feber känslorna börjar komma. Dock så har jag känt så nu ett tag, får sånna attacker. Men denna gången känns det värre och att det hållt i sig så kanske verkligen är något denna gången.. Eller kanske fått i mig hästkött? haha! Vem vet nu för tiden! Nu ska jag fortsätta kolla underbara familjen annorlunda, älskar familjen från Säffle.. Mamman där verkar helt galet bra! Man blir på så bra humör, så är perfekt för mig!


Skola


Önskar man vore perfekt

Inte för att vara den som är den.. för att, ingen är perfekt och alla duger som dem är. MEN, hur skönt vore det inte om vi alla kunde vara perfekta, utan massa krimskrams och problem? Se ut som vi vill och få komplimanger hela tiden så vi mår bra, osv.. Gud vilket skönt liv. Man hade gått runt och varit glad hela tiden, vem hade tackat nej till det? Man hade sluppit sitta och jämföra sig med modeller och sånna som har allt man själv inte har. Tänker på tjejer man ser i filmer osv, perfekta bröst i perfekt storlek, snygg kropp med smala långa ben och fin mage, fint långt hår i den exakta färgen man vill, osv. haha! Det vore 2 good 2 be true, men man kan ju alltid sitta och drömma sig bort såhär en lördag!
 
För att väcka mig själv från önskedrömmarna så sitter jag och kollar någon komedi! Jesper är iväg och dömer, så tar det bara lugnt. Ikväll ska vi bara se melodifestivalen, sen blir det väl inget mer speciellt. Frida frågade om jag ville komma dit ikväll för dem skulle bjuda dit folk och lite så, typ krök.. vill verkligen! Om det inte hade varit sånt avstånd så hade jag inte tvekat. Blöh. Menmen, blir det inget ikväll kommer det andra gånger. Ska fortsätta kolla filmen och längta efter min pojk som snart kommer hem igen! Puss på er
 
 
 

Påväg till skolan

Idag är det bara byxor och stor munktröja som gäller! Skiter i vad jag har på mig, slutar 12 idag och ska bara hem till jesper efteråt. Gah, as skönt.. Äntligen fredag!


Övningskört

Är helt skakis i benen, haha, har precis kört till min brors träning och hämtat honom, sen hem igen! Gick jätte bra, men man spänner sig typ och tänker hela tiden nästan på vad man ska göra här näst, haha. Jobbigt, men jag kommer snart in i detta. Har bara kört lite, så känns skit bra att jag är såpass duktig med så lite träning. Stolt över mig själv! Får se hur denna resan till körkort går, men förhoppningsvis går det väl bra! Träning ger färdighet, som man säger. Nu ska jag bara bädda ner mig igen och sova typ.. är inte så trött nu pågrund av att jag vart så koncentrerad och spänd, haha, men.. ska försöka ändå. Imorgon är en ny dag! Godnatt på er pussgurkor.
 

ett mål gör en alltid mer taggad till att klara av det, och detta är mitt mål. Åh, come to me beautiful!

Glaaad!

Bara imorgon kvar, sen är det äntligen helg igen! Imorgon går vi bara från 8.25-12, så hur slappt som helst. Sen under helgen vet jag inte riktigt vad som händer, ska bara njuta! Haft en jobbig vecka med min huvudvärk och att jag inte riktigt kommit in i rutinerna igen efter det underbara lovet, haha, så behöver lite lugn! Ska träffa Linnea iallafall någon dag, min lilla sockertopp. Helgerna blir suveräna även ifall man inte gör så mycket!
 
Precis tagit bort sminket och tagit på myskläderna, så nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla new jersey tjejerna igen, är helt förälskad i serien, haha. Är på sista säsongen nu, och inte många avsnitt kvar.. *snyft*.
Ha en fortsatt bra torsdag people!


Människor är så jävla fittiga.

Rubriken säger det mesta.. Nu är jag iallafall hemma. Blir god mat, sen kolla någon film eller något.. yay


Gympa

Vi har redskapsgymnastik, som i måndags, men jag är inte med. I måndags fuckade min axel (som jag har problem med) när jag skulle göra något i ringarna, så idag fick jag och några till gå promenad istället. Bättre det än att bara stå och glo, och inte kunna göra någonting! Känner mig som en tant.. Problem med axeln och problem med handleden, på samma arm haha! Är något med den armen.. Iallafall! Bara en lektion till efter denna sen ska jag äntligen hem.. idag är huvudvärken bättre, men har den ändå, förstår inte vad det är?! helt värdelöst.


Min fina fina katt.

Nu går vi och lägger oss, haha. Efter en lång dag känner jag att jag behöver det.. imorgon har vi sovmorgon till elva, skön dag - ohja!


Natt tankar - Tidig förlovning

Dåligt säger några, gulligt säger andra.. jag tycker inte att det är något utav det, alla bestämmer utöver vad dem tycker är rätt. Det enda jag tänker är, hur kan man veta till exempel efter 2 veckor/en månad med en människa att man vill vara med den personen för RESTEN av livet? Det kan säga klick, visst, men tänk om man kommer upp till mer än ett halv år, då man är i det stadiet där man äntligen börjat lära känna varandra mer, att man inte vill vara det längre? Man får liksom, reda på nya sidor av personen som gör att man inte vill vara förlovad längre. Då får man den smällen av att förlova sig för tidigt.. men så tänker inte människor. Dem tänker att allt är frid och fröjd, vi är kära och han säger de bästa sakerna till mig hela tiden, blabla. Klart man gör när man är nykär? haha! Tror inte dem riktigt vet innebörden av förlovning. Nu för tiden är förlovningen bara något man gör typ.. Jag själv, har aldrig haft tankar om förlovning, tills jag träffade Jesper, dock inte i början. Kommer ihåg när vi hade träffats ca 3-5 månader och han började göra saker på mitt finger, alltså, han gjorde rörelser som om han satte på en ring på mitt finger, tyckte det var konstigt redan då att han började med sånt, haha, men hur gulligt som helst. Då kände jag fortfarande dock inte för att förlova mig, kändes för tidigt och att man måste tänka över saker först, lära känna varandra. NU däremot, efter att ha lärt känna honom på djupet, märkt att vi är två personer i en, har så roligt tillsammans, är så kära fortfarande efter snart två år tillsammans (några månader kvar), och liksom, har ett så perfekt förhållande och det känns såhär rätt som det gör, kan jag känna att han är den jag vill spendera resten av mitt liv med. Det tycker jag är det mest rätta innan, man ska veta alla dessa sakerna, och verkligen lära känna varandra. Efter några veckor känner man inte varandra, anser jag då. Sen tycker jag att alla ska få göra som dem vill och förlovning är supergulligt. Men håller det verkligen hela vägen om man förlovar sig efter en vecka? Hmm..
 
 

Övningskört

Kom nyss hem efter en kväll med övningskörning.. gick skit bra! Sen frågade pappa mig om jag ville köra till Coop, sen köra därifrån och hem då efter vi handlat, haha! Fick kärringsstopp innan en rondell, men what 2 do. Första gången jag körde på vägen och höll på med växlarna.. kände mig jävligt duktig för att bara vara första gången iallafall! men blä, jobbigt. Sög sönder läppen typ för att jag koncentrerade mig haha! Aja, nu ska jag ta mig en liten powernap som jag inte fick tillgång till igår.. mår så dåligt, helt sjukt. huvudvärken tar aldrig slut.. så nu sova en stund, sen se Maria och mindy! Älskar dem, så söta..


Beslutsångest

Ljushårig eller brunett? Fick ett erbjudande nu om avfärgning.. om jag ville ha en tid, och på ett sätt vill jag som attan, och på ett sätt inte. Trivs som brunett egentligen, men vill ändå bli ljushårig. Men man lever bara en gång.. så varför inte testa nytt? Testade ju en gång och då blev det inte så bra.. så får väl sätta mig i sadeln igen och ge det ett nytt försök! Ska nog bannemig göra det.. Skulle haft lov nu bara så att jag slapp visa mig ifall det blir ett dåligt resultat, haha! Får se hur det går, fett taggad iallafall! Gick från otaggad till taggad på någon timma, yay!

Skola

Usch, har inte vart min dag.. Är så segt att komma tillbaka efter ett underbart lov! Haft en sån äcklig huvudvärk hela dagen som strålat ut i nacken, HEMSKT. Kan inte beskriva känslan när jag kom hem igen, det var så skönt! Bara la mig i sängen, och här ska jag spendera resten av dagen! Ska ta en powernap, sen kanske ut o övningsköra! Får se.. Hatar måndagar, man orkar ingenting!

Ungefär såhär peppad är jag, haha!

 


Sista dagen på lovet

Åh fy, imorgon är det skola igen.. Ska bli skit härligt att träffa alla goa människor, men ne usch! Tur att det snart är lov igen, haha! Har precis skrivit ut några CV, som jag sen ska gå runt och dela ut lite här och var i Göteborg! Tänkte skaffa mig ett jobb nu så jag tjänar in lite pengar till sommaren.. och sen såklart PÅ sommaren. Första sommarjobbet.. hey ho let's go!
 
Nu ska jag mysa ner mig i goa soffan för sista gången detta lovet, blöh. Jesper är iväg och dömer, den dummerN. Saknar honom redan.

Lördagsmys med min älskade!

Haft en underbar slapp kväll med min fina älskling. Åt go mat förut och kollade melodifestivalen! Var inte direkt några jätte bra denna lördagen heller, men är iallafall något att kolla på. Är kul ändå på något sätt! Nu ligger vi nermysta i soffan och kollar big bang theory, och så ska vi spendera resten av kvällen! Love you my sunshine.

 


längtar till sommaren!

Hur trött är man inte på kyla, snö och regn?.. blir mörkt jätte snabbt, är kallt som satan vad man än gör och man blir sjuk stup i kvarten.. Usch! Längtar tills den dagen i juni då vi går ut på sommarlov. I början av sommarlovet drar ju jag, jesper, min syster och hennes sambo till Slovakien och Kroatien.. längtar så jag dör. Massa värme, sol, bad, god billig mat, fina hav.. ih! Längtar mest till kroatien.. Var där när jag var mindre, och det var så himla fint. Inga ord för det ens! Så snälla vinter, försvinn

Frestar mig själv med lite bilder.. Första är Slovakien, andra Kroatien.
Ta mig dit nuuu




 

Lördag

Idag på schemat står INGENTING. Jag och jesper har myskläder på oss och har planerat att stanna inne och mysa hela dagen. Välbehövligt och mysigt som attan! Den enda gången vi ska gå ut är när vi ska köpa pizza till melodifestivalen ikväll, haha! Man behöver lite sånna här dagar också..
 
Just nu är dock jesper med sin pappa och hämtar upp sin farbror som har varit i Thailand i hela två veckor.. fusk! Han hade tydligen köpt en klocka till jesper så han var tvungen att självklart följa med, haha! Så där bröt han mot planerna lite, men va gör det. Jag däremot valde att hellre sitta kvar i soffan och kollar fruarna från new jersey, That's how i roll.
 

Myser med svärföräldrarna!

Precis ätit glass med maräng och chokladsås, nu mys framför tv!

 


Kväll

Precis ätit tacos med goaste familjen, Jespers! Alltid gott. Tacos förra fredagen och tacos denna, haha. Löve it! Känns lite som att jag börjat bli sjuk, kanske straff för att jag haft ett så bra lov? Blöh. Nu ska vi åka iväg och köpa glass jag och Ida! Hoppas ni har en bra kväll!


Fredag

Lovet börjar nå sitt slut, sorgligt.. Idag har min pojkvän match långt bort i Billingsfors också, så jag ska hem till mina svärföräldrar senare och äta! Kommer bli jätte mysigt. Sen köpte Jesper choklad och ben and jerry glass till mig, så efter en stund hemma hos dem ska jag bara hem och mysa. Kolla film eller något och.. bara njuta av fredagen! haha, så blir en skit bra fredag. Hela veckan har varit skit bra så varför inte sluta den så också? Magnifique!
 
Slänger in en dagens outfit på't!
 

 

The real housewives of New jersey

Haha, vissa människor.. Dem gör så att dem får problem för minsta lilla! Kollar real housewives of new jersey och alla är bitchiga mot varandra hela tiden, haha. Fylla, fylla, bråk, bråk, klag, klag.. Roligt att kolla på! Älskar förövrigt serien, förutom att dem bråkar för minsta lilla så är vissa as sköna människor. Tänka sig att man kan vara så intresserad av andras liv nu för tiden! Bloggar hit och dit, serier om familjer hit och dit, haha, as kul. Iallafall. Mannen min har stuckit på träning så sitter här det sista av alla hjärtans dag och myser för mig själv. Har verkligen som sagt haft världens bästa alla hjärtans dag. Att jag skulle vara såhär lyckligt lottad, helt otroligt. Mår så himla bra! Roligt att jag för bara något år sedan satt och var jätte deprimerad och trodde att livet var slut, att ingenting kommer bli bättre, och vips, turen vände! Världen som alltid vart emot mig, var äntligen snäll mot mig, haha! Är i en bättre sits i livet än någonsin. Alla falska människor är ur mitt liv och nu är jag bara kvar här med bra människor som gör mig glad. Love my life.
 
Lovet börjar närma sig sitt slut också för den delen, mindre positivt, men what 2 do! Känns som att allt går jätte snabbt så snart, snabbare än jag anar, gör jag väl ett blogginlägg där jag skriver att det är sommarlov. Åh, längtar. 2013 kommer vara ett jävla bra år

Alla hjärtans dag

Åh, haft en så mysig kväll! När jesper kom hem från jobbet gav han mig blommor som var så otroligt fina, blev så glad.. Sen hade han handlat massa räkor, så vi gjorde räkmackor och knapra i oss, sen efterrätt kladdkaka med glass. Är så mätt, glad och kär!! Bästa pojkvännen. Nu ska vi bara ligga och mysa i soffan, kolla lite big bang theory! Dagen kan inte bli bättre

 

 

 

 

Happy

Igår var en underbar dag! Stack till Kungsbacka för att träffa mina favorit brudar, vi lunchade på en supergod buffé som serverar sushi och kinamat, jätte gott! Efterrätt blev det också, även ifall det knappt fanns någon plats för det, haha!! Hade iallafall jätte mysigt. På kvällen sen stack jag, älskling och Linnea till gymmet i ca 2 timmar.. Var så svettig efteråt, haha, damn. Sen åkte jag o älskling och köpte varsin subway macka, ingen av oss hade ätit annat än lunch så var välbehövligt!! Idag är det alla hjärtans dag så vi ska bara umgås sen när han kommer hem från jobbet! Ha en liten räkkväll! Sen ska han iväg på innebandy... Vilket jag kanske inte gillar så mycket, men vad gör man! Glad jag får en liten stund med han iallafall, är ju trotsallt alla hjärtans dag! Blir nog jätte bra. Hoppas ni får en suverän dag.

 


Texas chainsaw 3D

Precis vart på bio med Linnea, och kan säga att det sved i plånboken.. Dyrt allt är nu för tiden, blä.. Och för en dålig film dessutom, lite ångest. Förutom det så har jag haft jätte mysigt! Alltid kul att komma ut lite och umgås med min allra bästa vän! Kom precis hem, så nu ska jag mysa med min andra bästa vän, min underbara jesper! Sen sova.. imorgon väntar en dag med Frida och Emma, så blir en tripp till Kungsbacka! Älskar att ha lov.. Stoppa tiden


Film

Here we go again, ännu en mys dag! Det man ska ha när man har lov.. bara ta det lugnt! Kollar "think like a man" haha, as kul. Ska på bio ikväll också, lite omväxling! Film ute istället för film hemma, haha, men det är gött! Hoppas ni som har lov, har ett bra lov, och ni andra.. keep fighting! ;)


Snyft

Usch och fy. Sett ungefär halva filmen nu och sitter och stor grinar, hemskaste på länge! Jävla japaner, står och skrattar medan dem dödar delfinerna.. och var en delfin som försökte rymma, som blödde jätte mycket och försökte ta skydd och komma nära dem människorna som var där för att stoppa det.. sen slutade den bara andas och sjönk, så hemskt att jag dör. Usch! Var tvungen att ta en paus så passade på att uppdatera, haha! Jätte bra dokumentär men jädrar så hemsk


The Cove

Myst ner mig i soffan med Jespers gosiga täcke, precis satt på filmen the Cove som alla säger är jätte bra! Är en dokumentär om någonting.. Delfin slakt tror jag.. får se om den är bra! Älskar ju delfiner så kanske är för hemsk film för mig! Vaknade vid åtta idag eftersom idioten i lägenheten ovanför började borra vid den tiden.. höll på i en timma.. Så efter tre gånger av att jag försökte somna om, så gav jag tillslut upp, and here i am. Idioter som börjar borra så tidigt på morgonen.. Första dagen på lovet, blöh! Så får kolla film istället!


Ont i nacken..

Sitter och kollar tv i min ensamhet medans mannen min är iväg och dömer.. Har fått världens smärta i nacken, strålar ut i huvudet/axlarna något fruktansvärt! Ska tvinga Jesper att massera mig sen, haha! Lite pli får man allt ha på dem.. Annars mår jag finnemang. Nu börjar lovet! På tisdag ska jag och linnea på bio, se Texas chainsaw i 3D, längtar! Att umgås med henne är som att.. flyga på moln. Haha, ne men.. vi har roligt tillsammans och hon är u-u-u-uunderbar, så kommer bli skit mysigt. Håller mina tummar på att den är så läskig att man skiter på sig, haha. Är oftast inte rädd för skräckfilmer så kommer la inte vara så läskigt nu heller, mer äckligt och groteskt.. AJA! Nu ska jag fortsätta mysa framför tvn, längta efter min sexiga man och bara chilla på livet, så mycket jag kan.. jävla nackvärk
 

Fredagen

Hade en sån underbar kväll igår! Var så glad och allt var jätte mysigt! Först mötte jag upp min syster, sen lagade vi massa god tacos och åt, munorgasm.. Kollade film osv. Möhippan! Absolut sevärd! Fick panik själv under filmen haha.. Men den var rolig! Efter filmen spelade vi lite, pratade om allt möjligt, sen kom sambon hem, Så satt vi och spelade och hade oss tills Jesper kom. Vi satt och planerade lite till vår resa i sommar. Jag, min syster, hennes kille och jesper ska åka till Slovakien och Kroatien i juni någon gång! Ni kan ju bara tänka er hur jag mår just nu! Är överlycklig, denna sommaren kommer slå allt! 2 veckor, vi tänkte en vecka i Slovakien (Rosies killes föräldrar är därifrån), och en vecka i Kroatien. Ge mig sommar nu!


Äntligen loooov!

Vart en underbar fredag med mina underbaringar i skolan och nu äntligen går vi på lov en hel vecka, hur skönt som helst! Ska spendera hela veckan hemma hos min underbara pojkvän, men idag ska jag till min syster som sagt och ha myskväll. Så är påväg dit nu! Ska träna och njuta som fan på lovet! Sova ut men ändå hålla igång, haha, bästa kombinationen! Puss på er!


Fredag

Äntligen! Började bra också, är PIGG idag! Sovit totalt 12 timmar.. haha, gick och la mig vid sju! Tidigaste någonsin tror jag! Men skönt, välbehövligt. Börjar om tio minuter sen efter engelskan ska vi på musikal, sägs vara skit bra så får väl hoppas dem har sant! Ganska kort dag, sen ska jag rakt till min syster. Underbara underbara fredag!!


Detta ska jag lära min hund...


Cold cold day

Vaknade upp med en dundrande, undeeerbar träningsvärk imorse.. älskar när man känner av att man gett 110% på sin träning! Lite stel var jag dock allt i skolan idag.. haha! Icke smärtfritt detta asso. Förövrigt så har det varit en otroligt seg dag.. men kanske bruka vara så dagarna innan lov? Hade iallafall en jätte mysig dag igår med min syster och familj! Beställde familjepizza och delade, sen tog vi massa kort och flummade.. Ska dit imorgon igen så ska vi ha myskväll, bästa syster! Åh efterlängtade fredag
 

I hope that you know CPR, cause boy you take my breath away

Skit bra dag! Box på gympan där vi körde allt vi hade, sen prov sist, som gick jätte bra också! Åh, är så positiv såhär sista veckan innan lov, haha. allt är så bra! Ska till min syster nu så måste rusa, tänkte bara slänga in en snabb uppdatering och.. säga hur glad jag är helt enkelt! PUSS!!
 

beautiful

 

don't let em' say you aint beautiful,
they can all get fucked just stay true to you.
 
Helgen närmar sig.. ih! Mycket bra som är på gång. Om ca 7 månader händer något som jag längtar till som en idiot, men det är inget jag ska gå ut med i bloggen utan.. det får komma när det väl händer! och imorgon ska familjen hem till min syster för att äta och umgås, och jag ska förhoppningsvis köra dit! Övningsköra vetni.. Kommer gå skit bra för att jag är så duktig! (försöker ge mig själv komplimanger oftare). Sen i helgen.. på fredag ska jag till min syster igen, och ha myskväll! Kolla tjejfilm och bara mysa, sen kanske träffa Linnea också någon dag. Sen är det ju faktiskt lov en hel vecka! Då ska jag träna som ett as på gymmet, haha. Bra lov. Kommer bara ta det lugnt förövrigt, antagligen hos Jesper! As bra.

Underbar dag

Gick till skolan med ett léende, och gick hem med ett. Haft en grym dag med massa skratt och gos med de goaste vännerna! Tänk att detta året är det enda, på totalt ca 11 år i skolan, som jag faktiskt tycker om att gå dit, mår faktiskt bra. Är aldrig något som tar emot längre, and i love it! även  jag förtjänar att må bra i skolan! Så när man verkligen inte trodde att gymnasiet skulle vara någon skillnad till grundskolan, kom dessa underbara människor och gjorde det bättre! ♥ Sista veckan nu innan det är lov också, otroligt skönt. Även ifall det inte var jäääätte längesen vi hade lov, så.. behöver man faktiskt en paus nu. Är så mycket som händer hela tiden i skolan, gött med lugn och ro! Är alla hjärtans dag på lovet också, så Jesper har bokat bord på någon resturang som jag inte får veta namn eller någonting på, haha, spännande! Kommer bli ett toppen lov!
 

RSS 2.0