and if i lost everything, in my heart it means nothing, cause i have you

Sitter och lyssnar på musik denna höstiga onsdagskväll! Lagade mat med jesper förut, blev någon ny kyckling gratäng han hade hittat på nätet, som liknade flygande jakob typ! Ris, kyckling och någon sås, lite curry, och riven mozarella ost över och in i ugnen! Svårt att förklara, men skit god! Verkligen värd att göra igen. Helt otroligt gott! Sen skulle han kolla när hans lag spelar, så han är iväg nu.. som vanligt. men klarar mig, independent woman!
 
Igår hade jag en skit bra myskväll med linnea! världens bästa linnea ♥ en kompis jag känt i flera flera år och som fortfarande är lika nära nu som då! Sånt man ska ta vara på. Satt och kollade walking dead och pratade massor. En rikig såndär bästavän-kväll! och idag träffades vi igen för jag skulle göra en hudslipning! Sen skulle hon jobba vid 5, men innan dess kollade vi lite tv hos mig! Jätte trevligt! och imorgon ska jag till min syster, tänkte vi skulle äta thaimat och så! mysigt höstlov x1000
 
 


 

Finfina höstlov

Älskar lov! Var hos min syster i söndags och myste med henne och Maya vilket var underbart som vanligt! gick promenad och massa! Enda tråkiga var väl att hon var jätte vaken när jag skulle gå till spårvagnen o innan sov hon som en stock, haha! I lördags var vi på mingel också vi tjejer! Kvällen började bra men sen väl på mingel blev de en besvikelse med bandet! Var endast han som sjöng som kom och sen när han sjungit typ 3 låtar försvann han, haha.. O mitt i spelandet fick jag massa öl på mig pågrund av att någon bakom började slåss.. fick massa slag på mig och har ett sår under läppen haha, usch. Enda roliga med kvällen var att umgås med vännerna! Jag och Amanda hade inte umgåtts såhär på länge heller så var jätte roligt att äntligen vara vi igen! De gamla vanliga vännerna! Love it! 






Höstlov!

Äntligen looov.. känns som det behövs nu i dessa hösttider! Varit mycket i skolan och är fortfarande mycket. Så det känns som en lättnad nu att kunna slippa det en vecka! Firar lov med att gå ut imorgon med tjejorna, ska se kartellen som kommer till en krog i Kungsbacka! Blir nog en kanon kväll, bara det kommer mycket folk. Den krogen är känd för att vara tråkig och utan folk, haha. Men imorgon blir nog annorlunda, känner det på mig! Många som vill se kartellen! Sen på söndag ska jag iväg till min syster en sväng då hennes sambo jobbar kväll! Så ska hålla henne sällskap och ha en liten myskväll, så denna helgen blir super!
 
Nu är det iallafall äntligen fredag bara och jag har haft en hektisk dag så nu ska jag stänga ner, koppla av och kolla på tv! Idol får det väl bli..

Myssöndag

Idag har jag en egen liten mysdag! Jesper är iväg och dömer hela dagen så jag sitter och myser i soffan, kollar Gordon kitchen nightmares och sen ska jag ha maraton på keeping up with the kardashians och real housewives of new Jersey! Så i soffan hade jag tänkt att stanna idag. Känns som det var evigheter sen jag hade en sån här lugn mys dag! Imorgon ska jag till min underbara syster då hennes sambo ska ut med jobbet! Så jag hon och lilla Maya ska umgås bara! Kanske gå ut o gå och kolla film.. kommer vara underbart! Två bra dagar på raken! 




Önskningar till jul

JOBB!
 
Gå nästa steg med min pojkvän - flytta ihop osv.
(ej innan man fått jobb dock, ska kunna bidra!)
 
KÖRKORT!
 
Bättre hy!
 
Lite små önskningar till juletider 2013.. innan var det presenter o grejer, nu är det livet. Framtid och sådant! Sökt lite jobb inom bemanningen nu medan jag går i skolan då jag inte kan jobba heltid.. så jag hoppas verkligen jag får något. Att vara timvikarie då och då räcker gott och väl nu i början, medan jag även håller på med studier! Behöver pengar till min framtid, och till annat. Studenten och balen till exempel, måste börja tjäna pengar för att köpa allt sånt jag vill ha till dagarna man bara får en gång i livet! Sen såklart starta ett liv med min pojkvän på riktigt, det är en stor önskan! Att skaffa oss en lägenhet tillsammans där båda bidrar och betalar hyra, mat osv. Därför är jobb en stor prioritering just nu! Jag får bara vänta och se helt enkelt, hålla tummarna!
 
 

Helg!

Igår var det fredag igen, himla skönt med helg! Veckan har gått så himla fort så kändes riktigt bra. Gick tidigare för skulle på hudslipning för andra gången på gilda skolan, rekommenderar verkligen den skolan. Skit duktiga och jag hoppas dessa microdermabrasion behandlingarna hjälper mig! Efter det skulle jag möta upp en kille som ville köpa min systers Samsung galaxy 3s, sen lämnade pengarna hos henne och stannade kvar en liten stund tills jesper kom och hämtade mig. Fick träffa min älskade Maya igen, denna gången mycket mer vaken! Dör inombords varje gång man ser ett litet leende från henne, haha, helt löjligt vad bra man mår! Älskar henne. Framtiden tillsammans kommer bli så bra! Moster ska ta bra hand om dig! ♥
 
Och idag, är det lördag. Ska iväg sen till Kungsbacka för att åka till Emma! Vi ska baka till hennes lillasysters födelsedag senare ikväll. Sen är jag med där en stund och "har hand om" födelsedagen med emma, frida och emmas storasyster! Kommer bli grymt mysigt!
 

Löshår <3

Trivs inte alls i kort hår så att ta i löshåret och få en nostalgi kick av förr gör en glad. Tur de finns löshår.. saknar dock mitt NATURLIGA långa hår, varför skulle jag göra det misstaget att gå till en som inte kan så mycket? Dumma dåtida malin! Blev grundlurad.. 





Gårdagens kvällsmys


När jesper var på träning passade jag på att baka kladdkaka som vi kunde ha när han kom hem! Skit gott.. lite kladdkaka och glass. Kan dock säga att sorbé glass inte passade så jätte bra till kladdkaka, men det funkade! Kladdkakan blev jag stolt över iallafall, haha! 

Var första skoldagen igår också.. Att träffa mina underbara vänner igen var jätte roligt men skolan i sig.. uäk. Man kom tillbaka till verkligheten o allt som skulle göras.. Vill tillbaka till Therese o sahlgrenska, haha! Skönt att det bara är en termin kvar snart efter jul, sen studenten i juni! Längtar så jag spricker 

Kalas för Maya!

Firar att vår älskling kommit till världen! Är verkligen VÄRLDENS stoltaste moster! 






TGIF

Freeedag! varit en sorglig dag då jag lämnade Sahlgrenska idag.. både praktikplatsen och min underbara handledare. Att säga hejdå till Therese var nog svårast faktiskt, haha. Vi kom så bra överens och trivdes verkligen ihop med henne. Hon sa hon kommer sakna mig o kramade mig, då var fasen ögonen fyllda med tårar kan jag ju säga. Var med gråt i halsen jag lämnade det stället idag! Varit fyra underbara veckor och kommer vara ett minne för livet. ♥
 
Sen efter praktiken mötte jag upp Linnea iallafall för vi skulle till gilda och göra ansiktsbehandlingar! Gjorde ju hudslipningen där men tycker inte jag ser något skillnad nu! Ska dit nästa vecka igen. Man måste göra typ 5 gånger för att det ska bli ett bra resultat, och det är riktigt billigt där så det är de värt. Längtar tills jag kan leva som vem som helst!

Kvällsmys

Varit en så underbar dag. Att ha blivit moster och fått en ny familjemedlem är det bästa som hänt mig på väldigt länge! Så fort vi sa hejdå till min syster, martin och maya förut så saknade jag dem allihop direkt! Tur vi ska till dem när de åkt hem på lördag, fira och mysa!! Jag är så lycklig, helt obeskrivligt.
 
Så var det ju inte bara det här som är en förändring i mitt liv, imorgon ska jag göra en "laseroperation"/hudslipning för att få bort min fula hy som jag lidit med så länge. Finns en skola här i Göteborg där utbildade gör behandlingarna med professionella hudläkare bredvid som jag bokat tid hos, då det är mycket billigare! Hoppas på det bästa och att så mycket som möjligt av det dåliga försvinner. Detta är ett år fyllt av förändringar!! Ljusare hår, ny finare hud förhoppningsvis, och en ny familjemedlem! Jädra bra liv.
 
 

Jag är så lycklig.

 

Äntligen!!

Idag är en stor dag! Blev moster till världens finaste Maya inatt, kan inte bli mer lycklig. Som vi väntat! Rosie började ha värkar när jag var hos henne, sen igår hade hon tydligen jätte ont så då sa jag till henne att det är nog för att hon öppnar sig, och visst var det så! Klockan 6 imorse vaknade jag av två bilder på henne och Maya, ni kan ju tänka er hur glad jag blev.. Väldigt stolt moster, och syster! Hon är en kämpe utan dess like! 




Dålig morgon

Igår var jag hos min syster och myste massa efter jobbet, sen kom inte jesper o hämtade mig förrän 12 typ så var skit trött. Ni kan ju tänka er hur trött jag är nu på morgonen.. uäk. Har sånt komplex för mitt korta hår också, ni aaaanar inte. Jag hatar det. Får ångest på riktigt, haha. Nu i denna åldern man vill vara fin också, så klipper någon som inte kan klippa, av det... För att hon trodde det var slitet när det endast var torrt.. Hon sa det inte skulle gå att göra det blont, NOW look at me? Haha... Aja, diss till kort hår! 

Sista veckan på praktiken..

Herregud vad fort det gått. Sitter på spårvagnen påväg till sahlgrenska nu och det första som slog mig var att det snart är slut, skit tråkigt faktiskt! Ingen lust alls att återvända till skolan haha.. Bröllopstal på 6 minuter framför klassen och bara.. skolan. Uäk. Får ta vara på tiden jag har kvar på denna underbara praktikplats! 

Igår var jag och fixade min utväxt också, så blektes lite mer hår på köpet! Just nu såhär i början kan jag inte bestämma mig om det är för ljust för mig. Färgen tycker jag är skit fin, hon är den duktigaste jag träffat på studio93! Men har så speciellt ansikte så vet inte haha.. Den som väntar får se! Är nog bara nu i början jag känner så! Är ju en förändring! Men å andra sidan är förändringar bra så kör på att det är fint! Nu ska jag in och byta om, ha en underbar dag hörni! 








Tisdag

1 oktober, yay! Snart julafton tänkte jag då, men så räknade jag och pojkvännen hur många veckor det är kvar och det är faktiskt 12 veckor kvar.. så är inte så nära som det känns! Längtar verkligen till årets jul. Kommer bli supermysigt med en ny familjemedlem! Hon är beräknad att komma på torsdag så håller tummar och tår på att hon kommer då! Var med Rosie i söndags och magen bara fortsätter att växa känns det som.. vi köpte massa blöjor och rensade barnkläder och kollade vilka hon vill behålla och icke, så nu känns det verkligen nära! Känns som att vi har väntat en evighet så nu är det skönt att hon snart är här, lilla Maya. Snart är jag moster på riktigt, iih!
 
Förövrigt denna underbara dag så har jag varit ledig. Jätte skönt, och behövligt eftersom jag ska jobba helg! Var hos mamma o pappa för skulle uträtta lite ärenden på banken, så myste där ett tag, sen gick jag i stan och sen blev det mat och tvätteri med pojkvännen! Är så mysigt att bo här.. ♥ Vi har 23 månader idag också, nästa månad 2 år! Känns som dessa åren bara flytit undan och gått skit fort.. och det känns ärligt talat som att vi känt varandra hela livet. Blir bara mer kär för varje dag som går!!! 
 
Med detta sagt så rundar jag av. Ska kolla hollywood fruar nu snart.. mysa lite medan pojkvännen är iväg på träning! Ha en go kväll mina vänner!

RSS 2.0