Hachiko - en vän för livet



Precis kollat på denna filmen på tv.. fy vad bra, och sorglig! En riktigt fin historia!
Rekommenderar den verkligen till alla ni hundälskare där ute. Berör en på alla sätt!

 


I'd cross the whole world for someone like you

Kom hem för Ullared för ett tag sedan.. fick faktiskt köpt en hel del!! Nu härnäst väntar en spontan resa till Göteborg med Amanda! Ska ta en fika och kolla skor tänkte vi! Bara mysa lite sådääär. Haft en kanon dag än så länge. Mår toppen! Hoppas ni har det lika bra som jag har deeeet. Nu ska jag fixa lite innan vi ska åka och så.. C ya later!

"Another sunny day in paradise"

Hej alla underbara! Idag är jag uppe tidigt.. haha, vilket är väldigt ovanligt på ett sommarlov! Vaknade av det fina vädret som lyste in så starkt! Underbart ute, äntligen. Undra hur länge det håller denna gången? Suck. Länge förhoppningsvis, men det gör det väl säkert inte.. Ikväll kommer min syster hit iallafall! Lite ljus i den tråkiga vardagen! Hon ska sova här så ska vi sticka till Ullared tidigt imorgon en stund innan hon börjar jobba. Ska bli mysigt! Inte umgåtts på länge nu så det var fan på tiden! :) Annars.. händer det inte så mycket! Snart skola igen.. Känner dock inte sån panikångest nu eftersom det är ny skola, nytt folk, nytt allt! Så har bara förhoppningar på ett bättre år. Tre bra år. Mina tre år. Now it's my time to shine fuckers!



Good life


Myspys


Nu blir det filmkväll för hela slanten! Myst ner mig i soffan och nu är det bara resten av familjen som fattas.. sen ska vi se massa filmer som vi hyrt! Vart och köpt kanske den godaste glassen som finns också.. heuheu, kan ju inte finnas något så mycket bättre sätt att spendera den tråkiga söndagen på!

r.i.p.

 


Idag går alla mina tankar till folket i Norge. Dem som förlorat sina barn, sina vänner, och till alla dem ungdomar och vuxna som dog. (Just nu har dem 92 stycken?!) Det berör en så hårt även ifall man inte är direkt insatt. Alltså, varken bor där eller känner någon utav dem som dog.. Man känner ändå hur tårarna bränner när man ser allting på tv. Vilken fruktansvärd värld vi lever i.. Är ju sinnessjukt! Till alla där ute, håll i dem ni älskar hårt. Ta verkligen vara på varje dag som går, för man vet aldrig när det kan ta slut.


i'm so tired of being down and out, i'll do this my way now.

Krypit ner i sängen, får se om jag går upp igen! Tror jag stannar här faktiskt.. Vad ska jag upp och göra?
som jag även såg att någon hade skrivit häromdagen, Sängen är inte alls lika attraktiv på natten som på morgonen!




- without struggle there is no progress

 


' carpe diem

- There are far better things ahead than any we leave behind, so when someone walks out of your life, let them.
they just making room for someone better to walk in.

nobody said it was easy



"Det finns inget mer, mer jag vill ha sagt. Jag har sagt allt och nu vill jag vara tyst. Men jag ändrar mig nog snart, för jag ändrar mig alltid. Men nu vill jag ligga ner och ta en paus, Jag vill ha en lång, lång paus innan jag säger något mer. Det finns inget mer, mer som jag vill se.. Jag har sett allt, jag vill inte se mer."

Jag har ledsnat på att vänta på dom ständiga problemen med sömn
behöver någon som behöver mig

 

 


 

i'm still alive but i'm barely breathing, just praying to a god that I don't even believe in

 


don't cry, say 'fuck you' and smile.

Här sitter jag, som alltid. Ingen jävla aning om vad jag ska skriva om men jag skriver ändå, haha.. So what, i'm still a rockstar! typ. Händer väl inte precis något nytt i mitt liv heller så kan inte prata om vad som ska hända, haha. Eller! Kanske ska träffa en kille från festen som var i lördags någon dag och kanske gå på Gothia imorgon. Är väl det som händer. Just nu idag händer det inte heller så mycket.. Sitter och lyssnar på massa go musik! Vanlig seg onsdag bara. Har inte så mycket planer för dagarna framöver heller för den delen.. Tar dagarna som dem kommer baraaaa. Skönast så, eller vad säger ni?!
Snart dags för skola igen också vafaen. Börjar den 16 augusti.. Går skit fort! Men, spännande grejor! Alla blev så glada när dem kom in på sitt gymnasium, asså verkligen GLADA, även ifall dem visste att dem skulle komma in. Jag sa bara, okej, skönt, och la tillbaka kuvertet på hyllan. Haha! Bara glad att jag inte blev en sån stackars jävel som inte kom in någonstans och som inte har någonstans att ta vägen efter sommaren! Men vi är alla olika! Nu gott folk, MÅSTE, jag menar verkligen bokstavligt talat MÅSTE, jag äta! So hungry i could eat a horse! Haha, fast ne, inte riktigt kanske, men nästan så det känns!
C ya!




Angelicas födelsedagsfest

Var ju 21års fest i lördags, som sagt. Tänkte bjuda på lite bilder från kvällen.. som förövrigt var kanon! Trevligt folk och mycket annat.. eh, kul.. haha. Minne för livet.























Night surprise

Har inte kunnat sova inatt alls! sick. Somnade kanske vid fem, sen kom mamma och pappa inrusade i mitt rum vid sju, nästan när jag precis äntligen kunnat somna! Sa massa om att jag måste hjälpa dem och att Wilma (en av våra katter) har fått en unge! Trodde dem skojade med mig.. haha, men där låg den, blind och oduglig, och så obeskrivligt söt och liten. ih. Så kul! Värsta är att Wilma är som hon är.. vet inte om hon kan ta hand om ungen. Får se hur det blir med det! Iallafall gött att jag fått sååååå mycket sömn nu också när jag ska iväg sen på 21års fest och vara uppe hela natten. ;> Haha, aja, jag klarar det här! Vi har fått en bebis ffs, heuheu. Hoppas med allt jag är att den överlever osv, men jag tror faktiskt den har en stor chans. Ser fin ut nu och vet ju inte när den kom till! Pappa hade bara väckts av att något kittlade honom på benet, och där låg en kattunge! haha.. Minne för livet. Ska hjälpa mamma att städa undan och kolla ungen osv.. Är väl ingen idé att gå och lägga sig igen, haha! Fuck it. C ya later!





kunde inte få en så mycket bättre bild än såhär.. men lite ser man!
sjukligt söt är den iallafall, och ger ifrån sig världens minsta och sötaste pip! helt otroligt


you're beautiful, it's society that's fucked



Dagens väder, ja.. vad ska man egentligen säga? It sucks! Regnet bara öser ner.. Ändå ska jag försöka ta mig ut snart för att åka in till stan och träffa min syster och hennes kompis. Ska ta moppen in och kommer bli skit blöt på vägen dit, yay.. men är säkert värt det! Komma ut lite. Hon har ju även köpt något till mig när hon var i grekland nu förra veckan, spännande saker. Nu får jag väl skynda mig.. ciao!

 


12 juli

Har världens tråkigaste dag! Sitter och lyssnar på en hel jävla massa grym musik och känner mig peppad för ingenting, haha. Forever alone. I helgen är det 21års fest som står på planeringen iallafall.. In till göteborg och festa lite smått, alltid kul! Sen börjar ju Gothia nästa vecka också.. kanske något att gå på det med, haha! Var ett minne för livet förra året, så varför inte göra't igen och göra det till ett ännu större minne? Kommer bli fetnice. Passande ställe att ragga på lite också.. haha! Behöver lite sånt känner jaaag.
Hoppas då fan det händer mer roligt nu det sista av sommaren.. Man vill ju inte hamna i en såndär sommartorka där det inte händer någonting.. Det är ju nu man ska passa på att ha roligt! Fucking fuckfuck. Aja, life's a bitch and then you die. Bästa citatet någonsin tror jag!

i wanna be somebody's girl



oh god, please, ge mig hennes kropp!


snart 6 år av underbar vänskap!
















Ända sen första mötet 2006, har vi hållt ihop, vad som än hänt mellan oss.
Tänk vad många obeskrivligt bra, fina, oslagbara, och minst sagt galna minnen vi skapat under hela den tiden som vi känt varandra, det är helt otroligt!  Du förstår mig bättre än någon annan, och du anar inte hur mycket du och allt du gör betyder för mig.

~ us against the world ~
idag, imorgon och föralltid



You don't deserve my tears, i guess that's why they ain't there

Hejhallå! precis kommit hem från falkenberg.. tänkte jag lika gärna kunde uppdatera lite då nu när jag ändå inte har något bättre för mig! Iallafall vart där med familjen över dagen och kvällen nu och sett en sån här stefan och christer teater.. "Pang på pensionatet". Pappa helst älskar ju dem, så! Och vi gjorde det lite för att komma ut som familj, så där har vi spenderat vår söndag! Mysigt att komma till Falkenberg! Lite andra människor, och lite andra killar. c; Rauwr! En hel del som man ville sätta tänderna i, haha.. Ne men, vart mysigt! Annars har det väl inte hänt så mycket annat. Umgåtts med lite kompisar, badat och bara njutit av livet helt enkelt! Hoppas ni alla mår bra, ska nog gå och lägga mig nu, eller om jag hör av mig till Amanda som ville ses en stund när jag kom hem. We'll C! Ha det underbart kära vänner, så ska jag åtminstonde försöka uppdatera lite oftare nu framöver.. (Sommar och så vetni..) Köss!












~


BQ sås med sallad och körsbär

Eh.. ja!

Dagen blev inte som jag väntat mig kan jag ju sägaaa.. haha. Mådde ju inte bra imorse, så typ tillägnat hela dagen till att spy. Kul va? ne, inte speciellt! Hatar att må illa och hatar att spy. Fick panik typ.. så, dagens planer är flyttade till imorgon istället! In och träffa underbara Linnea.. Daniel sket det sig med, så blir nog inget där. Men ska gå runt och ha det lika trevligt med min bästa vän Linnea iallafall, som jag alltid har! heuheu. Så mysigt så! Hoppas ni mår primaballerina och har ett underbart sommarlov so far!
Köss!

hold on, be strong, cause life goes on

Godmorgon! säger jag aldelles för tidigt, när det är sommarlov, heuheu. Men kunde helt enkelt inte sova, sucks 4 me! Firade ju mamma och pappa igår.. mamma fyllde jämnt och pappa, ja, låt oss säga det såhär, han är snart pensionär! (HAHA) lite rimm såhär på morgonkvisten, perfekt! Fråga mig inte vart jag får allt ifrån, är en naturbegåvning helt enkelt! (eller nått..?). Ska iallafall inte försöka sova igen, för det vet jag ju hur det går. Inte alls! haha, så lika bra att ge upp. c; Ska ändå snart upp så, whats the point! Har en händelserik dag framför mig people, höh. Ska in till Göteborg och mysa! Älskar sommarlov.. kan det inte vara såhär föralltid? Sommarlov hela året ut?! Wuh! parteyy.. Ne, nu ska jag la pysa. Dricka massa vatten och åtminstonde försöka äta något, min mage mår inte bra alls.. Hatar att må illa!

 


Ögonorgasm i högsta grad!

Kollar mtv nu i brist på annat att göra.. såg programmet "I used to be fat" för första gången, och en sak, var bara tvungen att förmedla att.. tränaren där, Joey, skulle få träna mig anyday! miiii-ijauwh!



hothothot!


äntligen har jag hittat han som kan beskriva "the man of my dreams", haha!
tatueringar, stora armar, fina händer, mörkt hår, mörka ögon..
precis så jag vill ha dem. haha c;

ja, SÅHÄR ser min drömkille ut, no doubt

so cry me a river, bitch.


Ett ord, händelselös dag. Har verkligen inte gjort ett skit typ.. fast också skönt, men ändå? Jag är snart 16 år, det är sommarlov, jag borde ha massa kul! På söndag åker familjen till Ullared iallafall, haha, inte vart där på skit länge så ska bli kul! Alltid mysigt att umgås så med hela familjen för en gångs skull också. Kommer säkert bli awesome! Medans folk åker utomlands åker jag till ullared, Wuh! Värt.

Tänkte sätta på lite sex and the city nu faktiskt, för att avsluta dagen på bästa sätt, heuheu. Sen gå och lägga mig antar jag! Tänkte gå upp ganska tidigt imorgon och gå ut och springa.. får se dock om jag håller det! Man vet ju aldrig med mig.. c; Hoppas ni mår toppen! Pusspusspuss


Ibland kan jag undra
hur vardagen sett ut
Om man hade haft tur
och fått va med nån som du

RSS 2.0