Just nu




Stormvarningar här, och det regnar o blåser redan som tusan!! Jag och Dessi har intagit soffmode och planerar att stanna och mysa här heeeela kvällen. Hon ogillar regn starkt och vill helst bara ligga inne under filten. Önskar jag kunde visa hennes blick när man säger "Ska vi gå ut o kissa?!", haha.. får försöka ta bild nästa gång! Lilla godingen. Så ikväll är vi riktiga soffpotatisar jag och vovven! ♥ #lata

Äntligen lördag!!!

Idag är det äntligen den 7e och jag ska få träffa Linneas nya pojkväään! Jag kallar honom pojkvän iallafall, dem är precis som ett par även ifall dem inte erkänner.. ;) Vi ska iallafall på en liten par dejt och gå o se Paranormal Activity 5! Som vi längtat! Ska bli skit roligt. Jag, Jesper och Linnea har ju nästan haft det som en tradition att gå på varje Paranormal film som kommer ut på bio, haha, vi har gått på varenda en tillsammans! Alltid lika roligt. Vi ska först gå o ta en drink någonstans, kanske på bion.. Där har dem faktiskt en mysig bar! Sen göra något roligt efter bion också kanske, den som väntar får se! Håller på o fixar mig lite lätt så ska väl fortsätta med det så jag är klar innan Jesper kommer hem runt halv 7-7. Hoppas ni alla får en underbar lördag!!
 
Kvällens outfit
♦ Marinblå omlott tröja från Tessie (vet, ser svart ut på bilden...)
♦ Svarta "Miss Anna" byxor från Missäy
♦ Och sist men INTE minst, min älskade MK klocka. 

 

Freeeedag! .. Eller?

Jag mår JÄTTEBRA! Förutom att man är lite trött såklart när vädret är som det är.. Men jag tänker positivt och tänder massa ljus och myser, det gör en på grymt humör. Känns verkligen som fredag idag eftersom jag gick på helg efter att ha jobbat till 13.30! Så känns som jag vart ledig hela denna dagen faktiskt, bara för att det gått så fort.. Och nu långledig fredag-söndag! Firar med lite mys med sambon. Enchiladas till middag och sen brownie bak! Är helt enkelt bara en sån där dag där man mår jätte bra och vill göra massa mysigt. 




RSS 2.0