Bloggbrist

Inte haft någonting direkt att skriva om, så därför har det varit dåligt med uppdatering här.. Men så är det ibland! 

Jag mår bra iallafall! Jag är så allmänt lycklig! Solen har börjat visa sig, man har fått färg, jag har underbaraste mannen som jag fortfarande får fjärilar i magen utav, och om 3 veckor åker vi till turkieeeet! Inte lika nervös faktiskt över att flyga.. Men ska inte säga för mycket, det kommer säkert när man väl sitter där på flygplatsen haha! Men än så länge känns det bra iallafall. 

Innan dess ska jag även fixa håret den 4e maj, utväxt o bli finare blond igen. Det är tråkigt med blont hår för efter ett tag känns det ofräscht och gulare, så att gå till frisören och ge håret en liten boost är alltid roligt! Blir så fint o fräscht! På kvällen samma dag ska jag också iväg på spännande grejer. Ska på en ekonomiföreläsning som han från Lyxfällan ansvarar för, Charlie Söderberg! Är redan duktig på att hålla i pengarna och vara ansvarsfull men kan ändå vara roligt få lite tips och annat! Blir kanon! 


Från när jag och sambon kom hem från en härlig powerwalk häromdagen, underbart ❤️

Senaste








När ingenting känns bra på

- ta på dig gos byxor. Tröttar ni ibland på att ta på er tighta byxor och behöva mixa massa tröjor o koftor osvosv? Det gör iallafall jag. Så trött på kläder i sig.. Ingenting känns skönt eller snyggt, man strävar oftast bara efter att se så smal eller så fin ut som möjligt också att man helt glömmer bort att det även ska vara bekvämt.. Jag har gett upp hoppet om att se smal och fin ut så ibland struntar jag helt enkelt i vilket och tar på mig sånna här kläder, haha. Orkar inte bry mig hela tiden.. #whocaresaboutsocietysrules liksom. 




geeee mig sommar

 
Tänk när man får gå såhär.. vill ha sol och värme nu!! åker ju till Turkiet om typ 39 dagar så.. snart får vi värme! Varit så fint väder nu under påsk, men idag har det varit iskallt. Vart tog våren vägen? På onsdag tror jag dock att det skulle bli 14 grader, om det nu stämmer.. håller tummarna hårt! 
 
Haft en underbar helg annars. Barnvakter för min älskling Maya i fredags, sen i lördags var vi och myste med Jespers familj med henne. Åt påskmat och firade. Jespers syster med familj från Uppsala var här också så Maya hade fullt upp med deras barn, hehe. Så roligt!! Sen i söndags åkte vi till Jespers mormor och morfar i Uddevalla. Middag och mys ute i solen. Underbara underbara påsk!!
 


 
 

Äntligen har den kommit!





Kunde inte välja vilken bild som gjorde den mest rättvis så tog alla tre, haha! Jätte fin iallafall! Roligare med annat än bara svart.. plus att det är Kardashians som gjort modellen, bästa familjen ju! Alltid roligt med lite nytt. :))) 

Hemmadag

Ojojoj, vilken hemmafru jag är, haha! Började med att jag skulle diska upp lite saker bara sen fick jag suget och började städa hela lägenheten. Älskar sånna ryck man får! Sen duschat och nu ska jag strax laga mat till mig och sambon, lagom tills han kommer hem från jobbet. Lax, potatis, ärtor och citronsås, MUMS! 
 
Flickan jag jobbar för har ju varit sjuk, samt inne på behandling, och nu inte bra.. så vart hemma i 3 veckor nu tror jag. Usch, skit tråkigt. är kanske allas dröm bara vara hemma och få betalt ändå, men inte min. Jag kan vara hemma en vecka, sen börjar det sprätta i benen.. jag VILL ju jobba. Jobba för att få pengar, inte sitta på röva och inte göra något.. Men nästa vecka ska jag väl förhoppningsvis jobba igen. Håller tummarna..

RSS 2.0