Fredag

 
Haft en sådär start på morgonen och ikväll ska jag vara ensam i lägenheten för att jesper ska på Liseberg med jobbet! Usch, vad jag kommer sakna honom. Vill inte alls vara ensam nu. 
 
Jag har aldrig vart såhär kär och lycklig framförallt, i hela mitt liv. Dem stunderna jag gått igenom med jesper har vart de bästa. HAN är det bästa. Jag vill ta nästa steg i livet, göra han min föralltid. Så säker är jag på honom. Jag vill förlova mig, och bygga upp en framtid med mitt livs kärlek, min soulmate. Även ifall jag bara är 17 ynka år, så är det något jag VET att jag vill. Andra i min ålder önskar sig mopeder, bilar, kläder, dyra saker som iphones osv. jag önskar mig endast jesper, och en framtid med honom. gah. Men ja, önsketänkande! Annars är väl allt bra med mig. Inte hänt så mycket, förutom att jag igår var med min syster och hennes kompisar! Åt lunch, köpte fika och umgicks. Min systers ena kompis hade med sig sina två barn också så var jätte mysigt. Fick höra att jag var fantastisk med barn.. skit kul! Så var en toppen dag. Skönt att komma ut lite, med bästa systern i hela världen och hennes goa kompisar! Hennes kompisar är sånna kompisar jag alltid velat ha men som jag aldrig fått. Riktigt fina vänner, som hållt ihop sen barndomen! Så det ska vaaa. Iallafall.. Hoppas ni mår bra osv. Blir lite segt med uppdateringen när jag har sommarlov, men försöker! 

Sommarlovet = helt ok.

Mitt sommarlov rullar på bra.. har knappt något att göra dock... Förutom att sitta och vänta på att ens kille ska komma hem hela tiden.. så är ganska segt. To be honest. Hade nästan, men bara nästan,hellre velat gå i skolan.. Fast ändå as skönt att vara därifrån. Men för att ha något bättre att göra, liksom. Men imorgon kanske amanda kommer till Göteborg en sväng så ska väl vi kolla i stan lite och umgås.. Sen på lördag kanske vi åker hem för att grilla med några från min klass! Sen fredag ska jesper ut med jobbet så får la jag sitta här hemma flera timmar och bara.. sitta. Vänta på honom typ, haha. As kul.. !!! hoppas ni har ett bra sommarlov, och ett mer händelserikt sommarlov! pusS på er

Torsdag

 Idag på schemat står MTV world stage konserten som i år är i Göteborg! Ska gå dit med pojkvännen en stund och kolla! Kommer nog vara en heeeel del människor där dock så om man ser så mycket vet jag inte.. Haha! Men kan säkert  bli en rolig kväll! Precis fixat mig lite så nu väntar jag bara på pojken min som jobbar.. Tråkigt men
Ändå otroligt skönt att vara ensam, haHa. Ingen press och man kan se ut hur man vill.. love it!
 

don't need makeup to cover up, being the way that you are is enough

Tisdag och sjunde dagen med sommarlov, grrrreat. Idag ska familjen och jesper iväg till min storebror och hans sambo då deras lilla Emil fyller 1 år! Så ska väl vara där och fira honom en stund, sen får vi la se om jag och jesper åker hem till lägenheten i göteborg eller sover här en dag till! Blir nog en toppen dag. Känner mig dock väldigt risig, vad man än gör med sig själv så är man inte nöjd.. vet inte vad jag ska ha på mig för allt jag har på mig känns bara fel. Jag är för bred, ful och.. inte tillräcklig. haha, gah, tonårsbekymmer x1000. Att vara tjej är inte lätt. Men får duga såhär, idag ska jag må bra och ha så mysimysigt som det bara gååår. Hoppas ni får en underbar dag goa läsare, puss på er! 

 

 
 
 
 

15 juni

Usch, idag drar alla till metaltown och jag stannar hemma.. fusk. :( tänkte att det inte gjorde så mycket förut men idag känner jag verkligen att jag vill gå. fifaen. aja, blir en mysig hemmakväll istället, och det är väl aldrig fel det heller! fint väder är det också faktiskt.. sitter ute och steker lite, första gången på länge.. helt underbart! imorgon drar vi till Ullared osv också, MYYYS. huhu, blir allt en bra helg detta också, utan metaltown!

 

 


Löjligt kär

Kan inte sova, jag bara ligger och skriver ner massa tankar i mitt stora häfte med tankar, massa bra tankar för en gångs skull. För hur kan man inte ha det bra när man har världens bästa pojkvän i sitt liv? En bra pojkvän och underbar musik på.. jag är så otroligt lycklig att det är sjukt och kan knappt förstå att utav alla människor i världen, har JAG fått den här lyckan.. det är som.. a dream come true. Sån där äckligt bra lycka som man bara ser i filmer, där tjejerna alltid möter drömkillen, som man förstår då bara finns på film, det är inget som någonsin skulle kunna ske i denna verklighet vi lever. Sen för snart ett år sedan, kommer filmkillen till MIG? Min pojkvän, Jesper Axelsson, visade mig att han faktiskt finns. Han i drömmarna, fast bara i ett format. Som min pojkvän. Alla använder orden "bästa pojkvännen" som tomt bullshit, för ingen kommer någonsin upp till det som jesper är. Han ÄR den bästa pojkvännen. Alla tror bara att sina pojkvänner är det, till den dagen då dem blir dumpade för att dem tröttnat, eller hittar killen i säng med en annan. Men det här är annorlunda, och jag känner det, enda ner till djupet i mitt hjärta. Han är min räddning, räddningen jag så länge behövt. Som jag för snart 1 år sedan faktiskt fick. Otroligt lycklig. Shit bananas, vad lycklig jag är

image description

aldrig bett om något, ändå får jag det bästa.
i have nothing if i don't have you

2012-06-14

Tänk att det redan gått 1 år sedan jag gick ut nian nu.. går så fort och jag saknar alla på grundskolan, faktiskt. Ändå ifall jag mådde piss där väldigt många gånger, så saknar jag allt därifrån. Helst lärarna, men också mina gamla kompisar. Dem man inte umgås med längre eftersom alla valt olika vägar i livet, synd att man inte kan umgås och hålla kontakten bara för det! Men dem gamla goa tiderna lever fortfarande kvar i minnet! Kollar man på gamla bilder blir man nästan tårögd, saknar dem goa lärarna, som man aldrig kommer få tillbaka. Synd att allting gått så fort, men ändå bra.
Life goes on, och tur är väl det, haha..

Och nu har jag redan gått ut första året i gymnasiet och jag håller på att bli vuxen, läskigt? JA! men ändå roligt. Tänk vad mycket jag kämpat i mitt liv, det har både gått bra och dåligt, och ändå står jag här idag. På en stadig plats i livet, helt otroligt stolt över mig själv. Trots alla motgångar i skola och privatliv, är jag på en skapligt bra plats, och är snart en vuxen människa med bra möjligheter framför mig. Bättre än så blir det nog inte! Lär aldrig ha det perfekt, lär aldrig SE perfekt ut, lär aldrig ha ett perfekt självförtroende, men jag är ändå mig, och jag har klarat av mycket svårt i livet. Mycket svårt jag aldrig trodde jag skulle klara, och det är DET som verkligen betyder något.







Stor kärlek till de gamla tiderna, men ännu mer kärlek till de nya.

Bara 3O dagar kvar!

IIIH. 




Kvällsmys

En låt som fortfarande berör mig väldigt mycket! Varje gång jag lyssnar känner man av det där lilla extra.. love it! Ger en goa rysningar ända ner till tårna..
Kärlek till bruno mars!



Sommarlov

Äntligen sommarlov, helt otroligt skönt. Slipper skolan och alla idioter här i Kungsbacka, bäst! Nu är det bara vädret som fattas.. men hoppas det blir riktigt fint snart igen! Annars är det ju nästan helt meningslöst med sommar! I helgen ska vi iallafall till Ullared, familjen och kanske amanda! Mysigt, shoppa lite! Var ju där med Jesper förra helgen men fick inte köpt något, haha! Så vi gör ett nytt försök! Sen tisdag nästa vecka ska vi iväg och fira min storebrors lille som fyller 1! Han har blivit så stor, usch vad tiden går fort. Men blir roligt! Inte träffat dem nu på ett tag, så! Sen får vi väl se vad sommaren bjussar på.. ska iallafall bosätta mig hos Jesper nu hela sommaren, åker väl dit på onsdag nästa vecka, sen stannar jag nog där alla 3 månader, om allt blir som det ska! Haha, får se om vi orkar med varandra så länge! Testa vårt förhållande lite ;) hah.. Snart kent också! ih, underbart!

Nu ska jag fortsätta fetta mig med jordgubbschoklad och monster.. hih. Kollade på du är vad du äter samtidigt som jag åt massa onyttigt, passande! Haha, snart ska jag också gå ner massa kilo! Hon på programmet gick ner 11 kg.. satsa på det också eller? haha! Kommer inte finnas något kvar av mig..



Skolavslutning!

 



 


Fin kväll med bästa vännen!



 

 


Fredag

Efter en jävla skitdag med dåligt humör och extrem huvudvärk ska jag snart in till Göteborg.. ska äta ute med jesper och sen kolla bio! började regna lägligt nu när jag snart ska gå också, just my luck! men blir en mysig kväll! haré gött



 


hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar



I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
I'm not ready to let go
Cause then I'd never know
What I could be missing
But I’m missing way too much
So when do I give up, what I’ve been wishing for.
was it really worth all of this
Holding on just don't make sense
But the hardest part of letting go
Is tryin' to find a way
So we'll just cry, cry
On each other's shoulders
Cry until it's over
Can't it just be over
And we'll just cry, cry
Cry until it's all gone
Been holding on for too long
I'm tired of tryin' to find a reason why
So let's just cry
I shot for the sky, i’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna fall down
I thought I could fly, so why did I drown?

I'm not ready to let go
cause then I'd never know what I could be missing

was it really worth all of this?
holding on just don't make sense
But the hardest part of letting go, is tryin' to find a way
I'm tired of tryin' to find a reason why, so let's just cry

guess it's nobody's fault but mine

Sveriges nationaldag

Jag är uppe med tuppen för att min pojkvän var tvungen att jobba IDAG, på en röd dag.. besviken :( skulle bli vår lediga dag tillsammans, menmen! tycker om han ändå, haha! Senare i eftermiddag ska vi hem till hans föräldrar också, äta lite middag såhär på nationaldagen! Aldrig direkt firat denna dagen, men idag blir bara något smått, blir mysigt! Det har inte vart min bästa helg, eller vecka, det lilla som gått på den.. men denna helgen, den ska bli bäst. jesper har tydligen bokat resturang på fredag, sen ska vi på bio efteråt. gulligt. uppskattar det till tusen. Hoppas ni alla mår bra, och att ni får en riktig Svenne-dag!

 

 


Ingetattgöra

Frågor, blogg-lista.

Namn: Malin

Ålder: 17 om ca 2 månader!

Längd: 162

Sko-storlek: 40-41

Bor: Onsala

Gör just nu: Kollar tv!


Allmänna frågor.
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: eh, bryr mig om andra, snäll och pålitlig

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: känslig(ibland), svartsjuk, dåligt tålamod

Vad är du rädd för: bli sårad resten av mitt liv, spindlar, mig själv.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: ögonen, om man måste välja något.

Det roligaste jobbet du haft/har: Praktiken på hemtjänsten!

Har du körkort och egen bil: nope!

När grät du senast: igår natt!

När skrattade du senast: Riktigt skrattade, vet inte.. Var nog i lördags till filmen jag och Rosie såg!

Vem åkte du bil med sist: jesper

Vem åt du mat med sist: jesper

Vem sov du hos sist: jesper

Vem sov hos dig sist: jesper där med!

Vad var du rädd för när du var liten: spindlar, mörker

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: stor artist!

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: aldrig

Värsta smärtan du råkat ut för: Blivit sårad massa, och det är den värsta smärtan man KAN råka ut för.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: De få bra vännerna jag har, kärleken, musik

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Massa

Har du någonsin sportat: Ne, inte min grej. Ridit, om det räknas..

Någon du ser upp till: Min syster!

Har du varit utomlands någon gång: ja


Lite mer personliga frågor.

Rökt: ja

Snusat: ja

Druckit: ja

Har du piercing eller tatuering? yesbox

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Vet inte, varierar väl, behöver inte vara samma hela tiden. Just nu som Jesper, han fick mig falla pladask.

Finaste komplimang du fått: Kommer inte ihåg någon specifik, men finns mycket fint man fått höra!

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Ne, jag är inte den som är den, u know

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: yes

Har du någonsin fejkat en orgasm: nope, får han mig inte att komma, säger jag bara det.

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Båda

Hamburgare eller pizza: Båda.

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: båda!

Aftonbladet eller Expressen: aftonbladet

McDonalds eller MAX: mcdonalds

Vin eller Öl: vin

Charter- eller skidsemester: charter

Sverige eller Utlandet: sverige

Sport eller nyheter: nyheter

Hockey eller fotboll: hockey

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: båda men mest mörkhåriga

Sommar eller vinter: sommar

Vår eller höst: vår

Flyg eller tåg: tåg

Bil eller buss: bil

Senast du kysste någon: igår

Någon du saknar: Ingen!


Who fucking cares.

Är förbannad på allt möjligt och blev ännu mer förbannad efter ett snack med en internet kompis, förbannad för hennes skull, för att killar är rena svin. Varför inte bara vara lesbisk?.. Låsa in killarna i en lada och låta dem bli tagna i röven, utan någon som helst respekt, för är oftast så vi blir behandlade av de flesta, utan respekt. Suckysucky. Aja, cheer up. Jag har lärt mig mycket under min tid som människa iallafall och lär mig mer hela tiden.. positivt eller negativt? både och, typ. negativt för stunden men positivt för framtiden. Nu ska jag fortsätta med mitt.. förlåt för det ointressanta spontana inlägget! Ciao.


Helgen

Ja, vad ska man säga.. Jesper skulle ju iväg till Halmstad fredag och lördag så i fredags kom jag hit lite senare på kvällen, kollade lite lets dance och bara, hade fredagsmys för mig själv. Ganska härligt det också! Inget kunde gå fel liksom. Sen efter finalen så gick jag bara och la mig, lördagen började som en skitdag och många dåliga känslor kom fram. hela min värld kändes ganska förstörd och livet visade sig inte sluta upp som jag hade förväntat mig, men sen kom min syster och gjorde allt bättre. Handlade, åt tacos, kollade film och bara myste. Helt otroligt mysigt! Sen har det inte hänt så mycket, som man måste gå in på. Allt rullar på helt okej. 3 skoldagar kvar innan sommarlov. Idag är jag hemma med ont i magen som vanligt... sen tisdag och onsdag är vi lediga. Gött é dé

 

 

 


7 lyckliga månader idag!

 





 


RSS 2.0