lördag

Hej finisar! varit en kanon lördag och bättre ska den bli! började med att vi gick upp tidigt för att åka till ullared! det var så himla mycket folk pga lönehelg.. men jag och älskling klarade vår shopping effektivt och bra ändå! Gick faktiskt väldigt smidigt även om det var trångt! Alltid roligt att komma ut och ta en roadtrip till Ullared! Sen på hemvägen åkte vi till mamma o pappa eftersom jag hade köpt en röd kofta till henne som julklapp! Tänkte hon kunde få något fint nu till julafton! hämtade min nya mobil också.. Samsung galaxy s4! så nu har jag lämnat iphone haha.. visst är den krångligare och svårare att skriva på men jag vänjer mig! Alltid roligt med ny mobil!! 
Efter en riktigt bra förmiddag ska vi snart åka till jul på Liseberg med min syster, martin, maya och Jespers föräldrar! go avslutning på en bra dag!! 
 
 

Fridayyyy

Åh äntligen fredag! Livet känns så mycket bättre när det är helg.. Precis följt mina föräldrar till Scandinavium! Hade köpt julgalan biljetter till dem via lets deal som julklapp, så fick följa med och visa min kod för att dem skulle få biljetterna! Nästan så man ville följa med in själv, haha.. Julgalan verkar så mysig! Men nej, nu ska jag hem till lägenheten igen och ha myskväll för mig själv! Jesper är på match, eller ja, han blev uttagen till att sitta på bänken.. så onödigt, men vad gör man!  Ska köra hem mina föräldrar sen när julgalan är klar sen får vi väl se om det blir någon myskväll.. jesper är väl trött som vanligt, haha! Den som väntar får se! 



Dålig morgon

Usch har så himla ont i magen idag.. magen och halsen när jag vaknade.. Så fick ta mina haremsbyxor idag.. Ser slapp ut men vem bryr sig. Värsta som finns när man har en dålig dag och känner att man måste "klä upp sig". Jag tar hellre på mig slappa byxor och är bekväm! Inte skönt heller när byxorna trycker mot magen när man har ont så vad ska man göra.. ! Hoppas dagen går fort.. usch. Slutar med en konstig redovisning i religionen, får väl se hur det går.. 

Aja, cheer up, det är fredag! 

Trött, och ont i kroppen.

Gah, save me! Orkar inte plugga mer.. min nacke har blivit helt kaos eftersom jag behövt kolla ner i papper, skriva samtidigt med bläck jätte slarvigt och medan jag gör detta kolla på datorn.. haha! Min kropp är förstörd.. Dem som säger att det inte är mycket plugg i 3an och att det är as chill - vad har ni fått det ifrån? Fyfasen vad mycket vi har haft nu ett tag i skolan! och mer kommer det väl bli.. Är ju självklart olika på olika linjer, men denna linjen som alla beskrev som "slapp och bara rolig" har verkligen varit ett rent helvete de senaste veckorna.. Ska bli skönt med helg och jullov snart!! Kan inte förstå att det bara är några dagar kvar tills julafton.. hur fort har inte detta året gått i allmänhet?! Hunnit göra massor men känns ändå som man har gjort jätte lite och att tiden bara har sprungit iväg.. Bara att ladda upp inför ett nytt år, med nya möjligheter! Hoppas på ett grymt 2014! men är ju det året jag tar studenten och massa roligheter, så kommer nog bli ett år värt att minnas! Can't wait!

Glad!

Vilken grym dag! Slutade tidigt som jag även gjorde igår, och sedan mötte jag upp min syster i Nordstan för att kolla en tröja till min mamma som ville ha en fin topp av sina döttrar när hon ska på julgalan på fredag! Så vi hittade en fin lila! Mitt i shoppandet ringde dem från omsorgens hus och sa att jag fått jobbet! Så ska dit på introduktion av dokumenteringsprogram osv på måndag! As roligt! Äntligen någon annan inkomst än bara studiebidraget på 1050 varje månad.. är så lycklig! Så kan jag göra klart mitt körkort också, då jag kan betala allting som behöver betalas, som uppkörning, teoriprov, halkan osv.. skit bra ju! så kanske jag äntligen blir klar med det.. känns som det går skit segt och har nästan tappat motivationen, men nu kanske det går uppåt igen!
 
Idag har det verkligen varit vinter också.. gud vad kallt det har varit! Både igår och idag.. helt sjukt. Börjar känna mig snuvig och lite hängig, hoppas jag inte åkt på någon liten förkyldning.. vaknade med lite ont i halsen så man vet aldrig.. Alltid otur med sånt när jag inte har tid med att vara sjuk. Haha, antingen stressade veckor eller på lov.. Men nejdå! Ska allt hålla mig frisk.
 



långt fint hår ♥
 
 

Tisdag


Haha så här känner jag just nu. Känner mig jätte sliten och ska till skolan för två lektioner bara, som igår. Värt att visa sig för allmänheten för 2 lektioner? Naaaeh. Men vad gör man, haha! Man har sina dagar. 

Får se vad denna veckan har för överraskningar! Förra veckan var det kaos och var så himla mycket att göra.. Nu känns det lugnare men får se hur länge lugnet håller sig, inte länge - tror jag. Annars till de bra sakerna så ska jag och min älskling antagligen till Ullared på lördag! Alltid mysigt att åka dit! Och imorgon ska jag hem till mina föräldrar med min syster och Maya! Också mysigt - så blir nog en bra vecka ändå! Känns som den går fort iallafall, så snart är det väl helg igen.. Feeels good! 


Kväll

Har ni tänkt på det.. att alla de fina sakerna med sig själv uppmärksammar man knappt, medan man jämt kollar efter de sämre sakerna med sig själv.. Det gör man verkligen hela tiden.. Som till exempel det värsta komplexet jag har över mig själv - min hy. Jag kan må jätte bra och känna mig fin till exempel, men så går jag till spegeln och kollar på min hy, för att av någon anledning, "påminna" mig själv över att jag har problem med hyn. Typ, tynger ner sig själv omedvetet.. Man kan aldrig se bortom de fula i spegeln utan måste endast alltid tänka på det.. Varför är vi människor sånna? Kan man inte bara låta bli kolla i spegeln haha, sitta kvar i soffan o fortsätta tycka man är fin.. Inte gå o förstöra det! 

Äsch, nog med de negativa kvällstankarna. Nu ska jag fortsätta mitt lördagsmys med världens bästa pojkvän! Sitter och kollar på sex and the city filmen just nu, haha, äääälskar den! Och serierna.. kollat allting typ 30 gånger! Tröttnar aldrig, varken av den serien eller filmerna! 




Finfina helg

Det har varit en riktigt go lördag! Skönt att vakna när man vaknar och inte behöva sätta någon tid på väckarklockan! Har tagit det lugnt hela dagen och kollat serier, bara myst! 

Jesper kom hem nu efter dömningen med räkor också, så det blir våran middag samt vårt kvällsmys idag! Så himla gott. Han får en verkligen att må bra! Tar hand om mig som om jag vore en prinsessa.. Älskade pojkvän! 

Godmorgon!

Är en lirare som sitter och äter chips på tåget, såhär tidigt, haha.. Dååå vet man att det är fredag! Verkar som denna killen ska ha fredagsmys hela dagen, haha, men mitt fredagsmys börjar efter skolan! Ganska lugn dag, sen hem till Rosie! Älskar fredagar. Skriver nog det varje fredag men.. gör verkligen det, haha! Helg och avkoppling, vad kan vara bättre än det? 




2013-11-21

Ååh folk, imorgon är det äntligen fredag igen! ♥ Känns som denna veckan har gått jätte segt, och är helt kaos i skolan nu så ska verkligen bli skönt med helg! Ska till min syster imorgon och ha fredagsmys med henne och Maya. Hon bjöd in mig i början av veckan, blev jätte glad. Är så mysigt att påbörja helgen hos dem! Massa mys och massa skratt! Helt slut efter denna veckan så kan faktiskt vara nödvändigt med en sådan kväll nu.. Jag hoppas verkligen att det inte kommer vara såhär fullt av komplicerade stora uppgifter tills jullovet.. jag orkar nog bara med denna veckan också sen ger jag upp om det kommer fler jobbiga uppgifter, haha. Usch, det är synd om oss ungdomar nu för tiden. Massa press och måsten, helt sinnessjukt. Det enda som tar upp ens vardag typ! Nästan ingen lugn stund..
 
Fick ett samtal från min storebrors sambo förut också, som sa att hennes driftledare äntligen läst mitt CV efter hur lång tid som helst, och att hon skulle ringa mig, så kanske får jobb på ett annat ställe! Isåfall jobbar jag ju dock såklart på båda ställena, ibland på Kolla och ibland inom vikariepoolen! Är verkligen peppad inför att börja jobba och tjäna lite pengar.. det behövs verkligen! Och så kan jag äntligen slutföra mitt jobb med körkortet.. det har tagit stopp nu ett tag, eftersom jag inte direkt har pengarna just nu för att göra halkan, uppkörning osv. Men får jag jobb så jädrar! För nu är jag verkligen sugen på körkort.. Skönare än att åka buss, spårvagn och tåg jämt.. väldigt bekvämt om man säger så! Längtar tills jag står där med körkortsbeviset i händerna! Inte långt kvar!  
 
 
 

Tisdag

Kort och finfin dag! Hade en lektion och sedan inpå den andra så var jag tvungen att gå eftersom jag skulle på arbetsintervju vid 11! Gick jätte bra och jag är jätte nöjd. Hon sa att så fort hon och hennes kollegor hade sett min ansökan så hade dem sagt "Hon ska vi ha", haha. Jätte kul! Sa att hon kände sig trygg med mig! Dem skulle höra av sig om en vecka men jag är nästan säker på att jag får jobbet. Jobba lite extra på sidan om studierna, det är ju de bästa! Tjäna lite extra pengar i månaden.. för 1050 klarar man sig inte så bra på en hel månad tyvärr! så kan jag bidra här hemma hos Jesper också! Blir skit bra.
 
Vi har fått hem våran säng nu också! Vi var och hämtade den förut, och nu har jag gjort iordning lite inne i sovrummet så vi kan sätta upp sängen när jesper kommer hem från träningen. Och fixa lite med byrån som ska flyttas och sådant! Sååå glad. Slippa den lilla sängen där man bara får en armbåge i ansiktet när man ligger bredvid varandra, haha.. Blir så bra så! Kan slänga upp en bild när allt är klart! (y
 
 
avslutar med att säga att det är endast 34 dagar kvar till jul nu! myyysigt

Yay!

Jag är såååå stolt över mig själv, haha! Suttit och gjort massor av plugg så nu är jag klar med allt typ som måste göras! Har lite kvar på någon uppgift men måste tänka till lite mer på den, annars är jag klar. Skit glad. Känns så skönt.. har verkligen jätte mycket denna veckan, så känns som en börda har släppt från mina axlar! Imorgon ska jag på arbetsintervju också så kan inte bli bättre. Tjäna lite pengar under studierna när man är fattig, hur bra är inte det?! Kul med lite arbetserfarenhet också, inte bara praktikupplevelser! Hoppas det går bra, men det tror jag. Dem behöver nya timvikarier hela tiden i Kungsbacka så! Awesome.
 
Nu ska jag belöna mig själv genom att bara ta det lugnt. Snart kommer Jesper hem från 97ornas innebandy träning också, så då ska vi äta och ha det mysigt! Himla bra måndag får jag säga!

Gårdagen

Hade en galet rolig kväll med Amanda och Emma!! En väldigt blandad kväll med roligheter och läskiga människor rent ut sagt, haha. Dansade hela natten och var hemma typ halv 6 på morgonen.. lagom trött i fötterna nu kan jag lova! Dem sov över hos mig, sen när vi vaknat och gjort iordning oss sa vi hejdå till Emma o sedan åkte jag och Amanda in till stan! Haft en jätte mysig dag också så helgen har varit toppen. Sa precis hejdå till henne så nu är jag påväg till min syster! Köpt ett par byxor till henne som hon ska få! 

Imorgon ska man tillbaka till verkligheten igen.. ångest över allt som ska göras denna veckan! Suck. 

Bilder från gårdagen! 










Äntligen är fredagen här!

Fredag och helg.. vilken underbar känsla! Allt jobbigt från vardagen bara försvinner. Har två lektioner nu och sedan ska man hem igen! Ska hämta melon hemma som jag ska ha till lunch och sen åker jag direkt till min älskade syster för att vara barnvakt. Så det var haremsbyxorna som åkte på idag! Älskar dem! Känns typ som siden.. haha, riktig fredagsmysoutfit! 




Usch.

Är så fruktansvärt äcklad av hur människor beter sig nu för tiden! Man misshandlar folk, mördar folk, mobbas.. allt möjligt. Såg på efterlyst igår där två-tre killar knivhögg en kille i ryggen och sen när han låg på marken sparkade dem honom på huvudet, en som ligger ner och är hjälplös!! Två mot en.. hur fega är människor?! Usch. Jag satt och fick blodsmak i munnen, så arg blir jag av sådant. Sedan ser jag nu på nyheterna att två utländska killar hade slått ner en äldre i en korridor på ett hotell eller något såg det ut som, hade slagit honom och höll fast han på golvet. Stackaren låg där hjälplös och sedan gick killarna in i något rum, sedan kommer den ena killen ut igen och sparkar den äldre gubben som ligger på golvet ett antal gånger på huvudet, blir såååå äcklad. Vart håller mänskligheten på att ta vägen? Vad har hänt med snällhet, empati? Att behandla folk så som man själv vill bli behandlad? Verkar som fler och fler människor är bakom flötet nu för tiden.. Förstår verkligen inte hur sånna människor tänker. Som sagt, äcklad av det beteendet! USCH.
 
Haha, sitter och är jätte arg.. tur bloggen finns så man kan avreagera sig lite!

Keeping up with the kardashians

Ligger i soffan och kollar på en utav de bästa serierna som finns, som handlar om en utav de goaste familjerna som finns, haha. Älskar det! Känns som att jag känner hela familjen nu efter att ha följt alla säsonger, haha, sad but true. Skrattar alltid lika mycket varje gång! 

Imorgon är det äntligen fredag people! Har bara två lektioner sen tillbaka till Göteborg igen. Onödig dag egentligen men vad gör man inte för lite närvaro! Ska sitta barnvakt efter Rosie vart på BVC, så blir en tight dag med massor att göra. Löve fridays! 




Onsdag

Kommer bli en såååå bra helg! På fredag slutar vi tydligen vid 11, så efter det ska jag bara hem och lämna mina skolgrejer, sen hem till min syster för hon och Martin ska till Ullared, så ska sitta barnvakt för Maya! Kommer bli supermysigt. Jesper kommer efter jobbet också, sen när dem kommit hem ska vi på Nickelback jag och jesper, och efter det hem till linnea för att fira henne!  Sen lördag ska jag hem till Rosie igen antagligen för mamma och pappa ska dit, alltid roligt! Så får jag köra lite också, haha. Tycker det är roligt att köra i Göteborg! No problemas! 

Sen söndag är ju alltid slappdag. Men kanske dyker upp något där också, you never know! En riktigt bra helg iallafall. Nu kan den komma! 

Godmorgon!

Idag är en ganska bra dag i skolan! Slutar 12.40, så är ju skönt. Var så himla trött när jag gick upp imorse, ont i kroppen och ögonen öppnades knappt, haha! Har ont i halsen också.. hoppas jag inte fått mig en förkylning.. Snart helg och då blir det ju nickelback med älskling, sen fira linnea på fredag eller lördag! Kommer bli en grym helg så jag har fasen inte tid att bli sjuk! 

Idag ska jag till tandläkaren också.. usch! Hatar tandläkaren. Har en så hemsk tandläkare, jobbigt att gå dit varje gång! What 2 do! Så ska hälsa på mamma och pappa också, eftersom jag slutar så tidigt o inte ska vara för förrän 3! Blir så mysigt så! 

Bara fem veckor till jullov nu!! Och snart jul.. herregud vad fort det går. Kommer bli världens mysigaste jul när vi fått en nykomling i familjen! Mayas första jul! 




saknar mitt hår..

 
Långt, lent och mjukt! skulle aldrig gått till en dålig elevfrisör som inte ens kunde något i slutändan, haha, åååh, sådär efterslänts-ångest! jaja, det är som det är och förhoppningsvis växer väl mitt hår ut till dess normala längd snart. Bara gilla läget och hålla tummarna!
 
IMORGON, gott folk, så är det fredag. Härliga härliga fredag. Ska efter skolan direkt iväg till hudslipning, sen blir det bara myskväll med min älskling om han inte är uttagen till match, och isåfall blir det bara myskväll för mig själv, skriva lite på skolarbeten och ta det lugnt. Sen på lördag ska jag till min underbara syster och maya! ♥ Saknat dem enda sen jag lämnade lägenheten förra gången, så ska bli jätte mysigt. Sa vi skulle laga tacos och kolla film, en typical syster kväll! 
 
 

don't just dream, make your dreams come true

Slutade tidigt idag med, tänka sig! Tre dagar i rad.. skit skönt. Imorgon är vi lediga också för det är A-dag, alltså utvecklingssamtalsdag. Ska bara in och ha lite samtal med min mentor vid 13.00, sen har jag resten av dagen framför mig! Jag, frida och emma ska åka till en tjej som säljer massa victoria secret grejer och kolla lite.. ska inte köpa något för har knappt några pengar, men bara kolla! Umgås lite och se vad hon har för saker om man skulle vilja köpa något en annan gång.
 
Har haft en ganska mysig dag förövrigt. Slutade ju vid 12, sen åkte jag in och mötte upp Linnea vid halv två, så fikade vi lite och pratade. Alltid lika roligt att träffa henne, bestie! ♥ Kom hem för en stund sedan så har duschat lite snabbt och bytt om.. ska snart in igen för att möta upp Jesper. Han ville äta på någon ny resturang han hittat, så vi ska väl åka dit sen! Gå i stan lite innan tror jag, bara komma ut. Känns som vi har firat två års dagen hela helgen samt hela veckan, kärleken har sprudlat och vi har gjort massa mysigheter! Bästa förhållandet jag haft, kan inte bli bättre än såhär, seriöst. Usch o fy vad bra jag har det egentligen! Man klagar över små saker som sin kropp osv, när man egentligen har det så himla bra.. visst, kropp och utseende är viktigt, men att faktiskt ha ett LIV är viktigare.
 
 
 
 
 
 
 

En riktig feel-good låt!

 
 
Sitter och har myskväll för mig själv då pojkvännen är iväg på träning! Ätit melon och kollat på Montazamis med vänner, mysiga maria! Nu sitter jag bara och lyssnar på musik.. har börjat älska denna låten, haft den i huvudet hela helgen och början av veckan här nu, haha.. Go låt på alla sätt!
 
Har bestämt mig för att äta nyttigare osv också! Det bestämde jag i helgen när jag stod och grät i provrummet, så nu ska jag verkligen ge det ett försök. Varit så svårt innan eftersom jag inte har så stort tålamod och det tar ett tag för mig att gå ner i  vikt då jag inte har så jätte mycket att ta ifrån.. det är de svåraste. Det är inte att hålla sig borta från godsaker, utan mer detta då, inget tålamod överhuvudtaget! Då blir motivationen inte heller så stark.. men får försöka, bara ge allt! Vill man ha förändring och må bättre får man jobba för det! Lättare sagt än gjort dock har jag märkt.. men! Man kan inte annat än att göra sitt bästa. Vill gå ner minst 7 kg, och vill ha en stark reaktion när man t.ex träffar folk man inte träffat på länge.. att man blivit jätte smal osv, hade varit en dröm. Även att äntligen se sig i spegeln och vara nöjd, samt kunna ha alla de kläder man vill utan att tänka på hur kroppen ser ut jämt.. NE! Jag ska klara detta!

Suck och stön!

Har skit ont i huvudet och är så himla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känns som om jag sover med öppna ögon typ.. På tåget nickade jag till hela tiden och kroppen orkar inte stå upp. Så nu när spårvagnen kommer och jag är hemma ska jag ta en välbehövlig powernap! Får hoppas de hjälper.. sen ska jag o jesper laga grillad kyckling, kurrar i magen bara jag tänker på det! flyg mig heeem

Jag älskar dig!

 
 

Godmorgon!

Väldigt go morgon faktiskt, om man inte räknar med att det är måndag och skola igen, haha! Igår var en så himla mysig dag.. jag och älskling var först iväg för han skulle döma, men så tog han fel på tiden så för att döda lite tid gick vi på Frölunda torg och kollade! Tog en fika! Sen kollade jag på matchen och sen åkte vi hem för att göra iordning oss, för att sedan åka in till heaven 23 och ta en räkmacka! Sen satt vi och myste där en stund, tog en efterrätt och njöt av varandras sällskap! Sen bestämde sig jesper för att bjuda mig på bio så vi gick på en sen bio. Såg prisoners, som förövrigt var jätte bra! Lite lång så jag fick träsmak i röva där ett tag i slutet och ville bara veta hur det slutade.. Men var jätte bra och ännu en gång avslutades dagen underbart!  

Nu är det snart skola.. Sitter på spårvagnen in till centralen nu, är en relativt kort dag dock så blir nog prima! Träffa sina underbara vänner igen!! 

Söndag

Och sista dagen på lovet! - bara ca 7 veckor kvar till nästa lov haha! Här tänker man positivt! 

Sitter och kollar när jesper dömer! Var längesen och vill vara med honom så tänkte jag kunde sitta och peppa han lite! Vi var på Frölunda torg förut med så fick köpt ett par jeans, blåa den här gången.. Hatar jeans och hatar att prova jeans. Helst blåa. Började gråta i provrummet haha, standard.. Ne, men det är så det är ibland! Man blir ledsen över hur man ser ut. Men vad kan man göra? Såhär ser jag ut så är väl bara att gilla läget tills jag kan göra något åt det. Är det inte de ena så är det de andra... Så dagen blev lite förstörd efter det men får försöka bli glad igen! Vi tänkte åka in till heaven 23 ikväll och ta oss en räkmacka. Unna oss lite. Är så himla gott och fint där inne! Får längta efter det så blir humöret bra! 

Igår var vi ute med linnea och Therese också! Skit mysigt. Spelade biljard och drack lite. Pratade och umgicks! Kul att komma ut! Så detta lovet kan verkligen sammanfattas som fantastiskt! Har älskat varje sekund av det och har gjort saker hela tiden. Två års dagen var ju verkligen fantastisk också så det gjorde hela lovet. Älskar mitt liv! 



Kvällen! - en bild säger mer än tusen ord




2 år!! <3

Äntligen! Kom precis till det jätte fina stället vi ska sova på inatt! Älskar det! Im in heaven! 










RSS 2.0