Älskling


Gårdagen

Middag, minigolf och ett kvällsdopp! Grym dag!

 

 

 


20 juli

Mysig dag! Åkte och badade med Jesper o hela hans familj, hans syster är ju här med sin sambo o barnen som sagt. Jätte mysigt. Efter badet o solandet duschade vi osv sen åt vi pizza på bästa pizzerian i Göteborg - Sannegården. Bara tagit det lugnt sedan dess, spelat kubb o bara umgåtts. Vi kom hem förut jag och Jesper så medan han kollar någon film jag inte är ett dugg intresserad av så passade jag på att blogga! Vart en grym sommardag idag, jisses.. Mer av det, tack!

Snart min födelsedag också, vilket tillför en stor ångest. Snart börjar skolan ingen, tro det eller ej. Dock sista året vilket säkert även kommer gå skit snabbt, men får ändå ont i magen så fort jag tänker på det. Snart börjar all skit igen, med tårar o magkatarr.. Får göra så gott jag kan. Efter alla år som jag lidit något fruktansvärt, så är det snart slut om bara 1 år. DET är otroligt!

 


Torsdag

Begravningen idag var otroligt fin. Alla släktingar på mammas sida var på plats och var otroligt roligt att se dem igen! Synd att man inte ses så ofta.. det är ju ändå familj, och familj ska man ta vara på! Hoppas det blir förändring på det!

Efter begravningen åkte vi hem och åt lite, sen tog vi en promenad hem till hans föräldrar då hans syster plus familj kommit ner från Uppsala och ska vara här nu hela deras semester! Var där och umgicks lite, lekte med barnen! Nu ska vi bara ta det lugnt framför tvn! Blir väl snart sängen om jag känner mig själv rätt.. trött som attan. Hoppas ni haft en bra dag! Goooodnight

 

 


Onsdag

Snart varit hemma i en vecka! Kan inte beskriva med ord hur skönt det känns. Behaglig värme och svenska landet, man förstår inte hur bra man har det! Skönt att resa, absolut, men borta bra hemma bäst!

Igår träffade jag Emma! Inte setts sen skolavslutningen så var allt dags! Satt i parken på trädgårdsföreningen, åt jordgubbar, solade och pratade - kunde inte bli bättre! Resten av veckan händer väl inte så mycket. Begravning imorgon för min systers man.. inte sett hela den sidan av släkten på evigheter känns det som så ska bli roligt på ett sätt men ändå sorgligt. Så jag o jesper ska dit vid 2, sen resten av dagen vet jag inte vad som händer! Bara gos med mannen min!

 

 

 

 


Äntligen hemma!

Haft en underbar resa med massa värme, vacker miljö och underbart vatten. I Slovakien var det inte mycket vatten och så men vi gick o kollade slott osv.. åt massa annorlunda mat! Är inte så intresserad av slott och så men var kul se annat. I den värmen blev man snabbt trött dock så, man tröttnade fort! Vi gick på bio också, såg den nya zombiefilmen med brad pitt! skit bra. Sov hos martins bekanta till familjen, som bodde i värsta lyx huset, också mysigt - även ifall man inte förstod språket.. Efter en vecka där iallafall drog vi vidare till Kroatien vilket var bästa på hela semesten. Underbar miljö och riktigt vackert glasklart vatten! Åkte vattenskoter, gick ut o tog drinkar, åt middagar, badade hur mycket som helst, och massvis. Skit bra semester! Men otroligt skönt att vara hemma igen. Kom hem igår, var helt slut efter bilresorna hit o dit.. idag ska vi bara tvätta och åka o hämta katten hos mina föräldrar! Äntligen hemma!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0