Jooo men.. Gó dag!

Började 10.15 idag, as gött.. förutom att jag knappt kunde sova inatt då jag är HELT täppt i näsan, och jag glömde ju såklart min nässpray hos jesper förra helgen, jag är så smart. Förstår dock inte att min förkyldning inte har gått över än.. efter denna veckan har jag vart sjuk 4 veckor, hur jobbigt är inte det? Blä, gör mig helt frisk! 
 
Skoldagen gick iallafall skapligt snabbt så var inga problem ändå. Hade roligt med mina underbara. Efter skolan sen så mötte jag frida och emma upp Loella och Anna i busskuren, sen skulle loella och anna åka till Onsala så åkte med dem hem till amanda för en kopp kaffe! Var jätte trevligt. Sen när man kom hem bjöds man på tacos av föräldrarna, har min dag varit bra eller bra?! Var så hungrig så det gjorde nästan hela min dag! Snart helg också så humöret är på topp! Avrundar här för stalkers börjar nu.. haha! Ha en bra kväll! 

Utgång idag!

Först ska vi hem till frida de närmaste vännerna till henne och äta tacos, vilket blir dundermysigt! Sen startar fest upp och efter en stunds krökande drar vi vidare ut på krogen. Kommer bli en grym kväll, känner det på mig! Dansa som aldrig förr och fira underbara Fridas första gång ute på krogen! ♥ Får hoppas att det inte blir som förra gången då jag låg sjuk i två veckor och fortfarande idag inte blivit helt återställd efter 3 veckor.. haha! Då blir jag lack. Ska försöka sköta mig ute på krogen så jag slipper det. Inte variera så himla mycket igen mellan varm och kall! Ska jag nog klara vetni! Så ser iallafall min lördag ut.. grym med andra ord! Ska gå och försöka hitta något jag kan ha på mig, det är ju det svåraste inför kvällarna.. önskar man var kille, då hade man bara suttit på sig ett par jeans och någon snygg tshirt, eller skjorta.. hur lätt hade inte det varit? puh! 
 
Ha en grym dag!

Gamla tider

Någon mer än jag som saknar dåtiden? Kommer ihåg när man var lycklig hela tiden och gjorde massa roligt. Nu ska alla människor förändras och man börjar sakta glida ifrån livet man hade förut, hur tråkigt är inte det? Har ett underbart liv nu också, är inte livet i sig, utan mer kontakterna man förr haft och hur bra vän man vart med vissa. Tänker speciellt på en person jag inte ens känner igen längre.. så himla tråkigt, för vi var verkligen bästa vänner förr. Men vad gör man! Vissa väljer att förändra sig helt och hållet, man kan inte styra över det, men är så himla synd. Många bra minnen har man iallafall.. får leva på dem!
 
Enough said. Kvällen blev bra ändå! Tvn är på, chattar med goaste madde, och ska träffa amanda om en stund, bara prata lite och umgås! Sen blir det antingen någon film eller sängen direkt eftersom man måste ha krafter till imorgon (heahea). Hoppas jag inte blir sådär äckligt sjuk igen efter denna utgången.. får vara försiktig denna gången! Ska jag nog klara! Tagggggad!
 
 

Fakeness

Hallå där! Nu har verkligheten startat igång igen.. vet inte än hur jag känner inför detta men än så länge är det väl helt okej. Haft en ganska slapp vecka i skolan, korta dagar och inget vrålseriöst! Är trean också så känns lättare att gå dit när man vet att man snart slipper gå dit mer! Blir nog dock ett tufft år, men är bara att gilla läget...
 
Helgen spenderas inte i göteborg - tyvärr. Första gången på länge som jag är hemma i onsala på helgen, utan något att göra! pojkvännen har cup i helgen och imorgon ska jag på fest hos en kompis som fyllde år i tisdags, så ingen idé att åka dit! han kommer hit på festen istället, sen blir det utgång så då sover jag väl hos honom!
Helgen började bra iallafall. Idag började vi 10.10 och slutade 11.10, kollade bara på en liten film.. sen begav jag mig hemåt för att göra en skoluppgift sen kom bästis hit! Alltid lika skönt att träffa henne, en äkta och bra människa rakt av och sånna finns det inte många av.. Bästa personen! Hon skulle på 40 års kalas efter några timmar dock så sa hejdå för en stund sedan och here i am! Men.. tänkte sätta på någon film eller något så avslutar här! Ha en as bra helg!!
 
haha, väldigt gammal bild!
love you ♥♥
 

Underbara söndag

Idag kan jag faktiskt säga så för en gångs skull.. brukar hata söndagar, haha! Hållt igång hela dagen! Jag och min älskling gick upp tidigt, åt frukost och fixade oss, sen åkte vi faktiskt till Ullared. Var ju där i fredags men vi tog oss en liten utflykt för tänkte köpa en lång munktröja jag sett där och en väska! Så köpte jag lite grejer till föräldrarna! Efter Ullared åkte vi till nordstan för skulle köpa smink och en regnjacka! Blev en fin rosa! Nu ska vi bara ta det lugnt. Jag ska packa det sista sen åker vi hem till mig, eftersom skolan börjar imorgon. Ska se Bingolotto, jesper köpte en lott, haha! Skit mysig dag, är så lycklig..

Igår var familjen hemma hos min syster och hennes sambo också! Åt pizza och hjälpte dem med att sätta upp skötbord till den kommande bebisen och jag fixade iordning sängen! Nu kan den lilla prinsessan komma!

 

 


Fredag

Hade den underbaraste kvällen igår med min älskling! Åkte in till göteborgskalaset för att se Scotts, som var grymma som alltid. Sen gick vi vidare för att se vad som fanns längs avenyn, så hamnade vi vid kungsportsplatsen där vi såg något band som var jätte goa, sen spelade Brolle av alla människor, rolig spontan kväll med världens bästa människa!

Idag blir det Ullared en sväng med familjen! Se om man hittar något.. Jag följer mest med för att komma ut medan mannen min är på jobbet och sliter! Sen blir det bara myskväll, och lördag ska vi kanske äta kräftor osv med Jespers familj. Grymt veckoslut.


Frisk och kry!

eller?.. jag är betydligt bättre men gud vad förkyld och gud vad jag hostar! Huvudet gör dunderont nu efter allt host hela natten och dagen, kliar så retligt i halsen att man blir galen.. Men bara att ta sig i kragen och gilla läget!

Sista veckan av mitt underbara sommarlov. Sorgligt. Ska göra denna veckan till den bästa. Göteborgskalaset börjar ju nu imorgon så jag, jesper hans syster och hennes kille och kanske Jespers föräldrar ska iväg och kolla lite! Lasse stefanz imorgon haha! Torsdag är det Scotts så då är vi såklart där! Nyss tagit en dusch och nu väntar jag på att mannen i mitt liv ska komma hem från sin innebandy, bara denna kvällen är en bra start på veckan! Bra måndag!


A little bit of heaven

Eftersom jag är vrålsjuk och inte kan göra något annat än att ligga o må skit, så tog jag mig tid till att se en underbar film - namnet står på rubriken. Den får en verkligen att insé att man borde ta vara på sitt liv och sluta oroa sig om små saker till exempel, att det finns andra som har det värre osv. Älskar filmen, verkligen sevärd!

Annars finns det inget positivt just nu, är jätte sjuk och känns inte som något blir bättre. Kan inte sova, svettas som en gris o fryser samtidigt, kan inte äta eller dricka för halsen är svullen och kroppen gör ont. Magen tar stryk också eftersom halsen inte går att använda.. ska fortsätta tycka synd om mig själv och försöka vila, lite uppdatering iallafall!


RSS 2.0