22.31

Nyss sagt hejdå till Amanda, vart jätte mysigt! Först satt vi vid havet ca en timma och bara pratade, och sen gick vi hem till mig och myste! Såg talang bland annat, fast var inte så bra idag! Missat ganska mycket också, ehe. Men var kul ändå! Känns skönt att vi löste det som hade hänt och fick umgås lite!
Nu ska jag städa lite smått och vänta på Daniel som är påväg hit! Kommer förhoppningsvis bli väldigt mysigt. Har varit lite dystert mellan oss nu ett tag, men ska nog lösa sig. Brukar det alltid göra när han kommer hit. Dock väldigt jobbigt när sånt här händer.. Men men!  Allt kan inte alltid vara som i sagorna (:

Hoppas ni får en underbar helg! Morsdag på söndag också, köp nu något fint till mamsen! pussss

FREDAG

åh, äntligen! heh
precis kommit hem från havet, suttit där jätte länge nu. mina händer är som is! var skit kallt. kände dock på vattnet, och det var typ ljummet. hade lust att hoppa i! haha. Ska snart träffa Amanda, känns härligt! vi har inte träffats på jätte länge, för vi har vart ovänner nu ett ganska långt tag.. men så ska vi träffas nu och prata om det. för kan inte ha det såhära längre! blir helt perfekt. så ska vi säkert ha myskväll och sånt. massa bra.
hade förresten skit bra syn. helt perfekt, utan tvekan : D ! så nu ska vi lämna in papprerna till vägvärket, sen är det bara att vänta på moppekursen som börjar i Augusti. Helt underbart!

men nu måste jag kila, vi hörs snart!
puss



22.32

Godmorgon, typ. haha! Hade så sjukt tråkigt nyss, så somnade framför datan. Förlåt Linnea, för att du blev dissad. Var inte meningen. : ) Väcktes av att Rasmus ringde, haha. Fatta inte vem det var först, så lät säkert skit dum. Men ja, piggare nu iallafall. Så får se hur det går att somna senare, thaha! Blir nog ganska sent, om jag inte blir uttråkad och trött snart igen! Imorgon är det fredag, sjukt härligt. Ska testa synen för att kunna vara med i moppekursen i Augusti. Men kommer nog gå bra, eftersom jag inte har och aldrig haft några problem med synen!
Blir säkert prima.

Nu ska jag nog göra som Rasmus och Pontus, och se på någon film! Eller kolla vad som finns på tv.. haha. Vem vet, vad som helst!
Vi hörs imorgon, ta hand om er så länge!

UNDERBART!

Kom nyss hem från havet! :) Var jätte mysigt, verkligen. Himlen var klarblå och vattnet var amazing. Såg rakt igenom och allt.. gashi. Och där satt jag med min musik och hade det bra. Muaha. Blir tyvärr inga bilder, hah. Tog inte med mig kameran, utan tog på mobilen, och eftersom jag fortfarande har pappas mobil så.. han har typ ingen sladd till den nämligen! Men var inte så speciella bilder ändå. Fint var det iallafall! Gick hem nu för att det började bli kallt, annars hade jag säkert kunnat sitta där i timmar..
lovely lovely

KVÄLLENS BAND!

the click five - all i need is you


the click five - when im gone

TORSDAG

Vart en helt okej dag, faktiskt. eller, ja.. om man ser helheten på den. Förutom att jag hade matteprov och muntlig redovisning idag då.. Fast gick faktiskt bättre än jag hade trott! Innan redovisningen till exempel så pumpade hjärtat till max! Fast blev bättre när jag kom upp, och fick VG- . wuah. Kände mig jätte glad efter det! Vg är vg liksom :) Alltid fått G eller G- på svenska muntliga. Fick också bra kritik. Hon sa att det kändes som jag hade förbättrat mig och massa, så happyness på det! Och matteprovet trodde jag inte gick bra alls, men så kollade han snabbt på det, så de jag trodde var fel, var helt rätt. Så får se vad jag får för betyg på det!

Nu måste jag ta något smått att äta! Hungrig som tusan.. Sen ska jag kanske ner till havet! Sitta o lyssna på musik typ :3 massa mys. Vi hörs senare!
pusspusspuss

~ dagens låtar;


ÄNDRADE PLANER!

Inget sova här inte! Såg precis att The Hills Run Red kommer på Canal Plus Action klockan 23.05, så den måste ses! Jag som ville se skräckfilm också.. toppen ju! :) Men efter den blir det sängen iallafall, det är en sak som är säker. Är uttråkad så jag kan dö, och trött också på köpet.. Så blir ju helt awesome med skräckfilm nu såhär, så jag blir lite skrämd, thaha. kanske jag blir lite piggare till och med..
me like!


trailer på the hills run red


20.57

Fifaen va jag är uttråkad! Försöker underhålla mig med msn, och funkar väl lite sisådär. Rasmus är social iallafall! För det mesta, haha. Och nyss Linnea också! och marcus som pratar dynga, som alltid. Fast kan vara en del rolig dynga också! haha. Men om det ändå fanns något roligt att hitta på! Gah. Får kolla Efterlyst som kommer nu klockan nio, sen blir det säkert sängen. Eller plugga till matteprovet jag ska ha imorgon.. usch och blä! It sucks. Men måste göras! Känner mig dock inte pepp på mer skola. Allt är så jävlans segt nu dom sista veckorna innan sommarlovet. Som alltid. Men snart slut på allt, ska bli så himla skönt att slippa skiten i över 2 månader! helt underbaaaaart. bara några vanliga skoldagar kvar. inte mycket alls typ! och inte heller så många dagar kvar till Pier Pressure. Längtar till sommaren som tusan!

Nu börjar snart Efterlyst, så ska fixa det lite mysigt! :)
Blir inte mer bloggande idag, but no sad faces.. tillbaka imorgon.
Puss cutiepies! :)


DAGEN

Började med att jag kom till stationen! haha, svårt att tänka sig asså ;) Men iallafall.. satt och väntade där på Linn ett tag, och sen stack vi in till Kungsmässan och försökte hitta människor att ta kort på! Var inte så många vi hittade, så blev inte många foton! Tur då att två andra också var ute och fotade. Wuah. Sen efter ett slappt pass på stan, stack vi till bion där alla skulle se "Farsan". Var stressigt i början när man skulle skriva ner hur mycket pengar alla folk fått ihop, men blev bättre som tur var! Filmen i sig var ganska bra faktiskt. Man fick sig ett par goa skratt iallafall! :) Känns som jag behövde det! Och efter filmen fick elevrådet städa lite, men det gick skapligt fort. Så var ingenfara! Sen gick vi tillbaka till Kungsmässan och kollade runt där. Träffade även Rasmus och Pontus senare! Vi hade sett dom stå på ingången när vi gick in i Kungsmässan, så slutade det med att vi träffades lite där efter! Var på tiden faktiskt. Vi har pratat väldigt länge utan att någon gång fått tillfälle att träffas. Så var kul! Även ifall det inte blev så mycket prat. yeahyeah, så äre! nu väntar jag på att mamma ska komma hem, så vi kan laga mat. inte ätit något på hela dagen, så känner mig ganska hungrig. Känns som jag kommer bli grinig också, mer grinig än vad jag redan är! får ta en till banan så länge.. bananer är, jävligt gott. seriöst. haha!
vi hörs senare pussgurkor!


- älskar dig, daniel
även ifall du är off hela tiden, heahea

OPERATION DAGSVERKE!

outfit for toooday - tröja från skolan, linne från gina tricot och spetsleggins!


Elevrådet var tvugna att ha sånna här tröjor. Och, yeah. Men ganska nice är dom ändå ;d För er som inte ser så står det "Engagerad" på tröjans baksida! :) Nu hinner jag inte blogga mer sweeties, bussen in till stan kommer snart och jag måste packa ner lite grejor!
Skriver mer sen när jag kommer hem!
PUSS

ni kan ju lyssna lite på dessa underbara låtar med westlife sålänge!





NEXT: EUROVISION SONG CONTEST - SEMIFINAL 1

missat lite, ehe, men nu ska det på!
ha en fortsatt bra kväll och sovgott snyggingar!
puss


nickelback - i'd come for you

THE HUMAN CENTIPEDE



Den verkar sjukt äcklig! Och enligt min kusin och en annan jag såg hade sett den, var den det också! Have to see it. Muahaha :)! Tror mamma sa att den bara var utsläppt i USA än så länge dock.. men eftersom det finns vissa som sett den, så kan den väl inte vara det? Äsch, no idea :3 får ta reda på't! Någon mer som plötsligt blev sugen på filmen? ;) .. Skräckfilmer is the shit.

TISDAG - CHECK!

Som jag sagt, slutade jag ju tolv idag. Tisdag! :) massa bra. fått ganska mycket gjort på son och lite annat arbete. Sen fick vi tillbaka våran kärleksnovell vi gjorde någon gång i mitten av terminen, eller ja, ganska nyss faktiskt! Fick G+ och bra kritik därtill, så är väldigt nöjd! Och hemkunskapen var mys.. vi gjorde tapas. Alltså massa olika smårätter. Vissa hade gjort väldigt goda saker! Finnemang. yeah, och eftersom dagen var kort, har det inte hänt mycket mer än såhär!

Nu blir det Ellen DeGeneres Show!
Ta hand om er!



bjuder på en gammal treeevlig bild och Rebound, denna trista regniga vårdag!


TJENIXEN!

Nyss sagt hejdå till Daniel älskling, saknar honom redan! Så nu blir det väl snart sängen antar jag.. det enda som får tiden att gå fort är ju att sova nämligen, heahea. Inget roligt på datorn heller, fanns bara en som skrev direkt på msn, kollat allt på fb och bilddagboken, och bloggar.. ska jag checka. Haha, sen lyssnar jag på barbados också. Ganska mysigt om jag får säga det själv ;3 !
Helgen har vart underbar förresten. Förutom att jag vart sjuk och helt slö i kroppen. Men Daniel ringde och väckte mig klockan tio över ett på fredagen, var hemma från skolan, så någon gång efter han ringt så kom han. Hann fixa mig och sånt, heh. Sen myste vi mest bara. Eftersom jag inte mådde prima, massa bra. Sen i lördags så myste vi och grejor, sen gick vi ner till bryggan och hade mys där! Fick honom även att hoppa i havet ;> haha. stackars pojk.. var nog inte särskilt varmt där asso! Menmen, kul var det iallafall. Sen på söndagen så jobbade vi i trädgården, inte roligt, men fick lite gjort iallafall :) wuah. Sen blev det grillning och mys efter det. Och idag kom jag hem vid fyra ungefär, så tog vi ett sketa mysigt skumbad. Som jag gjorde i torsdags, fast ännu mysigare denna gången då, mah :) haha, förlåt. men jag är en mysig person! massa mys hela tiden, det är så det ska vaaaa

Imorgon är det kort dag.. skööönt. Sen onsdag är det operation dagsverke, där vi ska samla in pengar till kvinnorna i Sudan detta året. Fast jag är ju med i elevrådet, som organiserar detta.. Så jag och Linn ska gå och fota dom som samlar in pengar på förmiddagen, sen klockan ett ska hela högstadiet gå på bio och se Farsan. Sen baibai. Så blir ganska chill. Hoppas veckan går skapligt fort! Längtar verkligen till sommarlovet nu!

BOOM BOOM I WANT YOU IN MY ROOM

haha, vet inte riiiktigt om rubriken passar in här, men varför inte liksom!
BOM, iallafall. det åskar. fan va mysigt. nu ska jag mysa. maha.
PUSS

blixtrar också, omg! haha.
och är värsta nära, ganska, scary. samtidigt mysigt. gah, jag vet inte.
ne.. nu går jag. hejdå! :)

MYSPYS JA0

Nyss kommit ur mitt mysiga skumbad med värsta ljusen. Haha :) var extremt skönt. och.. skummigt. Muaha. Men ja, eftersom jag inte mår sådär hel prima heller och har grymt ont i kroppen pågrund av denna dagen med skolan, så var det faktiskt jätte skönt! Har dock fortfarande huvudvärk och shit. Det försvann för stunden när man låg där i badkaret, men nu när jag kom upp känner jag att det börjar komma tillbaka. Också ont i halsen, och fick nyss växtvärk, gah, sugigt på hög nivå. Får trösta mig med lite Brian Mcfadden, haha. Mysigt värre.

Fick precis också reda på att min moppekurs är 6-7 augusti! wuah :) haha. va.. härligt. men hörni, nu blir det mer mys och kaaanske film. men bara kanske! så vi hörs, kanske senare. inte säkert jag orkar blogga mer idag. men, den som väntar får se ;> mah. mystiskt..
love

LINNEA, DU ÄR FIN!

- checka in hennes blogg btw, massa bra!
http://lynea.blogg.se

ÅH HEM, LJUVA HEM!

gaaaah, dagen har vart en pain in the aaaass. för att inte börja med att det var skit varmt, så gick vi bara runt typ hela tiden. och var på sjöfartsmuseet, kul ._. vart där flera gånger innan med skolan. sen efter allt vi gjorde så gick vi till svenska mässan och kollade grejjor inför gymnasiet osv. så man fick lite insperation där! inte så mycket dock, och även där var det jobbigt. fyttihelsike vilken huvudvärk jag har nu asså! tror verkligen jag håller på att bli sjuk, har huvudvärk 24/7! och ont i halsen. fast det kommer lite då och då! sen har jag piss ont i fötterna nu, så ska snart gå och lägga mig o vila! i need it. eller ta det badet som jag skulle gjort igår. Blev inget pågrund av att Daniel kom och överraskade mig! åh, fan va han är underbar den killen. finns verkligen ingen som honom! helt oslagbar är vad han är. Så skickade han sms till mig att han var ute och att himlen var riktigt vacker ikväll, och att jag skulle ut och kolla. Att jag måste gå utanför ytterdörren, och ta en ordentlig titt. Det var då jag kom och tänka på att han stod där ute, så anade lite ändå! haha, men sch. :) Riktigt underbart var det iallafall! Ändå ifall han bara än så länge stannade en natt pga sin teater föreställning han skulle ha idag. Menmen. Fick iallafall träffa honom, och det var.. ohohoh.

Imorgon är det Fredag.. härligt som, åh, jag vet inte vad. Denna veckan har bara varit jobbig, så känns skönt att den nu är över! fast så kommer ju den jobbiga delen, skolan. Ska ha matteprov, muntlig redovisning och även spanska glosor. Jag känner pressen. Matteprovet kommer skita sig, big time. lovar! suger på matte. men jaaa0, man kan inte göra mer än sitt bästa helt enkelt!

orkar faktiskt inte blogga mer, blev en del skrivet iallafall! det mesta kom med :)
nu ska jag sticka! sitter ute och bloggar denna gången, härligt nu på kvällen.
im lovin' it! pussss

17.30

Tjatjatja! :) nu är jag inne igen, och gud va varm jag är! sa nog fel förut förresten, var säkerligen mer än 22 grader o; jävlar va skönt det vart idag! redan vid klockan sju imorse så var det jätte varmt. helt otroligt! sommar väder på hög nivå. Dock så har jag en fruktansvärd huvudvärk, hade det i skolan också. Var ganska mycket skrik där på slutet, och där innan hade jag också huvudvärk, så gjorde ju allt lite sämre. Sen nu har det bara blivit värre, tror jag dör. Sen hade vi inga tabletter hemma också, suger ju liiiite! får helt enkelt stå ut ja0
Nu ska jag ta något att dricka, sen ikväll blir det ett jätte långt avslappnande bad med ljus. Sitta där i lugn och ro för mig själv, kan inte bli bättre!


gammal sommarbild från 2009 någon gång, vid våran mysiga brygga!
tagen av moi


GGGGREAT

hej finisar! hinner inte skriva mer än att skolan har gått bra, redovisningen blir på fredag istället för Maria var sjuk idag, och, ja. imorgon är det ingen riktig skoldag! Ganska awesome.
Och nu är det minst 22 underbara grader ute, så nu ska jag sola så're ryker om det! ohoho

GODMORGON!

Låg och pratade med Älskling hela natten igår typ! Grymt mysigt var det, skrattade som en dåre. Sen somnade han, min lilla gullunge.. Ser du detta Daniel, så vill jag bara säga att jag älskar dig. Tack för igår.

Onsdag idag.. fasiken. Skola snart och orkar verkligen inte. Onsdagar är så himla sega. Och har ju muntlig redovisning idag också.. sucks. Sen spanska (gaaaaah) Och matte.. och no nu i början. Den enda lektionen som faktiskt är helt okej är den sista lektionen, som är So. Sjukt.. Men vi får helt enkelt hoppas att det går bra ändå. gash.  men nu måste jag bege mig till skolan! man vill ju inte komma försent.. ehe


MITT LIV HAR ALDRIG VART BÄTTRE!

Ja, rubriken säger ju det mesta! Jag har blivit så lycklig nu det senaste, är helt obeskrivligt. Var alltid så deprimerad och ensam innan, men sedan kom en viss person vid namn Daniel och gjorde allt bättre. Tack Älskling, tack för allt. Sedan också tack till de underbara vänner som alltid funnits där för mig i alla lägen, och till min familj. Hade inte klarat det utan er!
lovelovelove


Solade massa förut! Förhoppningsvis fick jag lite färg iallafall, men ser faktiskt ut som det. Oho! :) Imorgon är det Onsdag.. inte mycket kvar till Fredag! Dock muntlig redovisning i svenska imorgon, jag kommer dö. Jag tror förresten jag vet vad vi ska göra på Torsdag nu också. Fredrik blev lite avslöjad av Olle förut, så, om jag fattat det rätt så blir det bio! Om inte Fredrik bara sa så nu då. Han sa att vi ska se Alice i underlandet, men hoppas innerligt att han bara säger så. Den filmen är inte bra alls! Men vi får väl se. Hoppas på klarare information snart!
Men nu måste jag kila, ska nog sätta på någon film och såklart smsa vidare med Älskling! Saknar honom massa.
Ha det bra och sovgott!
puss

NY DATA!


denna godingen köpte mamma åt mig idag! var en från mammas affär som jobbar med datorer och kan massa, så skulle han checka min gamla laptop, men fick massa information om den. var inget bra alls! så att fixa den skulle kosta lika mycket som att köpa en ny data, om inte mer. så vi tog en data från hans företag! :) kostade ca 4800 tror jag mamma sa! Den är mega stor.. haha! men bättre det än min gamla data, gah. lättnad!
tycker dock så synd om mamma och pappa som var tvungna att betala den.. nyss betalat jespers data för 5000 också, och har lite problem med sånt. känner mig jätte dum. Inte min grej att ta massa pengar från dom! men hon insisterade.. ska fän ge mamma och pappa pengar när jag tjänar! det förtjänar dom verkligen..
nu blir det snart käk, och lite tv! ska utforska datan också, ehe. men vi hörs kanske senare ikväll sweeties!
pussss

TISDAG!

Kort dag i skolan, det gillar vi! Annars har det vart ganska skit där idag. För det första började det med att jag vaknade och var jätte trött, fick kämpa mig upp och sminka mig o sån shit. Sen när jag kom till skolan gick jag ner till hemkunskapen, och satte mig där. Det första var helt okej, vi kollade någon film om städning. Från ett städprogram som gick på fyran typ! Ganska kul faktiskt. Var en kille som gick sista året på gymnasiet och hade värsta lägenheten! Såg ut som fan.. massa förfester och efterfester utan någon städning efteråt, så där såg man ju resultatet på det, haha.. sen skulle vi förbereda tapas buffé typ, som vi ska göra nästa gång. så allt började med att Ylla, hemkunskapsläraren valde några som skulle tänka ut någon den aldrig arbetat med. Så fick var och en säga sen, och så dom som inte vart med varandra delades in i grupper. Sen satt jag där och inte hade blivit med i någon grupp, Ylla hade sagt mitt namn innan osv, men när det gällde att dela in i grupper så fanns jag inte. Hon sa att alla grupper var färdiga, och jag bara satt där, utan grupp. ALL ALONE. hah. men la faktiskt inte så mycket energi på det.. så satt kvar på stolen medans grupperna bestämde vad dom skulle göra. Sen tog Olivia insiativet att säga till Ylla. Jag var redan på massa dåligt humör, eftersom jag var trött och det inte var första gången det hände, så jag orkade faktiskt ingenting. Slutade iallafall med att jag blev i samma grupp som Olivia och Ebba. Är väl bra det. Sen efter lektionen sa Ylla att jag skulle stanna kvar, och så bad hon om förlåtelse och shit. Men jag orkar faktiskt inte lyssna längre. Gah, trött på't. Och så skratta Ebba och alla när jag berättade det. Är inte kul. Inte ett dugg faktiskt. Som förra året.. jag är ju med i elevrådet, så skulle alla få diplom och gå upp på scenen typ, så glömde hon mig. Så efter alla ropats upp och fått diplom typ så sa Linn till, så sa hon; Oj, malin. typ.. så fick gå upp på scenen senare där. Och fick även diplom. Men kändes inte riktigt bra då. Trycker ner en ganska hårt (y Inte för att jag går upp på scenen frivilligt, skulle inte spelat någon roll om jag inte fick gå upp eller så, men bara tanken på att hon glömde mig, och kom ihåg precis alla andra! gash, jävla korkade lärare och fuckade presse..

Sitter förövrigt här och lyssnar på Shake it, Med Sakis Rouvas. Wuh.
Man får faktiskt lite sommar feeling av den låten.. haha. Riktigt go! Lite av Amanda kommer faktiskt upp i tankarna också. Kan se oss framför mig när vi flummade och dansade. Är en typisk låt som vi skulle flumma till! haha, ganska fun. På tal om sommar feeling förresten så är det värsta skönt väder ute nu, och träden börjar bli gröna! :) Helt awesome ju.
Så ska faktiskt ut och sola lite! Vi hörs senare mina små hjärtegull.

-

Härnäst: Roast på Berns!
gäst ikväll är Annika Lantz.


JUST DON'T GIVE UP

Skönt det hade vart om man var 15 nu och hade gymkort... hade stuckit direkt, hela tiden nästan! Iallafall bestämt mig för att jag ska bli smal och fin. Sagt det flera gånger här, men har inte fått start på någonting än. Blir lite situps och så då och då, men räcker inte långt.. Och den dagen jag var ute och gick i två timmar hade jag bestämt att det ska bli så varje dag. Men så blev det ju inte heller.. Har massa annat att göra med skolan och så, och ibland blir det för sent, så man hinner/orkar inte. Gah. Ska nog försöka mer nu på sommarlovet när man är ledig! Önskar igen att man bara kunde trolla fram sig till en finare kropp. Fan va allt är orättvist ibland!

Vill ha massa pengar också så jag kan köpa massa kläder. Eller vinna massa så jag kan ge lite till min familj! 
Var så himla längesedan jag shoppade nu, och finns så mycket fint! Har nästan inga kläder.. man får panik! Så går man med samma gång på gång typ, och så ser man alla andra som är snobbar och har massvis med pengar, som köper kläder varje dag. Så hade jag nog inte velat ha det dock, hatar bortskämda! Men, hade vart härligt med lite nya kläder iallafall.. Men vad gör man, hoppas på pengar snart iallafall! Får ju när jag börjar sommarjobba sen någon gång =) Finns ju massa sätt. Wuh, här ska tjänas pengar asso! Förhoppningsvis.. :)

Nu ska jag duscha tror jag, känner mig ganska ofräsch. Eller så gör jag det .. senare. Vi får se!
Puss




LITE SMÅTT O GOTT..

Nämn något som gjorde dig glad igår: mah baby
Vad gjorde du klockan 8 imorse: duschade!
Vad gjorde du för 15 min sedan? åt.
Det sista du sa högt: "hållkäften, du har sagt det nu!" till min bror, ehe..
Vad har du druckit idag? vatten, väldigt ovanligt! bläeh
Vad var det senaste du åt? stuvade makaroner
Vad var det senaste du köpte: humhum, don't remember
 vad är det för väder hos dig nu? mulet och tråkigt..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ibland, maybe. men med det menar jag inte, "Oh, va snygg han är! Nu är jag kär" utan mer.. romantiskt. haha :)
Sover du tungt? ibland så gör jag detta, ja
Drömmer du mardrömmar? haha, det händer!
Vad ser du om du tittar till höger? garderob
Vad ska du göra härnäst? sitta här och göra denna, och lyssna på musik!
Höger eller vänsterhänt? vänster
Humör just nu? helt okej. dock dåligt självförtroende på hög nivå, och saknar baby. men annars så!
Favoritgodis? choklad? jag vet inte!
Kläder just nu? mysbyxor o linne
Sommarplaner? mysa, bada, sola. massvis!
Hur många kuddar sover du med?  har fyra stycken i sängen.. haha, men sover på tre av dom.
spelar något instrument? nope, vill lära mig gitarr mer dock! grymt kul
Morgon eller nattmänniska? morgon och kvälls!
Vad är viktigast för dig? mina nära och kära!
Är du kittlig? nej, egentligen inte. bara när daniel gör, haha. han är utrulig.
Snarkar du? ja, det har jag faktiskt hört att jag gör! men bara om jag är förkyld och andas med munnen!
stjärntecken? lejon
Äckligaste insekten? oh, den frågan var lätt. spindlar!
Stökigt eller välstädat? välstädat är skönt!
Längtar du mest efter nu? helgen och sommaren!


15.36

Äntligen hemma och måndagen gjord! härligt yao :3
gått ganska bra antar jag, vart helt seg dock. och inte kunnat koncentrera mig på någonting typ. men annars har det väl vart ganska okej lektioner osv (y dom vägrar fortfarande säga vad vi ska göra på torsdag.. bara att vi inte ska ha på oss klackskor, och att vi ska ha på oss kläder efter väder. säger inte så mycket.. men får väl reda på det snart antar jag. funfun.
innan jag glömmer det, så ska jag äta något nu! fyfan va hungrig jag är.. inte ätit något på hela dagen!
fattar inte hur jag klarar mig. haha! men, ja. så blir inte så mycket mer bloggande just nu. kommer kanske mer senare, vem vet. (inte jag, vem vet, inte du. lalala)

dagens låt får bli never too late, med three days grace. grymt bra!

TRÅKIGT...

hej där.. jag är så extremt uttråkad! går inte att beskriva. sitter och försöker roa mig på gamla saker på facebook och bilddagboken. kollar samma saker om och om igen, låter roligt, huh? skulle egentligen nog vilja sova.. men vill inte att det ska bli skola. fän också. mår dåligt så fort jag tänker på den. som jag sa förut, hoppas verkligen denna veckan går fort! kommer nog inte palla :c asso, gah. och har muntlig bokredovisning på onsdag också.. fattar ni hur mycket jag HATAR det?! ne.. tydligen inte. för det är en hel del kan jag lova! gah, panik.
vet inte ens varför jag började skriva.. har inget intressant att berätta ändå. ville bara dela med mig av min tråkigness. haha.. oho, så lyssnar man på lugn musik.. börjar känna hur det bränns i ögonen. crycry. shit, problem man har asså..
hoppas ni har det bättre, pussgurkor
kram och godnatt!

21.36

Hej alla läsare där ute i världen! :) hah. hoppas allt är bra med er! själv är det sådär. eller, ja. det är ganska bra, förutom att jag är hemma nu och saknar min Daniel förjävlans mycket! Och så är det ju skola imorgon också.. men det är en annan femma! Helgen har iallafall vart helt underbar, som precis alla andra helger! Can't even wait to friday.. gah
Men ja, så kom hem för ett tag sen. Sa hej till mamma och dom, som var väldigt glada över att se mig! Alltid kul. Och nu spenderas nog resten av kvällen här vid datan med massa musik. Just nu äre Dead by april som gäller! =) det gillar vi! Sen klockan elva blir det kanske Entourage! Inte säkert dock.. inte roligt utan Daniel. Fast vi får se lite vart kvällen tar mig. hah. Hoppas verkligen denna veckan går fort.. känner mig skit seg. Torsdagen i skolan går ju iallafall bort eftersom vi ska ha en utflykt till Göteborg då och göra något kul alla åttor tillsammans! Haha, får väl se om det blir så kul som dom säger.. sen är det matte prov på fredag, suuuucks. men får väl gå! man kan ju inget göra. haha..

puss!


- Min älskade Daniel Sheybani.. den 11 juni, dagen efter avslutningen och allt, så är det ett halv år med dig.. helt underbart. kan knappt vänta! vi har våra dåliga dagar vi också, men på något sätt tar vi oss alltid ur det. och hur jobbigt det än är, ska jag inte sluta kämpa. jag lovar dig. jag ska försöka mitt bästa. detta ska hålla. ett halv år älskling, det räcker inte. ska bli massa år efter det. gah, det kan du ge dig på! du förgyllar mina dagar hjärtat. hos dig är jag verkligen trygg.. aldrig känt den tryggheten någonstans innan. aldrig aldrig aldrig. du får mig verkligen att känna mig så himla speciell. och även ifall jag är steeeen ful och har världens dåligaste självförtroende en dag, så får du mig att känna mig fin, du anar inte hur mycket det betyder.
du gör allt, precis ALLT i mitt liv bättre.
tre ord älskling, jag älskar dig.


14 MAJ - 15.40

hejsanhoppsan!
förlåt för att jag har uppdaterat dåligt dessa.. två dagar. men åkte till Daniel i onsdags! vi hade ju ledigt från skolan igår, och idag. skönt som fasiken. Fredag idag också! Alltid lika bra med fredagar. än så länge har det inte hänt något speciellt, mer än att vi vaknat, duschat och lite så! myst bara. Och nu sitter Daniel med gitarren.. så passade på att blogga lite. Vi ska snart fixa oss och sen blir det bio med Linnea och Ludde! Hoppas jag kommer in bara.. haha. Fyller inte 15 förän 3 augusti, och är åldersgräns på filmen vi ska se. igår när vi skulle hämta biljetterna så var det en jätte tyken tjej där bakom som kommenterade det direkt. att om dom frågar efter åldersgräns så måste man visa legg osv. men ska nog inte bli några problem.. kommit in förut ju! =)
ni får ha en helt underbar helg så länge, så hörs vi snart!
puss

Grattis till Martine som fyller 16 idag!
jag älskar dig



SOM SAGT, JAG ÄLSKAR WESTLIFE!

heahea, deal with it. se det från den ljusa sidan, nu har ni något underbart att lyssna på iallafall! jag själv får fan gådhud av dom! måste på någon av deras konserter asso.. haha.
sett backstreet boys nu, då måste jag ju se westlife också!
men nu drar jag till sängen, puss så länge!


Westlife - Leaving; ännu en låt från deras nyaste skiva


Westlife - Us against the world; lite äldre, men gud, va bra den är!
får gåshud, eheh

HOME SWEET HOME

Ja, så är det.. ändå ifall jag inte vart borta länge alls!
Gick bara till skolan idag för att göra mitt no prov, sen åkte jag hem för jag har fruktansvärt mycket mensvärk, och ont i halsen/huvudet. Så kom hem nyss typ! Ska sova lite nu snart, och hoppas på att det går över.
Och för att gå in på provet då, så gick det väl ganska bra ändå i guess! Blev dock otroligt sur på mig själv när det kom frågor som jag övat på, som jag glömt bort.. men brukar vara så. min vanliga tur. världen kände väl att jag fick nog med lycka när måns kom tillbaka igår! nu får vi väl vänta och se hur dagen blir! förhoppningsvis bra.. orkar inte må dåligt igen. nu ska jag ha kul i helgen! inte massa bullshit. Sen träffar vi ju Linnea och Ludde på fredag, och ser den efterlängtade skräckfilmen! kan inte bli bättre än så.
Natti igen då!

jag och daniel hade fem månader igår förresten!
firades ju inte på bästa sätt kanske, men, så är det.
grattis till oss iallafall


gah, jag älskar westlife. mina favoriter sen långt tillbaka!
så tänkte dela med mig av en låt från deras nyaste skiva..
haft den i huvudet hela tiden nu det som vart av dagen och sjöng den gång på gång påväg till skolan!
they're wonderful

MIN ÄLSKLING

Min älskade kissemiss är tillbaka! Blev så glad..
Satt här vid datan och chattade så skrek mamma o pappa på mig, "MALIN, KOM!" och trodde bara mamma behövde hjälp med engelskan på facebook som vanligt, men så ser jag måns där i pappas famn! Usch va bra..
Och jag som åkte runt och satte ut affischer om honom förut ;) haha. Blir att ta ner dom imorgon! Men det är skitsamma, bara han är tillbaka så är jag glad.

Då jag mådde som dåligast också, fan va bra.
han gjorde precis min kväll bättre

KUSINVITAMINER


Haha, fan va jag älskar mina kusiner! våran släkt är awesome.
känner mig lite bättre nu. fick panik förut och så kom pappa o frågade vad det var, och kramade mig tills jag slutade gråta. skönt när man har sånna föräldrar! hela kvällen har gått bort och jag måste verkligen plugga på no provet.. fast nu efter allt orkar jag verkligen inte. men det måste ju göras, tyvärr.. gah, jag har panik. hoppas det går bra trots ganska dålig påläsning! sen ska jag sova tror jag, vart en hård dag, och mina ögon svider. man kanske somnar bättre då, eftersom jag gråtit en del. brukar funka!
så ja, puss och godnatt då!

20.35

GAAAAH, JAG KLARAR INTE MER! jag får fan hjärtattack! är så jävla trött på den här skiten. jag bara gråter och gråter hela tiden, det är fan det enda jag gör känns det som. som om det inte räckte! tror seriöst jag dör snart.. kan knappt andas.. vore dock riktigt skönt. bryr mig snart inte om något ändå!
så jävla less på alltihop! ALLTIHOP

till alla förövrigt, jag stänger av mobilen nu, och den kommer troligen vara av ett tag. så om ni vill ha tag på mig får ni väl ringa mig hem om ni har hem nummer, eller så får ni helt enkelt inte tag på mig.

kommer nog inte blogga mer för tillfället heller. kanske inte alls. blir iallafall inget tills jag är på bra humör igen, och det kan ta ett tag! vi får se hur det blir med det. vi får se hur det blir med allt rättare sagt. kanske t.om tar bort min mobil och lever utan den istället. blir nog bättre så!

hej!


17.10

Solat i typ två timmar nu! Hoppas på lite färg iallafall, var ju trotsallt ute skapligt länge ;o Också hunnit med att plugga mer på no provet! Mycket duktigt tycker jag allt. Började med att jag bara skulle sitta ute och plugga, men kände att det var varmt och att jag vill bli brun, så varför inte. Riktigt härligt var det iallafall!
Åh va jag älskar att solen är framme och all snö borta! Nu är det bara det riktigt varma sommarvädret som fattas. Men det kommer nog snart det också! Wuh! :)


OVERPROTECTED

There must be another way
Cause I believe in taking chances
But who am I to say
What a girl is to do
God I need some answers

What am I to do with my life
How Am I supposed to know what's right?
I can't help the way I feel
But my life has been so overprotected

I don't need nobody telling me just what I wanna
What I what what what I'm gonna
Do about my destiny
I Say No, No
Nobody's telling me just what what what I wanna do, do
I'm so fed up with people telling me to be
Someone else but me

TISDAG

bara en dag kvar i skolan denna veckan! feeeeel's good
prov imorgon dock.. måste fän plugga på idag. orkar egentligen inte.. men måste kämpa. jag och linn har iallafall sagt att i nian, ska vi plugga massvis! inget "jag orkar inte", man måste! :) annars kommer man ingenstans här i världen. blir brao! Gick nyss in på google förresten, och sökte på några mopedkurser till sommaren! och hittade först en i mölnlycke där pappa tidigare sagt att det fanns någon bra kurs. men sedan också en i kungsbacka. och eftersom kungsbacka är närmast, kanske där är lättare att gå! så jag bad pappa ringa dit nu, så han pratar väl med dom där! så förhoppningsvis blir det moppekurs och körkort snart! har ju bara kört utan, inte så himla bra kanske! massa bra. Sitter förövrigt och lyssnar på en go låt som Rabih och Eddie från idol har gjort tillsammans! Haha. partiparti. Och massa annan bra musik såklart! asså, jag älskar musik. hur skulle vi klara oss utan musiken? jisses .

Tänkte dela med mig av dagens låt, som jag lyssnat mest på just nu då!
Den nya låten "When i look at you" med Miley Cyrus.
Tjejen har en riktigt bra röst, och låtarna är inte så dumma dom heller!
ganska awesome yao.


KENT - DOM SOM FÖRSVANN

Älska kent!

Du ger oss kalla kårar

Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet alla vet allt tar slut
Långsamt genom rummen går hon ut

Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen ikväll
Du kommer aldrig mer hitta hem
Vill ge dig allting ikväll

Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv

Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen igen
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Och jag tror minsann min själ dör av svält

Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll

DIMA BILAN - NEVER LET YOU GO

Förlåt, men är ute på Youtube, och hittar massa smaskens från förr, så måste lägga in! Kommer ihåg hur galen jag var i honom när han var med i eurovision.. haha.
men yes, bra låt iallafall!



SHAKE, SHAKE, SHAKE, SHAKE, SHAKE IT MI AMOR

Satt och hade tråkigt, checkade en som skrivit en kommentar i min blogg, och hittade den här låten! fick mig faktiskt på lite bättre humör.
mycket.. festlig måste jag säga. haha! se och njut typ.


MÅNDAG!

ny vecka, och måndag.. gah. alltid segt med måndagar! fast nu är det en kort vecka som tur är, bara till onsdag! inte pepp på skolan alls denna veckan känns det som. så är riktigt skönt. och på fredag ska jag, linnea, daniel och ludde gå och se den efterlängtade Freddy Kreuger filmen! :) (som jag visade här nedanför) Terror on Elm Street. såg trailern på sf för bara några dagar sen, den verkar helt awesome! check it out yao
annars idag.. ska jag väl plugga till no provet som vi har på onsdag. och leta efter min kära måns.. katten har fortfarande inte kommit tillbaka! börjar bli liteee orolig nu. hoppas bara inget hänt honom!
ha en fortsatt underbar dag!
puss

JAG ÄR DÅLIG PÅ RUBRIKER, FÖRLÅT.

nu blire stan och möta daniel, köpa present till ebba och sen efter det drar vi hem igen! wuah.
sen ska jag fixa mig lite, skriva i kortet och sen drar jag till ebba! greeeeat.
ha en underbar helg!
puss

FREDAG 7 MAJ



alla har väl sett filmerna om freddy kreuger, som tar människor i sömnen!?
tycker synd om er som inte har ;> ni har verkligen missat något!
men iallafall, så har den nya filmen premiär idag! gissa vem som ska gå och se den någon gång snart? ME! :)
måste ju ses ffs c:    hell yeah

min kissemisse har sprungit bort, så måste ut och leta.
letat sen klockan sex imorse.. jobbigt, men värt.
han är gos, och för bra för att tappas bort!
hörs senare!

ciao

KÄRLEK


TORSDAG

hej blogggläsare!
dagen har vart awesome, faktiskt. var skapligt trött imorse bara, men blev bättre!
lektionerna gick ganska fort i skolan och skrattat som bara den! iallafall nu i slutet. linn och jag, ja.. vi kan väl bara beskrivas på ett sätt. crazeh. snart färdig med min låda på träslöjden också! :) sket bra. blir nog färdig nästa lektion, om inte nästa därpå! vet dock inte vad jag ska göra med den. blir säkert att jag ger den till mamma (y haha. eller daniel! någon som behöver en låda?! :d inte det, ne.. imorgon är det fredag också peeeople! humöret är alltid på topp när det ska bli helg! helt underbart. så efter skolan imorgon sticker jag in till stan och möter daniel någonstans, så ska vi gå och leta efter någon present till ebba! eftersom hon har sin födelsedags fest imorgon kväll! :) sen drar vi hem på min moppe. haha, min moppe är ganska seg i backar och så dock, för jag har fyrtaktad.. men ska nog gå bra ändå! kommer hem iallafall ;)
nu måste jag äta lite.. hungrig som, ja, jag-vet-inte-vad.
vi hörs snart igen.
puss!

MUSIC IS MY DRUG

jag hatar wow
jag hatar min kropp
jag hatar mitt utseende
jag hatar mina kläder
jag hatar att min data är seg
jag hatar att vara så jävla uttråkad
jag hatar att vara ifrån dom jag älskar
jag hatar folk som är off när man försöker prata med dom
jag hatar skolan
jag hatar dåligt väder
jag hatar avstånd
jag hatar snobbar/bortskämda människor
jag hatar reklamen på spotify
och jag hatar att min gamla mobil är sönder och att jag får använda pappas!
gash.

har heller absolut ingenting att göra, segt som faen.
fast såg nu att titanic gick på tv, så ska se den!
går säkert och lägger mig efteråt, så blir sista inlägget för idag.
godnatt!

TRÅKIGT, YAO!

tattade från linnea! muaha


- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? nope :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Hm, ja, kanske!
Hur många har du varit kär i? Vart riktigt seriöst kär i en. Daniel. Dom andra kan man nog inte räkna med tror jag.
Är du kär just nu? Om jag är!

- Tio frågor om dig själv
Namn? Malin
När fyller du år? 3 Augusti
Några piercingar? Si, läppen och öronen!
Några tatueringar? Nej, men vill ha. ska förhoppningsvis skaffa en vacker dag!
Vad har du på dig just nu? Mysbyxor och tshirt. Mycket hett måste jag medge!
Vilken årstid är bäst? Sommar! utan tvekan
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? När man inser att det är helg och man kan sova minst två timmar till.
Vad tycker du mest om hos dig själv? ---
Vad är du bra på? ---
Vem älskar du mest på denna jorden? Daniel, vännerna och familjen!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Beror på. Fast väldigt mysigt att sova med Daniel! ih.

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? Några äre säkert! Inte exakt allt kanske, men det mesta.
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla!
Vem är snyggast av dina vänner? Alla mina vänner är snygga (:
Vem är mest partyprisse? Vet faktiskt inte, svår fråga.
Vem är den du helst har filmkväll med? Alla!
Vem av dina vänner är mest "evil"? No idea.

- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Rose-marie!
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Jao :)
Vem är farligast i din familj? Måste väl änna vara Jesper då!
Vem ser roligast ut i din familj? Jag, hah
Har ni något husdjur? Två hundar och massvis med katter!
Mest gemensamt med? Måste vara Rose-marie!
Underhållningen? Allihopa!
Sover du oftast med? Själv.
Roligaste kvällen med familjen? Vet inte. När alla är tillsammans och har mys! :)



- 10 frågor om idag
Vad har du gjort? Vart i skolan, pluggat och degat här!
Vad ska du göra nu? Fortsätta med den här och lyssna på musik.
Vad har du ätit idag? Äpple och pommes förut!
Har du duschat idag? Yes!
Är du trött nu? Mest seg!
Vad händer i morgon? Skola och plugg antagligen!
Går du i skolan? Ja
Har du varit i skolan idag? yes!

- ANNAT
Hur mår du just nu? Toppen..
Har du piercat dig? Läppen och öronen!
Är du hungrig nu? Nej!
Vad är klockan nu just nu? 21:15
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Blogg, bilddagboken, facebook och msn!

-TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Daniel <3
Vem ringde du senast? Dani
Vem sms:a till dig senast? Daniel där också! :)
Vem sms:a du till senast? Hah, samma igen!

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? Alltid.
Vilket är ditt favoritband/artist? Är en så svår fråga.. tycker om massa!
Vad gillar du för musik? Typ allt. Är väldigt blandad när det gäller musik, men typ rock, pop och metal!


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? Ja!
Använder du kajal? Ja, oftast
Använder du hårspray? Inte alls ofta.
Använder du mousse? No.
Använder du deodorant? Yes
Använder du skinspray? ?..
Använder du parfym? Japp
Använder du läppglans/läppstift? Nej.
Uppsatt hår eller hängande? Föredrar nog hängande faktiskt!
Plattar/lockar du håret varje dag? Plattar! Fast inte varje dag längre, brukar låta det vara! Platta lite kanske..

- KÄRLEK
Är du kär just nu? Ja!
Har du kysst någon idag? Nope, Daniel får ju komma hit först!
Är du romantisk? Mjo, ganska romantisk är jag väl. Ibland iallafall!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nevah
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande!
Vem sov du senast bredvid? Älskling!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Daniel!
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Ingenaning. Ganska unga iallafall!
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Haha, nejnej!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? tror inte det!
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Stilen spelar inte så stor roll. Det dom trivs bäst i! Daniels stil är då perfa. :)

"HELLRE BOLLKALLE I KANALEN ÄN EN KALL BALLE I ANALEN"

Citatet kommer från självaste Kristoffer. Inte så konstigt faktiskt.
Han är redigt tråkig den killen.. haha!
Iallafall, pluggat en del no nu faktiskt! :) Känns dock fortfarande inte riktigt som att något fastnar. Bara lite kanske, men det räcker ju inte för ett vg precis. Och jag vill helst ha vg i något prov i no. Det jag satsar på. Men, blir glad bara jag får godkänt också såklart! Godkänt räcker ju gott o väl, och är väl tur det.
Sitter och väntar på Friday the 13th från 2009 som kommer på canal plus nu klockan 19.15. sett för ganska längesen, men har inget bättre för mig och den är ganska bra faktiskt. så varför inte! :)
tänkte också ta en promenad sen ikväll, men vi får se hur det blir med det. kanske pluggar istället! återstår att se.
ha det underbart yao

- jag älskar min daniel -
i can't live if living is without you


ONSDAG

Hallew! :3
slutade en timma tidigare idag pga att vi bestämde att vi ska ha so'n imorgon på håltimman istället. var jätte härligt. kom man hem lite tidigare och kunde göra lite läxor och så! har dock bara skrivit min engelska redovisning och skickat in den till maria än så länge, men nu är ju iallafall den klar. mindre stress!
nu har jag bara no provet som är nästa onsdag kvar. och matteprov vecka 20! men det behöver jag ju inte kolla på nu, ska fokusera på no'n! sen tror jag inte att det är något mer sånt!
ska ta en liten paus från pluggandet nu iallafall och äta något, eller bara ta det lugnt ett tag! sen blir det no så det ryker om det. (förhoppningsvis)

puss!

GODKVÄLL!

Hej people. vad har ni för er?
sitter och har intressant sextalk med min underbaring, ronja! mycket skratt med den tjejen kan jag lova! funfunfun.
har växtverk.. inte helt okej. men är väl bra att jag växer :) wuah. om det nu är det. skoldoktorn sa ju att jag troligen växt färdigt. men jag tror allt det blir lite till.
ska ni hitta på i helgen förresten? själv ska jag på en kompis födelsedags fest där på fredagen. är jag o några tjejkompisar från skolan som ska dit o bara ha tjejmys. massa bra :)! roligt att vi kan umgås utanför skolan också! sen när jag kommer hem efter det så har jag daniel hemma som väntar på mig. hur underbart är inte det? sen nästa helg ska vi vara hos honom för en gångs skull. var ett tag sen! men vart trevligt hemma hos mig också. umgåtts med familjen, solat och myst som bara den! mah, han är as go. men iallafall, så ska vi träffa linnea och ludde någon dag där nästa helg också! ska umgås och gå på bio senare :) blir great.

men nu måste jag kila vidare!
puss


PIER PRESSURE

uhuhu, the used kommer inte längre till pier pressure :c haha. var värsta glad. men a, får väl se om det kommer några andra bra..
och sen ska jag o daniel troligen på metaltown också, så blir nog bra ändå!

"It is with great regret that we have been forced to cancel our upcoming appearances in Europe, UK and Russia, due to unforeseen circumstances resulting in a parting of ways with our management team. We deeply apologize to our fans who were looking forward to these show. We will reschedule these shows as soon as possible. In the meantime, we have begun writing and recording for our upcoming album. We look forward to returning with a new album and tour dates soon."
så hade the used tydligen skrivit. värsta.. synd D;  men men!

ANOTHER TIME, ANOTHER PLACE


ÄNTLIGEN HEMMA!

slutade klockan elva idag, inte dåligt kan jag säga! skulle egentligen sluta tolv, ganska nära, men ändå.
när jag vaknade hade jag verkligen inte lust att gå till skolan. var skit trött! men så blev det ju awesome ändå :)
första lektionen var hemkunskap där ylla, våran lärare bara gick igenom lite grejer. sen skulle vi i grupp planera till nästa lektion bara. sen bar det av till gympahallen där aranäsgymnasiets 3or kom och hade konsert. de dom varje år alltid brukar komma och ha på våran skola! och nu efter det så slutade vi. nicklas hocker var ju med där.. och alla var helt galna! haha. men ja, han är bra. olivia blev helt galen och ville ha bild på han och hade inte sin mobil, så hon fick min. så nu har jag en bild på nicklas o hon på mobilen. gaaanska ballt ;> haha!

de två bästa låtarna dom gjorde!



- RUBRIK -


20:40



Nu är det ju maj, som alla troligtvis vet. och för alla er retards där ute som inte visste, nu vet ni! haha. lite random sådär.. back to the point! nämligen inte länge kvar tills den nya sex and the city filmen kommer ut. är det fantastiskt eller fantastiskt!? den 28 maj kommer den. alltid älskat sex and the city. började med att jag, mamma och min syster kollade på serierna som fanns för ganska längesen, sen kom första filmen ut, och nu den andra. är sketa kul! :) så den ska jag och daniel se. om det inte blir så att jag, daniel, linnea och ludde ser den tillsammans. vi får se hur det blir! ihi. är inte heller länge kvar tills eclipse , den tredje delen av twilight kommer ut! den har istället premiär den 30 juni. naize som faen.

vad gör alla en kväll som denna förresten? själv är jag extremt uttråkad o gör nada.. men som tur är har man linnea på msn som underhåller en! hon är allt bra hon c: <3


HOT, HOT, HOT

Hejhejhej!
ny vecka och bara 5 veckor kvar till sommarlov! gaaaanska nice asso
helgen har vart underbar. vart med älskling, och sen har det vart skit bra väder också. jag, daniel och familjen satt ute hela dagen igår, solade o myste och jag blev solbränd i ansiktet! riktigt härligt.

inget mer att skriva just nu, men kommer väl senare någon gång!
ni som sitter inne o slöar, ut med er i det fina vädret. ska iallafall jag göra! :)
man får ta vara på det medans det är här! vem vet när det försvinner ;>

puss!

RSS 2.0