Det är den som går vilse som finner de nya vägarna

Omg, min fina lilla blogg.. Jag är så sur. Jag kokar. Och vart ska man vända sig, om inte till bloggen? Åh. Värsta är att jag inte vet vad som gör mig så förbannat sur. Det bara kom som en rush, typ. Jag måste skärpa mig. Jag har bestämt mig för att jag ska leva mer för mig själv. Varför påverkas av andra och låta dem göra så att man blir förbannad, ledsen, irriterad, sårad överhuvudtaget, får ont, ja, whatever. Vad som helst! Varför är människan så DUM, att man låter en annan människa tynga ner en? Varför? Kan man inte bara leva sitt liv och skita i alla hinder som råkar komma på vägen! Visst, livet kommer alltid ge spår av ondska och eländen, men ändå! Äsch, jag suger på det här så jag ska lägga ner det med en gång. Jag är så dålig på att uttrycka mig. Gav det ett försök iallafall. Men tänk på den iallafall! Varför är vi människor så jävla god damn beroende av varandra?! I exakt allt. Känslor, åsikter, utséende.. gah

Nu ska jag fortsätta lugna ner mig lite med mysig musik, cola och min mysiga underbara säng. Be för mig, nej men, haha . Ha det underbart. Chilla på're.




Tillfälligt utséende

Behövde lite ändring, så därför jag bytt om lite på bloggen. Fast är en gratis design så länge! Sen hjälper min käre vän Linnea mig med det igen antagligen. Vi får se hur länge jag har denna, men den duger! Heahea. Bara så ni vet liksom. Ciao!

Måndag igen!

Ja, om alla ni där ute hänger med i svängarna så vet ni att idag är det Måndag! Inte vart en vanlig dag för mig, känns skit skönt. Istället för att dra till min idiot skola så följde jag ju med till Amandas gymnasium! Var roligt att umgås en hel dag sådär i skolan. Var med när hon hade sina frisörpass osv. Sen på lunchen gick vi och åt Subway som var längesen, så var jätte mysigt! Kom hem för ett tag sedan men så skulle hon hem och äta. Kommer förhoppningsvis tillbaka sen, hih. Underbart att vi umgås igen! Har faktiskt inget mer att komma med just nu, skriver kanske sen hörni! Har ju alla mina ämnen kvar att skriva om. Var mina föräldrar nästa gång tror jag? Får se om jag skriver ikväll! Hoho. Puss


- musik är livet! dagens kloka visdomsord!

Dagens hiss


yap, du ser rätt. Dead by april!



Carpe diem'

Nu är jag vid liv hörni. Känns som om jag är bakis eller något, men icke. Fast, fy vad seg jag är. Så, så det känns som nu, blir det nog bara en lugn hemmaliggadag! haha. Men vi får se senare vad som dyker upp. Kanske skulle träffa Amanda ett tag sen, vi får väl se! Sitter och lyssnar på go musik och chattar runt lite sådära. Tror jag kommer somna igen snart om jag ska vara ärlig. Är ju söndag redan. Fuck. Njae, får väl gå upp. Illa att sova bort hela dagen. Ha en underbar dag och en underbar vecka, om jag inte skriver mer! Kösshaj

Godmorgon mina vänner!

Fy vad trött jag är. haha! Satt uppe till typ halv fyra igår för att jag chattade som bara den. Till exempel med dem på min skola som satt och hade lan. Haha, så roliga så. Hade lite underhållning för kvällen iallafall! Och pratade mer med folk jag inte brukar prata med så mycket. Slutade ju braaa. Sen där i slutet var jag verkligen på en tunn tråd asså.. ögonen glappade hela tiden. Så fick bli sängen tillslut och nuuu har jag vaknat. Eller, jag vaknade exakt vid typ, halv tolv av att en kille ringde med gymnasiefrågor inför nästa år, och ville prata med mamma och pappa angående Jesper. alltså, min lillebror. Segt. Höll på att säga till han att det finns människor som sover ÄVEN klockan halv tolv. Idjut. Fast var väl lika bra.. ska ju till Rasmus sen vid fyra, så, kan ju inte sova för länge. Så snart ska jag väl upp och fixa mig lite, ta på mig kläder och shit, sen, får vi se då. Kommer nog en ny header senare idag också här på bloggen. Sagt till att Rasmus ska hjälpa, så! Men nu tänkte jag faktiskt sova liiiite till. Fast bara lite, jag lovar.

Lite småtjöööt

gud så mysigt jag har det. sitter faktiskt och lyssnar på martin stenmarck - sjumilakliv, hah. ganska go, faktiskt. kollar på anagina show gör jag också.. love her! haha. ska träffa amanda vid ungefär halv sju/sju. men först ska jag o jesper upp o köpa hamburgare på stoppet, en kiosk här uppe! måste ju ha lite fredagsmat, hoho. ni vill inte dela med er om vad ni ska göra i helgen?! vad gör ni där ute egentligen? lika trötta på kylan och halkan som jag? i hope so! blä, hoppas den försvinner snart. saknar sommaren! all värme och att få vara lättklädd, åh. ge mig!

you've been the only thing that's right in all i've done
- i will always love u



http://svt.se/2.144626/1.2211462/klippsymfoni/?video2211462=2309582
var tvungen att dela med mig av det.. haha, åh. dör nästan av skratt!

"10 symptom på att du aldrig kommer haffa en brud"

-Du säger "shooo guzzen, va händer yao" som hälsningsfras...ursäkta? Kallade du mig för guzz?

-Ditt brösthår sticker ut från din tröja vid halsen. Är vi i djungeln eller?

-Du klär dig i vit skjorta som du öppnat upp vid bröstet, tar upp kragen och har en för stor svart kavaj samt för långa byxor och svarta glansiga spetsskor och har en hatt på sne...nej, du är inte och kommer aldrig bli al pachino. Tyvärr..släpp det och gå vidare.

-Du har en t-shirt där det står "öl byggde denna vackra kropp" eller  så har du indian bilder på den...

-Du har näshår som sticker ut från näsan men tror att ingen ser..newsflash, vi ser allt.

-Du dansar som Beyonce och shake'ar när du är ute. Nej nej nej, ingen vill se en kille skaka så på rumpan, inte jag i alla fall...

-Ditt mellanamn på facebook är "scarface". Jaha är det så du heter? Ahmed Ärransikte Jamal var det va?

-Du har vita spetsskor i skinn som går upp längst upp och ser 5 meter långa ut. Ska du använda den som ett svärd när du bråkar eller? Släng de!!!

-Du använder raggningsfrasen "din pappa måste vara en tjuv för han stal stjärnorna och la de i dina ögon"...Då tänker jag "nej, men vet du vad jag vill lägga i dina ögon? en eldfackla..".

-Du har runda guldörhängen som hänger och en massa hårgele...okej..är det sliskfest ikväll och ingen har sagt något?

Fredagsskämt

Tre män diskuterar sexställningar.
-Jag gillar att ligga överst, då ser jag hennes vackra ansikte. Sa Eng.mannen.
-Jag gillar att ligga under, då ser jag hennes vackra bröst. Sa Fransmannen.
-Jag gillar att ta henne bakifrån sa Svensken.
-Men vad ser du då?
.....................................-Jo det varierar, sist var det hockey!

Nu är det fredagsmyyyyys

om det så är det sista jag göööör. nu är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör (8)

Osv osv. haha! Ja men nu är det ju fredag som sagt. Fast det hoppas jag att ni alla vet. Vore faktiskt riktigt illa annars.
Yes, ikväll då! Ska träffa Amanda lite senare. Ha myskväll och se på lite let's dance o så! Blir säkert perfekt. Så en helg ska se ut. Mycket slapp och mys! Vila ut mig inför nästa vecka.. haha. På måndag förresten så ska jag troligen följa med henne till hennes skola och se hur dem har det där! Eftersom det snart är dags för mig att välja till gymnasiet. Spännande faktiskt! Tror dock inte jag väljer frisörlinjen efter allt jag hört om framtiden med det yrket osv. Ganska säker på vård och omsorg, eftersom jag alltid tyckt om att ta hand om och hjälpa människor på alla sätt o vis! Tror det är ett yrke som hade passat mig. Finns ju även alltid jobb inom vården och dem kommer troligen behöva massa i framtiden. Så, rätt val jag gör hoppas jag! Men är ju aldrig fel att kolla ändå. Kommer bli så bra så. Ha nu en underbar fredags kväll så hörs vi väl kanske imorgon eller senare ikväll till och med. Pusshaj!

DAG 2 - Min första kärlek

Minns det som igår. Jag var väl ungefär sex/sju år och levde livet så att säga, haha! Hade vart tusentals byggarbetare och byggt om huset brevid oss. Sen kom det som en överraskning att familjen som skulle flytta in där hade ett barn i precis min ålder. Det var så jag träffade Adam. Kommer ihåg att det var sommar och jag stod jämt ute på altanen för att kolla ut på deras hus och kanske även träffa på Adam. Började väl med att han stod i deras lilla blå förråd som står precis mot vårat hus. Så, stod vi där och vinkade till varandra. Jag på min altan och han i sitt lilla förråd och vi fick en liten baby crush helt enkelt! Haha . Sen kom han ner till oss med sin leopard jacka och "tuffa" solbrillor. Det var nog efter den dagen som jag förstod att jag var kär. Eller ja, kär o kär. I den åldern kan man väl inte precis kalla det kärlek, men jo, det var så det va. Sen blev vi bästa vänner. Dock aldrig tillsammans, förän sommaren 2006 typ, eller 2007. Även där jag fick min första kyss och sånt. Lite sådär, små mysiga minnen från förr! Ingen glömmer ju sin första kärlek, haha. Faktiskt fortfarande kompisar! Går i samma skola, han umgås med min lillebror, osv. Fast känslorna för honom tog slut år sedan! Men fick mig en kompis för livet iallafall! Nästa samtalsämne är om mina föräldrar. Gud så intressant, tycker ni inte? ;> Vet inte när det kommer dock, men, stay updated! :D

DAG 1 - Om mig

Malin Fransson var namnet. Är 16 år nu i augusti och bor utanför Göteborg i en liten mysig skit håla nära havet med min mamma, pappa och min broder, som är ett år yngre än jag själv. Här har jag bott hela mitt liv, förutom de första året/åren i livet då jag bodde i Lindome. Har många djur, eftersom mamma är en djurälskare. Eller, iallafall kattälskare. Har sju katter och två hundar. Galet va? Förövrigt så är jag en väldigt glad, flummig tjej med mycket knasig humor och är jämt full av liv! När jag väl känner någonting, så visar jag det. Vissa ser mig bara som den roliga glada personen, men alla människor har sina mörka stunder ju! Även jag. Jag har kanske till och med lite mer mörka stunder än vissa anar. För något år sedan var jag inne i en stor depression och tyckte inte det fanns någon mening med livet överhuvudtaget. Sen kom ju Daniel in i mitt liv den sommardagen 2009. Kan faktiskt säga att det var då mitt liv började på riktigt. Depressionen försvann ju såklart inte helt, för det är en grej jag tror alltid kommer finnas hos mig. Men den blev så mycket lättare. Även nu efter vi har gjort slut, så känner jag inte av den alls nästan. Fast, som sagt så finns den såklart kvar. Vissa dagar är jobbigare än andra! Är också väldigt ärlig av mig så tvekar inte ofta att säga vad jag tycker. Är även väldigt blyg av mig. Det är dock mest i början när jag träffar på folk. Brukar oftast släppa ganska fort och som tur är så är jag inte alls lika blyg nu som var jag när jag var yngre! Så jobbigt att vara blyg, så det är jag glad för. Beror faktiskt på lite vilka jag umgås med, i vilken situation jag är i osv. Beror lite på helt enkelt. Tycker om att umgås med mina kompisar, lyssna på musik och sjunga en massor! Min största dröm har alltid varit att bli stor inom musiken. Enda sen jag var en liten flicka och såg på Crossroads, ni vet den filmen med Britney spears? Hon var typ min förebild på den tiden, haha! Sen tycker jag om att se film (helst skräck, om jag får välja. Älskar skräckfilmer!), ja, men mysa helt enkelt! Är en riktig gosmänniska. Tycker också om att dansa till riktigt hög musik, shoppa och festa. En vanlig tonåring, skulle jag nog kallas. Vad kan man säga mer? Jag har jävligt dåligt självförtroende. Kanske man har märkt några gånger här i bloggen.. heh. Fy, har alltid vart dåligt och nu är det nästan dåligare än någonsin! Med dåligt självförtroende menar jag att jag hatar hur jag ser ut, jag tror inte på mig själv, har aldrig gjort! Ja, jag är allmänt ful och dålig helt enkelt, enligt mig själv. Visst tänker ni då, alla har komplex.. Men jag, jag har VERKLIGEN komplex. Jag har nog världens sämsta självförtroende, faktiskt. Ja, men det får väl bli allt! Hoppas ni fått en bra inblick nu på vem just jag är. Imorgon om jag hinner så ska jag berätta om min första kärlek. Don't miss it!



I suck, you suck, everybody suck suck

Eftersom att min blogg på det senaste blivit väldigt tråkig och en stor bloggtorka skapats, har jag nu skaffat hjälp! Sett att många hållt på med sånna här, så varför inte. Nu när man ligger i bloggkrisen! Börjar första dagen imorgon tänkte jag, för nu ska jag verkligen börja plugga. Jag menar't! Tro det eller ej, håhå. Hoppas jag lyckas göra varje dag nu! haha. Ni får peppa mig lite hörni! C'mon dudeees!

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


just give up the game and get into me

Allt i stort sett börjar rasa för mig. Skolan känns inte så bra som det skulle göra denna terminen och privat är det upp och ner. Fick bland annat reda på idag att jag fått 3000 i räkning på pappas mobil. Kan dock inte bara vara från mig, utan också från när pappa använde den. För 3000 kan jag knappast ha gjort så det kostat.. Blev mest av allt ledsen pågrund av att jag ALLTID är så rädd om pengar. Alltid vart. Helst när det gäller mina föräldrar. Eftersom vi kanske inte har världens bästa inkomster osv. Inte så direkt att vi är rika, så därför gäller det att vara extra försiktig och sparsam med pengar. och tanke på att vi har det lite som vi har det, så har jag alltid vart rädd om pengar. Jag vill inte ha någonting, jag ber knappt om något, och så får jag en räkning på 3000 kr.. Så jävla illa. Så nu ska jag skita i mobil. Vem behöver mobil.. får helt enkelt lära mig leva utan! Kommer gå så bra så.
Måste sätta igång och plugga lite nu. No förhör imorgon och kan knappt ett piss. Kan inte fokusera, av någon jävla anledning. Vem vet med mig ens om jag kommer plugga nu.. men säger det för att det låter bra. Jag måste försöka. Vafan, ta dig samman kvinna!

- ^ ; . ' * -

nobody said it was easy

Hejtjullahopplanlej

 

Haha, japp. Kom faktiskt inte på något bättre. Nu ska jag snart sticka till skolan iallafall. Skulle vara på elevrådet och käka frukost halv nio med hela den gruppen, men klockan blev för mycket och jag sket i det. Palla stressa för att hinna äta frukost med elevrådet. Börjar halv tio nu dårå! Så nu innan ska jag äta lite och slappa som faen. Vill ha helg igen känner jag ._. Eller lov. Men är snart. Inte mycket kvar! I helgen nu som kommer blir det säkert mys med Amanda sen lördag kanske jag träffar Rasmus en stund! Vi får se hur det blir. Nu får ni ha det så bra så länge, så hörs vi snart mina små kycklingar! Köss

 


Hiss

Såg denna på bio igår med Linnea. Fy vad gullig och rolig den var! Tycker att alla ska ta chans att se den, för var verkligen värt det. Först åkte jag och Amanda in till göteborg för att kolla lite, innan jag skulle träffa Linnea. Sen mötte jag upp Linnea på centralen i göteborg, vi gick o köpte godis och sen raka vägen till spårvagnen och hade trevligt. Efter bion sen så stack vi på en metalkonsert med Emelie och massa folk. Meeths hette det! Faktiskt grymt. Sen efter det var vi i stan. Blev ganska sent. Och sen åkte vi hem! Bortsett från att vi fick vara ute i kylan och vänta länge på bussen så var det as bra. Hon sov ju hos mig sen dåååva. Åt lite kyckling, satte på oss lite mysmys och satte oss framför datan med ostpopcorn, godis och cola! Kollade på Paranormal activity 2, eftersom hon inte hade sett den. Haft as kul, verkligen. Alltid lika kul med henne! Nu idag, händer ingenting alls. Ska vila ut till imorgon, för då är det skola igen. Gash, pallar inte. Men vad gör man.. take a chill pill

Jag lever!

Folk, jag ber om ursäkt för att jag vart off och inte bloggat lika mycket som vanligt. Men vet ni vad? Jag har inte haft något alls att skriva och har inte alls haft någon lust att göra det heller. Nu har ju skolan börjat också och efter det är jag skit trött typ, så. Inte orkat helt enkelt! Men nu har jag inget speciellt att göra och min blogg börjar se lite död ut. Stackars liten. Haha. Hoppas ni inte saknat mig för mycket.. Imorgon är det fredag igen hörni! Veckan har gått väldigt segt faktiskt.. men det har vart helt okej! Det jobbiga har inte börjat än. Haha, men det kommer sakta hit. Nästa vecka börjar det. Helgen iallafall, ska bli awesome. Har jag bestämt. Imorgon kanske jag åker in till stan här och shoppar med Amanda! Hon sa hon kunde häromdagen iallafall, men vem vet! Sen ska jag väl bara hem och mysa efter det. Kanske fortsätter umgås med henne, jag vet inte. Sen på lördag ska jag in till Göteborg och gå på bio med Linnea! Ska se love and other drugs. Den verkar så gullig och rolig, haha. Så, blir awesome. Sen kanske hon även följer med mig hem efter det o sover över. Var ett jävla tag sen hon var här nu! Vi tyckte det var dags! Sen söndag blir det baaaara slapp. Se solsidan antagligen, haha. Säg någon som inte ser solsidan? Alla är som fastklistrade vid tvn när det kommer. Men det är faktiskt kul! Ne, nu ska jag fortsätta kolla på nyheterna, haha.
Så roligt så. Måste ju bli uppdaterad! Ha det bäst, fina läsare. Puss!

http://www.youtube.com/watch?v=bK5co-dtWqE


You're fucking perfect to me


Mitt år 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Jo, det har vart både upp och ner. Bra och dåliga stunder!

 

Bättre än förra året? – 2009 var ett jävla bra år.. men ja, detta året hade jag fast förhållande, hade fått min prins som jag blev så kär i 09, mycket romans osv.. Loved it.

 

Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Självklart! Alla minnen. Stunder med pojkvännen, När han lurade mig och fick mig tro att han skulle fria, haha, var så kul! Sen stunder med familjen, vännerna, allt. Kommer aldrig glömma något. Pier pressure med daniel också t.ex! Hade så kul så..

 

Har du flyttat under år 2010? – Nej, bor fortfarande kvar på samma plats som alltid!

 

Har du hittat en ny låt som du älskar? – Ojoj, det är många!

 

I så fall vilken? – Till exempel Bruno mars - Grenade, men så mycket mer. Har inte alla i huvudet förstår du!

 

Har du kysst en främling? – Nepp, inte min grej, haha!

 


 

Hur har din kärlek varit 2010? – Upp och ner. Men var perfekt i början och i mitten! Daniel min daniel

 

Har du varit kär? – Stup kär. Endast en gång på riktigt, och det är i Daniel. Ett helt år nu!

 

Har du sagt jag älskar dig till någon? – Ja!

 

Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Ja

 

Har du haft ett hemligt förhållande? - Nope.

 


 

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Nej, och tur är väl det!

 

Har någon i din släkt avlidit? – Nej

 

Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Nej!

 

Varit i slagsmål? – Nejnej, haha.

 

 


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? – Hm, har jag säkert!

 

I så fall vad? – Säkert sånna saker jag sagt eller småsaker typ. Inget stort tror jag inte! Inte detta året

 

Har du skämt ut dig? – Japp, haha

 

Har du ljugit för en vän? – Är väldigt ärlig av mig. Men har jag behövt någon gång, har jag säkert gjort det. Vet faktiskt inte. Men vem ljuger inte någon gång?

 

Har du varit ute en hel natt? – Ute, nej. Det tror jag inte. Eller, vet inte. Tvek på denna frågan! haha

 

Har du blivit tagen av polisen? – Nej, och tur är väl det!!

 

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Dani <3

 

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja!

 



 

Vilken skola går du på? – Presse heter den! Dock sista året nu, sen blir det ny skola och gymnasiet som gäller!!

 

Har någon varit elak mot dig i skolan? - Alla är elaka på min skola. Haha. hatar den.

 

Hatar du någon på din skola? - Där är summan nog stor, ja! Finns många idioter här!

 

Har du gjort något framsteg? – Ja absolut! :)

 

Haft alla rätt på ett prov? – Alla rätt tror jag inte, nej

 

Vänner:

Har du träffat nya vänner? – Träffat o träffat.. pratat med =) Blev aldrig av att träffas typ!

 

Har du förlorat en vän? – Alla glider ifrån varandra, så ja, 2010 har jag nog glidit ifrån vissa.

 

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Ja, kan man nog säga :)!

 

Har du gått bakom på en vän? – Gått bakom på en vän? Gått fram bakifrån? Haha, jo men det har jag säkert..

 

Har du ljugit för en bästa vän? – Varför ska man ljuga för? Haha, nej, jag tror inte jag gjort det. =)

 

Har du haft en relation med en vän? – Haha, längesen. Vi var små. Bästa vänner typ. Sen, blev vi väl "tillsammans" haha. Men han o jag hade inget seriöst! Vi var ju så små..


RSS 2.0