"TJEJER TÄNKER MER PÅ SITT YTTRE ÄN INRE FÖR ATT KILLAR HAR LÄTTARE ATT SE ÄN ATT TÄNKA"

Hej där! Inte alls tänkt på att uppdatera bloggen då jag legat och varit sjuk. Var först förkyld för några veckor sedan men sen kom det tillbaka som en käftsmäll igen förra torsdagen. Gud va dålig jag var.. och sämre har det blivit! Det är först idag dock som det börjar kännas lättare i halsen (varit så hes att man inte hör vad jag säger), men snuvan ska vi inte snacka om.. tror det satt sig i bihålorna också för gör så ont i näsbenet och upp mot ögat, suck! Men hoppas på att jag blir helt återställd snart. Dem ringde från det jobbet som personlig assistent och sa att jag ska på intervju med föräldrarna, och antagligen få träffa barnet också! Men då ska jag ju vara frisk också, haha.. så håller tummarna. 
 
Annars då.. har sminkat mig lite nu för att jag ska äta middag hos jespers föräldrar! Tacos, ovanlig fredagsmat, right? Men gott är det så varför inte!
 
och IMORGON, så har jag och jesper varit tillsammans i 3 år också. Vart har tiden tagit vägen egentligen? Känns som det var igår som vi träffades på den där festen i Kungälv.. jag tyckte han såg ut som en jättesnäll bamsebjörn, haha! Tyckte han verkade go och så, charmig, så visst blev man lite intresserad men inget som man tänkte så mycket på just då, sen började vi prata dagen efter och.. sen föll jag pladask, haha! Fina minnen ♥ Började ju med att han blev kär i mig och jag inte riktigt visste vad jag ville pågrund av tidigare heartbreaks, men hur kunde man inte falla för denna fantastiska kille liksom? och det är verkligen vad han är.. heeelt fantastisk! 

New in

Älskar min nya vinterjacka! Är förra årets modell från Zara, som jag hittade på ULLARED. Exakt likadan, och för halva priset. Kostade alltså 1000 kr eller mer på Zara, jag fick den för 500. Jätte gosig, och fin för den delen!

i think im in love 

 


 

Helgen

Jädrar, vilken bra helg jag haft här i Onsala! I fredags så jobbade jag till tre sen mötte jag upp Amanda så köpte vi lite gott till kvällen, sen slutade vi även upp på systembolaget för att köpa vin, för att vi fick ett sug av att gå på krogen! Var längesen så varför inte. Aldrig varit på esters här i Kungsbacka heller, så värt att testa. Hade faktiskt jätte roligt! Kom massa andra sen som man hade träffat förr också, och fina vännen Emma! Så blev verkligen en lyckad kväll. Mycket roligt folk! Var dock ganska förkyld i torsdags redan och sen efter krogen bland annat blev det ju förkylning x1000. Så är ganska mörbultad nu, haha.. har så otur. När jag fått bra arbetspass så blir jag sjuk! Men tänkte nog jobba imorgon ändå.. 7.30-17, är ett jätte bra arbetspass, så måste stå ut! Bara ta tablett, lite nässpray, och sen köra på! Blir nog jätte bra. Hatar att vara sjuk och hjälplös.. bläää
 
Fredags med Amanda ♥

 
 
 
 

Back in da hood!

Nu är jag återigen i Onsala! Jobbade 7-12 idag, jätte skönt arbetspass.. bra start innan helgens jobb! Så ska sova här som sagt tills måndag! Imorgon jobbar jag till 15 sen ska jag möta upp Amanda, så ska vi köpa lite smått och gott och ha en riktigt riktigt RIKTIGT mysig tjejkväll hemma hos henne! Passa på när hennes föräldrar är i New york att vara hemma hos henne ensamma! Ska laga lite mat och ha det mysigt! ♥
 
Förresten, vilken hysteri det är för Iphone 6! Ingen får sina mobiler, vissa har till och med betalat hur mycket som helst redan för själva mobilen och har fortfarande inte fått den och har väntat mycket längre än vad dem sa! Tycker det är helt sjukt. Jag är en utav dem som väntar otåligt på den, haha! Min fina iphone guld.. Tråkigt att dem lovar sina kunder saker och sen egentligen inte vet någonting själva, om något. Dem säger massa som inte ens är sant, bara gissningar.. Så har dem sagt 3-4 veckor till dig, eller mindre, lita inte på det! Det är bara tomma ord, tyvärr. Vi får la vänta tills jul! ;) haha.. Men vad är det man säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! 
 
Ne, nu ska jag vila lite.. helt slut i kroppen efter att ha börjat 7 idag! Konstigt att det känns så mycket tidigare än när man börjar halv 8! Den halvtimman gör faktiskt väldigt mycket! Men ja, vila, sen kolla på Big brother! Älskar detta årets big brother faktiskt.. så sköna människor. Favoriterna är nog Anna, Thorbjörn och Anders!

Ah ne, vila var det ja..
 
 

"det fina med dig är att du är du"

Gråa gråa höst.. gör man ingenting så blir man verkligen deprimerad när det är sånt här väder! Iförrgår till igår sov jag hos min syster, älskar att vakna upp med henne och maya! aldrig en tyst stund, och nu när man vaknade upp här idag så var det så tomt och tyst, och ute är det grått som vanligt.. man kände sig verkligen deppig, haha! Usch. Tur jag ska jobba nu imorgon och hela helgen så man har lite att göra, även träffa Amanda på en mysig tjejkväll ♥ Tänkte sova hemma från tors-måndag. Lika bra känns det som.. Slippa åka från göteborg varje dag, och vad ska jag hit och göra.. haha.. 
 
Var på intervju igår också, på tal om inget! Ett jobb som personlig assistent till en liten flicka! Jätte roligt. Gick skit bra denna gången och är faktiskt nästan hundra på att jag får jobbet. NÄSTAN! Haha, kanske 98,9 procent. Jag och chefen fick jätte bra kontakt, hon var hur trevlig som helst, så allt kändes jätte bra! Hon skulle höra av sig så snart som möjligt för det var väl runt 5-6 personer hon skulle intervjua sammanlagt, med mig inräknat! Så får se! Först och främst skulle hon höra av sig om en tid med intervju med föräldrarna, i deras hem då! Så blir spännande. Något att se fram emot de kommande dagarna! Lite ljus i höstmörkret! ;)

Missoni byxor

Hej allihopa! Hoppas ni har en bra kväll. Det har verkligen jag! För det första kom Jesper hem efter jobbet runt 5 tiden med min favoritpizza från favorit pizzerian Sannegården här i Göteborg, sen hann vi mysa lite framför en utav våra favoritserier, Homeland! Haha, mycket favorit-grejer idag! Snart börjar Big brother också, så ska se det och lagom tills det är slut så kommer Jesper hem igen från innebandyn, myspys! 
 
Jag har förresten fått in ögonen för ett par nya byxor. Varit emot dem förut för tyckte inte dem var ett dugg snygga direkt, och inte smickrande för figuren heller för den delen.. och så har alla dem, man vill ju sticka ut lite i mängden, inte se ut som alla andra. MEN. Iförrgår när jag och amanda hade myskväll kom hon med ett par sånna på sig, och blev lite smått förälskad. Kanske är bara för att hon är så snygg i allting? Haha, vet inte! Men dem kändes så goa och hon var så fin i byxorna och sin svarta topp. Så nu vill jag också ha sånna. Det känns som silke på huden typ.. hur mysigt är inte det? Jag som gillar att vara klädd ganska casual.. är ju perfekt! Slippa åtsittande hårda jeans jämt! ;) Men nu är ju problemet vilken färg man ska ha? Finns så många olika! dessa är nog två favoriter! Jag som är så besatt av rosa, hehe.. 

 
 
 

Annabelle

 
 
Åhåhå.. på fredag smäller det! Hoppas fasen vi blir så rädda att vi hoppar ur stolarna.. haha! Det är så en skräckfilm ska påverka en, då vet man att den är riktigt bra! Huhu! Längtar


Handling
 
"Dockan Annabelle skrämde oss alla i förra årets hyllade skräckfilm THE CONJURING, och nu får vi veta hur allt började. Händelserna bygger även denna gång på arkivmaterial och den verkliga dockan finns på ett museum för ockulta ting i USA där en präst regelbundet välsignar henne. John hittar den perfekta gåvan till sin gravida fru Mia, en vacker och ovanlig vintage-docka i vit bröllopsklänning. Men dockan drabbas snart av en förbannelse och Mias förtjusning i Annabelle varar inte länge…"

Ebola

Gud vad man hör mycket om Ebola smittan nu.. man har inte fattat riktigt vad den innebär och att den faktiskt finns där ute i världen förrän den nu kommit närmare och närmare. Står massa överallt nu i nyheterna, så man kan ju inte undgå att bli lite uppskrämd! Vi pratade om det på jobbet igår också, och då sa kollegan att om den kommer till Sverige kan vi lika gärna skriva våra testamenten med en gång och säga hejdå till nära och kära.. då slog det mig verkligen hur allvarligt det var. Man blir ju nojig såklart när man hör massa sånt, usch. Men man måste vara positiv! Hur hade det sett ut om alla gav upp liksom, haha.. Tänkte på det också att tänk vad lite vi människor behöver gå igenom innan vi börjar klaga på våra liv. Vi klagar på minsta lilla, och där ute i världen finns det värre saker, som Ebolan m.m. Vad är våra problem jämfört med ebolan liksom.. ingenting. Vi borde ta vara på våra liv mer.. uppleva saker, uppnå mål.. sluta oroa oss så mycket för små saker och må bra istället! Vi alla förtjänar att må bra! 
 
 
 

13.25

Nu är pstaven ute! Fyfasen vad obehagligt det var.. hon snittade flera gånger och sen tryckte ut och petade med en pincett för att dra ut staven, hur läskigt låter inte det? usch! Sen sa hon att hon såg den och sen började hon dra.. gjorde inte direkt ont, men man kände något röra sig inuti armen, och klart det ömmade lite när den har satt sig i bindvävnaden och allt.. men sen var den ute! Så nu är jag äntligen av med den. Fick ju massa cystor och infektion i livmodern efter bakterierna jag hade fått, och blödde hela tiden.. både dyrt för mitt stackars underliv med massa tamponger jämt, och för plånboken (haha)! 
 
Efter den var ute iallafall så åkte jag och pappa till affären för att handla lite tacos grejer! Sa vi skulle laga det idag innan jag börjar jobba vid 16! Ska gå bredvid på en annan avdelning på Signes hus idag och imorgon, får se hur det blir. Ny avdelning med andra rutiner, andra brukare och annan personal.. tur jag inte är blyg av mig! Så jag stannar alltså i Onsala inatt också, för ska ju ändå upp tidigt imorgon för att jobba, ingen idé åka hem! Har det ändå så mysigt här så.. kul umgås med familjen någon dag till! 
 

SMINK TIPS!

Om ni, som jag, oftast blir oljig i hyn efter en hel dag med foundation på, se hit! Jag fick hjälp av en jätte gullig tjej på Kicks för några veckor sedan och älskar verkligen min nya foundation. Helt matt och håller sig fräsch en hel dag, att jag aldrig hittat denna innan! Så därför vill jag hjälpa någon mer, som ännu inte hittat den där perfekta foundationen (oavsett din hudtyp)! Känns inte alls kakig eller äcklig på huden, känns knappt som man har någonting alls. Och jag tycker inte den kletar av sig på saker heller för den delen, jätte bra på alla sätt! Sedan är det Kicks egna primer som jag har som bas, också jätte bra! 

Ps. Glöm inte puder över din foundation om du vill att den ska hålla under hela dagen! Jag hade aldrig något bra puder förr och tyckte inte alls det blev fint utan mer "kakigt", men nu använder jag mig av Mary Kay's puder, som är superlätt och skönt på huden! 

 


 

a little party never killed nobody

Klickade hem en ny festklänning förut, love it! Har inte så mycket festkläder och absolut inte festklänningar, så kan vara roligt att ha när man går ut! Roligt med lite variation.. så nu är jag redo för en utgång, haha! 

 
 

141013

Usch, är så trött på att alltid vara den som försöker och vill mest. Alltid är det jag som ska kämpa för andra, men folk kämpar aldrig för mig. Väldigt tröttsamt måste jag säga.. Är man värd så lite?
 
Jaja.. tur man har saker att se fram emot här i livet iallafall. På fredag så ska min syster bjuda mig på bio! En ny skräckfilm som kommit ut nu, som har premiär då! Är vi och Martina som ska gå, hennes barndomskompis. Ska bli jätte roligt! The Conjuring är ju en riktigt bra skräckfilm, om ni är skräckfilms fantaster som jag och inte har sett den - Se den! Men iallafall, denna skräckfilmen, Annabelle, som kommer ut på fredag är början av The Conjuring. Det som hände innan. Så ska bli spännande. Har höga förväntningar, hihi. Älskar skräckfilm. 
 
 
 
 

Godmorgon!

Idag fick jag och älskling äntligen en morgon tillsammans. Känns som det alltid är något i vägen så vi ses knappt.. jätte tråkigt! Och han drog lika snabbt idag som vi kom upp nästan (haha), men vi fick iallafall äta frukost tillsammans, yay! 
 
Ska strax göra lite mat, sen ska jag iväg och jobba ikväll! Jobbar till 21, sen ska jag hem till föräldrarna i Onsala för ska ta bort min pstav i Kungsbacka tidigt imorgon, så ingen ide åka tillbaka till Göteborg för några timmar! Så jag och amanda bestämde att vi skulle ses och ha en myskväll efter jobbet. Riktigt roligt! man ses ju inte lika mycket längre när jag bor här i Göteborg tyvärr! Så man får passa på! ♥ 

Nu börjar livet på riktigt!

Idag är en riktigt bra dag! Jag har ju sökt massor med jobb på arbetsförmedlingen och förra veckan någon gång så såg jag ett mail från en arbetsgivare på en barnhjärtavdelning som jag sökte jobb på här i Göteborg. Där skrev hon om jag var tillgänglig någon gång i veckan, men det mailet hade jag totalt missat, så det såg jag ca en vecka efter hon hade skrivit det, och sen var hon på semester. Så idag kom hon tillbaka, och jag har haft i bakhuvudet att "tänk om dem redan fixat en nu på den tiden hon varit borta, och att jag sumpat chansen för att jag missade mailet". Men så var det icke! Gick in på mailen nu och såg att hon frågade hur jag var tillgänglig denna och nästa vecka, så antagligen någon dag nu framöver blir det intervju!! Är så lycklig, och nervös. Gud, första RIKTIGA intervjun. Var ju på intervju på Vikariepoolen i Kungsbacka men detta känns mer stort. Så ska bli jätte roligt, kan inte annat än att le och hålla tummarna på att jag får jobbet! 
 
Tror det var ett vikariat dock till nästa sommar, men det är en start i livet. Och vem vet, är man tillräckligt bra så kanske man får stanna? Hehe! Man får vara positiv om man ska komma någonvart här i livet! 
 
 
 
 
 

blöh!

Varit vrålförkyld nu i en vecka, släpper inte.. är dock på bättringsvägen tror jag, förhoppningsvis! Inte lika trött i kroppen osv! Tur det.. ska jobba imorgon igen så då krävs all min energi till det, hehe.. 
 
Nu är min iphone 6 guld beställd också, på tal om inget! Så roligt. Bokade den i onsdags så får se när den kommer.. dem sa runt 3-4 veckor men att det även kunde gå snabbare, så håller tummarna! Så roligt med en ny fin mobil, hihi. Ne, nu ska jag fortsätta mysa i soffan.. puss på er! 
 
 

RSS 2.0