Sen torsdagskväll!

Hejhå, kör ett uppdaterings inlägg när jag ändå är vaken såhär dags! Var en snabb skoldag, sen kom jag hem - tog det lugnt lite, sen mötte jag upp amanda så köpte vi lite mys och kollade film, like old times! Haft en så mysig kväll! Min fina vän. Nu ska jag bara äta lite kvällsmat eftersom jag är skit hungrig.. och vad är bättre än en melon? Mums! Ska kolla ett avsnitt sex and the city också (favoritiserie!) sen sova. Imorgon är det studentfirande som gäller. Lite fika och roligheter! Blir nog en toppen dag!

Som sagt, snabbt inlägg för att uppdatera lite! Sovgott nu!


Underbara minnen

Kroatien 2003.. snart åker jag tillbaka, och det är fasiken på tiden. Åh, detta var verkligen lyckliga tider.. ♥
Inget smink, brydde mig inte om någonting, och hade VÄRLDENS finaste hy. Hur kunde allt gå så fel?
 










2013-05-28

Kan inte förstå att jag går på sommarlov om bara 16 dagar.. det är hela denna veckan kvar, nästa vecka går vi bara två dagar för sen är det student, sveriges nationaldag och en klämdag.. sen veckan efter den så går vi bara måndag, tisdag, onsdag och slutar på torsdagen. Inte alls mycket kvar, känns helt overkligt! Med en termin som denna förtjänar verkligen hela min klass en underbar sommar.. och jag förtjänar att åka utomlands o bara njuta! Är sista sommarlovet någonsin nu också, kan ni tänka er?! Alltid haft en trygghet att komma tillbaka till skolan efter 10 veckors sommarlov, men nästa år, ne, då är det ut i arbetslivet som gäller! Tänk att inom en snar framtid kommer man bara få 4 veckors ledigt på sommaren.. kommer nog kännas mycket senare i livet, men den första semestern efter det första jobbåret tror jag verkligen kommer vara en stor skillnad, haha! Känns sjukt lite så man ser det nu iallafall. Men vuxenlivet är också en del av livet.. tror jag kommer klara det gallant! Slippa alla omogna ungdomar som glor på en och bråkar jämt med varandra för minsta lilla.. Istället få jobba med vuxna människor och hitta massa nya bekantskaper. Kan ju inte bli bättre!! Sen börjar man ju tjäna pengar.. det behövs! 
 
Vädret vände jätte snabbt.. påtal om ingenting. Förut myste jag till åskan och regnet, nu skiner solen! Så ska sätta mig på altanen tänkte jag, passa på när det spruckit upp lite! Hoppas ni haft en grym tisdag!
 
 

Tankar..

Idag känns allt lite extra negativt. Antingen är det pågrund av att min mens troligen kommer snart och alla hormoner cirkulerar runt i min kropp - men jag tror inte det eftersom jag jämt känner såhär. Idag blir jag bara påmind, för idag är det bal här i kungsbacka. Jag känner bara att ångesten stiger eftersom om bara ett ynka år, är jag där. Ni tror säkert nu att det är vuxenlivet jag är rädd för, nejnej, jag är rädd för att visa mig och vara med på kort. Kanske låter dumt för vissa, att jag är tråkig, mesig, whatever, men för mig är det min vardag. Tror folk jag gillar att INTE vara med på kort? Att det är så jag vill att mitt liv ska vara? Nej såklart inte. Men nu blev jag född med detta utseendet och denna hyn, samt allt annat.. och jag kan inte förändra det. Jag vill kunna sitta och bli fotad som vem som helst, kunna ha massa foton med bara mig som folk har tagit, för att ha minnen. Till exempel nu när jag åker utomlands med min pojkvän, syster och hennes sambo. Vill kunna sitta där med min pojkvän och bli fotad för att ha massa bilder att visa upp sen, men det går inte i min värld. Detta är så sorgligt, men det är som det är. Vad ska man göra? För att jag ska kunna påbörja min ansiktsbehandling senare på en skola i Göteborg som gör behandlingar för bra pris, måste det hinna bli höst. Och även efter det kanske det inte alls blir bra? Jag kanske har aldelles för höga förhoppningar och tror att jag ska få lika fin hy som de flesta ungdomar jag ser har. Jag har en bild i huvudet på hur jag kommer se ut, och så kommer det aldrig bli. Jag kommer bli förkrossad på nytt efter att jag gått en hel sommar med höga förhoppningar på förändring. Tror aldrig att jag kommer bli nöjd med mig själv. Tror aldrig jag kommer känna mig fin, eller kunna vara med på kort, inte ens på stora tillfällen i livet som student, bal, bröllop.. och allt sånt som livet för med sig som man VILL ha kort ifrån. Tycker det är så otroligt sorgligt, för jag vill verkligen allt sånt. Jag vill kunna leva som vem som helst, se mänsklig ut och må bra. Inte behöva tänka på allt hela tiden, och inte kunna sitta och vara helt bekväm någon gång utan att ha tankar om hur jag ser ut hela tiden som cirkulerar i mitt huvud. Det är de sista som får mig att må bra. Hur skulle någon kunna må bra av sånt? Man behöver den avkopplingen.. Blä, allt är så komplicerat.
 
Behövde skriva av mig lite, förlåt för all negativitet! Är inte bara negativ angående allt, verkligen inte. Jag är en riktigt glad människa förövrigt. Älskar mitt liv! Hur skulle man inte kunna älska det liksom? Bästa pojkvännen där allt klickar, underbara svärföräldrar, bästa systern, go familj.. ALLT. Det är bara den lilla biten med utseendet som fattas, men det hoppas jag verkligen ska kunna fixas snart. Man ska aldrig ge upp.


Ingen rubrik

Precis varit och tagit pass, o säger bara det - INGEN kommer någonsin få se det (förutom dem som måste se det när man ska resa, dem träffar jag ändå aldrig igen..). Inte ens jag kommer någonsin kolla på det igen. Den gången räckte kan jag säga er, haha.. Att en människa kan vara så onöjd med sig själv. Hur kan det ens vara möjligt? Tragiskt.
 
Hur som helst.. Spenderat eftermiddagen genom att bränna mitt fläsk lite. Så nu har jag blivit pyttelite mer gyllenbrun än vad jag var innan. Även lite bränd mellan brösten tror jag, så där får jag nog fin färg sen! Måste ju bli lite brunare iallafall inför att jag ska utomlands, annars bränner jag väl sönder mig. Sen är det väl kanske inte så kul att komma dit som en vit liten räka medan dem där borta är hur bruna som helst. Men har nån vecka kvar på mig, så det ska väl gå!
 
Lite go musik för att lätta upp humöret lite efter det mest hemska kortet som någonsin tagits på mig.
 

Sommmmar

Solat och är mer avklädd, älskar det! Massa sol och totalt bränner på kroppen, iih. Kan det inte bli sommarlov nu?! Ena bilden med massa frukt på är från vår tjejkväll, tycker den skriker sommar! Frukt ♥

 

 


Måndag

Ännu en måndag.. hoppas denna veckan går fort! Längtar så till sommarlov och allt roligt nu..

Förövrigt så har jag lidit nästan hela natten av kramp i magen. Hemskt. Sitter med det nu också innan jag ska fixa mig.. fick sätta mig ner för det gjorde så ont. Dålig i magen, ohyeah. Hoppas det blir bättre under dagen.. Ska göra ett försök att fixa mig igen iallafall. Ha en bra måndag, om man ens kan ha det?


Städa städa städa!

Pjuh vilken förmiddag! Storstädat Jespers lägenhet, så nu är jag allt nöjd. Behövdes lite städning efter att Angelika och hennes pojkvän sov här haha, och förövrigt också! Så tänkte jag skulle göra det lite fint nu inför att Frida och Emma kommer sen också! Tagit en välbehövlig dusch nu och ska snart mig iordning för att åka in och möta mina underbara. Kommer bli en grym kväll!

 

 


24 maj

Precis duschat och dammsugit jespers lägenhet, och gjort iordning lite.. Vi ska iväg till Liseberg med Angelika och hennes pojkvän sen. Stannar en stund iallafall, inte så länge eftersom jag o jesper prioriterar annat nu med våra pengar då vi ska utomlands om bara 28 dagar. Behöver spara pengarna, så ska inte lägga någonting på liseberg faktiskt! Men för att komma ut lite och umgås med dem. Sen sover dem över här och på lördag kommer mina underbaringar hit för en tjejkväll! Vi ska laga tacos, äta massa frukt och choklad.. Prata, skratta och bara ha det mysigt. Underbart! Sen nästa helg åker jag och jesper till Uppsala för att fira lilla Felicia! massa underbara dagar på ingång! Snart sommarlov också.. älskar allt just nu!
 

Good times!

Precis gymmat med mina underbara efter en kort skoldag. Gått jätte fort känns det som! Är väl för att vi typ vart lediga halva veckan haha. Lediga på fredag också så är awesome! Fixade håret förra veckan också. Blev lite slingor, håret ljusnades ju upp ett par toner absolut, men är inte nöjd än. Jag ska bli blond inte lite små blonda slingor och brunt här o var haha! Så efter jag vart utomlands (vi åker om exakt en månad!!) så har det förhoppningsvis blekts lite, annars gör jag någon toning eller något när jag kommer hem sen! Blir nog perfa. Babysteps!

Längtar så till helgen. Fredag Liseberg med Angelika o hennes kille, plus min pojkvän såklart! Sen på lördag ska jag spendera hela dagen med mina bästa vänner! Vi ska äta tacos och massa frukt som vi ska doppa i choklad, iih! Vi kommer ha Jespers lägenhet för oss själva, yay. Iallafall - as bra kommer det bli. Snart sommarlov och allt, åh. Lyckligare än någonsin!


Lördag

Dagen har varit skit bra, verkligen ett minne för livet! Först åkte jag och jesper till hans föräldrar vid tolv tiden och fikade, sen åkte vi in för att se på Göteborgsvarvet! Stackars människor som sprang i den värmen som var idag.. man såg på de flesta att de led, haha! Lite skadeglädje hade man allt. Där stod man och åt glass medan dem svettades och mådde skit, muaha! Sen kom en rejäl skur mitt i allt, med hagel, massa storm, åska och blixt, blev as blöt och det var bara allmänt kaos. Satte oss inne på en uteservering och kollade hockeyn, haha! Sen åkte vi hem till hans underbara föräldrar igen för att grilla. Maten var helt otrolig! Sen iallafall bestämde sig jag, jesper och hans syster för att åka in till Liseberg. Var bara där och spelade lite! Sjukt roligt. Jesper vann massa, och vi satt o prata på tyrolen.. Åt sockervadd och hade mysigt. Riktigt RIKTIGT bra dag! Avslutas med att kolla på Eurovision, Robin är ju för go.. Håller tummarna på att han vinner - även ifall det kanske inte är världens största chans..

 

 

 

 

 

Bilderna hamnar i helt fel ordning på mobilen, menmen! 


bild.


TGIF!

Äntligen fredag.. Är 25 grader ute och jätte kvavt så.. jag dör typ. Är jätte äcklig i ansiktet och jag har inte lust till något. Sitter på tåget påväg till Göteborg, sen ska jag sitta i spårvagn till Jespers lägenhet, kommer dö. Tänkte bara ta det lugnt resten av dagen faktiskt. Kanske ta bort sminket och sola.. sen ska jag och jesper köpa Sushi! Mysfredag


Torsdag

Precis slutat, så nu ska jag hem, sen duscha, ta bort allt gammalt äckligt smink och sminka om.. Sen åka till Göteborg med familjen! Ska först åka till något ställe där dem säljer dörrar och fönster, sen raka vägen till min underbara syster. Äta hembakad pizza och bara prata! Sen ska jesper med oss hem antagligen. Så blir lite mys hemma också! Är as sliten nu så bara skönt att få komma hem först och få göra iordning sig! As seg dag förövrigt.. vart helt onödigt att vara där. Men snart helg och massa roligheter!

Outfiten idag.. blev sommarskorna idag eftersom det var så jädra varmt!


Längtar efter dig


Lycklig!

Betydligt bättre humör idag än igår! Fick även reda på att min syster ska få en liten flicka. Hon är ju i 20e veckan nu på torsdag så var hon på ultraljud idag, och hon kunde inte hålla sig - därav fick hon reda på könet. Fick bild från henne på ultraljudet och när hon sa det är en flicka började jag nästan gråta. Så himla lycklig just nu! Åt helvete med alla andra problem, jag ska bli moster till en helt otroligt vacker flicka! jag vet hon kommer bli vacker, så som min syster ser ut.. är så glad!!!

Sitter med ansiktsmask nu som jag måste ta bort.. Ville bara slänga in ett inlägg och säga att denna dagen varit bättre, haha. Nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske sitta och skriva på uppsatsen som ska in nästa vecka, får se! Bilden bjuder jag på, haha.

 


Tisdagen

Idag måste ha varit en utav de värsta dagarna i mitt liv. - på länge. Var en dag där jag bara hade velat stanna inomhus och låsa in mig på mitt rum typ, slippa visa mig för andra.. Kände redan på morgonen att det skulle bli en dålig dag, och det var vad det blev. så seg och osäker jag var idag.. pain in the ass. Kunde inte kolla på någon utan ville bara gömma mig, för att jag kände mig så äcklig. Bara kände hur paniken steg och hur jag bara ville gå hem och gömma mig under täcket. Är helt slut efter dagen kan jag säga, är precis som att mitt psyke har sprungit ett maraton där inne.. Så fort jag kom hem tog jag mat, sen gick jag och la mig. I drömmarna kan man vara vem man vill och livet kan se ut exakt hur man vill, och det är den bästa platsen att vara på när man känner såhär. Sen spenderade jag resten av dagen med filmtittande.. romantiska filmer, och komedier. Har faktiskt på en nu medan jag skriver, för att jag inte kan sova överhuvudtaget. Sen körde jag också massa förut, kom ut i det fina vädret.. Var också bra för en! Allt känns så mycket bättre hemma, utan alla människor runt om. Kan tiden inte bara stanna här och nu, när jag ligger ensam i min säng, trygg och glad.. Gah. Kan inte direkt säga att jag längtar efter morgondagen..
 
bjuder på bilden..
/ledsen, trött och frustrerad


Blä.

Usch, idag är en negativ dag. Vaknade ut, trött som attan och skulle gå och sminka mig först av allt som vanligt. Och klart efter att jag sminkat lite ska jag kolla i den nära spegeln och ta fram ljuset på mig så jag ser hur andra ser mig och nu har jag panik. Vill inte gå ut överhuvudtaget utan bara stanna inne föralltid. Tycker synd om folk som får ta del av att se mig, och tycker synd om min pojkvän som är tillsammans med mig. Faktiskt. Usch. Inte alls positiv idag! Dumma hud, dumma dumma ofräscha hud och ansiktsform. Inga nya kläder har man heller utan man får alltid ta det man har - vilket jag tycker motsvarar inget. Men får bättra på mig nu och tänka att det finns folk som har det värre.. men ärligt - känns inte som det just nu. Kommer bli en dålig tisdag.. Ska börja dagen med nationella också.. Får se hur det går! Enda positiva är väl att jag slipper kolla på folk utan ner i ett papper. Det är nog de enda positiva som kommer komma ur min mun idag..


Fredag

Sitter och umgås med Angelika! Kollar på tv efter en händelserik dag. Först mötte jag upp henne på centralen, så gick vi och kollade massa i stan. Sen efter ca 2 timmar åkte vi för att möta upp Jespers mamma och syster, så kollade vi på när Jesper spelade match mot Schweiz, och vann såklart! Mannen min är så duktig. Sen när vi kom hem köpte vi lite gott till kvällen, och åt tacos. Nu är vi mätta och belåtna.. Ska bara ta det lugnt nu, prata och mysa, sen kommer Jesper hem och då blir det väl skräckfilmsmaraton! Go helg

 

 

 


Godmorgon på er!

Ser ut som att det blir en ganska fin dag! Solen skiner redan så sitter på balkongen och myser med katten. Precis ätit frukost o ska börja göra mig iordning snart eftersom Angelika kommer hit och sover över idag! Blir mysigt. Vi ska laga lite mat o så ikväll.. men såg ju att jesper har massa disk som han inte har diskat under veckan eller hur länge de nu stått där, så får väl göra det först sen.. Tråkigt? Ohja! Men stör mig på när det är stökigt typ, kan inte koppla av haha! Är väl positivt på ett sätt! Hoppas ni alla får en underbar fredag!


Mellanmål

Ser väl inte riktigt bra ut när jag är nyttig och äter kiwi, och dricker cola till det, haha.. Men det är gott och det är huvudsaken. Man lever bara en gång! Myser fortfarande i soffan och kollar unga mödrar Danmark! Lägligt nu när det ösregnar ute, smätter massa på rutorna och här sitter jag och gosar med katten liksom. Exakt så det ska vara! Mysigare än såhär blir det inte - nu fattas bara åskan!

 

 


Torsdag

Ligger i soffan för tillfället och funderar på vart denna dagen ska ta mig.. Har långhelg nu eftersom det är en röd dag idag och imorgon klämdag, känns jätte skönt! Räknade ihop hur många skoldagar det är kvar också tills det är sommarlov, och är ca 20 dagar! Helt sjukt vad fort allt går.. Snart går jag sista året på gymnasiet och det kändes som att det var igår jag slutade nian. Grymt!

Dagens väder har jag inga ord för. Lika tråkigt som det var igår, med regn och grå himmel.. Så dagen blir väl ingen direkt intressant dag. Pojkvännen är iväg och spelar innebandy med sitt lag och ska döma efteråt också så idag är jag ensam. Känner mig jätte sliten och hyn är äcklig så skönt på ett sätt, haha. Var ju på Dermakliniken och dem sa behandlingen för min hy skulle kosta upp mot 20 000 kr.. så jag får se hur det blir på den fronten. Kunde inte göra den än heller eftersom jag fortfarande har en inflammation typ.. Hon sa det är ju segt om du lägger 20 000 och sen får bölder igen - som resulterar i mer ärr. Sant så sant, men när ska jag veta när det är slut på alla bölder? Det går ju inte att veta.. Men, only time will tell! Jag ska allt få ordning på mig själv..


Gårdagen

Min fina Emma fyllde 18 idag så igår var det kalas och fest för henne! Först vid 6 tiden var det jag och Frida samt några andra nära vänner plus emmas släkt som hade lite kalas! Åt god mat och väldigt goda tårtor.. Skit mysigt! Sen efter mat, present öppnande och mys så var det dags för party! Först var Emma lite besviken på att vissa stack och att det inte riktigt var som hon hade tänkt sig, men sen.. damn vad roligt det blev! Minne för livet! Blev lite för mycket dricka för min del dock så det fick jag ju straffas för idag, haha.. Vodka är aldrig bra för magen! Vaknade vid 7 tiden med illamående känsla samt att hjärtat slog jätte snabbt.. så tog mig en promenad för att sätta igång magen, vilket brukar hjälpa. skit fint väder och frisk luft, blev faktiskt lite bättre av det! Dock fortfarande inte helt återställd.. men vafan, det var de värt! Blev inte så mycket bilder under festen eftersom man då var upptagen med massa party haha.. Men här är två som togs under kalaset! Skit bra kväll.

 

 


Dermakliniken - check!

Äntligen ringt till en klinik för mina ärr.. Så nu ska jag dit för konsultation på tisdag och ta det därifrån. Se vilken behandling jag behöver osv.. skit skönt! Hoppas äntligen på att detta försvinner nu. Att jag får den hjälp jag behöver.. Det får nästan kosta vad det vill, haha!

Skit bra dag förövrigt! Fredag och skolan har rullat på bra. Dagen bestod bara av skratt, så var underbart. Sitter i solen just nu och gosar. Snart kommer Jesper så ska vi ha fredagsmys. En kväll hemma hos mig.. haha. Imorgon är det fest för min fina Emma som fyller 18 också! Kommer bli skit roligt! Allt flyter på som det ska. Hihi. Nu fattas det bara att vinna på triss eller något...


The ugly truth

Detta lider jag av varje dag. Det är detta jag snackar om när jag pratar om min hy, bland annat. Är så trött på att se ut såhär. Har testat så mycket i mina dar men inget har hjälpt. Har nyss köpt skinroller och en salva som heter Cicatrix som ska bleka ärr som orsakats av acne.. Så jag hoppas med allt jag är att det ska hjälpa. Kan inte gå utan smink liksom, det tär på en. På sommaren ska alla människor ha rätt att ligga på stranden och glassa utan massa foundation.. det har jag inte fått göra på åratal. Känns så jobbigt när man blickar tillbaka på förr i tiden då man hade slät hy, utan dessa stora lila/röda ärren i ansiktet.. Varför jag, liksom. Kan aldrig koppla av, detta går alltid med en i tankarna.. den som har perfekt hy - klaga inte på ditt liv. Ni anar inte hur lätt ni har det. Klaga inte på att ni får en liten finne på kinden eller en liten i näsan liksom (oftast det jag hör) - ni har inte känt på "the real deal". Jag hade problem med finnar när jag var yngre, men sen försvann finnarna. Men för något år sedan fick jag ett utslag av jätte stora bölder på min högra kind. Och jag blev jätte ledsen - såklart. Men ännu ledsnare när jag såg vad dem förde med sig.. Gjorde allt möjligt, ändå fick jag dessa ärren. Sen hade jag min fina vänstra kind, sen blev det bölder där med så nu är den också på god väg att bli som den andra. Usch. Varför finns sånt här? Kan inte finnarna sättas i armhålan eller vad som helst.. Blir så trött. Ska ta tummen ur och ringa försäkringskassan någon dag. Läst att man kan få ersättning och pengar till en laseroperation eller någon behandling för ärr, så värt att ringa och kolla.. Min hy ska bli fin igen! Jobbar så hårt varje dag så jag ska bannemej ha ett fint resultat tillslut.

Ursäkta bilden i sig.. haha.

 


Torsdag

Åh vilken härlig dag! Hade bara engelska nationella imorse 8.30, sen slutade vi. Så jag åkte hem och hämtade min plånbok snabbt efter skolan sen åkte jag tillbaka till Kungsbacka och mötte upp bästa tjejerna igen! Tog en liten lunch på McDonalds, även emmas mamma och wess var med, trevligt! Sen fortsatte vi tjejer och emmas mamma gå i stan, kollade runt lite! Så nu sitter jag på bussen hem igen. Vart en otroligt bra dag! Fint väder också så när jag kommer hem ska jag sola tänkte jag! Imorgon är det fredag! iih. Gud vad denna veckan har varit underbar.. Älska livet!


Valborg

Valborg var en suverän dag. Skolan gick segt men kändes även som allt flöt på bra. Alla var goa och glada! Sen när jag kom hem fick jag god mat osv, sen tog jag mig ett långt välbehövligt bad. Skit skönt. Bara slappna av, ta ansiktsmask och ta hand om sig själv lite! Sen kom iallafall Jesper så började vi fixa oss lite inför kvällen. Fridas pojkvän fyllde år så vi var bjudna dit och herregud - vad roligt jag hade! Go stämning hela kvällen ut och en jädra massa skratt. Var en helt underbar Valborg! Dagen efter dock förde med sig ångest.. haha, jag och jesper sov till kvart över 4 på eftermiddagen. Kom hem vid 3 så var kanske inte så konstigt, men var as fint väder och allt så var lite jobbigt! Men vi spenderade resten av dagen ute i solen iallafall så.. det fick gå, haha! Sen på kvällen köpte vi lite dricka och gott så vart två skit bra dagar! Happy girl. Ena bilden är på mig och fina Frida, haha, ser helt borta ut.. Andra är på outfiten! Återigen - skit bra kväll!

 

 


RSS 2.0