Det värsta som finns

KROPPSVIS! Det är stora armar på oss tjejer. Asså tänker inte på när andra har det, dissar inte folk som har det, men på mig, till exempel. Visst, lite större lår, en liten putmage.. men stora armar förstör allt verkligen. Man ser bredare ut, man kan inte gå i bara tshirt/linne/bar klänning på sommaren för man känner sig stor som ett hus.. ne, verkligen skit det där. Jag har haft samma form på kroppen sen jag var liten typ, så är la inget jag kan göra åt kanske.. försökte ju där i över 10 veckor typ, inget som förändrades på armarna överhuvudtaget, haha.. lite borde la ändå ha förändrats om man kör så hårt som jag gjorde?! Blöh, gäddhäng forevah! Man får la lära sig vara stolt över sina vingar helt enkelt, haha! 
 
 
 
 
 
 
 

Bara för att

1. Har du ett par rosa string?
Japppp

2. Vem var den senaste du pussade? 
Pojkvännen

3. Gillar du någon nu?
Ohjaaa

4.Vad gjorde du inatt?
Kollade på film, sen sov jag! 

5. Hade du berättat för din föräldrar om du blivit gravid? 
Ja, klart!

6. Hade du blivit glad om din kille friat till dig?
Överlycklig. Vem vill inte förlova sig med sitt livs kärlek?

7. Klackskor eller sneakers? 
Sneakers använder jag aldrig.. så klackskor! 

8. Kjol/klänning eller jeans?
Använder nog mest jeans.

9. Äkta hårfärg?
Ljusbrun/råttfärgat

10. Nuvarande hårfärg? 
Blond

11. Vilken frisyr har du helst?
Har mestadels utsläppt, plattat. Thats how i roll

12. Skostorlek?
40-41

13. Civilstatus?
I förhållande, sambos. 

14. Har du någonsin vart kär?
Ja!

15. Tror du på kärleken?
Ja, det gör jag. Finns någon där ute för alla! 

16. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?
Ohja, ett antal gånger

17. Har du någonsin krossat någon annans hjärta?
Nej

18. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?
Man blir väl bästa vänner innan man blir partners? och när jag var liten, så blev jag kär i min granne som då var min bästa vän. Så.. ja!

19. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?
Nepp

20. One night stand eller förhållande?
Förhållande. Varför gå ut och äta kebab när man kan ha en saftig köttbit hemma?

21. Vild fest eller romantisk hemmakväll?
Romantisk hemmakväll med sambon! bästa som finns

22. Telefonkontakt eller face to face?
Face to face

23. Har du någonsin velat ta livet av dig?
Ja, sån period har man väl haft nån gång i livet, haha.. mestadels när man var yngre och olycklig.

24. Har du någonsin gått på bio ensam? 
Nej

25. Saknar du någon just nu?
Ne, faktiskt inte

26. Är du glad? 
Jajjemen!

27. Gillar du någon just nu?
Ja!

28. Har du någonsin blivit jagad av polisen? 
Nej

29. Har du husdjur? 
Japp, vi har en liten kissemiss!

30. Tror du på det övernaturliga? 
ja, det gör jag nog.

31. Skulle du vilja väga mer?
åh gud nej, haha! 

32. Skulle du vilja dricka dig full nu?
Nejjjjj

33. Skulle du kunna plastikoperera dig?
Hade la inte vart helt fel och få större och snyggare tuttar, men hade nog aldrig gjort det, nej. Vi bor ju i lilla landet lagom.. ;) och är rädd för komplikationer osv, samt PENGAR, är ju inte det billigaste direkt.. Men klart, hade jag varit med om en olycka och behövde fixa ansiktet eller något, så hade jag ju absolut gjort de, haha.. men annars, nah. 

34. Kan du vara på en fest utan att dricka?
Hatar att vara bland fulla människor när jag är nykter, så ne.. då hade jag nog hellre stannat hemma faktiskt!


Kryper sig närmare och närmare..



Endast 48 dagar kvar tills vi åker till Turkiet! Ska bli himla gött o komma iväg.. Även ifall jag oroar mig över det med hyn och annat! Men kommer bli en bra resa ändå, känner det på mig! Har ju Maya med oss också så all fokus kommer nog vara på henne ändå! Längtarrrr

A big no no

Killar som ler eller kollar på andra tjejer, när dem har flickvän. Eller tvärtom. Det äcklar mig faktiskt! Tanken slog mig lite eftersom igår när jag och Amanda var ute på krogen så kom en kille gåendes förbi mig på dansgolvet, med sin flickvän i handen, och när hon inte såg (hon gick längst fram), vände han huvudet om och log åt mig samt kollade efter mig hela tiden efteråt - SAMTIDIGT som han höll sin flickvän i handen och kollade efter så att hon inte såg honom. Fyfan. Hur äckligt är inte det? Om han nu vill flörta med andra tjejer, ha den "spänningen" att kunna hålla på med andra hur som helst och när som helst, visst gör det, men gör bara slut först föfan. Stackars tjej som gick helt ovetandes. Man kan inte äta av kakan och samtidigt ha den kvar, eller hur uttrycket nu sägs? Ne, skärpning. Antingen så är man i ett förhållande och ger det och sin partner all fokus, ELLER så är man singel och kan kolla på andra tjejer/killar, le åt vem man vill, hålla på med vem man vill.. men har man valt att vara tillsammans med någon så tycker jag inte det är mer än rätt att hålla sig till den personen. Hur svårt kan det va? 
 


 
 

VILL HA!

Såg denna på Lindex sist jag och min syster var i stan och kollade lite, och föll pladask, typ. Haha! Vill ha någon ny fräsch bikini och denna färgen är perfekt för en brun kropp på sommaren. Åker ju till Turkiet snart också så det hade passat bra att inskaffa sig en ny finfin bikini! Även ifall jag inte har den finaste kroppen ska jag la ändå få se liiiite fin ut på ett o annat sett, haha?! om en fin bikini nu gör så mycket.. ;)

 
 

CheeseballZ

Snacks, cola och en iskall redbull - det är uppdukat för lördagsmyset! Jesper är ute med sina kompisar men kan faktiskt säga att jag har det riktigt bra ensam. Skönt att kunna se ut som man vill och SE vad man vill. ;) Kollar just nu nya Beck och sen blir det filmer så det ryker om det! Får se hur mycket man orkar dock.. Men efter gårdagens utgång med bestie så är denna myskvällen välförtjänt! 
 
Nästa helg blir MINST lika bra som denna har varit. På fredag ska jag och jesper vara barnvakter för Maya. Hon ska sova över här hos oss, sen på lördag är det påskmiddag hos svärföräldrarna och även hans syster med familj från Uppsala kommer hit, så ska bli jätte roligt!! Får se om maya är med oss där en stund också, men det är hon förhoppningsvis! Så mysigt få spendera hela natten med den underbaraste ungen! ♥ 
 


 

Antingen eller

Glass/ Godis
Smink / Utan smink
Sommar / Vinter
Sjunga / Dansa
Julafton / Födelsedag
Singel / Förhållande
Rosa / Blå
Bok / Tidning
Kjol / Klänning
Brun-utan-sol/ Solarium
Få pengar / Tjäna pengar
Katt / Hund
Gina / H&M
JordgubbarHallon
Godis/ Frukt
Vatten/Läsk
Kaffe/ Te
Twilight/ Hungerspelen
Halsband/ Armband
Havet/ Pool
Sova/ Vaken
Instagram/ Facebook
Dag/ Natt
Snygg och fattigFul och rik
LäppglansLäppstift
TVDator
Borste/
 Kam
Blogg/ Vlogg
Erik SaadeMåns Zelmerlöw
Grönan
Liseberg
/ Jogga
GöteborgStockholm
Vanilj/ Choklad
Salt
/ Surt
Mjukisbyxor/ Jeans
Bio/Film hemma - båda
Ögonskugga
Mascara
Melodifestivalen/ Idol
Klackar/ Sneakers
Brunett/ Blondin
Sverige/Utomlands - båda
SkräckKomedi
Mörk choklad/ Ljus choklad
Spontan
/ Icke spontan
Landet/ Storstad - båda
Onyttig/ Nyttig
Dusch/ Badkar
Balkong
/ Altan
Sola/ Bada - båda
Hotell
/ Tälta
Morgonmänniska/Nattmänniska
Bil
/ Flygplan
Villa/ Lägenhet
Spara
/ Slösa
Långa naglar/ Korta naglar
Nagellack/ Utan nagellack
Max/ McDonalds
Strut/ Bägare
Lullig/ Full
Shots/ Champange
Förfest/ Efterfest
Baddräkt/Bikini
Nätshoppa/ Shoppa irl
Smsa/ Ringa
Iphone/ Android
Nikon/ Canon
VänsterhäntHögerhänt
Få kuddar
/ Många kuddar
Inga husdjur/ Husdjur
Tidsoptimist/ Pessimist
 
 

you're the cure, you're the pain, only you can set my heart on fire

Är inne och kollar lite på olika sidor för att se om det finns några spännande jobb att söka.. besviken som alltid när man ser ett intressant jobb och det står "minst 5 års arbetslivserfarenhet". Stackars oss ungdomar som nyligen kommit ut på arbetsmarknaden och är tvugna vara arbetslösa för att INGEN anställer någon utan erfarenhet. Hur ska vi någonsin få erfarenhet om ingen anställer oss? Blir så irriterad. Jag är glad iallafall att jag tidigt fick ett timvikarie jobb i Kungsbacka för att få erfarenhet där, och nu att jag blev anställd för Frösunda som personlig assistent. Men jag vill också komma vidare i mitt liv snart liksom.. och få full tjänst.. hur ska det någonsin gå om alla arbetsgivare vägrar anställa folk som inte har någon erfarenhet? Lite skrattretande faktiskt. Så sitter folk och säger ungdomar är så lata, blabla.. Tyvärr är det inte lika lätt idag att få jobb. 
 
 

Jag trodde denna kvällen inte kunde bli värre....

OCH, det blev den inte heller. Blev bara bättre som tur är.. Jamina kommer hit lite spontant och kollar skräckfilm! ♥ Hon flyttade ju till Göteborg för ett tag sen och blev sååå lycklig, men sen har vi ändå inte hunnit träffas, haha.. hon har börjat nytt jobb och jag har också jobbat. Men ikväll så, äntligen! Tur att kvällen bara blev bättre annars hade jag väl lagt mig för att sova typ nu.. haha! 
 
Mycket som hänt förresten. I onsdags åkte jag till min syster för att mysa där en stund, och sen skulle vi se på walking dead men funkade aldrig så var nära på att åka hem, sen stannade jag kvar. och tur var väl det. För sen när jag väl åkte hem och kom fram till vårat torg, så hade det skett världens skottlossning här. 15 skadade, 2 dödade.. (kanske även mer då vissas tillstånd fortfarande är kritiskt) en oskyldig 20 åring som bara var på fel plats vid fel tillfälle dog. Så jädra sorgligt. Hade jag åkt hem då jag hade tänkt, så hade jag kommit mitt i skottdramat.. förstår ni eller? Var verkligen ödet att jag skulle stanna hos min syster en stund till... Hade jag suttit här annars? Jag vet inte. Kanske legat på sjukhus? Förut sa polisen alltid "det är ingenfara, dem skjuter bara sina egna, inom gängen." Och i onsdags hände det som alla fruktat, en oskyldig människa blev avrättad. Så nu vet man att även ifall man inte är med i ett gäng, kan man bli skjuten. Alla mina tankar går verkligen till killens familj... Förut var även Löfven här. Var där och kollade, och även på minnesplatsen dem gjort åt de som skadades och dog, usch, var så nära till gråt. Kunde inte fatta att det hänt när jag väl stod där vid brottsplatsen... Usch. Fruktansvärt! Snart får vi alla här i Biskopsgården bära skottsäkra västar för att känna oss trygga... Vad är det som händer med vår värld? Blir verkligen bara värre o värre...
 

Vila i frid! Ingen ska behöva dö på detta sätt....

Nyss så träffa jag en krokodil som körde ruuuunt i en bil

Åh vilka mysiga dagar jag haft. I måndags var jag ledig så åkte tidigt för o umgås med min underbara syster och Maya! Gick till lekpark, lagade mat tillsammans, och kollade film. Myspys på hög nivå!! Så bestämde vi att jag skulle sova över så morgonen var ju också kanon. Underbart att vakna utav Mayas lilla röst som låter så glad över att se mig. Älskar den ungen!! Bästa jag vet. ♥ Martin var på skolan idag och Rosie skulle jobba kväll så jag, mamma o pappa var barnvakter en stund innan martin kom hem. Åt på resturang och lekte ute! Ville knappt säga hejdå till Maya sen när vi skulle gå, och hon blev helt hysterisk och grät tydligen jätte mycket efter att vi var borta. Usch... skär i hjärtat av att höra sånt!! Min lilla älskling.. :/ 
 
Sen efter det så träffade jag Linnea! Vi gick runt i stan och letade efter några fina kläääder till henne, för ett speciellt tillfälle! (; Men hittade inget, som vanligt. Finns knappt några kläder man tycker om längre tycker jag. HOPPLÖST! 
 
 
Mosters stora tjej!! 

Yay me!

Imorse, för andra gången i mitt vuxna liv, gick jag utan smink med Jesper till affären. Dock med luva på mig hela tiden, haha, men är ändå en personlig success! Har ju haft problem med min hy i fleraflera år, vilket har gjort mig osäker och har resulterat till att jag helst aldrig visar mig utan foundation. Vet ni hur jobbigt det är eller?! puh! Skulle gärna gå ut utan smink varje dag, helst på sommaren! När man ska till affären är det så kort stund också så jobbigt att behöva sminka sig bara för att gå dit, men vad gör man inte.. Är ju tyvärr något jag får leva med, bara gilla läget. Men imorse såg huden helt okej ut, och inte lika röd eftersom jag har börjat använda en ny ansiktsmask som tydligen skulle vara så bra för problemhy.. "Mask of magaminty". Så kände mig extra fräsch imorse, så why not. Huden ser iallafall mycket mycket bättre ut nu än vad den gjort någonsin!

Nu i sommar ska jag bara köpa en concealer, samt solpuder. Foundation på sommaren är SKIT. Blir glansigt och äckligt bara.. och hatar att sola med smink och inte bli brun i ansiktet.. vill vara som alla andra. Men what to do. Får hoppas det räcker med den sminkningen i sommar iallafall och att jag känner mig nöjd, helst nu när vi ska till Turkiet i Maj. Återstår att se!!
 
gammal bild på hur min hy såg ut förut på ena sidan! nu finns knappt något ärr alls kvar där, som tur är! älskar när det går framåt!!

Dagens dilemma



Haha, ja ni förstår ju.. VIKTEN. Alla människors största besvär i dagens samhälle. Jag skulle verkligen vilja gå ner i vikt, för att själv må och se bättre ut. Men jag vill även leva, inte leva på salladsblad och träna så kroppen kollapsar, som jag nästan gjorde förr.. Så tråkigt, kan man inte gå ner i vikt genom att bara knäppa med fingrarna, haha? Suck. Inte lätt! Man vill ha både och. Äta god mat och gå ner i vikt, drömma går ju... Tänk va skönt och bara kunna leva utan att tänka på vad man ska sätta på sig för att inte se tjock ut, kunna gå i linne/T-shirt utan att oroa sig för sina tjocka armar... Drömmen!!

Sommarkänslor - inomhus

Rena sommaren i lägenheten idag! Solen lyser rakt in och värmer, helt blått på himlen ute, blåser knappt, så ser verkligen somrigt ut! Sen går man här inne i shorts, nästan så man vill gå ut och låtsas att det är sommar - haha!! Nejdå.. 

Igår såg jag faktiskt en tjej med korta shorts på sig på spårvagnen.. Usch! Så fort solen visar sig så tror folk att det är jätte varmt ute. Många har även börjat sätta på sig skinnjacka, men ne, jag tycker fortfarande det är jätte kallt i vinden, så jag kör på vinterjacka ett tag till... Men man kan åtminstone göra som jag o låtsas att det är sommar - inomhus ;) 




64 dagar kvar till semesterrrr!

Åhåhå! Idag är det bara 64 dagar kvar tills vi ska ut och resaaaa. Gått så himla fort redan så snart är det väl en dag kvar typ, haha! Man jobbar ju och då springer bara veckorna iväg.. 

Nu är det redan helg igen liksom. Var nyss måndag?! Men jag klagar inte ;) idag ska jag fixa mig fin så ska jag och sambon först ut och äta på resturang, sen blir det kvällsbio! Underbar start på helgen, yapyap! 






Torsdag

Idag var sista arbetsdagen för mig denna veckan så nu tar jag helg! Varit en helt okej vecka, men ska bli skönt få lite ledigt igen.. Ska ha en underbar helg med min älskling! Första helgen på länge som han inte har någonting alls förutom söndag! Så det får man ta vara på. Ska nog gå på bio imorgon, sen lördag bara vara hemma och ha det mysigt! 

Usch sitter och gör massa tester hela tiden på körprovet.. Har köpt en app med massa körprov som min kompis hade haft innan hon gjorde sitt prov och det funkade för henne. Men jag får fel hela tiden så håller på att ge upp nästan, haha.. Sånna förjävliga frågor där det finns flera svar som kan vara rätt, och sen väljer man ett svar och ångrar sig, så var det man valde först rätt, mer sånna fel man gör... Och ibland när det är frågor som tex "du kör i 90 km/h hur många meter färdas du per sekund" eller något, står sånt ens i boken? Jag tar det som låter troligt och det är oftast rätt iallafall som tur är! Ne fy, sånt här är svårt.. Aldrig varit duktig på prov. Jag vet hur man kör och kan när jag väl är i trafiken men sen när man sitter där med en fråga framför sig som dem typ omformulerat så man inte ska fatta, då är det svårt.. Fast man ändå vet, dem snurrar till det i huvudet.. Men bara att öva och öva, så får vi väl hoppas jag har det där jädra kortet en vacker dag... Känns dock tyvärr väldigt långt bort. Känns inte ens som jag kan få körkort... Hopplöst fall nästan.. Tråkigt. 

Igår när vi åt familjepizza hos min syster, med hela familjen! När man har det jobbigt tänker man bara på underbara Maya så blir man direkt gladare. Kärlek!! 

Riktigt bra morgon!

Nu har jag jobbat hela veckan, med flickan på förskolan plus på Signes hus i Kungsbacka. I onsdags körde jag dubbelpass, först jobb på förskolan sen direkt till Kungsbacka för jobb där, så igång hela dagen. Igår jobbade jag kväll där också, var skit trött efteråt så var härligt att ha en dag med lite sovmorgon! Vaknade dock av Jespers larm imorse vid tio i nio när han skulle upp, men gjorde inget, låg och drog mig i sängen en stund och kollade serier på datan! Sen fick jag storstädat här hemma, och lagat bananplättar efteråt, MUMS! Så riktigt bra start på dagen. Ikväll blir det en efterlängtad myskväll också med mannen i mitt liv! Laga lite mat och ha det gött! Äntligen helg!! 




Bästa vän <3



Turkiet here we comeeee

Ååh häromdagen bokade vi en resa till Turkiet! Blev ett jätte fint hotell lite utanför Alanya/Antalya kusten. Längtar jätte mycket! Blir en riktigt mysig familjeresa. Jag, pojkvännen, mina föräldrar, syster, hennes sambo och lilla underbara Maya!! Har ju bara varit i Kroatien en gång när jag var liten och en gång i vuxen ålder samt Slovakien. Roligt med Turkiet! Var ett jätte bra hotell som hade fått massa bra recensioner! iih! Det enda jag är nervös för är att flyga, haha.. Aldrig flugit i hela mitt liv så vet inte vad som väntar. Jag får något jobbigt "panikryck" när det blir för mycket fart, eller vad man nu ska beskriva det som.. Men kommer nog gå jätte bra. En drink innan och ett tryggt o bra sällskap så ska jag allt lösa de! Brukar alltid oroa mig för mycket i onödan, så ska strunta i att tänka på det helt enkelt. 
 
 



Sån otur..

Usch, fy och BLÄ. I onsdags jobbade jag ju på förskolan med den lilla flickan och innan lunch någon gång började jag känna mig jätte hängig, varm, ont i halsen, ja you name it. Och sen påväg hem blev det värre och värre för varje minut typ så mot kvällen var jag ett vrak minst sagt. Halsen var helt igensvullen och jag frös som om det vore flera minusgrader inne. Hade på mig byxor och stor tjock munktröja, samt tjockt täcke OCH filt, utan att det hjälpte. Så jag var verkligen sjuk.. Var inte förrän i fredags kväll typ jag kände att jag iallafall kunde resa mig upp från soffan och börja svälja lite iallafall.. Hemska baciller som flyger runt på förskolor. Hade förväntat mig en förkylning iallafall men inte att bli såhär sjuk.. Så sjuk var det längesen jag va, men som tur är börjar det bli mycket bättre. Halsen är inte helt tiptop än men det kommer. Ny arbetsvecka snart ju så får se till att må bra.. Bläää. Fruktansvärt slut på förra veckan iallafall, usch. Inte alls roligt att vara så sjuk som jag var.. Vad kommer härnäst? Magsjuka? Puh.. 



RSS 2.0