Gårdagens outfit



Hade en kanondag igår! Först träffade jag en efterlängtad Linnéa, käkade sushi och tjötade! Sen kom Jesper in till stan för att vi skulle kolla lite på andralång. Varken jag eller han hade ju vart där förr så var kul gå dit en stund! Mycket fulla människor och OLIKA typer av människor vilket var.. Intressant, eller något haha! Men ja, helt okej. Bara kul göra något ihop! Sen stack vi till 4gott och köpte lite godis så resten av kvällen bestod av mys bara. Åkte till och med till hans jobb och gymmade på deras gym en stund. Är ju tydligen för alla kommunalarbetare enligt Jesper, men vet ej.. Gjorde lite ben och armar iallafall, men mestadels efter det så glodde jag på min fina pojkvän, haha! Mycket bra dag. 

Nu börjar det

Idag är faktiskt en rätt nervös dag. IMORGON börjar jag på mitt nya jobb. Visst, det är inga arbetsuppgifter som är direkt nya för mig men själva grejen att börja på ett helt nytt ställe, där man inte vet någonting om något, inte kan rutiner, osv.. Börja om på nytt - det är lite pirrigt! Imorgon och onsdag går jag bredvid, sen är det dags att jobba självständigt vilket jag hoppas kommer gå bra.. Men det tror jag, varför skulle det inte? Viktigast av allt är att man har bra arbetskollegor, faktiskt. Det är nog en utav de viktigaste sakerna på en arbetsplats, att man känner sig trygg. Men allt sånt faller sig nog naturligt efter ett tag, alla är nya någon gång! Hoppas det inte är allt för svårt att komma in i gänget. :)
 
Annars händer inte mycket idag. Kanske hämta vår katt hemma hos mina föräldrar i Onsala, sen lämna present till Jespers föräldrar. Hans pappa har ju fyllt år och idag är det morsdag, så är en present till dem båda, tror jag iallafall var tanken! Men ja, det är väl det. Annars bara ta det lugnt och samla krafter till morgondagen. Nu börjar arbetslivet på riktigt! :))

Livet blir inte alltid som man hade tänkt sig.

Enough said.
 
Ska in till stan nu och träffa Linnea vilket kommer bli skit mysigt! Inte träffats på jätte länge eftersom hon börjat på Volvo, jobbar som en tok.. och snart börjar jag jobba heltid också så måste hinna ses innan! Vi ska käka en perfekt frukost - SUSHI! Börjar bli skit hungrig så ska bli gott.. Ibland får man allt lyxa till det. ♥ 
 


gammal bild på oss, haha! Älskar dig bästis

5 saker..

Jag vill ha just nu (materiellt):
– Nya utemöbler 
– En helt ny garderob (både kläderna inuti OCH själva garderoben, hihi)
– Körkort, får aldrig tummen ur och gör proven som är kvar.. 
– En hundvalp, man kan alltid drömma! 
– Massa pengar

Jag vill ha just nu (icke-materiellt):
– En ny kropp
– Festkväll med bästis
– SOMMAR, på riktigt! 
– Längre hår.. 
– Grillkväll hos Linnea ♥

Jag stör mig på:
– Folket som skjuter varandra här i Biskopsgården.. man kan inte ens känna sig trygg längre i sitt egna land. Synd att denna fina mysiga delen av Göteborg ska bli smutskastad och få ett dåligt rykte!
– Folk som ljuger. Ärlighet varar längst!
– Killar som flörtar med en när dem har flickvän, eller vet att jag har pojkvän. Snälla du, du kommer ingen  vart med ditt flörtande. 
– Folk som glor/kollar snett och tror dem är bättre än alla andra. Shit, det är 2015, kommer vi inte längre än så? Alla är olika, och tur är väl det?!
– Att inga affärer har fina kläder längre.. jätte konstiga stilar. När man var mindre kom man ut med 5-6 påsar varje gång man var i stan..

Jag älskar:
– Sex and the city
– Mina vänner och familj.
– Att ha det nystädat och fint hemma. 
– Kramas och pussas
– Att gå ut och ha en riktigt go festkväll med massa dans efter en lång tråkig vecka! 

 

 

Tillbaka i kylan

Usch vad jag saknar Turkiet. Mer än jag trodde jag skulle göra faktiskt! Visst det kändes ju skit tråkigt dagen innan man skulle åka hem men nu när man väl är hemma igen i kylan och ensamheten så är det hemskt. Hade nog vart annat om det var sommar här och man kunde ligga vid havet med kompisar osv, men alla jobbar, även jesper, min syster, alla. Hade nästan önskat att jag också börjat jobba nu så jag slapp vara ensam, för efter förra veckan i Turkiet när man var med folk hela tiden och hade roligt, så vill man inte sitta här i soffan forever alone.. Tomt tomt tomt. Hade det underbart i Turkiet med så hade gärna stannat en vecka till! 
 



 

Älskar Turkiet!















Gårdagens mys

Hur sjukt är inte Sveriges väder då? Igår var det 15+ och strålande sol, satt på balkongen halvnaken och det brändes på kroppen som om det vore 25+.. och IDAG gott folk, här i Göteborg.. är det spöregn, blåsigt, kallt och jag sitter med mitt tjocka täcke i soffan. Skiftar snabbt asså! 
 
Men påtal om igår iallafall så åkte jag och världens finaste sambo till mina föräldrar i Onsala efter hans jobb! Grillade och satt ute på altanen och njöt av vårvädret! Underbart. Åkte hem där på kvällen någon gång för Jesper skulle till hans kompis och jag passade på och träffa Rosie o Maya! Alltid lika lycklig när jag träffar dem. Att se Mayas ansikte lysa upp så när hon ser en.. det är obeskrivligt! Jag hade köpt med mig lite fredagsmys så vi satt i soffan och kollade på tv en stund. Vi la först Maya under kvällen men efter ett tag hörde vi henne småprata och sen ropa "MAMMA" haha.. så söt. Så öppnade jag dörren o hon satt så fint där i sängen med Rosies mobil i handen.. godingen! Sen kom hon ut till oss iallafall och första hon gör är att stoppa in handen i chipspåsen medans hon kollar på tvn, HAHA! Förvånar mig över hur hon verkligen blir mer o mer människa för varje gång man träffar henne. Är verkligen underbart att följa hennes utveckling! Såg så söt ut med armen i chipspåsen.. 
 
 

ready steady gooo


Nu är nästan allt färdigpackat! Endast necessär, schampo o lite sådana små saker kvar! Imorgon halv åtta sitter vi på planet mot Turkiet! Fyfasen, kan inte fatta att det är sant. Gått så fort.. har inte ens hunnit att tänka, haha! Inte längesen jag träffade min kompis Linnea o vi tjöta om att det var 76 dagar kvar eller något, nu är det plötsligt bara några timmar kvar. Gött iallafall! Sola bada och leva livet, woopwoop! 

Tvättdag

Ska strax ner till tvättstugan och tvätta upp det sista av det vi ska ha med oss på resan! Är ju bara imorgon kvar för guds skull?! Hel sjukt. Längtar jätte mycket faktiskt, skönt att bara packa ner massa sommarkläder, här har man ju nästan på sig sin vinterjacka fortfarande (haha!). 
 
Nu börjar dock nervositeten över att flyga komma tillbaka. Typ drömmer om att jag sätter mig på ett plan o grejer.. ingeee bra. Men ska försöka att inte oroa mig för mycket i onödan, som jag ofta har en tendens att göra. Sen när jag väl gör det så säger man "de var väl inget.." SÅ. Wait and see. Ska iallafall bli underbart att komma härifrån och koppla av.. så kommer man tillbaka med nya krafter! Underbart! Känns välbehövligt..
 
 
 

NY FAVORIT!


Skulle kolla efter någon film igår och så såg jag bara detta namnet på en ny serie som hade kommit ut och blev fast! Älskar ju skräckfilmer osv så bara namnet lät bra.. och jag ÄLSKAR den. Så spännande, jätte bra story, och ja, den har nog allt skulle jag säga. Kollade hela säsong 1 igår, haha, tiden bara flög iväg och nu är det slut.. De enda jag kan göra nu är la att bara vänta på säsong 2. Så går det när man är för ivrig, då ser man klart allt på en gång.. ;) Rekommenderas starkt! 

Upp o ner dagar

Ja, vart ska jag börja. I söndags när jag jobbade natten så var ju min hals typ igensvullen, sen blev det bättre när jag var hemma och vilade, sen kände jag bara att det rev lite i halsen men annars mådde jag bra. Sen i fredags när jag satt hos frisören var det nästan kallt i halsen och det kliade något fruktansvärt. Sen pratade man ju inte så mycket när man satt där.. så när jag väl skulle prata 2,5-3 timmar senare så hade jag knappt någon röst kvar, hahaha! Lät säkert helt psycho.. men men! Sen när jag var påväg därifrån så blev det bara värre o värre, så när jag väl mötte upp Amanda i stan var det bara direkt in på Apoteket för o köpa Zyx, o hem o dricka te innan våran utgång.. Blev faktiskt bättre efter te med massa honung i, sen dagen efter vi vart ute var det kaos igen. Mådde inte alls bra. Skulle jobba på natten där men jag kände redan när jag kom hem där på natten att ne, det får nog min kollega ta.. så det löste sig. Kunde ju inte prata alls igår och hade riktigt ont, så vad gör man... Sen pratade jag ingenting igår för Jesper o hans släkting var ändå ute hela dagen, så sparade på rösten och idag känns det ganska bra igen, låg ju hela dagen i sängen och bara vilade.. Så som sagt, Upp o ner upp o ner..
 
Hade iallafall en kanon utekväll med min bästa! Kände dock att jag fått nog typ runt 2.. men vi stannade lite till sen stack vi. Var väl för att jag fortfarande var lite seg efter frisören typ! JAJA. Ny dag nya tag! Jag och min hubbybubby bokade bio till ikväll, så blir en lugn mysig kväll med honom idag! Inte umgåtts riktigt på hela helgen, o i veckan har vi båda gjort annat, han har jobbat över osv.. Så längtar riktigt mycket. ♥ Run all night ska vi se, den nya med Liam Neeson och Joel Kinnaman! Verkar skit bra, så får vi hoppas på!! 
 
 

Woopwoop

Tänka sig att man hann hem imellan allt.. trodde jag icke! Men nu har jag varit på möte och härnäst blir det att fixa håret, ska bli kuuul! Mötet gick bra förresten. Vi prata lite om allt möjligt och sen så kom jag också med den färska nyheten att JAG SKA SLUTA. Jag har trivts jätte bra med flickan och föräldrarna, på förskolan.. allt sånt, kommer verkligen sakna det, utan tvekan. Men jag har faktiskt fått 100% tjänst nu, här i närheten där jag bor också, så jag är superglad!! Ska dit nu på måndag för lite planering och för att sätta ihop ett schema, så får hoppas jag kommer trivas lika bra där som jag gjort här! Det enda som varit negativt på detta jobbet är schemat som är lite hejvilt och inga strikta tider.. och som denna veckan när flickan har varit sjuk, har jag inte jobbat någonting. Så vill jag inte ha de, jag vill jobba enligt ett schema liksom, och sen får jag ju mer pengar nu, vilket också hjälper en hel del, plus slippa jobba nätterna. Har varit helt okej till en början men nu känner man att det tar rejält på krafterna att bara sitta. SÅ.. nya tag, och nya steg i arbetslivet! Känner att jag kan ta mig någonstans med detta, att jag kommer någonvart, de kunde jag inte riktigt på detta jag var på nu. Så känns väldigt bra faktiskt. Så nu jobbar jag bara Maj ut här, sen påbörjar jag ett nytt kapitel, hihi! 
 
köpte förresten en ny goding igår, sååå nöjd. my new baby! 

Update

Kör ett litet kort inlägg innan jag måste iväg.. Ska på möte nu för att prata hur vi ska göra på jobbet under sommaren, eftersom alla har sagt upp sig nästan förutom jag och en till. MEN - nu har det hänt spännande grejer som jag kommer ordna upp idag. Lite nervös faktiskt.. Men de kommer gå bra. Skriver mer sen om det, och hur det har gått på mötet. 
 
Sen ska jag iallafall iväg och fixa min utväxt på Hair Angered.. sitta där i flera timmar, haha, yay.. Men vill man bli fin - får man lida pin! Ikväll blir det utgång också så blir lite utgångs-fräsch! 
 
Nu måste jag kila.. puss på er!

Över tre år och det pirrar fortfarande lika mycket




När vi kysser varandra, när du kollar på mig, när du rör vid mig.. Älskar dig så mycket att ord inte räcker till. Idag, imorgon och föralltid! <3 

Och man undrar varför man var mobbad..

Jobbar natt och efter två filmer har jag tröttnat.. så hittade jag massa gamla bilder från högstadiet, hahah fyfan va man såg ut! Har aldrig älskat kameran och kameran har verkligen aldrig älskat mig, de märker man asså. Kroppen går upp 10kg och ansiktet ser inte alls som det brukar "in real life". Och stilen man hade förr, åh herregud, ska vi inte ens prata om.. Att man tyckte det var okej att se ut så, haha.. Inte undra på att folk kollade snett! Antar att jag inte orkade bry mig, eftersom man insåg att vad man än gjorde så skulle man ändå aldrig vara "bra nog". Oavsett vad man gjorde eller hur man såg ut så var det aldrig tillräckligt, tyvärr. Så man gav la upp kanske! Jag saknar verkligen inte den tiden överhuvudtaget, även ifall det är roligt att kolla tillbaka.. Så glad att den är över och att jag inte gav upp. Så jobbigt som jag hade det och längtade tills det skulle vara över.. Puh, tur att tiden ändå gick relativt fort! Det enda jag faktiskt saknar från den tiden av mitt liv är vännerna man hade. Mest av allt mina bästa vänner från förr, Ebba och Olivia! Många roliga minnen med dem som kommer tillbaka av att kolla på gamla bilder, det var inte bara dåliga minnen från den tiden trotsallt! Nostalgi när den är som bäst! :) 

Jaja, får fortsätta jobba. Är en jätte lugn natt jämfört med vad det var igår då det var en hel del att suga rent.. Så får väl helt enkelt sätta på en ny film och vänta ut tiden! Om 3 timmar slutar jag iallafall, ska bli skönt komma hem o sova! Känner mig typ bakis.. och lite tjock i halsen, usch.. Kösshaj! 




vill haa!

 
Såg denna kappan häromdagen när jag och Amanda var i stan.. så fin! Måste vara inne i år att ha kappa, sett hur många som helst med det! Tänk denna på sommaren med ett par höga skor och några snygga kläder till.. riktigt skönt tyg på dem också, känns nästan som silke mot huden! Kul med lite annat, känns som att man bara har haft skinnjacka, inte snyggt längre..

RSS 2.0