Tisdag kväll

Vart en låååång dag på praktiken.. började sämst med att jag kom vid halv 2, stressade och så var inte handledaren där förrän halv 4, så kunde åkt in senare. Sen så hade vi bara ett barn att ta hand om, så var absolut ingenting att göra idag nästan. Och så jobbar man kväll, då är det ännu segare att bara sitta och inte göra någonting, usch! Men fick gå vid nio tiden iallafall, så mötte jag upp Frida och åkte till centralen med henne! Köpte en kaffe och väntade på tåget med henne, roligt att ses igen! ♥ Så kom väl hem vid halv elva ungefär, och nu har jag fixat och donat i köket! Behövdes verkligen diskas nu så stått med det ett tag, och har jag väl börjat städa så vill jag fortsätta, haha! Så gjorde rent lite överallt i köket, tvättade bänkarna osv.. så nu är det rent och fint i vårt lilla kök! Ska snart sova.. Dagspass imorgon så behövs verkligen sömn! Pojkvännen ställde sig dock precis och lagade mat tills imorgon, så får la vänta in honom - seeen blir det sängdags! 
 
Puss och godnatt!
 
 


TIPS!

Bättre för huden, täcker jätte bra, håller hela dagen, känns inte på huden, SKIT bra rakt av! Bästa jag haft.
 
 
 
 

Mayas dop ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
STOLT gudmor till världens underbaraste unge!
 

helvetes morgon!

Inte nog med att man får gå upp skit tidigt, men att man ska behöva stressa sönder sig också, haha.. min pojkvän har en tendens att snooza och han snoozade även klockan idag när jag hade ställt den på 05.00.. haha, så vakna av att han sa att jag ska gå upp nu, tjugo över och min spårvagn gick 42.. bara det gjorde det allt stressigare eftersom min foundation är slut så får pilla ut det sista liksom, haha - vilket tar en stund. Men de gick la bra.. så sprang jag sen till hissen och väl i hissen glömmer jag tofs och smoothie.. så får springa upp igen, sen påväg till spårvagnen kommer jag på att jag glömt mina tamponger också som är viktigast haha.. hinner iallafall spårvagnen med en minut.. sen på spårvagnen ska jag blippa mitt 7 dagars kort så står det att det är ogiltigt fastän jag är 100 procent säker på att jag scannade det förra fredagen, så nu sitter jag stenorolig och kollar efter kontrollanter.. ska sitta på spårvagnen ganska länge till för att komma till sjukhuset så får se hur min mage mår när jag kommit fram, haha.. HATAR att stressa! 
 
Idag ska jag iallafall färga mitt hår.. åtminstonde en annan bättre sak jag kan tänka på.. asbra! 

you only live once - so drink it up, laugh it off, avoid the bullshit and hey - never look back

Tjäna! Haft en otroligt bra dag. Var först på introduktion på barnsjukhuset här i Göteborg där jag ska praktisera nu i 4 veckor. Underbart, både slippa skolan och jobba med barn, kan inte bli bättre! Efter introduktionen vid ca halv tolv så åkte jag till centralen och mötte upp min bästa amanda! ♥ vi gick runt som dårar och letade efter något som jag kan ha på dopet på lördag, men hittade inget så vi gav upp och tog en fika istället! Guuud va gott haha, blivit helt besatt av vaniljlatte.. sjukt. Sen hade jag väldigt bra sällskap så var jätte lyckad dag. Mår så bra när jag umgås med Amanda! Hela omvärlden o alla problem försvinner och man är bara lycklig, love you!!! 
 
Sen när jag kom hem lagade min fantastiska pojkvän middag till oss ♥ min mästerkock! Klockren dag rakt av! 
 
 
 

10 sanningar om mig

Jag tycker det är jobbigt att ha på mig tshirt eller linne för då syns mina armar, går inte ens när jag är själv. Måste alltid ha något över. 
 
Lider av böldacne, får bölder då och då som blir ärr. Kan inte visa mig utan smink när jag går ut - gotta love it... 
 
Min största fobi är spindlar 
 
Jag är egentligen brunett 
 
Jag har dåligt självförtroende 
 
Älskar att gå i myskläder, värsta som finns att behöva ta på sig vanliga kläder, haha! jeans osv..
 
Jag älskar att dansa 
 
Jag hatar min rumpa, tycker den ser tantig och stor ut 
 
Mitt första mål i livet är att gå ner i vikt till sommaren 
 
Jag ÄLSKAR melon!
 
 

hähä

Sitter och kollar teen mom 2, älskar den serien! Dem tjejena som är med där gör ens dag typ, haha! Sitter även och beundrar min tatuering som börjat läka jätte fint, ser inte konstigt ut som jag oroade mig för! Nu är det bara kroppen och håret som ska fixas sen är allt perfekt, haha! Happy guuurl
 
 
 
 
 

Alla hjärtans dag

God dag fina bloggläsare! Hoppas ni mår toppen och har en bra alla hjärtans dag hitills! Jag själv startade dagen med ett härligt gympass, nu känner jag verkligen att jag är tillbaka! Hade klarat av att stå på crosstrainern i två timmar tror jag, haha. Var inte ens trött efter 45 minuter, men började må illa.. typiskt när det äntligen går bra denna veckan, men what 2 do. Igår hände det något med min mage och kom en hel del äckligt ur mig (haha), så måste vara det som kändes av idag. Slutade må illa när jag gick ut från gymmet så var nära på att gå in igen, haha, men lät det vara. Brände massor av kalorier på det passet jag redan hade kört så är stolt över mig själv ändå!
 
Påtal om annat, idag är det ju alla hjärtans dag! Inte för att man ska behöva en enda speciell dag på hela året att visa sin kärlek på men det är ju ändå en ganska speciell dag där man hittar på något lite extra! Jag och jesper ska ut och äta antagligen. Lättare än att ge varandra presenter, och roligare hitta på något tillsammans istället! Glad alla hjärtans dag! ♥
 
 
 

Tisdag

Usch, idag vaknade jag med lite ångest nästan. Drömde om det hela natten typ, haha! Igår märkte jag att under tatueringens "sårskorpor" så såg det grått ut, som att det inte blivit något på huden typ, och lovar er - världen går nästan under när man ser något sådant, haha. Det är något som ska sitta där resten av ens liv.. och visst, man kan gå o fylla i kostnadsfritt om tatueraren gjort fel, men jag vill inte att texten ska bli tjockare.. och orka vänta en månad till (eller mer) för att tatueringen ska läka igen haha.. Får se sen när allt ramlat av hur det ser ut.. kan ju bara vara så det ser ut nu när inte allt ramlat av kanske. Hoppas det är så, annars blir jag ledsen. Nästan så ledsen att man ångrar lite att man gjorde skiten, haha.. NE, nu ska vi inte vara sånna. Positiv ska man va.
 
Tisdag idag! Ska åka till gymmet sen med Linnea tänkte jag! (dock så är jag rädd för att dra jackan på tatueringen.. gah, jädra jobb med det här..) sen efter gymmet händer väl inte så himla mycket! Jesper ska på träning till typ midnatt ikväll så inget kul där inte. Bra lov iallafall - imorgon ska vi på bio med min syster och hennes kille, sen torsdag ska jag följa med rosie till BVC och efter ska vi ha en liten myskväll! ♥ sen på fredag är det alla hjärtans dag! Jesper har tydligen bokat bord på någon fin resturang, så får se vad det blir! hiHi.

Lov

Njuter för fullt av att ha lov! Älskar det. Satte dock upp mig tillgänglig för jobb tisdag, onsdag och fredag så om jag blir bokad alla dagar får jag lite ångest haha. Är goa pengar, visst, men sen ska man jobba resten av sitt liv så därför får man lite ångest när man spenderar sitt lov på jobbet, haha. Men men! Får se om jag ens blir bokad.
 
Startade dagen på gymmet, gick bra men ändå inte så bra som jag hade velat. Känns inte som motivationen var så stark idag så var väl därför. Blev ju en del kalorier som brändes, men ändå besviken. Sen känner jag lite smått panik om motivationen inte kommer tillbaka, för vill ju se resultat till sommaren, det är målet. Känns dock inte som det kommer bli så, och den tanken tog över hela kroppen imorse på gymmet, därför gick det inte alls bra. Vet hur mycket jag kommer trycka ner mig själv om det inte blivit förändring förrän sommaren haha.. är ju det jag kämpar för, så hade vart surt. Då kommer jag inte vilja vara med på balen o bli fotad där, haha. Hatar redan att vara med på foton osv, så.. Aja, ne suck. Nu ska jag inte tänka mer på träning och gym. Tänkte kolla vidare på tv..
 
Hoppas ni mår bra, pusshaj!

ge mig sommar!

 
Saknar sommaren och mitt långa fina hår.. Så trött på kylan nu så det är sjukt. Denna sommaren kommer utan tvekan vara den bästa någonsin också så vill verkligen att det går fort nu. Bal, student, åka utomlands med min älskling, och mycket mycker mer. Oförglömglig sommar påväg, så lycklig!!
 
Nu är det fredag imorgon igen! Denna dagen var nog den värsta på länge på något konstigt sätt så ska bli skönt med helg och lov! När jag vaknade imorse kände jag i hela kroppen att denna dagen skulle bli en dålig dag.. var så himla trött när jag vaknade, mer trött än vanligt.. och det höll i sig resten av dagen också, ändå slutade jag vid halv tolv typ.. haha. Tror ett lov är välbehövligt nu faktiskt.. Ska inleda lovet med en utgång med min bästa Amanda! Våran förra utgång var så otroligt lyckad så ska bli kul att gå ut igen bara vi två! Berså har någon bartömning för att dem ska bygga om, så passar perfeeekt denna helgen! Måste dock fixa mitt hår snart alltså.. förstår inte hur jag vågar gå ut med denna hemska utväxt och hemska hårfärg, haha! Ser smutsigt ut när det bruna kommer fram.. Tyvärr är det så löjligt dyrt att färga håret hos frisör så den delen får jag nog vänta med till nästa studiebidrag eller något.. tough shit, men vad gör man.. får gå ut med hemskt hår haha!
 
Nu ska jag plugga till morgondagens matteprov.. kul va? Ha en bra kväll hörni!

tattooo

Tatuerade mig äntligen igen igår.. jätte nöjd och njöt som bara den. Va på tiden! 
 
Halvdålig bild.. 
 
 

RSS 2.0