Ljuset i mitt liv. ♥

Jag var ledig tisdag-onsdag så då fick jag spendera en natt + dag med min underbara systerdotter och syster! Sen dem flyttade från Göteborg till Frillesås så hinner man inte ses lika ofta, så var jätte mysigt att spendera lite tid med dem. Maya har blivit så go! Hon har alltid varit väldigt go men nu det senaste så har hon utvecklats enormt både fysiskt och språkligt. Hon pratar hela tiden, visar kärlek heeela tiden, säger att hon saknar en, älskar en, allt möjligt verkligen. Man blir lika imponerad av denna lilla tösen varje gång man träffar henne. Hon gör en så lycklig! Förgyller ens trista dagar med skratt och en massa kärlek. Älskade unge! ♥

Efterlängtad behandling

 
Efter att håret ett ganska långt tag nu sett ut som på vänstra bilden var det på tiden att göra något åt det! Fixade utväxten och tog även lite i längderna på vissa ställen så nu är håret fresch igen! Gör alltid på Le Coiffeur här i Göteborg, bästa frisörstället enligt mig. Blir alltid nöjd när jag går därifrån! 
 
Skönt att ha håret fixat tills på lördag nu när jag och Amanda ska på Blasterjaxx. En heldag med världens bästa vän som avslutas med en go utgång, kan det bli bättre?! Ska njuta en massa nu av min lediga helg. Imorgon jobba till 15, sen bra ta det lugnt - njuta av fredagen. På lördag ha det underbart med Amanda, och söndag ha kvalitétstid med min sambo. Sånna nödvändiga saker man behöver ibland! Vi ses ju inte så ofta eftersom vi båda jobbar 100%, han dömer/spelar innebandy hela tiden, dömer fotboll etc etc. Kommer bli den bästa helgen på länge, känner det enda ut i fingerspetsarna. :)))

Woopwoop

Åh, vet ni vaaaad? Det är fredag imorgon och jag är ledig denna helgen.. Underbart! Inga tider o passa, inga måsten.. Så härligt! Fredag slutar jag tidigt så ska hem till föräldrarna i Onsala direkt efter och mysa lite där, sen på lördag kommer antagligen Linnea o hennes kille hit och har Mellomys med mig och Jesper! Äta och dricka gott, o bara njuta av varandras sällskap. Sen söndag ska bara bli en "ta det lugnt och vara ful hela dagen"- dag. Loveeely. Precis vad jag behöver! ✌🏼️



New in

 
Måste tipsa om denna klänningen från Nelly! Chansade att köpa (hatar egentligen klänningar), och den satt skit snyggt även ifall jag har kurvor som jag skäms för. Inte för tight och jätte bekväm i tyget! Kul när man blir nöjd med det man köper.. brukar alltid lämna tillbaka kläder eller inte tycka jag är fin i dem osvsov. Ska rocka denna klänningen på Blasterjaxx nästnästa helg! ;)

Hela dagen idag har varit kanon faktiskt. Bra dag på jobbet, köpt lite nya kläder på Missäy här i Göteborg.. bland annat en skinnjacka, lite snygga koftor o ett par goa byxor från Bikbok.. Träffat min bästa Amanda, tjötat o skrattat massor som vanligt. LOVE! 

RSS 2.0