Tatueringssnack

Nu är första rosen jag gjorde helt färdig, och igår var jag tillbaka för att göra andra rosen! Det är verkligen en process att göra en stor tatuering.. men roligt är det! Tydligen så svullnade jag och började blöda när jag skulle göra första rosen så vi har delat in denna tatueringen i etapper.. så nu igår gjorde han bara linjerna på andra rosen, ingen skuggning och inga blad osv. Han lär känna min kropp mer o mer för varje gång så nu vet han hur han ska göra för att det ska bli så bra resultat som möjligt. Mig gör det faktiskt ingenting att dela upp det, är bara skönt! Ligger så obekvämt på den där bänken så hade nog inte orkat ligga så många timmar i sträck ändå för att det ska bli färdigt, haha! Bättre då att dela upp de!
 
När jag bokade första besöket så sa jag att jag bara ville ha två rosor men sen ändrade jag till tre, men nu när dessa två rosorna är på höften så tycker jag faktiskt att det kanske räcker såhär. Den första rosen som sitter på sidan av låret blev mellanstor och denna övre på höften lite större så är ju ändå bra storlek.. tror att om man lägger till en ros över höften/nära revbenen så hamnar den precis där min höft och sida "veckar" sig, eller hur man ska beskriva de?! Så blir nog inte fint. Har iallafall bestämt nu att det räcker med dessa två sålänge, så om jag ångrar mig senare kan jag bara boka ny tid då. Så nu under sommaren så låter jag det vara såhär, så kan jag bada o så också! Sen gör jag en tredje ifall jag skulle vilja det dååå. 
 
Ska tillbaka nu om någon vecka igen o göra skuggningarna och blad, sen är jag nästintill klaaaar. Så roligt! Vill redan påbörja ett nytt projekt, haha! Jobbigt. När man väl börjat tatuera sig vill man bara ha mer o mer. Samma med fillers (för dem som gör det), plastikoperationer osv. Man blir lite "beroende" och blind! Skulle vilja göra på revbenen på andra sidan kroppen, och en coverup på min text på ryggen.. men ne, det får vänta! ;) 
 


 
 

Sommaren är kort, de mesta regnar booort

4 veckor kvar tills jag går på semester nu! Kan inte fatta hur fort detta året gått.. redan juni snart, kan ni tänka er? Men snart sitter vi där igen med vinterjackor folk, haha! Sad but true. Önskar att det vore tvärtom med årstiderna.. att det var 2-3 månader där det var höst och vinter, sen resten vår och sommar, haha! Äsch, bara gilla läget!
 
På semestern ska jag bara slappna av, ta det lugnt, gå promenader med dessi, åka o bada med kompisar och dessi, solaaa i mängder och förhoppningsvis resa utomlands en vecka! Jag och en vän har pratat om att ta en vecka nu snart och åka till Cypern eller något. Hittat ett väldigt fint hotell där i Ayia Napa, så får väl se! Vi ska ses nån dag här framöver och kolla lite hotell osv, sen boka om vi hittar något som faller oss i smaken! Man får va snabb nu iallafall innan allt tar slut så vi inte kan åka när vi tänkt oss, eller att priserna blir skyhöga.. Går så fort det där, alla vill resa utomlands nu! I värsta fall får man väl ta en sista minuten resa sen när man väl har semester! Deee ordnar sig alltid! 
 
 

TGIF!

Åh, fredaaag! Man uppskattar helt klart fredagarna på ett annat sätt när man är ledig helgen, annars betyder fredagarna faktiskt ingenting som förr, känns ändå som en måndag när man ska jobba.. Jätte tråkigt faktiskt. Nu för tiden är det ren LYX att vara ledig en helg, för andra är de en självklarhet. Ni anar inte hur lyxigt det är! Det värsta är att när man är ledig går det så fort att man inte ens hinner tänka, man hinner inte göra nåååågot som man tänkt sig nästan. Typ mindre än hälften man skulle hunnit med hinner man inte, haha. Men man får ta dagarna som de kommer helt enkelt. Jag har ju lyxen att även vara ledig mitt i veckan, så man får ändå trotsallt lite ledigt i de hela! 
 
Idag har det varit en hektisk dag på jobbet.. jobbade med en utav mina favoriter Svetlana men var så mycket idag att vi inte ens hann vila oss nästan. Var två klippningar så jag sprang upp och ner, hit o dit.. upp o ner för trappor för att hämta och lämna nycklar haha, och samtidigt fixade vi iordning alla växter och träd dem vart och köpt på Blomsterlandet.. Planterade och höll på hela dagen, så var verkligen allt på samma gång, men så är det ibland! Jesper är ute med sina gamla kollegor ikväll iallafall så har ensamtid, behövs verkligen efter en sånhär dag! Brukar inte tycka om att vara ensam och tycker att han är borta för mycket men idag kan han lika gärna vara borta, haha! Han kan komma hem hur sent han vill, bara skönt.. ;) Idag är en sån dag där jag helt klart behöver lite ensamtid. Se ut huuur jag vill och allt sånt där. Gjort mat för mig själv, köpte lite colaaa, mango, jordgubbar, min älskade 70% choklaaaad, så ja, kan inte bli bättre just nu. Bara njuter av livet och över att vara ledig! Förhoppnnigsvis med bra väder också. We'lll seeee. 
 
 

Uppdatering med 15 frågor!

Jag har faktiskt ingenting att skriva om just nu, har sån bloggtorka, haha.. Jobbar och står i, så hinner inte med heller. Ska försöka göra mitt bästa! Har ju trotsallt några trogna läsare som kommer in och kollar min blogg ändå. Puss på er! 
 

1. Beroende av?
Coca-cola! Tro mig, har försökt många gånger att sluta dricka skiten men det sätter sig i blodet känns det som, haha.. sad buuut true. 

 

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Svart, helt klart. Fin "färg" som döljer lite av ens kropp, och passar till allt. Vad är inte bra med svart liksom?! (Kanske isåfall att hår syns jätte tydligt, jobbigt när man har djur..) 

 

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Mina ögon, och mina naglar - (när jag inte jobbade inom vården haha! nu ser dem förjävliga ut) 

 

4. Dina planer under 2016?
Bli klar med det jävla körkortet, får ångest.. Resa utomlands också förhoppningsvis. 

 

5. Brukar du skratta för dig själv?
Haha ja lätt.. åt mina dåliga skämt eller när jag råkar snubbla till när jag går för mig själv osv

 

6. Vad är det konstigaste du ätit?
Konstigaste? Hmm... Ne, vet inte faktiskt. Sill kanske ;) Äcklig konsistens och konstig smak. 

 

7. Hur imponerar man på dig?
Man ska vara jordnära och inte alls uppmärksamhetssökande/tro sig osv, tål inte sånt.. Bara vara sig själv också, viktigast! Ha humor, vara social.. 

 

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?
Göteborg isåfall, det enda jag vet typ förutom Kungsbacka och där vill jag verkligen inte bo igen. Så får bli göteborg! Men helst skulle jag inte vilja bo på samma ställe hela livet faktiskt. Man får se sig om lite! 

 

9. Hur ser dina morgonrutiner ut?
När jag är ledig: vaknar, kollar mig i spegeln, borstar håret om jag hinner, går en promenad med dessi, kommer in, käkar frukost om jag är hungrig, sen borstar tänder/sminkar mig osv om jag ska iväg på något. 
När jag jobbar: Går upp, går ut med dessi om jag börjar senare, sminkar mig, går. 

 

10. Vad längtar du efter?
Värme, löning, körkort.. 

 

11. Serier du följer just nu?
Fear the walking dead, Walking dead, Vanderpump rules - vet inte om man kan kalla det serie men är ju reality-tv.. så antar att det räknas?, Teen mom 2, Geordie shore.. sen vet jag inte, kollar inte så mycket på serier egentligen. Gjorde de mer förr

 

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Vanligtvis runt 22-23, brukar dock inte kunna somna tidigare än 23-00.

 

13. 5 saker du vill göra i framtiden?
1. Förlova mig
2. Köpa hus
3. Skaffa barn
4. Åka till LA/USA förövrigt
5. Gå ner i vikt

 

14. Vad finns alltid i din handväska?
Plånbok, nycklar, tuggumi, hörlurar, lite nödvändigt smink

 

15. 3 utländska bloggar du följer?
Följer inga bloggar direkt. Kollar lite då och då, dock inga utländska. 


RSS 2.0