EN LITEN NATT HÄLSNING

Haha, harregud. Sitter och lyssnar på La camisa negra, med Juanes ni vet? Typ sjunger med.. nolifer eller vad?
Men faktiskt ganska skön ändå! :D vafaen. Spanska for life. Typ.. ._.  Men yeah, tänkte ha kul dom sista minuterna innan jag går och lägger mig, så varför inte. Fredag imorgon! As skönt med lite helg. Känns dock inte som att det var längesen det var helg, men är väl bara positivt antar jag! Ska ut och hämta mitt körkort imorgon också, innan jag åker till göteborg och träffar daniboy. Skulle egentligen hämta ut det idag, men då var det inte där vi trodde, så får vänta tills imorgon. För posten hade ju stängt! Men men! Går väl lika bra det. Nu ska jag fortsätta med mitt. Dansa ensam, i mitt ensamma rum, YEAH (y haha. Sen ska jag sova! Puss ännaaa

FRÅGOR!


Hur bor du:
I en villa med mina föräldrar, min bror och en massa djur!

Brukar du komma i tid: Ja, faktiskt!

Hur lång är du: ca 162?

Kan du laga mat: Ja, en del maträtter kan man ju!

Har du någon fobi: SPINDLAR! Sen är det lite småsaker, som riktigt höga höjder!

Hade du en bra kväll igår: Igår.. jo, det hade jag nog!

Vilket är ditt senaste inköp: Leggins och tröja!

Din favoritdryck på morgonen: Oboy eller juice

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Farmor, för att jag fyllt år!

Har du sovit i din egen säng inatt: Yep.

Vad hade du sönder senast: Oj, bra fråga.. Var nog ett glas när jag skulle skaka av vatten!

Vem snackade du med senast: Papi

Alkoholhaltig favoritdricka: Smirnoff och cider, antar jag!

När gjorde du senast något riktigt dumt: Kommer jag faktiskt inte ihåg! Var nog ett tag sen, haha.

Vad ska man göra för att få dig irriterad: Jaduuu.. finns en del! T ex skratta när jag försöker vara seriös, eller.. ge mig kommentaren "haha, söt" när jag är sur och skriver vad jag känner. Hoho :)

Intressen: Musik, kompisar, pojkvännen, shoppa

Senaste person du ringde: Måste vart pappa!

Vad drack du senast: Cola

Attraheras du av män med skägg: Stubb, ja! Men inte sånt skägg som hänger.. usch.

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jadå!

Vilken låt lyssnade du senast på: Dead by april - losing you, som gick på radion!

Vad tycker du är äckligt: Spindlar

Har du pengar på mobilen: Ja

Vilken svordom använder du mest? Fan och fitta, tror jag, haha!

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja! Hatar att vara med på bild..

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Just nu, en ny moppe! Sen kläder, heahea

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nej, tror jag inte!

När var senast någon stötte på dig? Don't know

När flög du senast? Aldrig gjort!

Pratar du några andra språk? Engelska, smått spanska

Har du gråtit offentligt? Ja

När sov du senast på golvet? I somras när det var så varmt!

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Tills jag vaknar.. Kan vara hur många timmar som helst!

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Just nu är dom nästan det, men nä, inte så!

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Är väl olika!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Usch.. skulle nog inte skrattat direkt, men visst! Kanske!

Tycker du om att krama folk? Finns inget bättre!

DROGAR MUSIK!

Killen är grym. Älskar gitarr också! Sen är det även en riktig myslåt, oho. :3 kan ju nästan inte bli bättre!


ENRIQUE IGLESIAS

Kommer ihåg när jag och linnea typ älskade honom! Och han dära dima bilan.. Haha, Tider det! Men iallafall så kom han upp igår när mamma lyssnade på honom, så gick in på han och lyssnade, för första gången på skit länge typ!
Ganska mysig är han väl allt, eller vad säger ni?

 

Detta var min favorit låt när jag var mindre faktiskt! Sjung på den hela tiden, haha!
Och "little girl" Men det är en annan femma! ;>

 


SHOPPING

Sådärja! Nu har jag vart i stan med Olivia, en kompis i skolan! Kom hem precis.. Fy, är så trött! Fick iallafall köpt en brun tröja/tunika och ett par svarta leggins med silver grejor på sidorna. Hade inte så mycket pengar, så blev inget mer (: Men är nöjd ändå! Måste köpa en jacka snart också känner jag! Någon skinnjacka funderar jag på. Heahea! Men får se!
Ny bh behöver jag med.. haha, jobbigt jag har det asså.

Hur som helst.. Imorgon har jag sovmorgon till 10.20, så himla skönt! Så kan sitta uppe längre ikväll! Vet dock inte om jag ska plugga på no och göra provet imorgon, för har annars både so och no denna tisdagen! Sen har jag ju svenskan också.. men den tror jag blir färdig denna helgen! But who knows.. får hoppas på att det går bra! Och att min planering håller..
Nu ska jag kolla tv lite, är värsta seg! Så ska ta det lugnt nu ett tag, och chilla påre liksom, haha! Puss på er!

DET ÄR ÄNNA SÅ DET É LIKSOM


haha..


Godkväll! Vad har ni för er sötingar? Själv sitter jag och glor på "Kungarna av Tylösand" haha, sjukt patetiskt program! Därför det är så roligt att kolla på. Haha, Det är nice vetni!
Dagen då.. Haft skit kul med Rose-marie! Känns som att det var evigheter sen vi träffades, så var awesome. Gick runt i stan massa och kollade i olika affärer! Sen köpte hon lite spa grejor till sin kompis som fyller år på lördag eller söndag! Sen i början åt vi ju såklart också! Var hur hungriga som helst. Båda hade inte ätit sen tolv/ett någon gång, så var allt på tiden. Tog varsinn "Tex Mex" på ett fik som heter Linnéas här i Kungsbacka. Där pratade vi och skrattade bara, sen var det vidare till mer affärer! Såg så mycket som jag ville ha, åh. Därför det är så jobbigt att kolla i affärer, när man inte har några pengar. Haha.. Men ska nog iväg imorgon och köpa lite. Om jag får några pengar. Sen funderar jag även på att färga håret! Vad det blir för färg, och hur det kommer att se ut, får ni se imorgon ;) . Om jag ens gör det! Heahea. Godnatt med er!

 

 


29 SEPTEMBER

Hallå där! Första inlägget för idag.. har vart så seg, därför har det inte kommit något innan!
Var hur som helst i skolan idag! Känns verkligen att jag är sjuk. Är så hängig och trött jämt! Sen är jag hes, usch! Hoppas det bara är något tillfälligt! Ingen lust att vara borta massa från skolan nu när vi säkert kommer få en hel del att göra! Så får vara stark och hålla ut nu dessa fem veckor som är kvar innan höstlovet helt enkelt! Sen ska jag vila ut rejält! Känns som att jag behöver det nu faktiskt! Börjat bli otroligt kallt ute nu också! Hate it. Önskar vi hade sommar året om.. eller att man inte behövde vara ute såhär års! Hatar kyla! Aja, nu ska jag fixa mig lite. Min syster skickade ett sms nyss och frågade om vi skulle åka till stan, äta där osv! Såklart sa jag ja, så hon kommer väl och hämtar mig om ungefär 30 minuter, så får sätta fart! Hörs sen!

JAG BLEV DAGENS BLOGG!

Jag har vart med i tuseltals "dagens blogg" tävlingar, och har inte vunnit en enda, men nu vann jag!
Hos http://elinamour.blogg.se/, gjorde min dag lite granna! Tack så mycket! :)

PRINSESSA

Kollar på filmen "Prinsessa" som går nu på tv, fy vilken film! Folk är så jävla taskiga, tycker så synd om tjejen. Den har ju bara börjat än så länge, men tycker den verkar riktigt bra! But we'll see (y

TISDAG

Åh, kan fortfarande inte fatta att jag inte har min moppe kvar.. Det är helt sinnessjukt. Vet inte vad jag ska göra.
Sen sa hon från försäkringsbolaget att hon inte tror att vi kommer få se den moppen igen, så jag hoppas verkligen att vi får ersättning! Annars vet jag inte vad jag gör..
Ska på utvecklingssamtal snart också. Gash. Känns inte alls peppande.. känner mig så himla sliten. Är jätte förkyld, gråtit massa, ja, en hel del! Känner mig som ett vrak som håller på att gå sönder. Men är bara 30 minuter, så får väl gå.
Går jag idag så är det ju gjort iallafall. Märkt förresten att mina inlägg inte är så långa nu för tiden.. men jag har typ aldrig något att skriva längre. Tyvärr. But that's life!

THE FRAY - YOU FOUND ME


VÄRLDEN ÄR EN HEMSK PLATS

Ingen lyckad morgon. Min moppe har blivit stulen. Nej, är inget skämt. Den är verkligen stulen! Åh, jag har verkligen gråtit hela morgonen. En moppe, som jag köpt för mina egna 10 000! Dagen EFTER att jag fått mitt körkort. Good jävla timing. Jävla helvete. Fan vad orättvist! Så nu ska jag bara vara hemma. Ingen chans att jag går till skolan. Gråtit hela morgonen och är ett vrak, sen är jag så förkyld att jag dör. Får vara hemma och vänta på besked istället. Pappa ringde polisen imorse iallafall, så får väl se hur det går. Är den sönder, och jag får reda på vem det är, så vet jag inte vad jag kommer göra. Dom anar inte hur svårt jag ska göra det för dom.. gash. Men nu är det bara att vänta!

YOU'RE AMAZING, JUST THE WAY YOU ARE

Nu blir det sängen gott folk. Trotsallt en dag imorgon också!
Godnatt!


förresten så är jag så nedrans förälskad i bruno mars låt! "just the way you are" åh, den är så underbar! går fan inte att sluta lyssna, haha. får bli att somna in till den inatt tror jag, mysepyse!

20.47

Är det bara jag som tycker att idol är extremt töntigt detta året? Känns som ett skämt typ. Vissa som är med ikväll t.ex, känns värsta, ja, jag vet inte. Känns inte som idol iallafall! Känns mer som att dom samlat ihop ett antal amatörer som sjunger i tv. Äsch, jag vet inte. Kanske bara är nonsens! Blir väl förhoppningsvis bättre :3 . Who knows! Den enda jag tyckte om ikväll var typ Chris, bara för att han hade en skön röst som passade den låten han hade valt. Några mer än så var det nog inte, haha. Hur som helst, hur har ni det? Själv har jag det väl bra. Har dock inte pluggat något inför imorgon.. Ska höra med Örjan om jag kan göra provet nästa tisdag istället. Hoppas bara att han är på bra humör, och inte blir sur! För då är jag ganska körd, haha..

GODKÄND

Nu är moppe provet äntligen avklarat.. Great! Slipper man tänka på det. Heahea. Blev massa glad. Fast slipper ju inte undan, ikväll blir det massa plugg till det fjärde no provet i detta ämnet. Är så slö, orkar inte. Haha. Men ska nog gå bra! Får se om jag kanske kan göra det nästa tisdag istället, men ja. Annars får jag försöka så gott jag kan! So provet gick nog ganska bra iallafall ;> Så skapligt nöjd över mig själv ändå! Nu ska jag fortsätta kolla vidare på reprisen av ensam mamma söker hörni! Kanske skriver sen!

PUSS

BRUNO MARS - JUST THE WAY YOU ARE

Hörde denna på radion nyss, fy vad go låt!


2 PANNKAKOR OCH 1 NIKOKICK



Klassfotot.. Vad tycker ni, fin klass eller vad? haha.. Vet inte om man ser så mycket.
Jag är iallafall 5:e personen på mittenraden, åh, jag blir alltid så snygg när andra tar kort på mig. .. not. Fy!


Hur mår ni annars, gullungar? Själv mår jag helt prima. Har ju Daniel här, så kan inte bli bättre. Har moppe prov imorgon, hoppas jag klarar det! Men det gör jag nog. Nyss ätit, ska baka sockerkaka om ett tag, så hela söndagen ska vara myspys. Hatar förövrigt söndagar, för att det är slutet på helgen. Men denna ska bli en söndag värd att minnas, typ. Nu ska jag hjälpa baby med hans skolarbete, hörs imorgon eller något, puss!

SNABB UPPDATERING

I torsdags kom min underbara Daniel hit och överraskade mig med gitarr och grejor, och sjöng för mig! Utanför mitt fönster! Hur romantisk får man bli? Helt otroligt. Mitt hjärta har nog aldrig slått så hårt som det gjorde då! Är liksom bara sånt man ser i filmer, hade aldrig kunnat tro att det skulle hända mig. Kunde inte sluta le! Underbar pojk man har.. åh! Så har myst massa med han dessa dagar. Torsdags och fredags! Nu är jag nästan färdig med alla no prov också.. Har ett kvar på tisdag! Så otroligt skönt. Ni anar inte, haha! Men är ju massa annat också, men ska se till att klara av det bra! Fick ju 32/37 på min engelska hörförståelse, som jag inte trodde gick bra. Frågade min lärare Maria om det var bra, och hon sa att det var jääätte bra! Fy vad glad jag blev! Haha, pratade om det hela tiden efter det. Nöjd med mig själv faktiskt! Så sa hon att jag är påväg uppåt, gjorde verkligen min dag! Nämligen inte känt mig så bra i skolan, så därför det kändes bra att höra att jag gjorde bra ifrån mig! Nu gäller det bara att fortsätta såhär, så jag får Vg ;> ohoho. Hur som helst, så har jag precis fixat färdigt mig. Daniel har hjälpt till också, min gullunge. Ska till Amanda ju. Eller, ja, hon och hennes kompis har "tjejmiddag" i hennes systers lägenhet ikväll, så ska dit och ha kul med dom, och några andra tjejor! Blir säkert awesome :3 Ha en bra helg babes!

puss

ALLMÄNT OM MIG

Tre namn jag lyssnar till:
Malin, Mallan, Bebyn


Någonting jag tycker om med mig själv:
Oj, jag vet inte.


Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Finns mycket!


Detta är jag rädd för:
Spindlar!

Tre saker jag vill ha varje dag:
Moppekörkort, pengar, daniel



Tre saker jag absolut inte kan göra:
få in t ex provtexter i huvudet, lyckas och vara otrogen! var väl de första bästa jag kunde komma på nu, haha!


Detta tycker jag om att göra:
umgås med vänner och daniel, lyssna på musik och mysa!


Detta vill jag göra just nu:
Slippa alla krav, och åka utomlands med daniel och massa vänner!


Bästa känslan:
Lycka.


Värsta känslan:
Svartsjuka/stress/olycka


Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Tar hand om mig, mysig, omtänksam, snäll, rolig, ja, en del! Precis allt som Daniel är.


Är jag kär just nu?
Om jag är!
Kärare än kärast.


Jag vill gifta mig?
Ja!


Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Svårt.. är massa!


Min käraste ägodel:
Daniel, och mina vänner. Sen kan sängen få en plats här också, haha!


Något jag vill ha i present:
Pengar, typ.


Favoritkläder:
Sånt jag känner mig fin i, eller något mysigt som man bara kan mysa i!


Följande musikstilar tilltalar mig mest:
rock, metal, pop och rnb


Favoritlåt just nu:
Just nu, ingen speciell. Finns massa!


Tv-program jag gillar:
Idol!


Favoritdoft:
Daniels!


Detta äter jag gärna:
Daniels läppar, yummie! Nej men, goa grejor. Tacos, mumma


Dricker helst:
Cola!


Favoritgodis:
Pistolskott, heahea


Dit vill jag gärna åka till på semester:
Oj, finns massa ställen! Någon fin och varm plats iallafall!


Färg på mina ögon:
Grönbruna


Min längd:
ca 162.


Jag tror på:
that everything happens for a reason


Person jag beundrar:
min syster!


Har du eget rum?
kan du ge dig pååå


Önskar du ibland att du var någon annan?
Ja, det har hänt ett par gånger!

Favoritfärg:
Blå, svart och vit, typ! och sånna mysfärger som grå.


En hemlighet jag vet:
Det är ju ingen hemlighet om jag säger, heahea. Så tyvärr läsare!


Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Vet inte, men det är inte mycket iallafall!


Udda förmåga/egenskap:
Haha, bra fråga..


Vad lyssnar du på just nu?
Nada. Tvn!


Har du varit med i någon skolpjäs?
När jag var liten, tror jag!



Har du busringt någon gång?
Haha, ja det har jag! Vem har inte?


Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
Never! Fyfan..


Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Kroatien


Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
No idea!


Chips eller popcorn?
Popcorn. Fast beror på typ.


Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Haha, visste inte ens att man kunde?


Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
nope, passar nog inte in där. haha!


Är du bra på matlagning?
Vet inte. Sämst är jag nog inte iallafall!


Klarar du att tänka själv?
Jarå. Men ibland kan det gå lite fel. Fast betyder inte att jag är dum, bara att jag har lite otur när jag tänker. hehaea. Men så kan det ju faktiskt vara ibland.. (y



Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Har redan hittat den sanna kärleken, så att bli mångmiljardär skulle inte vart helt fel!


Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, nu gör jag det.


Kan man vara vän med sitt ex:
Ja, det kan man väl! Fast kan ju bli väldigt svårt om känslorna finns kvar dock! Så är väl inte helt lyckat att vara kompisar då kanske!


Vad har du i din väska?
Den ena har jag skolböcker i, den andra.. lite allt möjligt. Typ busskort osv!

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Kollar på tv, eller smsar med älskling!


PLUGG OCH SHIT

Lite olika bra citat;

- "arbete är bra, så länge man inte glömmer bort att leva"
- "livet är svårare än döden"
- "bli inte orolig om allt känns bra, det går snart över"
- "bra att vara två, ensam kan man inte klia sig på ryggen"
- "bra människor kommer aldrig för ofta"
- "det som överhuvudtaget är värt att göra, är värt att göras bra"
- "döden hjälper ur nöden, men tar bra betalt"


Kände bara att jag hade lust.. stämmer ju väldigt bra! Hoho.
Är ganska negativ idag, och vart i princip hela dagen! Jag hatar mitt liv just nu. Faktiskt. Hata är ett starkt ord, men jag gör verkligen det. Jag hatar allt! Allt arbete i skolan tar kål på mig, och saknaden/ensamheten sliter ut på mig. Jag saknar Daniel! Hatar att han måste gå och lägga sig så himla tidigt nu för tiden, han kommer hålla på såhär ett halv år! Kommer aldrig klara mig. Nu när jag saknar han som mest också, gash, good timing.. Allt känns verkligen skapligt onödigt just nu. Fan! Jag bryter ihop snart.. Seriöst, går inte längre. Går inte att hålla sig lugn och tänka att allt löser sig, för det känns som fan just nu. Är bara femte veckan i skolan, och jag mår redan skit. helvete! Någon som har lite tips för mig som har mycket att göra?
Som gör att jag mår bättre, kanske?

NEVER SAY NEVER

Åh, jag vill shoppa en massa. Stort misstag att gå in på gina tricot och kolla där, blev besatt direkt, och nu får jag bara panik för att jag inte har dom kläderna. Haha! Fy.. Kvällen har förresten spenderats mest framför no böckerna. Fast inte för mycket.. har ju som sagt inte haft någon motivation. Men fick lite hjälp av Ebba förut om vad som kom på hennes prov, så pluggar lite utifrån det. Fast jag kunde nästan allt det hon sa ändå! Så hoppas det går bra nu, men det gör de säkert. Satsar ju bara på G ändå.. skulle självklart vara roligt om man fick VG för en gångs skull dock, men vi får väl se.. Har ju svårt för prov så! Ingen större risk att jag får mer än G. Bläh. Nu ska jag väl sova antar jag.. Min baby var så duktig idag så han gick och la sig klockan tio. Han har börjat gymma på allvar nu nämligen, så fick han tips av en som jobbade där på gymmet, så han ska börja följa en viss diet nu. Duktig pojke. Jag säger hela tiden att jag ska gå ner i vikt, men orkar aldrig ta tag i det riktigt. Men jag ska, jag lovar. Någon gång när jag verkligen känner mig redo. Och peppad på det! Blir nog snart. Säkert innan sommaren, men vi får se som sagt. heahea. Vill ju bli smalare, få en fin kropp till sommaren t ex! Så får fän sätta fart snart. Men nej, nu ska jag checka runt lite till, sen blir det sängen. Sov nu gott, så hörs vi imorgon!

BARA FÖR ATT

SENASTE:
Dryck: cola, i guess
Telefonsamtalet: daniel
SMS: daniel ♥
Sång du lyssnade på: pink - i don't believe you
Gången du grät: var nära på att gråta förut, men annars, var det väl ett tag sen nu!

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: ja!
Har någon varit otrogen mot dig: nej,
Varit kär: hell yeah! och det är nu.
Förlorat någon speciell person: ja!
Varit deprimerad: yep
Varit så trött att du somnat sittandes: haha, check!

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: blå
färg 2: svart
färg 3: vit

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja!
Fått ditt hjärta krossat: nope
Skrattat så att du har börjat gråta: haha, ohja!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Wow, nej, det tror jag inte.
Insett vilka som är dina äkta vänner: ja!
Fått reda på att någon har pratat om dig: oj, vet inte.. haha!
Kysst en kompis av samma kön: nej

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: ingenaning du! är nog en del!
Hur många barn vill du ha: två.
Har du några husdjur: massa katter och två hundar!
Vill du ändra ditt namn: nej, är väl okej som det är nu! nöjer mig med det ;d
Vad gjorde du under din förra födelsedag: inte detta året men förra? oj.. var väl i göteborg och strosa runt!
Vilken tid vaknade du idag: sju..
Vad gjorde du igår runt midnatt: pratade med daniel, tror jag!
Någonting som du längtar till: lov! och sommarlovet igen, att sluta grundskolan..
Senaste gången du träffade din pappa: någon timma sen!
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: inget just nu tror jag, men finns saker som hänt innan som jag skulle vilja ändra på!
Vad lyssnar du på just nu: musik, tears in heaven! lugnt och bra!
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: nope
Vad gör dig irriterad just nu: skolan.
Vad är ditt namn: Malin
Singel/upptagen: upptagen som faen
Stjärntecken: lejon
Kille eller tjej: jadu, mitt namn är ju malin, så är väl bara att sitta o klura ut ;> haha..
Grundskola: presse..
Gymnasie: får jag välja om ett tag!
Högskola: börjar jag om typ, mer än tre år.
Hårfärg: mörkbrun
Ögonfärg: grönbruna
Längd: ca 162
Vad gillar du gällande dig själv: oj, jag vet inte.. inget? händer väl då och då att jag tycker om något enstaka, men nu kommer jag inte på ett piss faktiskt.
Piercings: tre, en i läppen och två i öronen.
Tatueringar: none, men ska skaffa!
Höger eller vänster: vänster

DIN FÖRSTA:
Operation: aldrig vart med om någon!
Piercing: förra sommaren
Tatuering: kommer la ta den när jag är 16 någon gång kanske.. om inte lite senare nu när jag är 15. får se när jag får pengar och tid för det. och när jag bestämt mig färdigt såklart!
Bästa vän: adam
Sporten du spelade: red, haha
Husdjur: hund
Vaccination du minns: ingenaning!
Alkohol du drack: smakade väl på mammas vin eller något!

JUST NU:
Äter du: nadaa
Dricker du: inget.
Är du på väg att: plugga mera, eller sova.
Lyssnar du på: spotify
Väntar du på: better days, nej men.. lovet typ!

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja! vill jag allt.
Vill du gifta dig: ja

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: båda!
Kramar eller pussar: båda, verkligen!
Kortare eller längre: längre!
Romantisk eller spontan: romantisk (:
Snygg mage eller snygga armar: båda!
Tatueringar eller piercingar: tatueringar!!
Känslig eller inte: lagom känslig!
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: normal! så något där imellan alltså!

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: nej
Tappat glasögon eller linser: no
Haft sex på första dejten: nope!
Krossat någons hjärta: ja, det har jag nog.
Har du blivit arresterad: nej
Dissat någon: säkert! haha
Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nejnej!

TROR DU PÅ:
Dig själv: nja
Mirakel: maybe
Kärlek vid första ögonkastet: absolut, har ju vart med om det nu med världens bästa daniel!
Himlen: nja, jag vet inte.
Att kyssas på första dejten: om kemin finns, javisst
Änglar: nej

SVARA ÄRLIGT:

Haft mer än en pojkvän/flickvän på samma gång: nej!
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: självklart! bara man vill så! vill man så är inget omöjligt.
Vad kan du verkligen inte leva utan: mina nära och kära, sen musiken såklart!
Vad vet inte så många om dig: find out yourself, hoho

TISDAGS KVÄLLEN

Precis kollat färdigt på Idol typ.. var great. Fick mig några skratt. Har ingen motivation alls att börja plugga nu faktiskt, gah, vet inte vad jag ska ta mig till. Men ska iallafall sitta här ett tag, sen blir det plugg hela natten typ. Det är så det ser ut just nu! Hittade dessutom ny musik nu på spotify med bara ett klick. Med Anberlin! Faktiskt en grym låt! Inte hunnit lyssna på dom andra än från det nya albumet.. men snart så! När jag lyssnat färdigt på denna goingen! Hoppas ni har en bra kväll, och inte behöver plugga alls denna veckan. Önskar att jag hade det så bra och hade sluppit det iallafall! But i guess that's life. Puss på er!


Anberlin - Take Me (As You Found Me)


MALINS LIV, JUST NU

sakta flyter vi iväg,
sakta flyter vi iväg, bara få va, bara få va ifred
bara blunda, följa med, bara flyta långt, långt iväg
bara få va
aldrig nånsin komma ner
aldrig nånsin, aldrig nånsin någon mer


Åh, vet inte hur jag ska klara av denna veckan, helt seriöst. Eller något över huvudtaget! Nu denna veckan har jag tre no prov på raken. Ett imorgon, ett på torsdag och ett på fredag. Kommer få sitta uppe hela nätterna nästan.. Sen måste jag klämma in moppeprovet, som jag ska ha på måndag, och spanskaförhör/prov på fredag OCKSÅ. Och so prov på torsdag. Sen måste jag börja med min svenska berättelse, börja läsa, så att min svenska och engelska bok snart är färdiga. Har nämligen massa kvar och det ska vara färdigt om typ, två veckor kanske. Sen måste jag hinna med all matte jag ska ha också, måste vara på ett speciellt tal imorgon, och jag vet inte om jag hinner idag! Har ju massa no och skit.. Sen är det diagnos, och efter det kommer vi säkert få reda på att vi snart har matteprov. Sen musikprov snart också! Hur jävla mycket som helst! Allt på samma gång för helvete.. Hur fan ska jag klara detta? Snälla, någon, döda mig långsamt..

Nu måste jag plugga vidare på non, sen förhoppningsvis hinner jag väl kolla idol också! Annars inget lugn för mig inte....
Ha det så bra.. puss

TWO IS BETTER THAN ONE

want you to make me feel like i'm the only girl in the world
like i'm the only one that you'll ever love
like i'm the only one who knows your heart
only girl in the world.
like i'm the only one that's in command
cause i'm the only one who understands how to make you feel like a man


that was it for today people,
godnatt finisar!

BE STRONG, YOU'LL BREAK IT. HOLD ON, YOU'LL MAKE IT

No one can tell you what you can’t do
No one can stop you


Young girl, it’s alright
Your tears will dry, you’ll soon be free to fly


Asså, vet inte vad jag ska göra. Känns som att jag svikit och bara skitit i människor ibland. Inte alls min stil, jag är absolut inte sån. Fast har väl vart upptagen och massa nu. Men ja, det jag tycker är så konstigt är att innan när jag inte hade Daniel till exempel, då hade jag absolut inget att göra. Ingen ville träffa mig så mycket som nu, när jag väl har något att göra på helgerna då b la. Syftar mest på en tjejkompis.. Som jag vart kompis med sen 2006! Nu när jag väl har Daniel som hon vet att jag träffar på helgerna nu, så vill hon träffas massa på helgerna. Ändå ifall jag tycker det är konstigt att det börjat bli så att hon vill vara med mig extra mycket nu när jag har något att göra på helgerna, när jag överhuvudtaget fått ett liv, men ändå känner jag mig så jävla taskig. Gång på gång är jag typ upptagen, för att jag bestämt innan att jag ska åka till Daniel då, eller något annat. Sen råkar hon fråga, så har jag redan bestämt. Är hela tiden så när hon frågar.. Är riktigt synd.. Hatar att säga att jag inte kan hela tiden. Åh, jag är så förvirrad. Vill heller inte riskera att förlora någon, för vi har vart kompisar såppas länge och massa sånt, alltid haft varandra där, så skulle vara synd om vi gled isär. Visst, kompisar kommer och går, man kan inte ha samma kompisar livet ut hela tiden, så är väl vanligt att man tillslut lämnar varandra. Vet inte om det är de som börjar hända oss. Är väl verkligheten antar jag.. Men jag vill inte det, och jag vill kämpa för att det ska hålla. Men hur ska jag göra om jag redan bestämt annat? Skiter jag i den, så sviker jag den personen, säger jag nej till henne, blir hon ledsen liksom. Vill inte såra någon, så därför är jag så nedrans förvirrad jämt. Sen ändå, djupt inom mig, så känns det rätt. Dom förstår inte till exempel att daniel är min första kärlek, och att jag mår på topp när jag är med honom. Och att jag är med honom på helgerna, för att jag inte kan träffa honom på vardagarna. Är så det känns för mig, att dom, eller hon då, inte fattar. Jag har sagt att vi kan träffas på vardagarna, för där kan jag hur mycket som helst. Om det inte är massa i skolan.. men helgerna är ju bara det tillfället som jag och daniel kan träffas på. Därför utnyttjar vi ju det. Såklart ska man inte skita i sina vänner, det har jag verkligen inte påstått, men man kan ju träffas mycket på vardagarna då när båda kan, mera. Så slipper det bli så att man aldrig ses, för att man inte kan på helgerna. Är ju inga direkta konstigheter med det. Sen såklart kan man ses någon helg också! Herregud.. inte så att varje helg hela tiden är reserverad för honom. Men man får vara i god tid innan jag hinner bestämma då med någon annan, eller att jag ska åka till daniel, eller något sånt liknande. Aja, jag vet inte. Behövde skriva av mig lite iallafall. Eller ja, lite o lite.. haha! Men var iallafall skönt att skriva någonstans. Har ändå inget bättre för mig heller! Så amanda, förlåt, för att det blivit som det blivit. Men det är så det är. Jag vet inte vad jag kan göra för att ändra på det, för i vilket fall så sårar jag alltid någon, typ. Men vill att du ska veta att jag älskar dig, och våran vänskap betyder verkligen en massa för mig. Vi måste ses snart! Någon vardag, då jag vet for sure att jag är ledig! (oftast). Puss.

BACK TO REALITY

Jahaja, nu är ännu en helg slut.. Fy vad fort det går när man har roligt och trivs som bäst! Inte rättvist. Som min rubrik säger också, tillbaka till verkligheten.. Denna veckan är inte rolig heller. Usch och helvete. Imorgon t.ex så har jag mitt moppe prov, som jag kommer faila stort på. Inte pluggat på det på ett tag nu.. så får plugga som ett as imorgon innan vi åker dit. Sen har jag no prov typ, varje dag nu i veckan. För att jag ska hinna med detta ämnet i non, som ska vara färdigt denna vecka.. Åh! Så måste sitta uppe varenda natt och plugga som ett as. Jobbigt som fan kommer det bli kan jag säga er! Men ja, om jag ska berätta något som vart bra iallafall, så har min helg vart awesome, like always. Haha! Fredags var ju vi på Liseberg och såg kapten röd, vi var hur många som helst! Daniels kompisar tog ju med en hel bunt med folk.. så var kul! Sen lördagen myste jag och daniel bara, var otroligt bra! Sen kom hans storebror dit, så var vi med han lite då och då typ! Och idag har vi haft sten kul. Hela tiden, så otroligt underbar är han! Längtar redan till nästa helg! Valet var ju idag också. Såklart så vann ju moderaterna.. usch.. var verkligen inte rätt, tyckte jag! Så släpptes ju sverigedemokraterna in i riksdagen, och är nu vågmästare eller något. Inte rätt alls! Får se hur vårat lilla Sverige kommer se ut nu.. och hur det kommer bli framöver osv. Får hoppas på det bästa helt enkelt. Men nu är jag typ ganska trött, kom hem nyss nämligen. Såg direkt att dom köpt en ny tv till vardagsrummet. Skit stor! Så ska bli nice att se skräckfilmer där sen asså ;> fifaen.. Ni får ha det så bra mina små gullefjun, så hörs vi imorgon! Puss, och godnatt.

ZUMBA - SNABB UPPDATERING

Jävlar vad kul det var! Vilken träning också! Kändes verkligen i magmusklerna ;> Fy! Verkligen något jag måste göra om! Massa dansrörelser och hög musik! Wuh. Det sämsta var ju att man blev så varm, men det duggade lite sen när jag skulle gå hem, så var faktiskt inte så farligt! Sen drack jag ju väldigt mycket vatten kan jag säga, haha! Sen en lång dusch nu då.. skönt som attan. Så nu har jag fixat färdigt mig osv, ska snart åka in till Kungsbacka och leta efter en tröja, sen åker jag in till göteborg och har kul. Ha en underbar helg hörni! PUSS

FRIDAY

Godmorgon kära vänner!

Vet, jag börjar inte förän 10.20.. men vill vara uppe i tid. Vaknade för en kvart sen iallafall, så fick sova en timma till! Även en timma känns skönt, helt underbart! Ska ju till skolan också så måste gå typ en halvtimma tidigare för säkerhetsskull, så är bra att vara uppe ganska mycket tidigare. Så nu ska jag fixa mig i lugn och ro, äta osv, sen drar jag väl! Ska bli as kul idag, med Zumba! Man måste ju testa på allt här i livet ;) Skriver nog sen när jag kommer hem, om jag hinner! Pusss


Hasn't been screaming all these years
Just to see the world crashing around me
Maybe this life is overrated
But I won't let the world burn around me

JUST NU

Sitter och gottar mig med en massa bra musik! Bland annat Adept, Escape the fate och Bullet for my valentine! Fy vad bra dom är! Dör änna lite här. Ska väl sova snart antar jag. Eftersom det är frilufsdag imorgon i skolan, jag och några andra kompisar valde Zumba! En ny fitness dans typ, så ska bli roligt! Men måste ju vara utvilad för att orka dansa som faen, heahea. Så därför lägger jag mig tidigare idag! Sen har jag sovmorgon också, börjar 10.20, hur skönt som helst kan jag säga er! Älskar't.
Efter zumban sen ska jag direkt hem, duscha och göra mig fräsch, och sen åka in till Göteborg! Ska ju till Liseberg med några, se kapten röd. Usch vad dålig han är! Haha.. Men therese och linnea tycker ju om honom, så jag och daniel följer med bara för att typ. Visst om han inte är bra, men man umgås ju med massa människor och har kul. Kommer ut iallafall, alltid härligt! Så blir säkert great! Sen får jag träffa Daniel imorgon också, ska bli skönt. Faktiskt. Hur svårt vi än har det, och hur mycket vi än bråkar, så känns det väldigt skönt att få träffa honom imorgon. Löser sig alltid bäst så. Men vi får se. Nu ska jag iallafall fixa iordning sängen, sen gosa ner mig och sova faktiskt! Hörs imorgon!

DAGENS HISS:

Rock röster!

Hur bra och coolt är det inte med sånna som sjunger med värsta rock i rösten? Sån där hes och bara allmänt bra. Så himla härligt att lyssna på! Fast kan ju bara vara jag, för att jag älskar rock.. haha! Men ne, är verkligen ballt. Önskar jag kunde sjunga med lite sånt drag i rösten, haha! Men som aerosmith sjunger, "dream on" . Är nog mest för killar ändå! Men får väl fortsätta drömma iallafall, helt enkelt ;)

ESCAPE THE FATE - ON TO THE NEXT ONE

Grym låt, grymt band!


AZUUUUM SHIET

Malmö leeeeverar asso! Harregud va vissa folk är bra på att sjunga, löööve it. Önskar man kunde kolla på idol i evigheter, synd att det är slut snart, för ikväll asså. Auditions är så roligt också, nästan roligare än finalen och sånt. Hoho, Älskar't!
Hoppas ni har en finfin kväll mina vänner. Puss!



jag älskar dig hjärtat!


NEXT:

Idol!

Idag åker dom till malmö, får se hur dom sköter sig.. ;)
Dom pratar lite småmys iallafall! Så får väl se om dom kan sjunga också, heaheaaa
Hörs sen!

DAMN I LIKE THE WAY YOU MOVE

Förlåt för sen uppdatering, men vad ska jag säga.. Har inte orkat helt enkelt! Så tänkte ta det nu när jag är någonlunda utvilad iallafall. Fick bara G+ på mitt prov idag. Är jätte besviken! Satt uppe hela natten igår och sen iförrgår satt jag en hel del också, så när jag kommer dit och läser första frågan, får jag panik och det låser sig. Svarade på allt iallafall, och kändes som att jag verkligen kunde alla VG frågor och formulerade mycket. Men tydligen inte.. Får väl försöka plugga ännu mer nätter på det andra provet.. Men jag sa ju det, jag vet redan hur det kommer bli. För på proven skiter det sig för mig. Helt omöjligt! Kan verkligen inte få högre än G i no.. eller G+ som nu då.. Vill ha VG!! Åh.. Jobbigt. Hur som helst, så har jag ju det provet rensat ur huvudet nu. Och ikväll behöver jag faktiskt inte plugga någonting. Så det första jag gjorde när jag gått hem, var att gå till badrummet och släppa loss lite. Haha! Crazeh. Sen tog jag en lååång och svalkande dusch! Fy vad skönt! Sen när jag var nyduschad och på myshumör så la jag mig i sängen och somnade så småningom.. Var så trött efter dagen, vart väldigt seg faktiskt. Vissa stunder bara dock! Vissa var jag som vanligt och flummade runt med tjejorna. Great. Blir man ju väldigt trött av också ibland ;> Men iallafall, var väl allt av idag! Nu ska jag sitta vid datorn och kolla runt lite, sen blir det idol, om ca 45 minuter. AWESOME

PLUGGPLUGGPLUGG

 


Usch.. klarar inte av att plugga mer. Inget fastnar ju heller! Får panik.. blir så sur när det blir så. Har så nedrans svårt att få in saker i huvudet, iallafall sånt jag inte direkt är intresserad av typ, och sånt som är svårt. Musik texter till exempel, det är ju jätte lätt. Dom fastnar på en gång! Önskar verkligen det var så med detta också, men går bara inte! Så har tagit en paus ett tag. Pappa kommer snart hem mat, så ska få i mig lite näring och bli piggare osv. Så får jag se om det går lite bättre med pluggnadet iallafall! Har ju inte ätit på hela dagen.. om inte en liten macka i bamba. Förstår inte vad det är med mig.. Så ska få i mig massa bra nu,
sen plugga gärnet. Puss!

 


WRONG HOLE

Gud va vackert..


Nu blir det plugg så det ryker om det.. Hörs sen!

TISDAG

Äntligen hemma! Fick sluta tidigare idag, hoho. För det vi har på elevens val krånglar. Vi ska nämligen samla in pengar till barncancer fonden jag och några kompisar, men inte fått våra bössor från dom än, så vi kan inte starta igång riktigt. Får se om vi gör det nästa vecka. Men kan ju säkert dröja! Hur som helst så har det vart en helt okej dag. Ganska seg, men säg någon skoldag som inte är det.. Usch! Kände mig även riktigt trött på morgonen, så såg jag att det ösregnar ute, så är väl säkert därför man vart som man vart idag! Satte på mig jeans, linne och en stor grönsvart munktröja bara. För kände mig så trött och frusen att jag inte orkade bry mig. Man märkte ju direkt iallafall att alla kollade på den. Skönt med lite uppmärksamhet!

Suck, nu måste jag väl plugga resten av kvällen också.. (Tills idol börjar såklart.. då blire fän lite paus!)
Har ju no prov imorgon som jag kanske sagt. Om försurning.. så gäller att plugga på nu sista dagen. Men man vet ju aldrig med mig, brukar inte orka plugga.. Men faktiskt pluggat igår, och spelade även in det. Så lyssnade lite när jag la mig i sängen igår kväll! Försökte göra det även när jag skulle sova, men ett ljudklipp på mobilen håller bara fem minuter, så var inte så himla lyckat!
Fast lite fick man allt in! Dom säger ju att man får in mest fakta när man sover.. Så gav det ett försök! Hoppas det går bra imorgon nu.. har änna lite smått panik. Men ordnar sig väl, som det alltid gör! Oftast..

SLEEP TIGHT, SWEETHEARTS!


Godnatt!

LA WEEKEND



Lite om vad jag gjort i helgen då! Som jag inte orkade berätta förut..
Blir ganska mycket, så ni kan ju alltid lyssna på dagens låt medans ni läser, så ni får lite underhållning! Eller nått?

Fredag: Åkte in till Göteborg och träffade Linnea en stund. Var hur kul som helst! Köpte oss en cafécooler och gick runt och myste. Sen satte vi oss och pratade, om allt möjligt! Fick mig ett par skratt kan jag säga, haha. Alltid lika roligt med henne! Sen efter vi pratat gick vi runt och kollade lite affärer. Testade b la smink och hon köpte lite nagelack, sen skulle hon träffa en kompis, och jag skulle ju träffa Daniel! Så jag och linnea stod och väntade på honom utanför åhlens. Där vi mötte på.. lite roligt folk så att säga. Haha! Var några tjejer som var utklädda typ, som frågade om dom fick ta bild med oss, för att dom höll på med en grej i skolan. Så var lite kul, haha! Förutom att man var tvungen att vara med på kort, usch, håhå! Men var lite små kul sådär. Sen kom ju Daniel! Så myste vi lite, och sen åkte vi hem till honom, där vi pratade och myste som vanligt. Vi köpte tacos och cola, sen hade vi en riktigt bra myskväll! Så som vi älskar det!

Lördag: Vi vaknade vid ca tio, och direkt där efter nästan så myste vi lite med att duscha, och gjorde oss fina. Fixade oss tillsammans, sen när vi var färdiga med allt sånt åkte vi in till stan och träffade Linnea och Therese! Skulle umgås med dom nämligen. Längesen jag träffade Therese, så var mysimys. Kul att träffa tjejerna igen! Efter vi hälsat osv iallafall så gick vi i olika affärer och hade skojs. Hittade en ballong, som daniel hämtade åt mig, oho. Sen skulle alla äta egentligen, men jag och daniel mådde inte bra alls. Våra magar är knas. Min mage bubblade och jag mådde lite smått illa hela tiden, med kramp och shit, sen började hans, och han fick panik typ. Så vi åt inte, utan bara satt och vilade. Men linnea och therese åt, och efter det hade vi lite .. matkrig på mcdonals. Haha! Roliga grejor. Sen började min mage verkligen att jävlas med mig, så var inte kul alls. Tror aldrig jag haft så ont asså! Fy.. Men gick som tur över lite sen när vi kom hem, och då myste vi bara. Åkte och köpte mcdonalds också, för att vi inte fick det innan, haha! Och medans vi åt kollade vi på en film som gick på tv en stund, sen kollade vi Supernatural och sånt som vi brukar göra. Sen somnade vi tror jag! Var verkligen hur trött som helst, så var skönt!

Söndag:
Sov ut och vaknade vid tio över tolv ungefär, sen åt vi frukost och myste. Kollade supernatural och bestämde oss för att åka till ica maxi och handla med hans pappa. Så köpte vi lite dricka och mat! Blev spagetti och köttfärsås! Hur gott som helst! Sen efter det kollade vi mera Supernatural. Är som en drog! Och efter det så myste vi bara, och pratade en massa. Sen när det blev sent så skjutsade hans pappa hem oss båda hit, till mig, så sov han här och åkte sen hem med pappa på morgonen! Alltså imorse.. Stackars oss, få gå upp klockan sex. Haha, men ja, ganska värt det!

Det var väl allt.. åhå, vart bäst. Och nästa helg vet jag kommer bli minst lika bra! Kanske ska till Liseberg med Linnea och Therese, se någon artist och bara vara. Sen kanske Daniel ska följa med, och någon/några av hans kompisar, fast det vet jag inte än. För har inte pratat med han, men pratade med linnea förut på sms! Så ska väl ta ett snack med Daniel snart också. Haha! Hur som helst, detta var allt. En stor puss till er som orkade läsa allt, hoppas det inte var för jobbigt, heahea. Vad har ni gjort i helgen?


ALLMÄNT SEG

Orkar inte skriva värsta texten just nu tyvärr.. är för trött! Ska plugga snart också! Har massvis.. Kan nog berätta ikväll vad jag vart med om i helgen och sånt. Ger er iallafall något litet nu bara.. Puss sålänge!

Dagens
Dag: måndag
Humör: trött och velig!
Stress: moppeprov/skolprov
dusch/bad: duschade kroppen med daniel i helgen, håret imorse.
Smärta: huvudet, magen och bara kroppen allmänt!
Träningsverk: överallt, typ.
Antal timmar sömn: ca 5..
Minus: skola och plugg
Plus: idol
saknad: gamla tider
godis: inget
dricka: cola, men bara för att jag skulle ta tablett!
frukost: macka
lunch: korv och potatismos i skolan, men åt knappt!
frukt: none
middag: makaroner och köttbullar.
kvällsmat: nada.
fika: usch..
skor: svarta stövlar med klack
smink: foundation, dipliner, mascara
Kläder: jeans, linne, munktröja
Jacka/väst: ingen!
Smycken: inga,
skarf/halsduk: men ingeeen.
parfym: ingen!
deo: love märket, tror jag.
Hårspray/mousse: none
Andra hår accesoarer: toffs på armen (y haha,
frisyr: hängande,
Platt/lock/våffeltång: platt
Låt: kent - utan dina andetag
Film: ingen
Tv: unga mödrar!
Mys: blir idol sen ju, så mys framför tvn bara! sen sova..
Köp: inget!
Önskan: vinna massa miljoner på triss! plötsligt händer det
Ser fram emot: helgen och höstlovet!

HEAHEA

Hej, första inlägget för idag! Förlåt för seg uppdatering men pluggade förut, sen sov jag, sen har jag pratat med Daniel! Inte orkat blogga heller.. för inte haft något speciellt att skriva om. Förutom att det är hur mycket som helst i skolan nu.. tror jag håller på att dö. Haha! Och så såg jag förut i min kalender att vi bara gått i skolan tre veckor.. detta är den fjärde. Asså, 3-4 veckor!? Det känns som att det gått typ, minst.. 10 veckor! Länge kvar tills vi har lov igen, buhu, haha! Lov is the shit. Iallafall, så blir det idol nu, och så ska jag fortsätta prata med min mysiga älskling. Så måste lägga ner skrivandet! Skriver imorgon igen, om det inte kommer några småinlägg senare, som det brukar bli. Smell ya later bitches!


och ja, jag har kalsonger på mig..
SOOO HOT. typ, so malin style..
haha, nej fy, skoja bara!
PUSS

ÅH, IDOL ÄR SÅ UNDERBART

Helt förälskad i programmet asså! Harregud.. får gåshud. Haha! Sen ser jag mig själv där hela tiden, läskigt äre!
Iallafall, så tänkte jag ladda upp en liten video på den här killen, som jag tyckte var en utav dom som var grymmast ikväll.. Fäste mig typ direkt när han började sjunga! Grym på gitarr är han också!


SHUT YOUR FUCKING MOUTH AND SING MY SONG

I väntan på att idol ska börja..


Vem kramade du senast? ebba

Vem pussade du senast? pissen

Vad har du för färg på dina underkläder? lila, svart

Vad gjorde du för en timma sen? bra fråga.. lyssnade på musik och så antagligen!

Hur mkt pengar har du i plånboken just nu? en tia, i know, ni behöver inte vara så chockade för att jag är så rik som jag är. hallååå, haha

Hur mycket sminkar du dig i skolan? lagom!

Hur mycket sminkar du dig när du ska ut? svarar samma som frågan över, lagom!

Hur många skor äger du? jadu.. 2-3?

Hur många jeans har du? två, i think

Vad har du gjort idag? först skolan, sen bara slappat hemma!

Vad ska du göra sen? kolla idol som börjar snart, hade jag tänkt! sen vet jag inte.. sova?

Vad ska du göra imorgon? skola iallafall, sen efter det vet jag inte vad som händer!

Vad vill du göra just nu? vara med någon, checka idol, och bara mysa!

5 saker du har på dig just nu.
1. linne
2. "tshirt" med volanger och knappar
3. kalsonger (heahea)
4. armband
5. bh

Vad brukar du göra när du är med dina vänner? prata, se film, flumma, ute och gå, en hel del!

Vad brukar du göra på helgerna? vara med daniel för det mesta!

Vad brukar du göra på vardagarna? skola,

Vilka vänner umgås du med? just nu umgås jag inte med så många.. är väl dom i skolan isåfall! ska träffa linnea på fredag, som tur är. saknar henne en massa!

Vem/vilka är din bästa vän? ronja och linnea!

Vilka är dina närmaste vänner? ronja, linnea, amanda, typ?

Vilka kläder använder du mest? olika ju..

Vilka skor använder du mest? just nu är det stövlarna som gäller!


LET IT GO

Asså kan kvällen bli bättre eller? Massa musik och massa fotoredigering, mysigt har jag! Och snart börjar idol. Eller ja, snart o snart.. om typ en timma eller något, men ändå! Ganska snart ;> Sen kommer mamma och pappa hem också, så jag får någon att umgås med! Helt ensam här hemma, heahea. Varmt är det också! Fick inte ta fläkten av min stygga lillebror förut.. gud va sur han blev! Smällde igen min dörr och shit, galna pöjk! Får väl duscha snart istället.. tänkte att jag skulle plugga No, för att göra ett sånt litet prov på fredag, men jag orkar inte.. Får se om jag gör det lite senare, eller imorgon! En dag är väl inte så farligt att plugga på.. lär man sig ju allt i bra tid, utan att glömma bort det. Äsch, vi får se. Här får ni en utav dom bilderna jag tog förut! Flummigt värre.

visst är jag söt..?
haha..


GAMLA GOA TIDER, MISS THEM ALL

En gammal bild från Thereses pyjamas party! Minns inte vilket år det var.. 08 kanske? Bästa minnena iallafall! Haha, jisses.
Saknar det som inihelvete. Synd att det inte blir att man träffas så mycket längre, hoppas det blir ändring på det!-

SNART!


haha, var hallowen, så..


ÄLSKAR ER!

 


kommer du ihåg linnea? haha, omg.. crazy times.
saknar dig!

GRATTIS, MIN FINA

Min underbara kompis Amanda fyller år idag förresten! Hela 16 år!
Stort grattis till dig älskling!

Kolla in hennes blogg vetja!
http://fashiiiion.blogspot.com

 

hahaha, bara för att!
lite dansband skadar aldrig ;>
älskar dig baaaby


I MUST BE STRONG, AND CARRY ON

Hemma från skolan! Äntligen! Haha.. fast ska jag väl inte säga egentligen, jag som inte vart i skolan nu på.. hela helgen och två dagar av veckan. 5 dagar då alltså. Men kändes som en evighet! Fast allt har ju gått skapligt bra iallafall, så ska inte klaga. Nu på sista lektionen, som var so, så ringde vi några i Kristdemokraterna, för vi håller på med någon sån parti grej där nu! Så ringde vi bland annat Larry Söder! Som är kristdemokrat här i kungsbacka då! Så ställde min grupp (johanna, patrik, jag) ett par frågor som man skulle ha svarat på! Lite roligare att ringa dom än att läsa på hemsidan ;> Heh. Annars har vi inte haft några märkvärdiga lektioner faktiskt.. Börjat kolla på sagan om ringen nu i svenskan för att vi håller på med fantasy och shit, lite segt när man redan sett alla dom! Vi ser den långa versionen också.. fy. Aja, man tar väl sig igenom det också antar jag!
Hoppas eran dag vart bra sötisar! Hörs sen!

Älskar låten! Och vet ni? Killen gick faktiskt i min skola förra året ;)! Sjöng denna på avslutningen, tycker han är grym faktiskt! check it oooout




it's my life, it's now or never
i ain't gonna live forever
i just wanna live while im alive

LALALA

jag älskar westlife

KVÄLLSHÄLSNING

Godkväll folket!

Sitter och lyssnar på gammal musik som jag lyssnat på innan, på min spotify lista då.. Finns musik jag glömt och som jag inte lyssnat på, på evigheter. Hur kul som helst! Haha :) Musik får en alltid att må bra. Michael bublé lyssnar jag på just nu.. skön röst där! Härliga låtar har han med! Men ska väl inte sitta här och prata mer dynga, blir nog sängen nu! För imorgon är det skola igen.. usch och fy. Men man måste ju! Hörs imorgon skönheter, puss!

 

jag orkar inte bry mig längre


CHRIS DAUGHTRY - SUPERNATURAL


IDOL 2010

Var ju premiär idag, och såklart man såg den! Fy vad bra det var.. haha. Ändå ifall det inte fanns jätte många som sjöng bra, så var det awesome. Alltid lika kul med idol, och alltid lika tråkigt när det tar slut. Vill ha mer fofaen!
Men ja, tror det kommer bli ett bra år. Hoppas på en bra vinnare! :3 . Blir värsta sugen på att vara med själv när man hör alla andra, och när man hör juryn säga massa att dom som sitter hemma och tror att dom inte är tillräckligt bra är dom som kan vara en naturbegåvning liksom.. men man tar inte sin chans. Och sån är jag, jag vågar inte! Är nog mer en hemma sjungare.. sån som bara går och sjunger lite hur som helst, utan att behöva bli kritiserad. Vill inte gå dit framför hela svenska folket och skämma ut mig själv med massa dålig kritik av en jury, när jag hellre sjunger hemma. Där ingen behöver lyssna på mig. Gör det mest för att jag tycker det är kul liksom.. alltid tyckt om att sjunga. Sjungt sen jag var liten! och visst, skulle vara kul att få skivkontrakt och bli känd osv.. för alltid velat det, ville bli som Britney spears i hennes film Crossroads.. men sjunger nog hellre hemma! Där ingen kan höra mig. Får se sen när jag blir äldre om självförtroendet stigit, och min sångröst blivit bättre, så kanske, bara kanske jag är med i Idol! Heahea.. Den som väntar får se, som dom säger. Nu måste jag hjälpa mamma med facebook, hörs imorgon efter skolan! PUSS

GRYM PÖJK!


LITE SMÅTT OCH GOTT

Har du pojkvän? Om jag har!
Är du oskuld? No
Har du hånglat med någon 2010? Ohja!

Har du kramat någon 2010? Si :)
Har du hatat någon 2010? Har jag säkert!
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? Självklart!
Har du haft sex 2010? Yep.
Är du kär nu? Verkligen!
Kan du vissla? Haha, mjo, det kan jag.

Äger du en mascara? Ja
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? Nej, haha. Räcker väl med en..
Är du emo? Haha, inombords.
Gillar du vältränade killar? Äsch, spelar la ingen roll!

Gillar du tjejer? Som kompisar, ja.
Är du bisexuell? Nej. 100% Straight.
Har du nån gång tyckt om någon i din ålder? Japp! Men var längesen!
Är du brunett? Si ;3 it's the shit
Är du glad? Ja, det är jag allt!

HELT SERIÖST.
Vad har du på dig för underkläder? Daniels kalsonger och en svart bh. Mycket sexigt, om jag får säga det själv.
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? 18.
När hade du sex senast? Helgen
I så fall, var det skönt? Otroligt! Som alltid ;>

CAMAR MED BEBI!


så söt så!


Hoho, imorgon börjar Idol igen! Ska bli så roligt! Älskar det programmet. Så ska sitta här i mitt rum och mysa, säkert dricka något gott, och bara, va. Myspys. Och angående magen, så är det lite bättre nu. Inte helt, för mår fortfarande ganska illa, men bättre än imorse iallafall. Trodde jag skulle sova ut sen efter att mamma ringt skolan, men har faktiskt vart uppe hela tiden. Camat och pratat med Daniel i skype för det mesta, men innan det kollade jag lite film och så. Tänkte jag kunde ta vara på dagen. Hoppas jag inte missade massa i skolan bara.. men det tror jag inte. Om jag gjorde det så tar jag igen det lätt! Får bara jobba på massa hemma, Urk.. Hur som helst, ni får ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi kanske sen! När jag har lite mer vettigare saker att säga kanske. Haha! Tänkte bara höra av mig, eftersom senast var på morgonen. Yeah, see ya!

MAGSJUK?

Halloj! Förlåt för en så ganska seg uppdatering under helgen.. men vid detta laget vet ni nog orsaken! Håhå. Eftersom jag sagt det så många gånger nu när det vart seg uppdatering (y Iallafall så har min helg vart awesome! Haft jätte mysigt!! Fast tänkte inte skriva värsta texten om helgen, utan mer "kortfattat" så att säga.
Så yeah, min helg så ut ungefär såhär dårå..

Fredag: Mötte Daniel i göteborg, flummade runt i stan ett tag och letade efter en väska till mig, sen åkte vi hem till honom och myste där. Senare på kvällen hade vi en minifest (haha) medans vi även såg massa Supernatural!
Lördag: Sov ut eftersom jag var ganska bakis.. åt frukost, sen duschade vi och gjorde oss fina, sen åkte vi in till stan för att vi skulle på bio! Gick till bergakungen och hämtade ut biljetter till Predators (som var helt okej btw!) sen när vi fått våra biljetter gick vi och åt på Mcdonalds, och hade jätte roligt där. Sen efter vi ätit köpte vi en Mcflurry, hoho. Och gick och myste med den enda tills vi kom fram till bion igen! Där köpte vi popcorn och cola, sen gick vi och såg våran film. Somnade typ i slutet nästan, haha.. Men var dock inte för att filmen var dålig på något sätt, utan för att jag var trött. Den började ju 23.15, sen var den slut vid typ, 01.07. Lite segt sådär. Sov gott sen när vi kom hem! Tänkte se på Supernatural, men vi la ju oss i sängen när vi kom hem så var änna lite farligt. Somnade iallafall!
Söndag: Vaknade upp med en mysig Daniel brevid mig, sen fixade vi det mysigt vid datorn och kollade på mer Supernatural medans vi åt K special och myste. Sen efter vi ätit myste vi lite till, sen bestämde vi oss för att åka in till stan! För att jag hade tipsat honom om Cafécooler, haha, så vi åkte in till stan för att köpa det. Åt även Subway, bara för att det såg så lockande ut. Hade ju sånna kuponger också, hihihoho, så fick en gratis om man köpte en. Så var grymt. Sen köpte vi våran Cafécooler efter vi ätit, och myste med den på bussen osv. Och när vi kom hem sen så gick vi till Ica och köpte cola och kakor. (Vet, onyttiga! Men var ju trotsallt fortfarande helg ;>) Sen när vi hade kommit hem med vårat mys så kollade vi Supernatural igen, åh, är så bra! Men ja, sen åkte jag väl hem. Ungefär vid tolv!

Älskar helgerna nu för tiden. Så himla bra. Med andra ord då så har min helg vart bäst. Fast ja, säg någon helg som inte vart bäst? Haha.. Angående rubriken förresten, så vaknade jag upp med världens illamående typ. Så gick till toan, och fick kräkningar. (Äckliga detaljer, sorry..) Men det kom ingenting. Så illamåendet bara stannade kvar istället. Hoppas på att det bara är något tillfälligt, och inte att jag börjar bli magsjuk.. Iallafall, så blir det ingen skola för min del idag. Men kan inte vara hemma mer än en dag känner jag, för nian är viktig. Så jag hoppas innerligt att jag mår bättre imorgon! Inte så roligt att gå i skolan och må dåligt.. Men får se helt enkelt. Hoppas eran helg vart nästan lika bra som min. Med nästan menar jag, att ingen helg kan ju vara bättre än min liksom, men den kan ju alltid vara nästan så bra! ;> haha. Sad but true. Nej men, hoppas att den vart bra iallafall!
Ha en underbar dag hörni!

De två bästa låtarna med Plan Three. yumyum


Still broken

 


What have you done


NOTHING ELSE TO DO '

Utseende:

Hårfärg: Mörkbrun.
Ögonfärg: Grönbrun
Längd:  ca 160
Skostorlek: 40-42

Kärlek:

Har du en kille/tjej just nu? ja, världens bästa
Gillar du någon? uhyeah, kan du ge dig på
Vem? - Daniel! who else?
Tillåter du din kille/tjej röra vid dig? Haha, nöh. o.O .. Klart jag gör! Mums.
Har du haft sex? Jap
Hur många har du haft sex med? En!
Har du haft många förhållanden? Nej. Daniel är det första seriösa, så är typ bara det jag räknar med.


Smak & Stil:


Vad har du på dig? leggins, tubklänning, underkläder, typ..
Hur beskriver du en fjortis? Oj, finns en del..  Kan säga såhär, man vet när man ser en.
Hur beskriver du en ''plugghäst''? Sånna som jämt får jätte höga betyg, pluggar hela tiden, osv.
Har du bytt stil någon gång? Ja, det har jag allt! Men vem har inte?

Bad Days:

Har du varit full? - Yes
Har du däckat? - Si
Har du haft sex på fyllan? Ja.
Har du rökt? Testat, och räckte allt den gången! Fy..
Har du snusat? yes
Har du gjort något olagligt? Jep
Har du slagit någon ner till marken? Nejnej!



Ja/Nej:

Är du allergisk mot något? Nepp. Inte vad jag vet om iallafall!
Tror du på gud? Nej
Har du en bästa vän? Flera!
Är du vegitarian? Nej
Är du olydig? Ibland ;> haha.
Har du vart med om ett stort gräl? Ja, det har jag väl!

Antingen eller:

[x] mjölk / saft []
[] ibumetin / alvedon[x]
[x] katt / hund [x]
[] Cykla / gå [x]
[x] öl / vin []
[x] kanin / hare [ ]


TONÅRSTJEJS LIV

Bröst, mens och fett hår,
Killar, svek och feta lår.
Stå ut med kompisar som din rygg vänder,
Stå ut med allt skit som händer.
Ta emot mer och mer smärta,
Bara vänta på att någon ska krossa ens hjärta.
Sedan supa sig full, Röka massa cigaretter
Svälja mer och mer tabletter.
Skära i sina armar djupa sår,
Dölja hur man ständigt mår.
Börja banta, få anorexia, bli undernärd
Välkommen till en tonårstjejs underbara  liv.


Haha.. stämmer la ganska bra eller?
bara massa problem helt enkelt, med andra ord.. haha!
stackars oss tjejjjor!

PATETISKA GREJOR!



jo men tjena, jag vill verkligen se han runka i cam.. haha.. stackars kille! tycker bokstavligt talat väldigt synd om sånna här människor! sen, vad med biten att jag har pojkvän förstår dom jävlarna inte? stod att han var 91a, dom borde väl ändå veta lite bättre än att gå runt och jaga tjejer på internet och visa sina kukar i cam? haha, herregud.. patetisk människa där. sen hade han inga bilder heller. och seriöst, hur många tjejer tror den här killen kommer adda honom, för att se hans patetiska hand gå upp och ner i olika fart på hans kuk? ne, inte så många.. förhoppningsvis! om det finns några tjejer där ute som addar honom, så borde dom tänka till lite.. tror dock inte dom är helt nöjda med sig själva sen efteråt, när dom insett vad för patetisk grej dom suttit och kollat på. en helt främmande kille, som sitter och runkar.. mums? nej, fy! och vem vet vad han kan göra med deras hotmail och shit? nej men som sagt, tycker sånt här är extremt patetiskt.
säger bara en sak, skaffa er ett liv!



SAKNAR DIG, MARTINE ÄLSKLING!


bilder från i vintras!

älskar dig med hela mitt hjärta, älskade vän

DAGEN

Till att börja med, så gick pjäsen skit bra! Vissa skrattade massa på våran, och dom andras var skit roliga! Vet inte hur mycket jag skrattade.. haha! Harregyyyd. :d Sen har skoldagen faktiskt vart bra. Inget som vart speciellt dåligt!
Och imorgon är det fredag! Hur härligt som helst! Bortsett från att jag har gympa.. fy! Friidrott är så tråkigt! Och jag suger, haha! Men ja, går nog fort förhoppningsvis. Sen ska jag till Daniel, så har något att längta efter iallafall. Hoho.
Nu ska jag äta, sen mysa framför tvn! Hörs kanske sen! puss

GOOD EVENING DEAR FRIENDS!

Försöker och försökt plugga matte nu ett tag, går ju inte! Och så är pappa som lovat att hjälpa mig, ute och klipper gräset. Sen när det gått ett långt tag till och jag inte fått göra ett skit, så duschar han. Så får sitta och vänta nu, för kan ju inte någonting typ. Och att skriva av facit hjälper mig inte ett skit. Jag ligger fan massa efter.. nästa beting var typ, 69. Och jag är på 13. Inte ens hunnit till betinget vi hade idag, som var 40. Jag är körd. Sen är alla jätte långt fram. Ebba var på typ, 85, så det hjälper ju inte mig precis.. Får jag ju bara mer panik och blir mer stressad. Jävla skola, jävla matte, jävla allt! Jag suger på matte! Alltid gjort.. Fan ta mig.

Ska checka om pappa äntligen är färdig nu, annars vet jag ärligt talat inte vad jag gör! Jävla matte..


Förlåt för mitt dåliga humör förresten, haha! Men allt är så himla jobbigt just nu! Så är därför nästan alla inlägg nu för tiden vart lite sådär. Hatar skolan. Vill tillbaka till sommarlovet! usch och fy! Men hoppas ni har det bra underbaringar. Är nog inte så roligt för er att läsa sån här strunt hela tiden, haha! Men hoppas ni klarar er. Blir bättre och positivare inlägg när jag är på bra humör igen. Men hey, man kan inte alltid vara på bra humör! Nu kom pappa, så ska göra matte! Hej!

KVÄLLENS LÅT


1 SEPTEMBER

Godkväll pussungar!

Förlåt att jag inte skrivit tidigare, råkade ju somna nyss, haha. Typiskt mig! Behövde nog vila ut lite inför pjäsen vi ska ha imorgon ;> Ska ha engelska pjäs.. Jag, Ebba, Emelie, Linn, Emma och Olivia är i en grupp. Så ska det handla om en klass som kommer tillbaka efter sommarlovet typ. Linn är läraren, emma är ett mobboffer, jag och ebba är tillsammans, olivia och emelie är några "coola" som kommer in helt random. Handlar om lite olika grejor. Först försöker läraren prata med mig och ebba, men vi sitter o håller om varandra och kollar mobilerna, sen mobbar vi Emma lite, sen kommer Emelie och Olivia in på bodycars. Eller vad det hette.. Är sånna småbilar man hade när man var liten! Som då för dom ska föreställa moppar.. Haha! Sen kommer Olivia och flirtar med mig (hon är kille i pjäsen), och då blir Ebba (Min pojkvän) Jätte svartsjuk och puttar ner "han" från stolen och slår han på marken. Så grälar dom lite, sen sätter dom sig igen. Efter det ska dom ut o röka, så frågar jag om jag kan följa med, för jag flirtar ju såklart tillbaka med den andra killen.. Så blir Ebba jätte sur, och ja, sen mobbar vi emma lite till, och sen är det slut typ. Sen i början av allt ska Linn stå o smådansa och sjunga "Everybody laugh now" Haha. Lite.. Små tyfft sådär. Kommer nog gå finnemang asso! Inte för att jag är världsbäst på teater och sånt men.. Ska nog allt gå bra! Nu måste jag plugga lite matte och så. Får se om jag skriver senare.. kanske inte hinner pågrund av alla matte tal jag måste göra.. men kanske! pussen

RSS 2.0