Önskar man var som andra unga

med fin hy. Jag är så äcklad av min hy.. Äckligare blir den också om man har foundation så vad ska man göra? Går ingenting bort med hjälp av det jag köpt och så, så ger jag upp nästan. Vill ha slät hy med fin färg så man slipper alla dessa tankarna och allt smink.. usch. Äcklad. Gått i skolan också så då blir det ännu värre, man känner sig vidrigare än vidrigast!

Precis varit på ett läkarbesök och just nu sitter jag på tåget som snart åker till Göteborg, eftersom jag ska fixa håret igen vid halv 5! Fullspäckad dag. Denna veckan blir hur go som helst.. Ledig onsdag, bara nationella halv nio på torsdag, sen ledig. Sen i helgen blir det kalas och fest för min fina vän som fyller 18! Skit bra vecka.


Vårkänslor

Igår var jätte mysigt. Att träffa världens bästa syster slår allt! Först och främst så höll det fina vädret i sig väldigt länge så vi satt ute och solade på altanen när vi kom hem, as skönt.. Tog på mig mina mjukis shorts till och med! Innan vi kom hem också så gick vi på kungsmässan en stund! Kollade lite kläder! Sen bjöd hon på McDonalds där vi fick vänta hur länge som helst på maten.. Ovärt och jobbigt. Men skit härlig dag iallafall! Vårkänslorna är på topp! Testade en ny klänning jag köpt också igår och fick genast sommarkänslor vilket gjorde humöret ännu bättre. Kan inte fatta hur lite tid det är kvar till det underbara sommarlovet! ih.

Söndag idag.. Suger att helger alltid går så fort. Men det ska vi inte låta dagen bli negativ för! Jag och jesper ska gå och äta på Göteborg wok sen i eftermiddag innan vi åker tillbaka till mig igen! Sjukt mycket god mat där.. Ska bli spännande testa något nytt! Sushi, kräftor, räkor, varm mat också.. Massa grönsaker.. Massor! vattnas i munnen..

 

 


Helg

Igår kom Jamina, och gud vad roligt vi hade det! Märktes verkligen att vi inte setts på ca 1 år.. mycket att ta igen! Tog i att säga hejdå till henne imorse, men vi sa att vi absolut inte ska vänta såhär länge tills nästa gång vi ses så får hoppas på det bästa. Hon har ju hästar så får åka dit någon gång i sommar och rida med henne eller något, ih, hade vart as mysigt. Iallafall! Ny dag nya planer. Fick reda på tidigt imorse att jesper skulle vara borta hela dagen när jag trodde jag äntligen skulle få spendera massa tid med honom.. Men icke! Är istället påväg till min syster nu, så ska vi åka hem till mamma och pappa och se skräckfilm, haha! As skönt väder, sol och klar himmel! Dock konstigt då det började ösregna helt från ingenstans förut.. får väl se.. Hoppas det håller sig till jag kommer inomhus iallafall! Ikväll ska jag o jesper på Iron man i 3D också.. Go lördag!

Outfit. Bara något vanligt. Kan inte leva utan dessa byxorna asså.. Typ dem enda jag trivs i. Sorgligt


Ett jädra pluggande

Imorgon, på en FREDAG, sista lektionen, har vi grammatikprov.. Försöker plugga men känns som att det bara går in och ut igen. Känns som att jag aldrig kommer att ha någon nytta av detta i mitt arbetsliv, så energin finns inte överhuvudtaget. Känner att några saker fäster sig i mitt huvud iallafall så får väl hoppas på det bästa och göra så gott jag kan! Positiva tankar iallafall - imorgon är det helg! Jamina kommer till mig och jesper o sover över så kommer bli en riktigt bra fredag. Käka pizza, ha skräckfilmsmaraton och bara njuta av varandras sällskap, iih. Annars ska jag bara ta det lugnt i helgen.. Mysa med jesper så mycket som möjligt, han dömer en del, så får försöka få så mycket tid som möjligt för varandra!

Dagen förövrigt har varit riktigt bra. Haft roligt och man har inte känt sig stressad för en gångs skull! Vi såg dansuppvisning som estet treorna hade gjort, sen gjorde vi en megastor fruktsallad och bara myste. Sen snabbt klassråd, sen slutade vi. Jätte skön dag! Man behöver sånna dagar såhär mitt i veckan, helst när man är skoltrött.. Aja, tillbaka till pluggandet! Wish me good luck!

 


Strawberry icecream

Dålig på att uppdatera, men så är det. Ibland har man lite svackor. Är så mycket i skolan känns det som och mycket som händer framöver så har inte tänkt ett dugg på bloggen! Idag till exempel har hänt massa. Först skola, sen när jag kom hem där efter ett tag så skulle familjen handla och lämna jesper på träning, så jag har kört massa idag, och så har vi storhandlat! Köpte den nya smaken av Loka, såsom rubriken säger, haha, älskade den! Smakade gudomligt gott, och annorlunda. - annorlunda är bra! Nu ska vi bara fika lite och kolla miljonjakten. Har så fruktansvärt ont i huvudet.. Hade det igår också, och då var det en pain in the ass verkligen.. idag är det lite mindre, men fy vad ont det gör. Så ska bara koppla av nu.. Sen sova ganska tidigt. Så trött nu för tiden.. Suck. Alltid är det ju något, right?! Ne nu åter till tvtittandet!

 

 


Hur kan man älska någon såhär mycket?

Har ni någon som lyser upp era dagar, även ifall dem från början är skit? Det har jag, och det är min pojkvän. Om jag mår dåligt, över skolan, mig själv, vad som helst, så räcker det att åka hem till honom på helgerna, så mår jag som en helt ny människa. Blir trygg direkt. Trygg och lycklig. Aldrig i hela mitt liv varit så lycklig som jag är idag, med Jesper i mitt liv. Han är min soulmate - jag har funnit den rätta. Innan trodde man väl inte riktigt på att man kunde hålla ihop resten av livet, men detta är äkta kärlek och det finns ingen i hela världen jag hellre spenderar resten av mitt liv med än med Jesper. Aldrig varit mer säker på något i hela mitt liv.
 
 
Jag vet vem jag är när jag är hos dig.
you know our love was meant to be,
the kind of love that lasts forever
;and i want you here with me, from tonight until the end of time
'cause baby, you're the meaning in my life, you're the inspiration

Höga förhoppningar på min senaste beställning!


you're amazing, just the way you are

Den låten asså.. får en på bättre humör och ger en lika mycket rysningar varje gång! Sitter och tänker på min hy och på hur det hade varit om jag hade fin och slät hy.. Där jag faktiskt hade len hud, såg ung ut, och inte sliten hela tiden pågrund av alla mina problem. Även ifall jag sminkar mig, ser jag trött ut, och när jag har på mig foundation ser det bara helt onaturligt ut för att den är så förstörd och ÄCKLIG, kort sagt. Usch, trött på skiten nu. Kan inte någon bara ge mig någon mirakel kur som ger mig lika fin hy som alla modeller typ? Eller skär bort allting och låt mig ha burka på mig resten av livet.. hur skönt hade inte det varit? Får byta religon och flytta från Sverige, där har vi det! Så får det bli, haha..
 
Förövrigt så sitter jag och försöker plugga också. Nyss svarat på en jädra massa frågor inför A-dagen imorgon. Är en studiedag men för dem som har omprov i något så.. kan man gå dit då från 8.30-12 och göra det om man anmält sig.. så det ska jag spendera min tisdag på! Denna kursen har varit ett helvete för nästan hela klassen.. ska bli skönt att förhoppningsvis få den ur världen. Inte för att jag tror jag kommer klara det imorgon, tyvärr. Inte fått någon lärdom under hela kursens gång pågrund av dålig lärare, och man har inte fått god tid på sig att ladda inför omprovet.. Men får göra så gott jag kan! Wish me good luck!
 
 

 

"most of the problems in life are because of two reasons; we act without thinking or we keep thinking without acting."

Precis lagt ner lite tid på mig för en gångs skull och målat naglarna! Fransk manikyr som vanligt.. passar mig så bra också eftersom mina naglar växer som ogräs! Finast på långa naglar, enligt mig. Ska sätta på ansiktsmask och sånt senare också tänkte jag.. ta hand om mig själv lite! Har börjat bli krasslig och hostar så halsen gör ont.. förkylning på hög nivå. Har inte så mycket i skolan imorgon eller på fredag så får se om jag kanske stannar hemma. Så som jag mår nu blir det nog så. När jag kommer hem från skolan så är det första jag gör att gå och lägga mig och sova i typ 3 timmar.. känns verkligen i hela kroppen att man åkt på något. Kan knappt hålla ögonen öppna i skolan, eller reagera i samtalsämnen osv.. Menmen! Ska vila så mycket som möjligt, ta hand om mig själv lite, så får jag väl se hur jag mår imorgon. Alltid bra att iallafall ställa klockan, ifall man känner sig bättre! Man vet ju aldrig. Nu tillbaka till omvårdnaden av mig själv, sen ska jag se på serier, sen - time for bed!

Myslåt, ohja.


Efter första dagen i skolan - slutkörd.

Rubriken förklarar det mesta. Var första skoldagen efter lovet idag och jag kände verkligen så fort jag satte min fot där att jag inte hade någon energi för det. Så fort jag kom hem efter 4 så gick jag och la mig.. sovit tills nu, och vill egentligen sova mer, haha.. Hur kan något göra en så trött? Är väl bara att tänka nu istället att det är sommarlov om 2 månader! Men är en lång tid kvar innan det ska kännas att det närmar sig så är väl inte till en så stor hjälp egentligen. Aja, ska ta tag i kragen o resa mig upp ur sängen! Morgan och Ola-connys program börjar ju nu, måste nästan se det! Sen ska jag köra o hämta bror min, och sen handla. Gött att röra på sig!


Höga priser

Satt och klickande runt på internet och helt plötsligt kom en reklam om smycken upp, så gick jag in, helt spontant utan någon baktanke, haha. Så kom det fram massa förlovningsringar, och daaaamn, vilka priser vissa sidor har.. Det kan vara världens enklaste ringar för typ, 27 000, 118 000.. osv. Skulle nästan förstå om min pojkvän aldrig hade velat förlova sig med mig, haha. Klart killar inte förlovar sig med sina flickvänner när dem ser chockpriserna på ringarna.. Dem skräms iväg! Sen vill ju tjejer inte ha bara en vanlig ring utan kanske någon diamant på, som till exempel jag hade velat ha (haha).. Fast å andra sidan - man förlovar sig för att man är kär i personen och vill spendera resten av sitt liv med denne, inte för att man ska ha diamant på fingret. Men hade ju varit ett plus i kanten om man säger så, haha! Man får fortsätta drömma!
 
Förövrigt så.. är det söndag! En helvetes söndag om du frågar mig.. Imorgon börjar skolan igen efter ett långt och härligt lov här i Göteborg. Vill inte tillbaka.. får ont i magen så fort jag tänker på att jag ska dit imorgon.. Och nu efter lovet kommer massa prov som kommer höja pressen på en igen. Skolpressen har jag verkligen inte saknat asså.. Önskar jag kunde ha lov föralltid. En fördel till att lovet är slut är ju dock att det närmar sig sommar och sommarlov! Är väl så man får tänka helt enkelt..
 

Diss

En sak som jag verkligen hatar, fast som man (jag) måste använda - SMINK. Är en stor fet diss, även ifall det är en bra räddning ibland. Men tänk om smink inte hade funnits. Allas hy hade sett perfekt ut, förhoppningsvis, ingen hade sett ner på en hur man än ser ut för att alla hade sett ut så - naturliga. Jag behöver smink för min hy. Jag har fått ärr av äckliga finnar, så därför måste jag använda den värsta sorten av smink, foundation. Värsta som finns, helst på sommaren när man fortfarande måste ha sånt äckligt när alla andra går där utan med sin fina lena hy, med kanske bara lite puder på. Usch. Efter en hel dag med smink känner man sig otroligt äcklig, och när jag är hemma och inte har smink, känner man sig inte alls lika äcklig. fast då undviker man spegeln istället, och att visa sig, haha. Suck. The problems of life people, problems of life!


Världens skönaste väder och världens slitnaste människa.

Har ni varit med om den känslan när man känner sig sliten hela tiden? Där är jag nu, hela tiden. Haha! Även ifall jag sminkar mig ser jag trött ut, min hy har inte blivit bättre och liksom.. ser onaturlig ut.. Blä. Kände ändå att jag behövde ta mig en tripp ut när vädret såg så fint ut! Man får passa på.. Och frisk luft gör allt bättre så varför inte!

 


12.47

Oh holymacarony. Är helt utmattad, och lovet blev inte alls som jag hade hoppats. Dock så är vi ju bara i mitten av lovet så det kan ljusna, men känner mig helt psykiskt och fysiskt utmattad vilket jag antar inte kommer bli bättre och saker har hänt som gör mig helt.. hopplöst slö. Allt kastas i mitt ansikte, känns det som. Men, livet blir inte alltid som man tänkt sig, och det får man väl acceptera antar jag. Synd att man aldrig kan bli lycklig till 110%. För jag om någon, inte för att låta självisk, förtjänar att vara lycklig.

Ska ta en powernap eftersom sömnen inatt var lite strulig, sen när Jesper kommer hem ska jag hjälpa han byta däck, jisses. Annars har jag väl inga direkta planer för idag, bara ta det lugnt! Man får ha sånna dagar också, huhu. Hoppas ni har det bra. Bloggen kommer nog ta lite skada av att det är lite som det är nu och att jag har lov, men.. ska försöka uppdatera! Ciao! 😊


RSS 2.0