Grått, grått och..... grått.

  
Wooohoooo, ledig! Idag har varit en väldigt bra dag, faktiskt. Började jobba halv 11, städade lite, serverade mat till de gamla sen var det dags för APT, satt där i två timmar pratade om allt och ingenting, sen hem och nu ledig imorgon innan det är dags jobba helg igen! 
 
Påtal om förra inlägget också.. tror inte jag skrivit det tidigare i bloggen men jag fick beskedet av min chef att jag o min ena kollega inte skulle få vara kvar längre på det äldreboendet jag jobbar.. det var väl.. förrförra veckan någon gång tror jag. Då, tog jag saken i egna händer och skrev ett mail till chefen på Neonatal här i Göteborg utan att det fanns en tjänst ute - av ren chansning. Hon skrev jätte snabbt tillbaka och ville att jag skulle komma på intervju veckan därefter, alltså förra torsdagen. Hon sa det skulle bli jätte roligt att ses osv, blev så himla glad. En riktig "skjuts" i karriären, verkligen! Ett steg närmare dit jag vill vara. Gick iallafall på intervjun, gick jätte bra, hon fick senare inte tag i min referens, jag gav en annan referens, och samma dag hon hade pratat med min andra referens - några timmar efter, ringer hon och bah chockar mig med att säga rakt på sak "Hej, vill du börja jobba hos oss?" Jag bah, eeeeh.. jaaaa, och flinar som en idiot, sen sa hon Kanon, välkommen till oss! Skickar papprena idag så kommer hem till dig om några dagar" ASSÅ åh, ni anar inte hur lycklig jag var efter det! Svävade bokstavligt talat på MOLN efteråt, hahah! Aldrig varit med om liknande. Äntligen får jag göra det jag velat hela tiden, ta hand om barn! BEBISAR på en neonatalavdelning, min dröm! Så jag och sambon gick ut och firade med middag och drinkar, underbart. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant men det är deeee! Blivande barnsköterska på östra sjukhuset √ 

Så jävla lycklig just nu.

 

This one's a fighter

Nu när det är så mycket som händer så känner jag verkligen att jag skulle vilja flytta till en annan stad, skaffa nya vänner, nya bekantskaper förövrigt, bara lämna allt gammalt bakom sig och börja om på nytt. Hade varit så härligt. Jag känner mig väldigt ofta så ouppskattad från folk, känns som jag alltid förväntas vara på ett sätt men får inget tillbaka. Jag ska alltid vara den som försöker.. trött på det! Vill lära känna lite nya människor. 
 
På jobbet just nu får man också en massa skit hur mycket man än sliter, som om alla andra är så perfekta... Det handlar om små saker som folk gör så stora, herregud.. ute i världen DÖR folk, det pågår krig, man förlorar sina nära o kära.. och här bråkas det om allt onödigt som om det vore världens undergång.. sjukt. Vill bara lägga av och åka på semester, flytta, vad som. Komma iväg! Försöker fokusera på det bra jag har i livet, på min sambo, min familj, de som får mig att le om dagarna. Men ibland är det svårt.. Är som en vis kollega sa också "händer en dålig sak, drar det oftast med sig mååånga dåliga saker." När en sak händer, händer allt. Som om man inte hade nog? 
 
Trötttrötttrött.
 
 
 

New in

 
Denna fina marinblåa jacka med gulddetaljer fick jag av sambon igår. Så himla fin, varm och gosig! 

Cubus 599:-

Ohhappyday

Idag känner jag mig sådär lycklig som jag inte gjort på länge. Igår efter ännu en jobbig dag på jobbet (allt där är så turbulent nu...) så gick jag och sambon på bio! Enda dagen på länge som han inte hade något annat efter jobbet så vi hann äntligen umgås. Så vi åkte direkt efter jobbet till stan, kollade lite - fick en ny jacka av honom för att han ville skämma bort mig dels för att han tyckte jag behövde en ny jacka och för att han jämt är borta. Ville visa hur mycket han bryr sig och älskar mig, så fint av honom. ♥ Vi såg Deepwater Horizon, JÄTTEbra film som handlade om den stora explosionen på en oljerigg i den mexikanska golfen 2010! Tror att den berörde en extra mycket också för att den är baserad på verkliga händelser, sånna filmer är alltid värst/och bäst! Hade det supermysigt med min älskling, sånna dagar man behöver - bara komma bort från allt och umgås med dem människorna som får en att må bra. 
 
Idag har jag varit ledig ocksååå, underbart. Storstädat, fixat o donat, haft på mig myskläder heeeela dagen och bara myst. Love it! Dagar som dessa är guldvärda! 
 
 

161016

 
Gårdagens outfit. 

Efter en låååång vecka med många turbulenta händelser samt en jobbhelg - så tar jag nu en liten välbehövlig söndagspaus. Har haft fullt upp hela veckan och helgen.. jobb och sen åkte vi till Jönköping igår direkt efter att jag jobbat klart. Var på kalas hos Jespers syster, hennes sambos dotter fyllde 5 år! Så var ett barnkalas med hela min sambos familj, supermysigt!! 
 
Fööörresten, så gjorde jag ju en förändring med håret i måndags OCH det var ärligt talat det bästa jag någonsin gjort. Jag trivs så bra i mitt nya hår.. mycket bättre än det kritvita och helblont i botten, älskar det! Gjorde ju en balayage, har nog aldrig gått från frisören och känt mig så nöjd som jag var då! UNDERBART.
 
.. nu kommer strax sambon hem så ska vi köpa någon god mat, lyxa till det såhär på söndagen - helgens slut. Ny vecka, nya möjligheter!  

Min bästa vän, sambo, soulmate och livskamrat. ♥

Min pojkvän sen 5 år tillbaka - mitt största stöd och största kärlek. Det finaste jag har. 
Fan, vad jag älskar dig.
 
 
 

Dags för förändring!

Jag har länge funderat på vad jag ska göra med mitt hår. Jag ÄLSKAR blont hår, trivs verkligen i det.. MEN.. det sliter som fasen. Mitt hår har nog aldrig vart såhär kaos. När jag var brunett så var det finare och längre, och då tog jag inte ens hand om mitt hår på samma sätt som nu när det ser kaos ut.. blekning är värst. Så jag bestämde mig för att jag skulle bli brunett igen, låta det växa och bli friskt.. slippa göra utväxt efter 2 månader och yadayadayada.. men sen tänkte jag.. jag trivs ju så jädra bra i blont hår. Så jag bestämde mig för och göra något mittimellan.. så det blir alltså en balayage! Roligt att testa på något annat som man aldrig gjort förr.. så den 10e oktober blir håret helförändrat! Trivs jag med det bruna på toppen så kanske det tillslut blir helbrunt, det vet man aldrig. Den som väntar får se! Jag är iallafall sååå redo för en förändring nu.. så trött på mitt torra glanslösa hår.. blont blir så gult och livlöst så fort! Man är hos frisören, det är fint och man känner sig såååå fräsch, sen efter typ 2-3 veckor är det tillbaka till samma gamla tråkiga hår och färg. Så ne, jag är mer än redo för en förändring!! 
 
 

Barnlängtan

Jag har så länge jag kan minnas ÄLSKAT barn. När min syster fick Maya var jag överlycklig och hjälpte henne nästan varje dag, ville vara med under hennes uppväxt så mycket jag bara kunde. Ibland när jag passade henne kändes det nästan som om hon var min egna och jag ÄLSKADE redan då den känslan. Nu när min syster är gravid igen och man vet exakt vad hon ska gå igenom så blir man så sugen. Ha en mage som växer, att ha en människa inuti sig.. bara den känslan längtar man efter. Alla mysdagar med bebis, känna känslan av att DU och din partner har skapat något så fint.. asså måste vara den mest underbaraste känslan som finns. Kan bara tänka mig! Att hålla i något du själv skapat, ditt eget kött och blod, någon du gått runt och bärt på i 9 månader.. fyyy så mysigt. Man är ju väldigt ung i vissa människors ögon, men när man mognade snabbt och var tvungen att växa upp i tidig ålder så känner man sig inte så ung som man egentligen är. Känner mig äldre, och känner mig ändå redo. Jag har en stabil inkomst, en stabil partner, tak över huvudet.. Sen kanske denna känslan bara är en fas, för att man umgåtts mycket med folk som har bebisar? Jag vet inte. Sambon är ju verkligen inte redo för bebis, så mycket som han har hela tiden.. sen vill han ju inte ha nu förrän om några år, och jag har inte bråttom heller. Vi har många år på oss, vi är fortfarande unga liksom. Men längtar sååå efter att skapa min egna lilla familj! Den dagen den lyckan. ♥
 
 
 
 

 Maya älskling när hon var bebis ♥

Myskväll

Varit ledig idag och är även ledig imorgon, det är fasen ovanligt men guuud va underbart! Mycket på jobbet nu som man inte orkar med så jag vill bara koppla av och tänka på annat, så satt fint nu med ledighet. Idag har jag bara tagit det JÄTTE lugnt, bakat lite, städat... osv. Nu har jag myskväll med vovven medan sambon är iväg och dömer match. Massa program på tv ikväll så vet inte vart jag ska börja, haha.. älskar't! Haft en toppen dag verkligen. Igår så fick jag reda på att jag till 90% inte kommer vara kvar på den avdelningen jag jobbar på idag, så jag chansade och skrev till en enhetschef på en neonatalavdelning här på barnsjukhuset i Göteborg. Tidigt idag såg jag att hon hade svarat att hon jätte gärna vill jag ska komma på intervju och tycker det ska bli jättekul att träffas, måste vara ödet!? Så idag svävar jag på moln. Att jobba med barn är min dröm! Jag håller alla tummar o tår att det går vägen med denna intervjun.. var ju ett tag sen nu som man behövde gå på intervju, haha.. men ska nog ordna sig! Ska dit nästa torsdag efter jobbet så hinner förbereda mig lite innan dess! Överlycklig! Dags för en förändring i livet nu känner jag... så nu går vi mot bättre tider förhoppningsvis! 
 
Längtar sååå till lördag också. Ska ut med min bästa Amanda, vilket var skit längesen sist! Går typ aldrig ut.. har alltid hunden eller så jobbar jag, så på lördag ska vi bannemig gå all in. Ska dansa tills jag stupar! Roligt fixa sig extra fin och inte tänka på nåååågonting förutom att roa sig! I need it! 
 
 
 

RSS 2.0