Nytt i garderoben (y


18 December

Ååh vad mycket roligt som händer nu framöver! Helt sinnessjukt. Imorgon är sista riktiga dagen i skolan, sen torsdag är det julfirande, sen fredag avslutning! Efter avslutningen ska tjejerna och jag gå ut och äta på ett skit mysigt ställe här i Kungsbacka! Sen åker jag direkt in till Jesper i göteborg och väntar tills han slutar jobbet vid tre. Tänkte gå och kolla lite i stan först också, måste ha något till fredagskvällen/jul och nyår. Så köper väl någon fin tröja bara! På kvällen ska jag, jesper, min syster och hennes sambo ut och äta på en buffé i Göteborg! Bamboo heter den.. skit grym! 168 kr för hur myyycket mat som helst, med förrätt, huvudrätt och efterrätt. Kommer ha så mysigt! Sen lördagen åker vi hem till mig senare på kvällen med katten vååår, så sover vi hos mig denna helgen! Söndag ska min syster också sova här hemma så blir awesome. Ska siitta uppe på uppesittarkvällen!! Alla har köpt varsinn bingolott.. Spelar aldrig bingolotto, tror inte alls på det eftersom man aldrig vart med om vinst, men kommer nog bli riktigt mysigt på söndag! Sällskapet osv.. Sen på måndag är det ju JULAFTON! Helt sjukt.. Känns inte som det var längesen det blev sommarlov och nu är det jul.. Längtar! Några dagar efter jul sen åker ju jag, jesper och hans familj till Uppsala också! Firar nyår där uppe.. Bara massa kul! Mår så himla bra.
 

 

Taggar inför tjejkväll med dem bästa!


Babyface


You're insecure, Don't know what for
You're turning heads when you walk through the door
Don't need make up to cover up, Being the way that you are is enough

Everyone else in the room can see it, Everyone else but you
And when you smile at the ground it aint hard to tell, you don't know you're beautiful
That's what makes you beautiful


Vilken dag..

Lika seg måndag som vanligt. Idag mådde jag piss. Började bra, hade dock liiite ont i ögonen typ, var det enda. Sen kom kramperna i magen tillbaka efter ett tag utan dem, så satt på sjukhuset för någon timma sedan och skulle kolla upp det. Men dem tog inga prover där ändå och det avtog lite nu mot kvällen, så sket i det och åkte hem igen efter ett tag. Så ska boka tid på vårdcentral istället, så dem kan ta lite prover.. Så himla trött på det nu så hoppas dem hittar felet och ger mig medicin! Haha.. låter som en knarkare.. Men ne, as trött på skiten. Så satt i skolan, fick krampanfall i magen flera gånger och fick febersymtom. Känner mig fortfarande helt utmattad och har en sån dundrande huvudvärk att det nästan är löjligt.. Menmen, tomorrow's a new day!
 
Annars har jag det väl skapligt bra tror jag! Lite småfel hit och dit, men det hör väl till vardagen antar jag? Nu ska jag väl fortsätta sjunga och mysa, sen kanske Rebecca ringer.. Måste hålla mig vaken! Sen blir det sängen iallafall. Imorgon är en ny dag som sagt.. ge mig loooov.. Slänger in en gammal bild på det! Vet att det ser ut som att jag är brunett, men var faktiskt "blondin". Inte jätte blond, men blond. (gjort om bilden lite också) Snart gör jag om det, då ska det bli fint! Andra gången gillt?..

 

håltimma = inget att göra.

Har du haft pojkvän/flickvän 2012? - yes
Har du hånglat med någon 2012? - ja
Har du kramat någon 2012? - ja
Har du hatat någon 2012? - naeh, lite kanske
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2012? - many times!
Är du kär nu? - otroligt.
Har du en dildo? - nej, tyvärr (haha)
Gillar du vältränade tjejer/killar? - ja!
Gillar du tjejer? - Nah, vissa tjejer är för.. komplicerande och falska. Men klart jag gillar mina vänner!
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - För längesen, nu gäller bara äldre typ, haha.
Brunett eller blond? Är brunett nu, men skulle kunna tänka mig att bli blondin snart! 
Har du haft svart hår? Japppp
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - haha, tanken har aldrig slått mig så aldrig testat.

HELT SERIÖST
Vad har du på dig för underkläder - Spetstrosor och bh
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? - 23 i think
Har du sugit av någon? - haha, ja
Har du runkat av någon? yesbox
Vet du vad oral/anal sex är? - Ne, ingenaning...

SENASTE
Vem fick du sms av senast? - Rebecca ♥
Vem skickade du sms till senast? - Rebecca där meed
Vem ringde dig senast? - Älskling
Vem hånglade du med senast ? - Min pojkvän
Vem pussade du senast? - Same there.
Vem kramade du senast? - Jesper
Vad drack du senast? - Festis
När däckade du sist? - haha, längesen. festar inte så mycket längre!
Är du sexmonster? - 24/7
Pinsamma frågor för dig nu? - Inga frågor är pinsamma frågor

Skor som du bar idag: Mina stövlar
Rädsla: Spindlar, psykisk smärta
Pepsi eller Coca Cola: Same shit different name
McDonalds, Max eller Frasse: Mcdonalds
Singel- eller dubbeldejt: Singel
Adidas eller Nike: Adidas
Choklad eller vanilj: Choklad
Sjunger du: - Hela tiden från och till
Duschar du varje dag: Naeh, snarare varannan.
Röker du: nej
Gillar du skolan: Inte ett dugg
Tror du på dig själv: nah, inte ofta det händer iallafall!
Gillar du åska: Älskar!

I framtiden..
Hur gammal vill du vara när du gifter dig: Ingen speciell ålder. Beror helt enkelt på!
Namn på barn: Inget jag tänkt på
Antal människor du skulle ge ditt liv för: Nära och kära
Antal piercings: 4 om man räknar med öronen
Antal tatueringar: en, men vill ha fler! 
Antal saker du ångrar: Litegranna

Brukar du..
Titta dej själv i spegeln? Måste man så måste man
Ha ångest: Ibland
Vilja dö: Ne, var mest förr!
Drömma mardrömmar: Ja, usch
Drömma sexdrömmar: 24/7
Ta droger: nej
Försöka vara annorlunda: Nej, varför ska man vara det?
Klä dig i svart: Händer! svart är fint och man ser smalare ut, haha, varför inte liksom?
Ljuga: never
Hata folk: Ne, hata är ett starkt ord
Lita på folk: Inte alltför fort.

Love life!

Haft en jätte gosig helg. Angelika var här och sov över till lördag med sin pojkvän, inte träffats på jätte länge så det var kul! Mycket som förändrats! När dem kom så lagade vi tacos, åt lite gott och kollade film. Grym fredagskväll! Lärde känna hennes pojkvän också och han var faktiskt jätte trevlig. Sen lördagen skulle jesper såklart iväg.. så Jag, Angelika och hennes pojkvän Vincent åkte in till stan här i Göteborg. Kollade runt lite och sen bjöd han oss på fika. Jätte mysigt! Sen efter ett par timmar i stan åkte dem hem, sen väntade en kväll i ensamheten! Jesper kom hem vid halv tio igår så var ganska tråkigt. Jag åt dock tacos som blev över sen fredagen och myste för mig själv så det gick väl ändå! Spelade lite xbox, haha! Man får göra det bästa av situationen. Nu sitter jag här ensam igen eftersom han är borta och dömer, haha. Nästa helg väntar också massa mys! Fredagen ska jesper på julbord så ska antingen ha tjejkväll med tjejorna hemma, eller så ska jag vara här i Jespers lägenhet och träffa en gammal kompis jag inte träffat på jätte länge. Blir nog jätte roligt vilket som! Det väntar ett par riktigt härliga veckor nu.. Snart jullov, innan dess har jag massa att göra hela tiden, sen när jullovet kommer så ska jag göra massa kul där med. Mitt liv rullar på fantastiskt bra!




as long as you're with me baby you'll be alright

Vart sjuk de senaste två-tre dagarna så har inte vart helt uppåt på att uppdatera. Inte haft sån bloggtorka som jag haft innan, men ändå. Inte skrivit! Börjar må bättre iallafall.. Ska inte till skolan imorgon ändå, förutom på sista lektionen. Måste gå på den pågrund av en redovisning vi har i natur. Vill inte svika min söta lilla vän som är nervös isåfall att göra det för helklass en annan dag. så går till skolan även ifall jag är sjuk, hur snäll vän är inte jag? Haha! Hoppas jag är lite piggare imorgon så jag kan hålla mig på benen iallafall! Efter redovisningen drar jag till Göteborg. Till mitt andra hem som jag kallar det, haha. Saknar min pojkvän så det gör ont, helt sjukt. Beroende varning, haha.. Tur det är ömsesidigt! Så ska gå i stan lite först, sen kommer en gammal vän och hennes pojkvän. Sover över hos oss till lördag! Jag är moster till henne.. haha, lika gamla och är moster till henne. Känner mig gammal. Hon har iallafall frågat om jag kan ses flera gånger utan att jag kunnat, men nu så! Blir säkert jätte mysigt.
 
Nu ska jag fortsätta vila upp mig inför morgondagen.. Så skönt att det äntligen är helg igen.. Avkoppling x1000. Hoppas ni mår bra fina läsare. Lovelovelove!



Framtiden man alltid drömt om

Kan inte ens förstå vilken bra plats i livet jag är på just nu. Får samla tankarna om och om igen för att slutligen fatta att jag verkligen har det såhär bra. Slutet av 2011 och hela 2012 har varit det bästa året för mig och min utveckling som människa. För det första har jag fått den turen att hitta mitt livs kärlek, vid 16 års ålder. Fann honom på en fest som ingen utav oss kanske skulle på, innan jag skulle fylla 16. Nu är jag 17 och lyckligare än någonsin. Mitt liv har fallit på plats. Fuck alla gånger man gått runt och blivit sårad och alla tårar jag slösat de senaste åren. Inget mer med det, nu är jag trygg. Trygg och lyckligare än någonsin.
Tog mig igenom skolan också som alltid varit en pina för mig, och snart börjar jag andra terminen i 2an på gymnasiet. Jag är så stolt över mig själv. Ett år kvar, sen tar jag studenten. Pluggar på som aldrig förr, bestämt min framtid, vet vad jag vill bli, har flera möjligheter och även jobb där jag redan är eftertraktad. Hur kan det bli bättre än såhär?! Är fylld med en sån lycka som är obeskrivlig. Livet bara fortsätter gå vidare och har mycket kvar av mitt liv, som ska ske på ett bra sätt. Jag har lärt mig att inte ta skit också de här senaste åren, inte ta skit och inte lyssna på folk som snackar skitsnack, och även lärt mig vilka som är mina riktiga vänner och inte. Bryr mig inte heller längre om folk som snackar bakom min rygg, eller som kommit på något att säga om mig, som inte ens känner mig för den delen.. Jag är glad att jag kan vara ett samtalsämne för någon, haha, faktiskt. Sorgligt hur osäkra människor är så dem behöver gå och snacka skit. "Haters gonna hate."
 
Ville alltså med detta inlägg såhär sent på natten förmedla hur lycklig jag är, och hur bra jag lyckats än så länge i livet. Framtiden går precis som man alltid önskat sig. Nu vill jag starta mitt liv på riktigt.

   
 
Utveckling är tecknet på att du kommit någon vart med ditt liv.

i was lost til i found you

 

låten har satt sig i mitt hjärnsystem, skit go. älskar't!

2012-12-03

Gosat ner mig under mitt underbara duntäcke i min underbara säng, men något fattas. Värmen från den andra bättre delen av mig. Usch, vad jag hatar att sova ensam! Börjar må väldigt dåligt också. Var en seg dag i skolan, höll på att somna vaken hela tiden och hade ingen energi alls = början på en infektion. Har även nyst konstant sen någon vecka innan praktiken, tills nu. Bara fortsätter, och jag har en sån dundrande huvudvärk som går ner i nacken.. Hatar det. Så nu ska jag snart tänka på refrängen, och hoppas på att jag mår bättre imorgon för då går jag till halv fem igen, måste må bra för att orka med en sån dag. Massor i skolan nu också så nu väntar jag som attan på att jullovet ska komma! Bara några få dagar kvar (18).. Förtjänar lite ledighet!

Första advent

Det börjar närma sig jul hörni! Har en så mysig känsla i hela kroppen nu när all julpynt satts upp osv. Här i göteborg och i kungsbacka så är det massa lampor i stan också, så när man är ute älskar man varje sekund av det typ. Helt underbart med jul, man myser hela tiden, haha! Just the way i like it
 
Idag är det fullt upp också! ska in till stan och möta upp min fina vän linnea, så ska vi kolla lite där och lämna in min mobil som helt plötsligt börjat jävlas med mig.. Den dör utan att jag ens använder den, frustrerande! Men iallafall, sen efter stan så ska jesper hämta upp mig, så äter vi hos hans föräldrar, sen ska vi vidare till jul på liseberg! Åh, längtar! När vi kommer dit är det mörkt också, och det enligt min åsikt är mycket mysigare än att gå där mitt på dagen. Inte vart där sen förrförra året då man var där med sin klass i högstadiet, så ska bli riktigt mysigt. Jag, min underbara pojkvän och hans underbara familj, kan inte bli bättre!
 

RSS 2.0