underbar måndag!

Påväg hem efter en underbar kväll med mina älsklingar emma och frida! <3 Frida är ensam hemma hela veckan för att hennes föräldrar är i spanien, så vi passade på att ha en liten tjejkväll! Ätit tacos, pratat och skrattat massa som vanligt! Emma skulle sova över där men jag hade inte med mig någonting tyvärr så fick åka hem! Men det tar vi igen en annan dag! Ska åka hem o sova nu.. jätte trött efter denna dagen, haha! Men vart en jätte bra dag, och ser fram emot morgondagen! Först skola med mina finaste sen fika med amanda antagligen! Inte umgåtts på ett tag nu så ska bli mysigt! Puss och godnatt på er! 

HAppy

Det har verkligen varit en helg utöver det vanliga! I fredags åkte jag direkt till min syster med mina föräldrar efter skolan, skulle sova där för att vi tidigt nästa dag skulle upp på barnmarknad! Vi beställde go mat, kollade tv och bara umgicks och hade det så mysigt som bara vi kan ha. Sen sov jag ju över vilket jag inte gjort med henne på jätte länge, jätte mysigt! Var nog bästa morgonen någonsin att vakna upp med henne och lilla Maya! Gladaste morgonen. Martin gjorde pannkaksfrukost till oss, skit gott! Sen fixade vi oss lite för att ge oss iväg till Kungsbacka för att gå på barnmarknaden på Tölögården! Hittade massa fina kläder och vädret var helt otroligt, så allt var bra med den dagen kan jag säga! Efter shoppingen åkte vi hem till Mamma och pappa i onsala och satt o sola ute på altanen, och det var första gången i år som jag gått bara i linne.. underbart väder!! Senare in på kvällen satte vi oss inne och spelade med Andra ord och myste. Skrattattacker var det gott om, precis som det ska va! ♥ och idag, som pricken över i:t, så blev det ullared med Jespers familj! Var en gratis bussresa dit med deras bostadsbolag! Gratis resa dit och hem, samt matbiljett på 79 kronor. Jag och jespers syster gick runt överallt och ingenstans där på ullared och fick faktiskt med mig lite smått o gott! Inte så mycket kläder men annat viktigt som man behöver, varit en helt fantastisk dag, och en fantastisk HELG om inte annat! Varit så glad! Glömt allt dåligt i livet och bara mått allmänt bra, så det ska vara.. Kvällen har avslutats med räkkväll hos Jespers föräldrar liksom.. hur mycket bättre kan en helg bli?!
 
 

Freeeedag!

Och en underbar en! Ska bli upp mot 17 grader idag enligt väderappar.. helt sjukt vad skönt. Och jag ska spendera min dag i skolan.. roligt, haha! Sen efter dock ska jag sova hos min syster eftersom vi ska upp skit tidigt imorgon för att göra oss iordning och åka iväg på en barnmarknad! Hitta massa fint till lilla maysan! Så kanske blir lite sola ändå. Innan ska jag kanske följa med frida och emma till emmas kompis om det inte blir för sent! Så ni hör ju - underbar fredag! Hoppas ni får en toppen dag ni med!!  

Hemma i Onsala!

Är hos mina föräldrar i Onsala och hälsar på! Skulle hämta min balklänning som kom igår här men stannade lite längre! Alltid mysigt komma hit och umgås med sina föräldrar. ♥ Stannade ju hos min pojkvän i Göteborg efter förra praktiken, haha.. Skulle bo hos han i 4 veckor bara för att jag hade praktik på Sahlgrenska, men så stannade jag där och nu har jag bott tillsammans med han flera månader, haha! Men jag klagar inte, älskar göteborg, och älskar att komma hem till någon, att bo ensam och ta eget ansvar för allt! Sedan att alltid vakna upp bredvid personen man älskar, det är guldvärt! Så inte bott här i Onsala på länge, haha.. tanken var att flytta ihop med honom efter studenten, men blev som det blev, haha! Ska nog skriva mig där iallafall permanent efter studenten, eller om vi får en egen lägenhet som vi skriver på oss båda. Det hade varit roligast! 
 
Vi har tänt brasa här nu och ska snart laga middag, skit gott! Ikväll ska jag iväg och vara barnvakt för min underbara systerdotter! Jag erbjöd mig för min älskade syster som skulle iväg och träffa en kompis, tyckte att hon för en gångs skull kunde få träffa sin kompis utan Maya så kunde dem hitta på något roligt och ha lite tjejkväll! och jag får umgås med min goa maya, hihi, it's a winwin situation!  

there's no place i'd rather be

Lite egentid med tända ljus, vaniljlatte, bra musik och myskläder är aldrig fel! Ska snart kolla på underbara serien Keeping up with the kardashians (y Underbara söndag! Vädret har varit jätte fint idag.. kom upp tidigt jag och jesper sen började vi dagen med att sätta igång och tvätta alla våra grejer, sen medan tvätten var inne i maskinerna så åkte vi och mötte upp Jespers pappa och tvättade hans och jespers bil här uppe på macken! eller ja, dem tvättade sina bilar och jag stod och glassade i solen, haha! Otroligt skönt! Sen åkte vi och fikade hos jespers föräldrar och blev även bjudna på middag, så det har vi gjort! Fixat med massa viktiga vardagssysslor och myst med dem! och så ska jag nu avsluta dagen på ett sånt här bra sätt, såååå glad över att det finns sånna dagar där just allt är perfekt! Behöver vi mer av!
 
 
 
Här är min studentmössa förresten, som vi fick ut för någon månad sen! Kan inte förstå, att om endast 2 månader så står jag och min goa klass och hoppar på ett flak med hög musik för att vi äntligen har gjort klart heeeela våran skoltid, är SÅ lycklig! kan knappt vänta tills det är min tur, längtat efter denna stund sen min syster tog studenten och man hörde alla sjunga utanför "fyfan va vi ääär bra", gåshud över hela kroppen! Det här förtjänar jag efter allt hårt slit! 

it's a good day to be alive!

Solen skiner och jag känner mig lite bättre än vad jag gjort någon annan dag denna veckan, som tur är.. för ikväll ska vi iväg och äta med min familj och jespers på göteborg wok här i stan, kommer bli kanon mysigt! Längtat sen vi började spekulera om att äta där, så ingenting ska få hindra mig från att gå dit och äta med mina nära och kära! Ska fortsätta fixa mig lite nu sen ska vi åka till jespers föräldrar, hoppas ni får en bra dag! 
 
 

blöh

Sitter på tåget påväg till skolan, och jag mår pissssss.. helt sjukt. Sliten är man också bara för man känner sig sjuk.. enda jag hade velat göra nu är att ställa mig i duschen.. uuuusch. Svettas, fryser, har ont i huvudet, känner mig varm, ont i ögonen, knas i halsen.. säger bara de, tur det är kort dag i skolan! 
 
 
 

mår piss

Vart ledig idag för var utvecklingssamtals dag men vi behövde inte komma pågrund av att det är de sista någonsin, så vart skönt med en ledig dag! Tog de lugnt på morgonen och sen efter elva någon gång åkte jag in till stan och mötte upp min älsklings syster och maya! Gick runt lite i stan, lunchade lite och tog en kaffe, jätte mysigt. Sen åkte vi båda hem vid 5 tiden! Nu förut när jag kom hem blev jag skit dålig på bara någon minut.. kände redan i stan att jag var lite dåsig men på spårvagnen började jag verkligen må skit, o nu kan jag inte annat än att ligga i soffan.. usch för att känna sig sjuk.. tur jag hann ha lite mys på min lediga dag iallafall innan jag blev sämre igen... 
 
 
 
 

Back to school!

Första dagen på fem veckor i skolan idag.. helt sjukt. Nu kickar verkligheten in igen, haha! Hade nästan glömt hur mycket man höll på med i skolan.. saknar redan att varje morgon komma till de underbara barnen på sjukhuset och den goa personalen man jobbade med! Men men, 8O dagar kvar till studenten, så nu kör vi! 
 
Usch nu på sista lektionen fick jag världens huvudvärk, värre än någonsin.. tur jag har såpass bra pokerface annars hade jag nog börjat gråta! Precis tagit bort sminket så ska mysa ner mig i soffan, kolla på walking dead o bara ta det lugnt.. känns som jag ska svimma snart så ont som jag har.. haha så ja, jag tycker synd om mig själv! 

love life

Åh, har haft en sååå underbar helg! I fredags var jag och min bästa syster på Backstreet boys konsert för att få oss en liten nostalgikick! Var verkligen skit roligt att ha en utekväll med min syster.. inte ofta man har, så verkligen välbehövligt! Sen igår så vilade jag hela dagen nästan pågrund av mitt huvud som bara blivit värre.. (dör snart av denna huvudvärken..) men på kvällen kom Emma till mig så hade vi en mysig sleepover! Tjejkväll med en fin vän uppskattas alltid. Hon kom hit efter sin praktik så åkte vi och handlade lite jag emma och jesper, sen myste vi ner oss i soffan och kollade filmer och åt godis, är det lördag så är det! Sen avslutades helgen idag med att åka och simma med min syster och maya! Mina två finaste älsklingar ♥ Sjukt att man kan älska någon så mycket som jag älskar dem. Bästa!!! Dagen har tyvärr gått skit fort, men haft så himla mysigt, bra slut på en underbar helg! Nu är det bara att ladda upp inför skola igen imorgon.. döda mig.. 
 
Sörjer med att gosa ner mig i soffan med the love of my life! åhvadjagärlycklig
 
 
 
 
 
 
 

Förälskad

Sitter och dunkar musik i min ensamhet.. lyssnat massa på Linus Svennings låt bröder och den blir verkligen bara bättre och bättre för varje gång man hör den! 
 
Iallafall, det är så här jag avslutar min lördag. Vart på praktiken och kom hem ungefär halv elva typ, skönt att komma hem.. och nu har jag kollat på nya snooki and jwoww en stund, men nu blir det nog sängen.. säga godnatt till denna värdelösa lördagen.. Så kära vänner, godnatt på er! 
 
 

VILL HA!

 
Man ska inte sitta inne på internet och kolla kläder osv egentligen, haha, man vill ha allt.. det enda jag inte hittar är en balklänning.. funderar på att skita i balen nu, gillar ju ändå inte att bli fotad.. ;) Jobbigt att hitta klänning och hålla på också, svårt! Men men. Så länge jag får min underbara student med mina finaste så blir det en bra avslutning på skol livet! ♥  Nu blir det teen mom och fortsatt mys i soffan.. kände för att slänga in ett blogginlägg till dock bara för att! Rastlösheten kickade in liksom! Puss på er finisar! 
 

Kvällsmys

 
Sitter med min goa hemmagjorda vaniljlatte och myser! är ledig imorgon så fick änna firas med lite latte, helt beroende.. jätte lätt att göra hemma med! Visst, lite godare med vaniljextrakt som man får på caféer kanske, men detta var också gudooomligt gott! Det enda som är tråkigt är att man inte får till den där skummande mjölken riktigt som dem får på cafe, men blev ganska bra skummad mjölk ändå! Så nu är jag lycklig! Musik på högsta nivå, ligger nermyst i soffan, och har godaste latten i handen, life's kinda good! 
 
Nu är snart praktiken på barnsjukhuset slut också.. helt sjukt vad fort tiden går. Nästan lite sorgligt att lämna praktiken nu när man äntligen vant sig vid sjukhuset och arbetsuppgifterna.. men så är det ju alltid tyvärr! Så fort man börjar lära sig ska man därifrån.. Älskar ju barn också så vill inte lämna stället, haha! Jätte rolig praktik med goa kollegor, skit kul! Nu vet jag iallafall vad jag vill jobba med, ett steg närmare framtiden! Nu är det ENDAST 2 månader kvar till studenten också tänkte jag på häromdagen, guuuuud vad härligt! 
 
 
 
Enkelt recept på vaniljlatte!
 
- Brygg valfritt kaffe
 
- Häll upp i en kopp och häll i önskad mängd vaniljsocker (hellre lite mer än för lite) - man kan också använda sig av vaniljextrakt om man har det hemma.
 
- Värm mjölk och vispa så det blir skummat.
 
- Häll mjölken i kaffet - KLART! 
 

RSS 2.0