Myskväll

Sånna här kvällar är guldvärda! Lugnt, tyst och lilltjejen är lugn.. Det får man ta vara på! ;) Dessi har varit full med energi idag så att äntligen få varva ner är underbart. Hon växer o växer för varje dag.. Herregud, känns som att valptiden försvinner jätte fort! Min lilla älskling! 

Imorgon får vi nycklarna till lägenheten påtal om ingenting, finally! Jesper har tagit ledigt hela dagen så vi får ÄNTLIGEN spendera en dag tillsammans, Woooohoo! Ska få gjort så mycket som möjligt imorgon, se om vi kan lösa lite färg av husvärden osv. Så kan jag börja måla och fixa nu det sista av min semester... Let the fun part begin!! 




1 oktober smäller det!

Det börjar ta sig det här med flytten! Fått packat ihop mycket faktiskt! Och nu är det bara 2 dagar kvar, sen får vi nycklarna på torsdag. Då ska vi börja flytta in lite småsaker såsom köksredskap, porslin och våra balkongmöbler typ.. sen får vi ta lite allt eftersom! Blir skit bra. Ska bli jätte roligt iallafall, börja måla och fixa till lite i nya lägenheten! Lääängtar
 
 
 
 
 

Det värsta med att vara Malin Fransson.

Vill ni veta något sorgligt? Exakt varje gång jag går och kollar mig själv i spegeln, så får jag en chock. Mestadels pågrund av att min spegelbild inte alls är densamma som jag känner mig/ser mig själv. Jag kan ha en jätte bra dag, tills jag tex går till toaletten och ska tvätta händerna, och ser min spegelbild. Humöret kan verkligen gå från 100 till 0 på bara någon sekund. Det värsta är att jag inte kan undgå att kolla på mig själv heller.. någonstans inombords så hoppas jag hela tiden på att allt är en dröm, att jag har inbillat mig. Men icke, samma besvikelse varje gång. Nya bölder i ansiktet, rodnad.. ärr. Det ser jag. Ingen vacker tjej, ingen glad tjej, bara ärren och bölderna. Sorgligt va? Det är ibland som att någonting inom mig vill få mig inse hur ful jag faktiskt är, att jag inte ska må bra. Jätte jobbig känsla. 
 
MEN. Jag kan faktiskt ha fin hy. Jag kan vakna upp ibland och känna "Wow, vad slät huden är, vad neutral färg jag har." Men det är oftast på morgonen då huden fått vila under natten och jag inte rört mig så mycket. Sen kan den även ha en period där den håller sig fri från bölder osv, men är alltid lika kortvarigt. Jag LIDER verkligen. Vad jag än gör så blir det inte bättre, och så fort huden blir bättre kommer det alltid nya bölder så det blir nya ärr, så tar det ytterligare flera år till att bli av med dem nya ärren... Puh, när ska jag bara kunna LEVA och känna mig som alla andra, utan att behöva oroa mig över min hy hela tiden och skämmas? Utan att behöva gömma mig under allt smink? Känns väldigt väldigt långt bort....
 
scared of myself 
 
 
gammalgammal bild, men passande. 

Älskar att ha semester

Visst, vädret kunde varit bättre, men är ju hemma med min underbara valpis! Jätte mysigt att vakna upp med henne varje dag, och starta dagen med att gå en promenad. Sen sover man inte lika mycket med hund, det är också en positiv sak! Man ska inte sova bort livet! :) 
 
Nu är det bara en vecka kvar tills vi får nycklarna till nya lägenheten också, hihi! Var en kille här idag och kollade på våran, han ville ha den så förhoppningsvis slipper vi 3 månaders dubbla hyror. Håller tummarna! Vill åka till Ikea och Chilli någon dag framöver med, sen fixa iordning i nya lägenheten. Ska fixa väggen som behöver tapetseras här i gamla nu i helgen tänkte vi och samtidigt börja packa. Känner liiiite stress, i onödan dock.. men klart, vi får nya lägenheten nästa vecka, tight tight! Ska börja lite redan nu och fixa tänkte vi. Så.. ne, slutbloggat för idag! Puss på er
 
 
älskling ♥

20150921


Lilla staffegris ♥ Dagen har bestått endast av sådant här. MYS i soffan! Varit jätte tråkigt väder här i Göteborg idag, så vad annars kunde man hittat på?! Tände lite ljus här förut, drack latte, och myste med min varma goa hund! Påtal om henne så går allt jätte bra fortfarande, och går mer framåt för varje dag. Idag har hon inte gjort NÅGOT inne för första gången till exempel. Allt ute och hon har till och med börjat med att gå till dörren när hon behöver gå ut, hur duktig är inte hon?! Våran "lilla" goding. 8,5 kg redan.. 

Och påtal om ingenting så är det första dagen på årets semester idag för mig! Så himla härligt. 3 veckor här hemma för o vila upp mig! Ska även börja packa lite smått sen och börja flytta in lite saker i nya lägenheten efter 1 oktober, så endast vila blir det ju icke! ;) Längtarrrr

En rolig nyhet efter den andra

Händer myyycket bra i mitt liv just nu! Vi har skaffat Dessi, köpt massa fin inredning, vi har beställt en sprillans ny bil som är sååå fin, och IDAG mina vänner, fick vi ett samtal om att vi fått en lägenhet vi ansökt om! Jätte kuuul. Ska inreda med massa nytt och göra fint. Bäst av allt är att få ha något tillsammans med Jesper och inte längre behöva känna mig som en inneboende. Nu skrivs vi båda på lägenheten med en gång, hihi! Sen kommer vi ha tvättmaskin, torktumlare samt plats för diskmaskin som vi sedan ska koppla in! Känns skit kul att flytta faktiskt... Vi får nycklarna redan om TVÅ VECKOR! förstår ni eller? Snabba ryck.. Så gäller att fixa och dona lite nu innan flytten.. vi har ju dock tills dem har fått nya hyresgäster hit till våran lägenhet på oss, så vi behöver inte stressa i onödan, för man vet ju inte - kan ju ta jätte lång tid. You never know. Lyckliga är vi iallafall!! 
 
Du och jag älskling! ♥ älskar dig och vårt liv tillsammans över allt annat! 
 
 

Våran nya fina bil!!!

Vi har beställt den sprillans nya Seat leon kombin! Wiiiie. X-perience! Så fin så. Vi ska sälja min bil för den bara krånglar.. sen har vi ju köpt hund nu så vi behöver en kombi som vi kan ha en hundbur i där bak! Leasingkontrakt i 3 år, kan nog inte bli bättre än såhär. Vilket liv vi har. ♥
 


 

Får inte nog av inredning!





Kvällstankar

Vet ni vad jag vill göra just nu? Ta med mig min lilla minifamilj (Jesper, Decibel, Boris) och flytta till någon annan stad. Börja om på nytt, träffa nya människor, utforska världen! Hur amazing hade inte det varit? Vill inte sitta där sen som 80åring och bott i samma stad hela livet, och känt endast en grupp av människor hela livet, faktiskt inte. Flytta till någon mysig liten ort, till något fint hus med stor trädgård, där barnen i framtiden kan springa, samt lilla dessi! Nån gång i framtiden kanske det blir verklighet.. Hihi. Än så länge är det bara tankar! Spänd på hur framtiden ska komma att se ut :))) 
 



Älskling

Asså åh, vad jag älskar att ha hund! Massa mys, värme och kärlek. Det går verkligen inte att beskriva hur mycket kärlek man får av denna lilla krabaten! Är ens äkta vän för livet! 




RSS 2.0