Jobbig

jävla huvudvärk! haha. fint. Startar meningen med rubriken. En bra räddning när man har svårt att komma på dom nedrans rubrikerna! Hemma nu iallafall. Måndag igen.. fy! Fast vart braaaaa. Tror jag.
Ska sätta igång och få i mig något nu och ta någon tablett. Värken går ända ner i tänderna, så, ganska illa och ganska synd om mig. yap. Sen plugg. helvete
C ya when i c ya!

We're so last year

Söndag igen.. Deprimerande as hell kan jag tala om för er. Bara sitter här och dör bokstavligt talat. Satte på lite musik nu dock så är inte lika ensamt, men! Fy. Spanska prov och no läxförhör nu på onsdag också, känner pressen. Sen kommer det väl bli en massa extra grejer på sidan om. Hat till skolan. Solsidan idag iallafall, är väl en sak med söndagar att se fram emot. haha. Sen big brother klockan nio och efter det the walking dead. Hm, kanske blir en ljusare söndag ändå. fast ne. Förresten så stod jag förut i badrummet, tänkte duscha och sen började jag sjunga, bara helt random. Och kom på början av en låttext, haha. Lite smått iallafall! Kanske inget bra, men kul. Så skrev ner lite. Kanske kommer på lite mer då och då som jag kan lägga till, vem vet, kanske blir en mega hit! haha. Tänkte inte dela med mig av något, men bara liksom, for your information. Får något att skriva om iallafall! wuh. Ne, pussciao



Jag är en av alla dom som går och tror att livet ordnas upp med tiden
Jag är en av alla dom som kan ge upp, när jag är söndagkvällsförvriden
Vad gör man då?
Jag är en av alla dom som ser nåt svårt i dessa jämngrå vinterdagar
Är Du en av alla dom som vill försvinna, när det känns som mörkret klagar,
så är vi två
Och jag försvinner gärna just inatt

Just nu;

- maraton!

 

love it.


Hejsanhoppsan falleralleraaa

Och så var det ju det här med rubrikerna också.. haha. Jag är så påhittig! Iallafall, Godmorgon bloggen. Vaknade tolv idag, men såklart så somnade jag om efteråt och vaknade bara för en stund sen. Har inte hunnit göra så mycket än att borsta tänderna. Så har egentligen inget speciellt att skriva. Men lite kunde jag allt klämma ut! Nu såg jag också att "Sex with mum and dad" gick på tv, måste ses! Är skit kul. haha. Är en reality serie typ, som handlar om ungdomar som har massa sex och festar osv, och föräldrarna vet ingenting. Ibland tror dom inte ens att deras barn haft sex än eller att dom haft med en typ. Så vill dom att de ska få veta dåårå, så får föräldrarna vara med när dottern intervjuvas av en sexpsykolog eller något. Låter dåligt när jag berättar kanske, men är kul. LOVAR.


you'll never see me again, so now who's gonna cry for you

Fortfarande uppe, är det någon som är förvånad?! Skulle inte tro det. Men nu när det väl är helg och man fååår vara uppe, varför inte utnyttja det? Sitter uppe och kollar på "Världens kanske sämsta pojkvän ever" Faktiskt ganska kul. Roligt att se vilka svin det faktiskt finns. Otrogen hit och dit, osv. Stackars tjejer. Dom gör ju sånna där lögndetektor test.. så dom får reda på det dom vill ha reda på, och få fram den verkliga sanningen. Vissa killar talar faktiskt sanning. amaaazing. Hur som helst! Kvällen blir nog lång för min del. Vafaen, natten är ju ung! Ska se massa filmer hade jag tänkt. Mysa här i soffan och kolla på massa roligheter tills jag somnar då helt enkelt. wiewiewiewie

Baby got blood

Hahaha, jisses. Är han inte söt?
Livet är hårt när ingen lyssnar asså..
haha!


L to the O to the L

Mamma och pappa har precis kommit hem, ska snart äta spagetti och köttfärsås som för den delen är så jäääävla gott! sen blir det massa tv och film som gäller. för nu är det fredagmyyy-ys, om det så är det sista jag gör. iih. Så sant så sant. Ha en riktigt fin fredag nu hörni!

Freeeedag

Vart en helt okej dag. Haft kul osvosv. Matteprovet gick bra. Tror jag! Gjorde det lite komplicerat för mig själv, men kom ju på det sen. Typiskt mig. Tog lång tid i onödan! Nu är jag hemma iallafall, och det är fredag. Så, kan ju inte bli mer än awesome! Har dock väldigt ont i huvudet så ska väl bara vila nu ett tag. Kanske skriver senare. Heahea, den som väntar får se! Pussciao


i dont mean to be rude, but tonight im fuckin' you

Utfyllnads inlägg

Vilken tid gick du upp idag? Aldelles för tidigt! 7..

Vad var det första du sa i morse? "JAG SKA GÅ UPP!"

Vad åt du till frukost? Nadaaaa. No först av allt idag ju, kunde inte komma försent

Vem kramade du senast? ebbapebba

Vad ska du göra efter skolan? imorgon? chillaaaa. friday ftw

Säger du ”kex” eller ”chex”? tänker inte på det, bara kommer ut ett ord när det väl gäller. men till "kexchoklad" säger jag schex. låter bäst så.

Vad tycker du om Grynet? snygg, awesome, fabulous! fast ne

Vad längtar du till/efter? sommaren, som fan!

Var du på festival i somras? pier pressure, oho

Favoritgodis? vet inte. choklad? mums

Hur ofta använder du parfym? lite sisådär. varierar förstår du!

Hur ofta tvättar du håret? varannan dag! eller när det blir fett, helt enkelt

Vad tycker du om ditt utseende? Ibland har jag tur och ser helt okej ut. men oftast, fyfan

Hur många Anna känner du? en, hoho. riktigt fin är hon

Kan du spela fotboll? jag är awesome på fotboll. haha, eller inte

Åka bräda? men ge dig

Har du en snygg jacka? nä

Är du blyg? ibland. bättre nu än förr dock. im proud!

Hur bor du? gul villa, hoho. as snyggt.

Gillar du apelsiner? mums

Berätta något ingen vet om dig? jag har inte mens just nu. den hade jag förra veckan. hihi. den du!

Vad tycker du on ”The Sounds”? living in aaamerica, lala. jofan, duger

Hur många gosedjur har du på ditt rum? nein

Varför fyller du i detta? för att jag är rejält uttråkad. och den såg intressant ut på fina emmapemmafågelskrämma's blogg. ♥ heahea. så äre!

Vad drack du senast? cola, yummie

Hur ofta äter du godis? nevah, typ

Hur många sms skickar du om dagen? faktiskt inte många nu för tiden! orkar inte. men några blir det väl

Vad tror du folk som känner dig ytligt tror om dig? bra fråga! tycker du ska ställa den till dom faktiskt

Vad heter dina syskon? Jesper och Rose-marie

Vad heter din mormor och morfar? Dom hette Aina och Arne. finfint

Vad heter dina husdjur? är för många..

Vilka kanaler har du hemma? massvis. drunknar i kanaler!

Hur kommer du bo till våren? underbart typ. längtar

Vem hade du senast en dispyt med? emma. hon tror jag är snyggare än henne. tror hon blivit sjuk.

krya på dig hjärtat!

Vad har du dåligt samvete för? att jag inte levde på en annan tid och hjälpte alla judarna. haha, yap

Hur ska din pojk/flickvän vara? som du, hihi

Har du svimmat någon gång? nepppp

Har du körkort? Moppekörkort ya0

När köpte/kommer du köpa din första bil? När jag har pengar för det, och fått körkort. Antagligen!

Hur gammal vill du vara när/om du får barn? får jag se. 28/30 kanske! måste ju leva livet först!

Hur känner du dig just nu? vidrig

Vad tänker du på just nu? hur mycket jag längtar till sommaren. och att big brother är på tv nu, så måste pysa. tur att listan är slut. heahea.


Stronger than ever

 

Ännu en dag! Torsdag, för att vara exakt. Hade matteprov imorse, och det gick faktiskt helt okej. Tror jag. Var två stycken jag hoppade av men sen efteråt när ebba berättade hur man skulle göra, så visste jag ju att jag kunde. Så, damn it. Imorgon är det den svårare delen som gäller, kul.. Men ska nog gå bra! Annars har dagen var helt okej. Haft ganska kul! Slutade tidigare gjorde vi också, sen stack jag och ebba hem till henne. Kom hem nu vid tjugo över fem typ, riktigt skönt kan jag säga er! Imorgon är det fredag iallafall, åh så jag längtat! Älskar helg! Isn't it lovely?! Nu går jag och pluggar lite smått, c ya later aligator!


Utan dina andetag

"Jag kan inte äta frukost för jag tänker på dig.. Jag kan inte äta lunch för jag tänker på dig.. Jag kan inte äta middag för jag tänker på dig.. Jag kan inte sova för jag är så jävla hungrig..."


Haha.. klatchigt.

Ne. Kvällen har vart lång nu känner jag. Nyss kollat Big brother och haft trevligt. Ska kolla pappret inför matteprovet imorgon en snabbis, sen blir det väl sängen för min del. Hoppas ni haft en bra dag och så.
Ta hand om er underbaringar. Puss och godnatt!

Realize the truth, this world isn't gonna change

 


Så kan det gå när Malin är på!
Söt är jag ju också.. eller vad säger ni? haha, fy

Tänkte jag kunde bjuda på lite bilder eftersom jag knappt gör det. haha! Har ju faen ingen kamera och har inte orkat ta kort, faktiskt. Helst inte på mig själv. Men nu kändes det, kul. Eller något. Haha.
Dagen då! Inget speciellt som hänt. Har gått i skolan till ca halv tre. Gick hem. Vart en ganska seg dag faktiskt. Och känt mig riktigt seg. Fett hår har jag haft också! Gud vilka problem jag har asså. Haha. Jk.
Roligt inlägg. Vet faktiskt inte alls varför jag började skriva. Men vad gör man inte för alla läsare där ute! Puss på er. Tänkte nu iallafall typ, skriva färdigt detta såklart.. Sen kanske äta något. Är så otroligt hungrig! Sick. Tog en bild där jag åt på mitt finger. Men är faktiskt ingen jag tänker dela med mig av. Kan bli skabbvarning på det! NE, nu pratar jag bara strunt, kanske dags att sluta! Skriver troligen mer senare. Om jag känner för't. Pussciao!

Stackars stackars kille..

Hahaha!


Ulrik Munther

En kille som faktiskt bor här, i Kungsbacka. Bara ett år äldre än mig. WUAH!
Riktigt bra cover på lady gaga's låt "Born this way". Prettyyy awesome dude.

Lady gaga, släng dig i väggen ;>



Vad brukar ni må bra av? Vad gör ni när ni är lite extra deprimerade?

Hade gärna velat veta. Vad brukar ni göra för att bli liksom, på bättre humör när ni inte är på topp?
Lite roligt att få reda på. Kanske även få lite tips. Själv, när jag mår lite extra dåligt så brukar jag sätta på hög musik. Eller som jag gjort i flera år, pinsamt nog, ställa mig framför spegeln med ipod, hög volym och låtsas som att det är jag som sjunger. Eller dansar till. Funkar faktiskt riktigt bra. Eftersom jag alltid drömt om att bli artist och så. Att göra något man drömmer om helt enkelt, funkar riktigt bra. Något man tycker om att göra. Jag brinner ju väldigt mycket för musik. Är det bästa jag vet tror jag! Och kan faktiskt säga att min dans ser gaaanska bra ut, haha! Nej men gud, pinsamt att säga att jag gör detta. Men vafan! Är inte mer än människa. Någongång måste det ut ;> Nej men.. det är en grej. Sen brukar jag även sätta på tvn och kolla på helst svenska filmer. Kolla på snälla människor. Glada filmer. Roliga filmer! Det brukar också få mig på väldigt bra humör. T.ex fråga olle.. när jag kollade på det här på datan, blev så glad. Haha. Ändå ifall jag var hur deprimerad som helst, så funkade det. Skrattade och hade mig. Lovely lovely. Sen såklart prata med folk. Att prata på msn eller ringa någon och prata om lite allmänna grejer eller att man mår dåligt och få stöd, det hjälper alltid lika bra. Om man inte är riktigt nere på botten, då hjälper nästan ingenting. Att sova kanske! Ja, åh. Att sova är underbart när man är deprimerad. Då är man ju bokstavligt talat nästan död. Slipper tänka. Bara lever i en helt annan värld. En bättre värld! Love it. Är nog det jag ska göra nu faktiskt. Men kommentera gärna! Vore kul att höra vad ni brukar göra! Natti på er, mina fina läsare. Puss

bjuder på denna inatt faktiskt.
gammal o fin.. haha


Nattugglor är vi allihopa, allihopa..

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre.
Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn.
Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat.
Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem.
Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta.
.... Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger.
Så om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete.

Jadu.. vi tjejer är allt bra. Så till er killar som kanske läser nu, ta vara på era flickvänner för helvete!

Inte har jag somnat än heller, ne. Sitter här uppe som vanligt. Men vad ska man göra.. Har ingen lust att sova för då blir det bara dag fortare. Måste ju ta vara på min lediga tid! Eller vad säger ni, alla nattugglor där ute? Varför sova.. Sova kan man göra när man är död! Ska fortsätta kolla på lite tv tänkte jag, eller sätta på någon film. Sen får väl kanske även jag lägga mig. Sad but true. Skola imorgon, jävla helvete

Show me what this life is all about

Söndagar är inte min grej asså.. Är så tråkigt! Veta att man om några timmar ska lägga sig för att gå upp till skolan igen. Kan det bli mer deprimerande än så?! Don't think so. Och hur fort har inte detta lovet gått? Inte längesen det var söndag innan lovet verkligen skulle börja.. DeppDeppDepp. Taggar dock sommarlovet! Så kanske bra att tiden går lite. Ska nog gå detta! Får hålla ut. Om bara sex veckor är det ju lov igen! .. suck. Idag tar jag det lugnt iallafall. Gör mig redo inför en lång arbetsvecka. Kanske kan behövas. Säkert massa skit nu som dem kommer lägga på oss imorgon. Skulle inte förvåna mig! Mamma o pappa ville ju se reprisen av melodifestivalen och så också, så får väl ställa upp och kolla på det igen. Sen ska jag upp och köpa mat också, ojoj, blev mycket idag ändå! Men jag klagar inte. Ha en underbar söööndag hörni. Om man nu ens kan ha en underbar söndag? Fy..



We came as romans - We are the reasons


en killkompis tipsade mig om detta bandet någon gång för ett tag sedan..
om man känner för lite ny hård musik, som jag gjorde, är dem perfeeect. ganska bra band faktiskt!


Smårolig video såhär på morgonkvisten!

En kompis skickade den här till min nu. Haha, gash.
Han sa den var awesome, och den var, bokstavligt talat ganska awesome.
För dem som har lite små dålig humor,

check check cheeeeck it out


Kvällen

Gud vilken underbar kväll! Precis kollat färdigt melodifestivalen typ, som var skit kul. Haha! Dead by april var där, kom som en chock. Och bokstavligt talat, fick orgasm! haha . Nej men, gud, håret reste sig. Älskar dem! Heahea. Bäst ikväll var nog Erik Saade. YEAH. Och nu är det gaygalan.. haha. Så mysigt så! Ensamma hemma är vi ju också, så, Partyparty. Ska spelas hög musik hela natten tror jag!
Så kan det gå när Malin är på!

Bruno Mars


- älskar låten! underbar



 


 

Riktigt bra låtar med andra ord. Drogat dem flera dagar nu! Kan dem typ utantill, haha.
Iallafall, vaknade väääldigt sent idag. Sket nämligen i alarmet jag hade satt, på typ, tolv. Orkade inte gå upp helt enkelt. Kan man väl förstå kanske eftersom jag somnade väldigt sent. Så fick lite panik förut när jag såg vad klockan var. Men sprang upp och nu har jag väl suttit här någon timma. Mamma och pappa är borta idag igen, som dem var förra helgen. Så jag och jesper ska köpa oss lite mat själva sen. Fett. </3 Men vafan, man lever bara en gång! Live it, säger jag bara. Och njut nu av låtarna. Puss


Dagens hiss

 

 

Programmet Fråga Olle och Martin Björk, en av programledarna!

 

För det första måste jag säga att, det är ett förjävla roligt program. haha! Folk med bra humor, massa roliga kommentarer, osv. Roliga ämnen. Sex! Wuhu, liksom. Man kan inte göra annat än att älska det. Sen för att jag hissat Martin Björk är för att han är enormt charmig och rolig. Snygg, på något sätt. haha! Eller ja, kan säga såhär, han ser bra ut. Han är också en anledning till att programmet blir kul. Vet inte hur många gånger jag skrattat nu åt hans småroliga kommentarer han slänger ur sig då och då.. haha! Men bra är det iallafall. Finns det folk som aldrig någonsin sett programmet, eller ens hört om det?! Så, se det! Tips till alla som har tråkigt där ute.. Gå in på kanal5play och checkaaa. Hjälpte ju för mig iallafall, haha..

 


Seg fredag

Sitter i min säng och lyssnar på helsköna Bruno Mars.. Vadå seg fredag, kan ni kanske tycka då! Men, det är de faktiskt. Ändå ifall man har roligt med hög och bra musik. Men usch. Ligger fortfarande i sängen liksom. Kollat massa avsnitt av fråga olle från klockan tolv ungefär. Låter väl gaaanska sorgligt? Precis det de är också! Har ingenting att göra. Har inga planer inför dagen. Har ingen att träffa. Har inga pengar. Stackars lilla Malin. Ja, ni får gärna döda mig långsamt. Ligger här o får min ungdom att dö ut, haha. Fifaen. Hjälp mig någon!

Dagen

Har haft en så mysig och rolig dag/kväll! Blir alltid på så bra humör av att umgås med Rosie! Först hämtade hon mig och vi åkte in och köpte thaimat, sen åt vi det hemma hos Martina. Sen fick vi en efterrätt som hon ordnat åt oss alla. Som en överraskning. Var så gulligt och gott! Glass, kladdkaka och kiwi/banan. Mums! Sen spelade vi wii hur länge som helst. Gud, var så roligt. Skrattat massa. Så nu har jag många fler år framför mig ;> haha. Livet leker. Sen kollade vi lite på tv och pratade nu det sista och sen åkte jag och Rosie. Kom hem för bara en liten stund sedan. Ska väl sova snart antar jag! Finns inte så mycket mer att göra faktiskt. Kanske sätter på en film, om jag orkar..

Lite småskojs innan jag drar mig ut!

Raggningsreplik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”

 

Raggningsreplik: ”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?”

Raggningsreplik: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”

Raggningsreplik
: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

Raggningsreplik
: ”Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?”
Svar: ”Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget.”

Raggningsreplik
: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Raggningsreplik
: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”


Open my eyes, yeah, It was only just a dream




Så ser väl min dag ut ungefär! Träffa min syster och sen vidare till hennes kompis alltså. Där vi ska mysa litegranna. Tror inte vi gör något speciellt. Men något blir det! Spela och se film eller något, haha. Kul att komma ut lite. Ha en underbar dag allihopa, så hörs vi senare ikväll eller något! Pussciao

Just like a papercut

Can't you see that you're smothering me?
Holding too tightly, afraid to lose control
Cause everything that you thought I would be
Has fallen apart right in front of you

And I know I may end up failing too
But I know you were just like me
With someone disappointed in you

I've become so numb I can't feel you there
Become so tired so much more aware
I'm becoming this all I want to do
Is be more like me and be less like you



Blev som jag trodde. Legat hela dagen. Jag är säkert påväg att bli sjuk.. Ser ut som en röv just nu kan jag säga er. Om inte värre! I'm a monster. Vad har ni haft för er? Hoppas ni haft en bättre dag än jag asså! Imorgon kanske jag ska ut med min syster och hennes kompis iallafall. Göra något! Behöver komma ut lite känner jag. Kanske gör mig gott! Känner även att lovet går fööör fort. Redan torsdag morgon! Helvetes skit. Ingen lust att komma tillbaka till skolan. Typ, haft mardrömmar om den igen. haha! Precis som för några år sedan. Drömde om att jag kunde få vara hemma, men gick sedan till skolan ändå. Så stod jag där i korridoren och undrade vad fan jag gjorde där och typ, skrek. Vaknade typ av att jag grät och att jag kände mig så dum. Gå till helvetet när man inte behövde liksom. haha! Sen har jag även drömt att jag kom dit naken. Eller ja, hade ett linne bara. Min pyjamas. Hade glömt byxorna på sängen, omg. Så konstiga drömmar. Men var faktiskt inte kul. Hahaha. Tänk dig komma till skolan så. Hemskt. Men nu får ni ha en fin kväll hörni! Ska fixa sängen och lägga mig till rätta, sen kolla på fråga olle eller något. Hoho. Måste ju underhålla mig på något sätt! Pussciao.

Dagens planer

Eftersom jag fortfarande ligger i soffan (där jag förövrigt sovit inatt) och tycker synd om mig själv, så är det väl såhär det förblir hela dagen. Fryser gör jag också. Känner mig förjävlig med andra ord. Och som ett plus på kanten kommer jag säkert också bli sjuk vilken sekund som helst, om jag nu inte redan är sjuk. Ont i ögonen, ont i huvudet, ont i magen, ont i kroppen, halsen fuckar, förkyld, allt som går att komma på har nu tagit över mig och min kropp. Stackars mig. Deprimerad är jag också! Inte fått i mig någon mat sen igår på morgonen heller.. Ni skulle bara se hur jag ser ut just nu! Slö och äcklig, Helt messed up!
Usch och fy och blä.



ungefär såhär! japp, har på bara en liten stund förvandlats till en gris.


Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya

Hejhå

Ja, oj, nu var det dags att blogga igen.. Alla hjärtans dag dårå! Tänkte bara säga lite sådär kort och snabbt vad jag gjorde.. Sov ganska länge - Fixade mig - Åkte med mamma till station och tog sedan tåget in till Göteborg - Träffade Linnea och gick runt i stan några timmar - Köpte subway och åkte sedan till Tuve för att lämna Daniels kläder hos honom, där jag och Linnea även träffade Ludde - Kom tillbaka till centralen - Träffade Daniel - Fick en tulpan - Pratade lite med Daniel - Gick till Linnea - Tog bussen hem till hennes pappa - Träffade Florian - Gick med Florian och Linnea till Linneas mammas lägenhet - Kollade Scrubs - SOV! Haha. Sååån var min alla hjärtans dag. Hade skit kul faktiskt. Alltid roligt att träffa Linnea. Utruligt. Sen idag så var jag med henne, träffade Daniel sen för Linneas mamma fyllde år så dem skulle på resturang och så. Så vart i Göteborg förut till typ, förut. Kom hem för ett tag sedan alltså. Och fy, vilket piss väder. Har ni det lika kallt hos er? Jag är definitivt påväg att bli sjuk. Känns som feber. Helvete, var nära på att dö igår. HAha. Seriöst. Var så himla kallt. Nu får det bannemej snart bli sommar!

Ensamma hemma

Heahea! Ja, men som sagt, så har jag och min bror huset för oss själva idag. Hade vi igår också. Skööönt. Amanda ska väl komma över om ett tag så ska vi se solsidan och lite filmer! Bara ta det lugnt. Skönt det också! Och imorgon är det alla hjärtans dag, wuuuh! På dagen ska jag bara mysa lite sådära, sen ska jag och Linnea träffas och gå på bio! Blir awesome. Hur ska ni fira alla hjärtans dag?

Sug och svälj, trevlig helg! Godnatt.


 

Haha, kul att hitta sådär smått gamla bilder.. Hade tydligen laddat upp denna på bloggen någon gång? Kommer jag inte ihåg! Nu iallafall tänkte jag mysa ner mig i soffan där jag sovit nu ett jävla tag. Sen har jag en förjävla mensvärk så ska nog faktiskt lägga mig med en värmedyna och lugna ner den lite. Haha. Hade en obeskrivlig smärta förut, verkligen, wow. Sen gick den ner lite som tur var för att jag tog varmt på den, men har inte försvunnit än. Så får ta en till tablett helt enkelt och vila! Hatar mens. Kan man inte typ, utrota mensen?! haha. Fan va chill. Chillidill.

Älsklingen min

En kompis som jag verkligen vill tillägna ett inlägg är Amanda. Vi har vart kompisar i flera år nu och gud, vilken underbar människa! Vi har alltid roligt, vi skrattar alltid lika mycket, vi har alltid massvis att prata om, kan prata med henne om allt mellan himmel och jord. Alltid där för en är hon också! Vet inte vad jag skulle gjort om hon inte flyttade in i huset brevid oss den sommaren. Obeskrivlig, är vad hon är. Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan henne. En vän för livet.


 



hennes blogg; fashiiiion.blogspot.com


Dagens hiss



Coffey Anderson!

 

http://www.youtube.com/watch?v=c8foyQOfHVE&feature=channel

 

http://www.youtube.com/watch?v=p0kEy64DBzg&feature=channel - 1.17

http://www.youtube.com/watch?v=tQE8FGL1cqQ&feature=related

 

 

Älskar killar som spelar gitarr! Åh, är så mysigt.
Grymt bra!


Happyface


Åh, så jävla sköööönt. Har dock en förjävla jobbig mensvärk som vägrar avta. Fifaen! Hatar att ha mens och hatar att ha ont i magen. Haha, tough shit, i know. What 2 do! Nu ska jag mysa hela resten av fredagskvällen. Se let's dance o lite så sen faktiskt. Tänkte bara göra ett sånt här snabbt inlägg och berätta lyckan för sportlov, haha! Nu ska jag kolla vidare på Bachelor, ciao!

Mikrofånkåt


 

I am in miseeeery, there ain't nobody who can comfort me, ohyeeeah (8)

Haha, nej men, Hej på er goingar! As go låt btw! Maroon 5 - Misery. Lyssna! Om ni är intresserade av lite ny musik alltsååå. Heahea. Ja, vad ska man berätta i detta blogginlägget då? Min dag har vart awesome. Hade först nationella i svenska klockan halv nio. Man skulle välja ett ämne och skriva egen uppsats typ. Gick as bra! Åtminstonde så kändes det as bra. Kom på massa att skriva! Blev sammanlagt sex sidor tror jag, haha! Känns iallafall skit bra. Sen efter nationella iallafall så hade vi typ håltimma i ca tre timmar. Så jag och Ebba gick hem till henne och stekte pannkakor! As gott. haha. Pratade även lite och skojsade runt. Sen kom vi tillbaka till skolan där vi skulle se färdigt på en film vi började kolla på igår. Schindlers list (?) Handlar typ om kriget som Hitler skapade osv. Dem hade gjort en film av verkliga händelser, kort sagt. Hemsk film! Stackars judarna på den tiden. Man kan inte riktigt intala sig själv att det hänt på riktigt, men det har det ju faktiskt! Men den var bra iallafall. Tycker sånt är sjukt intressant. Sen iallafall så slutade vi efter det! Så var en awesome dag. Hur skön som helst. Och imorgon är det fredag, heahea. Sen är det en veckas lov, och det ska bli sååå skönt. Helgen blir awesome den med. Fredag skulle jag och Linnea kanske egentligen till Halmstad och festa med några, men blir inte av. Ska festa någon gång i Göteborg med dem istället. Så blir let's dance och mys på fredag istället. Kanske med Amanda! Sen lördag ska jag och Amandisen in till stan och fika litegranna. Patrick kommer ju kanske till Göteborg också, så kanske träffar honom? Haha. Who knows. Sen är det melodifestivalen på kvällen också ju, så blir massa mys! Sen på måndag är det ju alla hjärtans dag. Ska bli så mysigt så! Jag och Linnea ska gå på bio och se den nya filmen med Christina Aguilera ni vet? Eftersom vi båda är två ensamma jävlar ;> haha. Blir bäst. Ska också gå och festa tillsammans någon/några gånger på lovet. Åh, ska bli så kul. Är as pepp på att komma ut och träffa folk och bara, ha kul! Haha. Många som kanske kunde fixa med oss, så blir ett perfekt lov med massa roligheter! Kort sagt. Hoho. Nu ska jag fortsätta smått med mitt egna So-arbete. Handlar om mobbning! Men skriver kanske senare! Puss

Film

 

Vänner vänner vänner.. har ni sett filmen Orphan? Herregud. Såg den precis på tv och sjuuuukt hur jävla sur man blev! Orkar inte berätta handlingen, men är ni intresserade så gå in på youtube och kolla trailer! Den är verkligen värd att se. För den var bra. Men gud, vad irriterad man bliiiir. Haha! Fick gåshud, skrek, hoppade, you name it! Jesus christ. Iallafall, See it! Nu går jag och lägger mig, om jag kommer kunna släppa denna filmen, haha! Godnatt!

Du är knark

Jag har tappat greppet, vet inte in å ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
Å jag gör allt för att behålla förståndet
Men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången, för du är knark
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt

De är ett krig, varje dag skjuter vi ner varandra
Öga för öga tills ingen av oss ser den andra
O jag kan lämna dig nu men inget kommer nära nog av att kännas som du

Why do you do what you do to me



Haha, när jag var liten. Typ 0an? Åh, vad söt jag var. haha. Första bilden är jag hon i gul tröja och brevid mig är en av mina bästa kompisar Martine! Fortfarande kompisar faktiskt, förutom att hon då flyttade till Luleå för ungefär 2 år sedan, så vi träffas inte lika mycket. Pratar inte så mycket heller för den delen. Riktigt synd. Blä på na! Sen är det jag i rosa på andra bilden, om ni inte fattade liksom. OHO. Blev taggad i dessa på facebook för ett tag sedan, så kul att se gamla bilder! Kommer inte ens ihåg detta.. haha, åh. Jaja, charmen har jag ju haft hela tiden iallafall! Började redan då! Eller något ;> Vad gör ni förresten?! Inte orkat blogga. Inte hänt mycket alls idag ändå. Gjorde svenska nationella. Var förvånansvärt lätt. Förutom att jag gjorde fel på sista uppgiften. Tog en bild som man inte skulle ta, men jaja! Hoppas på ett G ändå. Inte hela världen! Sen har jag bara sovit och gjort lite matte. Gud vad viktigt att ta upp. Vet att ni sitter och antecknar! I C U! Haha, ne, nu ska jag vänta på ett program som börjar inom kort. Börjat följa nu så på nätterna när man inte har något att göra. Ska försöka hålla i bloggandet och skriva mer osv. Men man vet ju aldrig med mig! KisskissBangbang

http://www.youtube.com/watch?v=6g6g2mvItp4
- as go låt!

Hiss



namnam!

Lalala

Åh, vill förändra mig på något sätt! Typ, byta hårfärg. Tips på något som skulle vara snyggt?!

 

Asså typ, rött, ljust, mörkbrunt, något coolt med slingor, underhåret färgat i luggen, färga underhåret? GE MIG TIPS OCH FÖRSLAG?! Det ska välla in med kommentarer nu.. annars! Haha, nej men, seså!

Bara för att det var längesen!

Ditt utseende:
Hårfärg? - Mörkbrunt
Längd? - runt 162
Skostorlek? - 40-42
Ålder? - 15


Kärlek:
Har du kille just nu?- nope
Gillar du någon?- no
Vem?- ;
Tillåter du din kille röra vid dig?- hade jag haft någon, så, ja, såklart!
Överallt? -  japppp
Har du haft sex? - ja
Hur många har du haft sex med? - räknar bara att det är en. så, en!

Smak & stil:
Vad har du på dig? - leggins, vitt linne och "skjorta". blus typ
Hur ser dina trosor ut? - pangbom rosa med svart text där det står ; Do you dare? Skit fräcka, om jag får säga det själv.
Har du någon BH? - jApp
Hur ser den ut just nu? - rosasvart
Har du bytt stil någon gång? jao, men har väl alla minst en gång i sitt liv! nu är jag bara mig själv! bäst så
Vem är din förebild? - har ingen, faktiskt.

Bad days:
Har du varit full? - Ja
Har du någonsin druckit?- ja
Har du haft sex på fyllan? - Ja
Har du rökt?- Ja
Har du snusat? - Ja
Har du gjort något olagligt? - Ja
Har du slagit någon ner till marken? Ja, oseriöst

Yes/No
Är du allergisk mot något? - nej
Tror du på gud?- nej
Har du en bästis? -  absolutely
Är du vegitarian? - nej
Är du olydig? - kan hända, heahea
Har du vart med om ett stort gräl? - eh, vet inte. jo, kanske

Antingen elr:
mjölk / saft? -  saft
ibumetin / alvedon? - saksamma..
katt / hund? - svårt. beror på
cykla / gå? - gå
öl / vin? - öl
TokioHotel / Takida- takida
Tjock / Smal? - normal

jag var bara inte gjord för dessa dar

Det verkar så enkelt vännen

Ändå är det så obegripligt svårt

Ja, det verkar så enkelt vännen

Men ingenting i denna världen var

väl någonsin lätt att förstå
Asså åh, jag är så förjävla dum. Denna dagen har faktiskt inte vart mer än helt fail och jobbig. Vart på dåligt humör, jag har sett ut som ett jävla helvete, SÅ JÄVLA FUL! hade klädstress imorse, hittade inget jag kunde ta på mig, stört mig på allt och alla, saknat massa folk, inte kunnat fixa ny mobil ELLER nytt nummer än, hoppats på saker som är allt annat än trobart, nyss. Allt har bara vart så otroligt fel. Imorgon har jag nationella i svenska också, hur kommer det gå tror ni? Inte bra, antagligen. Äsch.. bara jag kommer in på min linje så skiter jag i resten sen. Jag har ingen lust, faktiskt. Ska bli så skönt att gå på lov. Trots att lovet kommer vara tråkigt och deprimerande, om jag inte hittar på något! Vi får väl se . Vill bara ha sommar nu. Vill bara, få ett nytt liv. Börja om från början. Vill, ja, gud, så mycket jag vill! Skulle jag ta upp det här skulle det väl behövas minst två inlägg.. SUCK. Ne, nu ska jag sluta innan det blir för mycket. Ska checka simpsons.. Ciao!

btw, for your information, jag älskar westlife. (men var väl ingen nyhet..)
dem får verkligen ut alla känslor ur en genom att bara sjunga en ton, underbart!

amor vincit omnia'

Åh, vad trött jag är. Undra vad fan det är med mig! Trött med en gång skolan börjar typ! Måste bero på vädret.. Iallafall, sitter och kollar på "Adam och Eva - fyra födelsedagar och ett fiasko" Haha. Hur gammal är inte den filmen? Har den hemma någonstans också har jag för mig. Sett den tusentals gånger! Men skadar aldrig att se igen, när man inte har något bättre att göra ;> Ne, usch! Nu får jag rycka upp mig smått och försöka bli pigg. Dricka mycket ska jag göra också! Vi hörs kanske senare, om jag har något mer vettigare att blogga om, haha. Puss

Lite texter från en skapligt trött och smått deprimerad Malin

I am thinking of you
In my sleepless solitude tonight
If it's wrong to love you
Then my heart just won't let me be right
'Cause I've drowned in you
And I won't pull through
Without you by my side

I'd give my all to have
Just one more night with you
I'd risk my life to feel
Your body next to mine
'Cause I can't go on
Living in the memory of our song
I'd give my all for your love tonight

Baby can you feel me

Imagining I'm looking in your eyes
I can see you clearly
Vividly emblazoned in my mind
And yet you're so far
Like a distant star
I'm wishing on tonight

-

i can't make you love me if you don't
you can't make your heart feel
something it wont
here in the dark, in these final hours
i will lay down my heart
and feel the power if you wont, no you wont
cause i can't make you love me, if you don't
-
Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

-

Du får inte knacka på min dörr

Om du inte är beredd att komma in

Du får inte göra om mitt namn

Och börja kalla mig för din

Och du får inte vandra på min väg

Utan att visa mig ditt mål

Och inte stjäla av min godhet

För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar

Som jag omsorgsfullt har byggt

Om du inte skyddar mina drömmar

Så att jag kan somna tryggt

Och du får inte ha mig som en dröm

När jag vill va din verklighet

Och du får inte säga att du hoppas

Om du inte tror du vet


Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer

Om du inte sen kan stå för

All den oreda du ger

Och du får inte röra vid mitt hjärta

Som om allt var uppenbart

Men jag önskar inget hellre

Än att du gör allt emot mig snart
-

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt

Ja, det verkar så enkelt vännen

Men ingenting i denna världen var

väl någonsin lätt att förstå

Fem steg bakåt, två steg fram

På lite håll liknar det dans

Och i drömmen håller du i min hand


Det verkar så enkelt vännen

Ändå är det så obegripligt svårt

I en värld byggd av män för männen

Där ingenting har något värde

Utom minnet av allt som var vårt

-
I can hear my heart breaking
As I open the door
I can feel the tears
On my face burn like fire
As I look in your eyes
And I know
I'm still in love with…

Everything I hate

Everything you do
Everything I fear
Everything on you

I can’t believe I still need you

I can’t believe I still want you
I can’t believe life means
Nothing without you
-


Det är över nu
och 1000 kalla tysta dagar
En plats ett slut
Så släck mitt ljus
Över nu
Och ensam har jag dofterna kvar
Som ett tårögt barn
har du gjort mig svag
Det enda som gjorde mig till jag

-


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå om du inte ser på
och genomskinlig grå, vad vore jag, utan dina andetag

Ja, Vad vore jag

utan dina andetag

-

Sömnen kom och du som låg så rätt i tiden
Domen föll som tårar mot din skärm
Sömnen kom som en åsikt högervriden
Men mot dollar och yen så blir döden lätt ett skämt

Och som ni lekte när ni var barn
Du förlorade ditt krig, du står ensam kvar
Och ingen kommer till ditt försvar
Så du står givakt med din rygg rak och tar fyrahundra slag

-

Tänd eld på dina tankar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet och du vet allt tar slut
Långsamt genom rummet går hon ut

Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

-

Alla bilder från min spegel var snälla och försvinn
Allt jag är, allt jag kan få
Kommer ta ett helt liv att förstå
Allt jag vill, allt jag vill ha
Det är för löjligt
Men jag vill vara glad

Håll i mig
Håll i mig
Kom och håll i mig
-

Än fanns det tusentals tårar kvar
Och de var dina att ge vem som helst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen passerar vi deras gränser

-

When I first saw you, I saw love.
And the first time you touched me, I felt love.
And after all this time, you're still the one I love.

Looks like we made it

Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night



Godnatt!



Heartbeats

Call me a slut, call me a whore, if u dont like me there's the door. call me anorexic, call me fat, i can put it on or i can lose that. call me annoying, call me dumb, excuse me miss I'm having fun. call me a flirt, call me a fake, that's just me so give me a break. call me weird, call me a geek, call me what you want, I'M JUST UNIQUE.
.. haha, där satt den!


Kollar just nu Wallander. Redan sett den, men vafaen! Chattar med lite sköna människor också och deppar för att det är måndag imorgon igen. Fohilvede! Men nästa fredag, åh, då äre lov! Bara denna veckan kvar så det ska jag nog klara. På lovet vet jag faktiskt inte än vad som händer. En hel del, hoppas jag! Tar det som det kommer helt enkelt, hoho. Har iallafall bestämt mig för att någon gång måste jag gå på bio! Se den nya med Christina Aguilera, som jag helt klart får värsta gåshud av. Eftersom den artist drömmen hon har, är min dröm också. Tänker mig att det är jag som står där, haha. Underbart ju! Sen vill jag se den nya "Little fockers" eller vad den heter. Have 2 C it!

Sunday

Usch vad seg dag.. Vill bara göra något galet idag. Bara, poff. Göra så det händer något! Önskar jag var äldre så jag kunde dra härifrån. Långt ifrån Sverige ett långt tag, för att bara vara för mig själv och leva livet. Bara något år kvar så tar jag studenten, sen ska jag lätt åka på student resa. Vara utomlands i veckor! Bara leva och slippa tänka. Oho. Jag är så jävligt förvirrad nu också. Åh, jobbigt. Kollade ju på Katrinelunds gymnasiet igår och jag vet verkligen inte vad jag ska välja. Katrinelunds gymnasiet har lärling, där man har 50 veckors praktik istället för 16. När man går ut där, har man ett års erfarenhet och man får jobb direkt efter gymnasiet. Sen kan man även få sommarjobb as enkelt när man går ut på praktik där, om man är tillräckligt bra och dem vill ha en. Första året praktiserar man på ett äldreboende, andra året med psykiskt störda, barn upp till lite äldre till ca 65. Sen sista året praktiserar man på sjukhus. Är ju as bra! Sen känner man ingen där. Man börjar om på nytt liksom. Nackdelen är bara att det ligger i Göteborg. Långt ifrån mig, måste pendla  varje morgon, och det var tydligen massa plugg och första året var det väldigt segt fick jag höra med väldigt långa skoldagar, skolan har en massa trappor, ser inte så fräscht ut överallt, och lite mer småsaker! Sen Aranäs som jag gick och kollade på är bra för att det är nära, det är en jävligt fin skola, fräsch, snälla människor, bra lärare, man får välja tillsammans om man vill ha prov, inlämningsarbete eller grupparbete, dem har alltid kul, osv. Nackdelen är att det är här. Att typ alla från min skola ska börja på den skolan. Jag vill ju börja om på nytt med nytt folk osv. Sen finns det bara äckliga snobbar och fjortisar här. Typ alla är bortskämda, och det är ju det jag vill bort ifrån. Sen har dem bara 16 veckors praktik.. 4 veckor första året, 8 andra, och 4 sista. Jag är ju sån att, jag lär mig säkerligen bättre om jag praktiserar mera. Jag har verkligen beslutsångest! Vad tycker ni jag ska välja?
Katrinelund eller Aranäs? Help meeeee

Lördag

Precis gjort färdigt mig helt och hållet. Nu väntar jag bara på att Tobias och hans familj ska komma och hämta upp mig. haha! Pinsamt, men värt. Slipper jag gå själv iallafall! Han har vart en klasskompis i typ, fyra år, men vi har aldrig umgåtts på fritiden, så känns lite knepigt. Haha. Men alltid kul! Han ska ju kolla på samma linje också så blir perfekt. Sen efter det får vi se vad som händer. Om jag träffar Ebba och Linn eller om jag bara åker hem. Kanske träffar Linnea och Sanna i stan också, hoho. Ha en grym lördag! Glöm inte att det är melodifestivalen ikväll också ;> haha. Hoppas alla sitter fastklistrade vid sina tvapparater! haha, nejdå. Hörs efter helgen! Take care '

; - , ' -

Åh, blir så trött på människor..

Bara så ni vet liksom. Nä, HA EN FORTSATT BRA KVÄLL. ska iallafall jag ha!

Ändrade planer

Åh, härligt. Blev ändrade planer så behöver inte åka in till Kungsbacka. Glad för't. Killar asså..
Så nu ska jag bara vänta tills pappa kommer hem om en liten stund, sen ska vi laga tacos! Mamma har tagit med sig lite smått och gott hem också, så ska bli mys som aldrig förr! Förresten, hur hade vi klarat oss utan musik, kära vänner?! Är faktiskt en väldigt bra fråga. Finns där i glada, ledsna, arga stunder, och finns ju en musikstil för varje humör också. Oho. Får en även alltid på bra humör. Säg något negativt med musik liksom? haha. Jag kommer iallafall inte på något! Ni får ha en awesome fredag förövrigt, så hörs vi snart igen mina små gullungar. Pusspusspuss

Fredag!!

Ännu en kväll med fredagsmyyyys. Åh, vad skönt! Kom nästan precis hem från skolan faktiskt, gick ju hem, så tog ett tag. Sitter just nu och lyssnar lite smått på riktigt bra musik. Så det ska vara början på en fredagskväll! Sen ska jag ju in till stan en snabbis, för att ge tillbaka Rasmus sitt kort. Ovärt ._. haha . Men men. Måste man så måste man! Sen träffar jag väl Amanda skulle jag tro. Tror vi går och köper lite gott och kollar någon film faktiskt. Eller flummar som vanligt. Let's dance kommer ju idag också! Kanske även blickar in på det. En riktigt bra fredag, med andra ord.



Vibratorn användes från början för att behandla hysteriska kvinnor.
Orgasmerna som vibratorn gav kvinnorna sades vara ångestdämpande.


Ja, är kanske sant?! haha. Seså tjejer, nu får vi testa!

Fucked up

http://www.youtube.com/watch?v=uxTDK1S5qJ0&hd=1

Vet inte vad det är med blogg.se just nu.. men kan inte och har inte kunnat på ett jävla tag nu lägga in musikvideor. Blir så trött! Så får iallafall bli en länk istället. Lyssna på han här när han gör en mysig cover på Britney Spears låt "Hold it against me". Är den inte fin? Sjukt bra är han!

DAG 5 - Vad är kärlek?

"När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,våga chansa och se hur det går,
Vad är fegt, vad är mod, what is löve?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more."

Haha, dikt med Björn Gustafsson! Tyckte den passade in här, eftersom en heter "Vad är kärlek?" Hehaea.
Nej men, seriously. Kärlek är något underbart, som alla borde få uppleva. Även väldigt jobbigt, men det är ju sånt som hör till. Det är något speciellt mellan två personer. Är egentligen en svår fråga, många förklarar kärlek på olika sätt. Men hittade en text som min käre vän Linnea hade lagt in om detta, så tänkte visa den! Går nog inte att beskriva kärlek så mycket bättre. Så, here it comes!

"Kärlek är just det ögonblicket som delas mellan två personer. Den känsla som ingen förutom dem kan känna på just då. Det är något unikt och vackert. Ett band mellan två personer som delar det mest väsentliga i hela världen, just kärlek. När man tänker på honom och ingenting annat spelar någon roll. Hela världen kan rasa samman bakom en, men man står fortfarande upp för att han finns där. Eller när man tänker på honom så mycket att inget annat känns relevant, hur hjärtat bultar så hårt att det känns som det ska hoppa ut genom bröstet.
Tills man tuggat sönder pennan av alla tankar som fått en att sväva iväg eller hur man fantiserar om honom varje stund han inte är där."


Don´t hate yourself in the morning - sleep till noon

Imorgon är det fredag igen hörni! Fyfan va skönt. Ska mysa som inihelvete. oho. Fredag går jag i skolan till ca 15.00, sen vid sju ska jag möta upp Rasmus på stationen för att ge tillbaka han sitt busskort som jag fick låna för att komma hem i lördags. Sen ska väl jag träffa Amanda så ska vi ha myskväll eller hitta på något roligt! Har dock inga pengar så blir säkert ingenting som kostar. Inte för min del iallafall, men roligt ändå! Sen lördag ska jag till Göteborg för att checka in katrinelund! 10-14 är det så får klämma in en tid där imellan! Så jag blir säker på vilken skola jag vill gå på, heahea. Efter det iallafall så kanske jag träffar Ebba och Linn efteråt. Vi tänkte gå på bio och så, men vet inte om jag kan eftersom jag är riktigt jävla pank. haha. Kanske bara går i stan eller något, vet inte. Sen på kvällen är det ju meeelodifestivalen. Får man ju inte missa ;> haha. Ska bara sitta hemma med familjen och mysa. Säkert äta lite gott och så! Lika mysigt som alltid. Söndag sen ska jag inte göra någonting alls. Slappa, kanske träffa Amanda? Vem vet! Återstår att se, höhö . Ska iallafall bli en super helg. Fast, när är helger inte super? Sen nästa vecka på fredag börjar lovet! Ska bli så skönt, har inte ens ord för det. Vad ska ni göra på erat sportlov?!

Vill ha!



 

åh, ge mig pengar


DAG 4 - Det här åt jag idag

Inte ätit så mycket faktiskt. Ingen frukost, förutom ett glas mjölk. Sen åt jag ju lunch i bamba vid tolv tiden. Klyftpotatis och köttbullar! Fem makaroner också, hah. Sen min favorit knäckemacka, nomnomnom! Annars, NadaZipZero!

Today is the tomorrow you worried about yesterday

Jag vet inte vad som händer. Har haft sånna här typ, attacker som gör så att jag nästan håller på att falla. Märkt att det ibland är efter jag ätit eller typ rör mig hastigt. Första gången jag kände det var i bamba på skolan med Ebba. Satt och åt precis som vanligt och så skulle jag kolla utåt när allt helt plötsligt började snurra, vingla och röra på sig typ. Höll på att falla av stolen! Ni anar inte hur läskigt det var. Sen hände det nu i måndags när jag var med Amanda på hennes gymnasium. Efter vi ätit subway och kom upp igen till deras sal, så skulle jag ta ett steg och jag höll på att falla igen. Samma sak idag när jag skulle lämna tallriken i bamba. Finns ett sånt litet "trappsteg" som man kan kliva på och sen lägga tallriken där ovanför osv. Så när jag satte foten där på så höll jag på att falla igen. Samma känsla, vingligt och suddigt. Vet inte vad det kan bero på.. Kan ju vara så att det helt enkelt bara är pågrund av stress eller något liknande. Men man vet ju aldrig. Äsch, får nästan kolla upp det om det fortsätter. Ska låta det vara ett tag till, sen får vi väl se vad jag hittar på! Blir nog bra. Orkar faktiskt inte berätta om min dag idag . Den har vart likadan som alltid. Inget speciellt som hänt i skolan! Tänkte istället bjuda på några småroliga vitsar jag hittade förut! Heahea. Enjoy!


På zoo:

- Titta mamma, den där apan ser ut som faster Rut.
- Fy, så säger man inte.
- Men apan förstår väl inte vad jag säger?

Hos frisören:
- Ska jag ta med maskinen där bak?
- Nej tack, men gärna i nacken.

"Vattnet är mycket viktigt. Om det inte fanns vatten skulle ingen lära sig simma och alla skulle drunkna."

På resturangen:
- Hovmästaren! Vad rekommenderar ni idag?
- Fläsk i rom.
- Finns det inget fläsk här?

- I vintras råkade jag ut för en hemsk olycka. Jag föll omkull på isen och blev liggande i tre veckor.
- Oj! Då frös du väl fast?

Putte visar sitt nya hem för några av sina vänner.

- Jag har inrett det helt efter eget huvud.
- Ja, det verkar lite tomt.

Jag låter alltid några lampor vara tända under natten för tjuvarna.
- Det är ju slöseri med elektriciteten. De brukar väl alltid ha med sig ficklampor?

Pappan till sin son:
- Men Niklas, varför bet du magistern i benet?
- Han behandlade mig som en hund.

- Vad heter du lille vän?
- Tom.
- Är det efter pappa?
- Nej, efter hans plånbok.


- Vet du varför boxningsmatchen blev inställd?
- Ja, boxarna blev osams och vägrade att slåss.

Lars Ström tog en tur med sin nya elbil. Plötsligt fick han sladd, tappade kontakten och slog en volt.

Polisen stoppar en bilist.
- Får vi gå igenom er bil?
- Javisst, men är det inte lättare att gå runt den?


- Olle, kan du nämna en stad i Italien?
- Gärna fröken, vilken?

Två palmer:

- Do you löv me?
- Näver!

Två mjölkpaket till varandra:
- Vad är det med dig?
- Jag är så sur!

- Mamma, varför är det synd om myror?
- Det är väl inte synd om myror?
- Jo, fröken sade att vi skulle gå ut och titta på myrstackarna.

- Pappa, kan du knyta mina skor?
- Kan inte mamma göra det?
- Nej, du har mycket bättre knytnävar.

- Vet du vilka jag såg idag?
- Nej.
- Alla jag tittade på.

- Älskar du mig, Karl?
- Visst, men jag heter Gustaf.
- Åh, förlåt, jag trodde det var lördag.

- Nå Pelle, hur många krig förde Karl XII?
- Fem.
- Räkna upp dem!
- 1, 2, 3, 4 och 5!

- Vet du varför det står 17 blondiner utanför krogen en lördagskväll?
- Nä.
- Därför att man måste vara 18 för att komma in.






DAG 3 - Mina föräldrar

Vart ska man börja.. Min mamma heter Rosita, Min pappa Lennart. Pappa är 11 år äldre än mamma, så, jag är inte den enda som kör på äldre! Nej men, så är det. Pappa jobbar på volvo, där han jobbat nu i många många år. Innan dess jobbade han även som taxi chaufför och efter det började han med att köra transporter. Mest har han ändå trivts på Volvo dårå, eftersom han är intresserad av bilar och kan mycket om både sånt och tekniska saker. Väldigt bra på matte är han också, haha! Mamma då, hon hoppade ju gymnasiet. Valde att inte gå där.. så hon körde mest på vad livet hade att erbjuda så att säga. Hon bara, levde. Tycker jag låter väldigt bra. Man får ju alltid jobb på ett o annat sätt. Iallafall så började hon jobba som städare på skolor i något år, gick vidare till butik. Började med att hon jobbade på en kiosk här nära vårat hus, Stoppet. Sen började hon istället jobba på Majgården och nu har det slutat med att hon har sin egna lilla livsmedelsbutik! Kort sagt då lite såhär avslutande, så är dem världens bästa föräldrar. Visst, vi bråkar vi också, precis som alla andra familjer.. Men vi håller ihop! Dem är allt goa! Puss på't.

Livet är så fruktansvärt orättvist

Fick nyss reda på av min underbara kusin Mathias att min andra kusin Anders sambo har gått bort nu. Idag 14.05. Hon hade tumör i hjärnan, alltså cancer, som var obotlig och alla visste att detta förr eller senare skulle hända, men det är så himla hemskt. Jag tror aldrig jag träffat tjejen ens, ändå är jag en sekund ifrån att börja gråta. Dem har liksom vart ett par sen dem var 17/18, och nu är dem liksom 35/36. Har även en liten dotter tillsammans på vad jag kommer ihåg sju år. Nej usch, det är så orättvist. Man vet inte riktigt vad man ska säga när sånna här saker händer! Anders och hans lilla dotter Martina måste ju må sjukt dåligt just nu.. åh, vill inte ens tänka tanken. Önskar man kunde finnas där och hålla om dem! Vill verkligen inget annat just nu. Tänk att man kan bli så berörd av en händelse när man inte ens träffat personerna. Mäktigt. Man tänker nästan in sig i samma situation också, tänk hur svårt det hade vart om man själv var tvungen att mista den man älskar mest av allt annat. NE, hemskt som sagt .

Jag och Amanda

Eftersom jag inte har någon kamera och pågrund av det nästan aldrig lägger ut bilder så tänkte jag dela med mig av lite bilder som jag och Amanda tog igår, eftersom då hon har en systemkamera *host*. Vi är fullt seriösa, bara så ni vet. Oh-mah-gad. (notera även mina bedåååårande byxor)








Psychosocial

Jävla piss väder det är ute! Gick ju hem också så ni kan ju tänka er hur jag ser ut nu. Satte dock upp håret och tog bort smink som runnit, så nu ser det lite bättre ut. Men, ne. Haha! Hit med sommaren!
Förövrigt så har dagen vart bra. Skola. Inget speciellt som hände där. Det gamla vanliga bara! Så nu ska jag bara chilla på dillen och börja plugga på min no som är till imorgon, när jag orkar! Puss så länge!

- tagen av mig förrförra sommaren eller något!
åh, myspys

RSS 2.0