UPDATE

Hej folk!
lite uppdatering nu då var det tänkt.. inte skrivit på tre dagar. vart upptagen. ehe. bästa helgen någonsin kan jag ju säga. ihi. först fredag var det mys med amanda, så som en fredag ska vara! sen lördag var vi med varandra, käkade lite, och hade kul (som alltid!) sen på kvällen mötte vi daniel, så gick vi hem till mig, såg film o lyssna sen på musik en stund.  Sen sa jag och daniel hejdå till amanda o var ute en stund, sen sov han hos mig :') och söndagen var otroligt mysig. saknar honom! haft jätte kul. men nu är det ju så att allt tar slut, helgen gick otroooligt fort. ville inte att han skulle gå till tåget igår. haha. men han hade ju inget val, den stackaren. awie. men ah, så nu blir det plugg. måndag.. hah, perfekt.. not. men blev inget pluggande i söndags som jag tänkt hinna med. men gör inte så mycket. dock blire rätt stressigt nu.. men jag klarar mig nog! på torsdag, alltså om tvååå dagar, så sticker jag ju till stockholm! wuah. så blir bara skola nu imorgon och onsdag. göett som faen. men nu ska jag checka programmet Ullared lite. höh. aldrig sett det, men ser ju vissa som kollar på det, så får väl se vad det är! sen plugg, och sängen. myspys.

PUSS.

27 NOVEMBER

Wuah, hej folket!
sitter nu här med amaaanda. :) oh-la-la. hög musik is the shit yao!
nyss sett idol och lite av cirkus möller. trevligt trevligt.
snart se vilka som åker ut ur idol! heja erik. grymt bra röst den killen asso!
imorgon kommer daniel hit med. så jag, amanda & han ska väl, ha trevligt på dagen, och sen sover daniel över här. :) mysigt värre.

ha en underbar fredag, och helg!
PUSS.

BAD ROMANCE



Lyssnat på Lady Gagas nya låt nu ett par dagar! någon mer än jag som tycker den är riktigt awesome? typ en av hennes bästa låtar! Inte för att jag tyckt om henne sådär, och gör inte nu heller.. men denna är grym! :) ruskigt dålig video till själva låten dock. bara, knasig och fel. men men! riktigt fin kropp har hon iallafall o; fusk.

aja, nu ska jag skriva färdigt min novell till svenskan, sen träna på matten! mattediagnos imorgon, såklart.. suck.
men iallafall fredag! härligt som alltid. wuh. känns bra. och inte länge kvar till lovet nu! lovely

puss yao!

SAME SHIT EVERYDAY

life's a bitch and then you die, eller life's a bitch and then you marry one. som fredrik, matteläraren sa till mig. inte lika logiskt. förlåt fredrik. ihi. äsch, skolan idag dårå.. segt som vanligt! och vilket skit väder, herregud! sommaren tillbaka? jatack. höll ju på att blåsa omkull när jag körde hem med moppen. otroligt. och i söndags regnade det ju typ hela jävla dagen.. usch säger jag. inte lockande alls att gå någonstans överhuvudtaget. och så blev det ingen redovisning för mig idag, så får göra imorgon istället.. suger ju. vill bara ha det överstökat. men vad gör man.. nu är det iallafall inte långt kvar tills jag åker till stockholm! ska bli så JÄÄÄVLA skönt att åka ifrån den här jävla hålan ett tag, dock inte länge, tyvärr.. men får väl njuta så länge jag kan helt enkelt!

och helgen blir underbar. seriöst. hoppas bara det finns biljetter kvar till new moon! men det måste det göra. annars ska jag, cutta mig själv i bitar! nej men.. då blir jag sur. blir nog iallafall jag, amanda, daniel och kanske emil som går. om inte amanda tar med sig någon! jämt antal vet ni (y göttm0s. och jag tror jag bestämt mig nu för att börja i boxning! åh, så jävla frestande. ska bara höra med mamma o pappa, hitta ett ställe, och, WUAH. men nu ska jag fortsätta droga kent och sen blir det sängen!

godnatt.
-

Kom. låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

MALIN SUGER!

Hej underbaringar!
sett massa avsnitt av erik & mackan nu! otroligt roliga grabbar. skrattat massor! AWZUME. och imorgon i helvetet har vi en jävla muntlig redovisning för hela klassen, ska berätta om någon deckare man har läst osv x) jobbigt. jag suger på sånna skit saker. hatar att stå framför hela klassen. blir alltid så nervös. hah. jag är som jag är yao. åh, döda mig. och så är jag sjukt avis på john som ska se in flames! och förband är typ dead by april, och, killswitch engage och massa. FUSK SOM FAAEN. men jag ska ju på backstreet boys, respekt! haha. trevligt värre. förresten, någon som följer paradise hotel!? jag gör iallafall. hah. grymt kul ändå. och mums på alla snyggingar. haha (a) men nä, nu ska jag sova, eller något. blev sent igår. en viss person som höll mig uppe. *host* men gör inget, allt för han liksom. <3

godnatt dudes


puss o smek, sänglek!
hoho

TJOLLAHOPP!

Förlåt för att jag inte uppdaterat, inte hunnit. :) igår var jag ju hos daniel, kom hem sent, såg film och sov! orkade inte göra så mycket mer. men nu så, häh. vart en skaaaapligt jobbig dag, inte alls kul. för det första kan peter, våran gympa lärare, dra åt helvete. han är dum i huvudet. och jag känner skarpt för att dricka cider. haha. uschi. men iallafall, längtar som fan till helgen. då blir det new moon med amanda! :) <3 underbart. och så får vi se om någon annan följer med! emil maybe, men vi får som sagt se. hoppas ni har haft en lika bra helg som jag. men nu är det ju tillbaka till verkligheten.. usch. är massa stressigt i skolan nu. kommer typ få ett utbrott snart känner jag. men jag ska göra mitt bästa för att hålla kontrollen. ehe.

puss snyggingar!

MYSPYS

Hey everybody! blev ingen daniel idag, men imorgon så! (: ihi. istället var jag och amanda i göteborg o bara hade kul! som vanligt, ehe-he. någon frågade t.o.m om vi ville köpa gräs (det man röker) heh, men det tackade ju vi såklart nej till. så duktiga som vi är. mah. love you baby!
riktigt trött nu. men för tidigt för att sova. höh. ska väl tända lite ljus och lyssna på lite mysig musik! awesome. sen blire film, så ha en fortsatt underbar kväll, och godnatt alla underbara människor!

pusss

GÖTEBORG, HERE I COME

Hej alla! :)
sitter här, nyvaken, inte speciellt trött faktiskt. ovanligt <:
ska väl göra iordning mig, och sen blir det göteborg med amanda! blir trevligt. sen drar jag för att möta daniel, och åker hem till honom ett tag. mys! grymt nervös bara. men det ordnar sig väl! :) hoppas ni hade en bra fredag! det hade jag. mys framför tvn med lite tända ljus o så (y höh. är man mysig så är man!
ja, var väl allt för nu. ha en gryyymt bra dag finisar!

puss


MALIN FRANSSON LÅTEN!

ja, vad ska man säga? min låt, och människorna i vänersborg är bäst! äkta låtskrivare detdära.
haha, lovely. PUSS!


NEW MOON!



hej finisar! idag är det premiär för den nya twilight filmen New Moon! jag har längtat som tusan. skulle egentligen gå idag på premiären, men blev inte som planerat.. heh. platserna var borta efter bara några timmar! helt otroligt. ;d men nästa helg förhoppningsvis, då jävlar! någon mer som ska se den? :) och är det nååågon där ute som inte ens sett första, så tycker jag fan du ska göra't! rekommenderas starkt, för sånna som gillar den typen av genre då, men mijauwh, i loved it.

ha en uuunderbar fredag folk!
pussen


YES, MALIN KLAGAR, DEAL WITH IT

onödigt kanske, men seriöst, vad händer med världen? syftar då mest på fjortisar.. vad är meningen med att gå runt och se ut som en jävla bimbo!? och klaga på vanliga människor, åååh, skaffa ett liv! ni går runt o kollar snett/snackar skit om dom som är sig själva, men seriöst, kolla på er då!? ni behöver massa smink för att se bra ut, hur jävla patetiskt är inte det? gå och se er själva i spegeln innan ni trycker ner på andra människor! ni är inte ett jävla dugg bättre än oss andra. visst, se ut som ni gör, det är erat val, men gå inte och tryck ner på oss andra! jag blir så jävla sur. som dom i skolan, gå o dö vafan! man måste se perfekt ut varje dag för att man inte ska få massa konstiga blickar, och man blir trampad på, som att man inte fanns!? vafan, jag finns! visst, jag är inte smalast, jag är inte ett dugg snygg, men jag har också rättigheter! precis som min kurator sa.. jag måste kunna gå i en jävla korridor utan att folk ska kolla snett på mig, och kunna klä av mig på gympan utan att ALLA ska kolla! jag gör fan ingenting mot er!? hah, borde inte ens bry mig, ni är så jävla patetiska. dra åt helvete.

och sen vill jag bara säga förlåt, förlåt för att jag är så grymt värdelös, förlåt för att jag ens finns. jag vill bara bort härifrån ett tag.. i need it. vet inte vad det är med mig..
och så känns det som jag glider ifrån en av mina bästa vänner, det känns hemskt.. jag vet inte hur det kommer sluta, om hon tröttnat på mig, åh, vet inte vad jag ska göra. livet är så jävla orättvist. jag orkar inte

im trying, i really do


peace out


Secondhand Serenade


AWESOME



fått min beställning nu, WUH. finare i rött dock, tror jag. men vad gör man när det inte finns några storlekar?
aja, imorgon är det ju fredag, det älskar vi! blir myskväll med amanda, grymt bra. och lördag ska jag till underbara daniel en stund. myspys.
sen ikväll är det ju mammas pojkar på tv! haha, så grymt patetiskt. samtidigt kul. älskar "bobbys" mamma. många skratt till den kvinnan asså! wuah.
och nu är det bara två veckor kvar tills jag ska till stockholm! WE LIKE HUUH!? ohyes.


pussrååå


SUCK

Men hej!
blev ingen skola idag, vet inte vad det var med mig imorse.. mådde illa som faen.
så blev att vila, och lyssna på musik. och vet ni, jag vill ha en till piercing.. men stora frågan är, tungan eller ögonbrynet? eller någon annanstans? eller uttöjning i örat maybe!? hah, gah. vet inte. mycket man vill.. tyck gärna till! och så vill jag ha tatuering! men får la vänta några år med det (y höh, någon gång blire nog iallafall av!
hoppas allt står rätt till med er.
kisses!


nice huh? ;d
-

Some tracks,
John Mayer - Your body is a wonderland
Secondhand Serenade - Like a Knife
Joshua Radin - I'd Rather Be With You
Jason Derulo - Whatcha Say (Acoustic version)
Slipknot - Snuff
Slipknot - Wait And Bleed
Rascal Flatts - Bless The Broken Road
Rihanna - Russian Roulette
Ron Pope - A Drop In the Ocean
Itchy Daze - Monster
Adept - At least give me my dreams back, you negligent whore!
Scary Kids Scaring Kids - Watch Me Bleed
Jimmy Eat World - Hear You Me

yummie.
musik är livet.

TIDSFÖRDRIV!

Dagens Dag: tisdag.
Dagens citat: ta mig inte seriöst, eller jo, seriöst, ta mig. (hah)
Humör: glad/trött
Antal timmar sömn: not so many
Minus: skola.
Plus: muuusik
saknad: martine, massa!
smink: foundation, mascara och dipliner
Kläder: jeansleggins, tshirt å linne.
Smycken: piercingen, x)
frisyr: skabb.
kompis: linn, <3
händelse: skola, plugg, sova
Låt: Erik Hassle - Isn't it obvious
Film: inte sett film (y
Tv: desperata hemmafruar.
Mys: music.
Önskan: håller fast vid min önskan att bli smalare.
Ser fram emot: lovet! och helgen (:

asså, vad skulle livet vara utan musik, egentligen?
typ absolut ingenting.



dead by april - NRJ - 21/08 - 09
underbart!



JA MÅ HON LEVA. (8)



stort grattis till min bästaste vän linnea som fyller 17 idag! :)
jag älskar dig. <3
-

idaaag var det skola, ganska kul faktiskt. hah. för en gångs skull ^
fredrik är världens bästa lärare ni vet.
aja, spanska prov imorgon, så ikväll blire plugg! ska fan få mvg ;d
önska mig lycka till? (y

puss cuties!



- and someday, i promise i'll be gone

love.



jag älskar dig, amanda.
-


nu blir det sängen sweeties!
somnade typ grymt sent igår, hah :o
så nu försöker jag vara duktig o lägga mig gaaanska tidigt iallafall. klockan är ju trottsallt bara, tjugo i ett. ;d hö-hö..

godnatt ni vet!

MÅNDAG..

iiihi. jag är lite glad. secondhand serenade är med på spotify nu c:
mysipysi.

har egentligen ingenting att skriva. hah.
men, måndag igen.. segt som alltid!
bläh. men nu är det bara fyra riktiga veckor kvar i skolan!
jag klarar det här.

ha det bäst så länge, alla fina människor!
pussen.

CHICKA WOAW WOAW!



haha, som sagt.. kärlek!

mys med amanda ikväll, kan det bli bättre? höh

ha en bra helg folk!
pusssss


BURN THIS CITY

And i still want to see the light (see the light)
Shining in front of my eyes

Runnings easy
Where will we go - Who knows?
Don't look back as long as i've got you we'll make it

BURN THIS CITY TO LET THEM KNOW WE'RE HERE
BURN THIS CITY TO REINSTALL THE FEAR
NOW I SEE THE TURNING POINT IS
RIGHT BEFORE MY EYES
STILL THEY FIND ANOTHER WAY TO PUT A DIFFERENT GUN TO OUR HEADS
AND SO I TAKE A BREATH THERE'S PLENTY TIME TO SLEEP WHEN I'M DEAD
IS THIS THE ONLY WAY ITS EVER GONNA BE?
RIGHT BEFORE MY EYES


Sonic Syndicate - Burn This City
lovely lovely.


godnatt finisar!

I WAS BORN TOO LATE, IN A WORLD THAT DOESN'T CARE '

oho, vem har en data som startat? jo, malin har! wuah.
men, den är totally weeeeeeeird. >: stort sadface.
det första problemet är att y & t inte funkar, så får använda skärmtangentbord. treeeeeevligt. not. och så är den bara allmänt seg. jag har panik. o allt är egentligen segt. sprutan har tex börjat verka nu också.. jag mår piss, o armen värker som fa-en. hårt.

aja, nu ska jag se vem som åker ut i idol, och.. ha trevligt.
eller något. who cares.

ha're gött.


SPRUTA

Wpjoom !
tog svininflunesa sprutan idag, heahea. /care..
än så länge mår jag inte dåligt, men vi får la seeeeee. armen är skapligt öm iallafall. höh. men, går la över snart.
haft värsta bra snacket idag med min kurator förresten. känns bra att gå dit och prata med någon som förstår. och fick även bra tips. puss på't. sen slutade jag tidigt idag, härligt som fan! sovit sen halv ett nu typ. yummie
och känner att jag verkligen inte vill gå till skolan imorgon. hjälp mig? ;___; .. g-a-h
och jag har mensvärk.

fan va synd det är om mig.
pft.


aja, detta var ju kul.. ._.
hoppas ni har det bra iallafall, och får en chill fredag imorgon!


pussohay

NEVER GOOD ENOUGH '

Jag vill kasta loss och lära mig slåss
Raka av mitt hår och bäras ut på bår
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt
Lita på sanningen och kväva all gråt

Börja sluta tro och låta vansinnet gro
Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt
Släcka fyren på berget som räddade liv
och smita från smällen med sjumilakliv

Jag vill byta land och vara han hon som försvann
Börja om på nytt och få såret mitt sytt
När jag vänder och springer långt härifrån
se mig som saknad, en förlorad son

-

haaaallå, jag vill att min data ska funka.. nu! :<
iallafall bett lennart, en kompis till familjen att kolla på den.
så han kommer väl o checkar på lördag. hoppas fan det blir förbättring.
nu startar strömmen iallafall.. pjewh. usch. jag mår illa.
och idag har jag tryckt ner på mig som en jävla idiot. det börjar närma sig
 fredag också.. - that means SIMHALLEN. testade bikinin förut med,
och jag började seriöst gråta.
 jag ska visa mig. för alla dom patetiska människorna i min skola.
för snobbarna som glor på min kropp, på mig överhuvudtaget..
åh. jag vill inte. och så har jag bara känt mig allmänt ful hela dagen!
som jag alltid gör dock.. men wtf. idag har det vart extra.
känner mig så skabb, och äcklig! och ledsen. ajaaao, welcome to my life typ



musik & sängen, jatack!

TIDSFÖRDRIV

jävla uttråkad här asso, så varför inte..

Är singel: yes


Saknar någon just nu: ja.


Är rädd för att bli övergiven: mjo, eller, vet inte


Svär ofta: sometimes


Sjunger i duschen: haha.


Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: använder inte pyjamas


Är kär i kärleken: njae


Skrattar åt mina egna skämt: haha, jafan


Äter snabbmat varje vecka: nej!


Vill ha barn: tror det.


Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: nepp.


HAR DU :

Glasögon/linser: nope


Piercingar: yes


Syskon: ja,


Pojk/flickvän: nej,


För många vänner: kan man ha för många vänner?


Rymt hemifrån: det skulle jag inte tro, haha.


Haft sex den senaste månaden: nope


Färgat håret: ohja

Bra självförtroende: dåligast


Sagt jag älskar dig till någon: klart!


Varit kär: mjo


Dumpat någon: nej


Gjort något olagligt: har jag nog, hah


Somnat i skolan: nej


Brutit ett ben: Nope


Tappat bort mig i min hemstad: inte vad jag minns.


Sett en fallande stjärna och önskat: nej


Varit otrogen i ett förhållande: absolut inte.


Sparat något från ett gammalt förhållande: haha, yes. men vet inte riktigt var jag har de,


Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: säkert


Ljugit om var jag är för mina föräldrar: vet inte o:  men skulle jag nog tro!


Vet en hemlighet som ingen vet: har väl alla?


Struntat i ett prov: ne


Varit på en blind date: haha, nej


Sovit en hel dag: yes


Somnat gråtande: ohja.



BRUKAR DU

Titta dej själv i spegeln: försöker undvika så mycket som möjligt.

Ha ångest: ibland..


Drömma mardrömmar: nej.


Försöka vara annorlunda: Varför ska man vara någon annan än sig själv ?


Klä dig i svart: ibland maybe


Gå till kyrkan: never


Röka: nej


Ljuga: oftast ärlig. men behövs det, så

Hata folk: beror la på


Lita på folk: Dom jag känner väldigt bra ja.



VEM :

Saknar du: några.

Vill du döda: fjortisar.


Rörde dig sist: kramade mamma, såe


Vill du slå: alla.


Sårade dig senast: eh, patrick skulle jag tro. men gammal skit,


Vill du vara som: don't know. mig själv?


Vill du bli galet full med: någon kul.



SISTA PERSON SOM:

Sov i din säng: martine <3

Fick dig att gråta: don't know. en. och jag själv, maybe


Orsak till frågan över: för att, inget med mig är bra. sämst självförtroende. ja, finns massa saker.


Du delade en dricka med: amanda <3


Skrek åt dig: vet inte!


Du fick sms från: vet inte.. har ej mobilen


HUR:

Svarar du i telefonen: hej det är malin, eller, hallå, eller nått .. beror på vem som ringer. 


Fördriver du tiden: data, musik, sån här skit


Mycket pengar har du: hah, typ inget alls


Ofta bäddar du sängen: Beror på.


Ofta träffar du din familj: varje dag. oftast


MALINS VANLIGA TUR!

jahopp, min dator är typ totalt sönder. det suger som fan, för det kommer kosta massa, o nyss fixat mina tangenter för typ, 1700. helvetes jävla skit. ni vet vad som hänt om jag inte finns om några dagar! oh-my-god. pengar är inte det lättaste asså. jag älskar min mamma. gör ont om hon ska behöva slösa pengar på en sån sak. skiter jag hellre i data! jaja.. en riktig mysig låt förresten är Joshua Radin - I'd Rather Be With You. myspys. han är bra!

seg dag i skolan samt massa press, deprimerad malin, ingen data, ont i kroppen, ensamhet.. yep, två ord ;
life sucks

FARSDAG!

I tried to kill the pain
Nothing ever helped
I left myself behind
Somewhere along the way
Hopin to come back around
To find myself someday

Lately i'm so tired of waiting for you
To say that it's ok, but tell me
Please, would you one time
Just let me be myself
So i can shine with my own light
Let me be myself
Would you let me be myself

sitter här och drogar musik, underbart som alltid ni vet!
och idag var det ju farsdag! firades hemma i rose-maries lägenhet. riktigt mysigt där kan jag säga! :) hade gärna flyttat in istället för henne. längtar som en dåre tills det är min tur! ehe. MYSPYS. o imorgon är det skola igen, och det suuuuger. seriöst. hur pallar man fortsätta? samma sak varje vecka.. stor jävla SUCK. man kan fan undra ibland va livet går ut på, asså, egentligen? yeeeeeeah yeah. man klarar sig la. jag behöver en kram
KOM HIT!? heh

ne, snart sängen! trött som faaa-siken.
puss på er.

MIIJAUWH!

TJABBA.
asså. haha, förlåt, men herregud.. linnea har gjort mig helt galen!
sångaren i denna videon är AS söt! 
dör nästan lite här. thihi.
puss på't!

ah, och så är det en grymt bra låt också! GR.


HALLÅ DÄR, KÖTT O BLÅBÄR!

- ett avsked kan också vara en dörr till ett helt nytt kapitel i ens liv.

yes.. ont i huvudet, trött, ont i kroppen, hah, ja.. galen kväll med massor av skrattanfall! amanda är helt awesome. <3 puss på na! du är fin. annars har dagen vart riktigt slapp. sov till två, sen försökte jag plugga. men gick ju inte sådär jätte bra. men fick gjort lite iallafall. ska göra mer imorgon innan jag åker o hälsar på min systeryster! underbart. och jag vill ha massa kläder. skit jobbigt. haha. har värsta beslutsångesten på morgonen. har inte mycket att välja på, och det känns som jag bara har samma slags kläder varje vecka. känns lite sådär segt när man har värsta, fjortis skolan. som man måste vara perfekt för att inte folk ska stirra på en som om man vore dum i huvudet ._. idioter! och så ska vi till simhallen nu på fredag, lyckat! verkligen.. stå i bikini, så jävla jobbigt. aja! måste man så måste man. fan. 



måste bara säga, olivers sykes asso.. åhå, so beautiful

CIRKUS MÖLLER - SEAN BANAN



haha, fett mycket kärlek till "sean banan"!
se och njuuuuuut.

IDOL SUGER!

STOOOOOR besvikelse. hur fan i helvete, kunde världens bästa rabih åka ut, istället för flatan mariette? förstår inte hur svenska folket tänker! han är tusen gånger bättre än henne. det första gången jag gråter för någon liten skit sak som idol. men rabih asså.. skrek som fan. ont i halsen nu. hah! ingen mer idol för mig. verkligen inte! helt meningslöst. jävla skit program (:

 
<3

 

ett av hans absolut UNDERBARASTE framträdanden!
iiih, rysningar.
-

stort tack för kvällen förresten, amanda älskling!
kändes grymt bra att träffas igen.
jag älskar dig.


pussyao


BOXNING?

Jag är så sur. jag vet inte riktigt varför. är grymt varm, hjärtat pumpar som fan och jag vill bara slå i något.. så mycket saker nu.. i skolan till exempel, där kommer det vara riktigt jobbigt. och så var syv och pratade med oss igår, och jag är så nervös. tänk så får jag inte bra betyg när jag går ut nian?.. jag orkar inte anstränga mig, men det är fan min framtid som står på spel. så nu får jag allt rycka upp mig! jag klarar det här. jag försöker iallafall tänka så.. sen får man väl se hur det går. aldrig riktigt trott på mig själv. but i'll try. och jag har tänkt en del, och jag vill typ, börja boxas! haha. visst, skratta på ni! men jag måste börja med träning, och varför inte boxning liksom? tänk va härligt. få slå bort sin ilska när man är sur, slå bort alla problem. värt ett försök iallafall! right? och jag ska få fin kropp! awesome. vi får se hur jag gör.
yes, var väl allt så länge. imorgon är det fredag. im lovin' it. bortsett från att det är redskap på gympan.. jag SUGER på redskap. åh, panik.
men a, säg något jag inte suger på? :) hah!

puss på er alla söta läsare, som överhuvudtaget orkar läsa min skit. höh
pusspusspuss


Runaway before you drown, or the streets will beat you down

LIVET LEKER?

seg kväll och massa skit i skolan, perfeeeeeect.. eller inte.
blir så trött. och känner att jag gärna skulle ha helg nu! palla vänta. skolan suger. HÅRDAST. och så är inte vädret så uppmuntrande heller! suck. kändes inte jätte lockande att ge mig av till skolan imorse kan jag ju säga! blåste som fan och var jätte kallt. inte kul någonstans. höh. fifan för hösten/vintern? skulle gärna vilja ha tillbaka sommaren asso. aja, helgen.. blir slapp! ska åka och kolla på min älskade systers nya lägenhet som hon flyttade in i häromdagen. så glad för hennes skull! första gången hon bor själv o allt :) så ska checka den, o ha mysigt. mwihi. och jag saknar amanda, jag saknar linnea, jag saknar ronja & jag saknar martine! önskar man kunde ta bort alla onödiga avstånd. iallafall.. älskar er girls!

nu blire musik, kaaanske plugg, och sen sängen.
sovgott ni vet!


tjosan i trosan



ursäkta bilden folk!

ADEPT!

Kärlek!




You touch my heart when you're feeling down
But when the night falls (when the night falls)
you're seeking blood just to trap your lust
This will never be ignored

I gave you all but you just kept me burning
You just kept me burning on and on


TISDAG.



jag kom inte på någon bättre rubrik, så fick bli dagen. heh. iallafall, man ser inte så mycket på bilden hur mitt hår blev efter färgningen jag o martine gjorde, men lite kanske.. be happy for that. AJA. eh, tisdag var ingen bra dag. mådde inte så bra igår kväll, segt som faen! tur det finns människor som muntrar upp mig. puss! men, ja.. så var rätt slö när jag vaknade imorse.. men tog mig upp iallafall! allt för skolan liksom. :) *host* . annars var skoldagen rätt bra! tisdagar är rätt chill faktiskt. först musik i två timmar, som är ganska kul, (om vi spelar gitarr!) sen har vi engelska & so, sen håltimma två timmar, och sist bild. göettmos typ. och 6 veckor kvar till jullov. går förhoppningsvis ganska fort! men ah, den som väntar på något bra väntar aldrig för länge säger dom ju..

dagens låt: erik hassle - all that i wanted was you
finfin



Love

FÖRSTA SKOLDAGEN

åh, sjukt segt med skola igen. inte för att jag var särskilt trött på morgonen.. för fick ju sån himla växtvärk när jag skulle sova! perfekt. så blev inte så mycket sömn för min del. och sen såklart när jag skulle upp, så slutar den. haha. helt otroligt va världen är emot mig. aja, för övrigt var det inte en så jobbig skoldag.. bortsett från att jag hatar spanska. yap. o gympan var faktiskt okej idag.. badmintion å pingis! något jag är liite bra på iallafall! och sen, ska ju några tjejer ha fackeldans på julavslutningen, även jag. velat vara med sen jag var mindre typ. heh. och så skulle vi träna på det idag, gissa vem som var sämst och kände att hon inte passade in? :) wuh, ME! inte första gången det blir så. (y) ah, men jag har ju aldrig sagt att jag är bra.. right?
helg? jatack!


run baby run, don't ever look back.



Love

backstreet boys!



fyra veckor kvar tills jag drar till stockholm o ser dessa! hihihi.
rätt mysigt yao

RSS 2.0