Hårångest

Alltså, jag har sån ångest över mitt hår. HÅR i sig är skit jobbigt, man är aldrig nöjd. Jag älskar att vara blond, trivs mycket bättre i det än brunt som jag har naturligt - MEN det sliter jätte mycket. Det känns mer torrt och äckligt på något sätt. Sen är det så koooort.. trivs inte alls i det. Varje gång man är hos frisören klipper dem det för att det ska "bli längre", men det blir bara kortare "för att återigen kunna växa o bli längre", o sen blir det ju kort igen ändå för att man jämnt klipper, haha?! Fattar inte. En ond cirkel verkligen. Händer INGENTING med håret.
 
Jag har ju alltid haft långt hår, innan en viss människa klippte av allting för att hon klippt ojämnt hela tiden ("utbildad" frisör, HA!). Ibland får man sån lust att bara raka av allt, börja använda peruk, haha.. ;) Känns så tunt också.. vissa äter ju Silicea, priorin etc och säger det blir bättre, andra säger att det inte hjälper. Vet inte vad man ska göra! Man blir ju trött så fort man ser sig själv i spegeln, haha. Så roligt att ens utseende tar upp hela ens liv.. Urk. (Tackar gudarna för löshår)

 

På den gamla goda tiden.. Inga hårbeskymmer där inte!

"Get a dog they said, it'll be fun they said"

Är inne på min sista vecka nu av semestern, går så himla fort! Två veckor kvar så är det Augusti, och min födelsedag. Helt sjukt. Vart tog sommaren 2016 vägen?! Hade jag kunnat hade jag tagit senare semester så jag hade gått nu nästa vecka.. men tyvärr så går det inte alltid. Varit en sån dyster semester med regn o rusk.. usch. Dock varit skönt att vara ledig ändå, så jag klagar inte! 
 
Har ju faktiskt hänt mycket roligt denna semestern. Vi har ju hittat en Etagelägenhet som vi ska byta till antagligen, 94kvm. Jesper hittade en tjej när han sökte på Google, som ville byta till något mindre. (Google is your bestfriend!!). Vi har ju det så trångt här, och nästan inga förvaringsmöjligheter förutom alla köksluckor.. så kommer bli underbart att byta! Vi flyttar alltså till en 3a, med två våningar. Var verkligen ödet. Vi pratade om det och så sökte han, så var bara ren tur att vi hittade en tjej som hade ute sin lägenhet på annons. Hon bor i huset här bredvid oss också, haha, så blir ingen lång flytt som tur är! Fantastiskt ska det bli. Poseidon ringde förut så dem kommer och gör en inspektion av lägenheten imorgon, gick skit fort. Vi lämnade in papper förra veckan liksom.. så skrivs det kontrakt 1 augusti om det går som det ska efter morgondagen. Spännandeee. 
 
Påtal om rubriken. Vi håller på och fixar i sovrummet nu efter att våran kära hund Decibel har rivit hål i väggarna där inne... (grrrrrr) Blir jätte fint, måste ju fixas nu innan vi ska byta lägenhet med, så är full rulle med det projektet. Men så tänker jag - tänk om hon gör om det?! Eller börjar med nya hål i nya lägenheten? Alltså jag blir tokig! Hon fullkomligt HATAR att vara ensam. Det går helt enkelt inte för henne, och det är skit jobbigt eftersom man inte kan vara hemma 24/7, det är helt omöjligt. Om man inte är pensionär typ.. Så vi har det jätte jobbigt med henne. Hon är VÄRLDENS underbaraste hund på alla sätt annars, förutom detta då. Och är ju inget litet problem heller eftersom hon gör sönder lägenheten... Det är så synd. :/ Känns som man testat allt, hon är liksom 1 år nu.. och är fortfarande orolig så fort vi reser på oss typ, eller går på toaletten.. hon ska med. Hon ska då inte ligga kvar där hon är.. haha! Någon med amstaff som har samma problem? Vad gjorde ni?! (Förutom alla de basala övningarna man ska göra, gå utanför en stund, komma tillbaka, ta på sig jackan, ta av igen, osvosv...)
 
 

♦ Home sweet home ♦

 
Min underbart fina lykta från Ullared, och annat krimskrams från bland annat Blomsterlandet. Love it! Behöver lite nytt och fint när vi snart ska packa flyttlådorna igen.... ;)

Resultatet av balkongen

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så har ju min sambo fixat en soffa av lastpallar som vi ska ha ute på balkongen! Så himla stolt över honom, så duktig! Nu har han både gjort en ny soffa till oss, plus en hatthylla för ett tag sen. All freeee.
 
Soffan blev skit bra iallafall! Så här ute spenderar jag större delen av min semester just nu! Det är fördelarna med att ha inglasad balkong.. att man kan sitta här ute även om vädret inte är de bästa! Just nu dock är det typ 18 grader och växlande molnighet, så funkar ju! Skönt sitta här inne o sola när man inte kan ligga på stranden än.. ;) Såhär blev resultatet iallafall! 
 

 
(Skit mysigt på kvällarna när man tänder ledslingan och lite levande ljus.. Underbart!!)
 

Glad tjej

 
↑ Presenterna jag fick av min kära sambo efter hans resa till Amsterdam! (Ringklockan, hahah) Ni anaaar inte hur glad jag blev över att se honom igen, även ifall det bara gått en vecka.. Vi sa båda två att det kändes som en evighet. Inte sett han så glad/nervös på länge.. vi har ändå varit tillsammans i 5 år - då blir man inte lika "nervös" av att se varandra hela tiden för vi bor ihop också liksom, men nu när han hade varit borta en vecka sådär så var vi båda överlyckliga och nervösa. Så fint. ♥ Så har svävat på moln nu när jag fått somna och vakna upp bredvid honom! Tyvärr har han en vecka kvar att jobba innan vi båda har semester tillsammans så får några ensamma dagar hemma medan han jobbar, men de gör inget. Han är ju trotsallt hemmaaaa igen! (Ja, jag är fortfarande typ nykär efter 5 år tillsammans).. ;) 

RSS 2.0