Livet är så orättvist.

Har legat och läst en blogg hur länge som helst, fällt tårar, tänkt, känt medlidande. I oktober förra året så tog en 14 åring livet av sig här i mina trakter, jag kände inte tjejen och jag känner inte familjen, men det påverkar en på så många sätt... Gick in på hennes mammas blogg iallafall och läste den här texten. Kunde inte annat än att gråta. 
 
"Det här är min berättelse vad jag upplevde. Den 9/10 2011 kommer att bli den värsta dagen i mitt liv. Det var den sista dagen vi hade vår Junis hos oss.
Det var en söndag som flöt på som vilken söndag som helst. Vi, jag, min man och våra 4 yngsta barn satt och tittade på Prince of Persia. Sedan vid 17 tiden åt vi den söndagsstek som stått i ugnen hela dagen och vi skrattade och drog roliga historier vid middagsbordet. Barnen var glada och jag kom ihåg att det kändes så skönt att alla var så glada.Vi hade ju haft ett tufft 2010 med min värk efter en operation som gick på tok och dödsfall av barnens gammelmorfar, gammelfarfar och min pappa, barnens morfar.

Joline vår äldsta dotter åkte sedan till en kompis. och vi andra tittade på TV, barnen lekte och Junis gick från sitt rum upp till övervåningen, kom och satte sig hos oss och tittade på TV en stund och gick upp igen. Joline ringde vid 19:45 och ville bli hämtad och Johannes slängde sig i bilen för han ville hinna hem till Gustavsson 3tr som gick på TV4. Jag gick upp och gjorde två smörgåsar för jag kände mig illamående men orkade inte båda och då stod Junis vid trappan och jag erbjöd henne min macka. Men hon ville inte ha den. Hon sa -jag tar något senare. Klockan var då 19:50 Och för mig var det inte konstigt för hon brukade äta kvällsmat vid 22-23 tiden. Johannes och Joline kom hem och Junis var kvar på övervåningen vid vår dator och vi har stora entrén in till oss på den våningen.

Vi andra satt och tittade på Gustavsson 3tr och Joline var på sitt rum. Precis när programmet var slut hörde vi tåget tuta två gånger och jag kände på mig att någon dött. Jag kände hur en bit av mig dog och sa högt. Nu har någon dött och jag upprepade det 3 gånger fast min man sa att det säkert var nåt rådjur. Klockan var då 20:30. Vi tittade vidare på TV och vid 21:45 gick Johannes och de små barnen och la sig. Jolines kompis Emil ringde och han var ute och gick och sa att han mött räddningstjänsten som letade utefter spåret för någon har blivit påkörd. Emil ville veta att Joline var OK och det var hon. Vi gick ner till Junis rum för att säga till henne vad som hänt och att hon kanske skulle ringa sina bästa kompisar men när jag öppnade hennes dörr var det släckt, hennes convers, hennes jacka, hennes hemnyckel ja allt förutom hennes mobil låg inne på hennes rum. Jag fick panik men blir väldigt rationell och tänker TJEJGRUPPEN på fritidsgården. För det hade hon pratat om att hon skulle börja men hon visste inte vilka dagar. Slänger mig i bilen åker upp till fritidsgården men där är det total mörker. Inte en kotte så jag vänder bilen och kör tillbaka. Ringer en av hennes bästisar som bor i närheten men de har inte sett henne. Jag åker över järnvägsbron och blickar söder över. Det är totalt mörker över järnvägen. Inte ens signallamporna lyser. Jag vänder vid återvinningen och åker över bron igen och åker hemåt.

Väl inne på vår väg möter jag räddningstjänsten som går på ängen mellan vår gata och järnvägen. Jag stannar bilen men låter motorn va på. Jag frågar vad de gör, de säger att de letar. De frågar vad jag gör och jag säger att jag letar efter min 14 åriga dotter och jag undrar om det är en människa eller ett djur tåget kört på. Hela denna tiden hade jag en oro som satt i min bröstkorg, en oro som jag redan inombords vid 20:30 redan visste att någonting dött inom mig. Räddningsledaren sa till mig att stänga av bilen och invänta polis. Och då sa jag flera gånger är det en människa? Och tillslut sa han -ja det är en människa. Men hoppet inom mig dog inte. För inte skulle min skötsamma, duktiga och flitiga Junis bli överkörd av tåget. Hon som alltid var duktig, lugn och go. Så kom polisen och visade ett par vita ballerina skor och jag blev helt frågande? Hon har inga vita ballerina skor i st 40. Hon har 37-38 i skor. Sedan tog de upp hennes rundstickade sjal och den oro och det hoppet jag hade föll från mitt bröst ner som en klump i magen. De bad om att få se ett kort på Junis och jag visade upp ett jag hade i min Iphone. Och den kvinnliga polisen sa -det är svårt att säga, det är bara kvarlevor. Jag sa till polisen att jag måste hem och kolla om Jolines vita ballerina skor står i garderoben hemma. De ville köra men jag insisterade på att köra själv. Jag bodde ju bara 2 hus ifrån. Och just då kom min granne förbi med deras hundar. Jag åkte hem, polisen efter och jag sprang in och öppnade garderoben och de var borta! Jag sprang ut till polisen igen och bekräftade att Jolines ballerina skor inte stod där de brukade. Sedan gick vi ner och mötte upp räddningstjänsten och två ambulanser kom. Det jag inte visste var att det som fanns kvar av Junis låg i en av ambulanserna och det kanske var tur det för annars hade jag sprungit dit. Min man som också varit ute och letat kom också och då bröt jag ihop. Vi gick hem, polisen och ambulanspersonalen följde oss och stannade kvar. Jag möte Joline som bar på Lincoln och jag skrek HON ÄR DÖD!

Liam och Laura låg och sov i Liams rum och att de inte vaknade av våra illvrål är för mig en gåta. Jag ringde mamma, mina bröder och snart började huset fyllas på av min bror med familj, Johannes bror och tjej, hans syster med kille och min mamma och hennes nya. Johannes föräldrar var i Spanien på semester och min lillebror bor i Stockholm. Men mitt i natten kom alla som bor här i Göteborgs området med omnejd och samlades. Så underbart! En präst kom och en kurator och en psykolog. En polisman kom in med Junis krossade mobil och vi pratade enskilt med honom i Lauras rum. Det sista jag sa till honom va att gå hem och krama om alla dina barn, för det kommer jag aldrig mer kunna göra. Polismannen började gråta.

Junis lämna oss söndagen den 9 oktober 2011 genom självmord eller vad det nuvarande som hände.
Vi kommer aldrig få svar varför hon stod där i alla fall.
Hon dog omedelbart av tåget som hade en hastighet på 165km/h. Lokförarens vittnesmål till polisen var att han såg på 120 meters håll en skugga med en luva över huvudet som stod blickstilla. Han hann inte stanna på den sträckan då han behöver mer än 1 km att stanna på i den hastigheten.

Vi vet inte varför!

Junis Efraimsson
1997•02•27 – 2011•10•09

Vår älskade, underbara, vackra dotter."

20120227-231625.jpg


Orkar inte längre.

Har ingen lust att fixa mig längre alls.. Sen i skolan känner man sig som en jävla kaluffs.. haha! Men seriöst, ska till skolan, lära mig lite och gå hem.. Sen är jag så trött på mig själv så varför ens fortsätta bry sig? Haha! Det är dagens inställning! Kommer bli en skitdag, trött och det är förjävlig skola med allt folk.. idag är en sån dag jag bara vill ligga i sängen och dö ut, haha! Utgång sen i Göteborg.. får bygga upp humöret tills dess!


20120829

Just because she comes off strong,
doesn't mean she didn't fall asleep crying,
and even though she acts like nothing's wrong,
maybe she's just really good at lying.
 


Mysmys efter en lång dag!


Saknarsaknarsaknar!


Från och med nu,

ska jag göra mig av med allt och alla som gör mitt liv mindre bra, som gör mig ledsen. Alla förtjänar att må felfritt!


hihihi, tidsfördriv yapyap

Personligt:

1. Ditt  namn? - Malin
2. Född? - 3 augusti 95
3. Längd? - 162
4. Vikt? - 55-56
5. Smeknamn? - Blir helst kallad malin, haha.
6. Vart bor du? - Onsala
7. Vad gör du på dagarna? skola, träffar kompisar, umgås med min pojkvän
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Ful, osäker brunett, haha 
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Tråkigt svar, men nästan allt!
10. Vad är du mest nöjd med? -
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - Omtänksam, snäll, ansvarsfull, mogen, pålitlig, UNDERBAR!
12. Vad vill du jobba som äldre? - Klurar fortfarande på den. Men blir väl något inom sjukhus delen.. vill jobba med cancersjuka barn, i think. Eller något tufft som inom kriminalvården, eller.. barnmorska, mäklare hade också vart kul!
13. Hårfärg? - Chokladbrunt
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Naeh!
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Sällsynt. Händer väl någon enstaka gång per år, haha
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Varierar. Ibland orkar man helt enkelt inte bry sig för att det är lönlöst, men ska jag ut bland folk vill jag iallafall alltid se någonlunda bra ut!
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Foundation!

 

Specielltvänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? - Linnea, amanda och jesper!
22. Hur många nära vänner har du? - Ett par! brukar inte räkna, haha
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Man kan inte vara känd där jag bor om man inte är skit rik och har massa märkeskläder, haha! Grovt sinnessjukt rubbat område!
24. Vet många personer vem du är? - Ingenaning, maybe, maybe not! Bryr mig inte så mycket :) Bara härligt om dem låter mig vara, haha!
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Det går 1600 elever på Aranäs, så absolut inte!


Romantik:

30. Vill du ha ett förhållande? - Har ett, så ja, tydligen c;
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - ÄLDRE!
32. Är du kär? - Jaa

33. Tycker någon om dig mer än som vän? - Jesper bara hoppas jag, haha!
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - 100%
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Väldigt långt
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? -  Måste känna mig attraherad till personen, ja, men personligheten är viktigare
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Nej
39. I din klass? - nejjj

 

Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? - Ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
45. Har du pussat den du tycker om? - Ja
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja
47. Kysst någon inför folk? - Ja
48. Hånglat inför folk? - Ja
49. Vem var ditt första hångel? - Adam, grannen, haha
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - Haha, vet inte.. när alkoholen kommer in åker vettet ut!
51. Vem är ditt bästa strul? - Jesper :)
52. Och vem är ditt senaste? - Jesper
53. Ditt snyggaste hångel? - Jesper
54. Skäms du över att hångla inför folk? - Nej, stolt som fasiken!
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Ja
56. Haft sex överhuvudtaget? - Ja
57. Hur gammal var du första gången? - 13
58. Hur gammal vill du vara första gången? - 13 var lagom! Kände mig mogen tidigt, nothing wrong with that!
59. Blivit dumpad efter sex? - Nej
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja


Skulle du?

80. Kunna byta liv med någon? - Ja
81. Isåfall vem då? - Någon snygging där ute.. ingen specifik
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Kissa, ha sex osv.
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Tveksamt
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Ja
85. Kunna sova ute på vintern? - Nej


~

 


Helgen

Fredagen var skit rolig, vi hade överraskningsfest för en kompis som fyllde år i måndags! Temat var rosa för att hon är helt galen i färgen, så alla försökte vara så rosa som möjligt. Klockren kväll så det skriker om det! Var verkligen skit kul och sen mådde man som man förtjänade.. haha! Tillbringade min bakisdag i en gymnastikhall för att se jesper döma innebandy 4 timmar.. Snäll flickvän man är! Och bakisruset visade sig vara förkylning och feber, så nu är jag sjuk också, askul..

 

 

 

 


runaway train, never going back, runaway on a one-way track

Du får inte andas på min panna, och inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för all den oreda du ger
och du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart

du får inte riva mina murar, som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar, så att jag kan somna tryggt
Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet.
 
 
Tredje dagen i skolan idag, gick faktiskt bra! Fick träffat den nya gympaläraren också, fick inte upp någon direkt uppfattning på bara en lektion men hon verkar snäll och verkar ganska lik våran gamla, Filip! Så verkar positivt. Imorgon ska vi ha någon temadag också så börjar tio, as skönt. Sen nästa vecka börjar det riktiga, dåliga schemat så gäller att njuta av det man har av detta skapliga! 
 
iih, underbara läsare! haha, imorgon är det torsdag och snart fredag! ska bli en så bra helg va.. kan inte skriva här vad jag ska göra eftersom min kompis fyllde år i måndags och hennes pojkvän har fixat en grej till henne som vi är inblandade i, haha, kommer iallafall bli hur kul som helst och hoppas att hon gillar det! sen ska jag ju såklart umgås med jesper.. på tiden! saknar honom, även ifall vi spenderat de senaste 3 månaderna tillsammans.. äkta kärlek! imorgon kommer han hit också.. can't wait! faktiskt vart en bra vecka. skrattat massa ikväll med amanda, behövde det och det förlängde min glädje verkligen, nu räcker den nog hela veckan ut förhoppningsvis! 

Lite mys såhär på kvällskvisten.


Försök aldrig att vinna tillbaka någon som valt att förlora dig.

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd

Här blev jag den jag är, här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort, här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt, men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser
 

myser till underbara melissa horn.. tänker lite på hur min underbara men omtumlande sommar har varit och på att den idag är slut. har vart så lycklig denna sommaren, som jag har fått spendera i göteborg, vart lycklig hela detta året jag spenderat med jesper och med alla underbara människor inom hans familj. 2012 har vart mitt år.

Förbannade dag.

Dagen jag fruktat för tre månader sedan har kommit.. imorgon är det skola. Sista dagen av sommarlovet är här och känns förjävligt. Nu ska man tillbaka till all press, alla som trycker ner en, stress över vad man ska ha på sig varje dag och oron över att man varje dag måste byta kläder för annars kollar folk konstigt eller snackar skit, trots att man inte har så värst mycket kläder att byta mellan, haha, jobbigt liv vi lever! Ligger hellre hemma i min pojkväns mysiga lägenhet i hans tshirt, ensam med bara han och katten, och ska man ut träffar man alla underbara människor i Göteborg, inte de krävande nedlåtande, snobbiga människorna i Kungsbacka. Fy! Aja, snart lov igen! Haha.. Och snart ska ju jag och jesper till Stockholm för att kolla daughtry och nickelback.. Får tänka positivt! Ska spendera dagen på bästa sätt! Rix fm festivalen är ju idag och Dead by april och daaaarin spelar! haha, Gud så mys.

 


Världens finaste.


Outfit/kvällens planer

Jesper är iväg och kollar innebandy så jag tar det lugnt hemma, kollar desperate housewives (såklart) och fixar mig lite lätt. Vet ni vad jag älskar? Verkligen ÄLSKAR? Nu kanske ni tror att jag ska säga jesper som vanligt, eller att vara ledig, vilket jag också älskar, men något som är obeskrivligt, är att stå i duschen huuuur länge man vill, och känna hur fräsch man är efteråt. Gah, vad härligt! Det är efter en go dusch man känner sig fräschast, utan tvekan! Ih. Ska ut på bio senare ikväll så klart man måste vara fräsch, haha! Ska se Grannpatrullen, verkar grym så ska bli mysigt! Måste ju ta vara på det sista dagarna av ledigheten så tänkte jag och jesper skulle ut och göra något kul. Och vem tycker inte om bio? Man kommer ut och har det mysigt samtidigt! Hoppas ni får en grym kväll! Njut av ledigheten så länge den varar sommarlovsbarn!

 


Desperate housewives maraton!

Laddat ner massa säsonger och är redan på säsong 3, fy, love it! Myst ner mig i soffan och laddat för en dag med massa tittande, hihi. Dramadramadrama!

 


In till göteborgskalaset!


Nästa projekt i mitt intressanta liv.

Jag ska bli blond "igen"! Denna gången ska jag kämpa och göra på rätt sätt! haha. Bestämd och viljestark! Får se när jag tar mig tiden att göra det bara..


13 augusti

Tjabatjenahallå. Snart dags för skola igen.. känner jag mig peppad? Inte ett dugg. Tillbaka till den hemska verkligheten! Fifaen. Hoppas dock på ett bättre år. Men det gjorde jag ju förra året också, och året innan det, och året innan DET, osv.. utan framgång, så vad finns det egentligen att hoppas på nu för tiden? Jaja, positiva tankar ska man ha! Nu är det bara detta året och det sista kvar, i can do it. Sen kommer jag äntligen ut i arbetslivet, bland de vuxna människorna. Utan människor som kollar snett och är omogna, förhoppningsvis. Åh, ska bli så skönt sen att ta studenten.. Kommer lätt bli den bästa dagen i hela mitt liv. Slutet på det gamla och dåliga, början på det nya positiva! ih, freeeedom. Annars är det bra med mig vet ni. Pojkvännen är på sin första dag på jobbet efter semestern och jag är hemma med myskatten. Haha, som en hemmafru som sitter och väntar på att mannen ska komma hem från jobbet.. Vuxet. Älskar iallafall mitt liv för tillfället. I helgen har vi sett stjärnfall, myst och massa.. så vart underbart. Ärligt talat, så har det varit det bästa sommarlovet någonsin.

Mer om mig.

 
Gör texten fet på det som stämmer på dig och kursiv stil stämmer halft
 
Min personlighet
Jag är högljudd.
Jag är vidrig.
Jag är sarkastisk.
Jag är kaxig.
Jag gråter lätt.
Jag har hett temperament.
För det mesta gillar jag inte människor.
Jag gillar att slåss.
Jag har fler fiender än vänner.
Jag dricker kaffe.
Jag städar mitt rum dagligen.
 
Mitt utseende
Jag är kortare än 165 cm.
Jag använder smink.
Jag använder smycken varje dag.
Jag använder kontaktlinser.
Jag använder glasögon.
Jag har haft tandställning.
Jag har tandställning.
Jag byter ofta hårfärg.
Jag plattar mitt hår ofta.
Jag har hål i öronen.
Jag har små fötter.
Jag har många ärr.
Jag blir lätt brun.
 
Förhållanden
Jag är i ett förhållande för tillfället.
Jag är singel.
Jag är kär.
Jag har saknat ett ex.
Jag är alltid rädd för att bli sårad.
Jag har sagt till någon att jag älskade den när jag inte gjorde det.
Jag har sagt till någon att jag inte älskade den när jag gjorde det.
Jag har varit kär mer än två gånger.
Jag tror på kärlek vid första ögonkastet.
Jag tycker att lust är viktigare än kärlek.
 
Vänskap
Jag har en bästa vän.
Jag har minst tio vänner.
Jag har fått ett telefonsamtal från en vän under dom senaste 48 timmarna.
Jag har slått en vän.
Jag har varit i ett allvarligt slagsmål med en vän.
Jag litar på åtminstone fem personer.
 
Upplevelser
Jag har varit i ett flygplan.
Jag har varit i ett tåg.
Jag har varit utanför Sverige.
Någon som står mig nära har dött.
Jag har åkt taxi.
Jag har åkt stadsbuss.
Jag har åkt skolbuss.
Jag har hoppat bungee jump.
Jag har hållit ett tal.
Jag har varit med i en klubb.
Jag har vunnit ett pris.
Jag har spenderat 24 timmar i sträck framför datorn.
Jag har varit i ett slagsmål.
 
Musik
Jag lyssnar på country.
Jag lyssnar på pop.
Jag lyssnar på techno.
Jag lyssnar på rock.
Jag hatar att lyssna på radio.
Jag laddar ner musik.
Jag köper cdskivor.
 
Tv
Jag kollar på tv åtminstone sex timmar varje dag.
Jag kollar på såpoperor varje dag.
Jag älskar "The days of our lives".
Jag gillar "One Tree Hill".
Jag gillar "America's Next Top Model".
Jag gillar "House".
Jag gillar "24".
Jag gillar "CSI".
 
Familjeliv
Jag kommer överens med båda mina föräldrar.
Mina biologiska föräldrar är fortfarande tillsammans.
Jag har åtminstone en bror.
Jag har åtminstone en syster.
Jag har åtminstone en styv bror/syster.
Jag har åtminstone en halv bror/syster.
Jag har blivit utslängd ur mitt eget hem.
Jag har rymt hemifrån.
Jag har svurit åt mina föräldrar.
Jag har fått mina föräldrar att gråta.
Jag har ljugit för mina föräldrar.
Jag har ljugit för mina föräldrar så jag har fått gå ut.
Jag har gått ut när jag haft utegångsförbud.
 
Hår
Jag har klippt mitt hår under det senaste året.
Jag har färgat mitt hår under det senaste året.
Jag har varit blond.
Jag har varit svarthårig.
Jag har varit rödhårig.
Jag har varit mellanbrunhårig.
Jag har varit brunhårig.
Jag har varit ljusbrunhårig.
Jag har haft lila/rosa hår.
Jag har haft blått/grönt hår.
Jag har tunnat ut mitt hår.
Jag använder balsam.
Jag använder silverschampo.
Jag har lockat mitt hår.
Jag har flätat mitt hår.
Jag har haft/velat ha dreads.
 
Skolan
Jag har kastat något på min lärare.
Jag har skrikit på en lärare.
Jag har blivit avstängd.
Jag har blvit skickad till rektorns kontor.
Jag har gått ifrån en lektion.
Jag har skolkat en hel dag i skolan.
Jag har skippat en specifik lektion i en månad.
Jag har blivit underkänd på ett prov.
Jag har fuskat på ett prov.
Jag har hjälpt någon annan med att fuska på ett prov.

13.05

 


Tjabatjenahallå


Hihihi

BRUKAR DU KOMMA I TID? Ja, oftast.

HAR DU BRA KONDITION? Nej, långt ifrån! Ska försöka börja träna snart, om jag någon gång får tummen ur röva vill säga..

NÄR BLEV FOTAD SENAST? Av min pojkvän igår med hans munktröja på mig, men såklart höll jag för ansiktet så var väl inget riktigt foto.. ;) sånt hoppar jag!

HUR KÄNNER DU DIG NU? Väldigt lycklig!

KAN DU LAGA MAT? Ohja! Masterchef.

VAD PLUGGAR DU? Börjar andra året på gymnasiet nu, vård och omsorg.

BLIR DU BRA PÅ KORT? Ibland kanske, men bara om jag själv tar dem! Låter ingen annan ta kort på mig, haha..

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST? Var väl någon vecka sen, varför vill jag inte gå in på. Men allt kan inte alltid vara tiptop!

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Har alltid en bra kväll när jag har min älskling vid min sida!

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN? Juice eller oboy!

ÄR DU NYTTIG? Är la normalnyttig! Inte överdrivet, men tillräckligt (;

ÄR DU BLYG? Jag var väldigt blyg. Nu för tiden är jag inte det! Bara lite försiktig ibland kanske! Ibland blir man lite osäker på hur man ska bete sig med vissa personer!

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG? Halv elva typ. Som jag gjort hela sommaren, haha.. Vaknar tidigt varje morgon!

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT? Usch, ja!

DU SOVER? Skit bra.

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS? Nope! Var på konserter istället, huhu! Kent ❤

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN? Amanda eller jesper!

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU? Kläder och några få plastikoperationer samt ett mirakel för min hy osv. Ett mirakel helt enkelt! Och gärna en utomlandsresa för att koppla av i fin varm miljö!

HAR DU SNYGGA SKOR? Jofan!

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE? Kommer jag inte ihåg, haha

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT? Ja, den är väl halvt min nu.. ;)

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT? Jag och min älskling delar säng!

HAR DU KÖRKORT? Soon! haha

ÄR DU ENSAM NU? nej, min fina vän amanda är här!

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA? Oj, vet inte. Imorgon typ. Jag och älsklingen ska laga tacos och ha mysmys!


Brunetter vs blondiner

Stora frågan. haha.. Testade ju på att bli blond för ett tag sedan, i julas någon gång.. Och det bara krånglade så bestämde mig för att skita i allt och bli brunett igen, vilket också är skit snyggt men som jag idag ångrar, tror jag. La mycket pengar och kunde ju gjort slingor eller liknande för att få det som jag ville ha det, men icke. Jag gav upp, och nu vill jag bli blond igen. Inte någon platina blond bimbo, även ifall killar kanske gillar sånt.. haha, utan någon fin askblond blondin. Det är fint, det andra är för mycket för min smak. Får la se vad det blir framöver! Om man fortsätter vara brunett eller om man gör sig en förändring.. andra gången gillt?..

 


VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN.

Är världens lyckligaste tjej som har jesper vid min sida. Sjukt lyckligt lottad, förstår fortfarande inte hur jag kunnat få en sån snygg, charmig, rolig, FIN, underbar pojkvän.. isch, 2 good to be true. Det lönade sig att hoppas i alla år, på att få en som han, för här är jag nu, med killen från mina drömmar. Obeskrivligt. Så idiotiskt förälskad.


Go dag!

Först var vi i Borås med Jespers mamma och syster, kollade en outlet och lager 157! Kom inte hem med något men alltid skönt att komma ut lite! Sen åt vi middag hos jespers föräldrar. Efter det sen tog vi ett skönt behövligt kvällsdopp med Linnea i delsjön, och nu har jag och jesper myskväll! Köpte kebabrullle för en stund sedan och har choklad i kylen.. jordgubbschoklad! haha, Gud så mysiiiigt! Vet ni? I'm in loooove. Min finaste. ❤

 


Födelsedag och kalas!

17 år som mig själv nu då, känns helt okej. Tänk att jag stått ut med att vara mig såppas länge.. Och många år är det kvar! Haha, fy.. So sad. Tråkigt deprimerande inlägg, yes, men är sån jag är när det gäller mig så är väl bara att.. bita ihop va! Annars utanför dessa tankarna så kändes det bra att fylla år. Hade en mysig födelsedag med älsklingen, gick ut och åt räkmacka på heaven23 på Gothia towers och sen en go "exklusiv" efterrätt! Crème broule och sorbeglass med maräng, mums! Sen gick vi och såg cockpit på bio som förövrigt var skit bra! Sen idag har vi haft kalas.. Grymt mysigt! Mina föräldrar samt farmor och syster och jespers föräldrar! Fick fina blommor och presentkort samt pengar.. Mycket trevligt må jag säga! Hihi, så.. nu är jag gammal och gaggig! Grattis till mig, i efterskott.

 

 

 


Myskväll!

Lill-lördag idag.. Spenderats hemma med pojkvännen bara. Sedan stack han på innebandy träning för snart två timmar sedan, så har haft lite egentid! Duschat och fixat mig lite osv.. Asmysigt! Så nu snart kommer väl älskling hem, sen ska Linnea också komma hit om någon timma, bra slut på en bra dag!

 


9 underbara månader med mitt livs kärlek.

 

 

 

 

 


RSS 2.0