31 juli

Inte långt kvar till skolstarten igen.. usch och fy! men ska inte hindra mig från att ha kul detta sista. ikväll ska vi ut och äta på resturang med Jespers familj för att hans föräldrar vart gifta 30 år idag!! Ska bli jätte mysigt. Har inte direkt något extra fint till extra tillfällen så får ta på mig det jag har.. outfiten här nedanför.. haha, åhja, så rolig ser jag ut! Men what 2 do va? Sen efter vi ätit kommer Linnea hit till lägenheten så ska vi ha liten tjejkväll! Mysa och prata! Kanon tisdag!

 


Trött och ofräsch.

På ett sätt hatar jag sommaren. Det är jätte ljust hela tiden och man ser verkligen allt och hur man ser ut, vilket inte är något positivt där inte. Min hy har jag alltid haft problem med och med smink både förbättras det och försämras. Och nu är jag mer röd i ansiktet för att solen bränt på, haha, helgrymt.. Annars älskar jag sommaren. Kan det inte vara sommar och sommarlov året ut? Owhhellyeah! Inte hänt så mycket annars faktiskt. Badat, solat och umgåtts med Jespers familj bara typ! Imorgon ska vi på en fest med Linnea också, blir säkert roligt! Och nästa fredag fyller jag år, ih. Jesper har planerat saker och nu är jag ivrig och vill veta vad det är.. längtar!

 


Myskväll + need for speed gaming!

Vart på Borås djurpark hela dagen med Jespers familj och systerns två barn.. Vart jätte mysigt! Så nu ska vi bara koppla av med lite gott och lite gaming! Go söndag, yesyes! Nickelback bokat i september också, med daughtry som förband.. livet kan inte bli bättre!

 


never give up

Mår så himla bra! Vill aldrig att sommarlovet ska ta slut.. har nog aldrig vart såhär lycklig i hela mitt liv. Ingen skola som tynger ner mig, inget Kungsbacka folk som kan få mig att må dåligt.. är med min underbara pojkvän, bor i Göteborg (bästa staden), umgås med Jespers goa familj.. allt är perfekt! Aldrig mått bättre, faktiskt. Ska aldrig ge upp. Ska fortsätta kämpa sen när skolan börjar igen, det är värt det när man sen kommer till dessa stunder i livet, där absolut allting är perfekt. Efter regn kommer solsken!

 

 


Kent 140712

 


Helgen

I fredags hade jag och älskling en liten "tjejkväll", haha! Han färgade mitt hår och så hade vi i ansiktsmask och gud vad fina vi blev, haha! Hade dock köpt en chokladbrun toning och istället blev mitt hår typ.. Kolsvart! Men faktiskt vant mig nu och är faktiskt fint! Man ser också hur det lyser brunt i ljuset, så är perfa. Lite tvättar osv, så kommer det bruna fram! Och igår var det Kent som sagt, magiskt. Först var vi och drack lite med Jespers släktingar och lite bekanta till dem, sen stack vi in till stan och väntade inne på Trädgårn! Obeskrivlig känsla när dem började köra.. Var underbart! Efter konserten sen gick vi till någon pub, där jag nästan inte fick komma in för att jag inte är 18 än.. Verkligen segt att sitta där typ 2 timmar, för att bara sitta... Med alla äldre, haha. Usch! Sen fick jag dra med mig jesper hem och sen var det äntligen dags för sängen.. Efter en lång kväll behövde man verkligen det! Hela kroppen värkte på mig, haha! Asgrym konsert iallafall, Im blown away!

 

 

 


Dagen innan Kent

Imorgon är det äntligen Kent.. can't wait! Kommer bli jätte mysigt, även om det regnar (vilket jag inte hoppas på)! har med mig min älskling, bra kompisar och Jespers släkting och hennes man, goare gäng får man leta efter. Kommer bli en kanoooon dag, iiiih. Fredag den 13e idag också, haha. Men dagen har inte vart en otursdag, än! var i stan en snabbis förut för att köpa en ed hardy hoodtröja av en tjej, jätte fin! Annars händer väl inget speciellt idag! Ska över till Jespers föräldrar sen bara! hans mamma erbjöd sig tvätta mina byxor.. vilken lyx va? ;) i'm feeling grrrrreat. Sommarlov föralltid? Jatack!

 

 


Gulleplutten


Nytt i garderoben!

Alltid tyckt sånna här byxor är snygga på folk så slog till igår och köpte ett par av en tjej! As sköna osv men kommer väl säkert snart komma på massa negativt om att dem inte är fina på mig och massa sånt babbel.. typical me. Men just nu, är jag totalnöjd! Snart kommer älsklingen hem och sen ska väl vi över till hans föräldrar! Mina favorit ungar har ju kommit hit från uppsala nu för någon dag sedan.. Agnes och Felicia! Jespers systers barn, underbara ungar. Så ska väl vara där och mysa lite.. får se vad dagen har att erbjuda! På lördag är det äntligen KENT också.. Ih, suverän vecka!

 

 


Sommar 2012

 

 

 

 

 

 


7 dagar kvaaar


Älskling gaddar sig

Är med jesper hos hans jobbarkompis som tatuerar honom at the moment.. blir säkert skit fint! Blir så sugen att tatuera mig igen.. iih

 


life has a tendency of fucking things up when you finally get happy.


RSS 2.0