Älskar att ha det fint!

Dagen började med en lugn och mysig morgon hemma hos föräldrarna! Åt frukost, fixade oss, sen åkte vi till farmor som fyllde 90 idag! Var massa gamlingar och våran familj som var där, var faktiskt jätte trevligt! Idag har jag dock känt mig väldigt hängig.. Glansiga ögon, ont i huvudet, kall inombords typ och lite ont i halsen ibland, så kanske är något på G.. Hoppas jag dock inte.. Klarat mig från sjukdom länge nu, då kan den lika gärna hålla sig borta ett tag till - haha! 

Sen skulle mamma o pappa till Kållered och kolla efter en dusch (dem har badkar nu).. Så slank vi även in på Chilli! Älskar den affären! Finns så mycket fint! Köpte en ljuslykta man kan hänga på gardinstången, plus en ny klocka! Älskar att inreda fint, hehe. Vem vill inte ha fint hemma liksom? 










Underbar dag!

Ohja! Först gick jag upp tidigt för jag skulle till den underbara familjen vars dotter jag är personlig assistent för! Va jätte mysigt att umgås med dem och gick jätte bra när jag skulle öva på att inhalera henne osv! Ska dit igen nästa vecka, längtar! Jobba lördag natt också men då pratar man bara snabbt sen sover ju flickan! Hon och jag hade så skoj idag.. Klickade verkligen! Och det var ju tur eftersom jag kommer vara med henne på förskolan.. Så måste ju funka! 

Sen iallafall åkte jag till angered för att fixa min utväxt på Angered hair! All utväxt försvann vilket jag älskar. Tråkigt när vissa frisörer har kvar massa svart.. Man betalar ju för att allt ska försvinna, right? Sen kom mina föräldrar o hämtade mig! Dem kom på besök idag för dem hade köpt ett vitrinskåp till mig och jesper! Blev jätte fint. Så var riktigt roligt! Nu slipper våra finglas trängas i skåpet.. Mer plats nu också, bara positiva saker! Sen följde jag med dem hem också, så nu ska jag sova.. Kalas för min farmor imorgon som fyller 90! Så måste vara pigg... Natti på er!! 




Sunday funday?

Ja herregud, vaknade imorse och ringde frisören för o se om dem hade någon tid över för att fixa en utväxt, javisst kom kvart över 1.. så jag och linnea åkte dit sen när vi väl var där så sa dem "ska du färga utväxten?" så ville jag slinga den för blir finare resultat.. så sa hon nej de hinner vi inte blabla, kan färga men då blir utväxten inte så ljus. Men vafasen, lägger la inte mycket pengar på att den inte ska bli lika ljus som mitt hår.. vill ju ha det riktigt gjort.. så var bara att boka en ny tid och åka dit igen på Onsdag! Men man får se det positiva i det negativa - fick träffa underbara Linnea iallafall! :) skönt komma ut även ifall det bara var en bussresa till Angered och tillbaka igen, hahah! Bara gilla läget! 
 
Hur är det annars dååå.. jag är på ganska dåligt humör faktiskt. Killen där hemma har ju fått någon släng av PMS denna veckan så hans dåliga humör har verkligen fått mig på dåligt humör, haha. Smittar av sig när han är spydig osv.. men så är det väl. Man kan inte va glad jämt!

Sen så när jag köpte mary kay osv så blir ju hyn jätte ren och fin, men eftersom jag har så dålig hy med typ böldacne ibland så är ju ren hy lika med FINNAR. Tyvärr. Bläää.. Hoppas ärren håller sig borta iallafall!!!
 
Nu ska jag vila.. ovanligt trött, puh! C ya later aligator!

Bananpannkakor, promenad, myskväll för mig själv





Vart en kanondag! Fått mycket gjort faktiskt! Nu kommer la snart jesper hem också så vi kan ha en liten myskväll åtminstone... Vi får se. Imorgon ska jag iallafall träffa mina föräldrar och ha en mysig dag här i Göteborg! Blir nog Ikea en sväng.. Vill kolla på nya tallrikar och sängkläder! Så får seeee om jag hittar något. Nu ska jag fortsätta mysa i soffan. Så kallt inne idag så måste ta på mig några strumpor, haha, fun fact of the day! Puss på er 

Önskningar

Om jag hade kunnat, så hade jag och jesper köpt en fin lägenhet tillsammans nu, och seeen, hade vi åkt utomlands tillsammans till något fint ställe. Jag vill verkligen ta nästa steg i livet men är så mycket som krävs.. Pengar, lån, osv.. Visst, utomlands kan jag åka nu när jag äntligen har ett riktigt jobb och inte bara jobbar som timvikarie.. Men tex fixa bostad tillsammans med Jesper, är lite svårare. Hade vart kul köpa något och det är såklart målet tillslut, men bara en hyresrätt tillsammans hade räckt. Men är så segt försöka få ny bostad i Göteborg. Inte många som ger upp sina fina lägenheter i dem områdena som vi vill bo i, tyvärr. Men vad gör man? Spara massa pengar, sen köpa något, så får planerna bli!!





Lite inspo..

Finfin dag!

Vart en grym dag! Först mötet som var väldigt givande med massa info och schema snack nu inför hennes förskolestart samt för framtiden om man säger! Jag ska ju börja dagtid nu snart, plus kanske lördags nätter då och då! Sen när dem hittat en till som kan gå dagtider jobbar jag både dag en vecka och natt en vecka, så är perfekt! Lite variation! Kul att träffa de andra också. Tog en promenad till centralen med en utav dem som var 36, jag är yngst men vad gör det.. Riktigt trevliga tjejer och eftersom jag är lite mognare psykiskt så märktes inte åldersskillnaden. Så var roligt! Att träffa nytt folk är alltid givande!! 

Sen efter mötet iallafall mötte jag upp mannen i mitt liv, åkte hem och hämtade lite grejer sen bjöd vi mina svärföräldrar på middag hemma hos dem! Färsk lax direkt från fiskbilen, citronsås, potatis och ärtor. Var sååååå gott. Och nu jobbar jag natt. Går så bra så! Klockan är ju redan halv tre snart så bara lite över tre timmar kvar! Tiden rullar på braaaa


Nya favoriten, mums! 

Dagens frukost



Ja, ni ser ju.. Havregrynsgröt med massa banan, haha! Hatar verkligen gröt men eftersom det tydligen är en bra frukost så får jag försöka.. Kunde äta lite mer idag iallafall än förra gången! Så går väl framåt, förhoppningsvis.. Får typ kväljningar av det, så mycket ogillar jag gröt, haha! Slemmigt och äckligt! 

Har precis duschat och gjort iordning mig också för mötet om en timma! Så ska snart åka hemifrån.. Tar ett tag åka dit sen är det en väg man ska gå också så bra att ha en halv timma-tjugo minuter på sig att gå! Ska bli spännande och höra lite vad som händer framöver! Puss på eeeer!

Kvällsmyyys



Stort glas iste med massa is, och en stor fyllig banan, det är godsaker det! Går bra att äta nyttigt och tänka på vad man äter igen faktiskt. Nyttigt är gott! Och man kan äta typ potatis och sånt ibland, bara små mängder.. Sen röra på sig regelbundet! Tänkte gå upp när jesper går upp till jobbet imorgon bitti och gå en långpromenad innan frukosten! Tycker det är skönt komma ut och inte bara göra samma träning på gymmet hela tiden, så börjar mjukt med långa promenader! Ska göra så varje morgon nu bortsett från dagarna efter  jag jobbat natt, för då vrider man på dygnet.. Men alla andra dagar! 

Nog om det. Vad händer imorgon då..? Först ska jag på möte. Personalmöte med de andra som jobbar med denna flickan och med chefen då. Prata lite om schema och sådant skulle jag tro. Nu börjar ju snart jag gå med henne på förskolan, så är dags sätta ihop ett schema snart! Är sååå förväntansfull! Ska bli roligt att träffa de andra tjejerna också som jobbar nätter, se vilka dem är och prata ihop sig lite! Lära känna nytt folk! 

Senaste köpen!



 

Bra naturligt kosttillskott och en ny tshirt från Gymgrossisten. Ska man köra kan man lika gärna köra all in, haha! Behöver tränings överdelar så var ett bra köp. Tog dock några storlekar större för att man ska kunna ha med tights! Jag är inte den som gillar att ha tights med bara linne, eller endast en liten tshirt så man visar hela röva och låren, haha, det är enligt mig inte snyyyyggt. 

Nyttig middag innan nattjobb!

Lagat middag till mig och mannen min! Broccoli och kyckling. Nyttigt, gott och lätt att göra. Idag börjar våran nyttiga livsstil igen! Han är tvungen till det för innebandyn och då sa jag att då vill jag också! Roligare vara nyttig tillsammans med någon än ensam.. Peppa varandra osv. Ska börja varje dag med en promenad innan frukost, äta oftare och mindre, tänka på vad jag äter, och gymma igen. Man mår så mycket bättre om man lever så, plus att man får finare kropp, hy och allt sånt där som pricken över i:t! 
 
Ska försöka sova nu snart så det inte blir att jag är vaken 18 timmar i sträck igen, haha.. Imorgon ska vi ju till bostadsbolaget och välja tapeter osv, så ska dem komma och fixa lägenheten nån dag framöver. Tapeten i hallen har katten klöst sönder så måste fixas. Ska bli så fint här sååå! 
 






"If it seems too good to be true, it probably is"

Förra veckan hittade jag en tjej på Facebook som hade en lägenhet på Kvillebäcken här i göteborg (där jag mer än gärna vill bo!!) som ville byta mot något annat mindre och billigare.. så jag chansade och skrev om jespers lägenhet, och hon verkade konstigt nog intresserad. Trodde jag inte pågrund av att det är ett omtalat område här.. men det brydde hon sig inte om för att det är mest fördomar och folk som HÖRT av andra att det är si och så här, så hon var intressserad. Jag blev ööööverlycklig och vi skulle bestämma någon dag hon kunde komma och kolla osv, men klart, det kändes för bra för att vara sant. Och igår sa hon att det antagligen blir ett byte med någon annan, tyvärr. Så är såååå besviken. Hade varit så roligt få den lägenheten.. ljus, fin, stor, fint område nära allting, till och med nära mitt gym! Men får bo kvar här som inneboende hos Jesper ett tag till, haha... tyckte det hade varit så roligt äntligen få något tillsammans.. i något finare och större. Men shit happens. Visste väl egentligen innerst inne att vi inte skulle ha sån tur.. men man kunde ju alltid hoppas! Men men, det kommer väl fler tillfällen.. tillslut får vi något tillsammans, även ifall vi måste spara pengar och KÖPA en nedrans lägenhet, haha!

Måndagsmys

Grått och mörkt ute idag så sitter inne och myser.. tända ljus och grejer, standard! Seg morgon men är gött när man ska jobba natt faktiskt! Duschat, kollar tv, kollar lite resor.. massa mysigt. Drömmer mig bort när jag kollar alla fina länder man kan åka till asså. Nu när jag äntligen tjänar lite riktiga pengar så vill jag göra min första resa tillsammans med Jesper. Vi bilade ju tillsammans med min syster och hennes sambo för två år sedan men nu vill jag göra en mysig kärleksresa ensam med Jesper, haha! Så vi får väl se. Vill åka i höst eller i augusti någon gång, kanske på min födelsedag? Fira den utomlands liksom, kan ju inte bli bättre! 
 
 
 

Det här med vikthets...

Förlåt, men jag är så HIMLA trött på att heeeela världen just nu bara handlar om vikt, fett, viktnedgång, att man ska vara smal som en pinne, osv. Är det allt livet går ut på? Suck. Sen gör det att en själv blir så himla manad och stressad över att man måste gå ner i vikt. Jag har blivit hjärntvättad kan jag säga. Har jag lite runda ben nu eller armar, vad som helst, så blir jag skit ledsen, jag är skit ledsen för att jag inte ser ut som alla andra smala skinn och ben tjejerna, som kan ha på sig vad som helst utan att känna sig tjocka. Det problemet vill jag inte ha längre! Kan inte ha vissa linnen, tröjor, eller ens ljusa jeans, för jag känner mig tjock och man ser mina former. Det är de eeeenda jag tänker på nu för tiden, pågrund av hur världen ser ut nu. Det är de enda folk tänker på idag liksom.. Man har verkligen som sagt blivit hjärntvättad. och visst, vem vill inte se snygg ut, men är det verkligen allt här i livet? 
 
Det har ju tyvärr blivit så.. SÅ. ne, jag vill också vara jätte smal och inte behöva tänka heeeela tiden på vad som passar/inte passar och hur jag ska dölja mitt fett, osv. Jag vill inte behöva stå hela morgonen och byta kläder för man känner sig tjock i vissa plagg. Jag vill kunna slänga på mig något och inte behöva kolla en extra gång ifall jag ser tjock ut. det är det värsta som finns. Sen vill jag även kunna gå utan koftor osv (för att inte armarna och höfterna ska synas), jagvilljagvilljagvill! Så nu ska jag äta bättre, äta ofta och lite, samt träna som en idiot igen. Japp, så får det bli!

 
 



jag i sommar? ;) hahaha... 

03.27

Jag räknade just på att jag varit vaken 17 timmar i sträck när mitt pass slutar vid 6, haha, galet! Kunde knappt sova förut så vilade bara från fem tiden.. Antingen är jag helt död imorgon eller så är det ett mirakel att jag har orkat, haha! Den som väntar får se. Imorgon är det mycket som händer också så hoppas jag är pigg.. Mina föräldrar kommer vid halv 1 så ska vi hem till min syster. Först ska jag vara barnvakt medan hon och föräldrarna fixar hennes körkort som måste förnyas, sen ska vi umgås där hela dagen! Mysmysmys! 


Mina älsklingar!

Tidsfördriv

Vad har du på dig? 
Nyss duschat så har morgonrock på mig, haha!

Har du någonsin varit kär?
Ja, och jag är nu mer kär än någonsin! 

Hur lång är du?
162

Har du några tatueringar?
Ja, 2 st

Några piercingar?
I läppen och öronen

Favoritprogram?
många! men lite favoriter är våra pinsamma kroppar, dr phil, the little couple har jag börjat
gilla, haha! seeen.. är det mycket mer. kommer inte på så många nu dock.. 

Någonting du saknar?
sommaren, min gamla kropp, haha!! 

Favoritlåt?
Herregud, många. men just nu har jag fastnat för "twerk it like miley" haha!

Hur gammal är du?
19, 20 i augusti!

Stjärntecken?
Lejon

Någonting du letar efter hos en partner?
Trygghet, ärlighet, förståelse, humor

Favoritmotto?
"Allt händer av en anledning"

Hög eller låg musik?
Hög!

Senaste saken som fick dig att gråta?
Brukar nästan aldrig gråta förutom när jag blir riktigt arg eller saker har samlats på under
en lång tid, men.. grät faktiskt förra eller förrförra veckan, pågrund av att jag samlat på mig 
massa haha! 

Förhållandet mellan dig och den senaste personen du smsade med?
Pojkvän 

Plats du vill besöka?
Turkiet, grekland, Los Angeles, BORA BORA!

Senaste låten du lyssnade på?
Twerk it like Miley - Brandon Beal (Hedegaard remix) 

Senaste gången du var med någon?
Med pojkvännen, igår!

Favoritmat?
Tacos, spagetti o köttfärsås, lax med potatis, ärtor och den goa citronsåsen, YUM!

Favoritfärg?
Rosa 

Senaste gången du blev förolämpad?
Vet inte faktiskt

Rädslor?
SPINDLAR! är skit rädd för dem, haha. ser jag en kan jag ärligt talat börja gråta, och får
gåshud över hela kroppen.. sen är jag faktiskt lite mörkrädd, sett för mycket skräckfilmer haha

Namnam


Min mat innan jag ska iväg och jobba inatt.. Mathavre, tonfisk och plommon tomater! Mättande och nyttigt, allt i allo! Gott också om inte annat.. MUMS. 

Ska snart sova för att orka med natten men är svårt somna under press.. Man MÅSTE ju sova en stund liksom, då går det nästan inte att somna, haha! Kollar lite på dr Phil nu efter maten så får väl se det lite och vila så jag somnar! Någon gång ska jag väl bli trött tycker man.. Puss på er!

Första trackbytet någonsin avklarat!

Precis varit på Östra sjukhuset här i Göteborg med familjen jag jobbar hos. Bytte min första track idag.. Var nervöst till en början men gick bra! När hålet väl är där så finns det bara en gång för röret om man säger så går egentligen inte att göra fel, om man inte klantar sig totalt... Men alla sa det såg bra ut och då är jag nöjd! Var tvungen testa på eftersom jag snart ska börja vara på förskolan med den lilla flickan! Kommer bli så roligt sååå! Bästa jobbet med goaste familjen! 

Och nu är jag påväg till en annan go familj, Jespers! Haha! Myspys hela dagen. Jesper ska inte på träning idag heller så blir väl lite film mys en stund ikväll iallafall! Happyy

Nattjobb



Vilken "undeeeerbar" dag... Jesper åkte till jobbet runt 6 och då vaknade jag till, sen hinner jag knappt somna om igen innan hantverkarna hemma börjar hamra och borra ute i trapphuset.. Så vaknade innan 8 igen. Sen somnade jag om till 9 när det hade lugnat ner sig lite, sen var det bara att ge upp, haha! Sket i det och åkte till min syster och myste istället, det bästa på hela dagen! Sen var jag tvungen åka hem efter fyra för skulle jobba natten! Hem o äta bara sen sov jag och min älskling tillsammans en stund! 

Sen hade jag otur igen. När jag hade kommit till Wieselgrensplatsen påväg till jobbet så säger dem att de är strömlöst på bron så man kommer inte fram, haha, just my luck. Varför ska allt sånt alltid hända när man har en tid att passa? Det löste sig iallafall för pappa kom för o köra mig, så kom exakt i tid till jobbet. Hade turen med mig idag ändå, lyckligt nog! Sitter och kollar Dirty Dancing.. Så jädra bra! Kan man kolla på hur många gånger som helst utan att tröttna! 

Lite bilder från de senaste









Träning


Haha typ.. Jag började ju träna varje dag, åt rätt osv, mådde KANON! Bättre än någonsin. Motivationen var på topp.. Sen fick jag en hemsk spänningshuvudvärk som vägrade släppa och jag trodde det var något allvarligt, smärtan var så jobbig att jag knappt ens kunde gå.. Kunde inte skaka på huvudet, och självklart - träningen påverkades. Vågade inte ens träna ifall det skulle spricka något i huvudet eller något, för var så det kändes när jag rörde på mig.. Sen var ju motivationen helt borta när jag väl blivit frisk från huvudvärken som höll i sig i flera månader.. Men nu vill jag börja igen. Jag vill se ut som jag gjorde för några år sedan, då jag tyckte jag var tjock, patetiskt nog haha! Så ne, nu blir det att sätta fart på kroppen. Vill inte vara en lat ungdom, vill ha en tight fin kropp och må sådär perfekt igen! Så here we go, round two... 

Myser inne i stormen

Idag är Egon och hälsar på! Mysigt faktiskt, om man är inne och det inte händer massa hemskheter där ute.. Men man har en anledning till att ligga inne under täcket i soffan med tända ljus liksom, tackar jag aldrig nej till! :) 




Åka bort för ett långt lååångt tag? Jatack...





 

Minst sagt en underbar kväll!

Åh vad allt är perfekt just nu. Kär på nytt haha ;) jag och jesper är väldigt kära och kärleksfulla annars också även ifall vi varit tillsammans över 3 år, men när man har en sån här kväll blir känslorna ännuuuu starkare. Så nu efter en UNDERBAR kväll på Heaven23 och bio så myser vi i soffan, snart sova! Vill aldrig att denna dagen ska ta slut, hehe.. Och påtal om bion så var den nya taken kanon! Rekommenderas :) älskar ju Liam Neeson som skådespelare med, och sen är taken alltid bra!! Felfri kväll 
 




Datenight

Eftersom jag och jesper varit ifrån varandra ett par dagar (känns som en evighet) i jul och veckan efter här nu så bestämde vi oss för att gå ut och göra något roligt! Så ikväll ska vi först gå och äta på fantastiska Heaven 23, med vackraste utsikten över Göteborg typ.. Så fint där! Sen efter det iallafall så ska vi gå på bio och se nya Taken! Kommer bli en riktigt bra kväll! :) IMHAPPY!




Jobbajobbajobbaaa

Åh, är så lycklig idag. Jesper har varit hemma med mig hela dagen, så är väl därför, hihi! Var med honom och bytte däck, sen kollade vi på film och myste, sen åkte vi till hans pappa och åt med honom för Marie skulle inte komma hem förrän 5 tiden, så slapp han äta ensam! Sen åkte jag hem för o sova eftersom jag ska jobba natt, så here i am. Sitter på spårvagnen påväg till den familjen nu! Snart framme.. Nästan blivit som mitt andra hem, hehe! Trivs fortfarande lika bra som i början, im so lucky!
 
Sen är jag även så glad idag eftersom jag och min fina älskling ska ha en liten efterlängtad dejtnight på fredag! Först jobbar vi båda, sen ska vi ut och äta innan vi ska se den nya Taken på bio. Såååå mysigt. Behöver vi verkligen nu när vi knappt setts på dessa 2-3 veckorna! Längtar som bara den! :))))



You never know how strong you are, until strong is the only choice you have

Usch jag har haft ett par sisådär dagar som en början på detta året. Jag brukar alltid le och skratta mig igenom problemen men ibland räcker det inte. Bara att tillslut inse att man är en människa född med att ha otur, haha. So sad. Sad but true. Inte roligt att läsa om deprimerande saker men ibland är en blogg ens utväg för sånna här saker! Vi är ju människor, ellerhur? Allt kan inte alltid vara på topp, tyvärr! Tro mig jag vet haha.. Ne usch. Hatar att vara deprimerande! 

Idag har iallafall varit en kanon dag. Fick mig på andra tankar! Åkte till min syster igår kväll efter jobbet och sov över, eftersom jag ändå var ensam då jesper är borta... Och idag vaknade jag på bästa sättet, av Mayas röst, hehe! Så fort Rosie sa moster så hörde man hennes små fötter springandes på golvet. Så underbar min lilla prinsessa! Pussas och kramas hela tiden nu! Vi myste massa hela morgonen vi tre sen tog vi en promenad till en thairesturang vid dem och köpte go mat! Bästa thaimaten ever :) sen var jag med dem tills jag var tvungen åka hem. Jobbar natt idag så var tvungen sova ett par timmar! Så nu sitter jag på jobbet o kollar filmer! Är fortfarande endast vaken natt men sedan börjar jag även gå med henne på förskola. Längtar!! 

Just det. 2015 började inte helt dåligt ändå! Första helgen så hade jag och Amanda en hel tjejdag! Så himla mysigt. Sågs i stan och kollade lite, sen hem o fixa oss, lyssna på musik, gå på resturang och sen utgång! Var verkligen något jag behövde, en underbar dag med en underbar vän! Här kommer lite bilder jag hann ta! 








Hejdå 2014, Hej 2015!

Igår var det nyår, för er som har missat detta.. ;) och 2014 har utan tvekan varit det underbaraste året! Min underbara systerdotter kom i oktober 2013, så året började på bästa sätt. Har varit lycklig varje dag med dem, hade inte kunnat få en bättre start på 2014. ♥ Bott med Jesper i göteborg, där jag också varit riktigt lycklig. Älskar Göteborg och det är verkligen här jag hör hemma.

Sen tog jag även studenten, vilket var jätte stort för mig då jag haft det svårt i skolan sen jag började som liten, nästan. Alltid blivit dåligt behandlad osv, så det var också en jätte viktig dag i mitt liv. Fick äntligen ro och en chans att börja mitt liv på riktigt, en nystart! Och det fick jag verkligen. Blev i år medlem i arbetsförmedlingen och fick ett jobb hos en underbar familj som personlig assistent till deras underbara lilla 3 åring! och jobbat som aldrig förr på Signeshus där jag även fick börja på ännu en avdelning, som jag trivs jätte bra på, inte lagt mycket tid på personer som gjort mig illa.. Varit framgångar både i mitt privatliv och i mitt arbetsliv. Så nu år 2015 kan livet verkligen börja på riktigt! Resor, framgångar, massa andra roliga saker.. detta året kommer bli det bästa någonsin! 
 
 

RSS 2.0