Update

Godkväll! Sitter här i min ensamhet och kollar på Sex and the city i sängen, bra avslut på dagen! Tur att det är torsdag imorgon också, inte många dagar kvar nu tills min underbara Jesper kommer hem igen! ♥ Kvällarna är värst att vara ensam på faktiskt, vet inte varför. Men men! Har fått gjort hur mycket som helst idag iallafall. Städat massa igen och rensat upp en hel del, slängt skit, osv.. ser riktigt fint ut i lägenheten nu! Rensade kläder och blev en hel del som jag la undan.. får se vad jag gör om jag skänker bort kläderna, säljer eller slänger.. Man har så mycket skit som man aldrig använder så var verkligen dags att rensa! Bortsett från all städning så har det inte hänt så mycket idag, vilket var skönt faktiskt.

Igår var jag ju ute och hade en riktigt UNDERBAR dag med min bästa vän Linnea! Så det änna kompletterade denna dagen, haha! Vi var ju och paddlade i Delsjön! Köpte med oss fika och paddlade runt i en timma innan vi la oss på ett perfekt ställe mitt ute på sjön. Badade och umgicks, riktigt bra dag! Vi sa att vi iallafall måste göra om det minst en gång innan sommaren är slut.. alltid roligt att hitta på nya saker! och helst med en vän man verkligen tycker om. Finns gott om folk nu som bara ljuger, sviker och beter sig som idioter, sånna orkar jag inte med.. Linnea har verkligen vart sig själv alla år jag känt henne.. aldrig har jag känt att hon förändrats till det sämre, eller förändrats alls i personligheten. Skönt att ha en kompis som man kan räkna med i vått och torrt, och som man litar på till 100%. Har alltid gjort! Vänner för livet!!
 
Imorgon är det back to work som gäller! Så ska sova om en stund så jag kommer upp i lagom tid imorgon och fixa lite innan jag åker! Ska jobba kväll igen vilket är skönt! Inte lika stressigt osv.. sen är det lördag och söndag kvar att jobba denna veckan, och på söndag fyller jag ju ååår med! Ska väl fira smått med familjen då bara och sen på tisdag nästa vecka så har min älskling bokat skaldjursbåten till oss! Hur lycklig flickvän är inte jag? Längtar!
 
bästa dagen på länge!

Home sweet home

Är så himla skönt att komma hem efter en riktigt varm dag, få duscha av sig och kolla på sin favorit serie! Har jobbat kväll och påväg till jobbet var det så varmt på tåget att jag trodde att jag skulle få utbrott på någon, haha! Så en dusch efter jobbet när jag kom hem var rena himmelriket!
 
Igår träffade jag en saknad vän som jag inte träffat sen studenten, Emma! Vi var på bio och såg "förr eller senare exploderar jag" och grät som små bebisar. Det enda jag kunde tänka på var hur det skulle kännas om det hände mig. Tänk att en film kan påverka en så, riktigt bra! Sen sov hon över så hade en riktigt mysig kväll! Sa hejdå till Jesper också som ska vara borta en hel vecka i Uppsala så var bra komma ut och göra något roligt. Trodde jag skulle tycka det var hemskt att vara ensam i lägenheten men har faktiskt gått bra! Visst, tomt att inte komma hem till någon som pussar en och blir glad över att se en samt får en att skratta så fort man kommer innanför dörren, men annars är det helt okej. Har ju Boris också, våran katt. Nästan lika bra! (;
 
Har lagt mig redo i sängen nu och bunkrat upp med massa avsnitt av Sex and the City, bättre blir det inte! Ska sova snart också, för imorgon ska jag och Linnea skriva in oss på arbetsförmedlingen och kolla om det finns några bra jobb! Vill ju jobba i Göteborg.. visst, jag trivs på Signeshus i Kungsbacka men eftersom jag bor här nu med Jesper så är det skönare att ha sitt jobb lite närmare, och om jag har tur får jag något inom det jag faktiskt vill jobba med - barn på sjukhus. Barn är min grej! Vi får se vad det finns! Efter det ska vi iallafall dra till Delsjön och paddla kanot samt bada och ha det gött! Kommer bli en grym dag :)) Godnatt på er!
 
 

köpt min första bil!

Var och hämtade min nya bil idag! Köpt från en gammal kompis till familjen, hans dotters pojkvän har haft den men köpte ny nu så då passade han på att höra av sig till mig för att han visste det var en suverän bil! Bra bil rakt igenom, bara svårt att gå från en sådär trög gammal opel till en nyare bil med helt ny koppling osv.. kändes som jag precis börjat köra bil, haha! Man lär sig! Nu är det bara det sista av körkortet som ska fixas också sen är jag ute på vägarna och härjar! Så glad! 
 
 

sunny day!

Oj vilken dag och vilken vecka man har framför sig! Älskar värmen som har kommit.. finns inget bättre än sommaren och allt som hör till! Idag var hela familjen vid Lilleby här i Göteborg. Jätte mysigt rakt av! Låg på stranden där vid havet och solade o badade hela dagen, fikade och hade det trevligt. Sen som en perfekt avslutning på dagen så grillade vi ute på innegården där rosie och martin bor! På sommaren är grillat ett måste! Var en riktigt perfekt kväll. När vi var klara där sen så åkte jag och älskling upp på Ramberget och kollade på solnedgången och njöt av den fina sommarkvällen! Underbar dag! Nu är jag bränd och helt slut dock så nu ska vi kolla på tv nu en stund sen sova.. imorgon väntar nya äventyr!  
 




 
 

Drömmer mig bort...

 


 
Skulle göra vad som helst just nu för att få ligga på en strand i något fint varmt land! 

Hemska onsdag

Denna dagen asså.. vart ska man börja? Varit hemsk rent ut sagt. Vaknade fem för skulle jobba vid 7 och när jag hade börjat sminka mig så fick jag världens buksmärtor så fick lägga mig ner i sängen, och då brakade helvetet lös typ. Gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, kunde inte göra annat än att gråta, hemskt. Jesper var så söt och ringde jobbet och sjukvårdsupplysningen åt mig för det sista jag kunde göra var att prata.. och sjukvårdsupplysningen sa jag skulle åka direkt till gynakuten på Sahlgrenska sjukhus här i Göteborg, men efter all smärta och all gråt var kroppen helt utmattad så utan att jag förstod det själv så hade jag somnat, sen vilat hela dagen, inte kunnat göra annat.. sen kom jesper hem från jobbet så fick jag äntligen åka in till akuten. 
 
Visade sig att jag hade en cysta på vänster äggstock.. förklarar verkligen all smärta och obehag jag känt ett tag nu och imorse.. kändes som jag hade något där när jag gick på toa osv, så att få en förklaring på vad det är äntligen var en lättnad. Nu är det bara att vänta på att den förhoppningsvis spricker av sig själv och hoppas på att det inte blir värre.. ska på återbesök i början av september, kan inte annat än att hålla tummarna! Vill bara att denna hemska hemska smärta ska försvinna.. hade planerat att åka till Linnea vid 4 tiden för sen skulle vi grilla och ha mysigt, men blev inte alls som planerat.. istället kom jag och jesper vid 7, men när vi väl kom dit så var verkligen dagen räddad! Något roligt på hela dagen fick jag allt gjort! Åt jätte god grillad mat och spelade massa kort! Mår alltid så bra med Linnea! Bästa bästa vän!!
 
Hektisk dag kort sagt.. 

fina fina dag!

Åh vad jag älskar mitt liv! Helt underbart. Var bara tvungen att få ur mig det, haha, bra början på ett blogginlägg kände jag! 
 
Igår var jag, jesper, min syster o hennes sambo plus hans kompis på bio och såg den nya skräckfilmen som är ute nu, Deliver us from evil! Var skit bra och hur mysigt är det inte att gå på bio sådär spontant när det var ett tag sen? Var jätte trevligt! Vi promenerade dit och hem, så var en underbar kväll! Sen sov jag över hos min syster för skulle ändå upp tidigt annars och hämta maya dagen efter! Så sov över och sen tog jag med Maya hem till mig! Rosie skulle till Ullared idag med sina kompisar så jag var mer än gärna barnvakt! Känner alltid sånt lyckorus när jag är med min fina Maya! Bara låg och kollade på det perfekta lilla underverket när hon låg och sov och kände mig så lycklig! Lyckligaste mostern på denna planet! Vet inte vad jag hade gjort om hon inte hade kommit till denna värld.. älskade unge!!
 
Vi åkte in till backaplan jag och maya för vi skulle möta upp Linnea och äta något med henne! Då hade vi det mysigt där någon timma, sen kom rosie och martin för att hämta sin dotter och körde hem mig! Så har min dag sett ut. Underbar med andra ord!!
 
 

Hård dag!

Säger bara en sak - äntligen hemma! Det första jag gjorde när jag kom hem var att tvätta av hela ansiktet med JÄTTE kallt vatten och tog mig ett JÄTTE kallt glas med juice ute på balkongen! Helt slut. Började jobba 7 imorse och först så var det ingen från natten där som skulle ge mig rapport, så tänkte jag aja, han/hon kanske inte visste det skulle vara rapport.. man vet aldrig om det är någon ny! Iallafall, så sprang upp till avdelningen igen, sen ringer det på avdelningen och då förstår jag att någon är där nere och väntar på mig, så får springa ner igen.. för en jätte snabb rapport. Hade varit jätte lugnt hela natten - okej, springa upp igen.. haha! Hinner inte vila någonting på hela morgonen typ, förrän klockan halv 10 när vi var klara med alla brukare och skulle äta frukost. Hektisk morgon med andra ord! Ändå var vi tre stycken idag.. inte underbemannade om man säger så. Dock jobbade vi som om vi bara var två för en gjorde inte så mycket som jag och den andra som jobbade.. så var en tung dag för oss två! Mycket spring och mycket tunga lyft, det är vad min dag har bestått av! haha.. Mycket slit inom vården! Så är glad över att vara hemma nu! Sitter som sagt och kopplar av på balkongen i den underbara solen med ett stort vinglas med jätte kall juice, mumma! Livet är allt gött ändå! 
 


 

tisdag

Haft en riktig mysdag! Först duschade jag en snabb dusch, uppfriskande och välbehövligt! Sen mötte jag upp min fina syster i stan så kollade vi runt på rean och åt lunch! Alltid lika kul! Sen åkte vi hem till henne så är där nu och har fikat lite och myser! Ska spela lite zombies nu som är vårat favoritspel! ;) haha.. hoppas ni har en kanon dag! Kramisar
 
 
 

RSS 2.0