balen 2014

Ja som rubriken lyder, igår var det bal! Var kul men blev ganska lamt där ett tag för ingenting hände, haha.. kände mig inte direkt fin heller så var la sådäääär. Men när är jag någonsin nöjd med mig själv liksom? Var för mycket sminkad på ansiktet så hela mitt ansikte såg så himla klumpigt ut.. massa brunt och rött och.. ja, ne, vet inte. The camera doesn't love me! Men men, nu var balen gjord och nästa torsdag är det studenten! Äntligen säger jag bara! 
 
Påväg till Uppsala nu, åkte 8 imorse så är snart framme! Tror vi är i Stockholm nu.. skönt att komma bort lite! Här kommer lite bilder från gårdagen: 
 
 
 

Sol, sol och mera sol!

Vilken allmänt underbar start på dagen! Första jag gjorde var att duscha (äntligen!) medan Jesper gick ner till Willys för att köpa lite frukost, sen myste vi lite tills han skulle åka till sin kompis! och nu har jag bara myst på balkongen i det finfina vädret! Började dock få lite ont i halsen igår men idag känns det mycket bättre som tur var, hoppas det bara är något som spökar.. fasen bal på onsdag ju! Men det är inte viktigt nu, lev för dagen som man säger! idag ska Amanda komma hit, så ska vi kröka lite och fixa oss för en suverän utgång ikväll! Kommer bli jätte roligt, precis som alla andra gånger jag och amanda har varit ute tillsammans, haha! ♥ nu var det ett tag sen också, så idag kör vi all in!
 
Men för att kroppen ska tas hand om på bästa sätt innan den blir kaos så kryper jag ner i soffan och kollar The real housewives of beverly hills medan jag väntar på min fina flicka! Denna lördagen kommer bli grym!
 

bjuder på en osminkad bild! man ser mina märken lite men inte så mycket som tur är, haha..

myskväll

Puh! Vart en lååång och varm dag, så nu förtjänar jag en liten myskväll! Tänkte sätta på The real housewives of Beverly Hills, men är super trött så får se hur lång tid det tar innan jag somnar, haha! Haft matte nationella som var riktigt svårt, var nära på att ge upp flera gånger men sen försökte jag ändå! Bara man ger det en chans känner jag.. nu är det äntligen över iallafall! Träffade Amanda också sen efter skolan, fikade och pratade massa! Så dagen har verkligen varit lång.. men nu ska jag äntligen krypa ner i soffan! Imorgon är det fredag igen, som jag längtat!! 
 
 

Sommarfin!

Det jag skulle göra idag som jag var lite nervös över - var extensions! Så nu är jag redo att visa upp mitt fina svall på balen, haha! Åkte med Frida, och även ifall det egentligen tog lång tid kändes det som att det gick jätte snabbt, hade det jätte mysigt!
 
Som det stod igår också så var det verkligen en underbar dag! Solen har värmt konstant och till och med nu på kvällen var det fortfarande varmt.. riktig sommarkväll! Precis kommit in efter en lång och skön kvällspromenad med Jesper! Jätte skönt. Så nu ska vi väl snart sova.. bara se lite på en film innan! Måste ladda inför matte nationella imorgon.. uääk! Efter skolan ska jag iallafall träffa min underbara Amanda och ha det mysigt med henne, så får tänka på det istället under morgondagen. Kanske ger mig krafter, haha! Hejhej ickegodkänt..
 


 

Onsdag

Vaknade upp med jätte ont i magen, typ orokänsla? Bra start på dagen, haha.. så idag får jag gå i mina haremsbyxor som inte sitter åt, så obekvämt när man har ont i magen och tar jeans eller liknande på sig.. usch. Har ballerina idag också, har nästan glömt hur kort jag faktiskt är när jag haft lite högre skor hela hösten, haha! Sad but true. Kommer bli en riktigt kort tant på äldre dar, bara att gilla läget!
 
 
 
 
 

Sommarkänslor

Vart kanonväder idag också efter man slutade skolan, man kan inte vara annat än glad! Längtar så himla mycket till sommaren som närmar sig med stormsteg! Gick i stan lite efter skolan med min fina pojkvän och sedan åkte vi hem och lagade mat. Testade på något nytt idag som var as gott, lax, pasta och sådan färdig citron/basilika sås, grymt gott. Satt fint efter en lång seg värdelös dag! Sen skulle jesper iväg på träning lite senare så åkte hem till min syster igen, så härligt att bo så nära henne! Det är henne man ska åka till när man haft en halvdålig dag! Och imorgon är det onsdag - kommer va jätte fint väder och efter skolan ska jag göra en sak med Frida, huhu, nervöst men kul! 
 
Ne, nu får det va nog för idag! Dags att lägga sig.. ska ha barnkalas i skolan imorgon, som en del av kursen barn och ungdomssjukvård, så nu säger jag natti! 
 
 

Finfin dag!

Vart en allmän go dag i skolan och nu när man har slutat så blev det plötsligt varmt och fint väder, lycka! Jag och min syster bestämde lite spontant förut att vi skulle ses och gå lite i stan, sen myskväll hos henne, så är en riktigt bra måndag! Vi gick igenom massa låtar idag till studenten också, så nu känns det verkligen verkligt! Om bara någon vecka hoppar jag där på flaket med alla underbara kompisar! Bästa sommaren någonsin! 
 
Nog snackat om studenten! Även ifall jag hade kunnat skriva massa om hur lycklig jag är att det snart är min tur, haha! Igår träffade jag äntligen Amanda efter att jag saknat henne massssor, så satt vi och planerade till helgen då det blir utgång plus helt spontant att vi ska ta en weekend tillsammans till Stockholm i sommar, är såååå taggad! Så himla mycket roligt som ska hända framöver nu så jag blir galen! En rolig crazy helg med min bästa vän i Stockholm, hur mycket bättre kan det bli? Loooove you! 
 

måndag

Sitter på tåget påväg mot skolan och idag slog det mig verkligen att snaaart kommer jag aldrig behöva gå dit mer. Nästa onsdag är det redan bal liksom.. helt sjukt! Snart kliver man ut i vuxenlivet på riktigt och startar sig ett eget liv, skaffar jobb osv.. som sagt, helt sjukt. Tiden som tonåring har bara flugit iväg! 
 
Börjar dagen med matte också, något jag verkligen inte kommer sakna från skoltiden.. haha! Hoppas ni får en bra dag! 

Hemmakväll!

Kom precis ut ur duschen efter en go heldag på balkongen! Suttit och solat en stund, ätit på balkongen, pluggat osvosv, jätte fint väder! Verkligen vart helt underbart. Och nu är det bara myskväll som gäller! Älskar att vara nyduschad, sätta sig i myskläder med täcke i soffan och bara må bra. Kollar på Grey's Anatomy så bättre än såhär kan knappt kvällen bli!

Jesper är iväg på domarkurs hela dagen/natten så är ensam hemma. Skönt med lite ensamtid faktiskt! Varit ett vrak hela veckan typ, inte fått en enda lugn stund eftersom det är så mycket stress nu det sista så varit skit trött konstant! Men gjort klart lite skolarbeten idag också så nu är jag liiite mindre stressad iallafall! Nu kan jag ha en felfri myskväll, perfect!

 
A real woman...
has curves
is skinny
has muscles 
 
is whatever the hell she want's to be!
 
 
 
 

VILL HA!



Denna supersöta bikini från Cubus måste bli min, haha! Aldrig riktigt varit inne på en gul bikini men när jag såg denna när jag och min syster var på Frölunda torg för någon vecka sen blev jag såld direkt! Kan inte lönen komma nuuu?

Myser

 
 

STUDENT

Nu börjar studenten närma sig och alla börjar fråga vad man önskar sig.. man har inte ens hängt med under detta året känns det som så helt plötsligt bara så var det snart dags för studenten - utan att man hunnit tänka. Så det där med vad man önskar sig tycker jag är väldigt svårt.. är en sån tjej som inte behöver så mycket, eller.. jag gillar inte att be om saker. Jag är nöjd med vad jag har, eller hur man ska beskriva det. Jag kräver inte så mycket! Det kanske är bättre beskrivet.. haha! Men lite vad jag kommit på nu då... 

En mjölkskummare eftersom jag älskar latte!
Plus ett vaniljextrakt så jag kan göra min egna vaniljlatte, yum!
 
Någon sån här snygg silvrig klocka! Aldrig direkt använt klocka och det har inte varit något som tilltalat mig, men sen jesper sa att det var en vanlig studentpresent så har jag kollat runt lite, och denna var riktigt snygg! Diamonds are a girls best friend! ;)
Ett presentkort på ikea så man kan köpa lite flytta hemifrån grejer!
Escada parfym, luktar skit gott!

 
 
- och sist men inte minst PENGAR! Det är något utav det vanligaste man kan önska sig.. så kan man köpa lite vad man vill, när man vill! (det önskar man sig dock endast utav sin familj, inte vänner osv)
 

Oh darling stay with me, cause you're all i need

Riktig slö-onsdag! Började med en väldigt bra natt, men spelade ingen roll för var trött ändå när jag vaknade. Sover nog fööör bra här hemma i min gamla säng, haha! Sen när man kom till skolan skulle vi lyssna på en föreläsning om hedersmord osv, riktigt intressant och gripande, men den var 3 TIMMAR! Aldelles för länge att sitta stilla och lyssna.. ont i rumpan och benen efteråt kan jag ju säga! Hungriga var vi också.. men det gick bra! Riktigt hemska saker det pågår runt om i världen varje dag som man inte har någon vetskap om.. till och med här i Sverige, helt sjukt.
 
Sen när vi äntligen hade fått resa på oss efter 3 timmar och fått i oss lite pastasallad, så hade vi vår sista lektion - där vi skulle kolla på en film om mat i 30 minuter, som om vi inte hade suttit tillräckligt?! haha! Men gick skapligt fort ändå, jag och emma skrattade nästan hela tiden så underlättade (y När jag kom hem sen var det nästan bara direkt in i sängen och ta en powernap innan middagen! Sen slutade jag upp i sängen igen efter middagen för att jag fortfarande var trött, så det har min dag bestått av, massa slappande!
 
Liten uppdatering om dagen! Nu ropar mamma på mig, vi ska se film! Ha det kanon underbaringar! ♥
 
 

Booyah

Jag är dålig på att uppdatera - jag vet. Vissa är så duktiga som hinner med att göra ett blogginlägg varje dag, haha, men inte jag inte! Haft så himla mycket att tänka på nu, helt sjukt. Student o bal och allt sånt, sen har jag jobbat nu igår och idag till klockan nio. Sover även hemma denna veckan, för första gången på hur länge som helst. Glömt hur bussarna går här.. haha! Inte lätt! Iallafall, tänkte bara slänga in en jätte snabb uppdatering, är helt slut i kroppen efter dagens jobbpass! Igår var det absolut ingenting att göra så blev man slut pågrund av det, och idag var det faktiskt en rolig dag, men mycket att göra samt glada brukare, men ändå slut i kroppen, haha! Är nog skolan som gör det. Var rejält trött när jag vaknade imorse, så har suttit i hela dagen! Haha, man kan undra om jag verkligen bara är snart 19 år gammal så som jag klagar.. ;) Synd om mig!

NE, nu blir det en liten kvällsmat tror jag och sen ska jag umgås med mina föräldrar. Lite mys innan det är dags för att sova! Hoppas ni haft en kanon dag!!

             Idag är det endast 30 dagar kvar till studenten!

åhharremingudvadjaglängtar!


min skit roliga outfit, älskar att jag har såååå roliga kläder...
 

Balklänning

Efter allt spring hit och dit för att hitta den perfekta balklänningen så gav jag tillslut upp.. beställde från nelly först men så var den hel konstig i storlekarna sen hittade Emma och Amanda en som dem trodde skulle vara fin på mig, så beställde två storlekar. Den passade iallafall så den får det bli. Fick hem den häromdagen och testade den igår.. tyckte den var skit snygg och föll jätte bra på modellen (men så är det väl alltid.. perfekt kropp osvosv), men när jag testade den igår så kände jag mig liksom, plufsig och stor.. men eftersom det bara är tre veckor kvar till balen, och jag halvt gett upp, så skiter jag i det och har denna ändå. Syns inte så jätte mycket på bilden och tyckte själv den såg skit fin ut på helbilden där jag har tagit på mig själv, men såg plufsig ut i verkligheten. Den längst upp med "diamanter" osv på, den var liksom, plufsig på något sätt. Menmen, nu är den här iallafall och jag är redo att sluta skolan! Inte många dagar kvar nu, can't wait! På ett sätt är man ändå nervös. Man har alltid haft något att gå till, det har blivit som en rutin att gå till skolan, träffa sina vänner osv, kommer kännas jätte konstigt att inte göra det efter 5 juni. Att bara ha ett sommarlov på 10 veckor och sen gå tillbaka till det vanliga, haha, nu har jag ingenting att gå tillbaka till efter sommaren, om jag inte får något jobb då, vilket jag hoppas att jag får. Men ni förstår grejen? Så lite nervös är jag också över det hela, men mest glad, och förväntansfull. Nu tar man äntligen snart steget ut i det riktiga livet, som vuxen människa!
 


 

RSS 2.0