Dålig uppdatering

Nu är det såhär va.. Jag har i perioder väldiga bloggtorkor. Ibland vet jag inte vad jag ska skriva, ibland tänker jag inte på bloggen, och ibland är det helt enkelt saker som är viktigare. Haha! Jag strävar ju inte efter att bli toppbloggare heller direkt så kanske därför den glider lite bakom allt annat ibland! MEN, här är iallafall en blogglista för att inleda med något kul, haha.. Längesen nu också! 
 
Hur många gånger om dagen tvättar du ditt ansikte? 2 gånger, morgon och kväll.
Har du någonsin haft acne besvär? Jag HAR och haft problem sen jag gick i 6an kanske (?) kommer inte riktigt ihåg. Men har haft stora problem iallafall med såkallad böldacne. Det började med småfinnar och då var hela min panna täckt, ni vet sånna ungdomsprickar man får pga alla hormoner som börjar komma osv? Men sen utvecklades det faktiskt till något jag tyckte var värre. Bölder och värst av allt ÄRR. Som fortfarande idag gör att jag blir mer osäker på mig själv, och mitt utseende. 

Vilken färg är dominerande i din garderob?
 Svart, rosa och blått tror jag. Favvofärger! 
Vilken foundation använder du? Lumene tripple stay matt makeup heter den jag använder! KANONbra vattenbaserad foundation som är perfekt för skandinavisk hy! Har även beställt hem puderfoundation från Bareminerals som jag velat testa länge. Ska vara bra för problemhy. Får testa sig fram! 

Vilken är din favorithögtid? 
Jag gillar faktiskt julafton. Hela grejen med att familjen samlas och myser, tar sig tid till varandra. Hela årstiden är mysig bara! 
Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Räknas skolan? Haha!

Vad använder du för concealer? Weta n wild coverall!
Vad applicerar du ditt smink med? Antingen sån formad svamp! Eller händerna (självklart riktigt tvättade innan!)

Vem är din favoritkändis?
 Ahdu.. har nog ingen direkt favorit! Men gillar Sarah Jessica Parker!
Vilket är ditt favoritgodis?
 Choklad alla dar i veckan!
Vilken är din favoritaffär? Just nu tror jag faktiskt Missäy här på Nordstan.
Använder du mineralsmink? Använder just nu ett mineralpuder, ja. Sen har jag ju som sagt beställt Bareminerals foundationen! Är nog bäst för min dåliga hy med mineralsmink!
Är du morgon- eller kvällsmänniska?
 Beror helt på.. är nog bådeoch faktiskt. Men mest kvällsmänniska tror jag, gillar inte att gå upp allt för tidigt!
Om du var tvungen att bara använda en smink produkt innan du gick utanför dörren, vad hade det då varit? Foundation, utan tvekan!

När började du sminka dig? 5an tror jag! Då man började upptäcka sminket och började få småfinnar. Fick mensen tidigt så det kom ju som ett brev på posten..

Har du någon gång uppträtt inför massa människor? Ja en hel del i grundskolan. Vi hade som en musiktävling på Presse där klasser uppträdde där vi sjöng "Han jobbar i affären" av Lena Philipsson (tror jag?). Sen har man ju även haft kabbaréer för föräldrar när man var ännu mindre. Med teater, sång osv. 

 
 
 

Mysårstid!







TIPS TIPS TIPS!

Jag måste bara tipsa om ett par nya hudprodukter jag köpt och som nyligen kommit till Sverige, nämligen Cetaphil!  Köpte dem efter att jag sett en bloggare skriva om produkterna och direkt efter att jag fick hem dem snabbt och enkelt från Apotea.se så älskade jag dem. Min hud känns återfuktad HELA dagen, sminket lägger sig otroligt bra och slätt på ansiktet utan att torka ut, ne, har inget negativt om att säga om produkten faktiskt. Känns lätt påhuden, går snabbt in.. Är faktiskt en utav de bästa jag testat på länge! Och jag som har problemhy vet vad jag pratar om, tro mig, haha! Ett tips till ALLA där ute, oavsett hudtyp.  




Myskväll




Denna lilla korven är så mysig. Min lilla bebis! När sambon är iväg på saker hela tiden så är det verkligen skönt att ha henne vid min sida. ❤️ Så mycket kärlek får man! Aldrig ensam med henne, hon måste alltid vara tätt inpå hela tiden, haha! ;) så mammig och pappig! Våran pussgurka. 

Nu blir det myskväll så det ryker om det!

Nytt matbord




Köpte äntligen ett matbord igår så nu är allt det viktigaste i lägenheten klart! Vi har fått det så otroligt mysigt här nu och trivs verkligen bättre än vad vi gjorde där vi bodde innan. Bättre och finare lägenhet, lugnare runt om... Ja, allt är bättre helt enkelt! Kul att äntligen ha något tillsammans också, slippa känna sig som en inneboende 😉 

Liten titt på vår nya lägenhet!

Inte fått helt ordning på allt än, men nära på!! Här kommer vi trivas mycket bra. 
 





 

 





Lycka

Alltså, hur underbart är inte detta att se? Maya älskar Dessi, och Dessi älskar Maya. Beviset på att s.k "kamphundar" är underbara och absolut inte livsfarliga! (Sen blir det ju såklart vad man gör det till, så är det med alla hundar.) 
 
Älskar dessa två!!!
 


 
 

Underbara dagar

Imorgon är officiellt semestern slut och jag börjar jobba igen! Känns faktiskt helt okej eftersom jag har haft sån underbar semester. Mycket mys plus en flytt på det! Och igår firade vi världens bästa Maya, mosters guldklimp. 2 år redan!! 
 










RSS 2.0