Ett steg närmare kortet

OHJA people! Imorse gjorde jag ju faktiskt HALKAN. Var löjligt nervös idag när jag vaknade asså, och när jag kom dit kunde jag inte tänka på annat än att jag ville åka hem igen (hahah) Men det gick jätte bra och det var skit roligt när man väl satt där i bilen. Hade en skit bra instruktör också som var jätte rolig, vilket lättade upp stämningen liksom. Älskade även bilen jag hade. Var en liten fin toyota.. grym! Lättstartad, gick mjukt och fint, bekväm, allt i ett, haha! Kanske får bli en Toyota i framtiden.. när jag kört slut på min goa bil! ;)
 
Men ja, nu är den klar iallafall! Bara proven kvar, kommer lätt ha mitt körkort inom de närmsta månaderna. Är huuur lycklig som helst. 


HAHA mamma tog bild när jag stod och väntade på att få göra ett alkotest.. dem var ju med idag för att skjutsa mig, och för att få kolla.. haha! Söta föräldrar man har ♥
 
 
 
 

Gårdagen

Igår jobbade jag ju först med flickan på förskolan, sen en stund efter det följde jag med dem till sjukhuset för att byta track för andra gången. Det gick jätte bra igen faktiskt, så nu känner man sig dubbelt så säker på sin sak om det någon gång skulle hända något. 

Efter det så åkte jag direkt därifrån till centralen för att möta upp Amanda! Gick och åt sushi först, kollade lite i affärer och sen åkte vi till bion för att ta några drinkar och kanske nån kaffe innan filmen. Drinkarna där var sååå goda! Vi drack någon drink med smak av persika, sen tog jag en annan cocktail med päronvodka, rabarberlikör och något vitt sockerlag över! Yummie. Sen var det ju dags för filmen - som var jätte bra. Folk bara klagar o klagar.. Men jag blev inte alls besviken. Grymt bra. Så var verkligen bästa kvällen på läääänge, tillsammans med min bästa vän! 





Beställt lite nytt...

Ja asså, kämpar man för att få betalt, så ska man väl också få unna sig lite? Beställde hem en ny fin väska idag från Kim Kardashians kollektion, sen även en ny plånbok från Michael Kors. Äkta eller inte äkta, don't care. Beställde från en sida som heter AliExpress. Finns massa bra till bra priser. Min syster har köpt en del där och är helnöjd, så då testade jag på också. Kul med fin väska i en annan färg än svart som man jämt har... 
 
 
 
 

It's a good week to be alive!

Åh, idag fick jag reda på att flickan mår bra så imorgon blir det första dagen på förskolan! Är ju inskolning först så blir inte jätte många timmar imorgon, men ändå roligt. Längesen jag träffade dem nu ju så ska bli mysigt ses igen! Sen på torsdag ska jag möta dem på sjukhuset igen och byta track. Sjuksköterskan där tyckte att det är bra att man får testa på det två gånger, och det tycker jag är jätte bra. Förra gången gick ju kanon, men känns ändå bra att få göra om det så att man lär sig och får känna på det en extra gång. Hellre för mycket än för lite! SEN, efter jobbet, mina kära vänner, så ska jag möta upp världens bästa Amanda och först ta en fika i stan, sen blir det Fifty shades of grey på bio! YAY! Böckerna är ju kanon, så får hoppas filmen är lika bra! Vi har inte gått på bio tillsammans på över 4 år eller något.. så ska bli riktigt roligt. Vi två är som kompis soulmates.. passar så bra ihop och har alltid kul, bästa bästa vän! ♥
 
Sen på fredag är det dags för halkan 7.45.. Nervös men ändå inte faktiskt. Ska bli skönt att få det överstökat, men såklart man är lite rädd för all fart och snurrande.. Men måste man så måste man! Kommer gå kanon, förhoppningsvis. ;) Kan andra som är IQ befriade (HAHA), så kan väl jag! 

WoopWoop

Snart är jag officiellt sambo med min pojkvän! Skickade iväg beställning på adressändring förut så i veckan kommer lite papper jag ska fylla i, sen är jag göteborgare! Har ju redan bott här i ca 1 år, men ändå inte känt mig som sambo med Jesper utan mer som en inneboende.. men nu tar jag nästa steg och skriver mig här, så kan jag även få hem all min post hit så den slipper komma till Onsala där jag inte ens är längre. Så nu har jag klippt navelsträngen på riktigt med mina föräldrar och hemort kan man säga, haha, läskigt! Men dem är nog vana nu vid det här laget när jag inte bott där på länge.. ;) Trivs så bra ihop med Jesper här i Göteborg, så känns som jag bott här i evigheter.. Älskar göteborg! och min underbara man såklart. ♥
 


 

Alla hjärtans dag

Så mycket hysteri bakom alla hjärtans dag ändå.. Folk önskar sig allt möjligt av sina partners, haha.. Jag önskar mig bara att få spendera dagen med min älskling! Lätt och bra. Vi tänkte faktiskt stanna hemma ikväll. Köpt lite räkor till kvällen så ska ha riktigt mysigt tillsammans! 

Dagen började kanon med att jag tog en lång dusch och sedan fixade bananplättar till mig själv! Jesper va på match så.. More for me! Blivit helt besatt av bananpannkakor! Perfekt frukost eller mellanmål som är skit gott, plus att det är hur enkelt som helst att göra, kan inte bli bättre! Riktigt bra alla hjärtans dag än så länge! 




Alla kvällar är myskvällar

Ja, så är det! Det blir vad man gör det till helt enkelt. Med lite tända ljus, bra tvprogram, täcke, så blir det en riktig myskväll! Jesper är borta och dömer så man får ju göra det bästa av situationen liksoooom.
 
Nästa vecka är det dags att jobba med lilla flickan igen, förhoppningsvis får jag väl säga! Har inte träffat henne på två veckor.. blev ingen förskola för henne än pga sjukdom, men nu på tisdag, då får vi hoppas det blir av! Längtar o längtar! Tråkigt o inte jobba faktiskt.. man vill ju inte bara sitta hemma. Men så får det bli ibland!

Mycket nästa vecka faktiskt.. ska göra halkan också, iiih. Spännande. Är ju egentligen den som har stannat upp hela körkortsprocessen pågrund av pengar, tid och andra prioriteringar! Men nu när den äntligen blir avklarad så är jag närmare det där körkortet, mer än nååågonsin! Mitt mål är iallafall att få det nu till denna sommaren. Roadtrips med vänner, åka till Ullared, stranden, vad som, you name it. Längtar iallafall till den dagen jag står där med kortet i handen! 
 
 
Åh mitt långa fina hår, varför lämnade du mig? (haha).
diggar förresten denna bilden på mig. amanda bara tog den helt random och så blev den sådär..
ser så.. fridfull ut.. ;)

Freak

 
 
Alltså, åh. Denna låten! ♥ Budskapet, musiken, videon, sången, ALLT. Får gåshud och gråter typ, helst när jag ser videon. Först och främst för att man känner igen sig så mycket sen när jag själv var liten, och även i de tidiga ungdomsåren. Rättare sagt nästan alltid typ.. sad but true. Sen är ju Molly Sandén så jädra bra på många sätt så inte undra på att man får en liten tår i ögat, hehe! Kan bara säga nu när jag är lite äldre o så, TUR att mycket skit hände en så man tillslut kunde växa upp och bli en starkare människa än man någonsin har varit! Är ju som dem säger - what doesnt kill you makes you stronger! 

(Tack alla ni idioter som format mig till den jag är idag!)
 

BLOGGLISTA

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?
Sex and the city, utan tvekan!

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?
Ville bli sångerska som Britney Spears i hennes film Crossroads, haha, sen ville jag jobba med småbarn eller djur! 

 

3. Vilken är din favoritdoft?
Har en parfym från body shop nu som luktar glazed apple, deeen är favoriten!

 

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?
Vid havet i något varmt land!

 

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?
Får panik och ringer alla mina närmaste, umgås med dem! Och äter något gott kanske, haha..

 

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?
Hade nog varit ett träningsfreak, gillat sport och antagligen haft ett manligare jobb med mer lön!

 

7. Vilket är ditt favoritverktyg?
Min plattång! 

 

8. Vad gör du om tio år?
Då har jag och jesper skaffat oss ett nytt fint boende, med ett barn kanske, o så har jag 100% tjänst på barnsjukhus! Gärna BB..

 

9. Vilken är din bästa danslåt?
Massor. Allt med hög bas och goa beats.

 

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
Massa fina kläder!

 

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?
Sparat en hel del, unnat mig en lyxig resa med min sambo, och köpt en lägenhet med Jesper! 

 

12. Vad tycker du om ordet hen?
Har ingen dirket åsikt om det, förutom att jag inte använder det. Han och hon har det alltid varit så varför ska det plötsligt ändras..

 

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?
Mitt bästa recept? Jadu.. gjorde en riktigt go pasta sås med grädde, tomatpure, basilika, som var skit go! 

 

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?
Hemskt, men inte något jag tänker på när jag äter kött, om jag inte har sett det typ på tv innan, och det är inte ofta! 

 

15. Är du beroende av något?
Musik, kärlek, iste haha

 

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?
90 talsmusik som man lyssnade på när man var barn!  

 

17. Vad gör dig riktigt förbannad?
Orättvisa, när man medvetet sårar andra människor, mobbning, finns massa man blir förbannad över i dagens samhälle!

 

18. Har du något riktigt bra husmorstips?
Mamma har alltid lärt mig äggmask, om man är fet i ansiktet eller så. Har man ingen ansiktsmask hemma så varför inte, haha! 

 

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?
Hatar reklam, men finns väl några stycken som är lite roliga! 

 

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?
Nej man växer ju upp, mognar, och är med om massa olika saker som formar en som människa. Så mycket har ju förändrats men jag är nog samma person ändå på djupet! 

 

 
 

Myskväll a la Malin

Ska snart hoppa in i duschen, använda lite silverschampo, inpackning, seeen ha på med ansiktsmask och grejer. Någon ny som jag aldrig testat innan men tyckte den lät bra. Någon mask med blåbär, aloe vera och kärnolja från persika! Så lät naturligt och bra, skulle återfukta huden och göra den mjuk o fin, bättre än så kan det ju inte bli! Killen är borta på träning så varför inte ha en riktig tjejkväll i min ensamhet? hihi! Tänkte även göra lite popcorn och se om det finns någon bra film ute.. har dock sett alla filmer när jag jobbar natt så vet inte om det finns något kvar - haha! Får se helt enkelt. Kanske blir Snooki and JWOWW istället.. Skit mysig kväll väntar mig iallafall! ;)
 
 

Onsdag

 
 
Brrrrr.. det är verkligen vinter ute asså. Trodde vi skulle slippa denna iskyla men tillslut kom den.. ska bara bli värre tydligen, usch! inte peppad alls!
 
Haft tre mysdagar på raken påtal om ingenting! Igår så var jag hos familjen jag jobbar för och myste. Testade att suga rent och även inhalera igen, gick jätte bra, även ifall jag aldrig sugit rent innan! Jag och flickan kommer verkligen jätte bra överrens nu också så det känns underbart att åka dit! När jag skulle gå fick jag en jätte mysig kram och en PUSS till och med, haha! Blev så varm i hjärtat! Lilla gummsan ♥ Sen efter jobbet iallafall så åkte jag hem en snabbis. Sen mötte jag upp Jesper i stan för vi skulle gå och kolla jeans på G-star åt mig! Fick ju ett presentkort förra året men inte gått dit o kollat någonting, så kände det var dags. Fick med mig ett par mörkblåa jeans hem! Fanns inte så mycket tycker jag.. hittade ett par snygga till men det fanns inte i min längd, så var synd! Men jätte nöjd med dem jag köpte ändå!
 
Sen i.. måndags så skrev Linnea och frågade om jag ville följa med henne in till stan en stund och sen äta sushi, sååå det gjorde vi! Träffades efter att jag varit barnvakt åt Maya en stund! Gick runt och kollade i stan, sen kom Jesper också och åt sushi med oss. Vi tre är som en liten familj, haha. Mina två favoriter! Sen idag så åkte jag först in till stan och tog bort mina naglar på en salong, bättre göra det där känner jag.. gjorde så ont sist hon andra filade för hand.. här kändes de ju ingenting! Sen kom Linnea så fikade vi. Hon var på arbetsintervju idag som verkade gå bra så då sa jag till na att vi kunde gå o fira att de gick så bra o att hon kanske får ett nytt jobb! Skit mysigt. Så denna veckan har varit kaaanon än så länge!
 
 

Senaste








RSS 2.0