Tisdag

Dagen har minst sagt varit helt felfri! Vart ledig från skolan så vaknade upp i lugn och ro, la mig och kollade tv, sen bestämde jag och min syster oss för att dra till stan en sväng för en kopp kaffe! Så vi köpte oss en kaffe och satte oss ute i det fina vädret. Vi drog sedan vidare till parken vid kungsportsplatsen med varsin glass och myste där på en filt! Maya kunde ligga där och krypa och vi sola, var jätte mysigt! Sen har resten av dagen fortsatt vara ganska slapp faktiskt. Åkte och handlade en snabbis med Jesper, sen inget speciellt. Nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla Greys anatomy avsnitt som jag missat, underbart att vara ledig! Bara imorgon kvar i skolan denna veckan.. och efter skoldagen där så ska jag och min syster hem till föräldrarna och grilla, så kommer bli en lika underbar dag imorgon. Heldag ute i solen hemma hos mamma och pappa, som sedan avslutas med att sova över hos min syster, kan inte bli bättre! ♥
 


min underbara systerdotter, som gör moster sååå lycklig! ♥♥

älskade fredag!

Haft en sån himla underbar dag med min familj! Efter skolan kom mamma och pappa o hämtade mig så åkte vi direkt till rosie! Fikade lite, duschade håret snabbt och sedan drog jag, mamma och min fina syster till bion! Vi såg the other woman som hade premiär idag, den var riktigt bra kan jag säga! Alla skrattade så dem dog ibland, haha.. riktig tjejfilm! Vart fint väder idag också så efter bion tog vi oss en lugn promenad mot korsvägen, otroligt skönt! Sen kom vi hem igen och myste med alla andra i familjen! Maya har varit så glad idag, förgyllde hela ens kväll. Skönt med fredag äntligen också.. ska sova här nu hela helgen så blir bara massa mys och andra roligheter! 
 
Får ta och släcka ner o sova nu.. imorgon blir det slottskogen och en snabbvisit till stan! Underbart!
 
 

Bläblö

Dåååålig uppdatering, men så är det. Studenten och allt rullar in med stormsteg så är hur mycket som helst att tänka på.. massa pengar man behöver lägga, som man knappt ens har. Får mitt fjuttiga studiebidrag liksom, och kanske lön då och då om jag ens får något jobb.. så varit otroligt stressad nu ett par dagar. Haft massa annat att tänka på helt enkelt. Påsklov har jag haft också, och haft massor att göra där, så inte tänkt på att blogga - helt enkelt. 
 
Fredag imorgon igen, men är inte alls avkopplad.. som sagt, hur mycket som helst att tänka på. Känns som jag kommer få magsår, haha.. Tur jag ska sova över hos min syster hela helgen så att min oro och allt annat får vila lite innan det är dags att stressa ihjäl sig igen.. Imorgon ska jag, min syster och mamma gå på bio, se den nya filmen "The other woman", superkul! Sen på lördag ska jag och min syster till slottskogen och ta en picknick, sola och bara njuta av det fina vädret som ska komma till helgen! ♥ Hon köpte en bra picknick filt idag som vi kan ligga på jag, rosie och lilla Maysan! Kommer bli supermysigt. Livet känns felfritt när man är med dem! 
 
 
 
bild från förra utgången, brist på bilder så why not..

Utgång!

Fikade med amanda förut och så ville hon, loella och anna ha med mig ut ikväll så blev en liten spontanare! Är stort evenemang på trädgårn ikväll, skärtorsdag och allt, så kommer bli grymt! Mer än 800 pers som tackat ja.. om inte mer! Skit roligt. Första gången man går ut på en torsdag, haha! (y ska finnas en första gång för allt! 
 
 
 
 
 

Love life

Dålig uppdatering men så kan det vaaa! Haft ett underbart lov än så länge.. sov hos min syster måndag och tisdag, så kom hem igen först igår eftermiddag. Kan säga såhär - hade inte tackat nej till att vakna upp så varje morgon med henne och Maya! Haft så otroligt mysigt, och man blir verkligen glad direkt, dagen kan inte börja dåligt med dem! Maya har blivit mycket mer med i sättet bara på den lilla veckan dem var borta i Spanien! Kollar på en på ett mer speciellt sätt nu och vet verkligen vem man är, o gör massa miner som vem som helst, pratar MASSA, skrattar.. helt underbart! Man kan inte annat än att le när man ser henne! 
 
Livet är väldigt bra just nu! Älskar att ha lov, slippa skolan o all stress.. har alltid ont i magen när jag vaknar o ska upp till skolan, så skönt slippa nu ett tag! Idag ska jag träffa Amanda en stund, ta en mysig fika och prata massa som vanligt! Och i helgen är det påsk också, herregud, massa mysigt som händer nu framöver!! 
 
 
 
 

Mitt fina hjärta ♥

 
minnen <3

Fredag

PÅSKLOV, och något närmare studeten! Man får både ångest och lyckorus på samma gång, haha.. Ångest för att det är så mycket att göra innan vi är där, och lyckorus såklart för att skolan är över och att man slipper läxor och allt annat jobbigt man har varit med om under alla år. Bara lägga allt sådant bakom sig och börja om på nytt! (y) Se vad resten av livet har att erbjuda!
 
Skönt med en veckas avkoppling nu iallafall innan sista ruschen innan studenten och sådant! Nästa fredag kommer Jespers syster med familj hit, kommer bli jätte mysigt! Saknat dem allihopa och ser fram emot att krama om dem små tjejerna igen! ♥ Tänkte nog även jobba en del på lovet, men får se hur det blir med det. Roligt att jobba och tjäna lite pengar man kan lägga undan osv till student, bal och livet efter skolan! Så man inte står där helt pank utan pengar efter studenten, haha! Man vet ju faktiskt aldrig om man får jobb direkt eller vad som händer, så alltid bra att ha!
 
Ne, nu ska jag in i duschen tror jag.. känner mig riktigt ofräsch, haha! Något piggare idag iallafall, bara förkyld som fasen så låter ju som jagvetintevad när jag pratar.. men snart så! :)
 
 
Lägger upp en oldie, saknar mitt gamla hår så det gör ont, haha, töntig kanske men fyyyyy
hatakorthår
 
 
 
 

Lovelovelove

´ 

Miss those days

Varje gång jag lyssnar på lugna och fina låtar så blir jag alltid på sånt där humör där alla tankar kommer upp. Släpper bara allt och kan ligga och tänka på allt mellan himmel och jord. Mysigt ibland och vissa gånger mindre mysigt..
 
Just idag kom jag att tänka på att man verkligen inte visste som liten vad det skulle innebära att bli vuxen. Man ville alltid vara som de äldre på skolan. Få göra mer saker, åka moppe, kunna vara uppe längre på nätterna, äta godis på vardagar, göra vad man vill, allt skulle bli lättare och roligare.. TRODDE man. Det är först nu när man levt ett tag som "vuxen" självständig människa som man inser när man tänker efter hur otroligt fel man hade och vad det egentligen innebär. Stressen, kärleksproblemen, alla känslor, att det blir svårare i skolan ju äldre man blir, hur man måste jobba för att kunna leva, att allt kostar osv.. Det tänkte man inte en sekund på ens när man var liten, man såg bara den roliga biten med att vara vuxen. Kunna flytta hemifrån och inte ha några problem, bara leva livet tänkte man.. skrattar åt mig själv för att jag trodde att det var så. Nu vill jag inget hellre än att vara liten igen. Inte behöva ha ansvar för saker och ting, inte behöva bry sig om sitt utseende för att bli respekterad, må bra och ha roligt varje dag utan massa jobbiga problem, bo hemma med sina föräldrar, ha alla kompisar man hade förr.. innan man växte ifrån varandra och innan vissa flyttade.. Idag är ingenting detsamma och känns faktiskt sorgligt. Ne fy, spola tillbaka tiden!
 
 


 
 
 
 
 
 

give your all to me, and i'll give my all to you

Haha, har nog aldrig varit så sliten i skolan som jag var idag.. mådde verkligen inte bra när jag gick upp imorse, men var bara att gilla läget, dra på sig något varmt och dra till skolan. Var bara nationella och TROR att det gick bra. Förhoppningsvis iallafall! Får hoppas jag förstod uppgiften rätt, annars lär det bli jobbigt, haha!
 
Nu ligger jag bara och kollar på tv och det är väl så jag ska fortsätta spendera resten av min dag! Vad mer kan man göra när man är sjuk liksom, haha? Så tråkigt.. vill jobba och shoppa.. Fick jobberbjudande idag och imorgon, och nu är jag sjuk, så typiskt.. När man inte kan jobba då poppar jobben upp hela tiden, men när man KAN jobba, då får man inget haha! Just my luck!
 
 
How many times do I have to tell you
Even when you're crying you're beautiful too
The world is beating you down, I'm around through every mood
You're my downfall, you're my muse
My worst distraction, my rhythm and blues
I can't stop singing, it's ringing, in my head for you


'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning

ynklig

Sjuk och helt död fortfarande.. men idag är det svenska nationella som jag inte kan missa.. ögonen är svullna; kroppen gör ont överallt och ingenting står rätt till så hur det kommer gå vet jag inte, men jag går ju iallafall dit.. stolt över mig själv! Så när jag kommer hem sen kommer jag inte ha någon kraft kvar för nationella har tagit de lilla som är kvar.. blöh, döda mig bara med en gång istället haha.. 
 
Jaja, nu fixa det sista sen åka.. ha en bra dag! 

20140409

Godmorgon typ... usch igår var inte min dag kan jag säga! Vaknade upp med världens kramp i magen, förvånade mig dock inte eftersom min mage hade varit kaos nästan hela förra veckan.. men var stark och gick till skolan ändå för att jag kände jag inte ville missa saker och få klart lite grejer. Sen kände jag mig liksom, slö hela dagen och på sista lektionen var jag verkligen jätte trött och helt borta typ, orkade inte göra någonting.. sen när jag och min grupp skulle gå till skåpen fick jag världens halsont från ingenstans, sen tänkte jag inte mer på det, men sen när jag kom hem var jag helt DÖD. Jag kände mig jätte febrig, frös fastän jag var jätte varm, osv.. så igår kväll, fyfan, haha.. var helt borta. Jesper frågade hela tiden hur det var men jag var helt väck, usch.. och imorse när jag vaknade och skulle till skolan kände jag mig inte alls bättre.. natten hade verkligen varit hemsk. Kan inte andas eller någonting.. SUCK. Bra tajming när det är svenska nationella imorgon där man verkligen måste vara uppmärksam.. får se hur detta går..
 
Ska iallafall förflytta mig från sängen till soffan nu.. behöver åtminstonde försöka vakna till lite så ska kolla på serier... usch vilken dag!
 
 
hjärtat mitt ♥ 
du tar alltid hand om mig på bästa sätt.. älskar dig! 
 

bra dag

Hade en jätte bra dag igår med mina bästa tjejer! Sov över hos frida med emma, var jätte mysigt. Gjorde musselsoppa.. första gången jag åt, skit gott!! Frida är en mästerkock! 
 
Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa i Onsala med min syster o Maya! Jätte fint väder så därför valde vi att åka hit idag! Vi skulle ses i göteborg egentligen men åkte hit istället, bättre när man kan sitta på en altan när det är fint väder! Bra vecka. Pp fredag blir det utgång också med ett stort gäng goa tjejer. Först tacos sen utgång, ge mig fredag! 
 
 

RSS 2.0