Update

Ja herregud, min lilla blogg. Har inte blivit så mycket uppdatering på sistone då jag har haft mycket att stå i! Jobbat mycket nätter nu, fick även måndag nätter då det var en tjej som hoppade av. Men mig gör det ingenting! Jag tycker faktiskt att detta är ett skit roligt jobb, och kan nästan inte vänta på att få börja jobba dagtid med familjen också, efter årsskiftet! Är verkligen en jätte go familj.. ser fram emot att följa dem! Nätterna går också jätte bra faktiskt. Har inget ont av att vara vaken överhuvudtaget! Kanske blir en natt tjej i slutändan? ;) Ne vet inte.. men de funkar jätte bra. 
 
Har också hunnit med att göra om lite i lägenheten i allt ståhej. Jag och min familj ville överraska min sambo när han var borta på innebandy. Så vi skaffade matta, gardinstång och gardiner. Fick äntligen upp ett par, hehe! Jesper har inte direkt velat ha det innan, eftersom vi inte hade någon gardinstång tyckte han det var onödigt, men som en överraskning fixade jag det, hehe. Och reaktionen var bättre än förväntat, gud vad glad han blev! Värmde verkligen i hjärtat.. och det blev sååå fint hemma! Mer hemtrevligt och varmt här nu. Mattan blev också jätte fin och passade bra till vårt lilla fina runda bord! Julmysigt också med en stor stjärna i fönstret, love it!
 
 

Sleepless night

Nu har jag vilat hela dagen på soffan, tagit det lugnt, och även sovit 2,5 timma nu innan jag ska åka iväg. Funderar på att vila en halv timma till eller något, men är så otroligt svårt att sova när man inte är trött.. Nu känner jag mig ju ganska pigg igen. Redo för att jobba natt! Packar med mig två bananer, två powerking och en bok, så detta ska jag väl klara?! Tror det kommer gå skit bra! Handlar endast om inställning!
 
Nu ska jag packa ner de sista som jag ska med mig hem till mamma och pappa sen också.. är ju jobb resten av veckan i Kungsbacka så då sover jag över hos föräldrarna denna helgen också! 
 
Puss på er!
 
från igår när jag var barnvakt när rosie och martin var på bio! min lilla älskling! ♥
 

Älskar att ha mycket på G!

Inte en enda lugn stund denna veckan kan jag tala om för er! Idag ska jag ut på ärenden samt sitta barnvakt ikväll, imorgon är det kurs som gäller i några timmar på Drottning silvias barnsjukhus inför det nya jobbet, sedan barnvakt på kvällen, onsdag är det dags för första nattpasset, torsdag jobba på Signeshus 15-21.30, fredag ledig fast ändå inte, och jobba lördag, söndag på Signeshus.. ni hör ju, inget break där inte! Nu känns det som att livet kan börja på riktigt! Ska ju börja jobba onsdag nätter till en början på det nya jobbet, tills årsskiftet, då börjar jag jobba som vanligt 75%, och samtidigt fortsätta jobba på Signeshus om jag får några luckor lediga, vilket typ gör så att jag kommer upp i 100% allt som allt. Känns riktigt bra! Börja mitt liv på riktigt med Jesper, osv. Få lite vuxenpoäng! Heja mig! 
 
första lilla julpyntet hemma! bara jag som börjat lite smått? ;)

Att vara blond

Har sina för och nackdelar ska jag tala om för er! Det som är bra är att det är jävligt fint, man ser snällare ut, ljusare ut, och.. man känner sig snyggare, haha! Jag iallafall. Inte lika sliten! Men även nackdelarna finns det en del av.. utväxten till exempel. När man är skit mörkhårig från början så är det störande att behöva fixa utväxt stup i kvarten. Har fixat mig hos en frisör i Kungsbacka och efteråt är jag nöjd men sen någon dag efter ser man att det är så liten skillnad så utväxten syns fortfarande massa, skit svart i hårbotten och det ser så smutsigt ut, det är nackdelarna - är dyrt att vara blond! Sen även att om man får lite fett hår så blir håret både mörkare och ser jädrigt sliskigt ut, men när man var brunett syntes det inte lika mycket plus att folk inte trodde att jag någonsin fick utväxt för att det syntes aldrig. Man gick bara och köpte lite färg i affären om man ville fylla på det bruna igen, haha, LYX! Både billigare och det går snabbare! Men ne, ärligt talat, trivs bättre i blont än vad jag gjorde i brunt. Visst, man ser lite sexig ut i brunt, ögonen lyser fram mer, haha, men blont är väldigt fint, passar mig mest om jag får säga det själv!
 




 
 
 
 
 

1O frågor om allt och ingenting!

1. Var vaknade du imorse?

Hemma hos föräldrarna i Onsala! Ska jobba några dagar på raken så onödigt åka hem till Göteborg!

2. Vad stod det i det senaste sms:et du fick – och vem var det ifrån?

"Ska du bara göra utväxt eller ska du slinga typ hela håret?" - Linnea ♥

3. När grät du senast?

Var faktiskt ett tag sen nu.. inte haft något att gråta för, hehe! 

4. Vem var du senast naken inför?

Jesper!

5. När ljög du senast?

Längesen! Ljuger nästan aldrig.. varför ljuga när man kan vara en ärlig människa, right?

6. Vad är det mest pinsamma du gjort på fyllan?

Haha vet inte, finns väl en del där bak i huvudet. Men pinsammaste var nog på festen hos Linnea en gång när jag ringde mina kusiner och höll på och tönta mig, haha.. Aldrig träffat mina kusiner heller, förutom den ena som jag träffat en gång, gaaanska pinsamt. Men det var ingenfara och ordnade upp sig dagen efter, hehe! 

7. Vad ogillar du mest med dig själv?

Min dåliga självkänsla. Stämmer inte in på dagens ideal så klart det sätter press på en! Kroppen, hyn.. Så.. dålig självkänsla och lite osäkerhet i sig själv kommer man fasen inte ifrån! 

8. Finns det något du ångrar att du gjort i ditt liv?

Vet inte riktigt... finns det säkert men ingenting som poppar upp just nu! Men man lär sig av sina misstag kan jag säga, det är väl tur! 

9. Vilken är den vanligaste missuppfattningen folk har om dig?

Vet inte om det är den vanligaste men en är att folk tror jag är tyken, var mest när jag hade mitt mörka hår så såg man ju lite sträng ut ibland, haha! Men jag är ju verkligen rena motsatsen och det märker folk när dem väl börjar prata med mig! 

10. Hur är det bästa sättet att ragga på dig?

Jadu.. vara trevlig, prata mycket, vara öppen om sig själv, visa tydligt att man är intresserad! No mixed signals!  

 

 förr när man hade naturligt långt röd/brunt hår.. saknar lite! 

Lördag

Ååh vilken underbar dag. Först tog jag det lugnt hemma, myste med Jesper lite innan han stack iväg på möte, fixa sig i lugn och ro, sen dra iväg till jobbet! Va inte så mycket att göra där idag dock.. var en väldigt lugn kväll, vilket har sina fördelar och nackdelar.. men ne, ikväll blev det änna lite för segt! Men fick ha positiva tankar. Skulle träffa min underbara Amanda efter jobbet idag och ha myskväll så hon mötte mig hemma lite efter halv 10 när jag kom hem, och så hade vi det så roligt som jag bara kan ha med henne. Mår verkligen bäst när jag är med min fina Amanda! ♥ Sa nyss hejdå till varandra, tiden går så jäkla snabbt.. så ska väl försöka sova. Tänkte kolla på Big brother avsnittet som jag missade förut ikväll, men får se hur långt jag hinner se innan jag somnar, haha! Imorgon blir det lite ståhej, sen bio med min mamma och syster. Ska se Ouija, en skräckis! Ovanligt va.. jag kollar skräckfilm.. ;) det bästa som finns!!
 

Tänkte även avsluta med att säga att jag fick jobbet som personlig assistent! Överlycklig!!! Börjar jobba redan på Onsdag. Så spännande! och är en sååå go familj och en riktigt gullig liten flicka.. Verkligen drömjobbet!
 
Puss på er!
 
 en gammal bild på mig och amanda! love you booo! 

Vaaart är min Iphone?

Är 5 veckor sedan igår som jag beställde min Iphone 6 guld.. vart är den?! Comviq vet ingenting heller så känns ju tryggt.. varför ens börja sälja en telefon som man inte har många exemplar av? Varför inte vänta tills dem har fått in många så folk slipper vänta! Onödigt att börja starta hysteri om den såppas tidigt och sen får ingen sina telefoner, haha.. sett enstaka personer som fått sin mobil men då har dem förhandsbokat den innan den ens släpptes.. vissa har till och med förbetalt och ännu inte fått sin telefon, är ju sjukt.. dock tycker jag det är så himla dumt att lägga så mycket pengar innan man ens fått sin telefon.. sitter man där 8000 kr fattigare utan det man betalt för, kul... MEN MEN! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..
 
fina fina telefon..

Vintertider...

Är det bara jag som frusit häcken av mig idag? Fyfasen vad kallt det har varit! Ändå har jag haft varm tröja på mig och varm vinterjacka, sjukt. Hade det inte varit för den träffen med föräldrarna idag så hade jag totalvägrat att gå ut, haha! 
 
Påtal om träffen med föräldrarna.. det gick jätte bra och dem var hur goa som helst! Dem var lite blyga och nervösa dem också, så var lite lugnande. Den lilla flickan var också hur söt som helst. Drömjobb verkligen! De sa även att när dem andra hade varit och hälsat på så hade flickan suttit i soffan med sin ipad och bara gluttat lite på dem, men nu när vi kom så satt hon med oss vid bordet och var jätte go, det ser jag som ett gott tecken! Satte sig till och med bredvid mig i slutet och pratade, sen när vi skulle gå så pratade jag massor med den lilla flickan medan föräldrarna pratade med dem två tjejerna från företaget jag blir anställd för isåfall. Fick jätte bra kontakt tycker jag! Så imorgon får jag besked om jag fått jobbet eller ej, men så som det känns nu, så tror jag att jag fått det! Mysigare jobb kan man ju inte få.. ♥ hade varit överlycklig om jag fick detta jobbet! 
 
 

Bihåleinflammation?

Bra start på månaden! Imorgon ska jag få träffa föräldrarna till den där lilla flickan jag var på intervju för, som personlig assistent ni vet? Har hört att det är en jätte go familj och mamman har precis fått en till liten bebis, osv. Verkar jätte mysigt och är hur glad som helst att jag äntligen ska få träffa föräldrarna, ett steg närmare jobbet! Känns redan som jag har fått det så som cheferna pratar med mig och säger planerna, haha! Så jag håller tummarna hårdare än någonsin! 
 
Blev ju riktigt sjuk förrförra torsdagen och inte blivit frisk än riktigt, men frisk nog att äntligen gå på den träffen imorgon som tur är. Det kunde jag ju verkligen inte förra veckan i mitt tillstånd, så är tur det är på bättringsvägen! Nu har jag dock fått bihåleinflammation istället misstänker jag. Gör ont i näsbenet, ögonen, tinningarna och lite i käken, samt att jag är tät dygnet runt. Och när jag väl är tät är jag JÄTTE tät. Skit jobbigt! Köpte Nasonex häromdagen mot Bihåleinflammation/nästäppa så får hoppas det hjälper.. man ska ju inte använda nässpray i mer än 10 dagar, men hur kan jag sluta när jag är så tät? Måste ju kunna sova på nätterna, haha! Hate being sick! 
 
 
 
 

Så mycket kärlek!

forever is a long time, but i wouldn't mind spending it by your side
 
 

RSS 2.0