...

Jag är så sur, lalala, jag är så irriterad, lalala, jag är så uttråkad, lalala
JAG HAR INGET LIV! LA-LA-LA..

Så som jag ser det, är sommaren slut imorgon. För då är det 1 september! Höst månad. Fy fan va deprimerande.
Jag är deprimerande. Allt och alla är deprimerande.


aggroinlägg på hög nivå.
aja, dagen började bra iallafall..
men gaaaaaash, hatar mitt liv ibland. har ingen o inget!

SKOLTRÖTT

Tro det eller ej, men är redan skoltrött.. Är så tråkigt va! Och förut kom jag på att jag har massa no jag ska göra, och så har jag inte med mig några papper alls! Smidigt.. så skulle skriva om ett djur som behövde finnas vid sjön vid skolan, och koppla det till massa begrepp, och nu hade jag ju inte begreppen.. Men fick som tur är lite tips av ebba. Så kunde skriva lite iallafall. Tror dock inte att jag fick med allt.. Men jag orkar seriöst inte. Får vara såhär nu. Annars får han väl sätta IG och så får jag göra om. Blir inte värre än så. Men sen behövde man tydligen inte lämna in den? Då kommer han ändå inte se ju? Förstår inte den biten.. Aja, iallafall.. Sen har jag matte jag måste göra. För matte betinget tills imorgon är 40. Jag är på 11.. Bara för att jag missade en dag, så har bara haft en lektion på mig. Men sen tog jag ju hem den, men inte hunnit.. och nu kommer jag ju garanterat inte hinna! Klockan är redan halv tio nu snart och jag har gjort massa no nu, hur länge som helst, och är jätte sur! För att jag troligen inte fått med allt och för att jag är så jävlans dålig! Får väl sitta uppe hela natten med matten isåfall.. Som jag inte ens kan något om! Hur fan ska det gå? Är jätte svårt. Fast säkert inte svårt, men jag tycker det bara för att jag suger så jävla hårt. Alltid vart dålig i skolan.. och nu är det 9an! Har sån jävla panik. Sen har alla mina planer gått i kras, igen. Tänkte jag kunde börja på Jensen i Göteborg, för såg ut som om dom hade omvårdnad, och det kan jag tänka mig att gå. Så ser jag sen att Omvårdnad har dom bara i stockholm.. här i Göteborg har dom inga linjer alls som jag skulle kunna tänka mig att gå. Om inte samhäll, så kan jag bli allt möjligt.. Men hur roligt är samhäll egentligen?! Nejtack.. Så får helt enkelt.. börja tänka om. Hatar detta. Hatar att bli vuxen! Helt otroligt jobbigt. Är så lack på allt just nu, allt jag har lust att göra är att sova. Sova föralltid! Fy vad skönt det hade vart..

SKOLJOGGEN

Början av dagen började inte bra. Skulle köra moppen till skolan och kände direkt att något var fel. För gick knappt att svänga, den svängde alltid åt ett håll så man höll på att ramla av, så när jag kom fram till Linn (där jag ställer moppen) så kollar jag om något är fel.. så märker jag att framhjulet blivit pafft. Så är antingen vanlig punka bara eller så har jag ett hål i däcket.. Hoppas det inte blivit hål. För då blir det änna jobbigt! Så fick gå hem nu.. fy! När jag redan gått hela dagen. Haha. Men gick väl bra. Varm som faen nu dock, så får väl duscha sen eller något. heahea. Dagen då.. den har vart underbar! Vi fick världens bästa grupp! Dom var så gulliga. Visst, killarna var lite småjobbiga, men vilka killar är inte det i den åldern liksom? Haha! Fick ta hand om fyra 3or och tre 6or! Dom två tjejerna vi hade i våran grupp, som går i 3an var hur söta som helst. Felicia och Emma! Underbara tjejer, verkligen. Felicia gick och höll om mig nu i slutet hela tiden. Sen ville hon inte lämna mig, sött! Men lovade att vi skulle träffas någon rast, sen fick jag en bamse kram! Kändes faktiskt ganska tråkigt att gå hem. För första gången! Åh, jag älskar barn! Hade jag kunnat, hade jag lätt skaffat ett nu med detsamma. Haha. Men är lite för tidigt ännu! Men sen så, gash va mysigt : ) ! Hoppas ni haft en underbar dag ni också! Ska faktiskt gå o lägga mig en stund nu tror jag! Trött i benen och sånt, sen var jag väl inte världens sunshine imorse när jag vaknade, så kan vara skönt att vila lite :3 Inte för att jag känner mig så trött nu direkt, men, får försöka! Vi hörs sen! Puss

TRÅÅÅÅÅ-ÅKIGT!

MSN: it's a mystery

Hur många har du online? 29

Vad heter du på msn? malinfransson; daniel <3

Vem är snyggast av killarna på din msn som är online? ingen!

Vem är töntigast på hela din msn?
don't know.

Vem loggade precis in? linnea loggade in senast!

Vem skrev du senast till? louise!

Hur många kontakter har du? 28 + 132. Räkna själv!

Beskriv den sjunde kontakten. therese fogelberg - underbar, snäll, rolig, omtänksam

Vad står det på ditt senast sms? orkar inte kolla. men tror det var daniel som frågade om jag kunde logga in på skype! <3

Vad är ditt mobil nummer? höh!

Vilket språk är det på din mobil? svenska ftw


DIG:
Hur gammal är du? - 15

Lång eller kort? - mellan.

Brunett eller blondin?
- brunett

är du singel?
- verkligen inte!

Gillar du någon? - mer än gillar! ÄLSKAR!


JA/NEJ
Kär - ohja! more than u can imagine

Ful - jag tycker det, ja.

snackar på msn?
- yes

har druckit något på den sista timme - nej

smsat så du har fått ont i tummarna - uhja

ringt någon och sagt att du har känslor för han/hon - nej.

kan annat språk än svenska - yep

Har sagt till någon som du inte känner att han/hon är ful - nej!

HÅEHÅE

Åh, jag är så jävla hungrig! shala-lala-laaa..
Inte ätit något på hela dagen. Förstår inte hur jag klarar mig! Finns aldrig något att äta här heller.. sen mår jag bara illa när jag äntligen ska äta. Fifaen. Jobbigt läge för Miss Fransson. Men men. Vad gör man? Hoppas det blir någon mat sen iallafall, och att vi inte hoppar över det. Sen ska vi ha skoljoggen imorgon i skolan. Alltså, vi nior ska ta hand om småbarn och gå runt o leka med dom, till typ 12. Och så kom jag på nu att jag glömde matsäck. Kommer vara den enda som inte har med sig matsäck. Kommer vara piss hungrig då också D: Kommer inte orka med något alls! Åh, massa strul. Säkert därför jag inte mår helt prima nu heller. Har ju skit ont i huvudet osv. Hoppas det bara är något sånt tillfälligt. Men är så jobbigt! Usch och fy! Åkte nyss med Olivia på hennes nya moppe också. Då gick ju inte huvudvärken ner direkt! Men trevlans att komma ut lite. Men gud, vad farlig hon var! Haha.. Aja, hon har ju inte kört så mycket. Man förbättrar ju sig hela tiden, så tror det kommer gå finnemang nästa gång hon skjutsar mig! Heahea. Nej, nu orkar jag inte skriva mer, faktiskt. Haha! Skrivkramp vetni.. vi hörs sen! Puss

FILMER

I Rymden Finns Inga Känslor - Biopremiär 3 September
Haha, verkar fan skön..

 

Sen denna också! "Puss".
Brukar inte tycka om svenska filmer så värst mycket, men dessa verkar både bra och roliga!


HEJSVEJS

Hej läsare! Haft en bra helg? Själv blev min ganska lyckad efter fredagen då.. Lördagen kom Daniel hit, äntligen. Vi hade bråkat en del och jag mådde inte bra alls, men med en gång när han kom fick han mig att le, utan att jag ville. För jag var inte glad. Men så fort jag såg honom, så gick det inte att förneka att jag blev glad. Gick inte att stoppa lyckan, eller alla léenden. Åh, underbar är han! Sen på kvällen fick vi ju gäster, första gången daniel åt kräftor! Haha :) men var lyckat iallafall! Han tyckte om det, fanns hur mycket som helst, jag älskade det, massa! Var för längesedan jag åt det nu också. Hoho. Var en jätte mysig kväll och gästerna var jätte trevliga! Sen igår, söndag, så myste vi bara. Jag och Daniel asså. Såg lite Supernatural och sånt, sen sov han över här, och åkte med pappa imorse! Underbart att han kunde stanna söndagen också! Var så mysigt så! Men allt bra lider alltid mot sitt slut. Och idag var det Måndag! Fy, inte mått bra idag känner jag.. Hoppas inte att Jesper smittat mig med sin förkylning och skit! Alla i skolan verkar också ha något, så snart åker väl jag på något jag också.. Blä! Har en otrolig huvudvärk, och hela kroppen är svag. Vet inte vad det är med mig! Finns inget gott att äta hemma heller, och jag är så hungrig att det inte är sant. Trött på mackor också, så ingen lust att äta det faktiskt. Äter det för mycket.. Får se sen om det blir någon mat! Om inte så dör jag nog, haha..

HEJ DÄR!

Precis städat hela huset och gjort fint för när gästerna ska komma hit! och gjort iordning mig såklart. Med Westlife högt spelat i högtalarna! Isn't it wonderful? Oho. Så nu ska jag väl bara vänta tills mamma, pappa och gästerna kommer! Blir kräftskiva tror jag mamma sa! Inte ätit kräftor på länge, så ska bli yummie. Hoppas ni får en grym dag allihopa, och att ni mår underbart. Love!

Dagens citat:
"Jag skulle krossa hela atlanten för dig! Nej, skoja bara! Plattade ju håret precis ;>"

JÄVLA ÄCKEL KÄNSLOR

Åh, har så himla ont i huvudet.. Idag har inte vart en bra dag alls! Den har blivit helt förstörd. Tack vare kärleken. Att den kan vara så svår ibland. Vet inte vad jag ska göra.. Vart ledsen hela dagen. Mått jätte dåligt, känt mig spyfärdig till och med. Hatar det! Alltid ska jag vara ledsen, och vara den som kämpar för allt annat. Gah..

Kvällen har bara spenderats framför datan och tvn annars.. Inte hänt något alls. Gick ju inte på Nrj heller.. för att jag var så jävla dum. Aldrig mer! jag som velat gå på det hur länge som helst.. Ne, blir så jävla sur så fort jag bara tänker på det! Så ska inte prata om det. Imorgon kommer några av mammas och pappas kompisar troligen hit. Så ska vi ha mys med kräftor och sånt. Blir säkert awesome! Har jag ju något att göra iallafall! Hoppas ni har det bra. Betydligt bättre än vad jag har det iallafall. Sovgott!

BRIST PÅ ANNAT, IGEN

Du heter: Malin Fransson

Smeknamn: Mallan

Låt som när du är ledsen sörjer till: Jag vet inte, massa Westlife antar jag. Och lugna låtar helt enkelt! Eller riktigt hårda låtar. Varierar!

Beroende av: Musik

Vad tror folk om dig? Fråga inte mig!

Stämmer det? -

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon

Hur imponerar man på dig? Man är sig själv, och har humor.

Brukar du skratta för dig själv? Händer, ja.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Kommer inte ihåg, och bryr mig inte!

Var bor du? Onsala.

Trivs du där? Nja.. trött på folket här. Men annars är det jätte mysigt!

Hur svarar du i mobilen? Oftast är det de vanliga, Hej det är Malin. Men beror på vem som ringer.

Vem ringde du senast? Mina tror jag!

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Kommer jag inte ihåg.. var igår. Pratade om allt möjligt.

Antal timmar sömn inatt: Vet inte, men kan inte vart många!

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: All the time.

Hur känner du dig nu: Trött, hungrig, ledsen, uttråkad

Vanligaste färg på dina kläder: Är olika! Tycker om nästan allt!

Vad tycker du om fötter: Fötter?.. Inget speciellt alls. Brukar inte direkt tänka på det..

Vad saknar du: Gamla tider och allt bra väder.

Hade du en bra kväll igår: Nja, mådde sådär.

Favorit dryck på morgonen: Juice eller oboy!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Varierar..

Är du blyg? Ibland

Sysslar du med någon idrott: Nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet inte.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Testa att runka, faktiskt. Eller ligga med någon. Hoho..

Är du nöjd med ditt liv: Ibland.

Är du bortskämd: Nej, det är jag inte!

Vad gör du i morgon: Det får jag se då! Träffar säkert någon.

Vad är det värsta du vet? Spindlar, skolan, ja.. orkar inte rabbla upp allt. Är så trött och sliten!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja!

Vad är det finaste du fått? Mina vänner.

En speciell dag du minns: Finns så många..

Du samlar på: Inget!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Brukar oftast inte ringa någon.. men är isåfall Ronja eller min syster tror jag!

När grät du senast: Förut.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Sätta in på mitt konto, skänka lite, åka utomlands och shoppa för glatta livet!

Vill du gifta dig: Någon gång i livet så!

Vill du ha barn: Ja, det tror jag.

Är du musikalisk? Ja det kan man väl kanske säga. Älskar att sjunga, och spela gitarr! Ändå ifall jag inte kan så värst mycket..

Vad dricker du helst när du är törstig: Cola

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Många gånger!

Biter du på naglarna: Ibland när jag är nervös typ.. men faktiskt inte gjort det på jätte länge. En applåd för mig?


YOU BLEED JUST TO KNOW YOU'RE ALIVE


HOLD ON, BE STRONG, CAUSE LIFE GOES ON



ALLT ÄR FÖRSTÖRT

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FAN !

jag orkar inte mer

BRUTHA - SHE'S GONE



Fick inte tag på någon bättre video, så ni får nöja er med denna. Oho.
Längesen man hörde denna låten nu.. Poppade upp på min ipod förut, och är faktiskt grym! så,
lyssna och njut!

HOME FROM SCHOOL

Vart en ganska rolig dag i skolan faktiskt! Skrattat så mycket att jag tappat andan vissa stunder, haha!
Olivia made my day. Fredag idag också! känns helt awesome ju. Ingenaning vad jag ska hitta på i helgen.. men vi får se. Jag och Amanda skulle ju egentligen på Nrj idag, men har inga pengar.. är lite synd.. Sen såg jag nu att det spö regnar ute! Så kommer säkert hålla på såhär hela kvällen nu, kul att stå där flera timmar då. Vi får väl se.. men nu ska jag ta mig något att äta. Inte ätit på hela dagen. Hörs sen, kanske! puss

lite bilder från idag, Längesen jag hade nya på mig själv nu, hah.
Så lite flummis bilder på en flummig dag skadar aldrig! Heahea .


DEEP INSIDE MY HEART IS BREAKING


Fortfarande vaken.. vill verkligen inte sova. Är inte trött, vill inte till skolan imorgon, vill ingenting känns det som.
Vill bara, vara. Känner mig alltid så dålig i skolan. Som imorgon, har vi idrott andra lektionen. Jag hatar gympa i skolan. Hatar det! Läraren är cp, jag är dålig, GASH! Sen imorgon, så ska vi ha friidrott. Lyckat. Seriöst, som jag känner nu.. Så känns det som att jag kommer bryta ihop imorgon. Jag känner mig verkligen så dålig. Sen som att det inte räckte med att skolan är jobbigt, så är allt utanför skolan också jobbigt. Strul med kärleken, ensamhet, det finns inget att göra, tråkigt väder (så att man automatiskt blir deprimerad), ja, finns hur mycket som helst! Fy.. Och förlåt om jag klagar, men är min blogg. Här klagar jag hur mycket jag vill. Man behöver ett ställe där man kan skriva av sig och så, därför är det bra att ha blogg. Så ni får helt enkelt stå ut med att jag klagar ganska mycket. Känns som att det är de enda jag gör.. Men så är det när man är jag. Och är som man är. Dålig på allt, och har det sämst, ofta. Inte lätt när det är svårt! Vem har sagt att världen är lätt liksom.. Men jag önskar verkligen att den var det. För jag har vart så nära på att ge upp, så många gånger. Och gör det fortfarande. För ibland tar orken slut.. man vill inte vara kvar och kämpa för något som känns meningslöst. Jag känns meningslös ibland. Ibland känns det som att det inte finns någon mening alls för mig att ens, fortsätta. Det som får mig att känna såhär tror jag, är allt omkring mig. Finns så många problem, på så många håll. Allt innehåller problem typ. Jag är trött på problem! Jag har fan inget annat! Tårar, ont i magen, nervositet, orolighet, tårar, tårar och mer tårar. Hela tiden samma sak! Fy.. Varför måste allt vara så god damn komplicerat jämt?

Aja, Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik.. För i sängen är fan den enda plats man är skyddad från allt ont. Sen med musiken på, slipper man tänka på något annat. Man bara tänker på musiken. Det är underbart.
Att inte behöva tänka på något alltså.. Det blir för mycket..
Så hörni, Ni får sova så gott, så hörs vi antagligen imorgon! peace.

DAUGHTRY - SEPTEMBER


Ny låt med underbara Daughtry!

Åh, känner mig så glad. Tänka sig vad lite musik kan göra! I dystraste dagarna, hur man än känner sig, vad som.. så blir det nästan alltid bättre med musik. Wuah . Hade fasiken aldrig klarat mig utan!
Men iallafall, Hoppas ni har det bra underbaringar! Blir snart sängen, för imorgon är det skola igen. Men man vet ju aldrig med mig, haha.. Säger alltid att jag ska gå och lägga mig, sen blir det aldrig så ändå, utan lägger mig sent istället. Men känner inte för att sova.. gah. Inte trött ens. Sen vill jag inte sova för då går det fortare till morgon dagen, och skola. Sommarlovet gjorde det inget, men nu vill man inte upp igen. Men ja, vad gör man!

MOPPEKÖRNING!

Yes! Nu är körningen avklarad.. Fick jätte bra kritik! Åh, är så glad! Kom hem vid halv fyra eller något ungefär tror jag! Om inte fyra. Vi kom tillbaka till Kungsbacka ungefär halv tre. Sen skulle jag bara gå och köpa foundation snabbt, sen ta bussen. Därför jag kom hem så sent. Sen missade jag första bussen också. Fast som tur är behövde jag inte vänta länge alls på nästa! Sen när jag kom hem så var jag jätte trött, och mådde inte helt bra, så gick och la mig, tills pappa väckte mig nu vid ungefär tjugo i åtta! Därför jag inte hunnit skriva tidigare! När pappa väckte mig trodde jag det var fredag. Helt blåst är jag. Haha! Tur att det inte var. Hade inte lust att sova bort hela dagen. Men var skönt en liten stund iallafall. Behövde det! Och nu har jag precis ätit också. Mums.
Blev tonfisksallad! (Makaroner, tonfisk, grönsaker) Hur gott som helst! Nu resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Blir mycket så när det är skolvecka, man blir så trött så man måste ta det lugnt varje kväll typ. Men är skönt. Man har inte så stor lust att göra något efter skolan ändå, eller som idag, när jag hade körning hela dagen. Non stop typ.. man har ingen ork till att göra något efter nästan! Fast varierar ju. Vissa dagar är ju inte lika jobbiga som andra t.ex! Och nu babblar jag igen.. haha, förlåt! Ska gå och kolla en komedi som går på tv istället, sen ska jag vila lite till, eller något. puss!


YUMMIE

Godkväll underbara läsare!

Förstår inte hur jag fortfarande kan vara uppe.. ska upp kvart över sex imorgon, haha! Och klockan är över tolv.. men är absolut inte trött. Så vet inte hur jag ska göra. Får nog försöka sova snart ändå. Sitter här och myser i fotöljen, och lyssnar på Westlife. Fy vad dom är bra! Älskat dom sen jag var liten, att man kan tycka om ett band så länge. Aldrig slutat lyssna på dom! Aldrig tröttnat. Kan typ, alla låtar. Haha. Fy vad mysiga dom är! Älskar Brian Mcfaddens röst! Fast alla andras är också underbara såklart, åh!
Men ja, ska väl iallafall fortsätta med detta ett tag, och sen kanske se om det kommer något bra på tv. Sen måste jag väl sova antar jag! Fast vill inte.. så nervös inför imorgon. Gash. Får hoppas att det går bra iallafall, och att läraren inte är knäpp. Trivs inte med han, han gör mig så osäker. Sen att andra ska kolla på mig när jag gör övningar osv, tänk så gör man värsta felet, eller något. Men ja, får hoppas på att det går bra! Kan ju köra moppe, så ska nog inte vara några problem egentligen. Bara jag som är knas. Håhå. Men nä, nu blir det mera Westlife, i sängen. Vi hörs imorgon! Puss

 

 

 

 


HISS OCH DISS



Time out!

- Är ett humorprogram på tv4, nästan som parlamentet om man nu sett det. Är två lag, med ett par bra komiker, som tävlar om vem som vart roligast under kvällen. Fast inte helt säker om dom tävlar, men jag tror det! Det enda som skiljer sig åt är att dom har en gäst. En som jag tror inte är komiker, men som dom brukar svara på frågor om och göra narr av det typ. Riktigt roligt program iallafall! Man får sig en massa goa skratt, och det gör en på bra humör, så är verkligen en hiss.
Är alltid bra att skratta o vara glad!





Regnet!

- Hur deprimerande är det inte när sommaren sakta lider mot sitt slut och vi istället får massa regn och en hel del kyla? Som nu. Hela dagen har det spöregnat och vart jätte kallt. Även vart såhär ett par dagar nu.. hatar regn! Visst, är man inomhus, utan att behöva gå ut, så är det helt okej. Kan till och med vara mysigt! Om man har någon att umgås med och sätter på någon film, tänder några ljus och gosar ner sig till exempel. Då är det ur mysigt! Men sen när man måste ut i ovädret, behöva ta sig till och hem från skolan när det är sånt här väder, är det verkligen inte lika kul längre. Sen som sagt blir man bara deprimerad av mörkret och den tråkiga utsikten. Man blir även trött och har knappt någon ork till att göra någonting alls. Därför blir detta dagens diss!

TÄNKTE BARA KIKA IN OCH SÄGA HEJ!

Så, hej. Haha. Nu blir det fångarna på fortet igen, efter det plugg, och sen sängen! Vi hörs imorgon sweeties, efter min körning såklart, om jag inte hinner skriva innan också, men är inte så stor chans. Puss!

PARTIPARTI

Haha, hört jesper lyssna på denna låten ett flertal gånger.. så, yeah. håhå. Svänger faktiskt. Ganska härlig. Gör en på lite sånt där, party humör. Haha.. och då menar jag sånna party stunder jag och amanda hade, Var galet. Hah, awesome. Men iallafall, lyssna o njut typ! pusshai


ONSDAG

Hola!

Igår höll nätverket på o krångla hela tiden, så var därför det inte blev något mer inlägg! Kvällen spenderades framför tvn iallafall. Såg fångarna på fortet med familjen! Ganska bra faktiskt. Dom har roligare grupper också, folk som vart med i olika tvprogram typ. Igår kväll var det Idol mot Let's dance. Ebba sa att det kommer bloggare dit också, någon gång! Så blir råligt ;> Sen gick jag faktiskt o la mig. Eller ja, satt uppe och försökte prata lite mer på msn efter att jag hade bloggat igår, men stängde av sig hela tiden, så gav upp tillslut. Sen ringde Daniel, så pratade vi en stund, SEN gick jag o la mig! Och idag då.. faktiskt vart en ganska bra dag. Haft roligt hela tiden för det mesta. Skrattat mycket! Är så det ska vara!! Och nu blir det simpsons och lite mer tv mys, sen ska jag väl plugga lite på moppekörkortet. Var ett tag sedan jag gjorde det nu.. har liksom glidit förbi eftersom det gick så lång tid mellan teorin och körningen/provet m.m. Men imorgon blir det körning iallafall! Sen får jag se när provet blir.
Blir iallafall ingen skola imorgon för min del ;> Lite status där asso!

MINNEN

 


















väldigt gammal bild på mig och min syster, haha..






















































jag och amanda 06, shit vad tiden går!





Sådärja, blev lite bilder från några underbara stunder jag haft genom livet!
verkligen underbara minnen.
ja harregud, haft många goa tiderrrr

älskar er, mina fina

EN LUGN KVÄLL

Händer absolut inget alls.. Sitter här vid datan och har ur tråkigt, jesper tråkar inne i sitt rum, och föräldrarna kommer hem, snart såg jag nu! Va tur, haha.. Slipper jag vara ensam och uttråkad! Hoppas ni haft en bra dag förresten! Min dag har vart lite sisådär, vart slapp och inte på humör alla gånger! Men hade några bra stunder i skolan iallafall, fick mig ett par skratt. Hade ju fotografering idag också.. tror det gick ganska bra. Vet inte, haha. Hatar att man inte får se hur det blev. Och ska nog inte köpa katalogen detta året, så får inte se hur jag blev. Om jag inte checkar någon som köpt den en snabbis, bara för att kolla liksom ;> lite spännande. Fixade även olivias frisyr! Älskar att mixa med håret osv, även om jag inte är så bra på det.. fast hon blev faktiskt jätte fin! Så blev jag nöjd med. Hon tyckte också om det, så! Alltid kul att göra folk glada. Sen efter fotograferingen hade vi ca 40 minuters håltimma innan musiken.. Gick så segt! Alltid segt med håltimmor, usch.. Sen på musiken blev jag verkligen på dåligt humör. Jag har ju velat byta spanska grupp sen sjuan typ, sen jamina flyttade till varberg. Men så har jag aldrig fått göra det, gått och försökt hela tiden. Sen tänkte jag att jag kunde byta till engelska, men då fick jag inte det heller. Fast sen sa ju adam på sommarlovet att han sa bara att han hade svårt för spanska, så fick han byta dit. Och jag har faktiskt också svårt för spanska. Så får se. Men iallafall, tillbaka till att jag inte fick byta grupp.. Sen får jag reda på att en på min skola bytt klass, till A klassen.. Och det går jätte bra?! Varför kan inte jag då byta en liten spanska grupp, för att jag verkligen inte trivs? Verkade ju inte vara något problem för henne.. Åh, stör mig så mycket på det. Hon hade det ju ändå bra där i den klassen, jag har ju inte haft det bra på spanskan! Haft lärare som är knäppa, och sen sitter jag där helt själv. Är inte kompis med någon i min grupp. Tycker det är så orättvist! Men jag och pappa ska iallafall skriva en lapp till rektorn om detta senare ikväll, som jag ska ge han imorgon. Så jag hoppas jag kan få byta till engelska! Tror jag skulle kunna prestera mycket bättre om jag skulle trivas med gruppen, språket och läraren. och det tror jag att jag kommer göra i engelskan isåfall. Sen tror jag även att jag har större chans att få högre betyg om jag väljer engelska, än vad jag kommer få i spanska. Som daniel sa, får jag bara G i spanska, så har jag pluggat det i onödan. Och jag vet att jag inte kommer få mer än godkänt, så varför ens försöka mer? Orkar faktiskt inte stå ut ett år till. Vill må bra, inte må skit varje gång man ska ha språk. Så, hoppas det funkar nu! Annars får jag väl ta i med hårdhandskarna!


SHOPPING SUGEN!





åh, ge mig pengar!

KLÄDER/ÅSIKTER/TANKAR/SKOLAN

Vill ha massa kläder! Kollar massa olika sidor, just nu kollar jag http://modehus.nu/ Finns så himla mycket fint där, blir helt galen! Sen massa fint på gina tricot.. Suger att hitta massor med kläder man vill ha, och inte ha några pengar. Hjälper inte att bo här heller och komma till skolan varje dag med alla folk som har olika kläder exakt varje dag, bara för att dom kan. Folk är så himla bortskämda här asså! Hörde förut på nyheterna att det är många elever som är oroliga nu för att starta skolan igen. Pågrund av mobbing, och framför allt klädpressen som finns i alla skolor. Jag är verkligen en utav dom som känner och har känt klädpressen. Alltid tyckt det var jobbigt, man kan inte ha samma kläder minst två dagar utan att folk tycker man är äcklig. Bara för att dom har gott ställt och får allt dom pekar på. Det är inte rättvist. Inte för att jag skulle vilja vara snobb, för hatar bortskämda snobbar! Sånna människor som det finns här. Men stör mig så himla mycket på dom. Sen fattar jag inte hur deras föräldrar uppfostrat dom. Dom har gjort så att deras barn tror att dom kan få allting. Det är väl inte så bra? Åh, nä, blir så trött bara.. Visst, lite avundsjuk är jag säkert. För att jag inte har lika mycket kläder som dom, eller inte kan shoppa lika mycket som dom och massa sån skit.. Men att vara som dom, nejtack. Dom tror sig så himla mycket. Iallafall folket här.. jag hatar dom. Jag hatar min skola! Längtar tills den är slut.. Som en gång innan vi skulle ha skolfoto i sexan eller något, så sa en av dom "populära" i min skola "Jag skulle aldrig kunna ha mysbyxor på ett skolfoto! Eller i skolan!" Vafan är det att säga? Sen stod jag brevid och hade haft mysbyxor typ dagen innan. Förstår inte hur människor tänker ibland. Vad är det för fel på mysbyxor? Varför måste man alltid vara snyggast och ha massa märkeskläder på sig när man går till skolan? Man ska gå dit några timmar och lära sig saker. För att få en bra framtid. Inte vara snyggast och populärast. Därför jag tyckte det var så skönt att ha sommarlov. Man slapp alla idioter i skolan, och man behövde inte bry sig om vad man har för kläder alla gånger, man kunde ha på sig vad man ville, när man ville. Ingen press alls, Och man kände sig alltid vacker! Pågrund av Daniels ord.. I skolan mår jag inte bra alls. Känner mig alltid ful, eftersom alla krav på "hur man ska vara". Vem fan har bestämt hur man ska vara.. Alla borde få vara precis som dom vill, och se ut som dom vill. Men världen är så orättvis. Seriöst, Människor borde skärpa sig! Inte undra på att många har massa komplex och mår dåligt jämt.. eller att vissa tar självmord. För vad är det för värld vi lever i, egentligen?



19.18

Godkväll kära läsare! Hoppas ni haft en bra dag! Själv somnade jag efter det programmet jag såg förut.. Var så himla trött idag! Vet inte vad det beror på, men gud vad utmattad jag var! Så var skönt att få lägga sig ner och sova ett tag. Trodde man skulle vara utvilad efter helgen, haha.. Men men! Nu sitter jag och myser framför tvn igen. Kollat Sunes Sommar ett tag nu! Var så längesen jag såg den så tänkte det kunde vara kul! Kommer ju ändå inte ihåg så mycket. Förresten, glömde att berätta det förut, ska ha fotografering i skolan imorgon! Imorgon! Hinner inte ens gå en riktig skoldag innan man ska göra fotografering. Usch och fy! Hatar som sagt skolfoton också, för lyckas alltid se så jävla miffad ut. Får öva lite framför spegeln sen tror jag ;> haha.. ! Nej, nu måste jag kila. Mamma och pappa kommer snart hem som tur är, trött på att vara ensam! Hoppas dom lagar något gott också, och har med sig min juice! Så himlans hungrig och törstig..


Såg han här första gången på Oprah, (tro det eller ej, haha! Hade nog ganska tråkigt den dagen..) var iallafall ganska längesedan nu.. men så såg jag han igen på en annan blogg, Tycker han är ganska bra faktiskt!
På programmet sa dom att han var så speciell för att han är 11 år och låter som Lady gaga typ,
vad tycker ni?

BACK FROM THE DENTIST

Ohoho, hon torterar mig den kvinnan. Usch! Men ja, var inte bra iallafall. Hade tandsten, ändå ifall jag försökt få bort det. Hatar att ha tandsten, hela munnen blöder när man är hos tandläkaren. Tandköttet är verkligen sönder nu känns det som. Haha! Men tror det blivit lite bättre iallafall! För gör inte riktigt lika ont som förut faktiskt. Men vi får väl se! Ska iallafall vara mer noga nu när det gäller tänderna. Blivit så att man försträngt det nu på sommarlovet! Är inte det första man tänker på precis.. men nu ska jag allt försöka få det bättre! Sen upptäckte hon en grop in i en utav mina tänder längst in. Så ska troligen få plast där i oktober så det inte blir något hål.. kan man tänka sig! Ett grop in i tanden, creepy.. Hoppas det inte går så långt att jag får hål! Aldrig haft, och räknar med att aldrig få. Håhå.
Nä, nu blir det tv! Går ett program om unga föräldrar. "Varning för övningsföräldrar" heter det, verkar ganska bra och intressant faktiskt, så ska se det nu en stund! Puss!

HOME

Åh, blir så stressad av skolan! Är helt sjukt vad knäpp jag är.. Idag, ska jag ju till tandläkaren. Så satt på spanska lektionen, där alla skulle presentera sig för den nya läraren (som är knäpp btw, fan!) så fick skämma ut mig, och räcka upp handen mitt i allt och säga att jag måste till tandläkaren. Så började hon med sina frågor "Är det verkligen nödvändigt då?" Pft.. nödvändigt.. vafan, har jag fått tid måste jag ju gå ._. Annars kan man få betala o shit, jävla spanjorer.. Aja, iallafall, sen stack jag fort som tusan, och så när jag kom ut, för att ringa pappa och fråga om det gör något om man kommer lite försent dit, så sa han vad klockan var, och då var det ju typ, två timmar kvar tills jag skulle dit. Hur smart är inte det? Men så pratade jag med mamma, som sa att jag kunde åka hem. Hade ingen lust att gå tillbaka in dit.. fy vad jag skulle skämmas! Och hon Maria hade säkert inte blivit glad, gah. Så ja, jag åkte hem. Var nog inte så farligt ändå.. för vi slutade ganska snart därefter, och vi hade ändå lunch och sedan håltimma där efter. Så! yeah. Sen ska jag inte tillbaka till skolan efter tandläkaren. För det första är det ingen idé, för kommer ändå missa engelskan, sen är det bara idrott efter det. Ofta jag kommer tillbaka för bara en lektion, no thanks. Helst inte någon lektion som peter håller heller! Bryr mig faktiskt inte just nu om vad andra tycker om det. Dom får gärna tycka jag skolkar, eller vad dom nu tror. Är så trött på folket här! Snackar massa jämt.. dom borde sköta sitt eget istället för att gå på andras liv och beslut. Nä usch! 

Aja, nu har jag borstat tänderna massa, och snart måste jag göra mig redo för tandläkaren! Eller ja, snart o snart.. ska vara där 13.50. Men alltid bra att vara färdig i tid :3 . Blä, vill inte dit.. hon är så grov. Tar det inte lugnt alls!! Sen ska hon alltid ta bort tandsten, och det gör förjävla ont! Hela munnen blöder på en efteråt, Gash.
Hörs sen!

EVERYTHING I DO, I DO IT FOR YOU

Denna morgonen startade ju inte bra precis.. Vaknade utan daniel, och fick verkligen panik direkt. Grät ju så mycket igår, herregud.. Tycker det är så svårt jämt när vi ska skiljas åt. Helst när vi vart med varandra nu tre månader non stop typ.. och tårarna bränner fortfarande inom mig. Kan inte få det att sluta. Jag lovar, jag höll på att dö igår. Jag hade ju gråtit så mycket själv, utan att ha någon där hos mig, och nu när jag skulle åka ifrån honom, blev jag ju såklart ledsen igen, och nu fick jag gråta ut hos honom. då blev det hur mycket som helst. varför jag gråter, är för att jag verkligen älskar honom. finns säkert många som sitter och hånflinar åt mig just nu och undrar vad jag är för typ.. men jag har inte haft det så lätt i mitt liv, någonsin. Sen kommer denna underbara människa in i mitt liv, och gör mig riktigt lycklig, för första gången. Han gör en skillnad. Får mig att känna mig trygg, glad, får mig att le hur lätt som helst, gör så att jag mår bra på bara en sekund, han fick mig att bli så himlans kär, och fick mig tro på kärleken igen! Han är den enda som kan rädda mig från allt ont. Och så tas han ifrån mig! Det suger. Han fick mig att förstå vad kärlek egentligen här, och han gav mig ett liv. Han gav mig verkligen ett liv! Jag älskar honom så himla mycket, och så som sagt, så tas han ifrån mig. Det känns inte alls bra. Vill ha tillbaka sommarlovet.. detta var verkligen det bästa någonsin. Han är det bästa någonsin.

Kommer alltid älska dig, Daniel.

FÖR ATT FÅ ANNAT PÅ TANKARNA

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? nej, nej och nej!
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? ja, nu gör jag det.
hur många har du varit kär i? en. och det är daniel.

- Tio frågor om dig själv
namn? malin fransson
när fyller du år? 3 augusti
några piercingar? läppen och öronen
vad har du på dig just nu? tshirt och munktröja! och täcke, om det räknas..
vilken årstid är bäst? sommar. och vintern är mysig! om man slipper gå ut när det är halt av all snö och slask!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? sova ut länge och vakna upp brevid världens bästa, daniel. finns inget bättre. <3
vad tycker du mest om hos dig själv? vet inte, faktiskt. att jag är snäll, yeah, min personlighet då kanske.
vad är du bra på? don't know. sägs ju att alla är bra på något, men jag kommer inte på något just nu!
vem älskar du mest på denna jorden? lätt, min älskling. sen familjen och alla närmaste!
sover du hellre själv än tillsammans med någon? tillsammans med min älskade daniel

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? min bästa vän, daniel. <3
vem är den roligaste av dina vänner? måste vara ronja och linnea. dom får mig alltid att le!
vem är snyggast av dina vänner? everybody
vem är den du helst har filmkväll med? att ha filmkväll med daniel är helt klart bäst. massa kramar och pussar!
vem av dina vänner är mest "evil"? alla mina vänner är underbara, nobody's evil.

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? Min syster!
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? jadå,
vem är coolast? hah..
har ni något husdjur? massvis. två hundar och åtta katter. (mamma är en kattälskare!)
vem har du mest gemensamt med? min syster!
vem står för underhållningen? min syster, helt klart! hon får alla på gott humör!
vem sover du oftast med? själv!
roligaste kvällen med familjen? no idea!

10 frågor om idag
vad har du gjort idag? vart med världens bästa pojkvän! <333
vad ska du göra nu? snart sova antar jag..
har du gjort något dåligt idag? gråtit, floder!
vad har du ätit idag? kycklig med ris.
har du duschat idag? nope
är du trött nu? ganska. blir alltid trött efter jag gråtit och vart ledsen!
vad händer imorgon? skola, tandläkaren
går du i skolan? tyvärr.
har du varit i skolan idag? no

- ANNAT
Hur mår du just nu? kunde mått bättre
Har du piercat dig? yes
Är du hungrig nu? litegranna.
Vad är klockan nu just nu? 00.47
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg, bilddagboken och facebook!

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? mina tror jag, men hann inte svara.
Vem ringde du senast? säkert pappa
Vem sms:a till dig senast? rose-marie
Vem sms:a du till senast? rosie.

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? fredags
Hur länge sen var det du träffa din farsa? fredags där också,

- ÖVRIGT
Gillar du punk? nej, inte riktigt min musiksmak tror jag!
Har du sminkat dig idag? nope

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? nej.
Vilket är ditt favoritband/artist? finns många..
Vad gillar du för musik? rock, metal, pop, rnb. allt möjligt typ..

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? nej
Har du fler än 5 tröjor? ja

KÄRLEK
Är du kär just nu? dum fråga. som fan att jag är. ordet "kär" räcker inte ens till.
Har du kysst någon idag? ja, världens finaste
Har du ett förhållande? ohja! kan du ge dig på att jag har.. !
Är du romantisk? jodå!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? i det förhållandet jag är i nu. föralltid.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? aldrig.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? ingenaning.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? never
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? kanske. just nu känns det som att jag skulle kunna tatuera in daniels namn överallt! åh. älskar honom.

TRÅK!

Yes, blir väl snart sängen antar jag.. är ju trots allt skola imorgon.. Usch! Sägs att vi ska ha no imorgon också? Vet inte om han menade riktig no no, men det tror jag inte. För dom sa att alla riktiga lektioner börjar på måndag! Fast något jag tror Örjan (no läraren) kommer göra, är att ge oss något test. Jag lovar. Han sa det förut, och han såg inte ut att skoja. Han ska testa vad vi kan typ.. taskigt nu när man inte har något kvar i huvudet. Haha! Får väl se hur det blir med det. Imorgon slutar jag iallafall ungefär vid 12.40 var det väl sagt! Sista biten av dagen där ska vi gå ner till ett badställe om det är fint väder. Kanske blir mysigt, vem vet. och sen ska jag så snabbt hem som möjligt, för att packa och åka till Daniel. Åh gud vad jag längtar! Hoppas dagen imorgon går riktigt snabbt.. imorgon är det ju fredag! Älskar fredagar! Man får en så mysig helg känsla! Oho. Ronja ville att vi skulle komma upp till vänersborg på någon bearfest! Adept och några mer kommer dit.. önskar vi kunde, men jag och daniel har inga pengar alls! Så tackade tyvärr nej till det.. hade vart riktigt kul dock! Älskar vänersborg och folket där, hur sköna som helst.
Men nu måste jag kila sweeties, vi hörs imorgon om jag hinner, annars efter helgen. Sovgott!

19.40

Halloj! Kom precis hem.. följde med mamma till hennes affär för hon behövde hjälp med att handla/bära mjölk, och hade inget bättre för mig, så! Köpte skor också. Behövde nya, och dom passar grymt bra till sommaren, eller dagar som är som denna, solig och torrt. Kanske inte så bra vid regn och så, men jag har ju stövlar också, som jag kan ha på regniga dagar och på vintern typ! Så blir bra. Hade så stressigt när jag skulle välja skor dock, mamma skulle ju iväg, och det skulle gå fort. Sen fanns det inte så jätte mycket heller.. o hade bara 200! Men dom blev bra! Ganska fina var dom allt! Ja, så är väl det som hänt nu medans jag vart borta, heahea. Nu ska jag snart äta som tur är.. inte ätit något på hela dagen typ! Om inte i bamba då, men var typ bara två köttbullar och en jätte liten bit potatis. Så ska bli skönt att få i sig något nu! Sen ska jag se vidare på simpsons, hoho. Blir säkert skype med Daniel också, så kvällen blir nog awesome!

ganska snygga är dom allt?


JUST NU

gammal bild!

Sitter här och lyssnar på massa musik, Helt underbart! Vad skulle man göra utan musik egentligen? Åhå.
Ska nog till stan snart, checka nya skor vetni! Så ska dra mig aldelles strax. Tråkigt dock att jag måste göra det själv. Aldrig kul att gå i stan själv ju! Roligare också om man får lite råd osv av någon kompis eller av Daniel! Men blir nog bra ändå får vi hoppas. Behöver ju verkligen skor så vad gör man! Så får se vad det blir, haha. Redan sett några nu som ser lite lockande ut, men jag får se som sagt! Kanske lägger in bild senare och visar vad jag köpt, om jag nu då köper skor idag.
Hörs sen!



FÖRSTA SKOLDAGEN

Sådärja, nu är jag hemma. Stod och pratade med Olivia ett tag efter vi hade slutat, därför det blev lite senare än tänkt. Hon har ju gjort moppe körningen och så, så vi stod mest och pratade om det! Vet inte varför jag är nervös för att köra med Markus (läraren) när jag redan kört jätte mycket. Men är väl för att jag kör FÖR någon, som håller på med sånt. Får se om det går bra, men det tror jag säkert! Är isåfall provet jag kommer ha lite svårt för.. men vem vet. Kanske klarar det finnemang!

Skolan då.. var helt okej idag! Men var bara för att vi inte gjorde något speciellt alls. Hade ju inga riktiga lektioner, utan dom börjar på måndag! Började med att vi skulle lyssna på rektorns tal, som han alltid gör varje år man kommer tillbaka. Sen kom man in i klassrummet där dom välkomnade dom oss tillbaka, sen fick vi skriva ett papper som handlade om sommaren typ. Fanns frågor som Vilka planer man hade för framtiden, om man fått nya kompisar under sommarlovet, nya intressen, och lite sånt. Sen fick man skriva ner tre bästa sommarminnen! Var en helt okej lektion. Sen så gick vi bara igenom den mesta tiden. Och valde skåp, fick scheman och det vanliga. Mitt schema suger! Hoppas det inte är lika jobbigt som det ser ut! Vi får väl se på måndag!! Nu ska jag ta något att dricka, är jätte varm eftersom jag gick hem, och så är det sol ute för den delen! Men vi hörs sen, puss!

HELVETET

Precis gjort iordning mig, åh, jag mår inte bra alls.. magen gör ont som fan och jag känner nästan hur tårarna bränner inom mig. Jag hatar detta, jag vill inte. Jag vill inte! :( Och jag hoppas Daniel kommer hit sen, så jag kan få ha honom här. Då kanske det känns lite bättre att ens vara här hemma. Få mysa med honom, och kanske även gråta ut hos honom.. Fan! :(

Men berättar om skolan när jag kommer hem.... hej

BÖRJAR NÄRMA SIG SKOLA

Glöm allt jag sa om skolan i det förra inlägget. Haha! Jag kan inte vara positiv när det gäller skolan. Inte presse, det är omöjligt! Sitter här och suckar hur mycket som helst, och det enda jag kan känna just nu är panik ångest. Känns verkligen så jävla tråkigt att sommarlovet redan är slut. Känns inte som det var längesen man satt i skolan och väntade på att sommarlovet skulle börja vafan! Känns som om det var typ, en vecka sedan eller något. Eller Pier Pressure! Känns inte alls som att det var längesen jag och Daniel var där och levde livet, men det var hur längesen som helst. Typ två månader sedan eller något. Sommaren går alltid så himla jobbigt fort. Medans skoldagarna och åren i skolan går så jädrans segt! Vet inte hur jag kommer överleva denna tråkiga process igen. Jag dör! Vet inte alls vad jag ska göra. Vill smita, men finns ingen utväg. Man måste ju tyvärr gå i skolan.. Önskar att man inte behövde det, men är ju ett måste. Gah. Hatar det. Fan! Och vill aldrig lägga på skype och säga hejdå till Daniel heller, det känns också helt omöjligt. Åh, vad jobbigt det är att vara jag! Haha, ne men, det är verkligen det ibland. Alla dessa tankar som cirkulerar i mitt huvud, alla känslor, allt. Usch och fy..

NY BLOGGDESIGN!

Jag är så himla nöjd! Blev verkligen jätte fint. Blev en hel del förändringar, och det gillar jag! Bra med förändringar! Den andra var så vanlig och tråkig, fanns inget alls kul med den. Men denna är jag verkligen glad för! Kanske det även kommer kännas roligare att blogga också! På en fin blogg och allt, åhå. It's awesome!

Dagens händelser då.. först var jag ju som sagt och hämtade ut mitt legg! Härligt att det äntligen kommit, vet inte hur länge jag väntat! Sen planerade jag och daniel lite smått och gott, och det slutade med att jag sen åkte till honom! Var så himla bra. Hade verkligen jätte kul och jätte mysigt. Inte vart ute något sen han åkte, eller skrattat så som jag skrattade idag för den delen heller. Bara suttit inne och deppat, så kändes härligt att få träffa honom. Han får mig verkligen att le! Sen åkte jag ju tyvärr hem igen.. önskar att jag aldrig behövt! Men imorgon börjar ju skolan igen, så! Får väl lägga mig lite tidigare än vad jag lagt mig nu dom andra dagarna också, tyvärr. Börjar 8.30 imorgon, ganska bra tid ändå. Fast väldigt ovan att vakna så tidigt, så får se hur det går! Haha! Önskar dock att jag aldrig behövt lägga mig, Vill sitta och prata med Daniel i skype hela natten, varje natt. Så himla mysigt!
Vet inte hur jag känner för att börja skolan igen faktiskt.. för det mesta känner jag nog ångest. Och illamående. För jag hatar verkligen den skolan, aldrig mått bra där! Och ibland sveper sånna känslor förbi som att det kanske inte kommer bli så farligt. Fast såklart hade jag ju hellre spenderat dagarna med sol, bad, Daniel, och allt jag gjort denna sommaren. Men man måste ju gå i skolan! Snart slut på presse för min del ändå.. så klarar det nog! Nu är det ju 9an och den sägs vara väldigt slapp! Och man måste ju börja för att den ska ta slut, så blir nog bra. Ska försöka vara positivare detta året. Är inget jag helt säkert kommer lyckas med, men man kan ju alltid hoppas och se!

Förresten, vad tycker ni om den nya designen?
Great huh?

THE FRAY - HEARTLESS (COVER)


han gör den så jävla bra!

DAGEN

Hej mina vänner!

Hoppas ni alla mår bra, för det förtjänar ni! Ska snart in till stan och hämta upp mitt legg som är färdigt nu, så har inte så mycket tid att skriva. Sen kanske jag åker till Göteborg för att träffa Daniel över dagen, eller så kommer han till Kungsbacka. Men är bara min vilja, får inte tag på honom så får se om det ens blir av! Men skriver mera på kvällen, blir tyvärr ingen "dagens outfit" idag, för kameran är utladdad, men tror ni överlever!
Nä, nu måste jag kila, vi hörs sen!


Dagens låt får bli Darins nya låt, Lovekiller. Riktigt bra!

FÖRLÅT, MEN ÄR UTTRÅKAD, IGEN

STEG 1

- Namn: Malin
- Smeknamn: mallan, malän, mölin, nanin, allt möjligt!
- Födelseplats: Möhldals sjukhus.
- Ögonfärg: Grönbrun.
- Hårfärg: mörkbrunt.
- Längd: 1.60 något,
- Skostorlek: 40 typ
- Högerhänt: no
- Stjärntecken: lejon

STEG 2

- Skor som du bar idag: none, inte behövt ha skor!
- Rädsla: spindlar, att daniel ska lämna mig, att jag väljer fel jobb i framtiden, massvis.
- Målsättning: Vet faktiskt inte.. har inga speciella mål. Inte vad jag kan komma på nu iallafall!

STEG 3

- Din första tanke när du vaknar: Daniel. Är det på en skoldag så vill jag bara dö, annars är det väl bara skönt. och ser jag daniel ligga brevid mig är det en jävligt bra morgon! Då tänker jag endast på hur vacker och bra han är..
- När somnade du: Igår? Eh, sent. Vid sju eller något tror jag? Helt otroligt!

STEG 4

- Pepsi eller Coca Cola?: Cola!
- McDonalds eller burgerking: McDonalds.
- Singel eller dubbeldejt: Älskar att vara själv med Daniel. Men inte testat på dubbeldejt, kanske är kul! Don't know..
- Adidas eller Nike: Spelar ingen roll. Inte så insatt!
- Choklad eller vanilj: Beror på. haha! Men a, choklad då.

STEG 5


- Svär du: Händer. Vem gör inte?
- Sjunger du: Ja, typ, hela tiden.
- Röker du: No
- Gillar du skolan: Sån fråga är bara löjlig att fråga mig.. NEJ!
- Tror du på dig själv: Nej..
- Blir du åksjuk: Oftast, nej. Men kan hända!
- Tycker du att du är hälsosam: Inte sådär överdrivet, men lite tycker jag allt!
- Gillar du åska: Är mysigt om man är med Daniel!
- Spelar du något instrument: Nope


STEG 6

Har du under den senaste månaden;
- Druckit alkohol: Jap!
- Rökt: Nej.
- Shoppat: yes. en bh, heahea
- Ätit sushi: nope, var längesen nu!
- Blivit dumpad: Nej, som tur är!! Isåfall hade jag inte suttit här nu..
- Skejtat: haha, testade adams longboard.. jag är kung vet ni. (eller inte)
- Färgat håret: yes
- Stulit något: nej!

STEG 7

Har du någonsin:
- Däckat eller varit jättefull: Däckat, nej. Jättefull, jag vet inte. Tror det. Inte så extremt, eller ja, jag vet inte! Piss fråga.. :)
- Blivit upptäckt under "akten": Haha.. Nästan.

STEG 8

I framtiden:
- Hur gammal vill du vara när du gifter dig: Vet inte, när jag känner mig redo helt enkelt.
- Hur gammal vill du vara när du förlovar dig: Skulle inte ha något emot att förlova mig nu, faktiskt. haha! Är så säker på att det är Daniel jag vill leva med resten av mitt liv, så hade bara känts underbart. Så ja, när som helt enkelt. Finns ingen speciell ålder för det..
- Namn på barn: Lite tidigt att tänka på det nu kanske!
- Ditt drömbröllop: Ska vara ett litet privat bröllop på någon strand tror jag, med alla nära o kära.
- Vad vill du bli när du blir stor: Tänkt en hel del på det, men jag vet inte än!

STEG 9

- Antal människor du skulle ge ditt liv för: En, Daniel.
- Antal piercings: tre, två i öronen och en i läppen.
- Antal gånger har du varit med i tidningen: zero
- Antal saker du ångrar: en del! but yeah, everybody makes mistakes..

BRUKAR DU...

- Titta dig själv i spegeln: ja, man måste ju!
- Gnälla: händer nog en del, ja!
- Skrika: njae. bara när jag är med daniel, haha..
- Sova: Vilka frågor.. ja.
- Ha ångest: ibland.
- Skada dig själv med flit: Nej, är inget jag gör dagligen precis, haha.
- Vilja dö: Har hänt, men inte nu förtiden!
- Drömma mardrömmar: Ne, händer inte ofta.
- Drömma sexdrömmar: heahea, daniel *mums*
- Försöka vara annorlunda: Absolut inte. Är helt o hållet mig själv!
- Klä dig i svart: Ja, det händer!
- Ljuga: Nej!

När...

- Åt du senast: Längesen nu.
- Läste du en bok senast: Längesedan det också..
- Var du på konsert senast: 20 juni, pier pressure.
- Svor du senast: Idag tror jag! Förut.
- Sjöng du senast: Förut.
- Klagade du senast: Var väl idag också tror jag!
- Är det sommar: Är det nu, men den lider sakta mot sitt slut, tyvärr!

VEM:

- Saknar du: Daniel.. gah!
- Rörde dig sist: Daniel.
- vill du äta: Daniel, han är så jävlans go!
- Kramade du sist: Daniel där också. Var ultra längesen jag fick en kram senast känns det som.. åh!
- Skrek du till sist: Skrek o skrek.. höjde rösten lite för att daniel skulle höra mig!
- Vill du vara som: Mig själv. Onödigt att försöka vara någon än sig själv.
- Fick du sms från senast: Daniel älskling! <3
- Ringde du senast: Pappa

HAR DU...

- För många vänner: Nope
- Brutit några ben: Nej, har faktiskt inte hänt än! haha
- Några piercings: yes
- Några tatueringar: nej, men hoppas få snart!
- Egen dator: yeah
- Gjort bort dig rejält: har jag säkert!
- Bra självförtroende: Nej.
- Komplex: Ja, det har jag. Alla har väl alltid något!

03.30

Hej underbaringar!

Min kväll/natt spenderas precis som igår, skype hela natten med älskling.
Det är verkligen då jag mår som bäst! När jag får ha honom nära mig på ett o annat sätt. Får jag inte vara med honom, så ska jag bannemej få höra honom! Så är det bara.. Är så mysigt att sitta här i flera timmar och bara babbla på om strunt, eller bara veta att den andra personen är där. Älskar det. Älskar känslan! Man blir så glad!

Får troligen designen fixad imorgon av en kompis förresten! (lynea.blogg.se)
Har haft denna headern hela tiden, och den har verkligen blivit tjatig. Så himla tråkig! Inget kul alls, så nu ska hon få exprementera lite med den, så blir säkert mycket mycket bättre! Det gillas. Så håll er uppdaterade för att se hur den kommer se ut efter, tror den kommer bli väldigt lyckad. Hon som är så duktig på sånt!! Men ne, nu ska jag prata vidare på skype, och lyssna på massa mysig musik. Godnatt!


Westlife - Have you ever


3 Doors Down - It's not my time (acoustic)

PUSSSSS

41 frågor om din älskling

1. Vad heter han/hon? daniel sheybani <3
2. Hur gammal är hon/han? 18, 19 i februari
3. När träffades ni sist? söndags!
4. Vad har han/hon för hårfärg? mörkbrunt.nästan svart aktigt!
5. Brukar han/hon färga håret? brukar tror jag inte, men han har gjort en del!
6. Vilka färger har han/hon haft? Svart, mörkbrunt (sin vanliga), och typ, blont och svart på varsin sida, haha! Sen vet jag faktiskt inte om han haft mer!
7.Vad har han/hon för parfym? ingenaning om vad dom heter! men tror det är någon puma.. gott luktar dom iallafall ;>
8. Är han/hon galen?
lite galen är han allt, but i like it! ;*
9. Vad är erat bästa minne? alla våra minnen är bäst!
10. Har ni många minnen ihop? ohja! vart med om en hel del, allt är lika underbart.
11. Vart bor han/hon? göteborg
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nope, men någon dag så!
13. Är du avundsjuk på honom/henne? ja, för han är så nedrans snigg! och så perfekt..
14. Vad heter hans/hennes syskon? Mary, Ali och Amir
15. När träffades ni första gången? I juli någon gång, sommaren 09
16. Hur träffades ni?
Bilddagboken.
17. Vad går han/hon i för sporter? Inget just nu, bara gym. men han har gått i fotboll och amerikansk fotboll!
18. Vad gör han/hon på helgerna? umgås med mig för det mesta ;> håhå <3
19. Gör han/hon efter skolan? tar det lugnt, pratar med mig, spelar, eller är med kompisar!
21. Har ni pussats? men omg, tusentals gånger!
22. brukar nu säga att ni älskar varann? varje dag <3
23. Har han/hon fräknar? nope
24. Har ni kollat på film någon gång? many times
25. Har ni bråkat någon gång? inte stora bråk, mest tjaffs!
26. Har ni sovit i samma säng? åhja :') han är så mys.
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? haha, mmhm!
28. Har du sett han/hon gråta? yeah..
29. Vad gör du då? - håller om honom sten hårt, smeker igenom hans hår, o pussar massa på honom!
30. Har du sett han/hon vara riktigt arg? ja, tyvärr
31. Har han/hon sett dig gråta? yes, många gånger!
32. Vad ska ni göra i sommar? sommaren är slut nu, men vi har gjort så mycket underbart! världens bästa sommar!
33. Har han/hon svikit dig någon gång? aldrig!
34. Har ni pratat i telefon någon gång? flera gånger! hans röst får mig att tappa andan, åh
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? ta livet av mig, med en gång! han är verkligen en person jag inte kan leva utan!
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? *tillsammans  , ja, det kommer vi!!
37. Älskar du honom/ henne? mer än allt på denna jord! <3
38. Vad är det bästa med han/hon? allt! åh. inte ens ord räcker till för att beskriva vad som gör han så bäst..
39. Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på? absolut ingenting!
40. Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1 miljon? absolut! vi hade delat dom, köpt saker till oss!
41. Hur ser hans/hennes klädstil ut? helt vanlig faktiskt. jeans och tshirt. lite små emo också ;> haha ne, men helt hans egen stil!


IMNOTHINGWITHOUTYOU

Godmorgon!

Blev lite sömn iallafall, tvingade mig själv att gå och lägga mig sen. Tror jag behövde det! Efter det inlägget jag skrev igår natt så skrev jag en lång text till Daniel och grät verkligen ut, så kunde sova sen.. lite iallafall...
Fick nyss en körtid också, på körskolan.. åh, vill inte.. himlans nervös o allt. åh..

OCH JAG SAKNAR DANIEL, SÅ HIMLA MYCKET!
klarar inte mer..

hej

<3

När jag gråter, torkar jag tårarna.
När jag ramlar, kliver jag upp igen.
När jag blir sviken, går jag vidare.
När mitt liv rasar, bygger jag upp det igen.
Men om jag förlorar dig, får tårarana rinna.
Då kliver jag inte upp igen.
Då går jag inte vidare.
Då får mitt liv rasa.

Jag älskar dig Daniel.

06.27

Nuuuu har jag och daniel sagt godnatt, fast skype är fortfarande på.. och gah, kan verkligen inte sova.. är skit ledsen, igen! åh, behöver han verkligen.. ska nog inte sova alls idag faktiskt! är inte trött, bara kär och ledsen. och olycklig. för är verkligen inte det minsta lilla lycklig när jag inte är nära daniel.. helt sjukt.. gash, så himla ledsen! :( gör så ont i hela mig.. vet inte vad jag ska göra! :( önskar jag kunde ta första bästa tåget till göteborg nu med detsamma, eller imorgon tidigt, och överraska honom. önskar verkligen jag kunde.. ÅÅÅÅH! :'/

SKOLA SKOLA SKOLA..

Åh, man blir så deprimerad av att höra det ordet! Och av alla tankar om att den verkligen börjar snart, det är verklighet. Fy! Vill inte alls tillbaka till den skit skolan, vill inte ha något med den att göra överhuvudtaget. Gash, och så får man inte träffa Daniel utan vara olycklig dom sista dagarna kvar på lovet innan skolan börjar på torsdag. Hur tragiskt är inte det? Jo, mycket! Tur man har skype, haha..

Men ja, hade en mening med detta inlägget. Skulle bara skriva ett sista för att säga godnatt, för blir inget mer bloggande ikväll. Vart så mycket idag,
så godnatt med er! :)

åh, önskar att jag kunde få ha daniel brevid mig inatt..

DAGENS LÅT!

En låt som verkligen fastnat i mitt huvud.. !
Need you now, med Lady Antebellum! sjukt bra!



DAGENS HISS:

Skype!

Testar skype just nu, pratar med Daniel. Fy vad härligt!! Helt gratis, daniel tycker min röst är sexig (haha!) är nog skype som gör det ;> och alltid bra med en sexig röst ju! Sen är det precis som telefon, bortsett från att man kan prata hur länge man vill, utan att det blir värsta räkningen. Hel grymt!

Så resten av kvällen spenderas väl såhär.. blir så lycklig när jag hör honom, åh! Så nu ska jag vara social, försöka iallafall. Har ändå inget mer att skriva! Mer än att jag mår bra nu. När jag känner mig så nära honom. och han gjorde mig så glad när han berättade om våran ett års dag. Vi ska kanske ha en fest då hemma hos hans kompis, så kommer ju bli awesome om den blir av! På julen och allt.. då det är som mysigast! Först ska vi mysa, duscha tillsammans, fixa oss, och bara ta det lugnt. sen sa han typ att vi kunde äta middag, och sen är det fest.
Låter ju helt awesome ju!! Längtar verkligen dit.. och till helgen, där jag får hålla om honom igen! Helt underbart!!

UNDERBARA LÅTAR, OCH SJUKT BRA SÅNGARE!









.. och en stor dos av kärlek! just the way i like it

SORGLIGT!

Har absolut inget bättre för mig, så smsade 118800 och frågade "Vem är Malin Rosita Maria Fransson?"
Så fick jag detta svaret..

"Malin är en vild ung dam som älskar allt i livet, framför allt sånt som är rosa! Allt som är rosa är bra helt enkelt, om hon hade fått välja hade hela världen varit rosa. The Jonas Brothers är förövrigt så söta och sexiga att hon får ståpäls varje gång deras namn nämns. Annars gillar hon att äta pizza och sjunga karaoke med sig själv. Hennes förebilder är Kissie och Carolina Gynning!"  Mvh 118800

Kunde ju inte stämt lite sämre.. allt är typ, motsatsen av vem jag är och tycker om. Är väl bara att sjunga jag tycker om isåfall, hah. Aja, lite skoj var det iallafall, får väl testa igen och se vad jag får för andra intressanta svar..
liksom, vad gör man inte för tråkigheten?

JAG ÄR TRAGISK

Hej läsare!

Blev ingen frukost, har faktiskt ingen lust att äta alls.. sad but true, så har jag bara legat här i sängen och vart inne på datan. Magen kurrar som helvete, men det bryr jag mig inte om ett dugg faktiskt. Ingen matlust, eller lust för någonting överhuvudtaget. och det som är värre är att bo här, där det inte finns något att göra alls.. då fortsätter man ju vara depp. Rose-marie tyckte jag skulle ut och gå förut, men har ingen lust med det heller. Inte kul att gå själv, och finns ingen som kan vara med mig. Sen är jag hur sliten som helst, så är väl bäst att jag stannar inne.. mår pissigt! Gah. Töntigt.. står inte uuuuut

Nu ska jag väl fortsätta ruttna här inne, sen vet jag inte vad jag ska göra.. sova kanske, slipper jag ju vara vaken och tänka så mycket. Vi får se!

;


låten ger mig gåshud!

Nä, nu blir det frukost! Ska försöka att inte vara så ledsen och göra något. Så jag slipper tänka så mycket, man kan ju alltid ge det ett försök! Ha en underbar dag!

ENSAM NATT

Godmorgon!

Vaknade precis nu, så har faktiskt inte så mycket att skriva om.
Tänkte bara höra av mig såhär på morgonen och säga hej!  Idag händer absolut ingenting, bara sitta inne och vara deprimerad! Ensam. Åh, igår var den värsta kvällen/natten någonsin på detta sommarlovet. Alltid vart så att när jag saknar någon jag verkligen älskar, då saknar jag dom verkligen. Saknade ju Daniel då, Så grät som attan igår.. vet inte hur många timmar det var! Sen börjar jag alltid tro saker, som nu, att daniel inte saknar mig lika mycket, att han inte bryr sig, osv. För känns verkligen så ibland! Nej fy, var jätte ledsen iallafall! Så är det när man är ensam.. har inte alltid haft det så lätt heller! Får hoppas denna kvällen blir annorlunda.. mina ögon är jätte svullna! Inte lyckat alls.. Och snart börjar skolan, allt ska gå så himla fort när man är lycklig.. hatar det! och det värsta är att jag inte kan göra någonting åt det..



AMERICAN VIRGIN



Godkväll!

Hade ju inget att göra ikväll så laddade ner den här filmen!
Handlar om en tjej som blivit lärd av sina föräldrar när hon var ung att sex inte är bra, och att man inte ska ha det före äktenskapet osv, och så går hon med i någon sån grupp som hennes förebild har skapat typ, och så flyttar hon in på ett studenthem för att få en stupendium och sprida grejen till andra människor.
Sen efter att hon träffat sin rumskompis, så blir det absolut inte som hon tänkt sig. Faktiskt rätt bra! Härligt med sånna filmer ibland, haha. Fick mig ett par goa skratt! Nu vet jag inte hur resten av kvällen ser ut faktiskt.. Ska ta något att dricka nu, that's for sure, sen får jag väl se helt enkelt! kanske skulle prata på skype med Daniel sen, men vet inte hur det blir med det! Och sova har jag inte lust med.. håhå. Kanske checkar en till film senare!  Who knows, heahea.
Blir iallafall inget mer bloggande idag, men vi hörs imorgon!

SOMMARLOVSTESTET

Har du druckit tills du spytt? Nej, haha. Är ganska tålig!

Sårat någon? Ingenaning!

Förlorat en vän? Nope.


Träffat nya människor? Nya.. nej, det tror jag inte!


Kysst en främling? Nej!


Tagit droger? Nevah


Haft en sommarflört? Har min Daniel!

Gråtit? Ja, det har jag!


Skrattat tills du kissat på dig? Haha, nej, men skrattat mycket har jag verkligen gjort!


Tältat? Nope


Varit vaken en hel natt? Har nog blivit så när Daniel var här, ja! Haha!

Solat? Ohja! Hoppas jag alla gjort! Tillhör ju sommaren :)


Badat? Ja, dock inte så mycket detta året. Inte vart så varmt i havet heller, sen har jag gjort annat!

Haft ett förhållande?
Ja, och har haft nu i åtta månader!

Gjort dig riktigt illa? Riktigt illa, nej.


Gjort några nya percingar/ tatueringar? Skulle bli det, men blev aldrig av! Får se när det blir av!

Läst en bok? Nepp! Inte haft tid, haha..


Skickat fel sms med flit? Nej


Suttit vid datan en hel natt? Jag och Daniel satt ju en hel natt typ och kollade Supernatural.. så kan man väl säga?


Näckat? Haha, endast för daniel ;>


Solat naken? Topless?


Fått utegångsförbud? Haha, nej


Sagt “jag älskar dig” och menat det? Självklart :)


Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej!


Varit i slagsmål? No


Pussat någon utav samma kön? Nope


Sjungit högt på ett berg? Ett berg? Haha, nej


Kysst någon i regnet? Ja, my baby <3


Kysst någon i skogen? Skogen, nej


Kysst någon du inte borde? No

Tappat rösten? Nepp


varit på festival? Pier pressure!


Gått upp i vikt? Haha, har jag säkert!


Gått ner i vikt? Maybe, what do i know.. Vissa som säger att det ser ut så, så kanske!


Brännt dig? Nej, faktiskt inte. Bara lite smått isåfall!


Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Inte vad jag märkt!


Varit utomlands? Nope, var längesen nu!


Gjort ett bra köp? Ja :)


Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ja, kan man väl säga! Träffade ju Jamina, som jag inte träffat på länge, som flyttade till Varberg för typ, ett år sedan!
Fast gammal vän vet jag väl inte om det är direkt..

haft skadeglädje? Har jag säkert, haha!


Sovit under bar himmel? Nej, för mycket mygg..


Vad kommer du sakna mest? Sommaren, all fritid, och allt med min älskling!
Var verkligen vår sommar i år..

Har du svart ärligt på alla frågor? Alltid ärlig ;>

UPDATE

Nu har daniel åkt härifrån.. eller ja, han åkte i eftermiddags, känns alltid lika deprimerande! Man blir så depp.. helst när vi haft så kul alla dagar han vart hos mig. Sen efter han åkt får man reda på att hans kompisar sa att dom skulle träffas senare, och då hade han ju kunnat åka way mycket senare.. Men våran vanliga tur vetni! Blä.. och sen börjar skolan snart också. Tre dagar kvar av lovet.. så jävla tråkigt! Hatar min skola. Mår aldrig bra där! Tur att det är sista året nu.. sen börjar jag ju gymnasiet! Och då kanske allting förändras. Kanske börjar på en skola i Göteborg och bor hos Daniel under skoldagarna, och åker hem på helgerna! Vill börja om på nytt liksom, inte gå på samma gymnasium som hela skolan kommer välja.. vill träffa nytt folk och komma ifrån dessa idioter här i Onsala! Får hoppas jag kommer in på en bra linje också! Detta året ska jag verkligen försöka kämpa.. nu är Alberto, spanska läraren som var så mycket emot mig borta också. Så får hoppas att allt blir mycket bättre detta året. Sen har man hört från flera håll att nian är mycket bättre, så låter great. Får hoppas på förbättring!! Nu ikväll då.. har ingenaning om vad jag ska göra! Nu när daniel är borta finns det absolut inget att hitta på alls, och ingenting är roligt, faktiskt. Otroligt hur man kan vara så kär! Vi hade åtta månader i onsdags också, var underbart. Mer ska det bli, det ska jag se till! Yeah, men blir väl tv eller något som vanligt ikväll. Eller slapp vid datan! Eller så tvingar jag bara min bror att spendera lite tid med mig, haha. Får se hur det blir helt enkelt.. ha det underbart så länge beauties, så hörs vi snart! puss


daniel sheybani, jag är din föralltid!

en mening
tre ord
tolv bokstäver
fyra vokaler
åtta konsonanter
en betydelse
jag älskar dig

YOU'RE BETTER THAN ALL THE REST

Gillar du någon nu? Något otroligt!
Gillar du att vara singel? Pft, singel.. håhå
Gillar någon dig? Ja.
Har du haft sex med hon/han du gillar nu? Japp!
Gillar du en kille/tjej som din kompis gillar? Nej.. haha
Har du någon kille/tjej på G just nu? Tillsammans med världens bästa!
Är avstånd ett problem? Både och!
Är det viktigt för dig att han/hon är snygg? Insidan är viktigast, helt klart, men lite viktigt är det väl!
Måste han/hon ha samma intressen? Nej, måste den väl inte..
Har du bra självförtroende? Nej..

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 18
Vad tycker du om kärlek? Just nu är det underbart!
När kramade du någon sist? Aldelles nyss (:
Saknar du någon speciell person? Daniel.. ändå ifall han sitter brevid mig.. sjukt!
Har du svårt för att bli kär? Nja, ibland.
Är du singel? .. ._.
Har du hånglat med någon av samma kön? Nope.

HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful: Nej
Hånglat med fler än 5 pers:  hah, nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? no.
Gjort något riktigt dumt? Har jag säkert!
Gjort något du verkligen ångrar? Jao.
Varit nykter på nyårsafton? Japp!
Åkt ambulans? Aldrig behövt ännu, nej.
Gjort nåt olagligt? Ja.
Blivit polisanmäld? Nope
Fått din mamma att gråta? Nej!
Slagit ner någon? Haha, nej..
Skämts över dina föräldrar? Någon gång har jag väl!
Skämts över dig själv? Nja, skäms o skäms..
Sagt jag älskar dig och menat det? Självklart!
Vilka kläder sover du i? Olika.. oftast trosor bara!
Vad hatar du verkligen? Spindlar.. håhå. Och folket i onsala. Bortskämda snobbar, och fjortisar! Stör mig otroligt mycket på dom..
Är du ensam nu? Nope, med mah lovely boyfriend <3
Vill du gifta dig? Ja, men inte nu! :)
Vill du ha barn? Jao

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Daniel <3
Såg dig gråta? Daniel där också!
Fick dig att gråta? Ingen person, eller a, för att daniel skulle lämna mig o dom i skolan, men ingen speciell som gjort något!
Du delade en cigg med? Röker inte!
Du gick på bio med? Daniel <3
Skällde på dig? Haha, daniel

(x) Hångel | Pussar (x)
(/) Morgonpigg | Morgontrött (x) - beror på om man fått sova ut eller inte!
( ) Högklackat | Lågskor (x)
(x) Piercing i naveln | Piercing i läppen (x)
(x) Nybäddat | Ikke nybäddat ( )
(x) MSN | Skype ( )
(x) Förhållande | Strul ( )
( ) Vit choklad | Mjölk choklad (x)
( ) ICA | Coop (x)
(x) Surt | Sött ( )
( ) Lakrits | Choklad (x)
(x) Tuggummin | Halstabletter ( )
(x) Kärlek | Vänskap (x)
(x) Sova | Äta (x)
(x) Frukost | Lunch ( )
( ) Majs | Gurka (x)
( ) Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder (x)
(x) Linser | Glasögon ( )
( ) Bevakare | Vänner (x)
(x) Småbarn | Tanter ( )
( ) Stockholm | Göteborg (x)
( ) Läppstift | Läppglans (x)
( ) Självmord | Bilolycka (x)
(x) Feber | Ont i halsen ( )
( ) One night stand | Förhållande (x)
( ) Kallt | Varmt (x)
( ) Vatten | Oboy (x)
(x) Cider | Saft ( )
( ) Vinter | Sommar (x)
( ) Snö | Regn (x)

MYSDAG!

Min älskling åkte inte idag, gah, fattar ni vilken lättnad jag har eller? Haha.. efter våran hel mysiga dag hade jag verkligen inte velat att han skulle åka. Först sov vi ut, sen fixade vi oss i lugn och ro, och hade massvis med kul. Sen tog vi bussen in till stan och checkade kläder och flummade. Letade efter en ny mysis bh till mig, wuh. Hittade en svart (y sen fanns det en tröja jag ville ha också, men hade inte råd med den så blev lite tjurig, haha. Men som tur är finns Daniel, som får mig att bli glad igen på typ, bara några sekunder.. love him! Sen iallafall efter några timmar i affärer så gick vi till Ica och köpte lite gotti och mat tills kvällen!
Så nu har vi haft massa mys, och snart ska det bli mer. Kommer bli awesome..
hoppas ni har en lika bra kväll som jag har haft/ska fortsätta att ha! puss

GAAAH

MIN POJKVÄN ÄR SÅ JÄVLA HET! .. OCH HANS NYA FRISYR, YUMMMM-I-E

haha, var bara det jag ville tillägga!
godnatt

FREDAG DEN 13:E

Doum doum DOUM!

hoppas att ni inte haft såå mycket otur idag trots dagen! Jag har iallafall klarat mig ganska skapligt ;> Fast inte gjort så mycket heller, bara vart hemma, heh. Ikväll förövrigt så blir det bara myspys. Friday the 13th kommer ju senare på femman, så jag och daniel ska väl se den antar jag, och kanske adam och jesper om dom nu vill vara med. Vet ärligt talat inte hur många gånger jag sett den filmen, men det är många, tappat räkningen totalt.. haha! Fast vafaen, är fredag den trettonde, så why not! Hoppas ni får en fortsatt underbar kväll, förlåt för den totalt sega skrivningen.. men har inte tid och har inte mycket alls att dela med mig av. Men snart börjar skolan, kommer säkert mer tid för bloggen då!

KORT INLÄGG FÖR ATT BEVISA ATT JAG LEVER!

Nyss kommit hem från Adam, där jag och baby sov inatt! Faktiskt vart jätte kul! och hans pappas nya hus är, AWESOME. Skit snyggt. Så jag och daniel bestämde oss för att det är ett sånt hus vi ska ha i framtiden, håhå. Ja, det går inte att beskriva med ord helt enkelt. Haha! Är både modernt, och jätte mysigt. Och lagom för en eller två personer. och familj. Amazing. Så nu vet man det! heahea.
Men iallafall så har vi nu ätit frukost, för vi fick inget hos adam (dålig service!) haha, nej men, a! Nu ska vi ut och hjälpa pappa handla. Om han inte redan åkt, som jag inte hoppas han har. För vi har inget att göra.. yeahyeah, men som rubriken sa, KORT inlägg, så, nu sticker vi! puss

4/8

Tjenispenis! Förlåt för att jag är så seg med att skriva osv, men har faktiskt inget att skriva! haha. Sad but true.. sen har jag inte så mycket tid för datorn och sånt. Pluggar ju för fullt till mitt moppe prov som jag ska ha snart!
Ska på teori på fredag. Från 8-17.. kommer bli segt, men säkert roligt! Förhoppningsvis. Sen körningen kan jag ju! håhå. Men ändå ganska nervös. Hoppas ni håller tummarna för mig där ute!
Min kväll då.. nyss suttit och kollat på när Daniel, min bror och pappa spelat massa kort.. skitgubbe mest, haha! Roligt att dom kan umgås :)! The boys, haha. och nu sitter jag här i Jespers rum och lyssnar på när han och Daniel snackar om spel, så passade på att blogga lite. Kanske uppskattas för några! Annars har det faktiskt inte hänt så mycket idag! Var lite med Rosie, som sov över här igår, (mer om igår kommer), sen har jag typ pluggat hela dagen. heahea. Igår då.. min födelsedag! Var amazing. Alltid kul när rosie är här också. Man blir på så bra humör!! Iallafall.. när hon kom så fick jag mina presenter av henne. Fick en väska och en klocka! Bild kanske kommer upp någon dag när jag har tid.. Sen åkte jag, hon, daniel och jesper in till stan för att köpa vin till mamma o pappa, sen kortade vi till min klocka så den passade mig lite bättre. Kul o komma ut! Hade lite partiparti i mammas bil! haha, sen när vi kom tillbaka satt vi ute och tjötade, åt tårta och sånt bara! Sen sov rosie som sagt över här, så efter alla gått och lagt sig satt vi alla fyra (jag, rosie, daniel, jesper) och spelade kort hela kvällen, tills typ tolv/halv ett. Var roligt! Fyramannakotte, om ni vet vad det är ;> Håhå. Men ja, nu ska jag dra mig från datan, hörs snart igen!

15 IDAG!



old pic

Hej underbaringar! Idag är det ingen vanlig dag, det är min födelsedag! :) självaste malin fransson's födelsedag! haha! får man något grattis kanske? ;>
Ska snart åka in till stan för att spela minigolf eller hitta på något annat kul med Syster, pojkvännen och min bror, så fint väder idag också! Så ska bli härligt att komma ut ett tag. Sen ikväll blir det kalas med familjen och Daniel! perfect day yao. men nu ska vi väl höra lite med min syster hur vi ska göra, sen ska vi troligen ut! ha en helt underbar dag beauties, så hörs vi snart igen. promise. ciao!

RSS 2.0