off to work!

Måste säga att det är "jätte kul" att jobba på en söndag och vara på Göteborgs central såhär tidigt när alla precis kommit från krogen, otroooligt charmiga asså, haha.. jisses, vilka sköningar som kommer fram!
 
Är skit trött också så kanske stör mig på dem pågrund av de, vem vet! Ska jobba till 16 idag med så får bli en STOR kopp kaffe när jag kommer fram till jobbet! Ha en braaa dag!

Känner mig som en ny människa


Go dag rakt igenom! Började med att jag åkte till Kungsbacka för att fixa utväxten hos bästa Sara på Studio93! Blev lika nöjd som alltid! Fixade hela utväxten och sen satte hon i en nyansering så det blev lite askigare, jätte fint. Klippte det lite slitna längst ner efter hårförlängningen också, så blev kanon! Fick även med mig ett naturligt schampo hem för fett hår utan volym, så nu jädrar ska håret bli friskt och fint! Var med hallon och massa naturliga grejer i, mycket bättre än vanliga schampon! 
 
Sen efter jag färgat håret umgicks jag med Amanda som jag inte träffat på länge.. saknat henne så var roligt! Massa skratt och prat som vanligt ♥ Sen kom pappa med min bil så övningskörde jag hem, där rosie och Maya även var för rosie och mamma hade varit på Ullared idag! Så var där och mös ett tag sen åkte jag och rosie hem! Tänkte jag åker med henne till Göteborg istället för tåget när hon ändå bor åt samma håll liksom! Finfin dag! 
 

Strong is the new skinny

Godmorgon! Idag vaknade man upp till lite sol iallafall, det behövdes efter gårdagens åska.. var riktigt kraftiga här i Göteborg igår. Fortsatte i flera timmar med jätte kraftiga blixtrar och åskskurar, man började ju undra vad som hände faktiskt! Men idag ser det fint ut! Håller på o fixar mig lite för ska in till stan strax och möta upp min syster. Vi ska gå lite i stan tills hennes kompis kommer så ska jag vara barnvakt för Maya sen några timmar, innan vi ska iväg på Body pump ikväll! Sen ska jag sova över där för vi ska iväg på ett pass imorgon också, kommer bli riktigt roligt. Älskar body pump, man tränar verkligen ALLA muskler i kroppen, och man känner alltid den goa känslan i kroppen efter ett hårt pass med massa vikter osv.. love it! 
 
Så.. så ser min dag ut! Träning och umgås med mosters stora tjej! ♥ Hon har börjat ställa sig upp nu helt själv och står upp i några sekunder så snart börjar hon nog gå! Hon har gått jätte bra innan när man hållt hennes händer så hade inte förvånat mig om det kom nu när hon blir 11 månader.. hon är så duktig min älskling! 
 
 
 Kör slappstyle idag! (Y

Sommaren 2014 ♡

 

You don't have to try so hard, you don't have to change a thing

Put your make-up on, get your nails done
Curl your hair, run the extra mile
Keep it slim so they like you, do they like you?

You don't have to try so hard
You don't have to, give it all away
You just have to get up, you don't have to change a single thing
 
 
En simpel lördagskväll framför tvn, i den goa soffan. Vi köpte ju en ny divansoffa för ett tag sen, dubbeldivan! Jespers jobbarkompis skulle flytta och behövde bli av med sin gamla soffa, så den fick vi billigt också, skit bra! Så nu ser det mer hemtrevligt ut här faktiskt!

Jesper stack för att dricka öl med sina kompisar nyss så blir en ensamkväll för mig själv. Tråkigt, men vad gör man! Kan la vara skönt det också kanske. Lyssna på hög musik och sjunga massor, haha! That's how i roll!

Öland ♡

 










 

back to short!

Oj vilken sommar detta har varit! Verkligen underbar, och nu är den snart slut.. man märker verkligen hur hösten börjar komma smygandes! Allt mer mörkare och dystrare väder och inte alls lika varmt längre. Men tycker det känns helt okej, man har varit mycket ute denna sommaren och tagit vara på tiden så känns faktiskt lite mysigt med höst och så nu! Vi var ju i Öland denna helgen också, riktigt bra avslut på sommaren. Bodde vid Färjestaden där en utav jespers släkting plus familj bygger sommarstuga! Så vi fick bo i deras lilla "lekstuga" som jag kallade den, haha. Jätte mysigt! Var på Ölands djurpark (underbart!) Och böda sand, vilket var skit fint! Herregud.. kändes som utomlands! Var riktigt stekhett där också så var riktigt roligt! Underbar helg med min underbaraste! Tog bort hårförlängningen i Öland också.. vi hälsade på en annan av Jespers släkting med familj i Oskarshamn och efter det kände jag mig så less på håret så påväg tillbaka till stugan så satt jag i en timma och pillade bort dem, va riktigt mjuka fästen och inte alls svåra att ta bort, så nu är jag korthårig igen! Riktigt skönt faktiskt.. fan va dålig hårförlängning.. usch! Kände mig bara ofräsch! Så nu får mitt riktiga fina hår växa ut istället, aldrig mera hårförlängning! Visst, roligt med långt hår, men kör hellre på naturligt! Alltid haft långt hår så nu kan jag gott ha kort hår ett tag! 
 
 

Torsdagslyx!

Sitter och dricker lite bubbel och försöker söka lite jobb.. finns hur mycket som helst på arbetsförmedlingen så är nästan löjligt, haha! Dock mest sjuksköterskejobb tyvärr, inte mycket av barnsköterskor alls (vilket jag helst vill jobba som!) och undersköterskor behövs mest på äldreboenden.. så är lite segt! Får kolla vidare, hittar la säkert något snart som passar mig! Tur iallafall att man har timanställning medan man söker lite andra jobb här i Göteborg, så man har något åtminstonde!
 
Snabbuppdatering bara! Får kolla vidare på jobb.. Puss på er!
 
 
 
 

RSS 2.0