Bombhot i centrala Göteborg

 

Sjukt.. och jag som egentligen skulle dit imorgon. Tur att jag inte ska det då, haha. Dom vet ju inte vart i centrala göteborg det kommer ske heller, utan bara runt Nordstan och shit. Och dom tror att källan är trovärdig, för det var såppas pålitligt eller något. Hemskt om detta verkligen skulle ske, och någon som idag lever, skulle dö. Usch, att bara tänka på det är hemskt! Hoppas det bara är som det var här i Kungsbacka en gång, att det är ett skämt eller något liknande. Här i kungsbacka spärrade dom ju av hela centrumet här, för att det var ett bombhot. Min syster var ju där, och hon sa att dom skickade hem alla. Men så visade det sig ju att det bara var någon som sagt så. För att jävlas eller något. Man kan ju alltid hoppas. Dock är detta inget att skoja om, för vissa blir verkligen oroliga på riktigt. Tänk dom som finns precis där i centrala Göteborg.. stackare!

Höstlov!



Heahea, hittade en ny tång som jag aldrig sett här hemma som man har för att göra lockar. Så mixtrade lite med mitt hår!
Tycker ju nämligen att det är extremt fint med vissa andra som har sånna lockar, så, försökte få till det lite sådär. Blev dock inte lika bra som vissa andras, haha. Men ena sidan blev ju hyfsad iallafall! Håhå. Nu är det höstlov förresten. Fy vad skönt! Och denna dagen har faktiskt gått bra. Gympan trodde jag skulle bli ett helvete, men vi hade innebandy, och tro det eller ej, det tycker jag är skit roligt! Ganska bra på det också, tycker jag allt! Första gången jag kan säga att jag är bra på något (typ?) Haha. Duktigt malin, duktigt. Sitter förövrigt o lyssnar lite på Lasse Lindh. Mysig grabb det där! Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Allt är lite oklart fortfarande, men får väl se helt enkelt. Ville gå på premiären av Saw 7 i 3D idag.. men tror inte det blir av. Alla platser är väl bokade redan troligen! Sen krävs ju pengar till det också. Tough shit. Vad ska ni göra i helgen, och på erat lov?

rubrik

Maybe I know, somewhere
Deep in my soul
That love never lasts
And we've got to find other ways
To make it alone
Or keep a straight face

Det är såhär det é, så äre bara.

Asså, jag brast precis, för att pappa glömde sylten och jag inte kunde äta nu bara för det. Hur töntigt är inte det? Är verkligen jätte känslig nu bara för att det hänt massa. Så som jag känner nu, så kan allt fara åt helvete. Exakt allt.


dagens låt:
death cab for cutie - i will follow you into the dark

28 oktober

Ojoj, vart en ganska händelserik dag kan jag säga! Är jätte trött.. skulle på öppet hus på ett gymnasium här i Kungsbacka klockan sex.. men åkte aldrig. Var för trött, och tyckte det skulle vara onödigt. Verkar inte vara något gymnasium för mig ändå, och är mer insatt i Göteborg fortfarande! Så så är det. Men idag iallafall.. var vanlig skoldag till typ, 11.50. Sen åt vi snabbt i bamba, och därefter åkte vi in till "Made in kungsbacka" på ett gymnasium här. Allt hade vart fixat osv, men så fanns vi inte med på listan sen? Vi gick in i en teatersal som alla andra, för att vi egentligen skulle se på en teater som dom på gymnasiet gjort osv, så vi satt ju där inne. Sen kom en tjej upp på scen och sa att vi b la inte skulle vara där inne. Så pinsamt som det var, så fick vi gå ut igen. Haha! Usch. Sen helt enkelt, så åkte vi hem. Eller ja, bussen skulle gå klockan 15.30, och klockan var typ.. 13.00. Så ebba ringde sin mamma och frågade om hon kunde skjutsa Ebba, mig och Olivia tillbaka till skolan. Skit snällt. Sen gick ju mina skor sönder där på aranäs också, så mina stövlar kan jag ju bara glömma. Så fick ett litet utbrott där.. haha. Men hur som helst, så var jag på sämst humör. Redan hänt massa liksom. Sen fick jag idag reda på att jag fått IG på mitt matteprov. Inte roligt alls. Men mådde skit den veckan.. så kanske inte så konstigt. Fick iallafall VG på en vanlig random engelska inlämning idag. Blev så glad så! Men iallafall, mitt dåliga humör.. haha! Det lättades sen upp av två lite påverkade killar i typ, 28 års åldern (?) som kom över till oss sen. Först såg vi dom sitta i den andra busskuren och dricka öl, sen kom dom över till oss och började prata. Mest med mig. För att jag tydligen var "skönast" Haha! Sen sa dom någon taskig kommentar till Ebba om att hon redan var utklädd för halloween, haha (?). Kommenterade att Olivia frös, och sen att min piercing var as snygg, och att jag var snygg. Sen att jag skulle stanna med dom. Haha! Och sen erbjöd dom mig öl också. Och en utav dom skojade till och med och satte flaskan framför munnen på mig. Haha, shit. Det var skit kul. Inte skrattat så mycket som dom fick mig att göra på ett ganska långt tag nu.. var skit skönt! Sen träffade jag min syster när jag kom hem. Åkte in till stan och kollade lite. Åt även en hamburgare på mcdonalds senare, och lite sånt råligt. Var trevligt att träffa henne igen! Nu, resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Kolla paradise hotel, äta pannkakor, plugga spanska och sen sova faktiskt! Wuh, en applåd till mig.. typ första riktiga inlägget på ett tag. haha! Trevlans..

Gavin Degraw - We Belong Together

Riktigt härlig låt!


Resultatet:



Inte så bra bilder, men iallafall. haha! Tanken som räknas! Blev typ svart.. men faktiskt nöjd. Ville ha mörkt hår, så! heahea.
Nu ska jag sitta med familjen och mysa framför tvn. Se resten av family guy och senare lite svensk humor på programmet "välkommen åter" . Vad gör man inte för sin familj! Förresten, så blev min blogg ett år i måndags. Bloggat nu i 2/3 år. Om ni ville veta liksom. Haha. Ciao!

never say never

27 oktober.

Jag orkar inte fly längre
Det är andra som rusar nu
Och det är för dom jag sjunger det här ikväll

Stod med ryggen mot väggen när jag träffade dig
Först böjde den sig och sen rämna den
Ja, även fuck-ups har ett val dom gör
Och rätten att ge upp för nån
E den sista rätt man har

/ Håkan hellström


Nu, mina trogna läsare, ska jag färga håret mörkare. haha! Vi hörs senare, lägger kaaanske upp en bild. Beror på
om jag orkar eller inte. smell ya later!

So long and goodnight.

Kent gott folk, det är grejer det!

heaven help us

Vinnaren!



http://lynea.blogg.se/

Eftersom det inte blev så många, så.. får det bli my best friend, Linnea, som är vinnaren.
Bloggen är grym, så sätt fart o läs! ni kommer inte ångra er.
puss abo

Godnatt, kära vänner.

it's getting colder
each and everyday
the nights get longer
i slowly fade

find me some beauty

in this empty place
before you know it
i'll be gone without a trace

give me a reason to

wake up and face the light
how will i make it through
this long and bitter night

when things like breathing

feel like a waste
it seems like leaving's
the only way

the best intentions

they never got me by
i can't escape this
it has overcome my mind

nothing this good
could last forever

i hope for the best
there's nothing left

/ scary kids scaring kids - faith in the knife

Jag vill bara skrika, Jag vill bara slå, Jag vill bara försvinna

Just nu känns det bara som om allting är dåligt, precis allt. Skriker inombords, slåss med mig själv, för att ens kunna stå ut med mig själv. Orkar knappt stå upp på egna ben längre. Jag behöver någon som håller i mig, någon som inte låter mig falla. För det är så det känns just nu. Som att jag inte kan stå upp. Jag känner mig svag, med andra ord. Och ensam. Trött på hela världen, trött på mig. Allt ser mörkt ut. Jag känner mig så borta och vilsen, och har nog vart fast på samma plats allt för länge. Jag vill resa. Jag vill bort härifrån. Vill åka till en plats så långt härifrån som möjligt, där jag kan vara för mig själv. Utan alla onödiga krav, all stress, alla människor, alla som lägger sig i andras problem och pratar skit, alla problemen, allt. Största frågan som människan har, och som jag har är vad som egentligen är meningen med livet.. Det frågar jag mig själv varje gång jag mår såhär. Vad är meningen med livet? Varför, ska man fortsätta leva, för någonting som känns så meningslöst? Allt känns liksom, överskattat. Vet inte vad jag vill längre. Vet inte vad jag ska göra av mig själv, och mitt liv. Det blir för mycket. För mycket på en och samma gång. Och det gör att man inte kan hantera situationen. Man kan inte hantera sig själv. Varför är det alltid så, att något ska gå fel? ALLTID så ska det vara något. Något som tar ner på en så otroligt mycket. Det finns heller ingen som riktigt förstår en, och ingen som man helt kan prata med. Och det finns ingenstans att ta vägen gott folk, ingenstans. Ibland är man bara fast.

I've been hiding from all the pain, trying to get away from it.


Helgens köp



framsida                                                                                                     baksida


Dagens blogg!


Förlåt!

Jag har bloggtorka. Har ingenting att skriva alls. Ingen lust med något. Inga tankar. Ingen påhittighet. Ingenting.

RAUWR?

heahea.. snygg tröja jag fick av mamma häromdagen va?
är någon tröja mamma fick av ett bullföretag, för att det var kanelbullens dag typ. haha!
lite smäxig är den allt?


21 oktober

Tjabbatjenahallå! Första snön kom hos oss idag.. fy, var så deprimerande att se! Tur var ju att den försvann snabbt efter, när regnet kom! Då kom istället sol (?) Lagom konstigt väder! Idag annars, så har allt vart piss kort sagt. Mått jätte dåligt, hade en släng av feber förut, och känt symptom av det länge. Sen har jag ju haft detta som Daniel säger är virus, jätte länge.. Jag orkar inte mer, trött på det. Saknar känslan av att vara frisk. Sen blev jag så sur igår, för en hel del massa saker, så slog näven i dörren jätte hårt kanske 2-3 gånger. Så nu har jag ett blåmärke där på lillfingers knogen, och det gör as ont. Haha! Sen har jag även två blåsor på min underläpp, som sitter på varsin sida som snakebite. Sjukt vad ont det gör. Så ja, allt är fel på mig nästan. Sjukt. Hoppas allt blir mycket bättre snart. Trött på att må dåligt, både fysiskt och psykiskt. Tycker jag förtjänar att må bra snart, yapyap! Men iallafall, så åkte jag hem sen från skolan, när det var typ två lektioner kvar. Trodde jag skulle klara det, men kändes som två lektioner för mycket. Mådde verkligen såppas dåligt, så åkte hem. Sen har jag sovit.. var så skönt! Tror den bästa medicinen egentligen är att sova mycket, inte vara utsatt för massa stress and so on. Tyvärr blir jag ju det ändå, men.. försöker så gott jag kan att hålla mig samman! Fortsättningen av kvällen då, ska väl spenderas framför spanska böckerna eller något! Har spanska prov imorgon.. sen har jag massa till nästa vecka, så ska väl sätta igång lite med dom arbeterna också. Om jag orkar! Imorgon är det iallafall fredag, äntligen! Då ska jag se till att ha massa kul. Ska ju se Paranormal Acitivity 2 med Daniel på fredag. Vi sågfärdigt den första Paranormal Activity förra helgen, och shit, vad jag blev skrämd. haha! Höll på att pissa på mig.. nej men, klämde daniels hand skit hårt konstant typ, och frös längs benen. Kuslig var den, håhå! Men sånt jag älskar, så vafän! Ha en fortsatt bra kväll. Puss

so you think you're better than me? don't think so

Hej, trogna läsare. Hur är eran kväll, va va? Jag drogar massa bra musik, så varför skulle den inte vara bra liksom..
Väldigt seg och irriterad sådär dock.. Men annars så! Hörde att min systers kompis fått en son nyss också, riktigt roligt! Hon var ju här väldigt mycket när jag var mindre och Rose-marie bodde hemma, så var roligt att höra att just hon fått det! Hoppas man får se kort på honom snart eller något, heahea. Spännande!
Idag har det vart orientering i skolan. Alltså ingen vanlig skoldag.. Är en grej man gör varje år i högstadiet, åker till en skog här i kungsbacka och orienterar, hur tråkigt som helst! Kan ju inte direkt påstå att det gick så bra för mig och linn heller.. haha! Men men. Jag försökte iallafall, är väl egentligen det som räknas! Hoppas eran dag vart amazing! Nu ska jag fortsätta prata med some friends på msn.. Sen blir det tv mys med la familia! Kungarna av tylösand idag också, håhå.. Puss!


together, we are strong

 

åh, älskar denna bilden på mig och daniel!
tagen i helgen, omgjord av mig. riktigt nöjd med den faktiskt. så himla vacker!
jag älskar dig baby.


SVAREN!

hur mycket pengar blir du av med imånaden på kläder fika osv.
har du extra jobb kanske? :D
-
Jadu Elina, blir inte så mycket shopping faktiskt! Sen brukar jag nästan aldrig fika. Tycker det känns onödigt! Om inte lite då och då. Men att t. ex tro man är något när man sitter och dricker kaffe när man är tonåring bara för att liksom, kanske för att andra "bloggare" gör det eller något, tycker jag är väldigt patetiskt. Men kan vara mysigt att ta en fika då och då med någon kompis eller syster! :)
Och nej, jag har faktiskt inget extra jobb. Tänkte leta upp något sen på sommaren! Något sommarjobb bara, sen börjar jag väl med extra jobb lite senare =)! Pengar är bra!

Vilken längd på skägget föredrar du på skägget när du ska kyssa pojken din? Själv tycker jag 1.7 cm känns ganska lagom...
- Skägget ska inte vara för långt, då kan det göra ont att pussas för att det sticks, och ser inte så jätte fräscht ut.
Men jag tycker ändå det ska finnas lite stubb, det är bara charmigt! En direkt längd kan jag tyvärr inte ge dig.. haha ;> Min pöjk vet hur jag vill ha det!

Rangordna de fem bästa banden, de fem bästa låtarna och de fem bästa kakorna? :d ♥
hoho.
- Jisses, det är en väldigt svår fråga. Att rangordna asså.. Men fem bra band iallafall är; Bullet for my valentine, adept, dead by april och escape the fate! Fem bästa kakor; Ballerina, brownies, ja.. haha! Är ingen kakexpert ;>

 

Hur kommer det sig att du heter FRANSson? Hette möjligtvis din kanske farfarsfar Frans? Intressant!
- Kan vara mycket möjligt! haha. Seriously, jag vet inte. Det är liksom status på det! ;>

 

Om du drar ett litet snitt sådär, hur ofta blir ditt hus bombat av hemmagjorda bomber från adams hus?
- Never. haha! Adam är ju en sån snäll liten pojke!

Hur tjocka är dina katter på en skala från 1 till 10?
- Våra katter är faktiskt ganska smala hela bunten. Haha! Men tjockast är Simon, och han ligger la på en trea eller fyra!

 

Hur många gånger per dag funderar du på hur det skulle vara att se en flamingo ha brutalt sex med en giraff?
- Cirkulerar i mitt huvud hela tiden..

 

Har du någonsin stoppat in en pinne i näsan?
-
Fan emma, vad gör du utanför mitt fönster?

 

Vad anser du om minigrisar i hemmet?
-
Mycket mysigt.

 

Vad tycker du om homosexuella greker som anger sig för att vara italienare, men egentligen har en turk till far?
- Haha, jisses fredrik. Du är verkligen påhittig när det gäller frågor! ;> Nej men, Tycker dom kan ta sig i röva, rotera och tillsist slicka på fingret, hihi.

 

skulle du ha velat ha en liten minibatman i garderoben ifa det skulle funnits?
- Vem skulle säga nej till det? Nananana - Batman!


Räcker detta med frågor för att det skall bli en frågestund?
-
Nja, tyckte nästan det kunde vart mer.. Haha!

 

vilken webbläsare har du? t.ex. opera, firefox, explorer, safari osv.
- Firefox!

 

Vill du föda barn i en pool?
- Haha, nja! Fast var det kris, why not!


Är dina fötter ofta kalla? Dålig blodcirkulation ex.
- Haha, nja. Är det kallt där jag är så är dom väl kalla!

När du slickar en skål (tex vid bakning) , använder du då pekfingret alt. annat finger eller helt enkelt en sked?
-
Pekfingret ftw!

 

Har du någon gång smakat på var (vitt från typ sår) ?
- Tack för tipset!

 

skulle du velat heta Hans-Inge?
- Ja, varför inte!
Hej sexy, jag heter Hans-inge! Ska vi leka?.. Mjo, hade funkat!

 

Negerbollar eller kladdkaka?
Både och!

 

Monster eller burn?
Grön monster!

 

Om hela jorden skulle vara gjort av ett material, vilket skulle det då vara?
Gummi.

 

Hur ofta går du ut och går med din lillebror? Får han slippa kopplet ibland?
Han springer iväg för ofta, så kopplet stannar på! Vi går ut 4-5 timmar varje dag, en riktigt mysig runda må jag säga! .. haha

 

Om du skulle få anfalla adams hus med ett material, vilket skulle det då vara?
Dig fredrik, dig.

 

Kommer jag få en tallkotte i julklapp?
- Ja, det kommer du! Tomten är generös i år!

 

Om emma skulle varit en man, skulle hon då haft pubeshår nog att kunna fläta det och sen peta näsan med?!
- Absolut.


Hur många gånger i månaden byter du lakan?
- Två kanske? Vet inte. Beror på vettöh!

 

Om du hade varit ett får, skulle du velat ha horn eller inte?
- Horn, lätt. Peta in i din rompa <3

 

Vilken färg har du på tandborsten just nu?
- Vit/rosa

 

Tycker du att rymden är fascinerande eller skulle du bara vilja sparka på den tills den kollapsade?
- Haha, stjärnor är väl fint, men annars är jag inte så insatt i rymden!

 

gillar du bonnkakor, bonnjäntor, bonnkarlar, bonngetter osv? bonnsaker alltså.
- Det vet jag inte. Du kanske skulle börja bjuda mig lite mer, så hade du fått svar på det! ;>

 

vill du trycka i dig en fet hamburgare nu?
- Lätt. Hungrig som ett djur!

 

gillar du fetaost?
- Nej!

 

brukar du dansa på bibeln?
- Är ju en sån typisk grej jag gör varje dag!

 

Hur ofta tänker du på sex ?
- Människan tänker väl gaaanska mycket på sex i stort sett.. Men ja, jag vet inte. Händer väl någon gång då och då! Haha!

 

Gillar du älg?
- Att äta, eller älg allmänt? Haha! Aldrig smakat älg, och älg allmänt är väl, helt okej. Ingen speciell åsikt om dom döh!

 

Vem är din förebild? :)
- Jag tror faktiskt inte jag har någon förebild direkt! Inte vad jag kan komma på just nu iallafall =)

Haha, tack för frågorna. Var ju egentligen bara två frågor från seriösa folk. Men kul ändå vafän! Hoppas ni är nöjda med svaren, wuah. Ciao!


19 oktober

Man ska ju egentligen ladda upp detta innan, men hann inte imorse! Så gör det nu. Istället för att skriva allt! Lite smidigare sådär. Såg väl ut så ungefär! Träffade dock inte Daniel, men annars så. Fått massa gymnasiepapper nu också! Massa påsar och shit. Så nu ska jag läsa ikväll! Är osäker på alltihop typ. Vet inte vart jag vill gå, eller vad jag vill gå. Innan kändes det as säkert, FRISÖR! Eller stylist. Men nu vet jag inte. Är ju tydligen inte så lönsamt.. Sen ibland svårt att få jobb. Sen lutar det lite åt sjuksköterska också.. men finns så många rikningar man kan välja inom det.. så är lite förvirrad faktiskt. Men ska prata med SYV nu på måndag eller något. Så får se om jag får hjälp där! Annars har det vart en förjäkla kul dag, med massa skratt osv. Dock också väldigt jobbig. Inte det lättaste att gå ca 3 timmar i sträck bland en massa människor. Var sjukt varmt och jag har känt mig skit hängig länge nu. Men gick hyffsat bra ändå, som tur är. Heahea. Nu, mina vänner, ska jag vila en massa, äta snart också! Piss hungrig! Sen läsa igenom lite gymnasie papper tänkte jag, håhå. Puss!

frågestund

Ja, precis som alla andra, så tänkte jag ha en liten frågestund här! För att hitta på något att skriva.. håhå! Så skriv på nu vafan! Inga frågor är för dumma! Svarar isåfall imorgon när jag har tid. Om jag får tillräckligt med frågor!

HÅLTIMMA

 

Hej underbaringar! Hur har ni haft det? Jag har haft det kanon. För det mesta iallafall, haha! Helgen då.. träffade ju Linnea i fredags! Var as nice :3 Alltid roligt att träffa henne! Först gick vi till Frihamnen och pratade. Väldigt mysigt måste jag säga! Sen gick vi bara runt i Nordstan. Testade parfymer osv! Jisses, vad många blickar man fick. Haha! Känns som alla kollar på mig nu när jag har lugg. Tur att det blev fint iallafall! Var några i 30 års åldern som sa hej till oss t ex. Haha! Hänt mycket innan också, men.. Kändes annorlunda denna gången. Jajaaa.. Roligt var det iallafall! Sen såg vi en kille som var as lik min daniel! Var nästan sjukt där. Haha! Lite kortare dock.. men annars var dom som kopior! Creepy. Sen iallafall så sa vi hejdå, och så mötte jag upp Daniel. Var inte världens bästa start.. men blev bättre sen tillslut som tur var! Lördagen hade vi skräckmaraton. Såg färdigt Paranormal Activity som hackade upp sig första gången vi såg den. Typ när vi träffades för första gången eller något.. Den var iallafall jätte bra! Höll på att skita på mig.. haha! Nej men, var en mycket bra film! Sen såg vi också Frozen. Hemsk var den! Ni får söka upp på google om ni vill veta vad den handlar om. Orkar inte ta det här! Rekommenderar faktiskt iallafall! Nä, nu måste jag faktiskt dra mig tillbaka till skolan. Måste fixa lite med moppen och så innan jag åker.. Men vi hörs sen beauties! Kramar!


"nya" malin!

Ja, nu är det ju såhär, att igår funderade jag lite på vad jag kunde göra med mitt hår. Och så har jag några gånger förut hört att jag ska klippa LUGG. Så, idag gjorde jag det. Helt själv. Här får ni två bilder, vad tycker ni?

 


kungarna av tylösand (y

Inte haft något speciellt att skriva faktiskt, så därför har jag skitit i det. Hoho. Inget mer med det helt enkelt! Tänkte ge en sån här godnatt-hälsning iallafall. Next up blir det att fortsätta kolla på Kungarna av Tylösand. Ganska kul faktiskt, efter några avsnitt är man fast typ! haha. Jaja, imorgon har jag matteprov. Så blir väl plugg sen innan jag går och lägger mig också.. Usch. Vi hörs imorgon mina vänner. Då ska jag åtminstonde försöka att skriva. Godnatt med er!


PENDULUM FT. IN FLAMES

Seriöst.. kan det bli något bättre än såhär? Pendulum och In flames på samma gång, OH, Don't think so!
MUMMA


lite småsnack

Vårat lilla område håller på att spåra ur.. I måndags hade det vart en okänd gubbe, som stannat utanför våran skola, och försökt få med sig tre små pojkar som gick på skolan. Gick väl i 0an eller 1an, något sånt iallafall! Hur sjukt är inte det till att börja med? Förstår inte hur folk tänker! Sen fick jag höra att linns lillasyster, som går i 7an och några av hennes klasskompisar hade på gympan när dom sprungit i skogen samma dag, blivit förföljda av en man. När dom sprang, sprang han, och sånt, så var ju ganska tydligt att han var efter dom. Sen som tur var för deras skull kom det en tant, och då tog mannen luvan över huvudet och gick förbi. (Detta är vad jag hört!) Sen hörde jag nyss att Olivia förut ikväll blivit förföljd av en rödvolvo.. och har ju vart mycket prat om en röd volvo här. Dom våldtar eller något.. Kommer inte riktigt ihåg. Sen var det ju för några dagar sedan en kvinna som blivit knivstucken på ikea i kållered av några på moppar, tydligen. Troligen ungdomar. Som tur var så hade hon ju bilen där, så hon snabbt kunde åka till närmaste ställe där det fanns massa människor. Där dom då hjälpte henne. Annars vet man inte hur det hade gått! Sen tillsist så blev ju min moped stulen då, för två veckor sedan nu. Och innan det hade mamma och jag känt oss förföljda. Man kan ju undra lite vart våran värld är påväg egentligen! Som sagt, förstår inte hur folk tänker. Tänk att folk, precis som du och jag, gör sånt här? Confusing. Dom måste ju vara helt vridna i huvudet.. Inget positivt har dom där inne iallafall!
Alla verkar tänka med röva.. Seriöst sverige, skärpning!

i live for rock muuuusic

Åh, hur underbara är inte 30 Seconds to Mars? Woiwoi. Helt besatt, haha! Rock för övrigt är underbart. Bäst, helt enkelt.
Vad har ni hållt på med hela kvällen förresten? Själv har jag bara suttit och degat framför datorn! Lyssnat på blandad go musik och små checkat tv! Himla liv här hemma nu när Holland - Sverige går på tv.. Pappa skriker som en galning. Jesus christ.. Blodigt allvar här asso! Haha, och jag då, hoppar ju såklart till vartenda gång! Fotboll är absolut inget att leka med, håehåe. Förstår dock inte hur man kan vara så insatt och sååå intresserad av fotboll.. Själv tycker jag att det är otroligt uttråkande att kolla på. Ganska så roligt att spela, ibland. Fast suger åsnekuk, så det sög ju. Men lite kul är det ändå. Men att kolla på det? Fifaen. Sport är nog inte riktigt min grej! Haha! Sista inlägget för idag hörni! Men hörs väl imorgon, troligen. smell ya later dud3s!

 

 

fucking awesome!


12 OKTOBER

Halloj! Känns som om det var ett tag sedan jag uppdaterade.. så tänkte jag skulle ta mig tid att göra det nu dåråå.
Vet ju någon som lär bli glad över att jag uppdaterar lite iallafall.. Haha! Ronja, känn dig träffad.

Vart massa med Daniel. Därför jag inte hunnit uppdatera något. Först var jag hos honom fredag, lördag. Sen åkte vi hem till mig på söndagen vid ett någon gång, och åkte sedan till Halmstad med mamma och pappa! Skulle hämta moppen jag pratade om här nedanför! Så nu har jag åkt på den två/tre dagar.. i löööve it. Som det står på min header, Everything happens for a reason! Kanske var meningen att min gamla skulle bli stulen, för att jag sen skulle få en mycket snyggare och starkare.. Vem vet! Hur som helst, känns as bra! Ja.. vad ska man mer berätta.. Haft en massa i skolan! Som vanligt nu för tiden. Suck! Prov jämt, läxförhör, och massa sån dynga. Fifaen! Skönt att det bara är två veckor kvar nu.. Sen är det ju en veckas höstlov som gäller, med massa mys och råligheter. Kanske även blir fest på Halloween, så blir as grymt. Sen är det inte långt kvar heller tills jag och Daniel firar 1 år, där det troligen också kommer bli en fest! En stor en isåfall, i guess. Mina kompisar och hans kompisar. Och säkert mera.. don't know! Men ja, är ju 11 december.. alltså två månader.  Så inte långt kvar! Kanske känns som att det är långt kvar, men tiden susar bara förbi, och innan man vet ordet av det så är det 11 december. Men iallafall som sagt, massa roligheter! ;3 Nä, nu ska jag fän fortsätta se tv och vila lite, sen måste jag plugga spanska! Så, see ya later, mina trogna läsare! puss

walla walla

Du gör såhär: Ta listan som du tycker är allra bäst, Den måste ha över 24 låtar och tryck på "shuffle" alltså slumpa, sen trycker du på next och skriver in låtnamnen!


Hur mår du idag?
meant to die - the used

 

 

Kommer du komma långt i livet?
like a knife - secondhand serenade

 

 

Hur är skolan för dig?
pretty on the outside - bullet for my valentine

 

 

Vilken är ditt livs themesong?
where the story ends - the fray

 

 

Vilken är din livshistoria?
time is running out - muse

 

 

Hur ser din framtid ut?
crash and burn - savage garden

 


Hur blir din morgondag?

wait and bleed - slipknot


Vilken låt kommer spelas på din begravning?
in the end - linkin park

 


Vilken sång beskriver dig bäst?
it's not my time - 3 doors down




Hur ser ditt liv ut just nu?
feels like tonight - daughtry



Hur var du som barn?
hollywood whore - papa roach



Vem kommer du gifta dig med?
you can hide it - blindside



Hur ser världen på dig?
stick stickly - attack! attack!



Vad tycker dina vänner om dig?
breathe into me - red



Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
sorry you're not a winner - enter shikari



Kommer du någonsin få barn?
don't get close - slipknot



Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
hit the floor - bullet for my valentine



Hur blir du igenkänd av folk?
a pistol to my temple - scary kids scaring kids



Vilken är din livsfilosofi?
it's so simple - saosin



Vad tycker dina föräldrar om dig?
love the way you lie - eminem, rihanna



Tycker andra att du är attraktiv?
topless - breaking benjamin

 

Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
dom som försvann - kent

 

Hur ser du på sex?
bring me to life - evanescence


CHICKA WAOW WAOW

Pappa visade mig en moppe förut, som han tyckte var snygg. And heeee was right. Faktiskt snygg! Var svart/silvrig. Lite roligare, heahea. Tror även det är en tvåtaktad denna gången, och dom är lite starkare! Så är ju sket nice. Är dock i Halmstad, men det sa dom inte var något problem. Så han ska ringa han imorgon, så får vi la åka dit och checka! Om vi klickar liksom ;> håhå. Blir brao. Vad gör alla en sån här sen torsdagskväll som denna, förresten? Jag själv sitter och taggar inför imorgon.. (eller inte). Haha! Kemi prov och bokredovisning, kan nästan inte bli värre än så! Sen även spanska glosor, som jag inte ens övat på. Hade ju inte boken hemma.. så är lite körd. Om min rara lärare inte förstår, så jag kan göra dom på onsdag eller något. Ska nog gå bra det också! IALLAFALL, allt rullar på fän. Klockan är redan strax efter tio.. dagen har gått skit fort! Men det är väl så det är när man är hemma och schlappar! Men då är jag säkert ganska utvilad imorgon iallafall, efter att vart hemma hela veckan! Så, nu kan jag sitta uppe länge ikväll.. Wuah. Ska sätta mig med min musik och plugga vidare på kemin nu tänkte jag!
Även ifall det är tråkigt, så ska jag. I have to. Hörs imorgon!

~ dagens sköning låt!


learn from yesterday, live today, hope for tomorrow

Hallå där! Spenderat hela dagen i sängen som väntat. Pluggat en del nu på non.. Fast känns fortfarande osäkert. Så ska nog sitta uppe en lång stund inatt och bara plugga. Är så tråkigt bara! Men det klarar väl jag.. Superwoman ffs. Nej men, jag ska fixa det.
Är ju fredag imorgon också! oho. Har dock ingen riktig helgkänsla nu när jag vart hemma och vart sjuk nästan hela veckan! Men av att bara höra namnet "Fredag" Så känner man sig ju änna liiiite peppad ändå, eller vad säger ni people?
Nästnästa helg åker jag förhoppningsvis upp till Ronja i Vänersborg med. ÄNTLIGEN säger jag! Haha! Velat göra det hur länge som helst, men antingen så kan inte jag, eller så kan inte hon. Eller så har jag inte haft några pengar. Men får jag bara åka för mina föräldrar, så är det bara att packa o dra! Håhå. Kommer ha det så mysigt så! Längtar redan!


i never said that this would be easy

one day i'll fly away

Människor, människor, människor.. Hur mår ni? Själv så är jag fortfarande krasslig, så mamma sa att jag skulle vara hemma idag också. Känns sådär. Större ångest nu än någonsin. Haha.. Krångliga tider! Men imorgon ska jag gå. Då blir det kemi prov och bokredovisning. Fyttihelsike! But that's life, i guess. Så dagen ska spenderas i sängen, med mina no böcker. Råligt. Nej men ganska mysigt ändå, nu när det är sånt väder också.. Regnet bara öser ner! Skönt att inte behöva gå ut då! Ska fixa lite frukost nu också, men vi hörs senare antagligen! peace


BILDER PÅ MIG GENOM ÅREN!


jisses, plutten..


och dom lite nyare..

 



★ TRY TO FIGHT ME, YOU WILL LOSE

Precis läst igenom HELA min blogg, haha! Ett tecken på att man är uttråkad? Nej men, jag tyckte bara det var roligt faktiskt!
Man mår så otroligt bra av att läsa massa gamla minnen. Gjorde mig verkligen glad! Saknar verkligen tiden från förr! Alla bra saker då såklart.. Fanns en hel del dåliga saker också, men, det bra gjorde nästan så att det dåliga inte fanns!
Saknar så många människor, det är helt sjukt. Amanda till exempel, som jag brukade ha så roligt med. Har en massa bra minnen med den tjejen asså! Sen min fina Ronja som bor i Vänersborg. Vänersborg av alla platser på jorden! Då menar jag att det ligger långt ifrån mig, inte att det är något fel på stället. It's naizeee. Men jobbigt att ha en sån betydesfull vän så långt ifrån en! Sen martine, som bor ännu längre bort. Luleå vafan! Vi träffades hösten 09 senast.. där vi hade jätte roligt. Finns verkligen massa obeskrivliga minnen från den gången, oho. Sen saknar jag Linnea. Hon bor i göteborg, nära, sure. Men dom gamla tiderna med henne. Allt vi har vart igenom, Ja, det går inte att beskriva med ord helt enkelt. Så underbart är det. Vi har haft så roligt tillsammans genom åren, så det är sjukt. Kommer ihåg hur mycket vi umgicks innan. Åkte till henne varje helg typ, och mådde så bra! Saknar det så otroligt mycket. Saknar allt. Exakt ALLT! Får börja träffas mer.. Synd bara att det kostar massa pengar. Önskar att alla var mina grannar. Vad bra det hade vart! Gud, så bra idéer jag får ibland. Haha! Komsi komsi, mina barn.
AJA, nu ska jag mysa ner mig i sängen, och checka lite Kungarna av Tylösand tänkte jag. Varför inte liksom.. Godnatt med er!

6 OKTOBER

Godmorgon!

Blir ingen skola för mig idag heller.. Känner mig för hängig för det, och då hänger man inte med så bra i skolan. Hostan har inte slutat heller, undra hur länge den ska hålla på.. Suck! Har himlans stor ångest för att jag är hemma. Jag vet inte varför! Inte ens missat något, men ändå bultar ångesten inom mig. Aldrig känt sån här "skuld" eller vad man ska kalla det, för att jag är sjuk och hemma från skolan. Men nu gör jag verkligen det, förstår inte riktigt varför! Men idag ska jag iallafall ta tabletter och vila en massa, så ska jag se till att gå till skolan imorgon! Ja, blir nog bra! Nu ska jag krypa ner i sängen igen.. Dom säger ju att sömn är den bästa medicinen!

DET HÄR KALLAR JAG NJUTNING!


WHEN YOU'RE OUT THERE ON YOUR OWN

Pappa kom precis in och frågade varför jag var så deppig, och att mamma sagt det? Blev änna lite sådär, "whut?" .
Så deppig är jag väl inte, så det syns? Men ja, gulliga föräldrar jag har. Som bryr sig! Dock visste jag inte ens att jag var depp? Haha! Inte just nu iallafall. Jo visst, det är mycket i skolan, min moppe är borta, jag är sjuk, har inget att göra, och sånt, men jätte depp kan jag väl ändå inte påstå att jag är! Men ja, gulligt ändå! Känner mig faktiskt lite död at the moment. Suttit här i mitt rum hela dagen, lyssnat på musik och pluggat. Inget intressant med andra ord. Inte gjort någonting alls typ. Känner mig äcklig!
Imorgon blir det iallafall skola igen, antar jag. Får inte missa för mycket. Har inte missat något än, för bara vart borta två dagar liksom, men ändå! Har lite ångest när jag är hemma nu för tiden. Sen kommer det självklart vara kämpigt att gå upp nu när man är sjuk, och att vara tvungen att vara bland massa folk. Sen att prata! Fy.. varje gång jag pratar måste jag ju stanna upp för att hosta typ. Jobbigt då när jag ska ha min redovisning! Hoppas verkligen denna förkylningen går över snart!
För att byta samtalsämne då, så har jag äntligen fattat ett beslut om vilka tatueringar jag vill ha. Åh, känner mig as peppad.
Vill tatuera mig nu! Sen vill jag även ta hål i naveln.. och tungan låter också väldigt frestande! Men vad ska man göra när man inte har några pengar! Får la vänta något år till.. Suck säger jag bara, suck! Hoppas det går fort. Heahea. Förresten, så startar ju den nya säsongen av Paradise hotel på måndag. Faktiskt längtat lite. Haha! Har man ju iallafall något att kolla på!

YOU'RE SIMPLY THE BEST, BETTER THAN ALL THE REST

Åh, har jag inte världens underbaraste pojkvän eller vad? Han bara kom hit, helt oväntat, och pussade på mig, och gick sen. Vem åker till en, bara för att liksom? Haha! Sött att han tog besväret att komma hit till en sjuk Malin för att göra mig glad. Snutteplutt. Färdig med min bokredovisning nu, heahea. Så nu är svenskan avklarad! Skönt. Nu är det bara att läsa på so förhöret, så jag kan göra det så snart som möjligt! Och till no provet som är på fredag såklart. Härligt. Fast bara för tillfället då.. vet ju att det snart är mera prov som bara väntar på att bli lästa till.. Usch! Matteprov nästa vecka antagligen, sen musikprov snart, ett till no prov, samt det 4e no provet jag inte gjort än, nästa tisdag, sen blir det säkert massa mer! Snart engelska redovisning också.. Känner på mig att jag kommer vara rättså sliten när det är lov. Får se om jag ens kommer orka med andra terminen! Haha.. just nu ser det ganska mörkt ut för mig. Men fan, jag ska ha bra betyg till gymnasiet! Så är det bara. Så får sätta igång med pluggandet igen! Hih, jag är igång. Känner mig som en plugghäst vafan, men så är det ;>


Each time you leave me i start losing control, you're walking away with my heart and my soul
I can feel you even when i'm alone, oh baby, don't let go
I'm stuck on your heart

SVÅRT ATT VARA NORMAL I EN VÄRLD FULL AV IDIOTER

Sitter och drogar massa go gammal musik, åh så mysigt. Haha (?) Försöker även skriva min bokredovisning som jag ska ha på torsdag.. Fast hakat upp mig på delen med att man ska ta upp olika fantasy drag som finns i min bok. Förstår inte riktigt vad dom menar.. ? Ska man ta med något tillfälle i boken som visar att det är fantasy, eller vad? Är det någon som förstår, så kan ni väl kommentera här under och hjälpa en flicka i nöd! Haha. Nervös över att stå framför klassen igen.. Första gången denna terminen, blä. Kommer ihåg vilken mardröm det var för mig innan. Aldrig gillat att stå framför klassen och prata helt själv, it sucks. Men fick bättre betyg på sista redovisningen, så antar att det börjar bli bättre! Får väl se hur det blir. Tycker att hur mycket man än kämpar med vad man tycker, och på redovisningen i helhet, så blir det bara skitbetyg.. Får alltid G, eller G- . Fast förra gången, där det gick lite bättre fick jag VG- . Antar att det är ganska bra ändå? Vill bara få bort det minuset! Får försöka göra bättre denna gången. Gå djupare i vad jag tycker osv. Go malin! Nä, nu måste jag fortsätta plugga, ciao!


Michael lears to rock - Actor



Johnny Logan - Hold me now



Celine dion - Think twice

 



EN HÄNDELSELÖS NATT

 

 


NÄR INTE DINA ÖGON LER, LYSER INTE SOLEN MER I MIG

Usch, all denna kyla tar kål på mig. Redan 4 oktober! Alla löven börjar bli gula och falla till marken, finns snart inte ett grönt blad kvar på träden tror jag! Känns inte som om det var längesen vi fick sommarlov, och jag skrev ett inlägg här om hur skönt det kommer bli med sommar osv. Sjukt! Sen måste jag ju faktiskt erkänna att det är ganska mysigt med hösten och julen.
Fast även väldigt jobbigt. Till exempel när man ska ta sig till skolan och så.. Går ju dit varje morgon, och det blir änna lite väl kallt ibland! Men om jag hade fått stanna inne, gosat ner mig i soffan med min daniel, fixat lite varm choklad och suttit på någon bra film på våran stora tv, och bara kollat ut på hösten eller vintern hade det ju vart perfekt! Idag t ex har vart en lite sådär smått mysig dag. Bortsett från att jag är sjuk och från alla dessa skoltankar jag har snurrandes i mitt huvud.. Hur som helst så vaknade jag la ungefär vid halv ett tror jag! Vet inte vad det är med mig, känner mig bara allmänt frånvarande. Fast sen är det ju riktigt skönt att sova ut när man är sjuk också! Sen, gott folk, har jag faktiskt vart en duktig flicka och iallafall försökt att plugga, ändå ifall jag vart sjuk och hängig! Mest på so provet vi ska ha imorgon, och sen har jag även skrivit mer på min berättelse, som faktiskt är färdig nu. Yay me! Har dock inte börjat plugga på no provet än.. som jag känner att jag kanske behövt göra! Är ju ganska stort.. Vet inte hur jag ska klara mig! Sen ska jag ju inte till skolan imorgon heller, så kommer missa so förhöret. Men det förhöret är nog inte så svårt, tror jag. Verkade inte så svårt när jag läste det iallafall, men vad vet jag! Åh, vad jag känner mig knäpp. Har egentligen ingen lust att skriva här idag, för har ingen motivation eller några tankar om vad jag ska skriva. Blir bara massa strunt, som jag inte tror någon egentligen orkar läsa. Men ändå känner jag mig tvungen på något sätt att skriva, haha! Knäppis är jag. Men tänkte sluta nu innan det blir för mycket klagomål på en och samma gång. Eller som våran lilla gessle säger, på én och samma gång.
Sov så gott mina små kycklingar!

SKRATT ATTACK

Asså, gud. Försök att inte skratta till dessa två videos.
Denna killens skratt, och alla dom andra random människorna i andra videon. It's fucking impossible!

 


BORING

1. är du kär? - ja!
2. har du snusat? - yep
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? - ja
5. har du blivit dumpad? - ja
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej,
7. tar du droger? - never
9. har du pussat en kille? - ja
10. hatar du någon? - nej
11. älskar du någon? - absolut!
12. har några av dina vänner svikit dig? - don't remember.
13. har du djur? - ja!
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - japp!
15. hatar du dig själv? - sometimes.
16. gillar du orange? - nej
17. har du haft oskyddat sex? - ja. med världens sexigaste daniel, grauwr
18. har du nån sjukdom? - nej
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - haha, har jag säkert.
20. har du en gris? - danibanani <3 haha, älskling!
21. har du en plattång? - yap
22. har du en bror? - ja
23. har du sjukt bra humor? - bäst!
24. har du mörkt hår? - yes
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - ibland!
26. tycker du om hästar? - är väl okej! är väldigt roligt att rida iallafall, vad jag kommer ihåg!
27. har du en hund? - två!
28. har du skilda föräldrar? - nej
29. har du gått på simskola? - nej
30. har du sagt bög till en kille? - haha, yes
31. har du sagt fitta till en tjej? - tror inte? vet ej. kanske på skoj isåfall!
32. har du fuskat? - heahea
33. har du en tv på ditt rum? - yep!
34. har du lunar? - nej
35. har du MSN? - ja
36. har du en syster? - världens bästa!
37. har du bruna ögon? - nej :c
38. gillar du att fota? - ja, kan vara kul!
39. har du sett dig själv brinna? - nej? haha
40. hjälper du dina vänner? - alltid!
41. gillar du tacos? - ohja o;
42. tycker du att du är söt? - nej! fast faktiskt hänt att jag tyckt det någon gång!
43. har du dansat? - självklaaart
44. har du spelat fotboll? - jao
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nu efter att jag träffat daniel gör jag det, ja.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får?- nej! fy
47. har du ätit sniglar? - nej, och skulle nog inte våga testa heller :3
48. äger du en locktång? - no
49. gillar du att tugga tuggummi? - kan laaa hända
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - glömmer bort det ganska ofta! men annars så
51. gillar du kläder? - absolut!
52. har du några falska vänner? - nep
53. gillar du att räkna matte? - verkligen inte!
54. älskar du någon nu? - ohja!
55: har du gråtit inför en vän? - ja
56. kan du sjunga? - haha, kan jag la!
57. har du sett nån död? - ja, när jag var liten
58. säger du vad du vill? - haha, gör jag väl!
59. är du stor? - ja harrejävlar
60. vad är ditt hela namn? - malin rosita maria fransson
61. kan du tala spanska ? - ja, lite iallafall!
62. är du kortare än 1.60? - nej
63. älskar du sommaren? - verkligen!
64. älskar du vintern? - ibland.
65. har du mer än 6 par strumpor ? - don't know
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - ibland
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja, hahaha! martine, kommer du ihåg?
68. har du mer än 3 par jeans? - maybe
69. gillar du att städa? - ibland, faktiskt. får sånna där kickar då och då!
70. gillar du att sova länge? - ja!
71. har du vart med om en olycka? - nej
72. är du förvirrad? - haha, ibland
73. har du mer än 6 par byxor? - vet inte!
74. har du förlorat en vän? - ja
75. gillar du att shoppa? -  heahea, vem gör inte?
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du spindlar? - största fobin, så.. usch nej!
78. klarar du dig själv? - gör jag la
79. har du lagat mat? - ja0
80. är du klantig? - kan väl hända, men oftast, nej :>
81. har du foppatoffler? - nej, men haft!
82. har du mer än 20 låtar på din data? - ja
83. sminkar du dig innan skolan? - always
84. har du träffat en kändis? - ja, haha
85. har du mer än 7 par skor? - nej
86. har du busringt? - haha, ja.
87. har du skällt på din bror? - many times
88. har du en vän som skiter i dig? - tror jag inte!
89. har du velat göra saker men vågar inte? - säkert hänt, ja!
90. sover du med nått gosedjur? - nej. den tiden har man väl ändå passerat!
91. har du åkt nånstans utan att du får? - har jag säkert!
92. vill du bara bort ibland? - ja, verkligen
93. har du tältat? - oj, ja! men var när jag var liten!
94. har du bränt dig? - ja
95. har du lekt med levande ljus ? - ohyeah
96. har du lekt anden i glaset?-  nej, men skulle vara spännande att testa!
97. skäms du ibland? - vem gör inte?
98. bor du i skåne? - haha, nej..
99.
gillar du hip hop/rap musik? - jorå, några låtar är väl bra!

GOODBYE'S THE HARDEST WORD

Usch vad tråkigt jag har.. Försöker ha det lite mysigt, men går knappt. Har dock gosat ner mig i sängen och suttit på lite mysmusik. Så lite mysigt har jag väl allt. Fast hade ju inte skadat att ha Daniel här! Mah gospöjk. <3 Saknar honom som en galning. Seriöst. Får tagga ner min obsession för honom lite. Iallafall, hur mår ni? Jag mår faktiskt inte så jätte bra. Vart hängig osv jätte länge nu. Hela förra veckan och hela helgen. Sen har jag även hostat massvis och sånt. Är nog sjuk! Kan dock inte vara hemma från skolan. Känns inte bra alls! Eftersom vi har så mycket nu, har ingen lust att missa prov och redovisningar. Sen känner jag inte att jag kan missa lektioner hela tiden heller, för att det är nu det gäller liksom. Med poäng till gymnasiet och sånt. Men ändå känner jag att jag inte har något lust att gå till skolan när jag är sjuk. Börjat få ont i halsen också, och det kan jag säga er, är inte skönt! Gash.
Vet inte vad jag ska göra. Allt är så komplicerat jämt. Sen har jag en del grejor jag måste göra denna veckan. Fan också. Jag orkar inte. Vill ha sommarlov igen.. Fy, vad skönt det hade vart! Men snart höstlov, och några veckor efter det Jullov. Som tur är..
Nej, vet ni, Nu ska jag fortsätta skriva lite på min fantasyberättelse, som ska vara färdig till på torsdag. Har smått panik eftersom det just nu står helt still. Har nog gått bra hitills, men nu vet jag bara inte vad som ska hända. Jobbigt när man fastnar.. Får väl fråga andra om tips antar jag! Har ni lust att hjälpa mig, så hör bara av er ;> Godnatt!



Daniel,

It really feels like you're a part of me now and i can't imagine what i would be without you.

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.


u're my everything.
just like a dream come true

Ps. I Love You

HOME SWEET HOME?

Nja, inte direkt.. Hur som helst, när man är uttråkad och smått ledsen sådär, hur härligt är det inte då med sånna här roliga små mimare? Får ju en att skratta lite iallafall, haha! Tack, din lilla filur.


undra om han bara skojar eller är seriös?..
haha, jisses


SAKNAR DIG, BÄSTA VÄN



Sommaren hos dig i Vänersborg, glömmer jag aldrig. Var verkligen en sommar värd att minnas! Vi skapade så många minnen, hunbun. Även första gången du kom hit! När vi sjöng ABC, och ringde hetalinjen. Gash, Var verkligen en av dom roligaste kvällarna i mitt liv! Vi klickade till efter första ordet vi sa till varandra, och ångrar inte en sekund att jag träffade dig. Kände på mig direkt att vi skulle bli nära vänner, och det var precis det vi blev. Jag älskar dig, min fina Ronja! Tänker på dig jämt ska du veta!

RSS 2.0