addicted to you

åh härliga tisdag! kom hem för en stund sedan till färdiglagad middag som älskling hade gjort.. och guuud va gott! Var något nytt recept som han testade. Min mästerkock! ♥
 
Mötte upp Linnea efter skolan så stack vi till gymmet! Fick väldigt mycket gjort men tänkte åka dit igen sen när Jesper ska iväg på träning.. dubbelpass är alltid bra! Känns aldrig som jag får gjort tillräckligt, så det gör inget om jag går dit en extra gång och förlorar lite extra kalorier, haha!
Dagarna går så himla fort.. nu är det onsdag imorgon redan och sedan helg igen typ.. love it. Då smyger sig studenten allt närmare! :))) vi fick ju studentmössorna förra veckan, skit fin. Bara att man är så ful i den, haha.. längtar så jag spricker tills det är jag och min klass som springer ut för att fira att skolan är slut.. iih
 
 
 
 

oh hello my good friend, i've missed ya!

Ska snart åka till min goa vän crosstrainer - haha. Haft två slappdagar ifrån gymmet så nu när träningsvärken börjat avta känner jag att det är dags att få dit den igen! En dag ifrån träning känns mycket och nu har det gått två dagar så känns som evigheter haha.. igår tog jag dock en promenad med min älskling på morgonen så lite träning har jag ändå fått! Everything counts!
 
Förövrigt så är det ju söndag igen.. helgerna går så sjukt fort! Men nu är det bara två veckor kvar i skolan innan lov så det gör inget! Nästa helg ska jag och Jesper ha en helg tillsammans helt utan innebandy också, vilket är skit kul. Man må tro att vi ses jämt men egentligen ses vi knappt aldrig. Ingen kvalitetstid här inte.. han brukar alltid ha innebandy i vägen så! Men nu har han satt en lucka för att ge oss en hel helg tillsammans. ♡ på fredag ska vi vara barnvakt åt min underbara systerdotter och lördag resturang typ! Kommer bli kanon! Sen efter helgen ska jag göra en sak klockan sex, huhu. Känns som det är dags! Längtar

love

 
Jesper ♡ 
Är så glad att jag har funnit min själsfrände och bästa vän. You light up my life

"Det verkar alltid omöjligt - tills det är gjort"

Det sa dem förut på gymmet, på en bilreklam haha.. Tyckte den var skit bra! Jag är så jävla bra. Är så himla stolt över mig själv för en gångs skull nu när träningen går så himla bra. Första gången jag skulle börja träna så sprang jag hemma på mitt löpband, såg inget resultat på typ 4 veckor och gav upp. Det tycker jag citatet i rubriken stärker, att allt verkar omöjligt tills dess att man äntligen är där. Truetruetrue. Idag har jag kört dubbelpass, först efter skolan och sen nu på kvällen. Kom hem nyss och har duschat osv, och känslan i kroppen nu är helt obeskrivlig! Kört skit hårt idag och kan inte annat än att klappa mig själv på axeln asså.
 
Imorgon är det jobb som gäller efter skolan, så ingen träning då, om inte efteråt men det tror jag nog inte.. Men går runt där massor, böjer mig ner, drar och sliter osv, så lite träning blir det allt, haha. Inte jobbat på hela månaden så är dags nu.. känns inte som det blir så mycket lön nästa månad men det får bli så. Är inget annat än en vikarie så får jag inget jobb så får jag ju inte. men går så bra så ändå! Får mitt ob tillägg ifrån jul och alla kvällar jag jobbat nästa månad också så skrapar ihop lite pengar iallafall!
 
Livet känns väääldigt bra just nu
 
 

nobody said it was easy, but it's going to be worth it

Kom hem nyss från ett gympass med Linnea! Har hållt på konstant nu i 3 veckor, går skit bra! Ser inte direkt några resultat än, men känner det verkligen. Mer ork och högre nivå på crosstrainern och vikterna osv. Känns skit bra. Kommer ha en finfin kropp sen lagom till sommaren och studenten, haha! Längtar tills man kan gå i bikini på stranden och känna sig snygg för en gångs skull och inte hålla på o gömma sig.. är trött på att gömma mig. Det är så ansträngande, haha. Fan mer ansträngande än ett gympass... ne men, jobbigt as hell är det. Usch.
 
aja, ska laga lite kyckling och hacka grönsaker nu, sen se  flera avsnitt av girlcode! Är ett nytt program som går på Mtv, haha, ääälskar det! Skrattar så jag dör. Söndag idag - skola imorgon... så behöver skratta lite så humöret blir bättre (y Humöret blir alltid snäppet sämre när man tänker på att helgen är slut och det är dags för skola igen, haha, så är skit bra med sånna tvprogram!
 
NE, laga mat var det ja..
 
 

I can i will

Min resa mot en bättre kropp har verkligen börjat på riktigt nu, med en ny hälsosam livsstil! Jag ska lyckas denna gången och inte bara ge upp så fort jag inte ser resultat på en månad.. jag ska kämpa för den delen av mig som börjat gråta på sommaren för att jag inte känner mig bekväm i att visa mig själv, för alla gånger jag brytit ihop i ett omklädningrum när ingenting ser fint ut på en, och för att jag inte kan gå i ljusa byxor, eller med endast ett linne för jag alltid måste ha något över för att täcka mig.. För alla dessa stunderna jag varit med om och är med om, ska jag kämpa, och inte ge upp. Jag ska allt visa mitt psyke att jag har viljan! Alla gånger man har tappat hoppet om sig själv.. men inte nu inte! Nu jävlar.
 
 
 
 
 

they say life is a battlefield, i say bring it on

God dag kära vänner! Idag har jag träningsvärk i kroppen asså.. haha, eller ja, är iallafall väldigt mör. Tränat varje dag på gymmet i dessa två veckor, och igår dansade vi gärnet ute på krogen, var veeerkligen skönt att sova ut idag måste jag säga. Men var en kanon kväll med mina bästa! Måste vi göra om snart igen tjejor! ♥
 
Idag ska jag bara ta det lugnt.. har inga planer överhuvudtaget. Jesper är borta och dömer men när han kommer hem sen vid åtta tiden ska vi väl bara ha myskväll. Lite kvalitetstid med sin pojkvän är aldrig fel!
 
 
 

återigen - saknar mitt fina långa hår...

 
 
 
 
 

happyyyyy

Redan gått 2 dagar i skolan och nu är äntligen den sista termninen igång! Slutspurtet! Kan knappt förstå hur nära studenten är och hur snart skollivet är slut, helt sjukt. Blev klar med en jobbig historiauppsats förut också så nu är den äntligen ur världen.. man blir utmattad i både kropp och psyke när man håller på med för jobbiga skolarbeten haha! Skit trött nu så får väl se hur kvällen ser ut.. ska nog gå och lägga mig relativt tidigt idag!
 
Imorgon är det ju utgång som gäller! Ska ut med mina bästa tjejor Emma och Frida! ♥ Kommer bli grymt, vi har alltid så roligt tillsammans så kan inte bli en bättre fredag. Synd att man inte var ledig bara.. så mycket skönare att bara ligga och mysa på dagen och sen köra all in mot kvällen, heh! Men icke sa nicke, ska först till skolan och sen gymma! Laga mat också till mig och min älskling, sen kommer tjejorna så ska vi kröka och fixa oss. Kommer bli en toppen fredag. Det enda negativa är la att veckans träning är åt helvete om jag dricker alkohol, haha. Det säger vissa iallafall att en hel veckas träning kan bli förstörd. Men jag ska ju hålla på länge så det löser sig. Man lever bara en gång och måste faktiskt unna sig lite i livet. Jag är ung, och jag ska fasen ha kul imorgon, hehe. Dricka måttligt och dansa ihjäl mig, det är så jag rullar!
 
Grym helg utan tvekan.
 
 
 

Nytt liv

Går verkligen skit bra nu med träning och kost.. äter bara bra mat, håller koll på hur många kalorier jag äter varje dag och hur mycket jag FÅR äta, och tränar 50 minuter på crosstrainer. Samt vikter osv.. är faktiskt stolt över mig själv. Känner hur stark motivationen är denna gången.. vet att jag kommer klara detta. Kollar inte kilon och hur mycket jag går ner utan jag går på resultatet i slutändan. Annars kommer jag tröttna som fasen om jag inte ser resultat direkt på vågen, det vet jag.. för jag har verkligen väldigt dåligt tålamod. Så om jag istället tänker att jag mår bra av träning och bra mat så kommer jag automatiskt gå ner i vikt och SE resultatet med ögonen istället för att stå och glo i onödan på en jädra våg.. Aaaas bra. Köpt proteinpulver och shaker också som jag hämtade i lördags! Skit kul. Bara att köra inför Beach 2014, haha! Vill vara snygg till studenten om bara 149 dagar och vill kunna känna mig trygg i sommarkläder och på stranden. 2014 kommer att bli mitt år!
 
Förövrigt så börjar ju skolan imorgon igen efter ett väldigt skönt lov. Gått aldelles för fort och är inte alls sugen på att börja skolan igen.. det bästa med det dock är ju att studenten kommer allt närmare. Men ändå, fy.. man måste ju stå ut de månaderna som är kvar också.. blä. Menmen, får tänka positivt. Om 5 veckor är det lov igen, haha!

nytt sunt liv!

Äntligen börjat med mitt nyttigare och bättre liv! Köpte gymkort i måndags och har verkligen kommit igång nu. Känner mig mer motiverad än någonsin och känner inte alls att jag kommer sakna allt sött. Tror kokosfettet jag och min syster köpte hjälper mot sockersug för det är verkligen helt borta.. middagen idag blev kyckling och broccoli! Älskar nyttig mat egentligen men ändå har man inte tänkt på att äta det utan ätit skit istället, vet fasen inte varför asså! Man har inte riktigt tänkt på vad man ätit innan men de gör jag nu! Känns jätte bra. Vill man ha resultat o ett annat liv får man ju jobba för det, så enkelt är det. Im gonna make it! 

RSS 2.0