105 is the number that comes to my head, when i think of all the years i wanna be with you

Go söndag! Hur ofta är det man kan säga så liksom? Humöret är på topp och ska snart iväg och möta upp min underbara syster i stan!! Så ska vi gå runt där lite sen åka hem till henne och ha det mysigt! Umgås, kolla bebiskläder och välja ut lite vad hon ska behålla och inte av det hon fått, och äta lite! Kommer bli en så bra dag!! Känner faktiskt att jag är mycket gladare när jag inte går i skolan, haha, är på mycket bättre humör av att jobba på Sahlgrenska! Längtar så efter studenten så jag kan komma ut i vuxenlivet! Visst, vi har det jätte bra i skolan med lov osv, men jag väljer nog hellre jobb! Vuxen miljö, pengar, och ja, vuxenliv!! Längtar.
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på min goa musik och vänta på att det är dags att gå till spårvagnen!
Ha en toppen dag allihopa!
 
 
 
saknar mitt långa hår :(
 
 
 
 

Blir så trött

Ojoj va tråkig lördag. Jesper är iväg och dömer en heldag.. Har bjudit hem Linnea på middag sen iallafall men hon jobbar så sent så är ett tag kvar.. Tror jesper kommer hem om ca en timma dock så klarar mig väl! Kollar på american idol och myser i soffan, en väldigt lugn helg helt enkelt!
 
Min mobil har börjat krångla också, yay!! Helt plötsligt så blev den helt svart, fast den är fortfarande på. Får fortfarande sms osv men om jag klickar på knappen så kommer det äpplet upp bara.. som att den är avstängd. går inte att stänga av den helt heller eftersom jag inte kommer någon annanstans när jag försöker gå in på mobilen än de där jädra äpplet. Hoppas den startar på riktigt snart så jag kan använda den.. tråkigt om den lagt av.. Äsch, dagens telefoner! Kommer ihåg när man hade de gamla bra, standard telefonerna.. inga konstigheter utan bara en skit bra telefon. Och folk säger de nyaste är bättre, PFFT- icke!

Jobbar!

 
Har ju min praktik på sahlgrenska nu vilket går skit bra!! Får jobba självständigt och kände mig snabbt som en av dem! Ska på en bronkoskopi undersökning nu snart med en patient, varit på 3 undersökningar med olika patienter vilket också är skit kul. Man lär sig massor och får se saker man aldrig sett förr! Fick se ultraljud på hjärtat förra veckan till exempel.. fascinerande! 
 
Idag var jag dock ganska trött när jag vakna så efter lunchen nu känner jag mig helt avdomnad i kroppen. Haha.. Hade inte förvånat mig om jag ramlat ihop på golvet nu o somnat.. haha! Men jag är professionell så jag jobbar på bra ändå o visar inte tröttheten! Nu ska jag kolla på undersökningen.. tänkte bara uppdatera i brist på annat att göra! Ciao! 

2 års dagen bokad!

"Boende i dubbelrum, tillgång till relaxavdelningen, lån av morgonrock och badtofflor, 2-rätters middag exkl. dryck. Mousserat vin på rummet med fruktfat och choklad samt frukost. Rum med egen Jacuzzi."

Är såååå lycklig!!
Kommer bli det mest romantiska och mysiga årsfirandet någonsin. 1 november, kom nuuu!
 




 
 
 

all i want is the truth

Är inte ni, som jag, jävligt trötta på människor som ljuger och inte kan bete sig? Jag har alltid varit den som gett hela mig i förhållanden, som flickvän och vän, men aldrig fått ett skit tillbaka känns det som. Alltid varit ärlig - för ärlighet varar längst, alltid ställt upp för dem jag älskar, gjort uppoffringar osvosv.. men vad får man för det? ingenting. istället får man lögner på lögner utan att människorna bryr sig ett skit om man blir sårad eller ej. Vet inte vad som hänt med mänskligheten men den blir då fasen inte bättre... Orkar inte! Inte undra på att man blir psycho i huvudet av denna världen! 

Aja. Cheer up! Idag är det söndag men är fortfarande ledig imorgon och tisdag så jag kan ta det lugnt. Ska bara försöka koppla av nu ikväll sen sova... Bäst är det när man sover, då är man oslagbar!




Lördag

Vart en underbar dag! Sov ut vilket verkligen var välbehövligt efter en veckas jobb på sjukhuset.. Sen fixade vi oss och stack till älsklings föräldrar! Vi hade tacosmys och sen färgade jag Maries hår, blev jätte fint!! Sen bokade jesper en spontan bio så vi ska på bio nu 23.30! Fanns inga tidiga tider kvar så fick bli så.. Haha! White house down tror jag den hette, kommer bli as mysigt!!
 



Onsdag

 
Ligger och myser i soffan med en kopp te och honung. Nu ska jag bli frisk en gång för alla! Gick jätte bra idag på sahlgrenska. Trivdes med människorna där och verkade spännande! Dock detta jädra hostande.. och hur jädra ont i halsen jag hade samt hur förkyld jag är så blev det sämre ändå.. blev trött ganska snabbt. Trött o snurrig! Men annars, helt kanon praktikplats! Haft tur 3 år i rad nu.. ovanligt för min del haha! Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Var hos jespers underbara föräldrar o åt.. skit mysigt. Man är så trygg där på något sätt! Nästan hållt i gång hela dagen med andra ord.. så nu ska jag bara gosa! Jesper är iväg och dömer så jag ska se idol o sen stalkers. Gos kväll! 

Poooor little thing



Usch och fy... har satans ont i halsen, jag ger upp snart! blir inte bättre av att jag hostar hela tiden också.. Nu säger jag godnatt. Imorgon blir det jobb kl 7-15.45.. gör mig frisk innan dess, jag ber

Gamla goa tider!


På bättringsvägen!

Hostar som en galning och gör ont långt ner i halsen men måste ändå säga jag börjar bli bättre.. Piggare är jag iallafall! Halsen är värst på morgonen.. Så imorgon blir det äntligen praktik! Första dagen. Är förväntansfull!! Kommer bli så roligt så. Träffa första handledaren! 

Nu ska jag fortsätta kolla svenska hollywoodfruar! Gunilla är galen som vanligt.. Ohmygod


Bild från fredags, även outfiten på Jespers kalas! Love it! 

Redo för praktik! eller..?

Ska praktisera nu på Sahlgrenska i 4 veckor.. men det börjar ju inte bra.. Sjukskriven idag och imorgon. Varför har jag alltid sån otuuuur?! Börjar nästan bli löjligt. Så blev ingen indroduktion för mig idag, utan låg istället och sov till klockan 3.. Inte sovit så länge på åååår, så känns helt löjligt jobbigt. Har vidrigt ont i halsen och förkyld x1000. Har ju vart förkyld nu i typ 8 veckor, och det blir inte bättre - bara värre. Ni ser ju, jag blir ännu sjukare hela tiden. just kill me. Ska försöka bli frisk nu dessa två dagar jag blev sjukskriven sen jobba onsdag, hoppas på det bästa!! Hade sett fram emot praktiken också så var väl helt klart min vanliga tur att bli sjuk PRECIS innan praktiken.. gah, löjligt. Men vad ska man göra. Ska fortsätta vila nu resten av dagen, se idol ikväll och bara mysa.. Bor hos Jesper nu dessa 4 veckor också så något är ju positivt dessa dagar! Han gör mig så lycklig så tillfrisknar nog snart.. Vad hade jag gjort utan honom? 

Studentmössan beställd!!!

Love it!! Nu börjar det verkligen kännas verkligt!

 

 


Update

Uppdateringen är inte helt på topp, förlåt! Lite av min helg då.. I fredags åkte jag direkt in till Jesper, så handlade vi lite och lagade tacos. Vi två kan bannemig fixa ihop världens mysigaste kvällar! ♥ Sedan på lördagen så åkte han iväg för att döma och på kvällen gick vi på bio. Var stressigt då hans innebandy drog ut på tiden som fasen.. humöret var väl inte på topp kan man väl säga, när man hade bestämt osv.. Men blev av iallafall och vi kom i tid! Såg Snabba Cash 3 som förövrigt var jätte bra!! Sen skulle vi egentligen efter bion ta en drink på stan men blev inte av, så vi åkte hem och myste istället! Och i söndags var jag hos min syster med familjen och hjälpte dem med deras kök... Det är ju snart dags för henne nu att bli mamma! Ca 3 veckor kvar om inte mindre.. ih, längtar så mycket efter min fina lilla Maya!
 
Efter helgen blev det även en lugn måndag, även ifall måndagar aldrig är uppskattade (haha..). Vi hade en enda lektion typ, så slutade 11.40. Sedan gick jag med tjejerna när dem skulle äta thaimat i väntan på mina föräldrar, sen körde vi raka vägen till göteborg och till min syster igen! Så kom hem för ett tag sedan nu, varit en as mysig helg och en kanon dag! Kommande helg kommer också bli grym. Älskling fyller år på fredag och lördag-söndag ska jag ha en sleepover med Linnea! Förmodligen också gå ut på krogen där på lördagen! Vi får se vad planerna blir! Kommer vara en awesome helg oavsett.
 
Imorgon ska vi även testa STUDENTMÖSSORNA!! Åh, längtar så ini-helvete.
Endast 269 dagar kvar, kommer gå skit fort!! Förstår knappt att det är sant.. I år är det äntligen min tur!
 
 
 
 

Största begäret att ha just nu!

 
Underbara fina Volkswagen Scirocco! geeee mig
.. och ett körkort såklart! men det fixar vi lätt inom kort! 
 

20130902

Jag var dundersjuk för 4 veckor sedan, de hade inte släppt efter 4 veckor men ändå blivit lite bättre. I mitten av förra veckan blev jag SÄMRE, så nu är jag.. ett vrak helt enkelt! Knappt någon röst kvar, täppt i näsan, ont i halsen och hostar som en galning. As kul.. ibland försvinner min röst helt när jag ska prata, inte vart så sen jag var liten typ.. Men men! Idag är jag hemma från skolan iallafall så har jag varit hemma och vilat totalt 3 dagar, med helgen. Ska gå imorgon för vill inte vara hemma och missa massa eller vara ifrån mina vänner, så är bara att gilla läget! Läkaren skrev ut Cocilliana hostmedicin åt mig bara.. får se när jag blir frisk.. Han sa också att jag skulle sova jätte mycket så att det virus jag har i min kropp försvinner. Så minst 10 timmar om dagen, hoppas det han säger hjälper för nu är jag trött på att vara sjuk!
 
Har gjort lite frukost så nu ska jag krypa ner i sängen igen och se lite serier och filmer.. Så kommer jag spendera min dag! Sova, kolla film, sova, kolla serier, sova, äta, sova. haha, typ! Hoppas ni mår bra, KÖSS

RSS 2.0