rock my world


You know what? Imorgon har jag det sista provet NÅGONSIN på min skola. Sen är det slut på all skit man gått igenom på den jävla skolan. heuheu. Sen sommarlov, sen gymnasiet, AND HELLO FUTURE! Vi slänger på ett happyface på det, eller vad säger ni? WUH. Glädjerus genom hela kroppen typ. Spenderat 10 år på det jävla stället.. Ska bli skönt att slippa den gamla vägen, som man gått och åkt på konstant i flera år!
Mijauwh. Annars mår jag väl bra tror jag. Trött osv, knappt pluggat på det sista provet, som förresten är NO, elektronik, kuuuul.. ._. Men vad gör man! Snart är vi långlediga igen också.. haha! Ledig hela tiden nu känns det som, älskareee! Och känner nu att jag verkligen inte har någonting att skriva.. fml.

HISS HISS HISSSS

Sex and the cityyyy!

Alltid älskat, och kommer aldrig sluta älska. Det är som.. kärleken man aldrig haft, eller något? haha.
gryyyyyyyyyymt. får en alltid på det bästa humöret när man är på det sämsta!
puss på't


Segaste jävla lördagen

 

Tänkte lägga mig och kolla på denna som börjar på tv om bara några minuter.. Om jag orkar se hela vill säga! Har vart världens tråkigaste lördag. Legat i sängen heeela dagen och kollat på Sex and the city avsnitt, och ska spendera mer tid i sängen? Blir galen! Antar att jag straffas för att jag hade kul igår.. Vem vet! Nu för tiden får man inte ens ha kul två dagar i rad.. Vart är vår värld påväg? Iallafall. Sen går jag och lägger mig och hoppas på att jag är mer positiv och mår bättre imorgon. Att ligga här en hel dag får ju en inte att må bra direkt, kan jag tala om för er! Håhåhå, nighty night!


even through the darkest moments, i never gave up

Jag har haft en underbar dag. faktiskt bästa på länge, då jag äntligen fick spendera tid med min fina syster som förstår sig på mig bättre än någon annan människa på denna planet. Känns alltid lika bra! Med henne, känns det helt plötsligt som att det finns en anledning till att fortsätta kämpa och fortsätta leva. Seriously, hon är bäst. Och förutom det så var ju filmen riktigt bra också! Den var precis så som en skräckfilm ska vara. Creepy, spännande, och ge en gåshud över hela kroppen. Ett ord, awesome.

och till detta positiva inlägg, delar jag även med mig av kanske det bästa och finaste bandet ever, Westlife.
all min kärlek till dem!


freeedag

och jag är leeedig! Så grymt skönt. Vi är lediga massor nu och sen är det ju avslutning. Går fortare än man anar!! Tänkte bara göra en snabb uppdatering eftersom jag snart ska iväg! Ska fortsätta fixa mig, sen ska jag till skolan och hämta lite grejor. Sen drar jag mig in till fina Göteborg och möter upp min syster! Vi ska på bio och se den nya skräckfilmen som är ute nu, Insidious! Alla säger att den är hur läskig som helst, så, vi får hoppas på att den lever upp till mina förväntningar!! Skräckfilmer är mitt liv.. haha! Men ne, nu måste jag gå och blåsa håret osv. C ya s00n, maybe!



Hej

.. jag lever. hejdå.


 


Onödigt

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Riktig kärlek, en.
Vad tycker du om kärlek? Bra och dåligt. Får en att älska och hata livet faen
När kramade du någon sist? Eh, igår!
Saknar du någon speciell person? Min syster
Har du svårt för att bli kär? Inte jätte svårt och inte jätte lätt. Beror väl på! Varierar vettöööh
Är du singel? Yep. Liiiving the dreeeeam!
När fick du senast en komplimang? today!

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: oj, ne, tror jag inte!
Hånglat med nån riktigt ful: nope
Hånglat med fler än 50 pers: nein
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? jappppp. dock inte nykter!
Gjort något riktigt dumt? har nog allaaaa
Gjort något du verkligen ångrar? ohja
Åkt ambulans? nevah
Åkt polisbil? nepp!
Gjort nåt olagligt? yes
Fått din mamma att gråta? nej. snelflicka!
Slagit ner någon? haha, ja0
Skämts över dina föräldrar? ja!
Sagt jag älskar dig och menat det? Absolut!
Tar du droger? Nei
Dricker du? Japppp. 24/7!
Vilka kläder sover du i? Tshirt och trosor
Vad hatar du verkligen? Falska människor, spindlar!
Varit kär? Åhja!
Är du ensam nu? Myser med katten, så, så ensam är jag inte!
Vill du gifta dig? Får la se. Återkom med frågan om några år!
Vill du ha barn? Någon dag vill jag ju säkert detta!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Jag!
Såg dig gråta? Oj.. någon främling, haha
Fick dig att gråta? rauwr.
Du delade en dricka med? Amanda!
Du gick på bio med? Haha, kommer jag inte ihåg ens D:
Skällde på dig? vet inteee
Sa någonting till dig och vad var det? Mamma sa jag skulle sluta nysa, haha! dumdum

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? yep
Kramat någon? jappp
Pussat någon? ja
Köpt någonting? dricka!
Sjungit? jag sjunger alltid!
Saknat någon? ja!

JAG HAR:
Digitalkamera? nej, mamma o pappa har!
Systemkamera? nej
Telefon på rummet? nein. varför ska man ha det? D:
Egen dator? ja
Könssjukdom? ojoj, säg någon jag INTE har! uhuhuh. fast ne..
Bra kompisar? bästa!

blajablajblaj

7 minuter kvar tills världen går under! eller?.. Haha!

i'm sick of trying



-


håll mig hårt, en sista gång

JAG.ÄR.SÅ.JÄVLA.FUL.JAG.DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.

Tråkigt inlägg att läsa, men, min blogg, mina vanliga tankar, och ingen bättre uppdatering påväg!
Har heller ingen annanstans att dampa, så vad gör jag om inte skriker ut det här? Iallafall, börjar bli så sjukligt jävla trött på mig själv. ALLTID, verkligen alltid, 24/7, så oroar jag mig över hur jag ser ut. Går inte en sekund utan att jag tänker på hur jag ser ut. Kan knappt ens kolla på folk ibland för att jag inte tycker att jag duger, och sån har jag vart hela mitt liv. Hur har jag orkat leva så?! Jag har levt nu 16 år, och på dem jävla 16 åren så har jag tyckt att jag åtminstonde vart liiiite söt typ, 2-3 gånger. Det är sjukt. Det är inte friskt någonstans. Kan inte visa mig utan smink.. och är jag utan smink bland folk kan jag börja gråta och drabbas av världens panikångest. Går det riktigt jävla illa med självförtroendet till och med tappa andan av all panik.. Kan inte kolla på mig själv utan att äcklas, utan att skrika på mig själv i spegeln. Inte må dåligt utan att jag ska skada mig själv fysiskt eller psykiskt. Kan inte undvika att kolla på min kropp när jag ligger ner, för att få bekräftelse på att jag är så jävla äcklig, gång på gång. Ibland försöker jag se det positiva med mig, men helt seriöst, jag hittar ingenting? Inte en enda jävla sak! Försöker jämt tänka, men gud, du är smal. Men kan inte ens ha bara linne på mig, för att jag tycker jag är så fuckat jävla fet och äcklig. Försöker även tänka liksom, du är fin. Men fastnar några av dem tankarna? NEJ-inte-ett-jävla-dugg. Fan också! Fanfanfan. Ser ut som en jävla, ÅÅÅÅÅH. och ibland ser jag ut som en man eller något jävla fult som inte ens går att beskriva. Ser inte ens mänsklig ut för helvete! And screw everybody who cant see what i see! För ni har bara sett en liten jävla del av mig, jag har levt som jag i alla dessa idiotiska år, OCH JAG VET. Jag om någon vet. Söker inte uppmärksamhet, och vill inte höra något jävla snack om att jag är fin, så ska du som kanske läser mina jävla utbrott just nu kommentera detta av någon jävla anledning, nämn inte att jag är fin. VÅGA nämna det! Mår bara dåligt isåfall, och jag kommer inte tro på det ändå. Har aldrig gjort, och kommer aldrig att göra.

ORKAR INTE MEEEEEEEEEER, så jävla äcklig

alla tror jag är så himla glad jämt.. but you know what? it's not even closeeeeeee
faaaaan

Lååååt

 

partyparty

 


scars remind us that the past is real

 

Dålig uppdatering, men jag försöker! haha. Vart en händelserik vecka iallafall, vilket man nog kan sammanfatta bra! Dagen i göteborg blev helt okej. Inte så bra som vi hade tänkt oss, men det blev av iallafall och vi lärde känna nytt folk. I helgen blir det väl likadant igen. På lördag blev vi bjudna till någon fest/spelning i göteborg med några killkompisar, sen kanske det blir någonting efter det.. I'm gonna go with the flow. Ska troligen iväg snart också och se film med en killkompis.. haha. Alltid trävlät! Sen måste jag få mig rejält med sömn för blivit dåligt med det på sistone! Not goodiegood.

 


Drop dead.


I've said it once, i've said it a thousand fucking times
That i'm ok, that i'm fine, that it's all just in my mind

In my shoes just to see what it's like to be me
I'll be you, let's trade shoes, just to see what it'd be like to feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind, just to see what we find
Look at shit through each other's eyes


it's a good day to be alive!

Fint väder, på bra humör, musik på högsta volym, dricka, in till göteborg och umgås med massa folk.. Underbar dag, med andra ord. Hoppas det håller i sig, i need it! Ska försöka hitta fest med kompisar, annars gå och göra vår egna fest i slottskogen.. haha. Brukar ju alltid vara massa människor där så blir mysepyse! Kanske ska grilla också, men vet inte om det blir av. Får seee! Ska fixa färdigt mig osv, men vi hörs imorgon någon gång, om jag orkar att uppdatera då! Pusspussciao

Dagens outfit:


are you motherfuckers ready, for the new shit?


Helt okej dag. Vart så idiotiskt seg för att det är fredag. Fredag vill man bara hem, inte vara i skolan och göra massa onödigt, typ. Fredag borde vara en helgdag.. Men har la gått bra ändå, och är väl det viktigaste! Började med idrott, frågeorientering! Hade inga bra skor, olivia var skadad, ebba hade ont i halsen, så gick väl lite sådär! Men vi försökte vårt bästa iallafall, mer än så kan man inte göra! ;> Sen nu i slutet, så hade vi svenska redovisning i smågrupper. Man skulle ta en nyhet och vara en nyhetskorrisponent, ni vet sånna som står på platser där det nyss hänt något i något land, på nyheter o shit? Iallafall, fick VG! Så gick ju braaa. Om man tänker på att jag inte övat någonting osv, så, hih. Är glad! Ska ha VG i massa nu, så ska jag bah.. WUH. Komma ut med höga betyg! (Försöker vara positiv, igen.) Denna terminen, och livet på presse är snart slut iallafall! Fattar ni vad härligt eller?! Inte mycket kvar alls och sen är det sommarlov! Gueeeeeett.


mitt i en dröm, en sista sömn



 

Vart en väldigt blandad dag, kort sagt. Pendlat upp och ner i flera veckor dock, men nu det sista har det vart gaaanska kaosiskt.. Men nu är jag här, right? Och jag mår helt okeeeej, wuh. Grattis till mig, typ?
Jag har beslutat mig för att börja skriva dagbok också! Bloggen är ju något mer, offentligt där man kanske inte kan skriva allt som man skulle behöva skriva av sig, så, heuheu. Får se hur länge jag orkar hålla på med dagbok.. Men kan kanske hjälpa mig på många sätt att skriva ner dagar, tankar osv. Vi får helt enkelt se veeetni! Idag förövrigt så hade vi matte nationella, det gick skit typ. Men, nu är det gjort iallafall. Den första delen.. Andra delen har vi på onsdag nästa vecka.. fml. Men, what 2 do! Kommer nog gå finfint. (Försöker vara positiv för en gångs skull, funkare? njaeeee). Imorgon är det fredag igen också.. Känns as bra.. Yep.. Var väl kanske allt jag hade och komma med just nu. Hoppas livet funkar bra för er mina vänner, pussciao!

even through the darkest moments, i never gave up

JAG.ORKAR.INTE.MER

Måndag



Haha, ny as go låt med Eric Amarillo! Tycker du inte den är go, så, fuck off typ. haha. Nej men, med rätt högtalare/bas och med rätt känsla, så blir den go as hell! heuheu


Ja hörni, valborg.. Antar att mer än hälften av belfolkningen festade? Själv låg man hemma hos Jamina i Varberg med henne och Florian och kollade skräckfilmer, var ute i hagen med hennes två hästar, och sånt myspys! Värt kan jag tala om för er. Så tar vi igen festandet nästa helg istället. Haha, perfektare än så kan det inte bli! Nästa helg blir det troligen bio också. Ska se scream 4. Dem som sett den, är det något ni rekommenderar?! Isåfall, så.. lätt värt. Annars.. har det inte hänt så mycket faktiskt! Spotifys gratistjänst är ju borta, vilket suger. Så nu får man lyssna 10 timmar om månaden, och högst fem gånger på en och samma låt. Fuck spotify, säger jag bara. Linnea tipsade mig om en annan sida som nästan är exakt som spotify dock, så, nu ryker spotify så kör jag på denna istället! Laddat ner en hel del musik till datan också, så, blir nog bra ändå! Har absolut inget mer att skriva. Skriver mer ikväll, eller något! Då kanske.. det hänt något spännande! Baibai

RSS 2.0