Helgmys..?

Helgen är nog svårast för många att hålla diet på. Det är då man vill varva ner efter en lång vecka på jobbet, käka någon go middag, äta något gott framför en film med sin partner/vän, vad som. Jag har tur som jobbar ikväll och inte direkt hinner tänka på myskvällar, haha! Och på fredag är det Kevin Hart och lördag ska jag käka middag med kollegor så då blir det inte heller att man sitter framför en film och har mys, så denna helgen klarar jag mig! ;) Sen nästa helg jobbar jag så det blir samma visa där. Och då kanske tankar om choklad, cola och allt sånt är som bortblåst, you never know! Jag kan käka mitt fruktfat med melon, mango, passionsfrukt osv, snart är det mitt standard helgmys! Mums

Dagens måltider

Ja ni, det här med att äta rätt, ofta och lite osv tar ett tag att lära sig. Så svårt när man ska äta bra för då vet man inte vad man får äta riktigt och då kanske man inte äter så mycket som man behöver.. sen på jobbet har vi inte direkt nyttiga alternativ så får börja ta med mig lite hemifrån varje dag så man har en liten samling av bra mättande mat och mellanmål. Till frukost iallafall så blev det grapefrukt, två nyttiga sesamknäcken och ett glas Loka crush. Mellanmål blev det hallonkvarg med passionsfrukt i, sen till middag nu så hade Jesper gjort lite bulgur, en underbar kyckling i ugn, med lite stekta champinjoner och paprika, samt avokado på sidan av. Underbart gott! Ändå vart en bra dag, och hittills känner jag mig inte sugen på choklad eller sötsaker.. Lite huvudvärk pga abstinens kanske men inget annat. Min svaghet är nog mest Coca-Cola faktiskt.. Så kanske abstinens för det?! Sen kan det vara att jag inte druckit kaffe idag heller, jag vet inte! ;) 



Mums!

Nytt liv...?

Helt seriöst så har jag aldrig varit den personen som gillar att träna, äta rätt osv. För det är inte sån jag är uppväxt riktigt. Har inte alltid fått tänka på vad jag ätit, vad jag SKA äta, vad som är bra/dåligt osv. Vi har ätit ganska normal kost i vår familj sen jag var liten, och så har det fortsatt. Jag började även träna rejält en period i början av 2015, då jag fick världens motivation och kände mig usel. Jag var så "rå", gick till gymmet ensam, vilket var ett stort steg för mig då jag skämdes över mig själv osv, ville alltid ha någon med mig.. jag köttade i timmar, jag skötte kosten jag hade satt upp för mig själv, kaloriintaget per dag.. ALLT. Tränade flera dagar i veckan. Tills en dag när kroppen inte orkade mer. Jag fick en sån spänningshuvudvärk så jag knappt kunde gå, äta, sova.. allt sånt viktigt man behöver. Så ni kan ju tänka er att jag inte kunde gå till gymmet (vilket då var min favoritsyssla, hemskt!).. sen efter några veckor jag legat hemma och mått piss, inte fått någon hjälp från vården.. så var motivationen som bortblåst och sedan dess har jag inte alls varit direkt intresserad av träning. Tills igår. Igår fick jag världens ryck när jag såg mig själv i spegeln, såg mina bristningar på låret.. nu jävlar ska jag fan börja hålla bra kost igen, börja röra på mig dagligen.. börja äta enligt LCHF, gå ut massa långpromenader med min hund, träna på gym. Göra allt jag kan för att nå den vikt jag alltid drömt om, få utseendet jag alltid drömt om. Nu jävlar ska jag bevisa för mig själv att jag KAN. Inte klanka ner på mig själv och sitta och hata mitt utseende utan att göra något åt det. Håller tummarna för mig själv. 
 
 

wanties

 
Vill verkligen tatuera mig igen.. och som ni några redan vet så har jag BARA texter just nu, så vill göra något annat, även ifall jag tycker det är superfint med bara texter också! Jag har alltid velat ha något stort på magen/höften, men så hittade jag den tatueringen på första bilden och blev lite kär faktiskt. Den är både fin och inte alls för mycket, och tar inte allt för mycket plats. Magen är ju riskabelt när man tex blir gravid sen i framtiden, haha.. Det är iallafall två rosor som sitter ihop på höften och lite ner över sidan av låret.. så fick jag ju ett presentkort på 800:- från min sambo i julklapp, så nu är rätta tiden att slå till! Ska nog åka in till tatueringsstudion någon dag framöver här och boka in en tid, och konsultation. Har ju som många andra bristningar på höften, så får se först vad dem säger. Sååå taggad. 

Mysfredag

Alltid något speciellt med fredagarna faktiskt.. skit i att jag inte är ledig lördag-söndag, viktigast är fredagen! Det bästa som finns efter en hektisk dag på jobbet i slutet av veckan, är att komma hem o duscha, tvätta av allt smink, ta på sig myskläder, och njuta till fullo resten av fredagen! Ladda upp inför helgen som komma skall.. ;) Kommer nog bli en jobbig helg, känner jag redan nu. Är magsjuka på jobbet så bara idag har vi sprungit runt som idioter.. gör allt vi kan för att det inte ska sprida sig osv. Städat hela avdelningen, allas rum (från topp till tå), spritat de gamlas händer, och imorgon är det massa dusch som gäller. Jävla magvirus, det är nog de värsta viruset faktiskt! Sprider sig snabbt och är förjävligt.. tackar gudarna för virkon, haha! Så nu förtjänar jag iallafall en mysig, LUGN fredag! Har fixat en tallrik med två utav de bästa sakerna här på jorden enligt mig, mango och choklad! Så nu ska den avnjutas.. LoveLoveLove!
 

 

De dagarna man väl är ledig

Just nu känner jag mig såååå utvilad, för en gångs skull. Vart ledig onsdag-torsdag, två dagar mitt i veckan såhär gör verkligen susen! Känns som att man inte gör annat än o jobbar så när man väl är ledig vill man bara vara hemma och ta det lugnt, och det är precis det jag gjort. Gått runt i myskläder hela tiden, tagit hand om mannen min som är sjuk.. myst med hundskrället, städat i lugn o ro, sånna saker man behöver ibland! Helt ärligt så har jag inte orkat göra så mycket annat. Lovar er, imorgon när jag är tillbaka på jobbet så kommer det säkert inte ens kännas att man vart hemma och vilat upp sig, haha, standard! Då är utvilad känslan som bortblåst. 
 
Känns som om det är så mycket just nu, på jobbet osv.. Man vill hinna med att träffa vänner osv, ha en fritid! Men livet som vuxen tillåter inte alltid detta, tyvärr.. Tur att jag får min välbehövliga lilla mini-semester nästa helg.. Ska ju åka till Malmö och kolla på Kevin Hart med sambon! Han har någon "Standup Comedy tour" nu, så nästa helg är han i Malmö och då är vi på plats. Vi båda älskar ju honom, både i filmer och som komiker. Störtskön! Sen lördagen efter det så ska jag till en gammal kollega och äta middag där med alla andra kollegor som står mig varmt om hjärtat! Underbart. ♥ Så just nu gör jag inget annat än o längtar dit.. Får hålla ut en vecka till! ;)
 
(lekte med snapchat, haha..)

Babyboo

 
 
 Min största kärlek, bästa vän, sambo och underbara pojkvän. Vad hade livet varit utan dig?!
Imorse när jag vaknade så var jag helt fylld av kärlek. Varje morgon jag får chansen att vakna upp bredvid min underbara så inser jag verkligen hur himla lycklig jag är, hur mycket jag älskar den här människan. Att vakna upp med min soulmate vid min sida och se hans vackra ansikte, DET mina vänner är obeskrivlig lycka! Tänk att jag skulle hitta mitt livs kärlek i så ung ålder... Så lyckligt lottad som hittat en man som konstant får mig att skratta, som får mig att känna mig betydelsefull, vacker.. Hel. Världens världens bästa.
Framtida fästmannen och pappan till mina barn. ♥

Nya trender/Ideal

Okej, det är en ny "trend" som kommit nyligen som jag inte alls förstår mig på - och det är att de flesta tjejer nu för tiden vill färga sitt hår grått. Ja du hörde rätt, GRÅTT! De vill alltså gå från sin fina färg dem har och bli gråhåriga. Vad är grejen? Visst, vissa kan faktiskt vara riktigt snygga i det, men ändå?! Gråa hår som kommer när man blir gammal vill verkligen ingen ha och här kommer unga tjejer o FÄRGAR sitt hår grått medvetet! Men fine, är det något dem tycker är fint och känner sig fina i så är jag för det! Allt som får tjejer att känna sig vackra är bara ett plus, kan bara inte riktigt förstå mig på det än! ;) Vet själv när jag varit hos frisören och mitt hår blir lite för mycket åt det gråa hållet efter nynaseringen, jag får panik, haha! 



Sen är det en annan sak jag fortfarande är lika bekymmrad över idag som jag alltid varit. Man blir bara mer och mer bekymrad efter varje år som går! Fick mig att tänka på det ännu mer igår dock när jag såg en artikel om Selena Gomez. Där en tidning lägger ut en bild på henne i bikini, förr och nu. Där står en stor rubrik "SELENA ABOUT HER NEW BODY" eller något liknande.. Det handlade iallafall om att hon gillade att hon inte är lika smal längre som hon var förr, "mer att älska" sa hon också. Sen skrev dem en text under hennes bild "Yes, she's fat, but.." Något sånt. Och här nedanför har jag bilen gott folk, det kan jag inte kalla TJOCK. Så sjukt vad omvärlden ser som "tjock" nu för tiden. Att dem ens kan med! Skrämmande, allt jag har att säga! 
 
 
(Är HON tjock måste ju jag vara en riktig flodhäst?!)
 

Det positiva med att vara sjuk

I måndags när det var dags för jobb igen så gick jag hem efter halva dagen. YEP, you heard me. Min hals var så svullen att det kändes som om jag hade svalt en hel melon typ, haha, skojar inte.. Var dämpad, ont i kroppen, varm och min hals dödade mig. Och sen dess har jag varit jätte sjuk. Fick höra sen att många på jobbet är sjuka nu så är väl något som går.. dessa årstiderna är de värsta med sånt. Sen inte nog med det så jobbar vi ju på ett ställe där det kryllar av bakterier. Blir nog härdad tillslut! ;) Allt är ju dock inte negativt när man är sjuk, finns ju faktiskt positiva saker också! Bland annat:
 
♦ Man kan äta massa glass utan att få dåligt samvete.

♦ Man behöver inte gå ut i denna kylan.. (har jag dock behövt ändå för att rasta hunden, men menar mer än så..)

♦ Man gör inget annat än o kollar på film och myser under täcket. Älskar att mysa!

♦ Man är inte lika sugen på mat/godsaker, så blir en nyttig vecka varje gång man är sjuk.
 
♦ Jag dricker MASSOR av vatten när jag är sjuk. Jag blir alltid jätte törstig o då är vatten det enda jag vill ha! Och då måste jag påpeka att jag egentligen inte är ett så stort fan av vatten.. Så det är ju skit bra! 
 
♦ Man behöver inte sminka sig. Jag som sminkar mig i stortsett VARJE dag älskar sådana här pauser. Bra för mitt ansikte och skönt för mig slippa lägga tid på det. Ligger dock inne och ser ut som ett vrak, haha.. men det gör inget - jag är sjuk! 
 
Mina trogna vänner dessa dagar! 

Nyår


Detta var nog ärligt talat den bästa nyår på länge. Många skratt och mycket underbara männsikor! Förr var jag inte så värst social av mig, jag nöjde mig med dem jag hade. Men nu älskar jag att träffa nya människor och går oftast ihop bra med alla. Bästa kombon att spendera slutet på 2015 och början på 2016 med både gamla och nya bekantskaper. ♥ Nu hoppas vi på ett lika bra och händelserikt år som 2015! Superredo för nya utmaningar och möjligheter! 

2 0 1 5

Har du haft ett bra år? Ja det tycker jag verkligen. Många bra saker som hänt. Sen har man såklart dagar där allt är piss osv, alla dagar på året kan inte vara bra, haha! Men allt som allt, ja, det har vart ett jätte bra år! 

Sammanfatta ditt år med tre ord: Händelserikt, lyckligt och UNDERBART. 

Vad är det bästa som hänt under året? Tror det är att vi flyttade ifrån Vårväderstorget. Nu har vi både en finare lägenhet och vi bor i ett lugnare område. Supernöjd! Även Turkiet resan vi gjorde innan sommaren, bästa!

Vad är det sämsta som hänt under året? Sommaren kanske?! haha.. sämsta sommaren på länge. Regn regn och mera regn.. Även att min syster fick missfall. 

Vad önskar du att du gjort mer utav? Träffat mina vänner mer kanske. Man glömmer ofta av varandra nu när man jobbar.. man gör inget annat än o jobbar och man går oftast om varandra med tiderna.. tråkigt. Så är det att vara vuxen. (Sad but true)

Vad önskar du att du gjort mindre utav? Klankat ner på mig själv. Är ofta det händer tyvärr, något jag måste försöka fortsätta förbättras på nu under 2016.. 

Har något fått dig att gråta under året? Isf vad?Ja säkert. Inget specifikt jag kommer på nu dock. 

Vad har fått dig att skratta mest? Maya tror jag, haha. Hon utvecklas mer och mer för varje dag, och varje gång jag träffar henne är det något nytt roligt hon säger eller gör. Hon är underbar mosters lilla. ♥

Vem gav dig mest lycka under året? Min familj & mina vänner ♥ 

Vad är det mest spännande som hänt under året? Börja på mitt nya jobb, och Turkiet resan helt klart. Flög för första gången i mitt liv, haha.. Inte ofta man åker utomlands heller så det var nog det som var mest spännande i år. 

Det roligaste som hände inom jobb? Fick ett nytt bra jobb, med nya underbara kollegor. Lyckligt lottad! 

Det sämsta som hände inom jobb? Tråkigt att inte få jobba med den lilla flickan jag tyckte om väldigt mycket. Hade så mysigt på förskolan med henne och de underbara fröknarna där. Synd att jobbet i sig inte alls var bra (och då menar jag företaget och att man jobbade så lite). Annars var det ett kanonjobb. 

Vad kunde du gjort bättre inom jobb? Vet faktiskt inte.. tror inte jag kunnat göra så mycket bättre än det jag gjort. Fått bra kritik från chefer och dem jag jobbata med, så antar att jag gjort något bra! 

 

 

RSS 2.0